Plíšková dnes v Eastbourne vyhrála dva duely a je v semifinále. Strýcová vypadla

29. 6. 2017, 14:33
Aktuality 301
WTA EASTBOURNE - Karolína Plíšková je při své letošní premiéře na trávě už v semifinále. Loňská finalistka dnes na turnaji WTA Premier v Eastbourne zdolala čínskou tenistku Shuai Peng i Rusku Světlanu Kuzněcovovou. Dva zápasy odehrála také Barbora Strýcová, vyhrát však dokázala jen jeden a skončila ve čtvrtfinále.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková se naposledy představila na French Open, kde postoupila až do semifinále a jediná výhra ji dělila od postu světové jedničky. V současnosti nejlepší česká tenistka plánovala travnatou část sezony zahájit již minulý týden v Birminghamu, kvůli problémům s loktem se ale pořadatelům omluvila.

První letošní zápas na trávě tak absolvovala na turnaji WTA Premier v Eastbourne, kde měla coby nasazená trojka a loňská finalistka v prvním kole volný los a v kole druhém si poradila s Alison Riskeovou.

V dnešním souboji o postup do čtvrtfinále čelila nebezpečné Shuai Peng. S čínskou tenistkou se předtím utkala jen jednou, když proti ní před třemi lety v Miami uhrála pouze pět her. Dnes o šest let starší Číňance tři roky starou porážku oplatila.

Přitom v obou setech prohrávala o brejk. Vždy se však dokázala zkoncentrovat a koncovku zvládla lépe. Úvodní dějství si zbytečně zkomplikovala, když čtyřmi gamy v řadě otočila nepříznivý stav 1-4 a měla šanci si na vlastním servisu dojít pro vedení 1-0 na sety.

Česká jednička sice zaváhala, nicméně si pro zisk první sady došla v tie-breaku. Ve druhém setu předvedla další sérii čtyř vyhraných her, když od stavu 2-4 nepovolila Číňance jediný game.

Program v Eastbourne měl kvůli dešti skluz z minulých dnů a tak Plíšková dnes musela nastoupit i ke čtvrtfinálovému duelu proti Světlaně Kuzněcovové. A porazit dokázala i Rusku.

I když Plíšková v tie-breaku prvního setu nevyužila čtyři setboly a v průběhu utkání neodvrátila ani jeden ze tří brejkbolů, zvítězila 6-7 6-2 6-4. Rusce oplatila těsné porážky z letošního Indian Wells a loňského Turnaje mistryň a vzájemnou bilanci tak vyrovnala na 2-2.

O zopakování loňského finále se Plíšková utká s domácí Johannou Kontaovou , s níž sice poslední duel loni v Pekingu prohrála, ale jinak ve vzájemné bilanci vede 5-1 a z toho si tři výhry připsala na trávě.

Britská tenistka Kontaová dnes vyřadila vítězku French Open Jelenu Ostapenkovou a porazila 6-4 6-4 světovou jedinčku Angelique Kerberovou, s níž si ve třetím vzájemném střetnutí poradila poprvé.

Barbora Strýcová si dnes nejprve ve třetím kole poradila s Lauren Davisovou, které oplatila letošní porážku z Aucklandu. Rodačka z Plzně měla v celém průběhu zápasu navrch. V prvním setu sice dvakrát nedokázala potvrdit brejk, nicméně na třetí pokus byla úspěšná a získala první set.

Druhá sada byla vyrovnaná jen do stavu 2-2. Strýcová totiž poté ovládla následující čtyři gamy a po necelých dvou hodinách mohla slavit postup do čtvrtfinále, které si naposledy zahrála v prvním květnovém týdnu v pražské Stromovce.

Večer pak Strýcová nastoupila ke čtvrtfinále proti domácí Heather Watsonovou, s níž měla pozitivní bilanci 3-1. I když dnes jednatřicetiletá Češka začala špatně a v úvodní sadě uhrála jen jeden game, měla výhru na dosah. V rozhodujícím setu vedla 4-2, ale pak se začala dohadovat s rozhodčím i supervisorem kvůli domnělému kluzkému kurtu, ztratila koncentraci a prohrála 1-6 6-1 4-6.

Strýcové se tak v generálce na Wimbledon nepovedl vyhrát poprvé od poloviny loňského června čtyři zápasy po sobě.

Watsonová v Eastbourne našla formu. Před Strýcovou vyřadila dvě hráčky Top 20, které přitom předtím třináct měsíců neporazila. Tento týden si po Cibulkové vyšlápla i na světovou sedmnáctku Anastasii Pavljučenkovovou, kterou dnes porazila 6-4 6-3.

• WTA PREMIER EASTBOURNE •
Velká Británie, tráva, 819.000 dolarů
čtvrteční výsledky (29. 6. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kar. Plíšková (3-ČR) - Kuzněcovová (7-Rus.) 6-7(7) 6-2 6-4
Watsonová (Brit.) - Strýcová (ČR) 6-1 1-6 6-4
Kontaová (5-Brit.) - Kerberová (1-Něm.) 6-3 6-4
Wozniacká (6-Dán.) - Halepová (2-Rum.) 5-7 6-4 6-1
• Dvouhra - 3. kolo •
Kar. Plíšková (3-ČR) - Shuai Peng (Čína) 7-6(3) 6-4
Strýcová (ČR) - Davisová (USA) 7-5 6-2
Kerberová (1-Něm.) - Arruabarrenaová (Šp.) 6-2 6-1
Halepová (2-Rum.) - Pironkovová (Bulh.) 6-7(6) 7-6(4) 7-5
Kontaová (5-Brit.) - Ostapenková (10-Lot.) 7-5 3-6 6-4
Wozniacká (6-Dán.) - Vesninová (12-Rus.) 6-1 6-2
Kuzněcovová (7-Rus.) - Mladenovicová (9-Fr.) 6-4 2-6 6-3
Watsonová (Brit.) - Pavljučenkovová (14-Rus.) 6-4 6-3
• Dvouhra - 2. kolo •
Davisová (USA) - A. Radwaňská (8-Pol.) 7-6(1) 6-1
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Hlaváčková/Babosová (3-ČR/Maď.) - Ostapenková/Srebotniková (Lot./Slovin.) 2-6 6-0 10-2
Yung-Jan Chan/Hingisová (2-Tchaj-wan/Švýc.) - Peschkeová/Grönefeldová (ČR/Něm.) 6-2 6-0
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hlaváčková/Babosová (3-ČR/Maď.) - Chan Hao-Ching/Niculescuová (Tchaj-wan/Rum.) 6-3 4-6 10-6
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

301
Přidat komentář
tommr
už má jistý, že se před Wimbledonem dostane v průběžným žebříčku na první místo. Po odečtení bodů za lonskej Wimbledon bude pořadí na prvních místech žebříčku následující:

1. Karolína Plíšková 6500
2. Halep 6490
3. Kerber 5735
4. Svitolina 4695
...

Pokud by se Karolíně podařilo v Eastbourne postoupit do finále nebo dokonce získat titul tak si bodové konto ještě navýší na 6620 resp. 6785 bodů ...
Reagovat
PetaM
No, bude to zajímavé. Petra jako vítězka Wimbledonu. Karolína jako světová jednička ... To bude článků :D :D
Reagovat
bIbec
předpokládám, že tu zítra bude článek. Vážná věc..
Reagovat
FulnekUltras
aspoň jemně naznač
Reagovat
majkl005
co sem rychle vyhledal na netu tak že byla uznána vyníkem při smrtelné autonehodě či co...aspoň tak sem to pochopil
Reagovat
FulnekUltras
hodně nepříjemná situace
Reagovat
FulnekUltras
drž se Vee... zrovna před chvílí jsem dodíval ještě mladého Labudu...
Reagovat
Frick
Tak už dědek starej neměl lézt za volant, no...
Reagovat
FulnekUltras
víš guwno - hlavně ty báby neměly v mlze švenkovat po svých přes dálnici
Reagovat
Jabadu
A kurwa ...
Reagovat
Andrew89
jojo na zacatku tohoto mesice bourala a po 14 dnech zemrel ten pan auta se kterym se stretla. Jeho manzelka stale lezi v nemocnoci.
Reagovat
sprchon
A sakra... :/
Reagovat
sprchon
Zase na jednu stranu Barču chápu. Když melete z posledního a klouže to, tak se na tom logicky necítíte dobře. Je tam velký riziko zranění.
Ale zase nikdo jinej si nestěžoval a nic Barču neomlouvá. Heather byla taky nejistá a za stavu 4:4 na servu prohrávala 15:30. V tu chvíli do toho měla Barča jít a urvat to. Ne se hádat (i když dobrej výkon, nechtěl bych bejt tím supervisorem :)) a poštvat na sebe všechny kolem, vyvést se ještě víc z koncentrace a projet to.
Reagovat
Fandina
Bára asi uklouzla, vzhledem k pokročilé době, kdy padá rosa asi uklouzla a proto na to upozornila.
Reagovat
sprchon
Bára určitě uklouzla, vždyť jsme to viděli... A Johanka vedle taky a to dost ošklivě. Taky by se nic nestalo, kdyby se těch pár gamů dohrálo zejtra...
Reagovat
Fandina
Já jsem Báru neviděla uklouznot, všechno nevidím, ale Kontu ano. Ta se asi dost narazila.
Reagovat
sprchon
Bára přímo nespadla, ale párkrát jí to klouzlo víc ve výměně. Znám to, je to nepříjemný.
Reagovat
Fandina
Tak které?
http://www.wtatennis.com/news/vote-wta-pre-wimbledon-party-top-10-dresses-petra-kvitova-maria-sharapova-venus-serena-williams-ana-ivanovic?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral
Reagovat
Jabadu
Všechny jsou krásné. Ale ruku na srdce:
Nebýt Černoška ... aj., tak Petra možná dodnes hrála s taťkou na "jedničce" ve Fulneku.
To je R E A L I T A!
:-)
Reagovat
Fandina
To asi těžko. Petra jezdila na soutěže, ve Fulneku jen nehrála. A kdyby nebyl Černošek, našel by se někdo jiný.
Reagovat
Jabadu
V době, kdy Klaus na sport nedal skoro ani vorla?
Někdo jiný?!!
Poslouchám ... to si nechám vyprávět.
:-)
Reagovat
Fandina
Proč Klaus? Máš dojem, že by se nenašel nikdo jiný, kdo by podnikal s budoucími talenty, než Černošek? Ale našel, ale když ty nejlepší na juniorských soutěžích shrábl Černošek, tak neměl možnost. Ale myslet si, že jen Černošek umí podnikat je naivní.
Reagovat
Jabadu
Ty zde někoho takového znáš?
Nemluvím o Americe.
Reagovat
Fandina
Neznám, protože se nemohl objevit, když všechno vyžral Černošek.
Reagovat
Jabadu
Máš pravdu, já to vím. Ale jiná cesta pro talenty prostě nebyla.
Reagovat
Jabadu
Ještě jinak. Já samozřejmě vím, že podmínky, jaké může nabídnout (a v té době mohl) Černošek se nedají s ničím u nás srovnat. Podle mě férový systém 5+5 mohl nabídnout pouze on s Andrejem v zádech.
To je jasné.
A prý se tomu říká politika.
:-)
Reagovat
Fandina
Jestli o tom víš, tak v Prostějově a v Praze Na Štvanici jsou národní tenisová centra. Stát tam přispívá na tenis nemalou částkou. Smyslem je vychovat tam dobré tenisty. A něco na tom bude. Protože Plíškovky a třeba Markéta, ale i další začaly na Štvanici. Berďa Petra Šafi zase v Prostějově. Takže tak úplně jen o jednotlivci, podnikateli Černoškovi to není.
Reagovat
Jabadu
Já do toho nevidím, ale myslím si, že zrovna v této konjunkturální době Štvanice (jako jednoznačně nejvybavenější tenisové centrum u nás) snad s Černoškem nevedou "křivý války a serpentýny".
Marketingově jim Černošek vezme všechny (i Markétu), protože ty lidi od hodinek, oblečení a aut prostě zná a vyjedná jim patřičné podmínky a smlouvy.
A o tom by to mělo být.
Protože tohle už je velkej byznys.
A na ten tady má málokdo.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli je Štanice nejlépe vybavená, je tam centr kurt, který může pojmout x tisíc diváků, ale jinak nevím, že by pro normální klubový život měla být Štvanice nějak extrovní. Tady jde o to, že v republice jsou dvě centra jedno v Praze většinou pro Čechy a druhé pro Moravu v Prostějově a tam se rozdělují státní peníze. Něco jiného je potom to, že Černošek je manažerem některých tenistů a tenistek.
Reagovat
Jabadu
Vzhledem k tomu, že zastupuje (marketingově) s jistými korekcemi dvě hráčky s nejnižším kursem na letošní Wimbledon, troufl bych si říci, že je to asi jeden z nejvlivnějších sportovních manažerů na světě.
:-)
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že Káju už nezastupuje a Petru jen pro Česko.
Reagovat
Jabadu
Obě jen pro Česko a FedCup.
Jenomže ČEZ, Andrej ...
Petra - IBM
Karolína si jede vlastní linii (a proč ne?)
:-)
Reagovat
Jabadu
... IMG
:-)
Reagovat
Fandina
Káju nezastupuje, nějak jsi zaspal dobu.
Reagovat
Jabadu
V Česku ano. Vždyť to na Spartě v rozhopvoru pro ČT sám vysvětloval.
Reagovat
Fandina
Kája s ním prý smlouvu ukončila a myslím, že i Týna.
Reagovat
blixa
Jestli jsem to dobře pochopil, tak už jen pro specifické akce jako je FED nebo nebo pražský turnaj, tam mají něco podepsaného, na vše ostatní je tu Hrdlička.
Reagovat
aligo
Jako chápu že někdo ji nemusí, ale když píšu něco jako reportáž do novin nebo na internet, tak se snažím být nezaujaty a ne že napíšu že "kvůli domnělému kluzkému kurtu" když bylo zcela evidentní že ve stínu kurt kluzky byl...
Tak jako tak, Bára je dospělá a už by se s tím měla umět vyrovnat a ne furt dohadovat když vidí že to nemá cenu....
Reagovat
slacker
no ten brichaty krokodyl co tam napochodoval a trikrat pro forma pohladil kurt aby se formalne ucinilo za dost z predem jasnym 'rozhodnutim" ten byl hnusny a trapny
Reagovat
sprchon
To je blbě napsaný... A Bidrman ji taky asi nemá rád.
Reagovat
tommr
se dneska zase vyznamenala. Už téměř jistou výhru doslova zahodila kvůli naprosto nesmyslnýmu a trapnýmu hádání s rozhodčíma. Za blbost se holt platí ... :(
Reagovat
sprchon
https://www.facebook.com/WTA/videos/10156257388051102/
Reagovat
vrabejka
Ale jo Heather ten výsledek doma přeju
Reagovat
FulnekUltras
ve Wimblu zato půjde dál Barča
Reagovat
historik
I když s tou nebezpečnou trávou měla Bára třeba pravdu, i ve světle toho, co se teď stalo Johanně, tak tím tvrdohlavým pokračováním v hádání si to Bára zazdila sama. Kdyby se víc soustředila na hru, než na všechno kolem, tak by taky byla jinde. Pak se vůbec nesoustředí a všechny přihlížející si poštve proti sobě.
Reagovat
tommr
od Báry to bylo naprosto účelový. Přestalo jí to jít a tak se začala hádat aby si vynutila přerušení. Kdyby trochu víc myslela tak jí muselo bejt jasný, že proti domácí hráčce si žádný výhody nevyhádá a že si jen všechny proti sobě popudí. Místo toho se měla víc koncentrovat na hru a zápas mohla v pohodě dotáhnout ...
Reagovat
historik
no já tomu moc nerozumím z toho pohledu, že sice ztratila brejk, ale pak při jejím podání vedla 30:15 a Watson byla evidentně hodně nervózní a místo aby do toho šla...no škoda mluvit. Jako chápu, že každý jsme nějaký...někdo impulzivní, někdo klidný, uzavřený, ale tohle je fakt moc. Na dospělou ženu, které je 30 pryč, velmi zkušenou tenistku a i ženu s životními zkušenostmi....no prostě nevím no...chybí mi u ní něco, abych ji měl rád stejně, jako některé jiné tenistky.
Reagovat
tommr
jj já to mám podobný. Bára je jediná naše hráčka u který mám problémy s tím abych jí upřímně fandil. Musím se do toho občas trochu nutit ...
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
sprchon
Tak ji nefandi, nechápu, proč by ses do toho měl nutit. :D
Reagovat
EllNino
protože fandí slepě český vlaječce ...
Reagovat
slacker
na tom neni nic slepeho, naopak fandit cizim je zvracenost.

Urcite tu nekteri budou fandit i emzakum az napadnou Zem.
Reagovat
EllNino
já myslím, že ty pořád prosazuješ to neuznávání pravidel a anarchii, ať si každý píchá a hulí, co chce, tak proč by každý nemohl fandit, kou chce, bez ohledu, jestli je to krajan či ne ?
Reagovat
tommr
a proč bych teda já nemoh fandit českejm hráčkám?
Reagovat
COMEON
Nemam ťa nijako obzvlášť rád Konta ale toto som ti určite neprial :/
Reagovat
COMEON
tak nie
Reagovat
tommr
a co se jí vlastně stalo? Já jsem viděl jen záběr kde si ledovala hlavu ...
Reagovat
George_Renel
Hodně škaredý nekoordinovaný pád na bok a hlavu. Uklouzla na mokré trávě...
Její kotník naštěstí vydržel.
Reagovat
COMEON
pekne zhodnotene :)
Reagovat
Fandina
Uklouzla na vlhké trávě, na té trávě, na kterou upozorňovala Bára a na kterou se na jejich hřišti přišel podívat hlavní rozhodčí. Bezdůvodně asi o tom Bára nemluvila.
Reagovat
Fandina
supervizor
Reagovat
slacker
brichaty hnusny krokodyl
Reagovat
sprchon
super břichatý hnusný krokodýl visor
Reagovat
Dobry-den
Heather :-)
Johanna :-(
Reagovat
Dobry-den
Johanka :D
Reagovat
dunphy
Teda jako Bára by taky měla trochu zapracovat na tom podání ruky u sítě. :D Jinak teda hodně škoda dneska.
Reagovat
slacker
zase ti carovy dotlaciny domaci k nezaslouzene vyhre
Reagovat
smazaný uživatel
Přej jim to.
Zkus háčkovat, třeba ti to pomůže :-)
Reagovat
vrabejka
Tak kdo to projede dřív Kerber nebo Strýcová? :D
Reagovat
vrabejka
Nakonec skončili podobně :D
Reagovat
marcel19752
né ma ji na lopatě a tak zadí jednoduchý kratas
Reagovat
sprchon
Ach jo, toho jsem se bál. :((
Reagovat
sprchon
Hráčky melou z posledního, navíc na povrchu, kde to klouže jako prase. Že se na to nevyserou... :(
Reagovat
COMEON
neviem prečo ale čakal som to :O
Reagovat
sprchon
Taky jsem měl obavy. Jak je vidět, Barča měla pravdu, je to mokrý.
Reagovat
Titan
Karolína má velkou výhodu, že je po dvou zápasech psychicky nahoře, a že má zítra volno, zatímco Kerber bude hrát.
Na druhou stranu mi Eastbourne přijde pře Wimbledonem moc vyčerpávající. Kdo na tom bude líp - vyhraje Eastbourne a padne v třetím kole Wimbledonu, nebo vyletí v EA a vyhraje Wimbledon...:-)
Reagovat
PetaM
Proč by měla Karolína zítra volno? Eastbourne končí v sobotu. Takže zítra SF a v sobotu finále :)
Reagovat
Titan
O to líp, Kerber musí hrát dva zápasy, jestli chce jako že vyhrát...:-)
Reagovat
Frick
Dyt prohrála, ne?
Reagovat
Jabadu
Kerber žádný zápas zítra nemá.
Ta už je úplně mimo hru.
:-)
Reagovat
Titan
Jasně, tak to dopadá, když si člověk neaktualizuje stánku s pavoukem...:-)
Reagovat
historik
Teď jsem teda zvědavej. Lostne Bára?
Reagovat
tommr
dělá pro to všechno ... :(
Reagovat
Jabadu
Mám z ní divný pocit. Jsou věci, na které prostě nemá. Bohužel.
Reagovat
sprchon
You don't know how to check the cour, you don't have the shoes! :D
Reagovat
sprchon
No ty vole :D :D :D
Reagovat
avos
Teď mu naložila dobře :D
Reagovat
marcel19752
mám obavy strýcová se zase hádá tohle watson potřebuje ztráta soustředění. že to nehodí za hlavu akorát to ppak projede.
Reagovat
historik
bára vede při jejím podání 30:15 a těmahle hádkama se akorát dostává mimo hru a pomáhá soupeřce. Někteří hráči dokáží dělat kraviny a přitom se ještě soustředit na hru, ale Bára to rozhodně není.
Reagovat
tommr
Bára je dneska s tím hádáním vyloženě trapná ... :(
Reagovat
mayday
Jen dneska? Mně přijde vyloženě trapná skoro pokaždé, na ženskou která má 30 pryč.
Reagovat
historik
no právě. Chápe bych to u nějaké osmnáctky, ale u dospělé zkušené hráčky už to jde opravdu o dost hůř.
Reagovat
historik
oprava: chápal
Reagovat
mayday
Právě no, vidím to stejně.
Reagovat
Fandina
Na některé věci nemá věk žádný vliv, už bys to měl můjdne vědět.
Reagovat
mayday
Bohužel. Někomu přijde roztomile ztřeštěná či co, mně teda vyloženě trapná no, tak holt co už.
Reagovat
Fandina
A někdo ji bere jaká je. Ani obdivně ztřeštěná, ani trapná. Chová se podle svého.
Reagovat
mayday
Prosím tě , starej se raději o sebe :-)
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
Jabadu
Simona out, Karolína je od pondělka virtuální No.1!
Bohužel se to nepočítá (myslím), protože zajíci se budou sčítat až za 14 dní.
Reagovat
tommr
dneska taky zaválela a po dvou vydřených výhrách postoupila spolu s Babosovou do semifinále debla. Snad už se konečně chytnou a začnou něco pořádnýho hrát ... :)
Reagovat
brixner
No tak kalit uměj teda hezky, to zas jó!
Ale s pálkama jim to už moc nejde...
Ale Kuznu mám rád, už od doby, kdy to začala mrskat v deblu s Navrátilkou!
Tu bych do party klidně vzal,ač nepíč, dal bych si s ní klidně pár šťopíčků vodečky jelcinky, pak bychom párkrát skočili přes voheň a po dobytí mobilů do plna a spuštění vide bychom si dali hezkou českou:
Děduška maróz, jolku nám priňós! Anebo - Ráscvětály jábloni i grůšy...A vychadíí...lááá...ná běreg Kaťůša...
Kdepak tenis a tydle nesmysly, zakalit by to chtělo :-)
Reagovat
Jabadu
Podj, krásná Barbarello!
:-)
Reagovat
Bob
Borkyně!
Reagovat
Jabadu
Věřím, že jednou to slůvko malinko pozměníme.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kaje gratulace, ale konec legrace uz - smrtelne vazne vyzyvam svetovou jednicku, aby se uz (na chvilku, totiz preve ted) konecne vzpamatovala! Kerber sice nemusim, ale TA Konta... :-(
Reagovat
Fandina
Myslíš Johanna s dlouhejma nohama?
Reagovat
tommr
taky ti příjde nějaká divná? Při tom jejím servisním rituálu mi vždycky běhá mráz po zádech ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
prijde.. a to pinkani taky.. :-))
Reagovat
Jabadu
Všichni špičkoví hráči dělají "jakoby" zvláštní věci.
Třeba Karolína na příjmu kouká kamsi do prde ... a na soupeřku se podívá až v poslední možné chvíli.
:-)
Reagovat
tommr
to asi myslíš Garciaovou? Ta se dívá před servisem do nebe a proto se jí taky někdy přezdívá St.Caroline ... :)
Reagovat
Jabadu
Ne, myslím "budoucí" ... všimni si toho. Je skloněná, kouká do řiti (doleva nebo doprava) a teprve až soupeřka nadhodí, podívá se ni.
:-)
Reagovat
tommr
dneska názorně demonstrovala proč je hráčkou top-10. Nezlomil jí ani neštastně ztracenej TB prvního setu ani brejk Kuzny ve třetím a v závěru zápasu předvedla krásnou otočku. Proti tak skvělý hráčce jako je Kuznetsova je to obzvláště cenný ... :)
V semifinále by se mi líbila odveta za lonský porážky s Kerberkou, ale vypadá to bohužel na další souboj s Kontaovou na což se naopak vůbec netěším. Karolína už má ale letos v Eastbourne splněno i kdyby už žádnej další zápas nevyhrála ... :)
Reagovat
Krisboy
Bára se taky pěkně rozjela.
Reagovat
vrabejka
Kája neskutečně!!! Vypadá to že forma z RG stále je navíc na trávě to bude jenom lepší. Snad dostane šanci pomstít se Angie za finále USO 2016.
Reagovat
Nola
Angie je zatial totalne mimo, pomsta sa asi konat nebude....
Reagovat
tommr
jj bohužel - taky bych si přál odvetu za lonskej rok ...
Reagovat
Fandina
Dobře Baruško, české finále by se mi mooooooooooooooooooooc líbilo.
Reagovat
sprchon
Tak co bude teď?
Reagovat
Jabadu
A nyní přátelé ... a nyní vystoupí Karel Gott!
:-)
Reagovat
blixa
Nestraš !!! :D :D
Reagovat
sprchon
Z tramvaje?
Reagovat
sprchon
Oh my GOOOOOOD! :D
Reagovat
horska.kraslice
Kája se u sítě nadšeně(!) vrhla objímat Světlanu, ta nebyla až tak nadšená.....
Reagovat
Torn
Ale byla. Já si myslím, že se navzájem obě respektují. Je pravodu, že Světla asi tu ruskou krev sobě nezapře, ale myslím si, že se respektují.
Reagovat
historik
Hodně cenné vítězství pro Káju. Ať už vzhledem ke kvalitě soupeřky, tak bodově!!
Reagovat
tommr
každá výhra nad hráčkou z top-10 se počítá ... :)
Reagovat
Fandina
super, nádherně otočila s Kuznetsovou a byl to pěkný mač. Nádhera!!!
Reagovat
Jabadu
Ale Světlana to vzala sportovně. Je to velká šampionka a jistě zavzpomínala, jak se po Fed Cupu v Praze ožraly.
:-)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že se v Praze neožraly. Myslím, že spolu slavily naše holky s Němkama.
Reagovat
Jabadu
Na YT kdysi byla nahrávka, kterou si Rusky vyrobily v nějaké restauraci vlastními ttydlifóny a Světlana s Nasťou měly tak "dvojku" pod kůží, Maria tak jeden a půl.
:-)
Reagovat
sprchon
Dobrej odhad. :)
Reagovat
Krisboy
A už tam není? Doufám, že ji máš stáhnutou!
Reagovat
Jabadu
Možná tam ještě je. Nehledal jsem.
Reagovat
Fandina
Reagovat
Jabadu
jj ... to je ono.
:-)
Reagovat
sprchon
Ano. To je ono. :)
Reagovat
FulnekUltras
nastajáščije čelavjéčestvo - ob étom něimjéjut anglasáskije nikakóvo paňjátija... ;)
Reagovat
Jabadu
Tak "Němkama" ... ehmm. To tam byla, myslím, akorát Goerges.
:-)
Reagovat
blixa
No ale zní to líp než "ožrala se s Němkou" ;-) :D
Reagovat
Jabadu
A to ještě Jule je tak trochu naše, protože je to stejný somatotyp jako Petra.
Včetně růžolících tvářiček a červeného nosíku.
:-)
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že o tom někdo mluvil, že naše holky vyhrály a nakonec skončily spolu s nimi v nějakém pražském baru.
Reagovat
Jabadu
Byla to uzavřená společnost. Celý bar měly do rána pro sebe. Ale tak to je normal, dobře se znají a v Praze není nic problém. To je zase naše výhoda.
To asi jinde moc není.
:-)
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že to spíš byla náhoda, že Němky a naše holky šly do baru a ve vedlejším byly ty druhé, tak se pak spojily.
Reagovat
Krisboy
Karolína to otočila jako pravá královna. Supej!
Reagovat
com
a ted uz plati, kdyz vyhrala a halepka vypadla, ze bude od pondelka cislo 1 :)
Reagovat
Krisboy
Zrovna o tom přemýšlím! Ano, je to tak, už je to jisté. Karolína už může jenom zvyšovat náskok.
Reagovat
Fandina
Obě teď podávají na set a mač, tak pojďte holčiny.
Reagovat
Fandina
30:15
Reagovat
Fandina
40:15
Reagovat
Fandina
Kája je to tááááááááááám!!!
Reagovat
Jabadu
Nebýt mého včasného zásahu! ...
:-)
Reagovat
historik
karolína to je parádní otočka! Teď doservírovat!
Reagovat
avos
Teď Světlana dost pomohla ... dva tříseťáky za sebou jsou naštěstí už znát. Tak hlavně to teď nepodělat.
Reagovat
historik
no musíme být rádi, že Světa právě oslavila 32. narozeniny:-)
Reagovat
tommr
dneska má Karolína odehráno téměř na minutu stejně jako Kuzna ... :)
Reagovat
Fandina
Baruška 4:1 pěkným kraťasem. Jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
Jo Kájo, a teď hezky brejčík potvrdit. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Kuzna jede, to bude mít Kája těžké, jestli to vůbec otočí. Pojď!
Reagovat
Fandina
Watson má hezké, průhledné šatičky.
Reagovat
sprchon
Heather hraje skvěle...
Reagovat
sprchon
Konečně taky chyba. :D Musí snad přijít nějakej výpadek...
Reagovat
sprchon
Uf. Ta fakt vrátí všechno
Reagovat
sprchon
A je to tu. :) Tak Baruško pojď!
Reagovat
Fandina
Kája druhý set super, tak doufám, že Kuzna ještě něco nevytahne navíc a že ten třetí dá. Kájo pojď!!!
Reagovat
historik
Trénovat divou Báru, to chce fakt kupu trpělivosti a pevný nervy.
Reagovat
historik
co tam ta Bára zase vyvádí? I když je Watson domácí, tak do čtvrtfinále takovéhoto turnaje mohla dostat mnohem mnohem těžší soupeřku. Takovouhle příležitost na semi by měla proměňovat.
Reagovat
EllNino
Watson tam spadene cokoli chce, Bára nemá nárok
Reagovat
Fandina
gratulka, ve třetím setu 6:1 nad Halep a hrála pěkně, na síti například zabodovala z otočky a dneska se mi dva sety moc líbila. Pěkně hrála i proti Vesnině, ale Halep je super skalp. Gratulka a jen tak dál!!!
Reagovat
EllNino
Bára mimo ...
Reagovat
dadaft
no s Kuzmou je to vždycky složité - ona ten tenis tak nějak umí,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
com
super, Halepka ze hry, tak ted aby jeste zabrala Karolina a snizila bodovou ztratu, aby byla nambr wan :)
Reagovat
avos
Tak první Kája otočila, tak ještě ta naše!
Reagovat
EllNino
Bára asi ještě nepřišla na kurt a Heather dneska nehraje alibistické pinkání jako normálně :) ....

Kája překvapila ... no kdyby proměňovala setboly, už mohla bejt v šatně :)
Reagovat
sprchon
Co to zas povídala o prdeli? :D
Reagovat
dadaft
jak je u Eurosportu běžné, že mají u tenisu přehozený levý a pravý kanál, takže čím víc hráčka z pohledu hlavní kamery hraje vpravo, tím víc je to slyšet zleva,,,,,,,,,,,,,,,,,, fuj, jen si na to vzpomenu, je to strašně otravné,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kdežto Novasport, ČT Sport (a O2TV Tenis) se to nikdy nestalo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tak na kurtu, na kterém hraje Karolína s Kuzmou je taky otočený ----- vzhledem k tomu, že ze všech ostatních kurtů v Eastbourne je zvuk OK, počítám, že za tohle nemůže O2TV, ale problém je přímo na místě,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
A na O2 TV v MD mi teď naskočila Bára s Watson, tak Baruš pojď!!!
Reagovat
Fandina
a s českým komentářem. Baruš pojď!!!
Reagovat
Fandina
Caro má set nad Halep. Super, tak držím palce do třetího. Dneska pokaždé, když jsem koukla, tak to tam hezky poslala tu do rohu, tu do protipohybu. Tak jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
Kuznetsova si na Káju dost věří, je hodně přesvědčivá v úderech. Sice mě dost naštvalo to prase na brejk, ale jinak bude muset Kája něco vymyslet.
Reagovat
aape
Holt Karolína není bojovnice, přinejlepším slušná haluzářka, když to tam nepadá samo, tak to vypouští
Reagovat
EllNino
skončily 7:6 a všechny brala Světa ... teď čekám tak 6:3
Reagovat
sprchon
Co myslíš Angie s Johannou?
Reagovat
historik
karolíno karolíno...6:3 v tiebreaku a kdyby jenom to. Opravdu nic moc tenhle set.
Reagovat
EllNino
no uznejme, že další uhaluzený set dneska by byl trochu moc :))
Reagovat
historik
jj ani proti peng dneska nehrála dobře...jenže teď to bude proti bojovnici Světě ještě o to těžší
Reagovat
EllNino
Karolína psychopatka ...
Reagovat
Dobry-den
Neurážej!
Reagovat
EllNino
chytrý pochopí
Reagovat
Fandina
je vidět, že jsi učenlivý, možná na tebe ještě změním názor
Reagovat
EllNino
Světa už by mohla jít s těma prasatama dopytle ...
Reagovat
sprchon
Teď jí to Karča oplatila. :D
Reagovat
sprchon
Hmmm a teď skvělej cit u sítě. Nebo možná trochu štěstí. :)
Reagovat
Fandina
Caro s Halep jsou v multidimenzi na O2 TV, to je super, horší je, že Caro první set prohrála 5:7, líbilo by se mi, kdybyto otočila a Caro má stejné oblečení jako ráno, jen tam měla většinu červenou a teď má bílou.
Reagovat
sprchon
Koukám na Simonu a neřve...
Reagovat
EllNino
asi se vyřvala s Pironkovou
Reagovat
sprchon
Divný... Z extrému do extrému. Teď nevydává fakt ani hlásek.
Reagovat
Fandina
A máš zapnutý zvuk?
Reagovat
sprchon
To musí bejt?
Reagovat
Fandina
nemusí, ani obraz nemusíš zapínat
Reagovat
sprchon
Aha, díky.
Reagovat
Fandina
třeba řve, ale já to mám s komentářem a co se děje na kurtu moc neslyším
Reagovat
Fandina
tak teď slyším zvuk tenisáku o raketu i Halep, řve, ale ne tolik jako s Pironí
Reagovat
sprchon
Zapl jsem to za stavu 5:3 pro Caro. Ta se snaží dávat rány, ale většina lítá mimo...
Reagovat
Vaslab
1 Kristyna PLISKOVA (CZE) 44 1
2 Saisai ZHENG (CHN) 71 1
3 Marketa VONDROUSOVA (CZE) 77 1
4 Richel HOGENKAMP (NED) 103 1
5 Denisa ALLERTOVA (CZE) 106 1
6 Jasmine PAOLINI (ITA) 132 1
7 Dalila JAKUPOVIC (SLO) 136 2
8 Tereza MARTINCOVA (CZE) 137 2
9 Barbora KREJCIKOVA (CZE) 141 2
10 Jana FETT (CRO) 144 1
11 Elizaveta KULICHKOVA (RUS) 146 1
12 Quirine LEMOINE (NED) 148 1
13 Anna KALINSKAYA (RUS) 152 2
14 Nina STOJANOVIC (SRB) 154 2
15 Lucie HRADECKA (CZE) 155 1
16 Arantxa RUS (NED) 156 1
17 Viktoria KUZMOVA (SVK) 157 2
18 Kateryna KOZLOVA (UKR) 159 2
19 Rebecca PETERSON (SWE) 172 1
20 Nadia PODOROSKA (ARG) 174 1
21 Cagla BUYUKAKCAY (TUR) 175 2
22 Ipek SOYLU (TUR) 176 3
Reagovat
Fandina
Pěkné, tak teďka ještě nějakého šikovného losovatele, aby nebyly všechny naše holčiny v jedné čtvrtině, polovině a je to. Olomouc je pěkné prostředí, tam se mi líbilo.
Reagovat
PetaM
Nejhorší by bylo, kdyby byly dvě v jednom pavouku. To bych nevydýchal.
Reagovat
blixa
A rakev, rakev už sis vybral ? ;-)
Reagovat
Fandina
pokud by tam zůstaly až do konce, tak by to bylo nejlepší
Reagovat
EllNino
tyjo, kdyby to takhle zůstalo, tak luxus, letos tam jedu, tak to by byla podívaná, ale pochybuju, že to vydrzí :)
Reagovat
Vaslab
Jj, vypadá to dost našlapaně. :) Z Češek ale podle mě spíše nepočítejme s Barborou Krejčíkovou (Alt#4 Bukurešť) a Terezou Martincovou (Alt#1 Gstaad). Taky je otázka, jestli tam bude Kristýna P., následující týden po Olomouci má v plánu WTA Nanchang (tvrdý povrch).
Reagovat
Fandina
Basa právě live na O2 TV Tenis při komentování Kája Kuznetsova. Včera Nova dneska O2, jak jsem psala, aby se neukomentoval :-)).

Kájo pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
A ani za týden to nebude jinak... ;)
Reagovat
avos
Jelena první dva MB neskutečně, ale ty chyby na returnu po druhým podání ... to je docela maso. Chápu, že je to její styl, ale někdy by to chtělo asi trochu ubrat na riziku.
Reagovat
smazaný uživatel
u tech FH neslo o riziko, ale propnula nohy a samym usilim zustala stat, jak byla soustredena jen na uder, velka chyba. Kdykoliv se rozhodla hrat FH po lajne, kdy si musi uder proste projit, byl moc paradni. Smutny zaver, skoda herecky, myslala jsem, ze se jeste zveti. Ale nevim, v jakem duchu se odvijel zapas celkove, videla jsem jen zaverecne prezivani MP.. :-)
Reagovat
EllNino
jojo ... chtěla to odehrát jen rukou, a to je blbé :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale taky jsi to citil, ze? Ja uplne nadskakovala.. :-)))
Reagovat
EllNino
jojo přesně, ona jen udělala pohyb rukou, nastavila, ale jinak jako svíčka :))
a ještě mi rozesmálo to střídavé koukání nahoru a dolů při returnu, nevím, čemu to má pomáhat, ale mě by to teda rozhodilo :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi udrzovani bdelosti pohybem okohybnych svalu.. :-)) Ne, ono je opravdu neco potreba, Djokovic a Andy (myslim) zas otviraji pusu, vyrovnani pretlaku ve vnitrnim uchu.. ;-)
Reagovat
EllNino
aruna třeba krčí čelo :D to dělám i já
Reagovat
avos
A Rafa tahá trencle ze zadku. :)

Když jsem to viděl, tak mě napadlo, jestli se jí třeba nemůže někdy stát, že sklopí zrak a přiletí servis? :D
Reagovat
sprchon
Ne, když už si soupeřka nadhazuje, tak se Jelena soustředí jen na míček. ;)
Reagovat
sprchon
To střídavý koukání mě dostává pořád. :D Přijde mi to hrozně roztomilý. Taky by mě to možná rozhodilo. A divím se, že z toho nemá nějakej tik. :D

Jinak co jsem chvíli koukal, tak ona na returnu chodí trochu do kolen a i to celkem projde. Jen ty poslední dva míče byla jak prkno. Nebo hlavně ten předposlední co si vybavuju.
Reagovat
avos
Jasně, nestoupla si k tomu, ale chtěla z toho hrát evidentně winner. Kdyby chtěla rozehrát výměnu (na střed), tak by to i z této "pozice" musela dát přes síť. Jako pochopím to jednou, možná podruhé, ale aby to udělala třikrát nebo čtyřikrát za sebou, tak to je už trochu přes čáru :)
Reagovat
smazaný uživatel
mladicka nerozvaznost? ;-) Jinak ano.. ona mela totiz uz predem presne vymysleny, jak to zabije.. :-)
Reagovat
Fandina
A točila se pořád na trenéra-rku v hledišti, jako by tahle hra byla dohodlá.
Reagovat
Fandina
Baruška s Davis, která si hází míček jako Isner, nakonec ve dvou setech. Super Báro. Gratulka.
Reagovat
Fandina
Ostapenko vedla s brejkem nad Kontou ve třetím, ale teď si to vzala Konta zpět a jde podávat za stavu 3:4, tak doufám, že Osta ještě brejk získá a pak to dopodává.
Reagovat
tommr
to má dobře rozehraný a soupeřka si ted navíc vzala MTO. To už by měla Bára dotáhnout ... :)
Reagovat
Torn
Davis je i proti Báře vážně hobití mládě :D
Reagovat
EllNino
Moralista na O2TV sport v přímém přenosu :D ... asi by si měl pustit ze záznamu některé zápasy Sereny z dřívějška, kde i na velkoplošné obrazovce šlo odezírat "fuck, bitch" a podobně ...:)
Reagovat
Hector21
Nasti ty seš trdlo...:(
Reagovat
Hector21
ach božeeee....
Reagovat
slacker
chtel jsi neco?
Reagovat
Hector21
do prkenný vohrady...
Reagovat
EllNino
Báro jedem, i soupeřky pro čtvrtfinále jsou hratelné :) snad to nepokoní, je to hodně vyrovnané, a Barča zase perlí, ty mikrofony jsou zlo :D
Reagovat
vrabejka
Angie!!!! Ono to půjde :)
Reagovat
Krisboy
...všechno je naopak. Stejně je důležité jenom to, aby byla první s off rankinku po Wimblasi.
Reagovat
Krisboy
Tak jestli dobře počítám, tak jisté to není. Při nejhorší variantě, tzn. Halep turnaj vyhraje a Karolína už víc neuhraje, tak v pondělí v race budou mít Síma 7510 a Kája 7500.
Reagovat
Krisboy
Snad poradí tommr...
Reagovat
Fandina
http://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking

staré známé a osvědčené :-))
Reagovat
Hector21
twl Světlíku? na trávě a s Mladenovič výhra jo? mazec....:)

jedu na ty nohy Nastěnko, nešmudlej to tam...
Reagovat
EllNino
Ptáci vole baráky vole .... :D
Reagovat
Dobry-den
Halepka bohužel postupuje :-(
Reagovat
tommr
dneska sice nepředvedla žádnej oslnivej výkon, ale dokázala zabrat pokaždý když to s ní vypadalo bledě a po zásluze vybojovala cennou výhru nad nebezpečnou soupeřkou. V tomhle je největší rozdíl mezi Karolínou a její sestrou, která v klíčových chvílích naopak pravidelně selhává ...
Cenný je i to, že Karolína dokázala vyhrát ve dvou setech což by jí mělo dát mírnou výhodu do zápasu s Kuznetsovovou/Mladenovicovou - samozřejmě za předpokladu, že k tomuto zápasu ještě dneska dojde což vzhledem k počasí není vůbec jistý ...
Reagovat
Krisboy
Tak gratulace, od pondělí (samozřejmě jenom v live rankingu) nová Královno!!!
Reagovat
Fandina
Staronová, v live rankingu, na chvilku vypadla.
Reagovat
EllNino
v live race
Reagovat
Fandina
chytrý pochopí
Reagovat
EllNino
chytrý pochopí rozdíl mezi ranking a race, Fandino
Reagovat
Fandina
na rozdíl od tebe
Reagovat
sprchon
Nějak není forma... Nebo jen špatnej den. ;)
Reagovat
Fandina
Nemáš formu? Nic si z toho nedělej.
Reagovat
sprchon
Já náhodou mám. Tenhle tejden mám 2 vítězství. :)
Reagovat
Fandina
spisovně je týden
Reagovat
sprchon
S tebou je dneska fakt sranda. :)
Reagovat
EllNino
no ty to právě nechápeš, proto jsi to nepochopila, nebude první v race (tvůj koment o tom, že nachvíli vypadla, je nesmysl, když první nikdy nebyla), ale v liverankingu po odečtení bodů Wimbledonu
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že někdo kdo sleduje tenis neví, že je race, ranking a live ranking? Tak to se ještě budeš muset hodně učit.
Reagovat
sprchon
Spousta lidí to neví i když sledují tenis.
Reagovat
Fandina
A co tedy ví, když se baví o žebříčku.
Reagovat
sprchon
Kdo se baví o žebříčku? Psala jsi o lidech, kteří sledují tenis.
Reagovat
Fandina
Chytrý pochopí, že se tu bavíme o rankingu.
Reagovat
EllNino
tvoje nová oblíbená mantra "chytrý pochopí" ... říká jediný nick v tomhle vlákně, který udělal chybu ?
Reagovat
Fandina
Chytrý pochopí je staré známé přísloví, ale to ty nikdy nepochopíš, nemáš na to.
Reagovat
smazaný uživatel
ty perlíš dneska :-)
Reagovat
Fandina
"Hloupí i moudří jsou neškodní, škodliví jsou jen polohloupí a polomoudří."
Johann Wolfgang Goethe
Reagovat
smazaný uživatel
"Kdyby hloupost nadnášela, tak se tady budete vznášet jako holubička."
Dr. Štrosmajer
Reagovat
Fandina
A také rekce Sovy, že je někdo hloupý, můžete říct komukoli, jenom ne tomu hloupému.
Reagovat
dunphy
Ne, není. Je to jen tvoje dylinoidní průpovídka.
Reagovat
Fandina
Přísloví to není, ale je to ověřená realita.
Reagovat
dunphy
Tak nelži, že je to přísloví, ty realito.
Reagovat
Fandina
Je to i přísloví.
Reagovat
dunphy
Ses do toho nějak zamotala, ne? Se rozmysli. :D
Reagovat
Fandina
Ať je to cokoli, je to pravda.
Reagovat
dunphy
Pravda je občas dost relativní a subjektivní pojem. A ty nemáš patent na pravdu.
Reagovat
Fandina
Každý má patent na tu svoji pravdu. Otázkou je, s kolika lidmi ji sdílí.
Reagovat
slacker
aaaa dneska mame opet sanci na velkou legraci rozbucet tu kravu, fandina ma opet kramy
Reagovat
Fandina
Krámy v šedesátijednomapůl roku?
Reagovat
dunphy
To ne. Ale už seš jednou a půl nohou v hrobě.
Reagovat
Fandina
A?
Reagovat
dunphy
B?
Reagovat
EllNino
o tom ale nikdo nemluví ...Krisboy napsal, že od pondělí bude Kája v live rankingu na 1. místě, po odečtu bodů z Wimbledonu ... a tys mu napsala "staronová, v liverankingu nachvilku vypadla" ... což je nesmysl, protože v liverankingu první nikdy nebyla
Reagovat
EllNino
tys mluvila o race a on o liverankingu, a to je, oč tu běží, a nedělej ze mě nějakýho hlupáka, když JÁ tě upozorňuji na chybu a navíc nevyčítavě, jen jsem to zmínil ...
Reagovat
Fandina
Ještě abys něco vyčítal, to by tak scházelo.
Reagovat
Fandina
Skoro celý letošní rok je v race první, teď ne, je tam Simona a předtím tam byla krátce Svitolina, jinak skoro pořád Karolína. Samozřejmě, že jsem psala o race, chytrý pochopí.
http://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Reagovat
EllNino
no já vím, že byla v RACE první skoro celý pulrok od ledna, ale tys reagovala na Liveranking informací o Race, což je nesmyslný koment, když mluvil o Live Rankingu ...

A už mě to nebaví, ty stejně chybu neuznáš, a proto tu ostatní tolik sereš, na to jak jsi tará, bys mohla razit motto "Moudřejší ustoupí", než abys mi tu donekonečka snažila vyvrátit tvůj omyl, kterej je zjevnej
Reagovat
Fandina
Tak neukazuj na chyby druhých. Jednou se ti to vrátí.
Reagovat
Fandina
Moudřejší ustoupí, ale ne tomu, kdo mu za to nestojí.
Reagovat
EllNino
všimla sis, že jsem na tebe nereagoval ? tak nedolejzej dalším příspěvkem, nemáš na to
Reagovat
Fandina
Hlavně mi neurčuj, na co mám a nemám ragovat, to opravdu od nějakého blbečka na TP nečekám.
Reagovat
com
nechci vam do toho kecat, abych to taky neschytal :D ale nebude v rankingu nahodou prvni halepka?
Reagovat
tommr
o tom rozhodnou výsledky Halepový a Karolíny v Eastbourne ...
Reagovat
Krisboy
Nebude, protože Halepce se odečte 780 bo kolik bodů za semi, Karolíně jenom 70 za druhý kolo.
Reagovat
tommr
Halepce se bude odečítat jen 430 bodů za čtvrtfinále ...
Reagovat
Krisboy
A jo, tak je všechno jinak. Já měl za to, že byla v semi. Takže můj koment nahoře 15:38 taky neplatí...
Reagovat
PetaM
NIC TADY NEPLATÍ!!!!! :D :D
Reagovat
Torn
Takže ta role toaleťáku tady byla zbytečná?:D
Reagovat
Krisboy
Nebyla, Fandina se měla s kým hádat :)
Reagovat
Fandina
Já se nikdy nehádám, já mám vždycky pravdu.
Reagovat
Krisboy
A jo vlastně. Promiň, úplně jsem zapomněl. Jsem trdlo :(
Reagovat
Fandina
Trdlo? Tak to jsem nevěděla, člověk se pořád učí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist