OBRAZEM: Svatba Sereny Williamsové

19. 11. 2017, 15:22
Aktuality 6
Serena Williamsová se ve čtvrtek vdala. Svatba se konala v Muzeu současných umění v New Orleans a hosté si nesměli na svatbu přinést mobilní telefony ani jiná elektronická zařízení. Slavná tenistka se totiž dohodla se svou přítelkyní Annou Wintourovou, že fotografie ze svatby bude exkluzivně fotit pouze americký Vogue, jehož je Wintourová šéfredaktorkou. V době sociálních sítí však na nové číslo prestižního magazínu čekat nemusíte a fotky si můžete prohlédnout už nyní.
Profily hráčů
Serena Williamsová s rodinou

Serena Williamsová na lednovém Australian Open získala 23. grandslamový titul, od té doby však nehrála, neboť už v Melbourne byla několik týdnů v jiném stavu. Prvního září porodila holčičku Alexis Olympii a 16. listopadu se vdala za Alexise Ohaniana.

Velkolepá a takřka do posledního dne utajovaná svatba s rozpočtem přes milion dolarů se konala v Muzeu současných umění v New Orleans. Slavný organizátor svateb Preston Bailey ji aranžoval v duchu příběhu Kráska a zvíře.

"Toto místo si Serena s Alexisem vybrali kvůli jeho neuvěřitelné architektuře a historii. Sál bude vyzdoben obrovským množstvím křišťálu a květin. Na svatbě rozhodně nešetřili," řekl před obřadem utajený zdroj.

Mezi zhruba 250 hosty nechyběli hudebníci a manželé Beyoncé a Jay-Z, modelka Kim Kardashianová, čerstvě zasnoubená tenistka Caroline Wozniacká a samozřejmě Serenina sestra Venus.

Po líbánkách bude Serena kromě rodičovských povinností pokračovat také v tenisové přípravě. Už za dva měsíce chce totiž obhajovat titul v Melbourne.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, twitter

Komentáře

6
Přidat komentář
Fandina
Svatebčani ve skupině působí luxusně. Určitě na to má vliv i to oblečení dam od bílé do béžové a stejný černý smoking u pánů. To se povedlo :-).
Reagovat
spaniel
Na me to pusobi jak New Orleans 1806, kd sluzebnictvo dostalo za odmenu moznost nastrojit se a odfotit s pany.
Reagovat
Fandina
Nevěsta a ženich by měli být na každé stavbě pány. Ale ano, je to takové hodně dobové. :-))
Reagovat
Fandina
svatbě i stavbě ... úsměv
Reagovat
slacker
http://www.tvspoty.cz/fio-banka-jakub-kohak-na-stavbe/
Reagovat
Empe
Nejsem žádný módní guru. Na players party se mi většinou Sereniny modely líbily, ale tohle je podle mě trošku krok vedle. Ale co, hlavně, ať to klape v manželství. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist