O2 TV spustila čistě tenisový kanál

2. 1. 2017, 18:28
Aktuality 96
Digitální televize O2 TV dnes spustila sportovní stanici s názvem O2 TV Tenis. Letos nabídne 3800 hodin živých přenosů. O2 to dnes oznámila v tiskové zprávě.

Stanice bude vysílat 47 turnajů ženské série WTA, 14 turnajů mužského okruhu ATP a také lednové Australian Open. Nabídne až čtyři souběžně hrané zápasy.

"O2 TV Tenis je historicky prvním čistě tenisovým kanálem u nás. Je to unikát i v rámci evropského měřítka," uvedl výkonný ředitel O2 TV Sport Marek Kindernay. Internetová O2 TV nejprve spustila vlastní kanál O2 TV Sport, loni v srpnu přidala O2 TV Fotbal a plánuje spuštění hokejového programu.

O2 TV Tenis zahájil vysílání přímými přenosy úvodních soubojů série WTA z čínského Šen-Čenu a z australského Brisbane. "Jen v lednu odvysíláme šest turnajů WTA, tři turnaje ATP a vše završí Grand slam Australian Open 2017. Co se týče ryze ženského okruhu WTA, tak se divák v tomto roce dočká více než 2000 zápasů přenášených živě, což je opravdu úctyhodné množství. Navíc vše poběží v multidimenzi, takže si každý může vybrat zápas podle sebe," dodal Kindernay.

Exkluzivní práva na okruh WTA O2 vlastní do konce roku 2019. Obsahují i Prague Open nebo finále Turnaje mistryň v Singapuru. Přenosy budou komentovat Jiří Baumruk, Jan Homolka, Libor Basík, Aleš Svoboda a Vojtěch Bidrman.

Digitální televize O2 TV má přes 250.000 aktivních set top boxů. Dalších 50.000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích čepující piva Plzeňského Prazdroje a Staropramenu. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje 350.000.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

96
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ahoj,

prosím, odpovězte mi někdo na můj dotaz, nemám čas to někde složitě hledat a věřim, že je tady někdo, kdo to ví a hned rád odpoví (jé, to se rýmuje :-)

Kde co teda je ? Na jakých programech se vysílají grandslamy a turnaj mistrů ? Kde se to dá najít ?
Zda se mi v tom teďka teda chaos.

A prosím Vás, není digitální a kabelová televize jedno a to samé ?
V textu, asi sem to četl moc rychle, to bylo nějaké chaotické.

DÍKY ZA ODPOVĚDI, FAKT :-)
Reagovat
Fandina
Obecně platí, že v ČR dává ATP turnaje Digi Sport a WTA turnaje O2 TV Tenis. GS má Eurosport kromě Wimbledonu který je na Nově. Kromě toho jsou některé APT 250 na O2 a také AO a USO. A Eurosport dává také nějaké turnaje teď například kluky z Dauhá, Brisbene.
Reagovat
George_Renel
A O2 říká že bude dávat 2 GS také.
Reagovat
Fandina
Píšu to v předposlední větě.
Reagovat
Krisboy
Poradí nějaký IT nadšenec/profík jak mám postupovat, když bych chtěl O2 TV jako uživatel Linuxu??? Moc děkuji za případné rady. Televizní kartu v pc nemám.
Reagovat
blixa
Pokud vím, co jsem zjišťoval, tak O2 TV je dostupná jen a pouze přes jejich setopbox, žádné SW řešení není k dispozici pro žádnou platformu, tudíž ani pro linux.
Reagovat
Krisboy
Jasně, bez setopboxu to nepůjde, ale jestli bude s Linuxem spolupracovat? Já jsem se v O2 ještě neptal, páč předpokládám, že to nebudou vědět. Když se zeptám známých linuxáků, tak ty zas vůbec nezajímá nějaký O2 a už vůbec ne tenis :) Jinak já mám od O2 telefon asi 15 let, internet asi 8, ale nemám televizi a do spuštění O2 Tenis jsem ani neuvažoval, že bych si ji pořídil, ale teň těch posledních pár dnů o tom furt přemejšlím...asi do toho outůčka budu muset zajít...
Reagovat
blixa
Teď ti moc nerozumím ? Jako co s tím má společného linux ? Ten seťák má výstup třeba HDMI, takže potřebuješ libovolný zobrazovač s reproduktory, což může být TV nebo to umí i mnohé PC monitory. Ale jak bys na to využil Linux (nebo jakýkoliv jiný systém) teda nevím. V PC na to nemáš žádný vstup, co by si stím chtěl dělat ?
Reagovat
Krisboy
V compu nemám tv kartu. Záměrně jsem ji nechtěl (kupoval jsem pc před cca půl rokem), protože, jak říkám, televize jako taková mě vůbec nezajímá, nahlodalo mě až O2 Tenis. Existují samozřejmě externí tv karty, ale kompatibilita s linuxem může být problém. Fakt nevím...
Reagovat
blixa
Obávám se, že mi vůbec nerozumíš. TV karta by ti byla zcela k ničemu. Ta je na příjem digitálního signálu od antény. Ty ale budeš mít (musíš mít) seťák od O2. Ten udělá kompletní zpracování a výsledek je hotový výstup na zobrazovač. Tudíž v případě O2 TV žádný počítač použít prostě nemůžeš. Potřebuješ jen zobrazovač s reproduktory, což může být TV nebo PC monitor, který to umí. Zvuk je pak další problematika, když nemáš zobrazovač s repro, tak musíš zapojit nějaké domácí kino nebo něco takového. Možností je zase víc, buď přes HDMI nebo optikou (SPIDF). Ale počítač, jako takovej prostě nejde použít.
Reagovat
Krisboy
"Počítač jako takovej prostě nejde použít?"

https://www.o2.cz/osobni/televize/
Reagovat
Krisboy
viz výhody dole "čtyři zařízení"
Reagovat
blixa
No koukám na to. To asi v době , když jsem se na to ptal ještě nešlo. Takže stačí prohlížeč a není co řešit. Když to ale víš, tak na co se vlastně ptáš :D
Reagovat
Krisboy
Nevím nic. Kdybych jel na windows, neptám se taky na nic. Ale protože jedu jinudy, a IT fakt není můj koníček, ptát se musím. Každopádně díky za rady, zajdu se zeptat do toho posjanýho O2 a uvidím.
Reagovat
blixa
No já se na to před časem ptal (řešil jsem TV) a odpověď zněla "žádné SW řešení, pouze setopbox". Teď koukám že mají už řešení přes web, takže co chceš řešit ? Stačí ti tvůj Firefox nebo co máš a je to. Je jedno že linux. Web je všude stejnej.
Reagovat
Krisboy
Optám se. Každopádně jednou díky za rady.
Reagovat
Fandina
Zkus si tohle nebo začetuj. Třeba ti odpoví bez návštěvy.
https://www.o2tv.cz/videoteka/podpora/jak-zacit/test-kompatibility/
Reagovat
Krisboy
file:///home/ubuntu/Obr%C3%A1zky/Sn%C3%ADmek%20obrazovky%20po%C5%99%C3%ADzen%C3%BD%202017-01-03%2022-50-00.png
Reagovat
Krisboy
Tak nic. Ale ten tvůj odkaz je prostě jen and only pro Windows. Ale děkuju.
Reagovat
Fandina
Jaký používáš prohlížeč na PC?
Reagovat
Krisboy
Ohnivou lišku.
Reagovat
Fandina
Já taky, ale třeba používá Operu, ta je prý v Linuxu dobrá.
Reagovat
blixa
Koukám na ty podmínky kompatibility, chtějí Flash, to by neměl být problém ale chtějí i Silverlight, což je pro tebe průser. Nechápu proč zrovna tohle, přitom je to obsolete technologie i na woknech, ale chtějí to. Takže opravdu musíš kontaktovat podporu, co všechno ti nepude když ho nemáš.
Reagovat
Krisboy
/home/ubuntu/Obrázky/Snímek obrazovky pořízený 2017-01-03 22-59-33.png
Reagovat
Fandina
Ten odkaz je z tvého počítače, tam kde máš obrázek uložen, pokud chceš, aby ho viděli ostatní, musíš ho dát někam na web a pak sem dát na něj odkaz. Taddy je třeba odkaz kam.

http://www.jpeg.cz/
Reagovat
VlS
Na O2 je speciální aplikace ke stažení zdarma, ale aktivovat ji musíš účtem u O2
Reagovat
blixa
Appky jsou pro všechny tři mobilní platformy. Na PC by měl stačit jen prohlížeč. Žádnou appku pro PC nevidím.
Reagovat
George_Renel
Pokud máš telefon a internet, měl by stačit pouze ST Box a propojit.
Jinak bys na to taky měl mít slevu.
Na ten Linux se zeptej přímo na technické podpoře na stránkách O2.
Reagovat
Krisboy
Jasně, sleva na to samozřejmě je, proto o tom taky jako dlouholetej klient O2 přemýšlím. Ale linux je specifickej v mnoha věcech - já se v tom nešťourám, nebaví mě to, jsem jenom uživatel, chci to zapnout a nic neřešit.
Třeba jak v jiné diskusi píše insanezy: stáhněte si acestream! Koukal jsem na to, jediná dostupná verze je pro windows...my antimicrosofťáci jsme zkrátka diskriminovaní. Ale to si nechci stěžovat. Výhody stále převažují nad nevýhodami :)
Reagovat
blixa
K čemu ACE stream, když O2 TV žádné SW řešení nepodporuje. Nevím, na co by to bylo.
Reagovat
George_Renel
https://www.o2.cz/osobni/techzona-sluzby/techzona-O2TV.html
Reagovat
Fandina
Pokud chceš sledovat O2 TV Tenis jen na počítači či notebooku, tabletu, telefonu, tak k tomu setobox nepotřebuješ. Přihlásíš se na webu www.o2tv.cz nebo v aplikaci na tabletu, mobilu.
Reagovat
blixa
To jede přes web ? jako fakt ? To přitom nikde nepíšou, tvrdí že potřebuješ seťák :D Pokud to jede přes web tak není co řešit, ale proč o tom nikde nepíšou ?
Reagovat
Fandina
Ano jde to. Ta služba se jmenuje O2 TV Air.
Reagovat
dadaft
jako tommr vítám velice velmi.
kanál pro mě. ))
přeju mu ať šlape roky.

pokud jde o dosavadní zkušenosti ----- obraz i zvuk přímých přenosů super, komentátoři perfekt.
problém zatím se zpožděným zvukem u záznamů -- tohle se ČT nebo Novasportu nestává.......... ale věřím, že to vychytají.
Reagovat
Frick
Se ČT dopustila největší odpornosti v dějinách své existence

https://youtu.be/9WN8w-wqOX8

NEZAPOMENEME!
Reagovat
smazaný uživatel
Sezóna 2017 bude pre mna osobne najpríjemnejšia, čo sa dostupnosti tenisu týka. Konečne si pozriem turnaj Masters 1000 v klude a celý bez strachu z toho, že namiesto nedelného finále dajú prednost nejakým motorkám.
Reagovat
Bloody13
To je jak u blbejch! Před lety jsme přešli od UPC k O2 kvůli NovaSport a ted máme přecházet na Skylink jenom kvůli DigiSportu? FUCK!
Reagovat
Fandina
Skylink DigiSport nenabízí. Bohužel. Mně by to ale moc vyhovovalo.
Reagovat
Patri.k
Je to na houby, takže nakonec to bude jistit stejně stream, což jsou kabelovky stejně proti sobě, protože takhle si vychovávají piráty, stejně jako si je kdysi vychovali filmová studia
Reagovat
Bloody13
Nejhorší je, že ty streamy nejsou nikdy tak obrazově kvalitní (kostičky, výpadky nebo otravný reklamy) a člověk by si při tom rád poslechnul i tu češtinu.
Reagovat
Patri.k
Jono, ta kvalita je mizerná, je tennis tv, vysílají skoro všechny turnaje v dobrém rozlišení, snad chystají i spuštění na smart tv... jenže ta cena 388,-/měsíčně je prostě přemrštěná za to máš 100 stanic u kabelovek...
Reagovat
insanezy_
Stahnete si acestream!!! 4000 kbps
Reagovat
Bloody13
To je přesně co?
Reagovat
Bloody13
Kolik si to vyžaduje místa? Mně to tam ukazuje nějaký strašný číslo.
Reagovat
Patri.k
Je to na houby... jeden rok má tenis digi tv, druhý rok o2 a všichni drží tenis jakko exkluzivní práva... takže ve výsledku z toho těží jen občas někdo a nejhorší to mají zákazníci UPC... je jasný, že si O2 pořizovat nebudemm... pořídit si internet od O2, když člověk má UPC je naprostá blbost... navíc u O2 zas chybí pro mě aktrativní kanály jako CBS reality nebo Crime and investigation, takže každý má něco no...
Reagovat
steve79
Digi ma prava do roku 2019. Jestli chces videt ty nejlepsi utkani, tak cloveku nic nezbyde nez digi.
Reagovat
Patri.k
vážně, já myslel, že aspoň wta premier prodali O2 pro tenhle rok a minulej rok jim skončila smlouva
Reagovat
Lina
Digi vysílá ATP. Kdo chce sledovat ATP a WTA, musí mít Digi i o2, jinak nekvalitní streamy. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom doufám, že ta exkluzivní práva O2 na Prague Open neznamenají, že to nebude vysílat ČT Sport. To by mě nasralo...
Reagovat
blixa
Tak exkluzivní pokud vím znamená exkluzivní, ne ? Takže zapomeň na ČT ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, jak se to vezme. O2 má taky exkluzivní práva na fotbalovou Ligu mistrů a přesto jeden zápas týdně vysílá i ČT Sport. No a pochybuju, že by to Černošek nechtěl nabídnout široké veřejnosti, tzn. veřejnoprávní televizi...
Reagovat
blixa
Kdo ví. Všechno je otázka co a za kolik.
Reagovat
Patri.k
Tak, bude to otázka peněz, čt poslední dobou kupuje tenis docela dost, ale většinou jen, když jim je výhdoně nabídnut, takže bude to otázka peněz
Reagovat
Fandina
OT ... k pořadu o tenisu, který dávala ČT koncem roku o tenisu. Byl vedem rozhovorem s Kájou, Petrou a Bárou a bylo tam dost zajímavých věcí. Třeba jsem se dozvěděla, že hlavním důvodem proč se Petra rozešla s Čermákem bylo to, že měl představu, že bude Petra hrát dlouhé výměny. A to si zase myslím, že by mohlo vyhovovat Šafi, když si za trenéra vybrala právě Frantu.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11704659321-sport-2016/216471296000008-sport-2016-tenis
Reagovat
Fandina
Sorry, to patřilo nahoru jako samostatný komentář.
Reagovat
Frick
Taky se toho bojim.
Reagovat
steve79
Já jsem si už od února objednal Digi. Vysílá masters 1 000, 500 a turnaj mistrů.
Reagovat
Fandina
chválím a jen škoda, že O2 TV Tenis nebude vysílat i ATP turnaje, které má Digi, ale to bychom toho chtěli moc. Jinak trochu opravuji, že v rámci Evropy je to trochu unikát, specializovaný tenisový kanál, italský SuperTennis existuje leta, včetně zpravodajstí a je to zaběhlá televizní stanice. Faktem je, že i na něm nejsou všechny turnaje, navíc vysílá vždy jen jeden zápas, tady by mohly být v rámci multidimenze až čtyři. A uvidíme, jak se bude tenhle nový český tenisový kanál vyvíjet. Jak se ujme a co se z něj nakonec vyvine. Takže chválím moc český tenisový kanál a těším se na zápasy a na všechny moderátory, jedno lepší jméno než druhé. Takže hodně štěstí zdraví a ať se nové tenisové televizi daří moc. Pojď!!!
Reagovat
Lina
Já nechválím. Když už speciální kanál na tenis, tak mohli koupit i ATP 500 a 1000.
Reagovat
Fandina
Já chválím, protože je to vůbec super, že vysílají jen tenis a samozřejmě, že chybí 500 a 1000 ATP, ale to už je bohužel jiná věc, boj na trhu atd.. Ale jinak je to spolehnutí, že kdykoli zapneš tenhle kanál, tak je tam tenis a to je výhoda.
Reagovat
Lina
Souhlasím, že je to otázka trhu, jako všechno. Já jen, že všichni nejsou spokojeni a někteří hodně nespokojeni s výsledkem. Když už se O2, tak vychvaluje, jaký jsou unikát v Evropě v otázce vysílání tenisu, tak by v tom měli mít i ATP a potom by opravdu byli nej. jinak pro ty kdo sledují pouze WTA doopravdy super.
Reagovat
Fandina
Oni ale mají pravdu v tom, že je to unikát. Samozřejmě, chybí ATP, ale když dotyčný, který koupil práva je nechce za žádnou cenu prodat, tak s tím nic neuděláš. Prostě nechce. Ale jinak je to unikát v tom směru, že mohou vysílat jen tenis, který si koupili a ještě k tomu v rámci multidimenze, když to pojeden zároveň víc zápasů najednou. Třeba italský SuperTennis, který je opravdu specializovaný tenisový kanál se vším všudy, zpravodajství o tenisu atd.., tak ten vysílá vždycky jen jeden zápas a také nemá všechny turnaje. Ono to vlastně ani nejde, když se zároveň hrají ATP a WTA oba najednou vysílat. Takže v tomhle směru je O2 opravdu unikát, ale ještě k tomu opravdu chybí zakoupit práva na ATP, ale snažili se. Tak alespoň, že budou vysílat 250 ATP a ty dva GS. Ale já jsem zatím nadšená, moderátoři jsou super a snad se tenhle tenisový kanál uživý a neztratí.
Reagovat
Fandina
uživí oprava.
Reagovat
Lina
Jsu prostě zklamaná, že kvalitně obsazené turnaje ATP uvidím jen na nekvalitních streamech. ATP mě zajímá víc. Digi mít nemůžu, tak mou náladu odnáší O2.
Reagovat
George_Renel
Musíš to brát tak, že každý má jiné priority. .-)
Reagovat
Lina
Když mě zajímají, ale zrovna moje priority a chci prro ně to nejlepší. :D
Reagovat
George_Renel
Tak si je musíš koupit. Tak to holt v životě chodí. :-)
Reagovat
Fandina
Chudák O2 :-)). Já bych také raději Digi a pořád ještě o tom uvažuji, třeba alespoň zakoupení na netu a nebo se snad někomu z mých stávajících Skylinku a O2 s Digi Sportem dohodnout. I když to je asi úplný nesmysl, když jsou to všechno konkurenti a přetahují se o trh, kdo bude mít víc diváků, příjmu. A pak je ještě TV tennnis na netu, to je kvalita, ale český nebo slovenský komentář to nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě to ocení ti, kteří tady na tenis koukají ve dne v noci. Já mám kromě tenisu i jiné zájmy, proto si vystačím se SuperTennisem. Ten sice nemá multidimenzi, ale turnajů WTA dává taky dost a hlavně je na satelitu zadarmo (snad si to nepřečte Kellner a nezakáže mi to)... Jinak jsem včera porovnával ceny balíčků O2 oproti Skylinku a jenom se mi potvrdilo, že Skylink je výhodnější (hlavně pro ty, co nemají internet od O2). Za 387 Kč/měsíc máme u Skylinku (balíček Kombi) Eurosport 1 a 2, Nova Sport 1 a 2, Sport 1 a 2. U O2 jsou sice za 399 Kč/měsíc jejich kanály (O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis), ale nejsou tam Eurosport 2, Nova Sport 2 a Sport 2 (ty jsou až v dražším balíčku za 499 Kč/měsíc). Vzhledem k tomu, že třeba Nova Sport 2 dává NHL a Sport 2 zase KHL, tak je to pro mě dost zásadní... Takže si celou O2 TV strčte za klobouk! :D
Reagovat
tommr
to je pro tebe (nebo pro vaší rodinu) ta stovka měsíčně navíc opravdu takovej problém? To se mi zdá v dnešní době až neskutečný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Problém pro běžného diváka je hlavně to, že by si snad rok co rok musel měnit poskytovatele satelitu podle toho, kdo toho zrovna nabídne víc. O2 taky slibovala, jak bude mít anglickou a španělskou fotbalovou ligou, nakonec má místo toho velký kulový a myslí si, že diváky uchlácholí tenisem... My jsme se Skylinkem celkem spokojení a nevidíme důvod to měnit. Rozhodně ne za O2, která je mi vrcholně nesympatická.
Reagovat
tommr
já mám vůči O2 taky určitý výhrady ale tím tenisovým kanálem si to u mě vyžehlili ... :)
Reagovat
George_Renel
Pokud však máš internet od O2 je to o tu stovku levnější.
Reagovat
smazaný uživatel
To právě nemám a nechci mít. :D Navíc ani nemíváme ten balíček po celý rok, ale tak čtvrt až půl roku (hlavně přes zimu, kdy je toho v televizi nejvíc). SuperTennis máme ale furt.
Reagovat
fialka
Ja som zmenila operátora a mám DigiSport 1-5, Eurosport 1 a 2, NovaSport 1 a 2, Sport 1 a 2. Akurát som prišla o ČT Sport, to čo oni ponúkajú bude aj na Digi. Sledujem aj iné športy a tie na týchto pôjdu.
Reagovat
Fandina
Jenže v ČR nestačí jeden operátor na kluky i holky. Kluky dává Digi Sport a holky O2 TV tenis.
Reagovat
anajka
A akého operátora máš teraz? Telekom? Ja chcem zmeniť tiež, aby som mala digi sport, ale ešte mám pár mesiacov viazanosť.
Reagovat
fialka
Telekom, mrkni na Vzkazy, napísala som ti viac.
Reagovat
Fandina
Skylink je dobrý, sportovní kanály ti vyjdou třeba jen na 269 Kč na měsíc, když si zvolíš Flexi 7 a tam si je navolíš. V nabídce mají
arena sport 1
Auto Moto Sport HD
EDGEsport HD
esportsTV HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
Golf Channel
Nova Sport 1 HD
Nova Sport 2 HD
Sport 1 HD
Sport 2 HD
SPORT5
a automaticky ČT Sport.
Jenže jenže, Digi Sport zkoupil tenis a kromě GS a pár turnajů na Eurosportu tam moc tenisu od letoška neuvidím. Nova Sport nevysílá nic a dřívější vysílatelé tenisu Sport 1 a 2 už také dávno nic. A Digi na Skylinku není, to samé O2.
Já mám ale SuperTennis, takže něco uvidím a mám i O2. A bylo by super, kdyby se O2 zase dohodla s Digi Sportem a nabízela ho jako v minulém roce.
Reagovat
tommr
pro mě je náš první čistě tenisovej kanál splněnej sen takže jim držím palce a doufám, že budou úspěšný ... :)
Jen by to chtělo ještě trošku zapracovat na informovanosti diváků a dodat jim včas i program všeho co se bude vysílat ...
Reagovat
Frick
O2 tenis za 99 Kč/měs. v 720/50p 3 Mb/s, začnu o tom uvažovat
Reagovat
EllNino
vždyť je to levný, tak nemel :D
Reagovat
Frick
A jaká je možnost? Je to vůbec v O2 TV air za těch 399?
Reagovat
EllNino
neumíš hledat na internetu, že se furt na něco musíš ptát ostatních ?
Reagovat
George_Renel
https://www.o2family.cz/tv/
Reagovat
Frick
400 Kč kvůli jednomu programu je příliš.

Osobně si myslim, že ty TV spajtý s providerem jsou absolutní zlo.
Reagovat
gigin
13 korun za den.
Reagovat
George_Renel
Tak ty se díváš na jeden program, ale ono jich tam je pochopitelně mnoho dalších včetně sportovních....
Reagovat
Bloody13
By mě hlavně zajímalo, jaký turnaje ATP to přesně budou. Jestli hlavně 1000, nebo spíš pětikila a 250.
Reagovat
darek.vrana
Bohužel z ATP jen malé turnaje, na 1000 a myslím že i 500 má monopol Digi.
Reagovat
Frick
Z celého srdce si přeju neexistenci tohoto hnusného vyděračského projektu.
Reagovat
George_Renel
To ti je asi tolik platné, jako si zde většina přeje z celého srdce, abys nepsal každý den ty tvé hnusoby.
Já osobně specializovaný tenisový kanál vítám. :-)
Reagovat
blixa
Tak pokud ti na to nestačí dávky, co takhle začít pracovat, chasníčku ?
Reagovat
Lenca45
Čekala jsem, ze když všude píšou, ze budou vysílat více zápasu souběžně, ze by mohli nabídnout zápasy Lucky s Denisou v Aucklandu a zápas Katky v Šen-cenu. Když jsem tam psala, tak mi bylo oznámeno, ze tyto zápasy bohužel nejsou v jejich programu na dnešní den. Místo toho běžel zápas Garbine se Sam v Brisbane... Přitom myslim, ze někde zmiňovali, že jejich cílem je zprostředkovat divákům hlavně zápasy Čechů.
Reagovat
EllNino
ale musí holt brát to, co je :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist