Peschkeová se Srebotnikovou vyhrály 3. turnaj po sobě

7. 8. 2011, 22:18
Aktuality 4
WTA CARLSBAD - Deblové světové jedničky Květa Peschkeová a Katarina Srebotniková po triumfech v Eastbourne a Wimbledonu vyhrály třetí turnaj v řadě. Česko-slovinská dvojice tento týden ovládla soutěž v Carlsbadu.
Květa Peschkeová a Srebotniková

Česká tenistka Květa Peschkeová vyhrála se svou slovinskou partnerkou Katarinou Srebotnikovou třetí turnaj ve čtyřhře za sebou. Po Eastbourne a Wimbledonu triumfovaly světové deblové jedničky i po přechodu z trávy na tvrdý povrch v kalifornském Carlsbadu.

Šestatřicetiletá Peschkeová s o šest let mladší Srebotnikovou získaly v dnešním finále proti americké dvojici Raquel Kopsová-Jonesová a Abigail Spearsová prvních osm gamů a zápas vyhrály celkovým skóre 6-0 6-2.

Připsaly si tak už čtrnáctý vítězný duel v řadě. Peschkeová načala třetí desítku svých deblových titulů na okruhu WTA.

- WTA PREMIER CARLSBAD -
(USA / Kalifornie / San Diego, tv. povrch, 721.000 dolarů)
nedělní výsledky (07. 08. 2011)

Čtyřhra - finále:
Peschkeová/Srebotniková (1-ČR/Slovin.) - Kopsová-Jonesová, Spearsová (USA) 6-0 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
EllNino
Fakt ta Bara uz prohravala 6:7 3:5 a 30:40 otocila to , ale za stavu 2:2 si prohrala servis a to rozhodla, pak mela v dalsim gamu jeste asi 3 BP ale nepromenila a v dalsim gamu si opet prohrala servis, s nasledujicim gamu mela zase 2 BP , ale uz ji asi dosly sily, nedivim se po 3 h 52 min, ale chvalim ji za bojovnost, pac nektere by to v jejim pripade uz davno zabalily, neva, hodne stesti vsem ceskam do turnaje a Bare alespon uspech ve ctyrhre :)
Reagovat
EllNino
Jo sou hrajou jako 7.nasazeny
Reagovat
smazaný uživatel
OT:Dobře iveta v kvalifikaci v Torontu.Škoda že jí nanepodobyla Barbora, ktera bojovala skoro 4 hodiny(!!!) s Albertou Brianti. Stav byl 7:6 6:7 a 6:2 z pohledu italky. A nevíte jestli jsou Iveta i Bara stale deblové partnerky?? V poslední době spolu nehrali tak se jen ptám.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrály spolu v Bastadu, ale po prvním vyhraném zápase to skrečly (zranění Benešové). Pak už každá hrála jinde, takže společné čtyřhra nepřicházela v úvahu. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist