Petrovová zatím problémy nemá. Dnes bude hrát Šafářová

17. 9. 2009, 07:22
Aktuality 1
WTA QUEBEC - Ruska Naďa Petrovová i nadále plní roli největší favoritky turnaje v Quebeku. V noci ze středy na čtvrtek porazila Američanku Brengleovou a v pátek ji čeká souboj s Maďarkou Czinkovou o postup do semifinále. Petrovová obhajuje loňský triumf.
Naďa Petrovová

Sedmadvacetiletá Naďa Petrovová vypadla na nedávném US Open v osmifinále s Melanií Oudinovou. Na halovém turnaji v kanadském Quebeku si ale připsala druhé rychlé vítězství nad slabší soupeřkou.

Po vítězce US Open v mixu Carly Gullicksonové porazila i další Američanku, teprve devatenáctiletou Madison Brengleovou. Nasázela jí 10 es a za 69 minut vyhrála 6-3 6-2.

Petrovová loni turnaj vyhrála. Nyní ji ve čtvrtfinále, stejně jako loni, čeká Maďarka Melinda Czinková. Tehdy snadno vyhrála ruská tenistka, letos na antuce v Charlestonu se ale z postupu radovala Czinková. Ta je v Kanadě pátou nasazenou.

Naopak vypadla turnajová šestka Jill Craybasová z USA, jež podlehla Rusce Kudrjavcevové.

Ve čtvrtek čeká zápas druhého kola Lucii Šafářovou, jež narazí na domácí Tetreaultovou. Pokud uspěje, narazí ve čtvrtfinále na jednu z Američanek: Mattekovou-Sandsovou nebo Kingovou.

Turnaj je dotován částkou 200 tisíc dolarů.

- WTA QUEBEC (Kanada, tv. povrch / hala, 220.000 dolarů) -
středeční výsledky (16. 09 2009)

Dvouhra - 2. kolo:
Petrovová (1-Rus.) - Brengleová (USA) 6-3 6-2
Czinková (5-Maď.) - Brémondová-Beltrameová (Fr.) 6-4 6-3
Kudrjavcevová (Rus.) - Craybasová (6-USA) 7-5 6-2
Görgesová (8-Něm.) - Marinová (Kan.) 6-2 6-3

Čtyřhra - 1. kolo:
Arvidssonová/Brémondová-Beltrameová (Švéd./Fr.) - Šafářová/Uhlířová (ČR) 6-1 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist