Nosková s Hradeckou si zahrají na centrálním dvorci Arthura Ashe. V pátek ráno vyzvou sestry Williamsovy

31. 8. 2022, 22:41
Aktuality 10
Linda Nosková a Lucie Hradecká si na US Open zahrají 1. kolo čtyřhry proti sestrám Sereně a Venus Williamsovým na největším kurtu Arthura Ashe. Jejich utkání je nasazeno na úvod takzvané "night session", jež začne hodinu po čtvrteční půlnoci SELČ.
Serena a Venus Williamsovy

Na druhém největším dvorci Louise Armstronga bude hrát utkání 2. kola dvouhry sedmnáctiletá Linda Fruhvirtová, jejíž soupeřkou bude bývalá světová jednička Garbiñe Muguruzaová ze Španělska. Turnajová jednadvacítka Petra Kvitová nastoupí k duelu proti Ukrajince Anhelině Kalininové na Grandstandu.

Čtvrtý den programu se odehrají také české derby mezi Marií Bouzkovou a Karolínou Plíškovou a souboj Kateřiny Siniakové s Francouzkou Alizé Cornetovou.

Venus a Serena Williamsovy nastoupí společně k deblu po více než čtyřech letech. Serena, jež v září oslaví 41. narozeniny, se na US Open pravděpodobně loučí s kariérou, což zatím nepotvrdila. Společně s Venus, které bylo v červnu 42 let, získala Serena čtrnáct grandslamových titulů. V New Yorku triumfovaly dvakrát, v letech 1999 a 2009. Čtyřhru hrály sestry Williamsovy společně naposledy na Roland Garros v červnu 2018, kde vypadly ve 3. kole.

Sedmatřicetiletá Hradecká a o dvacet let mladší Nosková spolu budou hrát čtyřhru poprvé. Hradecká na US Open v roce 2013 triumfovala po boku Andrey Sestini Hlaváčkové.

Čtvrteční program

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
lvicek
To bude vazne zajimavy zazitek, 4 hracky na kurtu, Lucka Hradecka druha nejmladsi :D. Linda o 20 a vice let mladsi nez vsechny ostatni! To je skoro neuveritelny ;).
Reagovat
Rafaeoli25
Tak u chlapů by to samý nastalo, kdyby si spolu dali debla Nadal s Djokem proti Federerovi s Menšíkem smile
Reagovat
lvicek
No, to by porad bylo celkem o par roku mene, ne? ;)
Reagovat
makro99
výstižný příměr, jako vždycky... Lucie H. aka Roger F. :)
Reagovat
tommr
co se týče deblu tak ano. Lucka má v deblu přinejmenším stejně dobrý výsledky jako Federer ... smile
Reagovat
makro99
smile ale to je fakt! :)
Reagovat
EllNino
Pro Lindu cenná zkušenost k nezaplacení - zahrát si už takhle mladá na velkém centrkurtu proti W+W ... a pro Lucku super, že si ještě jednou zahraje velký zápas a třeba by je i mohly potrápit :)
Reagovat
A211
Snad vyhrát jako každý zápas, jít si to užívat je amatéřina, lajdáctví
Reagovat
EllNino
jasně že jdou vyhrát, ale Linda nemmá s deblem v podstatě žádné zkušenosti a už vůbec ne s AAS :))
Reagovat
tommr
Linda si občas debla zahraje a letos už v něm dokonce získala 1 ITF titul. Takže tak úplně bez zkušeností zase není ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist