Pierceová stále přemýšlí o návratu

13. 8. 2009, 14:54
Aktuality 1
Francouzská tenistka Mary Pierceová znovu potvrdila, že má v úmyslu vrátit se na kurty. Bývalá světová trojka nehraje už skoro tři roky, ale na návrat se připravuje ve slavné akademii Nicka Bollettieriho na Floridě.
Profily hráčů
Mary Pierceová

"Pořád chci hrát tenis profesionálně. Miluji soupeření na nejvyšší úrovni a myslím, že toho jsem schopna," věří Pierceová. Úderově prý je na tom Francouzka výborně. "Jako nikdy dřív," tvrdí.

Čtyřiatřicetiletá vítězka grandslamových turnajů Australian Open a Roland Garros se na okruhu WTA neobjevila od října 2006. Tehdy si na turnaji v Linci přetrhla vazy v koleně. "Byla to tak strašná bolest, až jsem si v duchu říkala, že nechci umřít," vzpomínala tenistka.

Musela na operaci, ale její tělo nezareagovalo ideálně. Proto svůj návrat odkládá a stále se o něm jen mluví. Chtěla jet už na olympiádu do Pekingu, ale slabé levé koleno jí cestu do Číny neumožnilo.

Na Floridě trénuje kondici pod vedením Jutaky Nakamury, který mívá v péči i Tommyho Haase nebo Marii Šarapovovou. "Mary je perfektní, nikdy se nevzdá. Zvládnout návrat bude o srdíčku, a to ona má," řekl.

A proč se chce ještě Pierceová pokusit o návrat? Hnacím motorem není prestiž ani touha znovu žít tenisovým stylem, jak kdysi podotkla. "Je to hlavně kvůli fanouškům a mému dobrému pocitu," konstatovala.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist