Petkovicová ve Štrasburku vyhrála i posedmé

21. 5. 2014, 23:51
Aktuality 10
WTA ŠTRASBURK - Německé tenistce Andree Petkovicové se ve Štrasburku daří. Letos se snaží navázat na svůj titul z roku 2011, kdy se turnaje zúčastnila naposledy, a zatím neztratila ani set. Dnes porazila Američanku Kingovou a postoupila do čtvrtfinále.
Andrea Petkovicová

Andrea Petkovicová začátkem dubna vyhrála turnaj na zelené antuce v Charlestonu a pomohla Německu k postupu do finále Fed Cupu. Na posledních třech turnajích vyhrála ze čtyř zápasů jen nad Oprandiovou, nicméně porážky utrpěla se silnými soupeřkami Erraniovou, Pennettaovou a Serenou Williamsovou.

Tento týden šestadvacetiletá Němka startuje ve Štrasburku, kde svůj jediný start v roce 2011 proměnila v triumf a následně se dostala do čtvrtfinále Roland Garros. Také letos se Petkovicové v generálce na French Open daří, dnes porazila 6-3 6-2 Američanku Vaniu Kingovou , když od stavu 1-3 v prvním setu prohrála už jen dvě hry, a na štrasburské antuce tak vyhrála již sedm utkání v řadě.

"Dnes jsem hrála než včera, což je dobré, protože to dokazuje mé zlepšení," řekla Petkovicová, která v prvním kole vyřadila domácí Parmentierovou. "První kolo je vždy těžké, nicméně dnes jsem se dostala více do rytmu a to pak máte pro tenis ideální podmínky." Ve čtvrtfinále se utká s Monikou Puigovou z Portorika, s níž před rokem na podniku ITF v Marseille neztratila ani game.

Skvělý obrat se dnes povedl Camile Giorgiové, která v zápase s domácí Claire Feuersteinovou prohrávala už 5-7 a 1-4, aby nakonec zvítězila po téměř tříhodinovém boji 5-7 7-5 7-6. Dvaadvacetiletá Italka tak vyřadila už druhou Francouzku, v prvním kole zdolala rovněž ve třech setech nasazenou dvojku Cornetovou.

- WTA INTERNATIONAL ŠTRASBURK -
(Francie, antuka, 250.000 dolarů)
středeční výsledky (21. 05. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Petkovicová (4-Něm.) - Kingová (USA) 6:3, 6:2, Espinosaová (Šp.) - Pcheng Šuaj (7-Čína) 6:4, 4:6, 6:2, Keysová (USA) - Riskeová (8-USA) 6:4, 6:4, Dijasová (Kaz.) - Tomljanovičová (Chorv.) 6:4, 7:6 (7:4), McHaleová (USA) - Dellacquaová (Austr.) 6:3, 7:5, Puigová (Portor.) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6:3, 6:1, Giorgiová (It.) - Feuersteinová (Fr.) 5:7, 7:5, 7:6 (7:2), Görgesová (Něm.) - Davisová (USA) 7:5, 6:4.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsi nemusela, Andreo :/ https://www.tipsport.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-71444731817&idb=-1&hash=oMf3DUA5&t=dGlrZXQgMTEyIHphIDEwS8SNIEtP%0A&data=QUtVOzEwO0NaSzsxMTEuODU7Ng%3D%3D%0A&popup=1
Reagovat
Fredy
Jirko,to byla paráda. Velká gratulace.Perfektní příprava na FO pokračuje.Pojď!!!!! Dej ještě další zápas!
Reagovat
Fredy
Pojďte hoši,pojďte do toho,pojdte do toho!!!!! V 15.00 začíná nejdůležitější zápas MS v LH ČR-USA. Růža včera klukům ,srovnal faldy'.Doufám,že to půjde zase o něco líp.Dejte góóól!!!Dejte góóól!!!
Reagovat
Fredy
Ve 12.00 začíná Jirka.Budou to dávat na Eurosportu! Kája začíná ve 14.00 na Eurosportu 2. At se daří!!! Budu fandit!
Reagovat
Cico93
stačilo malo ukontrolovať ten 1 zápas a boli by sme tam my:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Před chvílí jsem si byl vsadit, že budeme ve finále (což říkám už od začátku MS). Tak uvidíme, jestli mi to vyjde, nebo budu za blbce... :D

Každopádně si myslím, že máme na to, abychom porazili jak USA, tak Kanadu nebo Finsko. Daleko víc bych se obával Ruska nebo třeba Švédska, na které můžeme narazit právě až ve finále...
Reagovat
kada.tom
já si sice nevsadil, ale uže před MS jsem říkal, že si jedeme pro zlato :-) a trvám na tom :-)
Reagovat
Cico93
Jedete pro zlato to Je hezke ;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si už před turnajem říkal, že bychom mohli být ve finále s Ruskem. Napadlo mě to proto, že oba týmy mají nového trenéra a chtějí odčinit neúspěch z olympiády...

Sice jsme Rusy málem chytli už ve čtvrtfinále, ale teď to opravdu vychází tak, že s nimi můžeme hrát ve finále... Tak uvidíme. :)

No a když už o tom píšu, tak tady je velmi zajímavý článek o vzájemném vztahu Vladimíra Růžičky a Olega Znaroka... :)
http://www.hokej.cz/cz/euro-hockey-tour/ruzicka-a-znarok-dva-treneri-pred-stejnou-vyzvou-ale-i-kamaradi-zname-se-od-sestnacti-vzpominaji/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist