Operace, nebo pokračování návratu? Djokovič v Praze řeší, co dál se zraněným loktem

1. 2. 2018, 13:24
Aktuality 21
Novak Djokovič v pondělí dle srbských médií dorazil do Prahy, aby se podrobil dalším vyšetřením se zraněným pravým loktem, který ho trápí už od loňského Wimbledonu. Bývalého prvního hráče světa a dvanáctinásobného grandslamového šampiona si vzal na starost uznávaný profesor Pavel Kolář. V příštích dnech by se měl třicetiletý Srb rozhodnout, zda bude pokračovat v návratu, nebo podstoupí operaci.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič nehrál kvůli zranění pravého lokte, kvůli němuž skrečoval loňské čtvrtfinálové utkání ve Wimbledonu a vynechal zbytek loňské sezony, půl roku. Do akce se měl vrátit na prosincové exhibici v Abú Dhabi a poté obhajovat titul v Dauhá. Z obojího však sešlo. Na vině byl opět loket.

Definitivní návrat třicetiletého rodáka z Bělehradu proběhl až v polovině ledna v Melbourne Parku. Djokovič v dějišti Australian Open odehrál exhibiční zápas, ve kterém nedal šanci světové pětce Thiemovi.

V solidní formě pokračoval také na úvodním grandslamu sezony, kde postupně porazil Younga, Monfilse a Ramose. V osmifinále ale nestačil na senzaci letošního ročníku Hyeon Chunga a po vyřazení z Australian Open si znovu stěžoval na bolesti v pravém lokti.

Dle srbských médiích proto v pondělí dorazil do Prahy, aby se na doporučení člena svého týmu Radka Štěpánka sešel s uznávanou kapacitou Pavlem Kolářem, u něhož podstoupí hned několik vyšetření.

Jejich výsledek zřejmě definitivně rozsekne to, nad čím bývalý první hráč světa a aktuálně 13. muž světového hodnocení už několik měsíců přemýšlí. A to, zda bude muset na operaci, nebo bude moci pokračovat v návratu.

Dvanáctinásobný grandslamový šampion je v tuto chvíli přihlášen na turnaje Masters v Indian Wells a Miami. Pokud by vše proběhlo hladce, rád by si před cestou do Spojených států zahrál ještě v Dubaji nebo v Acapulku.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

21
Přidat komentář
Mayo
Noje kujva musíš naháňať dedka Rojera!
Reagovat
Kozoroh
22. místo - Lleyton Hewitt
http://www.tennis.com/pro-game/2018/02/50-greatest-players-open-era-m-no-22-lleyton-hewitt/71838/

Na 22. místo pořadí nejlepších hráču historie ATP okruhu zařadil tenisový novinář Steve Tignor houževnatého Australana, který svých nejlepších výsledků dosáhl na počátku 21. století.
Reagovat
Roger_Federer
Hewitt jo?, hrac slabe ery?, je to vubec mozne??:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, hrac slabej éry. Hlboko v poli porazených, niekde na jednej úrovni s Wawrinkom :)
Reagovat
Roger_Federer
Bee,bee :)
Reagovat
panzer.dragon
wáwra má titul ze tří GS (rozdílných), davis cup, zlatou z debla olympiády, co by za to jiný dali :-)

dokázal zastavit rafu, djoka, fedexe ve finále, i v GS finále to není málo
Reagovat
Kojinho
Ted sis celkem na**** do bot, když se Wáwra jako mladej hráč nedokázal prosadit ve "weak era" a získal 3 GS 14,15,16 vždy ve finále s hráčem "strong era". :)
Reagovat
Pe3k
Slabou éru ma trolhand v trenkach, nebo v hlavě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono sa to totiz vzájomne vobec nevylučuje, ze áno..

Apropos zlatá éra tenisu bola skor 08-12, v dalsich sezónach sme mali vzdy absenciu jedného velkeho hraca...
Reagovat
smazaný uživatel
Avsak absencia jedného je stále kvalitnejsia doba, nez absencia 2-3 z velkej stvorky, ze áno...:)
Reagovat
Franky
jeeeesis ty uz uplne vyberas co ti sedi...a uplne najsilnejsia era bola 2010 a 2013 :D este to rozdel na povrchy danych rokov ;) tipujem ze po juni sezona konci :D
Reagovat
Roger_Federer
Takze kdyz v roce 98 vyhral Korda AO bylo to v ultraslabe ere, protoze nikdo z big4 se jeste nedokazal prosadit??
:):):)
Reagovat
Franky
s nim nema vyznam sa bavit je to sralo ktoreho som uz niekolko krat volal na hrat tenis dokonca ho aj pozyvam na pivo a nic...
Reagovat
panzer.dragon
moc to škatulkuješ, vyhrát gs je velká věc v kterymkoli roce
Reagovat
spaniel
On rád seká období na různé úseky, jak se mu to hodí...
Reagovat
Kozoroh
https://mobile.twitter.com/BasiaID/status/958818981611233285/photo/1
Reagovat
Kozoroh
Zranění loktem, které se dlouhou dobu táhlo, opět zhoršilo a další podrobnosti o úrazech souvisejících se zraněním nejlepšího srbského tenisu hráč byl také odhalen bývalým selektorem Davis Cupu národního družstva Srbska Bogdanem Obradovicem.

"Informace, které mám o svém zranění, je to, že je to" plovoucí kost ", jak říkají Angličané. Je to mimochodem fragment kosti, který je oddělený a který vytváří zánětlivé procesy. mí kolegové chirurga, to by nemělo být vykonáván, ale je přilepená na kost, řekl Obradovic, a pak mluvil o možnosti odchodu Djokovič k operaci.
Reagovat
Fandina
Tak to už je po několikáté, ne, co dorazil do Prahy za panem Kolářem. Tak přeji, aby se to Nolemu už zlepšilo a mohl hrát.
Reagovat
Fandina
Jednou to byl zraněný kotník, potom zánět šlach, tak snad bude i loket v pořádku.
Reagovat
Andrew89
má nátřesk...Jágr, Novak :D
Reagovat
George_Renel
Jj, samý kulich :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist