Ostapenková našla náhradu za Medinaovou. Na sezonu se už připravuje s Taylorem

18. 12. 2017, 20:34
Aktuality 3
Senzační vítězka letošního French Open Jelena Ostapenková musela před novou sezonou hledat jiného trenéra. Španělku Anabel Medinaovou, která povede své krajanky ve Fed Cupu, nahradí zkušený Australan David Taylor.
Profily hráčů
Jelena Ostapenková

Dvacetiletá Lotyška Jelena Ostapenková po vedením Anabel Medinaové získala grandslamový titul na pařížské antuce, poprvé se kvalifikovala na Turnaj mistryň a letošní sezonu zakončila na postu světové sedmičky.

Další sezonu si však spolu nedají. Medinaová byla jmenována novou kapitánkou fedcupového týmu a Ostapenková musela hledat náhradu. Našla ji v Australanovi Davidu Taylorovi, s nímž se už připravuje na rok 2018. Domluveni jsou zatím na patnáctiměsíční zkušební dobu.

"Naše spolupráce s Anabel skončila. Hlavní trenérkou zůstane moje maminka, ale také už dva týdny trénuji s Davidem," řekla rodačka z Rigy lotyšským médiím. S o patnáct let starší Španělkou se rozešla v dobrém.

Taylor v minulosti vedl například krajanku Samanthu Stosurovou, srbskou tenistku Anu Ivanovičovou, Martinu Hingisovou, Alicii Molikovou nebo naposledy Japonku Naomi Ósakaovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
horska.kraslice
To jsem zvědavá, jestli to Taylor s tou nafrněnou těch 15 měsíců vydrží :-???????
Reagovat
blixa
Myslíš že blbě vaří ??? :D
Reagovat
horska.kraslice
I toto? :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist