Pět z osmi. V Cincinnati uspěly Kvitová, Vondroušová, Muchová, Bouzková i Nosková

15. 8. 2023, 18:47
Aktuality 166
WTA CINCINNATI - Sedm českých tenistek mohlo zvládnout vstup do turnaje WTA 1000 v Cincinnati a hned pěti jich to dokázalo. Petra Kvitová (33), jež minulý týden v Montrealu dohrávala s bolestmi kyčle, vykročila za obhajobou finále výhrou nad Annou Blinkovovou. V dalším zápase narazí na krajanku Lindu Noskovou (18), která si vyšlápla na světovou dvanáctku Ljudmilu Samsonovovou. Postoupily také Marie Bouzková (25), Karolína Muchová (26) a Markéta Vondroušová (24) po výhře nad Kateřinou Siniakovou (27). Naopak trápící se šampionka z roku 2016 Karolína Plíšková (31) neudržela vedení proti Lotyšce Jeleně Ostapenkové a Barbora Krejčíková (27) se po zranění kotníku vrátila porážkou od Viktorie Azarenkové.
Petra Kvitová (© Profimedia)

Petra Kvitová v pátečním osmifinále v kanadském Montrealu neudržela vedení proti Belindě Bencicové a nad jejím zdravotním stavem visel otazník, neboť v závěru zápasu bojovala se zhoršujícími se bolestmi pravé kyčle.

Už o čtyři dny později ale nastoupila na dalším turnaji WTA 1000 v Cincinnati a navíc svůj úvodní zápas úspěšně zvládla. Se 37. hráčkou světa Annou Blinkovovou si v prvním vzájemném duelu poradila 7:6, 6:0.

Třiatřicetiletá Češka si v úvodu zápasu vypracovala vedení 5:2, život si ale ještě zkomplikovala. Náskok ztratila, za stavu 6:5 nevyužila dva setboly a o zisku sady rozhodla až v tie-breaku. Ve druhém setu už byla suverénní, za stavu 5:0 odvrátila tři brejkboly v řadě a znovu po týdnu dorazila svou úvodní soupeřku kanárem.

Nosková – Samsonovová 2:6, 6:3, 6:1

Ve druhém kole se Kvitová utká s o patnáct let mladší krajankou Lindou Noskovou (h2h 1:0), kterou dorazila kanárem v březnu v Miami.

Osmnáctiletá Nosková si v Cincinnati úspěšně aplikuje náplast na dvojí zklamání z domácího Livesport Prague Open ve Stromovce , kde nečekaně nezvládla boj o první titul a kvůli deštěm o den odloženému finále nestihla start na turnaji WTA 1000 v Montrealu.

Na svém prvním ze dvou přípravných turnajů před US Open vyhrála už tři zápasy. Po zdárně absolvované kvalifikaci zvládla i těžký vstup do hlavní soutěže. Po obratu skolila 2:6, 6:3, 6:1 unavenou světovou dvanáctku Ljudmilu Samsonovovou, jež minulý týden v Montrealu vyřadila Arynu Sabalenkovou, Belindu Bencicovou či Jelenu Rybakinovou a neuspěla až v nedělním finále po debaklu s Jessicou Pegulaovou.

Česká teenagerka v úvodu zápasu dvakrát neudržela podání a na začátku druhého setu přišla o výhodu brejku. Od stavu 2:6 a 3:2 ale získala 9 z 10 gamů, připsala si jeden z nejcennějších skalpů a soupeřce oplatila červnovou porážku z trávy v Bad Homburgu.

50. hráčka světa Nosková si připsala třetí skalp hráčky TOP 30 a bilanci s členkami TOP 20 má nyní 3:10. Předchozí dvě výhry zaznamenala v lednu cestou do finále v Adelaide proti tenistkám elitní desítky. Minimálně úvodní zápas dokázala vyhrát i na své čtvrté 'tisícovce', proti Kvitové bude usilovat o největší osmifinále a překonání žebříčkového maxima (45. místo).

Bouzková – Beguová 6:2, 6:2

Třetí výhru ve čtvrtém zápase na US Open Series zaznamenala Marie Bouzková. Po osmifinále v Montrealu, kde si vyšlápla i na světovou šestku Caroline Garciaovou, znovu po roce zvládla vstup do turnaje v Cincinnati. Letošní ročník pětadvacetiletá Češka odstartovala hladkou výhrou 6:2, 6:2 nad Rumunkou Irinou Beguovou.

Ve druhém kole se bývalá vítězka dívčího US Open Bouzková utká s domácí Madison Keysovou, nebo s Belgičankou Elise Mertensovou.

Muchová – Haddadová Maiaová 6:7, 6:1, 6:4

Karolína Muchová i na třetím přípravném turnaji před US Open zvládla své úvodní vystoupení. V Cincinnati česká tenistka zdolala v souboji hráček druhé světové desítky 6:7, 6:1, 6:4 Brazilku Beatriz Haddadovou Maiaovou, s níž vyhrála i třetí vzájemný zápas.

Zápas se rozehrál už v pondělí, ale po pěti gamech byl kvůli dešti přerušen a nakonec odložen na druhý den. Do úterní dohrávky Muchová vstoupila ztrátou dvou gamů, přesto dokázala dohnat stav 2:5 s mankem dvou brejků. Haddadová Maiaová třikrát nedokázala sadu ukončit při svém servisu a česká tenistka si po odvrácení tří setbolů vynutila tie-break, v něm nakonec ale přeci jen padla.

Ve druhém dějství ale chybující soupeřku převálcovala a psychickou výhodu přetavila i v zisk vyrovnané třetí sady. Obě hráčky si v ní dlouho držely své servisy, než se šestadvacetiletá rodačka z Olomouce za stavu 5:4 dostala k mečbolu a výměnu proměnila vítězným úderem po náběhu na síť.

O postup do osmifinále si finalistka letošního Roland Garros zahraje s Chorvatkou Petrou Martičovou (h2h 0:1).

Vondroušová – Siniaková 7:5, 6:4

Český duel v prvním kole klání WTA 1000 v Cincinnati zvládla lépe favorizovaná Markéta Vondroušová. Wimbledonská šampionka porazila Kateřinu Siniakovou 7:5, 6:4 a na třetí pokus zaznamenala premiérovou výhru na 'tisícovce' v Ohiu.

Vývoj prvního setu Vondroušová otočila ze stavu 3:5. Ve druhém dějství naopak neudržela vedení 3:0 a proti houžavnatě hrající krajance, s níž si v červnu zahrála finále čtyřhry na trávě v Berlíně, musela za stavu 3:3 bojovat o servis. Větší zdramatizování ale nedovolila a po hodině a půl mohla zvednout ruce nad hlavu.

Ve druhém kole čtyřiadvaceretiletá rodačka ze Sokolova narazí na Anastasii Potapovovou (h2h 2:1), s níž v únoru prohrála semifinále v Linci.

Plíšková – Ostapenková 6:1, 3:6, 4:6

Karolína Plíšková dorazila na US Open Series s novým trenérským týmem a před týdnem v Montrealu po čtyřech měsících vyhrála zápas po využití mečbolu. Žádné velké oživení povadlé kariéry se však zatím nekoná.

V Cincinnati šampionka z roku 2016 skončila už na šestém z osmi posledních turnajů hned po svém úvodním vystoupení. V Ohiu podlehla 6:1, 3:6, 4:6 Lotyšce Jeleně Ostapenkové, která vyhrála i druhý letošní střetnutí a vzájemnou bilanci vyrovnala na 5:5.

Jednatřicetiletá Češka po skvělém startu a zisku úvodní sady za necelou půl hodinu solidní úroveň své neudržela. V dalším průběhu neudržela sedm z deseti gamů při svém podání, od stavu 2:0 ve třetí sadě selhala dokonce čtyřikrát po sobě a připsala si další neúspěch.

Zvednout náladu si bývalá světová jednička může ještě ve čtyřhře. Už v pondělí s Chorvatkou Donnou Vekičovou zvládly první kolo, ve druhém vyzvou nejlepší deblový pár současnosti Barboru Krejčíkovou s Kateřinou Siniakovou.

Krejčíková – Azarenková 3:6, 5:7

Barbora Krejčíková první zápas od skreče ve Wimbledonu prohrála. V Cincinnati česká tenistka, jež v posledních týdnech léčila zranění kotníku, podlehla v souboji hráček druhé světové desítky 3:6, 5:7 šampionce z roku 2013 Viktorii Azarenkové.

V závěru utkání předloňská vítězka French Open ztratila od stavu 5:2 pět gamů v řadě a stejně jako loni skončila v 1. kole. Proti bývalé světové jedničce a dvojnásobné grandslamové šampionce nenavázala na skalp z Australian Open 2022.

"Moje mentalita už je taková. Nevyrůstala jsem v nejlepších podmínkách, musela jsem o všechno bojovat a to všechno formovalo mou dnešní osobnost. Jsem vděčná za ty zkušenosti, které mi pomohly vybudovat si současný charakter," prohlásila v Cincinnati Viktoria Azarenková po výhře nad Barborou Krejčíkovou , které v závěru utekla ze stavu 2:5.

Sedmadvacetiletá Krejčíková se v Cincinnati představí ještě ve čtyřhře se Siniakovou. Před US Open si pak vzhledem k malému zápasovému vytížení v posledních týdnech zahraje ještě turnaj v Clevelandu, kde by příští týden měla plnit roli nasazené jedničky.

Garciaová titul neobhájí

Už několik měsíců trvající trápení světové šestky Caroline Garciaové pokračuje. Výhry se nedočkala ani na třetím turnaji před US Open, v Cincinnati francouzská obhájkyně titulu prohrála třísetovou bitvu 6:4, 4:6, 4:6 s domácí Sloane Stephensovou a utrpěla čtvrtou porážku v řadě.

Poprvé od porážky ve finále Wimbledonu se na kurty vrátila Ons Jabeurová a v Cincinnati měla namále hned v úvodním vystoupení. Ukrajinku Anhelinu Kalininovou udolala 6:3, 6:7, 7:6, přestože ve třetím setu prohrávala 1:5, a jako první postoupila do osmifinále.

Švýcarka Belinda Bencicová v Cincinnati končí znovu po roce hned v prvním kole. Letos světová čtrnáctka nečekaně nestačila na španělskou kvalifikantku moldavského původu Cristinu Bucsaovou, která zvítězila 4:6, 6:3, 6:2 a připsala si nejcennější výhru, svou teprve druhou na turnajích WTA 1000.

Dánka Caroline Wozniacká na druhém turnaji po tří a půlleté pauze končí v prvním kole. V Cincinnati bývalá světová jednička překvapivě podlehla šťastné poražené kvalifikantce Varvaře Gračovové, která nastoupila až jako náhradnice místo Eliny Svitolinové.

 

• WTA 1000 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.788.468 dolarů
úterní výsledky (15. 08. 2023)
• Dvouhra - 2. kolo •
Jabeurová (5-Tun.) - Kalininová (Ukr.) 6:3, 6:7 (2:7), 7:6 (7:2)
Stephensová (USA) - Garciaová (6-Fr.) 4:6, 6:4, 6:4
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (9-ČR) - Blinkovová (Rus.) 7:6 (7:2), 6:0
Vondroušová (10-ČR) - Siniaková (ČR) 7:5, 6:4
Muchová (ČR) - Haddadová Maiaová (12-Braz.) 6:7 (3:7), 6:1, 6:4
Nosková (ČR) - Samsonovová (-) 2:6, 6:3, 6:1
Bouzková (ČR) - Beguová (Rum.) 6:2, 6:2
Azarenková (Běl.) - Krejčíková (11-ČR) 6:3, 7:5
Ostapenková (Lot.) - Plíšková (ČR) 1:6, 6:3, 6:4
Bucsaová (Šp.) - Bencicová (13-Švýc.) 4:6, 6:3, 6:2
Kasatkinová (14-Rus.) - Stearnsová (USA) 6:2, 6:1
Mertensová (Belg.) - Keysová (15-USA) 6:3, 3:6, 6:3
Trevisanová (It.) - Peraová (USA) 3:6, 6:1, 6:2
Martičová (Chorv.) - Navarrová (USA) 6:2, 3:6, 6:3
Šarífová (Eg.) - Xiyu Wang (Čína) 7:6 (7:3), 4:6, 7:6 (7:5)
Gračovová (Fr.) - Wozniacká (Dán.) 6:4, 6:4
Qinwen Zheng (Čína) - Sasnovičová (-) 6:1, 6:4
Collinsová (USA) - Pavljučenkovová (-) 6:3, 6:1
Liová (USA) - Linetteová (Pol.) 0:6, 7:6 (7:5), 6:2
Cirsteaová (Rum.) - Alexandrovová (-) 6:0, 6:2
Vekičová (Chorv.) - Bradyová (USA) 7:6 (7:5), 7:5

Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

166
Přidat komentář
Blondie
Co myslíte? Za mě se špinavé prádlo nepere venku. Buď je Bajin fakt strašně naštval, nebo bych se bála jeho reakce XD

https://www.sport.cz/clanek/tenis-trener-bajin-klicove-jsou-vysledky-ktere-po-povedenem-uvodu-sezony-nebyly-dobre-rika-hrdlicka-4400178#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_req_id=o36O4pLxtdo-202308162222&dop_id=4400178&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Marduch
Když někdo mění trenéry takhle casto, má holt asi větší potřebu to veřejnosti obhajovat..
Reagovat
Krisboy
Hrdlička se nějak moc angažuje poslední dobou semizdá. Nedávno kritizoval míčky, teď hodnotí trenéra...věřím, že Kája ví, co dělá.
Reagovat
Pavol
Predviedla málo vídaný kolaps na vlastnom servise.
Strach o výsledok, obrovská neistota a labilita. Niečo s tým treba robiť. Taká rodičovská dovolenka by možno pomohla. smile
Reagovat
misa
Gratulace k výhře nad hráčkou top 20. Je vidět, že letos udělala oproti loňskému roku pokrok a je na dobré cestě uzavřít sezonu na velmi dobré žebříčkové pozici.
Reagovat
Mony
Teď to moc velký pokrok nebyl.. prostě to , co předvedla v Praze proti Hibino , teď předvedla proti ní soupeřka myslím , že se se SamsoNovou mají hodně společné. obě mají kapacitu uspět na velkých turnajích , ale také velice snadno prohrávat v prvních kolech. Viděl jsem poslední 2 sety a Ruska darovala ,jako by byly Vánoce.. Linde to spadlo do klina
Reagovat
tommr
Ruska hrála strašně uspěchanej tenis a z toho plynuly častý chyby. Možná v tom bylo i trochu podcenění soupeřky ...
Reagovat
misa
Garcia možná ještě letos stihne vypadnout z dvacítky a příští sezonu od ní čekám propad někam na 60. - 70. místo, kde byla loni v červnu.
Reagovat
lenka258
Jj, myslím si, že z desítky vypadne...teď se sesune po neobhajobě bodů z Cinci, pak měla pěknou US, vyhraný TM....
Ale myslím, že okolo dvacky bude :)
Reagovat
Marduch
https://www.idnes.cz/sport/tenis/karolina-pliskova-treneri-bajin-franek-green.A230815_195116_tenis_ald&h=E44ACB62C76C855C4E88B6CEFEB58AE2
Reagovat
Holahej
Dík za otevření...
Reagovat
Blondie
Teď jsem to chtěla sdílet. Nejsem si jista, zda je taková otevřená kritika úplně moidrá.
Reagovat
George_Renel
Teď už jim to je jedno, dotřetice ho určitě neangažují....
Reagovat
Blondie
Jako jasně, vůči Bajinovi je to dané, ale je to zpráva i pro další trenéry. Docela mi to připadá jako takové okopávání kotníků.
Reagovat
misa
Dál prahne po grandslamovém titulu smile Jsem na ni zvědavý, jak bude příští rok zvládat kvalifikace.
Reagovat
makro99
Koukám, že se nám zrodil další elitní deblový pár - Markéta s Karolínou M. Druhý společný turnaj, opět tisícovka a zase bez porážky... unikátní bilance.
Reagovat
Sinuhet1
smile
Reagovat
Preview.lover
Soupeřky proti nim nikdy neměly matchball ...
Reagovat
Otmar
Totálně neprůstřelný debl, díky za něj.
Reagovat
EllNino
Los byl strašný, ve 2. kole je o poznání hratelnější ...

Navíc holkám vypadly všechny hlavní konkurentky až na Kasatkinu v 1. kole (BeBe, Haddad Maia, Keys, bohužel tedy i Bára, Kudermetova) a mají možnost tak odskočit ... výš se naopak mohou posunout Penko, Sakkari, Azarenka

Petra s Lindou proti sobě nakonec, Linda využila situace a poradila si s tím skvěle :) Pro Petru v současném rozpoložení bude Linda určitě těžkou soupeřkou, ale pořád je to hratelný los ...

Muška s Petrou Martič bude o hlavě, obě hrají dobře, pokud chce ale Karolína na TM, tak tenhle los by byl fajn využít ... a moc nekombinovat, ať se nezamotá do pastí Martic :))

Maruška s Mertens asi bude otevřenější zápas než s Madison, ale chtěl jsem Madison dál, takže koukat se na otrávenou Mertens mě moc nebere :) Marie, doufám, že vyhraješ ...

Markéta - Potapova bude tady na rychlejším hardu těžší než např. na RG, Markéta si tu připsala první výhra v životě, moc jí to tu nesedí a taky tu hrála tedy jen dvakrát (prohry s Barty, Bencic), takže každá výhra pro ni momentálně dobrá

Ve 3. kole, pokud se holkám povede, tam číhá na naše triple Stephens, Gauff, Pegula smile a na Mušku Cirstea/Sakkari

Tomu říkám nadějné vyhlídky, hodně štěstí smile
Reagovat
makro99
Markéta - opět potvrzuje tu svou mimořádnou konzistenci, první kola neprohrává ani po takovýmto triumfu smile
Reagovat
makro99
Jo, a Elise je sympatická, ale je v tom hodně minimalismu, člověk musí být vyzrálej artovej divák, aby to docenil..:)
Reagovat
EllNino
Mě baví mimo kurt poměrně, ale na kurtu mi dost štve smile Podobně jsem to ale měl třeba s Kim Clijsters nebo Kiki Bertens, ony jsou ty Belgičanky a Holanďanky takové
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
makro99
Tak to seš na tom, jak jistá zdejší obdivovatelka Karolíny Plíškové :)
Jako před pár lety, dokud ještě vyhrávala, tak se zas tak netvářila ani na tom kurtu.. ale jo, je příjemná na tiskovkách, v rozhovorech.. a v Belgii je myslím docela celebrita, přece jen tolik individualit v těch velkých ženských sportech (mimo cyklistiku:) zas nemají..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
misa
Marušku čeká těžká soupeřka, která má slušný servis a moc nekazí.
Reagovat
misa
Proti Mertens měla hrát loni 2. kolo French Open, ale nemohla nastoupit kvůli covidu.
Reagovat
tommr
Mertens je pro Marii možná těžší soupeřka než by byla Keys. Mertensová se určitě sama nevyhází a Marie si tak bude muset pro body aktivně chodit ..
Reagovat
blekenziii
V live rankingu máme dnes ráno mezi 47 nejlepšími 8 holek! Tzn. každá (ani ne) šestá mezi TOP je Češka. NEUVĚŘITELNÉ smile... Nevím ale, zda to dokážeme ocenit - tím, jak jsme nároční smile
Reagovat
blekenziii
... ještě tam je jako č.55 LF a pak díra 60 míst a až pak TM. Všechny naše "dobrý" holky se nám momentálně vecpaly do padesátky. Tam za rok v tuto dobu bude i BF smile
Reagovat
makro99
tady je to jeden náročnější (a přitom samozřejmě zcela soudný:) Titán, než druhej... když se někdy kouknu do diskuse dřív než na výsledky, tak sem zklamanej, jak Markéta/Karolína/Petra atd. hraje mizerně a jasně prohrává... a pak jen žasnu, že vyhrála 6:2 6:2 :)
Reagovat
Blondie
Co říkáte na nové trenéry Karolíny?
Reagovat
lenka258
Já teda upřímně ani jednoho neznám...
Vedli už někoho před ní?
Reagovat
makro99
a kdo, že to je?
Reagovat
Blondie
taky právě ne... navíc údajně Čech povede KP jen do USO...
Reagovat
makro99
Tak Karolína už vyzkoušela úplně všechno - muže/ženy, čechy/ne-čechy, bývalé hráče/nehráče... tak teď už asi zbývalo jen zkusit random oslovit někoho, koho vůbec nikdo nezná :)
Reagovat
paddy
Je také otázka, zda by ji někdo dobrý chtěl vůbec trénovat? Na půl roku? To nemá nikdo zapotřebí smile

Zajímavé, že Martinez je manžel o 18 let mladší Melichar. Teď trénuje Tauson. Myslím, že s ním žádnou díru do světa neudělá. Stejně to většinou není o trenerovi, ale o hráči, tedy materiálu, se kterým pracuje.

Nový kondičák trénuje i Alcaraze. Plíšková však rozhodně jako Alcaraz nikdy běhat nebude. Na to ať zapomene smile
Reagovat
Holahej
..píše se..
Na spolupráci s novými kouči je Plíšková domluvená do konce sezóny. O možném prodloužení spolupráce se nejspíše rozhodne na konci roku, kdy společně odehrají domluvené turnaje.
Reagovat
Holahej
Michal Franěk a Carlos Martinez. To je dvojice nových trenérů v týmu Karolíny Plíškové. Zatímco Franěk je trenérem v tenisové akademii české hráčky, Martinez je manželem i koučem tenistky Nicole Melichar, stará se i o mladý dánský talent Claru Tauson a v minulosti byl i v týmu například Darii Kasatkiny.

V týmu zůstává bývalá tenistka Olga Savchuk, která s Karolínou často trénuje ve španělské Marbelle, kde má rodačka z Loun dlouhodobě zázemí.
Reagovat
Holahej
https://pliskovatennis.academy/cs/treneri-team/michal-franek.html
Reagovat
Otmar
No já si hlavně pamatuju, jak nadšeně vítali zpět Bajina, opět byl nepostradatelný a dovede Karo k výšinám...vydrželo to zhruba 3600 hod., možná plus mínus hodina..nebudeme hnidopiši!
Reagovat
misa
Po zlomenině ruky už servis Plíškové není to co býval. A bez něj je proti dobrým hráčkám bez šance.
Reagovat
Blondie
Mě překvapila ta otevřená kritika.
Reagovat
Otmar
No jo , teď na něj mohli nakydat. Řekl bych, že potřetí tenhle spolek Saša nevyslyší!
Reagovat
lenka258
Jj, Sascha veřejně nic moc špatně neřekl, přece si může říct kdykoliv na sociální sítě, že je konec... Určitě, kdyby mu výslovně řekli, že má měsíc počkat, tak by počkal...
Reagovat
bIbec
Nj, jenom sem zalehnul a holky začali vyhrávat. Klasika prostě.
Reagovat
bIbec
začaly
Reagovat
HAJ
České derbysmile
Reagovat
frenkie57
Gratulace Lindě. Utkání jako takové bylo na hranici sledovatelnosti,plno chyb na obou stranách.Linda jich nakonec udělala méně a to asi rozhodlo. Nicméně těším se na derby, Linda má Petře co vracet.
Reagovat
Mony
Že by byla těhotná a už si jen chodila pro startovné ? smile
takhle jí teda dlouho neznáme a není to první turnaj.
Reagovat
A211
Ty naše dámy Český šikovný válí jen tak dál.smilesmile
Reagovat
EllNino
Důležité výhry směrem k TM, které se nerodily lehce ... a Marušce pomoc v cestě zpět

Petru čeká lepší z dvojice Samsonova/Nosková (to by jí mohlo vyhovovat)
Muška se utká s podobně šikovnou Petrou Martic
Markétu čeká Potapova
Maruška bude hrát s vítězkou zápasu Mertens/Keys

smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Má letos 8:0 proti levačkám, sice tedy nehrála s Petrou, ale ty nejlepší porazila všechny (Markétu, Haddad, Teichmann, Peru, Xiyu Wang a 3x Trevisan smile )
Reagovat
Mony
Dobrý postřehsmile
Reagovat
EllNino
Říkal to komentátor, jen ho cituji :)
Reagovat
Ianny
Koukám že Ons je v problémechsmile
Reagovat
lvicek
Ons byla v problemech a ted koukam, ze uz je v mnohem mensich problemech...
Reagovat
Ianny
A už není ve vůbec žádných problémech:)
Reagovat
lvicek
Já z toho vzhledem k TM zas tak odvařená nejsem, ale co už no...
Reagovat
Otmar
Karolínu Muchovou nelze mít nerad. Ale člověk musí na sobě hodně pracovat a umět odpouštět. A když to potom sehraje tak jako dnes, je to čirá radost. Dneska na pugét!smile
Reagovat
Ianny
Jo dovede pěkně brnkat na nervysmile
Reagovat
Mony
Bravo Muška!smile Na rozdíl od Báry nebo Káji Plíškové ze svého standardu neubírá, tak snad to s Péťou a Maky dotlačí do turnaje Mistryň
Reagovat
EllNino
Bude to těžké ... Markéta má největší šanci, Petra, BeBe a Muška jsou na tom zhruba podobně a trochu odskočené, ale turnajů je ještě spousta
Reagovat
Ianny
Muška naše zlatásmile, zakončila to famózně. Bude se lépe usínat:)
Reagovat
Dobry-den
Tak ještě Maky a Linda a bude veliká spokojenost. smile
Reagovat
Svatopluk
Opravdu skvělá koncovka. Zasloužené vítězství.
Reagovat
vergus
Posledních pár míčků opravdu pěkných, nakonec to drama ani nebylo.
Martič, a pak možná oblíbená Sakkari, to není los k zahození smile
Reagovat
EllNino
Klasika, k čemu 3x vzít servis ve 2., když ve 3. není schopná returnovat do kurtu

Blíží se stav 4:4 ve třetím a ten má Haddad Maia nejradši ...
Reagovat
Dobry-den
Muška udeřila v pravou chvíli! smilesmile
Reagovat
EllNino
Překvapila, skvělá hra na konec :) A mečbol lahůdkový
Reagovat
frenkie57
Apropo kde je Miške?
Reagovat
Blondie
Jeď, Kačko, na favoritky umíš!
A Muška už obrací smile
Reagovat
EllNino
Katka je pro Markétu špatný matchup - lepší BH, což eliminuje Markétin FH cross ... a kraťasy všechny doběhne ...

Pokud Katka nebude kravnou, dostane se Markétě do hlavy a bude to rychlý proces
Reagovat
EllNino
No a kravla a Markéta má z 3:5 set na 7:5 :)
Reagovat
misa
To je u ní normální. Proto nebyla v singlu nikdy ani ve třicítce.
Reagovat
EllNino
Trochu se bojím, tyhle zápasy, kdy se těsně prohraje TB a pak hladce vyhraje 2. set většinou končí ve 3. setu tak 6:2 pro tu, která vyhrála 1. set ...

Ale doufám, že Muška nezaspí začátek
Reagovat
boyarddor
Nebuďte tak pesimistický
Reagovat
boyarddor
Muška druhý set smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
Do 3 setu bude vstupovat podáním, což je výhodné. Věřím že Karolína Hadí Maju udolá.
Reagovat
EllNino
To je za trest, většinou mám v souboji Češek jednu favoritku, ale tady fakt nevím, obě mě fakt bavěj ...
Reagovat
Blondie
U mě dycky Kačena! :-)
Reagovat
Dobry-den
Marie hladce postupuje, aspoň někdo měl štěstí na los. smile

Servis sice nic moc, ale jinak docela dobrý výkon. Proti Keysové ale bude právě servis hodně potřebovat, jinak to bude krátký proces...
Reagovat
misa
Maruška slaví postup, s větrem se vypořádala lépe než soupeřka, která za celý zápas vyhrála jen jediný vlastní servis.
Reagovat
Svatopluk
Vynikající výkon.
Reagovat
misa
Kromě horšího začátku druhého setu hrála dnes dobře. Snažila se hrát aktivně, když k tomu měla příležitost, chodila na síť a výborně returnovala.
Reagovat
Svatopluk
Ano, na tu aktivní hru bylo velmi příjemné koukat.
Reagovat
paddy
Sparta podeváté v řadě selhala v kvalifikaci Ligy mistrů smile smile smile
(naposledy uspěla v r. 2005)
Reagovat
misa
smile
Reagovat
misa
Moc nechápu, proč ve fotbale nekončí prodloužení v momentu, kdy dá někdo gól...
Reagovat
Krisboy
To už tady bylo a zrušilo se to.
Reagovat
paddy
O2, které vysílalo zápas mělo opět technické problémy smile smile smile

z diskuze na idnes:

--------
JEDINEJ DŮVOD, proč si O2tv platim asi 600 měsíčně... a ty idi.oti s prominutim nezařídí aby byl koukatelnej zápas v prodloužení a penalty?!! OPRAVDU??

Jako ať se na mě nikdo nezlobí, ale kde mam ty peníze? Celé O2 nech se jde vys***t.. Ruším televizi, koukal sem jen na sport ale po dnešku jim volam a ende

--------
O2 by mělo lidem vrátit peníze! Zápas roku a v prodloužení Server Error. Ať jdou do ... !!

--------
Dekuji O2 prodloužení a penalty jsem viděl v radiu
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
lvicek
Jo, ale uz se to nejak zvetilo a bohove O2 zaridili, ze momentalne to jde pustit na TV! Heureka! Jestlipak to vydrzi aspon do zejtra...
Reagovat
boyarddor
Druhý set u Mušky zatím slibný...
Reagovat
EllNino
Dneska to zas vypadá na černý den
Reagovat
EllNino
Ztráta ze 40:0, bože muj
Reagovat
misa
hrůza
Reagovat
EllNino
Pracně získá brejk a pak hra na facku
Reagovat
EllNino
a chtěla tišící prášky na bolest ...
Reagovat
misa
celkem snadno vyhrála první set 6-2 (jednou přišla o podání). Ona ale moc lehkých zápasů nehraje, tak čekám nějakou komplikaci...
Reagovat
misa
No a už je to tady. Nejdříve sice získala brejk, ale pak hned odevzdala podání ze stavu 40-0. Nechápu co se jí honí hlavou smile
Reagovat
misa
Naštěstí si brejk vzala hned zpět.
Reagovat
misa
Raději už nebudu nic psát. Nemá smysl se pořád rozčilovat.
Reagovat
Otmar
Druhý set naznačil, v jakém stavu se Bára nachází. Jak fyzicky nevím, ale psychicky bída. Místo koncentrace na hru přiblblá debata s umpirem, nesportovní podání, kdy Azarenka nebyla připravena a měla zdviženou ruku..to se prostě nedělá, dokonce i když Ukrajinky hrajou s Ruskama. Tem mladík ji určitě srovná, bez jakýchkoliv pochyb!smile
Reagovat
boyarddor
No zastanu se Báry a řeknu že při jejím prvním turnaji po zranění jsem byl vlastně příjemně překvapen. Čekal jsem to mnohem horší.

A říkat že by se měla vrátit naplno k deblu mi přijde jako hloupost. Každý má prostě občas slabé a dobré momenty.
Reagovat
boyarddor
A mluvím pouze o výsledku. Zápas jsem nesledoval.
Reagovat
bIbec
Kája střílí jeden krásnější error za druhým.
Reagovat
baba
Bára je čím dál tím více nesympatická hráčka.Dost se hádá a její chování je tragický.A vite někdo něco o jejím novém " trenérovi"?ten je snad mladší než ona!
Reagovat
Drzymalski
Bára Šulič.
Reagovat
misa
Asi se inspirovala u Bouzkové .)
Reagovat
misa
Tím samozřejmě myslím inspiraci ohledně trenéra.
Reagovat
annah
Byl na něj záběr do hlediště během zápasu (i s informací o jménu). Jmenuje se Motl. A vypadal tak na osmnáct.
Reagovat
EllNino
to bude spíš jen nějaký sparing, než najde trenéra ...
Reagovat
misa
U Marušky jsem si myslel to stejné...
Reagovat
annah
Je to možné, i když tam byl údaj, že je to její kouč.
Reagovat
EllNino
to je tam vždycky
Reagovat
bIbec
Díky Bohu za ten vzájemný zápas Markéty a Katky.

Jinak by to natuty pohnojily obě.

Budem mít tedy nakonec smiledvě hráčky ve druhém kolesmile
Reagovat
bIbec
Ten paleček měl být na konci
Reagovat
bIbec
Teda pokud se vítězka toho vzájemného duelu nezraní a nebo nechytne bacila od Petry Kvitové.

Já už bych se nedivil ničemu.
Reagovat
EllNino
Los teda taky nic moc, Bára, ač nasazená, hned po zranění na Viku, Muška je sice favoritkou proti BHM, ale taky hned nasazená, Penko pro Karolínu a Samsonova pro Lindu taky nic moc, navíc Samsonku ve 2. kole schytá hned Petra (9. a 12. světa proti sobě ve 2. kole na WTA 1000 je snad rekord)

Český souboj přišel vhod, Marie by vyhrát mohla
Reagovat
tommr
závěr druhýho setu od stavu 5:2 byl od Báry tragikomickej ... smile
Azarence stačil k jasnýmu vítězství průměrnej výkon ...
Bára by se měla pokorně vrátit k deblu ve kterým ještě nějaký úspěchy může udělat. V singlu jí pomalu ale jistě ujíždí vlak ...
Reagovat
EllNino
13. hráčka race v singlu se těžko bude specializovat na debl, zbytečně by se okrádala o peníze
Reagovat
tommr
nemám na mysli žádnou specializaci na debl, ale měla by ho začít pravidelně hrát aspoň na těch největších turnajích ...
Reagovat
Dobry-den
Vždyť ho hraje pokaždé, když je zdravá. smile
Reagovat
tommr
což znamená skoro nikdy ...
Reagovat
Dobry-den
Evidentně tělo tu dvojí zátěž dlouhodobě nezvládá. Možná jí kvůli tomu zbyde na stole varianta hrát už jen singla. A nikdo rozumný by jí to snad nevyčítal, ostatně deblové GS může přehazovat vidlema...
Reagovat
Blondie
Seriously?
Reagovat
HAJ
To by dolů, nahoru nakonec úplně dolůsmilesmile
Reagovat
EllNino
Bez servisu se v rychlém Cinci vyhrát nedá, obě na to dneska dojely úplně stejně
Reagovat
Dobry-den
Bára zdržuje a ještě se dohaduje.
Slušně jí přeplo. Od stavu 5:2 vyházené.

Big 4 manýry ji doběhly. smile
Reagovat
Preview.lover
Ve hře Krejčíkové jsou záblesky, ale v důležitých momentech jí chybí sebevědomí
Reagovat
HAJ
Zdá se, že je úplně mimo.
Reagovat
Svatopluk
Totální mentální kolaps. Není schopná ani úder. Konec.
Reagovat
EllNino
Moc mi tahle její verze nechyběla ...

Od stavu 5:2 totálně odpadla
Reagovat
tommr
Bára podávala na set a neuhrála ani jeden míček ... smile
Reagovat
EllNino
a ještě trapčí s nadhozem
Reagovat
com
vic trapna nez dnesni Karolina ale nebude smile
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Co je to za kacířství?
Reagovat
Ianny
Třeba to Bára otočí, teď to docela na to vypadá
Reagovat
Mony
Tipnul bych si, že to nejlepší už má za sebou a na RG a Ostravu tituly budeme jen vzpomínat.
Viky dnes hodně pomahala a nabizela, ale Bare to nestačilo.. Věřme, že to je tou nerozehranosti a ty pověstné Bářiny švihy ještě někdy uvidime
Reagovat
Otmar
ITF turnaje se hrajou jinde. Vím, nehrála, byla zraněná, ale tohle je špatně!
Reagovat
A211
Petře K. prostě jen tak dál ty naše česká internacionálko.
Reagovat
Drzymalski
Blinkovová je suterén okruhu WTA.
Reagovat
tommr
ještě na začátku třetího setu to vypadalo nadějně ale pak přišel totální kolaps na podání. Bez pořádnýho servisu Karolína prostě neporazí nikoho ... smile
Tahle porážka mrzí o to víc že to bylo proti Ostapenkový ze který se stává doslova postrach českých tenistek. Letos odehrála Ostapenko proti českým hráčkám 10 zápasů a 9 z nich vyhrála! smile Nemusím snad ani psát kdo byla ta jediná naše hráčka která jí letos dokázala porazit ...
Reagovat
Blondie
No fakt smile husty :D

A výjimkou je samozřejmě císařovna smile
Reagovat
com
no ale chytala kanara, takze nic moc smile
Reagovat
Blondie
Celkový výsledek je zásadní, mehehehhehe smile
Reagovat
paddy
po vyhraném prvním setu prohraný zápas smile
letos potřetí, loni 4x

tento Plíškovic trik měla výborně vypilovaný Kristýna smile smile
Reagovat
Otmar
Ten mizerný servis byl dneska evidentní, ale mě se zdá, že absolutně ztrácí pohyb a že ho nikdy neměla moc. Všude pozdě, rány okrajem rakety a kam to letí, to každý vidí. Je třeba říct, že obě hrály tužku, ale prohrát na vlastním podání dvěma DF a dvěma ranami do saka, to se jen tak nevidí. Škoda.
Reagovat
Ivoch
Myslím, že nastal čas, aby Plíšková pomalu začala myslet na konec kariéry.
Reagovat
com
az vyhraje GS smilesmile
Reagovat
Ivoch
Byla by trapná jako Venus..
Reagovat
Mony
Bez servisu a s jejím pohybem a pasivitou už nemá co nabídnout. jediná šance , že se jí vrátí servis
Reagovat
tommr
na to že podle některých Petra vůbec neměla nastoupit odehrála výbornej zápas ... smile
Jediný co se jí dá dneska vytknout je to že v prvním setu nevyužila vedení 5:2. TB ale odehrála výborně a ve druhém setu to už byla hra na jednu branku ...
Starosti mi ale dělá to její kašlání a smrkání. Vypadá to jako kdyby byla nachlazená ... smile
Reagovat
Otmar
Myslím, že jde spíš o projevy astmatu, kterým trpí. Jednu chvíli použila sprey, zřejmě kyslík. V tamějším počasí vcelku nepřekvapivé.
Reagovat
Drzymalski
To bylo povinné vítězství.
Reagovat
Alien
Ohromná gratulace naší nejlepší, nejhezčí a nejsympatičtější hráčce, Lvici Petře Kvitové. Bohužel nemohu zmínit počet vyhraných turnajů - nemohu se zkrátka dopočítat! Jak si vedou ostatní naše želízka?
Reagovat
com
pokud se nemuzes dopocitat, tak by ses mel vratit na prvni stupen zakladni, teda v tvym pripade - specialni skoly smilesmile
Reagovat
Alien
Ozval se Ichtyl non plus ultra, momentálně izolován v Bohnické léčebně! Zítra po obědě, na skupině, to z tebe 100% vytáhnou!
Reagovat
Dobry-den
Petra smile
Ida smile
Reagovat
com
Dobry den smile
Nashledanou smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist