Ósakaová se dočkala prvního potomka, čtyřnásobná grandslamová šampionka porodila dceru

12. 7. 2023, 11:29
Aktuality 9
Čtyřnásobná grandslamová šampionka Naomi Ósakaová se poprvé stala matkou. Pětadvacetiletá japonská tenistka přivedla podle magazínu People v Los Angeles na svět dceru. Informaci o svém těhotenství bývalá světová jednička zveřejnila v lednu, kdy také oznámila, že na rok přeruší kariéru.
Profily hráčů
Naomi Ósakaová (© AFP)

Jméno holčičky zatím není známé. Ósakaová se ale už dříve nechala slyšet, že s partnerem chtějí vybrat něco neobvyklého. V červnu prozradila, že otcem dítěte je rapper Cordae, s nímž tvoří pár už od roku 2019.

Po mateřské pauze Ósakaová v lednu plánovala, že se v příští sezoně na kurty opět vrátí. Naposledy hrála v září 2022, kdy na domácím turnaji v Tokiu kvůli zdravotním problémům vzdala zápas druhého kola.

Vítězka melbournského grandslamu z let 2019 a 2021 a US Open 2018 a 2020 se z tenisového dění v minulosti stáhla už v roce 2021 kvůli psychickým potížím. Tehdy odstoupila z French Open po pozdvižení, které vyvolala svým rozhodnutím nemluvit s novináři. Vrátila se až na olympijských hrách v Tokiu, na kterých neuspěla, a později si opět vybrala dvouměsíční pauzu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Fandina
To jsou hezké zprávy. A pokud měla Naomi problémy s tiskovkami o tenisu, tak se klidně může stát, že pokud se vrátí, tak už nebude tak tenis prožívat a spíš si ho s rodinkou užívat.

Gratulka k holčičce a ať se daří!!!
Reagovat
turista
Děťátko je vždycky fajn.
Reagovat
IngStavinoha
koj, koj, a už sa nevracaj...
Reagovat
GaelM
Buď hodná maminka a s návratem k tenisu se neobtěžuj, ať zase nemáš bebí v hlavě smile
Reagovat
com
su zvedavej na to jmeno.. To zas bude nakej ulet smile
Reagovat
Fandina
To jsou hezké zprávy. Třeba Osaka Osaka.
Reagovat
Blondie
Nejdůležitější je zdraví, tak ať je pevné :) a Naomi ať najde svou pohodu. Vše nejlepší mladé rodině!
Reagovat
aape
ať se daří rodince smile
Reagovat
Blondie
smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist