Petersonová měsíc po triumfu v Nanchangu dobyla i Tianjin

13. 10. 2019, 14:27
Aktuality 0
WTA TIANJIN - Rebecca Petersonová měsíc po premiérovém triumfu slaví druhý titul na okruhu WTA a opět v Číně. Po Nanchangu čtyřiadvacetiletá Švédka ovládla Tianjin, kde ve finále porazila 6-4 6-4 Britku Heather Watsonovou.
Profily hráčů
Rebecca Petersonová

Rebecca Petersonová vyhrála turnaj v čínském Tianjinu. Čtyřiadvacetiletá hráčka si v dnešním finále poradila dvakrát 6-4 s Heather Watsonovou z Velké Británie a získala druhý titul v kariéře.

Petersonové se v Číně daří, protože první turnajový úspěch v kariéře zaznamenala v září v Nanchangu a ve finálových zápasech tak má zatím stoprocentní úspěšnost.

Naopak Watsonová promarnila šanci ukončit tříleté čekání na titul a ve čtvrtém finále v kariéře přišla o neporazitelnost v zápasech o titul.

• WTA INTERNATIONAL TIANJIN •
Čína, tv. povrch, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (13. 10. 2019)
• Dvouhra - finále •
Petersonová (Švéd.) - Watsonová (Brit.) 6-4 6-4
• Čtyřhra - finále •
Aojamaová/Šibaharaová - Hibinová/Katoová (Jap.) 6-3 7-5.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist