Peschkeová se Srebotnikovou získaly v Pekingu 6. titul sezony

9. 10. 2011, 08:55
Aktuality 2
Světové jedničky Květa Peschkeová a Katarina Srebotniková získaly už šestý letošní titul. Ve finále turnaje v Pekingu porazily 6-3 6-4 duo Dulková/Pennettaová.
Katarina Srebotniková a Květa Peschkeová

Nejvýše nasazenému páru Květa Peschkeová a Katarina Srebotniková se v pekingském finále podařilo poprvé v kariéře porazit argentinsko-italskou dvojici Gisela Dulková a Flavia Pennettaová.

Bývalé světové jedničky, které Peschkeová se Srebotnikovou vystřídaly po Wimbledonu v čele žebříčku, vyhrály předchozí čtyři vzájemná utkání, v Číně však podlehly 3-6 4-6.

Šestatřicetiletá Peschkeová získala svůj 22. deblový titul v kariéře, jednou se radovala ve dvouhře. Letos má se slovinskou partnerkou také díky triumfům v Aucklandu, Dauhá, Eastbourne, Wimbledonu a Carlsbadu jistou účast na Turnaji mistryň.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jestli někdo kouká na zápas mezi Agou a Petkovic tak doporučuji koukat, je to opravdu skvostný zápas.. :-) Doufám, že jí Ága udolá ! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nee.. tak snad se nic vážnýho nestalo, sice petko moc nemusím, ale tenhle zápas by zasloužil dohrát ! :-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist