Obhájkyně titulu Curenková a favoritky v Acapulku postupují

27. 2. 2018, 10:26
Aktuality 7
WTA ACAPULKO - Favoritkám se v pondělí na turnaji WTA International v mexickém Acapulku dařilo. Do druhého kola letošního ročníku postoupila po vítězství nad Američankou Lauren Davisovou obhájkyně loňského prvenství Lesja Curenková. Na výhru ukrajinské tenistky navázaly také nasazené Darja Gavrilovová a Irina Beguová.
Profily hráčů
Lesja Curenková

Lesja Curenková vykročila za obhajobou loňského triumfu na turnaji WTA International v Acapulku přesvědčivým vítězstvím 6-4 6-1 v premiérovém vzájemném duelu s Američankou Lauren Davisovou.

Curenková sice v utkání třikrát přišla o servis, nicméně soupeřku brejkla hned šestkrát. V úvodní sadě Ukrajinka ztratila vedení 3-0 a o čtyři gamy později musela sama řešit manko brejku. Obhájkyně titulu nakonec úvodní dějství díky sérii tří vyhraných her získala a ve druhém setu už nedala Davisové šanci.

Nasazenou sedmičku ve druhém kole čeká Arina Rodionovová. Australanka. s níž se Curenková utká podruhé, prvním kolem prošla po skreči Ukrajinky Kateryny Kozlovové za stavu 2-6 0-1.

Dařilo se také dalším nasazeným. Trojka Darja Gavrilovová po obratu zvítězila 4-6 6-3 6-3 nad Madison Brengleovou a bude čekat, jak dopadne duel mezi Kristýnou Plíškovou a domácí divokou kartou Renatou Zarazuaovou.

Po obratu postoupila do další fáze turnaje i Irina Beguová. Nasazená pětka porazila 3-6 6-2 6-4 loňskou semifinalistku Christinu McHaleovou ze Spojených států. V dalším zápase narazí na Veronicu Cepedeovou, jež přehrála 4-6 7-6(1) 6-3 Belindu Bencicovou. Nad Paraguaykou ve vzájemné bilanci vede 2-1.

• WTA INTERNATIONAL ACAPULKO •
Mexiko, tv. povrch, 226.750 dolarů
pondělní výsledky (26. 2. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
Curenková (7-Ukr.) - Davisová (USA) 6-4 6-1
Gavrilovová (3-Austr.) - Brengleová (USA) 4-6 6-3 6-3
Beguová (5-Rum.) - McHaleová (USA) 3-6 6-2 6-4
Ar. Rodionovová (Austr.) - Kozlovová (Ukr.) 6-2 1-0 / skreč K.
Cepedeová (Par.) - Bencicová (Švýc.) 4-6 7-6(1) 6-3
Puigová (Portor.) - Jastremská (Ukr.) 2-6 6-4 5-0 / skreč J.
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

7
Přidat komentář
EllNino
0:5 0:40 a skreč, to ta bolest kotníku už byla taková, že nedokázala poslední míček odehrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že to ten jeden míček mohla vydržet. Mít vsazeno na Monču, tak se asi picnu...
Reagovat
Enterprise
Utkání jsem neviděl, ale je to její první skreč na okruhu, tak bych snad i věřil, že k tomu měla důvod. Na skreče za rozhodnutého stavu je na okruhu jiná nejmenovaná rumunská expertka, která jen za poslední rok takto skrečovala 9 utkání.
Reagovat
EllNino
jaká ?
Reagovat
Enterprise
Alexandra Cadantu
Reagovat
EllNino
tak to jsem si mohl myslet :) ono jak není vysoko, tak už si jí ani nevšimnu moc
Reagovat
Enterprise
Celkově ten její soupis všech "zranění" je delší jak paragón z týdenního nákupu v Kauflandu :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist