Obhájce titulu v Las Vegas nezaváhal

4. 3. 2008, 08:52
Aktuality 0
V americkém Las Vegas včera odstartoval další ročník Tennis Channel Openu, na kterém titul obhajuje Australan Lleyton Hewitt. Ten v prvním kole nezaváhal a s Rusem Safinem si poradil ve dvou setech. Postoupili i další nasazení tenisté - turnajová čtyřka Guillermo Caňas a osmička Nicolas Kiefer.
Leyton Hewitt si v Las Vegas jako obhájce titulu poradil s Maratem Safinem

Australský tenista Lleyton Hewitt úspěšně vstoupil do turnaje v Las Vegas, kde obhajuje loňský triumf. V souboji bývalých světových jedniček porazil v prvním kole Rusa Marata Safina hladce 6-2 6-1. V druhém kole narazí na vítěze francouzsko-švédského souboj Benneteau - Björkman.

Guillermo Caňas se v minulém týdnu vrátil na kurty po vynucené pauze zaviněné zraněním zápěstí. V Acapulku v druhém kole nestačil na Acasusa, ale že se chce před turnaji Masters Series v Indian Wells a Miami (na obou porazil Federera), kde obhajuje loňské finále, dostat do co nejlepší formy, potvrdil dnes v Las Vegas. Na halovém turnaji sice ztratil v úvodním kole proti Thomasi Johanssonovi celkem třikrát svůj servis, ale zápas vyhrál vcelku hladce 6-3 7-6.

Nasazený hráč číslo osm, Němec Nicolas Kiefer, se na kurtech objevil poprvé od letošního Australian Open, na kterém vypadl už v 1. kole s Juanem Carlosem Ferrerem. Dnes však v Las Vegas nezaváhal a krajana Benjamina Beckera porazil po setech 6-4 6-3.

ATP Las Vegas - výsledky 1. dne:

Dvouhra - 1. kolo:
Hewitt (2-Aus) - Safin (Rus) 6-2 6-1
Caňas (4-Arg) - Johansson (Švé) 6-3 7-6(3)
Kiefer (8-Něm) - Becker (Něm) 6-4 6-3
Korolev (Rus) - Roitman (Arg) 6-4 4-6 6-3
Ginepri (USA) - Malisse (Bel) 2-6 6-3 6-4
Querrey (USA) - Grosjean (Fra) 6-2 4-6 7-6(8)

Čtyřhra - 1. kolo:
Benneteau/Llodra (3-Fra) - Kiefer/Melzer (Něm/Rak) 6-7(6) 6-4 10-5
Arnold Kar/F. Gonzalez (Arg/Chi) - Fisher/Starace (Aus/Itá) 6-3 3-6 10-7

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist