Ósakaová na startu sezony: Budu muset změnit styl, ale chci odehrát co nejvíc turnajů

12. 1., 15:20
Aktuality 2
Japonka Naomi Ósakaová (26), která se vrátila na kurty po více než roční mateřské přestávce, plánuje v letošní sezoně odehrát hodně turnajů. Vítězka čtyř grandslamů a matka půlroční dcery Shai to řekla v rozhovoru před Australian Open.
Profily hráčů
Naomi Ósakaová (© Profimedia)

"Rozhodně chci letos odehrát hodně turnajů. Možná se vrátím k programu, který jsem měla někdy v 18," uvedla Ósakaová, která při lednovém návratu v Brisbane vypadla ve druhém kole s další bývalou světovou jedničkou Karolínou Plíškovou.

"Myslím, že musím odehrát opravdu hodně zápasů, abych měla dobrý aspoň konec sezony. Proto mám naplánováno spoustu turnajů," uvedla dvojnásobná vítězka Australian i US Open. "Samozřejmě moje tělo je teď úplně jiné než před Shai, takže budu muset dost změnit i styl hry," dodala.

V 1. kole Australian Open, kde triumfovala v letech 2019 a 2021, čeká Ósakaovou šestnáctá nasazená Francouzka Caroline Garciaová. "Jsem zvláštním způsobem ráda, že hraju proti nasazené hráčce. Doufám, že když postoupím, tak další zápas nebude tak složitý," uvedla Ósakaová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Krisboy
Good Luck! S tím úsměvem bych ji skoro nepoznal.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist