Plíšková i Smitková zvládly fedcupovou premiéru. Češky vedou v Kanadě 2-0

7. 2. 2015, 20:21
Aktuality 497
FED CUP - České tenistky udělaly i bez svých opor první dva krůčky na cestě za obhajobou fedcupového triumfu. V prvním kole nového ročníku vedou v Québeku nad domácí Kanadou 2-0 na zápasy poté, co Karolína Plíšková i dvacetiletá Tereza Smitková bravurně zvládly své premiérové zápasy v tradiční týmové soutěži.
Karolína Plíšková (© Česká sportovní)

Českým tenistkám chybějí na začátku nového ročníku Fed Cupu opory Petra Kvitová a Lucie Šafářová, přesto mohl kapitán Petr Pála pro zápas 1. kola v Kanadě vybírat z nové generace talentovaných hráček. Naopak soupeřky bez světové sedmičky Eugenie Bouchardové nemají ve svém výběru žádnou hráčku Top 100.

V úvodní dvouhře nastoupila první z českých debutantek Karolína Plíšková. Světová dvaadvacítka při premiéře v soutěži žádnou nervozitou netrpěla a duel proti domácí 230. hráčce světa Francoise Abandaové měla pod kontrolou.

Dvaadvacetileté Plíškové stačil k výhře nad o čtyři roky mladší Kanaďankou průměrný výkon. Česká tenistka hrála chytře, ani jednou nepřišla o podání a brejkbolu čelila až v posledním gamu, kdy na ni trochu dolehla nervozita při proměňování mečbolů.

Při první šanci ukončit utkání poslala Plíšková míč do autu, při druhé a třetí udělala dvojchybu. Potom odvrátila brejkbol a uspěla až při čtvrtém mečbolu díky chybě Kanaďanky.

"Jsem ráda, že to mám za sebou, a hlavně, že máme první bod. Budu trošku klidnější do neděle a ne tak nervózní jako na konci druhého setu," řekla Plíšková po úspěšné fedcupové premiéře na faceboooku českého týmu.

Před zápasem Plíšková komunikovala přes textové zprávy s českou jedničkou Petrou Kvitovou, která se tentokrát z utkání omluvila. "Napsala mi, že drží palce a že to zvládneme," uvedla Plíšková. "Já poděkovala a napsala jí, že mi přijde divný, že nejsem nervózní. Ona mi potvrdila: 'To se teda neboj, budeš nervózní'. A pravdu má, má větší zkušenosti."

Mezi gamy Plíšková často mluvila s kapitánem Pálou. Se svým výkonem totiž nebyla přes jasné vedení příliš spokojená. "Šla jsem si vždy sednout s něčím, že jsem nemožná, šílená a že to je strašný, a on mě uklidňoval: 'Dobrý, vedeš'."

Tereza SmitkováDruhý bod do české šatný přinesla 62. hráčka světa Tereza Smitková, která hrála soutěž družstev rovněž poprvé v kariéře. V souboji s Gabrielou Dabrowskou na úvod obou setů vždy ztratila servis, ale nijak ji to nerozhodilo. V první sadě pak hrála přesněji a od stavu 0-1 získala šest her v řadě. Ve druhém setu otáčela z 0-2 a následně znovu vyhrála šest gamů po sobě.

"Výborná premiéra," řekl Pála. "Velká radost," dodala Smitková.

Rozhodnout o výhře Češek může již v první nedělní dvouhře (znovu od 19:00 SEČ) Plíšková proti Dabrowské, kterou by mohla nahradit Sharon Fichmanová. V případě postupu do semifinále se tenistky střetnou 18. a 19. dubna s Itálií, nebo s Francií, přičemž Italky po sobotě také vedou 2-0.

S Itálií by se Češky utkaly popáté za posledních šest let a už čtvrtý rok po sobě v semifinále. Poslední čtyři vzájemné duely vyhrál vždy domácí tým, letos by měly výhodu volby povrchu Italky. S Francií by české tenistky hrály na domácí půdě.

- FED CUP 2015 -
Světová skupina I

sobotní výsledky (07. 02. 2015)
Kanada - Česko 0-2 ... po sobotních dvouhrách (Québec, tv. povrch / hala)
Abandaová - Kar. Plíšková 2-6 4-6
Dabrowská - Smitková 1-6 2-6
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

497
Přidat komentář
Fredy
Velká gratulace ke třetímu bodu s Kanadou. SF doma s Francií a to bude hodně zajímavý, tak hodně štěstí holky. :)
Reagovat
lars
To bude . monty25 bude fandit Francouzce:))
Reagovat
slacker
At si fandi na www.tennisportial.fr. Tady je trollem
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží, jestli bude Kiki hrát. Debla asi určitě (ale to už může být rozhodnuto), singla těžko říct. Teď proti Itálii ji Amélie Mauresmo taky nasadila až jako náhradnici. A vyplatilo se. :) Takovou radost Amélii neudělá ani Můra. :D
Reagovat
slacker
Tohle se nam povedlo. Nam? Neee, nam! (cvak)
Reagovat
misa
Semifinále doma :-))
Reagovat
kada.tom
juchůůů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsme v Semifinále a na 80% ve finále protože Petra i Lucka přijede a proti francouzkám vyberem ultra rychlý povrch
Reagovat
lars
Souperka uhrala ve finale jen 2 hry proti Marii. Mohla to realne vyhrat. :((
Reagovat
misa
Už je to nuda, Kanaďanka vůbec nestačí.
Reagovat
kada.tom
Tak set by byl, Karolína nehraje snad ani na 60% :-D
Ale tak stačí to, a to je hlavní :-)
Reagovat
kada.tom
snad to Karolína zvládne a do hry pak půjde Lucka s Denisou, ať si taky zahrajou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
škodaaaa ! :O už to mohlo a malo byť 4:4 !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Šárko je to ta tobě. Snad tu medaili udělá Šárka Strachová
Reagovat
pepin
Tak jako se to zatím jinak nazvat nedá. Co to tam hraje za nás? To je běs a hrůza co předvádí. At je ráda, že nehraje ta Eugénie.
Reagovat
smazaný uživatel
ona sa ešte rozohrá :) :D
Reagovat
PetaM
Logika forever .. Určitě by proti hráčce top 10 hrála stejně, jako s hráčkou za stovkou? Nenech se vysmát.
Reagovat
smazaný uživatel
no, určitě by hrála líp.. ale taky by to určitě nestačilo.
Buďme rádi, že Evžena nehraje. Šli bysme do baráže.
Reagovat
blixa
Možná by Evža vyhrála dva zápasy. Ale to nestačí. Dneska se o tom přesvědčila třeba Garbine.
Reagovat
smazaný uživatel
nemusí to stačit, to je jasný.
Ale tak je to tak jak to je, takže pohoda .-)
Reagovat
pepin
To máš pravdu, ale to ji neomlouvá, protože bojovat s někým, kdo nemá servis, podává pod stovku a kromě šikovnosti na síti nemá opravdu co nabídnout, tak to je tedy výhra.
Reagovat
blixa
???
Reagovat
VlS
Pepine, kdybych nevěděl, že jsi sportoval a dokonce trénoval děcka v hokeji, tak bych řekl, že zkušenosti z natřásání polštáře na kanapi nejsou dobrá kvalifikace pro komentování spirtu, ale takhle tomu nerozumím. KURŇA, VÍŠ, CO JSOU NERVY?
Reagovat
pepin
Nezlob se, nervy by ještě mohla mít za stavu 1-1 nebo 2-2. A nebo proti hráčce do 20. Ale proti takovéto hráčce a za tohoto stavu? Co bude dělat až půjde opravdu do tuhého? Nezlob se, ale zdůvodnovat to nervama, to neberu.
Reagovat
VlS
Ty nervy nemají nic společnýho s tím, kdo je na druhý straně kurtu. První činnost, kde se projeví je servis. Kdys viděl u Káji tak blbý DF?
Reagovat
pepin
Máme na to každý jiný názor, ale z čeho tedy podle Tebe měla být nervozní dva sety? Že tam byla ,jako 1? Nebo, že hrála poprvé Fed? A právě proto, že jsem dříve sportoval tak vím, co je to být nervozní ze zápasu. Ale to se vždy týkalo začátku, 2-3 minut. Ale nikdy zápas celý. A když jsme hráli proti "horní, dolní" tak to snad ani nepamatuji. Ona má již něco za sebou, je seběvědomá, chce výš a výš tak proto to nechápu.
Reagovat
blixa
Na Pepinovi je názorně vidět, jak člověk se zkušenostmi s kolektivního sportu absolutně nechápe psychologii sportu individuálního. TO je zdroj neustálého poučení ;-)
Reagovat
blixa
Pardon, ne TO ale TP :D
Reagovat
pepin
Je to také Tvůj názor, ale proč mi neodpovíš na to, na co jsem se zeptal když jsi takový znalec individuálního sportu? Otázka zněla pokud ji nevíš. Proč by měla být 22 hráčka na světě nervozní po dobu 2 setů s cca 300 hráčkou na světě? A ještě nota bene když na 2 podání sotva přepinkne sít?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože zaprvé nehrála s třístou, ale dvoustou hráčkou světa, zadruhé byla v pozici až příliš jasné favoritky, tj. cokoliv jiného než výhra ve dvou by byl neúspěch, začtvrté byla v pozici české jedničky, od které se nic než dva body nečekaly a konečně za páté to byla její premiéra ve Fed Cupu. Stačí takhle? :-)
Reagovat
pepin
A ted z jiného soudku. Jak jsme se tuhle bavili o Darje, že je na rozdíl od batůžku baba, tak hned v sobotu ve sportu je vyfocená přes stránku a určitě jsme měli pravdu. Je tam opravdu moc hezká, sluší jí to velice a ani jsem nevěděl, že to pytlikuje s Olíkem.
Reagovat
slacker
evzena je nejaka nova Serena? tuhle predposranost pred celebritama vubec nechapu a snad ani vubec chapat nechci.
Reagovat
smazaný uživatel
Je mnohem lepší než všechny naše holky, co tam máme. To je realita.
Reagovat
blixa
Někdy jseš fakt blbec :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale dyť je to pravda, že je lepší. Co je na tomto tvrzení blbého??
Reagovat
misa
Karolína vyhrála víc turnajů než ta nádhera.
Reagovat
blixa
Protože to je kravina. Ano, měla výtečné výsledky na GS, ale na druhé straně dokáže zahrát prachbídně. Odhadovat, jak by zahrála proti Káje či Terce je čirá spekulace, klidně by mohla dvakrát rupnout. Konzistenci výkonů kdovíjakou nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
na "odhadování" není nic špatného. Možná to působí, že sem o tom, že by naše holky prohrály 100% přesvědčený. To ne. Myslím, že tak na 80% :-)
Reagovat
lars
prohraly zapas s Kanadou nebo dvouhry ?
Reagovat
lars
A jak vis , ze by Busicka ustala tlak a nebyla nervozni ?? :))
Reagovat
smazaný uživatel
:DD pobavilo ale je to pravda.
Karolina má síce super podanie a zlepšila aj medzihru. O dosť. :) ale predsa len Genie je lepšia hráčka. Aj keď to podanie nie je bohviečo ale medzihrú ma lepšiu ako Karolína.
Reagovat
slacker
kde si vzal ze je MNOHEM lepsi? A hlavne kde beres jistotu ze bude hrat na 100%?
Reagovat
smazaný uživatel
mám oči? :-)
Reagovat
slacker
Oci asi mas ale mozek co vyhodnuje obraz podleha sebeklamum
Reagovat
PetaM
Ty máš funkční věšteckou kouli? Mně se ta moje rozbila, tak nevím ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak měním na "PRAVDĚPODOBNĚ bysme šli do baráže"..
Reagovat
misa
co to je?
Reagovat
Frick
fláká to, přijde mi.... Lucka ju v Antverpách smete.
Reagovat
misa
Má tam nejdřív asi Kikinu, která nebude snadná...
Reagovat
tommr
jj Mladenovicový ted po víkendu asi hodně narostlo sebevědomí a bude Lucku nejspíš pořádně trápit. V hale hraje navíc vždycky o něco líp než venku ... :)
Reagovat
misa
To jsi mě vůbec nepotěšil, už teď mám obavy.
Reagovat
Frick
snad to ale nebude tak zlý
Reagovat
Jan
Vypadalo to škaredě. Aby to ve zdraví přežil.
Reagovat
smazaný uživatel
Před chvílí jsem to viděl na webu ČT a podruhé už to vidět nechci... Sice ho moc nemusím, ale to jde v takových momentech úplně stranou. Přeju brzké uzdravení stejně jako Lindsey.
https://twitter.com/lindseyvonn/status/564487225962799105
Reagovat
Bob
To bude tím, že je Čech :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tím to vůbec není. :)
Reagovat
Frick
Montymu vadí, že Ondra je vágus. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako podle vzhledu? Tak to mě fakt netrápí. :D Teď to vážně nechci rozebírat...
Reagovat
Frick
Míval to napsaný na helmě...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď zrovna čtu, že má i nějaký "Vagus Team". :D Tak to se přiznám, že jsem vůbec nevěděl. Já chlapy moc nesleduju. Vlastně se dá říct, že ke sjezdařům mám podobný vztah jako k tenistům. :D U chlapů mě vážně baví jenom kolektivní sporty... Ale jinak je mi sympatický třeba Svindal nebo Bode Miller (taky smolař).
Reagovat
slacker
dukaz je kde?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych nemusel všechny Čechy, tak bych asi těžko fandil českým hokejistům, českým basketbalistkám, českým fotbalistkám, Kiki a Maki nebo Katce Siniakové.
Reagovat
VlS
trochu překvápko, deblové No 1 dostaly docela nakládačku. Za Francii jsem docela rád, vybírání brambor z oranice na sicílii opravdu nic moc.
Reagovat
Fredy
Naše soupeřky v SF budou Francouzky to je supér ...:)
Reagovat
Fredy
Kiki hrála skvěle !!!
Reagovat
Jan
Teď může Frick udělat nominaci a hlavně debla :) Ale nepředbíhejme, než to naše holky opravdu dotáhnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Lipták skončil si. Dve rovnaké chyby, to sa neodpúšťa.
Keď nevieš piči povedať, si nominovaná zariaď sa podľa toho..
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry. Pako ju nominoval ale Cibuľa odmietla.
Aj tak by mal odísť :)
Zavolať Hrbatého..
Reagovat
Nola
mna to trapi asi tak, ako vlanajsi sneh, ty si vyliezol z ktoreho kanala? zapamataj si, ziadny tenista nie je povinny reprezentovat svoju krajinu, tenis je jeho zamestnanie, je zaroven aj zamestnavatelom ,na rozdiel od narodneho FC timu, ak pracujes, snad pochopis, ak nie, je mi ta velmi luto
Reagovat
slacker
Povinnost sice neni, ale musi za to zaplatit poradnou spolecenskou "cenu".
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ovca, hovorím niečo o povinnosti?
Pre hráča by mala byť česť keď ho niekto nominuje. Nemá ešte vek na to aby sa takto opakovane správala a neni ani zranená. Keď bude mať cez tridsať tak v pohode.
Počula si niečo také od Šatana alebo Hrbatého? Bola to pre nich česť.
A čo tu trepeš o zamestnaní, ty ovca. Ona ma zarobené na 10 životov alebo si myslíš, že kasuje iba dotáciu z turnaja???

Spamätaj sa, ale rýchlo!!
Reagovat
Nola
typicky "cestny" Slovak, ktory dokaze urazat v anonymnej diskusii... drzy, nevychovany, naviac zavistlivy....
ako si spravne poukazal, na Dominike je zrejme postaveny cely FC team /nemile zistenie, ze?/, tak jej este par krat ponadavaj do p.ci, ak sa k tebe pridaju podobni barani, ako si ty, tak v zivote reprezentovat nebude... nakoniec s nou nepohnu ani traja Hrbati...
opytam sa ta, sledoval si zapasy? Magda jednoznacne nezvladla rolu jednotky timu, preco ju nevinis z prehry? prehrala dva zapasy, ktore mala vyhrat, to ti nevadi, ze ? ja jej to nezazlievam, ale ty ako spravny "Slovak" sa odbavis na Cibuli, Cesky to zvladli bez Petry a Lucie, my nie, preco asi?
Reagovat
tommr
my jsme teda oficiálně ještě nepostoupili, ale snad už to holky nějak zvládnou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
už si to ustrážia :) Karolina to určite dnes vyhraje :)
Reagovat
ptpc
Presne tak. Inak, dnes ma naštval ten komentátor na RTVS 2 ktorý spomínal že ČR vedie nad Kanadou 2:0 a ČR má už postup istý. Ako si to môže dovoliť? Pokiaľ nie je odohratá posledná výmena isté nie je nič. Ja držím palce českým tenistkám ale strašne nemám rád také kecy. A okrem iného rozprával kopu nezmyslov...
Reagovat
smazaný uživatel
nemam rad slovenských komentátorov, českí sú oveľa príjemnejší
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Plesník je v poho.. :)

http://msport.aktuality.sk/c/182589/video-jan-plesnik-po-skandale-v-priamom-prenose-v-rtvs-skoncil/
Reagovat
ptpc
Toto ti podpisujem.
Reagovat
George_Renel
Chce to trošku přemýšlet. Jednak, jak píše kolega, ještě jsme nepostoupili a druhak, a to hlavně, mezera mezi Petrou, Luckou a dalšími českými hráčkami je "poněkud" menší, než mezi Dominikou a zbytkem Slovenek.
Reagovat
smazaný uživatel
Drzý, nevychovaný, urážam v anonymnej diskusii.. Ešte raz ti hovorím spamätaj sa a pozri vyššie, či tam neni niečo o kanáloch. Teraz ti vadí, keď ti to niekto vracia?? :D
Nie nepozeral, ja nesledujem tenis..

Čo tu trepeš o Magde. Nemôže si vybrať raketu. Staré jej už nevyrábajú.
Na AO skúšala jedny, tie jej nesedeli, teraz týždeň testuje ďalšie.

Si myslíš, že je to len tak vymeniť raketu? Držala si ju niekedy v ruke??
Keď to "jednoznačne nezvládla", čo môžu tvrdiť ovce tebe podobné..
Reagovat
Jan
Mně se to nelíbí, když hráčky takhle odmítnou reprezentovat. To že by to pro ně měla být čest a nějaké srdíčko reprezentovat si myslím taky. Kdyby už loni hrály v baráži s Kanadou vaše nejlepší hráčky, co byly k dispozici, stačila by i Hantuchová, tak jste dnes hráli zápas 1. světové skupiny. Nehrály a výsledek vidíte. Je to hanba pro ty hráčky, co nereprezentovaly. My jsme měli kliku, že to na Kanadu stačilo. Hrát Bouchardová, už by to bylo jiné a hrát s někým jiným, nemuselo by to ani stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem, že sú ľudia, ktorí to chápu :)
Reagovat
VlS
Jane, všechno má vždycky nějaké pozadí a nějaké životní prostředí. Asi u nás to pozitivní prostředí vytváří jednak Pála ( i když bychom mu zde občas rádi poradili, jak to dělat líp), asi i Kaderka a Černošek dokážou vytvořit pitřebné podmínky a asi holky, které drží při sobě a vytváří si super atmošku. Vzpomeň, jak o tom básnil Rob Stackley. Vem si jen, že si Peťa s Kájou posílají SMS, to je až na slzičku. Asi je pak jiná chuť tam být a reprezentovat, než když se mezi sebou holky štěkají, nebo spolu nemluví. A když člověk neví, jak to kde je, tak nemá smysl dělat závěry. Fakt že nechtěla stačí a nerozebíral bych ho, to si musí rozebrat slovenský svaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Poviem ti čo urobí náš zväz. Moška zvolá tlačovku, zhodnotí výkon, povie, že by si predstavoval iný prístup k reprezentacii a to bude všetko. No nič, tak nech to aspoň vy doklepete a nech to je v Ostrave, tam to mám bližšie..
Reagovat
VlS
Ale s tím já, jako fanda nic nenadělám.
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi jasné, mi s tým nepohneme.
Reagovat
Jan
Tak na slzičku, jestli si posílají SMS a mají se k sobě dobře, bych považoval za normální, jak by to mělo vypadat. Jestli to často není, to už je škoda. Jsem rád, že to našim holkám tak klape a potěší to.
Reagovat
kada.tom
Hmm, Janowicz vzdal finále v Montpellier po třech hrách. To jsem zvědav, jestli bude hrát v 1. kole v Rotterdamu proti Tomášovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka a Kája v jedný čtvrtině, no teda :D
Reagovat
Frick
Ale tak pokud k tomu dojde, tak to bude velmi zajímavej souboj, který napoví, kdo je česká no. 2
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží jestli tam vůbec dojdou. Třeba Lucka nějak extra lehkou soupeřku mít nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako na svini :)
Reagovat
Davor1
Angie to zvládla super, Nemky sú neskutočný kolektív a atmosféra v hale elektrizujúca. Fantázia.
Reagovat
EllNino
myslím, že tohle Jarku pohltí ...
Reagovat
Davor1
bude to zápas ako remeň, Petko môže byť z toho včerajšieho maratónu unavená, ale zas v tej atmosfére sa to trochu stratí, uvidíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holanďanky jsou jednou nohou v baráži o postup do světové skupiny a slovenky jsou kousek od boje do sestupu to Euro/Africké zony
Reagovat
kada.tom
Eeeej, super, Čobolačka padla, tak snad Oranjes dají ještě jednu výhru :-))
Reagovat
smazaný uživatel
to už snad holanďanky daj. Mají silnějšího debla
Reagovat
kada.tom
snad jooo :-))
Reagovat
blixa
Tobě Slováci něco udělali že se projevuješ jako dement ?
Reagovat
tommr
a co je na tom, že fandí Holandsku tak špatnýho? Já proti Slovákům vůbec nic nemám a taky přeju postup Holandsku, protože bych si je velice přál za soupeře v příštím ročníku FC ... :)
Reagovat
blixa
Na fandění Holandsku není špatně vůbec nic. Ale neustále mlít něco o "čobolech" je značně ubohé.
Reagovat
George_Renel
Je to stejně ubohé jako když tady 2-3 slovenské nicky (doslova) uráží vše české.
Akorát že na to nikdo nepoukazuje.....
Reagovat
blixa
A to ho jako omlouvá ? :-o
Reagovat
George_Renel
Já snad píšu, že omlouvá. Já se jen pozastavuji, že nezvedáš prapor i v těch jiných případech.....
Reagovat
blixa
Nejsem admnin ani nějaký placený kontrolor. Reaguju pokud si všimnu a pokud mi to vadí a píše to někdo, o kom si nemyslím že to je úplný blb. Tebou zmíněných excesů jsem si buď nevšiml, nebo mi nevadili, nebo je psal někdo o kom si myslím že je úplný blb.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš to prostě a jednoduše dement je. :)
Reagovat
kada.tom
včera tu o tom trochu byla řeč, některé národy zkrátka v oblibě nemám, Slováci mezi ně patří
Reagovat
smazaný uživatel
mám to stejně :) a také nemám moc v lásce Rumunsko
Reagovat
Fandina
super. A pomaloučku polehoučku se přibližuje ségře. Nádhera. Hrají podobně, tak doufám, že jí brzy dožene. Gratulka Týně. Pojď!!!
Reagovat
Frick
Já bych tady o přibližování nehovořil. To by tomu asi musela napomoci i Kája. A to si určitě nikdo z nás nepřeje.
Reagovat
Fandina
U mě je záhadou, proč mají tak rozličné umístění na žebříčku, když je vidíš, hrají podobně. Takže záleží i na tom, s kým která hraje. Nejde jen o to, jak hraje dotyčná, ale také se to odvíjí od soupeřky. Podle toho na koho narazí. Takže pořád věřím, že Týna se ke Káje prokouše.
Reagovat
PH94
Ani bych neřekl, že hrajou podobně...jediný co mají podobný je dobrej servis, ale Týna je od základní čáry hodně špatná
Reagovat
Fandina
Já zase kdybych neviděla, kterou hraje která rukou, tak nevím, která je na kurtě.
Reagovat
Roger_Federer
To je divne, ze nevidis rozdil v jejich hre, vysledcich kdyz v zebricku je to 100 mist..
Reagovat
Fandina
A ty vidíš rozdíl v jejich hře? Když třeba spolu hrají debla? Já tedy ne.
Reagovat
Roger_Federer
singl a debl?..
Jak teda vysvetlis, ze Karoline to rozdeleni vyrazne pomohlo k vysledkum, kdesto Krystyne nikoliv.
Reagovat
Fandina
Ne, psala jsem to jako příměr. Že když spolu hrají debla, tak hrají téměř stejně. Není mezi nimi rozdíl. Proč je rozdílné postavení na singlovém řebříčku může být i tím, že každá má jinou protihráčku. Takže jedna může hrát výborně a prohraje a druhá ne. Doufám, že to chápeš, není to zase tak těžké na porozumění. I když u tebe si nejsem jistá nikdy.
Reagovat
Roger_Federer
Ja se stebou normalne zkusil bavit o "problemu", nesouhlasim stim, ale urcite chapu co tim chces rict.
Reagovat
Fandina
To se divím, že chápeš, někdy mám pocit, že nechápeš nic. Tvůj problém.
Reagovat
slacker
Tvoje pocity stoji za kravske lejno
Reagovat
Fandina
Já na rozdíl od tebe nejsem hulvát a ubožák. Jinak tvoje komenty ani nazvat nelze.
Reagovat
Fandina
On je rozdíl, když máš vylosovanou hráčku, která ti nesedí a když tu, na kterou umíš. Částečně je to důvod, proč hodně podobně hrající dvojčata mohou být na žebíčku takhle hodně od sebe. To může být důvod rozdílného umístění na žebříčku. Ne hlavní a může to tak být.
Reagovat
Roger_Federer
Tento argument neberu, vim ze muze mit par neoblibenych souperek, spatne H2H ale ten vysledkovy rozdil je tak obrovsky posledni rok, ze timto to nejde vysvetlovat.
Reagovat
Fandina
Já ti to nenutím. Herně to obrovský rozdíl mít nemusí. Nevím, jak by dopadly, kdyby hrály na fest proti sobě. Takže nesouhlasím s tebou.
Reagovat
Roger_Federer
Tak ale zase proti sobe by to nebyl zadny ukazatel..znaji se cely zivot..vedi jak to hrat proti te druhe, urcite by to bylo vyrovnane.
Rozdil je tvom ze Karolina udelala posun, kdesto Krystyna nikoliv.
Reagovat
Fandina
Ano a to je právě to zajímavé, že jedna ano a druhá ne. Důvody mohou být různé, jeden z nich je i protihráčka.
Reagovat
Roger_Federer
Takze myslis ze je to ten rozhodujici faktor?proc ji to teda nejde jako sestre..dobre.
Reagovat
Fandina
Umíš číst? Napsala jsem, že to může být jeden z důvodů. Co napadá tebe?
Reagovat
Roger_Federer
hlava, nesrovnala se stim, ze jsou od sebe..chlap..atd
Reagovat
Fandina
Hlava rozhoduje vždycky o všem, ale dvojčata jsou specifický případ. Tam mohou být i jiné důvody.
Reagovat
Roger_Federer
Mozna ji nesedelo tech 35 souperek posledni rok:):)
Reagovat
tommr
Fandina se nezdá, ale je to velká myslitelka. Koho jinýho by napadlo něco tak geniálního, že za rozdíl v postavení mezi dvojčatama můžou jejich soupeřky. Chudák Kristýna zjevně dostává samý nehratelný a Karolína má naopak pořád samý lehký ... :)
Reagovat
Fandina
A představ si, že jsem na to nepřišla sama, to jsou věci, co? Samozřejmě, že soupeřka ovlivňuje tvůj výkon. Na to nemusí být žádný myslitel. Stačí selský rozum.
Reagovat
Fandina
Karolína prohrála s více hráčkami než Kristýna. Zajímavé co? A přitom jsou tak daleko od sebe na žebříčku. Kde hledáš důvod?
Reagovat
PH94
:D :D Tak tady já končím...
Reagovat
Fandina
A?
Reagovat
PH94
To je ale blbost...
Reagovat
Fandina
Ane ne ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ani ne ... stačí myslet
Reagovat
PH94
Promin, ale nad takovou blbostí se nebudu ani zamýšlet
Reagovat
Fandina
nemusíš ... úsměv
Reagovat
kada.tom
Kristýna pěkně :-)
Muguruza taky dobře a Čobolačky dostávaj na p*del, tak fantastický :-)
Reagovat
Davor1
Magda už otáča a Kája to proti Rus zvládne bez najmenších problémov, takže jedna z mála radostí (prehra Slovenska) v tvojom smutnom živote dnes určite nehrozí :-))
Reagovat
kada.tom
člověče, Čobolačka Rybáriková to nějak nedává :-)))))
Reagovat
tommr
Kristýna nezaváhala a ve finále smetla Rumunku Bogdanovou. V zápase mj. udělala 11 es. Titul z Glasgow je pro ní velice cennej - mělo by jí to pomoct hlavně po psychický stránce ... :)
Do žebříčku si připíše 50 bodů a posune se zhruba o deset míst nahoru blíž k první stovce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, snad. Za pár týdnů tam má nějakou obhajobu, tak snad do té doby ještě něco malinko uhraje.
Chtělo by to hlavně přenést na WTA, aby se tak nějak aspoň někam posunula.
Každopádně gratulace za tento týden. Palec hore.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Týnce, snad ji to vítěztví nakopne a začne prosazovat svůj talent
Reagovat
PH94
Týna Plíšková win :) Moc pěkněě
Reagovat
tommr
naši los moc nepřál - Lucka a Karolína jsou v jedný čtvrtince takže pokud budou postupovat tak se potkají už ve čtvrtfinále ... :(

Lucka má v prvním kole volno a ve druhým jí čeká nejspíš Mladenovic ...
Karolína začíná s Lucicovou ...
Bára začíná s Wickmayerovou ...
Klára začíná s zatím neurčenou kvalifikantkou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína podle mě Antverpy vypustí, takže bych se o Lucku nebál .-)
Reagovat
PetaM
To si nemyslím ... Minulý rok zvládla hodně přesunů ...
Reagovat
tommr
já se o Lucku nebojím - mě spíš mrzí, že naše dvě největší naděje na sebe narazí tak brzo ... :)
Reagovat
PetaM
Lucka a Kiki? Hmmmm, to bude těžké, možná poletí hned domů ... Na druhou stranu, přechod Kiki z antuky na hard snad bude těžký a Lucka vyhraje :D
Reagovat
Frick
Tak pro Lucku by to mělo být velice levných 100 bodů.
Reagovat
PetaM
Mělo no ... snad se na to dobře připraví :)
Reagovat
Frick
Takto - pokud to nedá, tak už to bude dost napováženou. Co si budem řikat.
Reagovat
PetaM
No ... Bez výhry do půlky února by bylo špatné ...
Reagovat
misa
Bouchard (1) -bye
q vs. Barthel
Wickamyer (WC) vs. Strycova
Bencic vs. Cornet (7)

Petkovic (3) -bye
Van Uytvanck vs. Rybarikova
Pironkova vs. q
q vs. Cibulkova (6)

Pliskova (8) vs. Lucic - Baroni
Beck vs. Knapp
Soler - Espinossa vs. Mladenovic
Safarova (4) - bye

Suarez - Navaro (5) vs. Giorgi
Flipkens vs. Niculescu
Koukalova vs. q
Kerber (2) -bye

Lucka má do čtvrtfinále tu nejhorší možnou soupeřku :-(((
Reagovat
Frick
Nechť se ukáže. Padni komu padni.
Reagovat
misa
Já nejsem nestranný pozorovatel, ale pokud chce Lucka postup na žebříčku, porazit Karolínu musí. Třeba ale na ten souboj ani nedojde - díky předčasnému konci Karolíny.
Reagovat
blixa
Dopr .... :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína bude ráda, když ten přesun nějak zvládne. Podle mě je to dobrý los pro Lucku.. možná ten nejlepší možný .-)
Reagovat
Frick
Já bych to nepřeceňoval. Kája s tim problémy nemá.
Reagovat
slacker
Co to povidas? Jako 4 dostala z vyberu 5-8 8. Takze dostala nejlechci souperku :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
tak Mug vyhrála. Pěkný zápas.
Reagovat
blixa
Garbine !!! Jo !
Reagovat
PetaM
Vliv Martiny je celkem dost viditelný ... Aga odmítá hrát na singlové území, ale zásadně to rube do toho deblového ... :D
Reagovat
blixa
Chmmmmmm :(
Reagovat
Frick
Ještě k tý diskuzi níže - Ono je třeba si taky uvědomit, že podle singlovýho žebříčku jsme v roce 2012 hráli s 1., 2., 4. a 6. nejlepší Češkou. Loni to bylo s 1., 2., 11. a 12.
Reagovat
tommr
a můžeš mi prozradit jakej závěr z toho vyvozuješ?
Reagovat
EllNino
jako vždy žádnej, akorát zase plácl do klidného rybníka :)
Reagovat
Frick
Že tehdy to byl velice rozumný kompromis mezi kvalitním deblem a slušným rezervním singlem. Byť je pravda, že Lucka H. by asi Anu či Jelenu dala jen stěží. Oproti tomu loni jsme se kvalitní singlistky, která by navíc reálně měla na jakoukoliv z Němek, zřekli.
Reagovat
tommr
zapomínáš (nebo záměrně zamlčuješ) na to, že do poslední chvíle byla možnost nominovat i Karolínu Plíškovou, která se připravovala s ostatníma. Kdyby hrozila jakákoli indispozice našich dvou nejlepších singlistek Pála moh po Karolíně kdykoli šáhnout ...
A opravdu nechápu proč neustále reješ do Pály a jeho nominace i když jsme loni FC bez jakýchkoli problémů získali ...
Reagovat
EllNino
protože má prostě potřebu neustále vytahovat špinavý prádlo :)
Reagovat
Frick
No....

Já bych o bezproblémovosti nemluvil.

1) Petra byla kousek od porhry
2) Lucka loni prohrála jak s Petko, tak i Sabine
3) Debl jsme viděli, jak dopadl. Ano, v ostrym zápase H+H mohly hrát o dost lépe, ale klidně také ne. Nehledě, že vyšší rychlost by také zařadily i soupeřky.
Reagovat
EllNino
a proč to furt řešíš ? :D ...vyhráli sme 3:0 :D :D ...panebože
Reagovat
PetaM
Tvůj mozek prostě nepracuje správně a měl by být vyšetřen.
Reagovat
VlS
Jestli je co vyšetřit
Reagovat
slacker
A ten tvuj si nespletli pri vysetreni s vlasskym orechem?
Reagovat
VlS
Ty víš, co je vlašský ořech? To mě udivilo :-))
Reagovat
Fandina
A jak to souvisí s tím, že Petra hrála vyrovnaný zápas. Pokud bude zdravá, tak jí každý vždycky postaví. Na to nemá vliv druhá singlistka. A Háčky hrály když bylo rozhodnuto. Jinak by to vypadalo za stavu 2:2. Takhle se to nedá brát.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/227369/hertl-a-plekanec-dali-dva-goly-mrazek-vychytal-dalsi-vitezstvi.html

S Abandou to sice nevyšlo, ale jinak je Pleky produktivní doma i na ledě :o)
Reagovat
Frick
Protože za to bude velmi vděčná a bude se velice snažit. Oproti tomu Karolína, pokud zjistí, že soupeřka je slabá jak čaj, může hrát trochu profesorsky...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Karolína? Protože jako jediná z téhle čtveřice má reálnou šanci se podívat do "Áčka" coby singlistka, tak se jí zkušenosti budou hodit. ;-)
Reagovat
ptpc
Som fanúšik Denisy a aj keď si myslím že by súperku porazila zároveň si myslím že Karolína ju porazí s vyššsou pravdepodobnosťou. A len tak na okraj - snaha niekedy nestačí...
Reagovat
FulnekUltras
a je moc důležité, že to nakonec proti zrádné soupeřce zvládla. O to lehčí pozici měla Terka ve druhém duelu. Doufám, že holky to teď už naprosto v klidu dotáhnou.
Midland SF nic moc, ale pokud Nicole nedojde chuť, má reálné šance se dál zlepšovat.
Reagovat
sprchon
Kája byla nervózní, protože jí to Petra přikázala. :D :D

https://www.facebook.com/video.php?v=10153596337864517&set=vb.290431189516&type=2&theater
Reagovat
ptpc
Tak to si udrel klinec po hlavičke.
Reagovat
Frick
Si od "challegerů" trochu odpočineme. Naše holky budou jen na 10.000...

Zato týden od 16.2. bude opět zajímavý.
Reagovat
Frick
Bohužel má nyní nějaké horší obodbí. Velmi dobře to dokládají kurzy na vyhry v posledních třech zápasech, ve kterých o všem ztratila šest setů v řadě...

1,56 - 1,40 - 1,17
http://www.tenisportal.cz/hrac/krejcikova/
Reagovat
smazaný uživatel
ŠKODA NO.. Je dobrá, ale teď nemá tu svou formu.. Přešla k ratekám HEAD, tak nevím, zda by i to mohlo hrát roli :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Určitý význam to má. Buď jej sedia alebo nesedia a ešte sa s nimi nezžila.
To isté Rybárikova. Prestal sa vyrábať jej model.
Na AO skúšala jedny, tie jej nesedeli, tak už týždeň hrá zase s inými.
Podľa včerajšieho výsledku ich vymení hneď od pondelka :)
Reagovat
Frick
že by něco ještě mohlo zabránit semifinále Itálie - ČR

Tak s kym tam? A koho do debla? :o)
Reagovat
Fandina
Já doufám, že to zítra Kája dá. A jinak je to na Pálovi a také na holkách, která bude chtít jet. Přece jenom, když to bude v Itálii, tak to bude zase antuka a jak známo, nemáme tam dobré výsledky. Takže zjevně Petra, Lucka a nejlepší deblový pár. V plném obsazení.
Reagovat
Jan
Může k Petře a Lucce Šafářové přidat Plíškovou, Báru Záhlavovou - Strýcovou, případně ty háčka. Když se mu holky nebudou omlouvat, určitě poskládá to nejlepší, co bude mít k dispozici. Italové určitě připraví zase antukovou oranici, možná opět na Sicílii a opět s deštěm :) Holky je tam neporazily nejméně od roku 2010, kdy tam dostaly 5:0, tak by se už hodilo to jednou vyhrát. Ale s Italkami na antuce, u nich doma to bude vždy těžké. S jakoukoliv sestavou. Zase je ten "špatný" rok, kdy je čekají Italky doma.
Reagovat
lars
ale my bychom meli byt silnejsi a oni slabsi nez minule :)
Reagovat
Frick
No uvidíme. Camilka se nějak začíná dost zlepšovat.
Reagovat
blixa
Jojo, Camilka je sakra dobrá !
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší než naše holky není. ;-)
Reagovat
lars
zalezi ktery nase ??
Reagovat
VlS
Camilka rozhodně není antukářka
Reagovat
Frick
Tu francouzskou pizdu ale dala včera jasně.
Reagovat
lars
Mozna na Sicilii :))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hodně předčasné, ale kdybych měl nominaci dělat teď, tak tam vzít 4 nejlepší singlistky (P,L,K,B) s tím, že tři z nich (a v nejhorším i ta Petra) jsou použitelné i pro debl. Možná bych ještě zvážil Karolínu kvůli antuce a místo ní vzal jednu z mladých hráček, pokud bude mít některá na antuce letos dobré výsledky (což neznamená, že je nemůže mít i Kája - nebo třeba Klára). Stejně bych to tipnul tak, že na italské antuce prohrajeme (a za rok jim to zase doma vrátíme a tak pořád dokola), ale určitě bych volil spíš tuhle variantu nominace než P+L a H+H, kdy v případě zranění nebo nemoci nemáme náhradu do singlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud přijedeme s tím nejlepším, co máme k dispozici, tak budeme mít kvalitnější tým než jsou momentálně schopné postavit Italky, takže si myslím, že máme dobrou šanci je porazit. ;-)
Reagovat
Fandina
Vaňková Chirico v Midlandu na place
http://new.livestream.com/livesportsllc/events/3780846
Reagovat
smazaný uživatel
A to bylo strachu, viď tommre. :D Jsem rád, že to Katka dala, i když to nebylo bez komplikací. Kvalifikace je holt vždycky náročná na psychiku...
Reagovat
EllNino
:D Super ;), Katka má letos formu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, zatím se daří. :) Tak teď na Rumunku Tig, kterou vůbec neznám...
Reagovat
EllNino
loni bilance 71:20 :D asi je hodně dobře fyzicky na tom ...
Reagovat
smazaný uživatel
To Katka taky. :)
Reagovat
tommr
ale bylo to jen s odřenejma ušima. I v dalších kolech jí čekají jen hráčky ze třetí stovky takže doufám, že tu kvalifikaci zvládne. Vypadnout s takovým losem by byla ostuda ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten 1. set byl s odřenýma ušima, ale nakonec to bylo ve dvou...
Reagovat
tommr
tak doufejme, že i příští zápas bude ve dvou a pokud možno i bez zbytečných nervů ... :)
Reagovat
EllNino
Hezky Kaťuško :D ;)
Reagovat
ptpc
Tak Katka to nakoniec zvládla. Gratulujem!
Reagovat
tommr
no sláva. Ale byl to těžkej porod ... :)
Reagovat
Jan
Usmívala se Karolína někdy jak teď na té fotce ? :)
Reagovat
tommr
Katka měla co děla,t aby první set zachránila v TB. Našim se dneska v Antverpách moc nedaří ... :(
Reagovat
Frick
Tak Kostova nemá teď špatný herní období.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď rád, že ho zachránila. :D Ale škoda, že teď na začátku 2. setu nepotvrdila brejk...
Reagovat
tommr
nejspíš jí zase neposlouchá servis ... :(
Reagovat
PetaM
Rákoskou přes prsty a ono to půjde :) Bude poslouchat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, dávej si na Katku bacha... :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=16141449962513
Reagovat
PetaM
Myslel jsem ten servis ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha. Škoda, že to nejde uskutečnit... :D
Reagovat
ptpc
Kde sleduješ priebeh zápasu? Na WTA stránkach mi to nefunguje...
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/tenis/
Reagovat
ptpc
Díky.
Reagovat
ptpc
Aj Tebe ďakujem.
Reagovat
tommr
zkus tohle:
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
ptpc
A poďakujem sa aj Tebe. Presne toto som používal v minulosti. Ale dostal som sa tam odkazom cez domovskú stránku WTA a teraz tam žiadny odkaz nie je. Nechápem to...
Reagovat
tommr
pokud není odkaz na Live Scoreboard přímo na hlavní stránce tak si otevři záložku Scores & Stats a tam ho vždycky najdeš ... :)
Reagovat
ptpc
Diky. Funguje to. Hneď mám lepší pocit. Bol som z toho trocha nervózny...
Reagovat
ptpc
V kvalifikácii v Antwerpách postupuje aj nám známa Oceane Dodin...
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíně se dnes trochu nedařilo čekala spíše na chyby soupeřky a byla znát nervozita.
Tereza mně trochu více překvapila snadnou výhrou.
Když to tak shrnu
Dabrowská trefovala mín winrů jako Abanda.
Terka jako jediná dokáza využít breaků nad 50 % úspěšností což byl asi největší problém u Karolíny 3/13 je opravdu slabota.
Terka s Dabowskou také nejméně dávali dvojchyby , ale Karolína jako vždy nejvíce es.
Dnes se mi více líbil zápas Terky u té Karolíny to bylo moc silové a namáhavé kdyžto Terka hrála uvolněně. Uvidíme jak to bude vypadat zitra.
Reagovat
smazaný uživatel
Terka s větším přehledem a příjemně překvapila. Spokojenost, na druhý zápas se dalo i koukat.
Reagovat
George_Renel
je opravdu člověk na svém místě. Jeho čich nominovat je obdivuhodný.
Reagovat
Frick
A můžeš mi říct, co tak geniáního vymyslel?
Reagovat
Frick
ve věci tý sestavy....
Reagovat
Fandina
Nepostavil Denču, jak jsi doporučoval.
Reagovat
blixa
Ani Lucku jak jsem doporučoval já ;-)
Reagovat
Fandina
To také ... úsměv
Reagovat
Jan
Že poslední 4 roky až na prohru v Itálii předloni nominoval vždy vítězný tým. I když třeba nehrála Petra a Lucka Šafářová - jak loni v prvním kole, tak teď. To je hodné úcty.
Reagovat
Frick
Ale řekni nějakou invenci. Kdy překvapil svou nominací tenisový fanoušky a ono to vyšlo.

Naposledy možná překvapil tim, že ve prospěch Háček riskoval se dvěma singliskama, načež se ukázalo, že by H+H dost možná nebyly schopný v závěrečnym deblu uspět.
Reagovat
tommr
neukázalo se vůbec nic ...
Reagovat
sprchon
Přesně tak, zápas už byl vyhraný, takže o nic nešlo.
Reagovat
Frick
Nešlo o nic i Němkám. Motivace vyhrát byla u obou párů +/- stejná.

A jak hrály H+H potom v Austrálii? No jak? Dosti zle. 2x prohály v zápasech, kde byly jasně favorizovaný.
Reagovat
tommr
jenže FC finále se hrálo začátkem listopadu 2014. Forma v lednu 2015 s tím nemá nic společnýho ...
Reagovat
Jan
Koho bys nominoval na debla v loňském finále ?
Reagovat
Frick
Mohla to zkusit třeba Bára a Luckou. Třeba.
Reagovat
Fandina
Upřímně, Háčka byly tak trochu jako strašák, dlouho spolu nehrály, těsně před DC vyhrály ITF, takže Pálova volba byla logická. Navíc. Vzal to i podle debl žebříčku. Květa se nepočítá a obě dvě Háčka byly z našich holek po ní nevýše.
Reagovat
Frick
Hm, tak to je potom Navrátil vůl, že nechával hrát třeba Čermáka nebo Dlouhýho a cpal tam pořád B+Š....
Reagovat
Frick
*nenechával
Reagovat
Fandina
Čermák s Dlouhým spolu vyhráli nějaké GS? O tom nic nevím.
Reagovat
Fandina
Nebo byli stříbrní na OH?
Reagovat
Frick
Ale na deblovym žebříčku jsou před Berdychem.
Reagovat
Fandina
Ale Štěpánek je náš nejlepší deblista a že Berďa hraje dobře debl, je jedině dobře. Navíc, Berďa má juniorský GS v deblu, ano, je to jen juniorský, ale asi to svědčí o tom, že kdyby se deblu věnoval, je na deblovém žebříčku někde jinde.
Reagovat
lars
A proc ted do Kanady H+H nenominoval?
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl důvod zabírat dvě místa deblistkami. Navíc nevím, jestli se Andrea náhodou neomluvila.
Reagovat
lars
Hradecka singla hrat muze
Reagovat
Fandina
Potřeboval singlistky. Debl se hraje jen za rozhodnutného stavu a k tomu nemusí vůbec dojít, když nejsou k dispozici dobré singlistky.
Reagovat
lars
debl se nehraje JEN za rozhodnuteho stavu !!!! kdyz je 2:2 tak rozhod. debl
Pala ale nevedel , ze Busicka hrat nebude
Reagovat
Fandina
Je to jsem špatně napsala. Správně mělo být, že se hraje až naposledy a za nerozhodnutného stavu a že by k němu nemuselo vůbec dojít, kdyby nebyly dobré singlistky. A někdo tu také psal, že asi Andy nebyla k dispozíci, když zůstala v Austrálii a tam hrála. Ale samozřejmě to nevím, proč Háčka nebral. Podle mě scháněl kohokoli dobrého do singlu. Debl neřešil. Potřeboval singlistky. Při finále FEDu byla situace jiná. Tam singlistky měl ty nejlepší a tak se staral i o debl. Tady se zajímal hlavně o singl.
Reagovat
Fandina
oprava ... sháněl ... hrubka a úsměv
Reagovat
lars
K cemu by mu byly dobry singlistky , kdyz by pravdepod. prohraly s Busickou.?
Mozna uvidime na Sicilii :))
Reagovat
Fandina
Dobře, tak bral cokoli a zjevně se mu ostatní omluvily.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby mohl taktizovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Bušička je především mizerná deblistka, takže i kdyby hrála a na debla by došlo, dalo se to zvládnout bez elitního deblového páru - Lucka i Kája jsou slušné deblistky.
Reagovat
blixa
Přesně tak. A taky už pochopil, že výkonnost páru H+H je hodně mizerná a byla by chyba se kvůli ní vzdávat lepších tenistek.
Reagovat
Frick
Takže ty bys se mnou souhlasil i v tom, že jejich nominace do finále nebyl dobrý nápad?
Reagovat
blixa
To tady tvrdím pořád, že to byla veliká chyba ! ;-)
Reagovat
Fandina
Veliká ne. Nebylo jich potřeba.
Reagovat
smazaný uživatel
H+H jsou dvojnásobné grandslamové šampionky. Jasně, rok spolu nehrály a je to znát, to ale nemění nic na tom, že jejich nominace na finále byla logická a správná s ohledem na předpokládaný vývoj střetnutí a odepisovat je předem tak, jak to děláš ty, mi připadá trochu ubohé.
Reagovat
blixa
Co je na tom ubohého ? Racionální úvaha. kterou naprosto potvrdily ubohou výkonností v následujícím období. To, že jsou GS šampionky jim samo o sobě nic nevyhraje. A rok je proklatě dlouhá doba. Prostě to byl od Pály úplný nesmysl, totální minela, naštěstí nás nestála vítězství ve FC.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tu vysvětloval Frickovi - nenasadit Háčka by znamenalo hrát bez debla a za daných okolností byl menší risk hrát bez náhradní singlistky než bez debla. Čili naprosto rozumný a logický krok, žádná minela.
Reagovat
smazaný uživatel
Kravina. Němky chtěly alespoň čestný úspěch, naše holky už byly myšlenkama na oslavě. ;-)
Reagovat
Frick
H+H zase měly mít motivaci vyhrát před zaplněnou O2 arenou (když o 2 roky zpět neměly tu příležitost) a dokázat, že jejich nominace byla správná.

pardon, ale prostě mi ta jejich porážka ve FC + ty následný prohry v Aucklandě a na AO zapadaj do hypotézy, že to zkrátka zatím není ono.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, fakt nemůžeš brát zápas, ve kterém lautr o nic nešlo, za bernou minci. Ony by i ty Němky hrály jinak, kdyby o něco šlo, zvlášť taková Lisická, která je přeci proslulá svou psychickou odolností v klíčových momentech. ;-)
Reagovat
lars
Ale nejakou vypovidaci hodnotu to ma
H+H mohly neuspechem riskovat , ze nebudou priste nominovany
Reagovat
tommr
což ale neznamená, že jejich nominace nebyla v daným okamžiku správná ...
Reagovat
blixa
Rozhodně byla nesprávná. Háčka nemají výkonnost a kvalitu a je otázka, jestli jí ještě někdy mít budou. Naštěstí to už Pálovi došlo. Je potřeba sestavit jiný kvalitní pár pro FC.
Reagovat
Frick
Něco se možná bude rýsovat v Dubaji a Dohá, kde bude hrát Kája s Luckou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nominace H&H na finále byla jednoznačně správná. Lepší deblový pár nemáme - ani tehdy, ani teď.
Reagovat
blixa
No to je nebetyčný nesmysl. Výkonnost H+H je totálně pod psa. Je naprosto nezbytné sestavit jinou variantu, pokud chceme mít konkurenceschopný debl. Variant se nabízí spousta. Naštěstí se zdá, že Pála to už pochopil.
Reagovat
smazaný uživatel
H+H jsou letos zatím 14. nejúspěšnější pár, čili žádné "pod psa" se nekoná. ;-)
Reagovat
Fandina
Souhlasím. H+H zatím nedostály výsledků z minula, ale předem je odepisovat je nesmysl. A čtrnácté místo je dobré, také by to mohlo být horší a uvidíme, jestli půjdou nahoru nebo ne.
Reagovat
VlS
Hledal bych taky jinou variantu. Přichází test Lucka - Kája a uvidíme, trochu mi vadí, že je opomíjena Barča jako deblistka. Osobně bych rád viděl test Kája Barča.
Reagovat
blixa
Žebříčkové postavení nic nevyhrává a výkony "pod psa" jsou. Zdá se, že H+H jsou na TP jakýmsi nedotknutelným svatým grálem, které budou za bývalé úspěchy adorovány navěky. Nic proti tomu, já jim přeju vše nejlepší, ale jen doufám, že nominovat je jako pár do FC už nikoho nenapadne ;-)
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli jsou grálem, ale není divu, že jsou brané jako priorita, už jenom kvůli tomu, že jsou to ryze český pár a pořád je šance, že zase jednou na úspěchy dosáhnou. Jak známo u holek, jednou hrají tak a podruhé jinak. Takže pokaždé hrát super asi také nebudou. A já zase doufám, že když bude příležitost, nominovány budou, pokud je jiné holky na žebříčku v deblu nepředběhnou.
Reagovat
Jan
Nebojím se, že to Pála nějak rozumně nevyřeší. Zkušeností a to velmi úspěšných má dost :)
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Je to na Pálovi a zatím vždycky vybral dobře. I když někdo si myslel, že to má být jinak.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že moc neriskoval. Do poslední chvíle měl tři singlistky. A rozhodl se až na poslední chvíli, když viděl, jak na tom Petra s Luckou jsou se zdravím. Takže neriskoval. A jak by dopadl závěrečný debl s Háčky teď nemůžeš vědět, protože situace kdy by stav byl 2:2 nenastala.
Reagovat
Frick
Ok. V prvnim mači by si udělala Petra něco s nohou. Skreč. a v neděli by pak musela místo Karolíny hrát singla Lucka Hr.
Reagovat
Fandina
Kdyby si něco udělaly s nohou, tak by to byl pech. To doufám chápeš.
Reagovat
PetaM
Kdyby byly v p*deli ryby, nebylo by třeba rybníka. Tož co už.
Reagovat
PetaM
Kdy naposledy měla Petra nějaké zranění, kdy musela skrečnout? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě napadá - skrečovala Petra vůbec někdy? :-)
Reagovat
PetaM
Petra je taková, že buď vůbec nenastoupí nebo nastoupí a odchodí si to tam nebo na ten turnaj vůbec nejede. Petra je upřímně spíše nemocná, než, že by měla nějaký fyzický problém (zvrtnutý kotník, apod.). Jen s nataženým (nebo nevím, co s ním bylo) svalem na noze už 2x vyhrála Wimbledon :D
Reagovat
Jan
No mohla zrovna v tom finále :) Všechno je jednou poprvé :)
Reagovat
PetaM
Mohla ... Kdyby ... Co když ... No, asi tak.
Reagovat
Jan
Však jo. Důležité je, že mají pohár a dnes 2 body. Ostatní jsou jen takové povídačky.
Reagovat
PetaM
Honit si na nich ego je ale pro některé lidi fakt super práce. Někteří se vyloženě vyžívají ve slovu "kdyby". Nejhorší na tom je, že "kdyby" zapojili mozek, žádné "kdyby" by nemuseli použít.
Reagovat
PetaM
*slově
Reagovat
Jan
Kašli na to. Raduj se, že dnes obě holky vyhrály a nebuď kyselý. Na to máš času dost :)
Reagovat
PetaM
Já se raduji :D Především Terka mě hodně nadchla. Teď mě mrzí, že jsem se neotočil, když v Prostějově hrála za mými zády. Dneska hrála skoro božsky, moc se mi její tenis líbil, musím ji začít sledovat ... :)
Reagovat
Fandina
Terka je super. Já jí viděla mockrát naživo. A vždycky se mi moc líbí jak hraje. Je super.
Reagovat
Jan
No to začni ;) Mně se její dnešní výkon líbil. Byly chvíle, kdy ukázala rychlé nohy, pěkné údery i z těžkých pozic, je vidět, že v ní něco je. Nakonec i Kristýna tam měla pár pěkných obranných zákroků, pokud si to pamatuji a nebyla to už Terka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína jsi chtěl napsat, ne? :-) Ale hrály dobře, to jo. ;-)
Reagovat
Jan
Jasně, Karolína. To víš, dvojčata. Plete se to pořád :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co teprv až ten Fed Cup budou hrát obě :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Fed Cupu? Petra? Tak to nevím, co by se muselo stát, aby zrovna tam skrečovala. ;-)
Reagovat
PetaM
Předpokládám, že by jí musely Němky rozřezat na 6 částí a ty ukrýt na šesti kontinentech. Jinak ... Bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že pro sichr by alespoň jednu tu část měly vystřelit do vesmíru, pak by možná měly nějakou naději. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný. A nebo by se vše hrálo dle papírových předpokladů a hrála by se čtyřhra. Koho bys do ní postavil? Nesehrané Hradeckou a Plíškovou? Nebo bys tam dal některou ze singlistek, jenže kterou? Petru, která ale debla nehraje nebo Lucku, která debla sice hraje, ale po dvou prohraných singlech by byla psychicky i fyzicky vyčerpaná?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se mu dobrovolně hlásily ty nejlepší, proč by měl za každou cenu vymýšlet něco nového? Vždyť to nedává smysl.

Ne, ve skutečnosti se neukázalo vůbec nic. V té čtyřhře o nic nešlo, tudíž je nesmysl z toho cokoliv vyvozovat.
Reagovat
Jan
H+H dost možná nebyly schopný v závěrečnym deblu uspět. To máš pravdu. Ale jinak se hraje ostrý zápas a jinak za rozhodnutého stavu. Takže že prohrály nemusí být tak vypovídající. Asi měl pocit, že H+H jsou lepší volba než Záhlavová - Strýcová s někým jiným. Nebo to udělal schválně, aby je dal zase dohromady :)
Reagovat
Jan
Navíc si dost možná (pravděpodobně) Háčka cucly šampaňského už před zápasem. To se pak hraje úplně jinak :)
Reagovat
Frick
Pardon, ale tohle je pak známka naprostý neprofesionality....
Reagovat
Jan
Vzhledem k tomu, že vyhrály pohár bych to v té euforii za neprofesionální nepovažoval. Zejména, když už o nic nešlo. Neprofesionální by to bylo pouze před ostrým zápasem, nebo kdyby se ztřískaly do němoty i před rozhodnutým zápasem.
Reagovat
PetaM
Jsi hloupý a "vo tom to je".
Reagovat
smazaný uživatel
Ne dost možná, určitě. Video ze šatny to dokazuje ;-)
Reagovat
Jan
Gratuluji holkám. Obě byly nervózní, obě to zvládly a i Tereza ukázala určitý potenciál a šikovnost. Sympatické holky obě, vyhrály, Dabrowská byla také pěkný kus ženské, pro dnešek spokojenost. A na zítra můžeme být mírnými optimisty :)
Reagovat
Frick
Ano..... je jistá malá nepatrná šance, že neprohrajeme 3 zápasy za sebou...
Reagovat
smazaný uživatel
Blá blá blá. Už bys toho mohl nechat a psát něco jiného.
Reagovat
Jan
Zas tak moc hrozného neřek. Jen že neprohrajeme :)
Reagovat
Fandina
To určitě ne, ale docela rozumím tomu, že někomu jeho žvásty lezou na nervy.
Reagovat
Jan
Že to říkaj zrovna voni :) Ty také některé lidi irituješ :) Mně Frickovy výplody nevadí. Má smysl pro humor.
Reagovat
Fandina
Právě proto to vím, že leckdo leze druhým na nervy. Zkušenost, víš? Mně Frick nevadí, ale rozumím tomu, že někomu ano ... úsměv
Reagovat
Frick
ty a psát o lezení na nervy

To je podobný, jako když Rath mluvil na téma korupce :o)

https://www.youtube.com/watch?v=MxV2C0LGsSA
Reagovat
Fandina
Ale no tak, pro pravdu se každý zlobí. Nebo si myslíš, že na nervy lezu jen já? Naivo.
Reagovat
blixa
Náhodou, Rath je určitě v tématu korupce kovaný specialista ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rath je v oboru korupce odborník na slovo vzatý :-))
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
Jan
Však ho také za to slovo vzali :)))
Reagovat
tommr
tady někdo nepobírá ironii ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
s přehledem. Ani to nebolelo :-)
Reagovat
Frick
No, zrovna Terku to možná bolelo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky to zvládlí gratulace. Zítra by mohl Pála nechat hrát Denču Allertovou
Reagovat
Frick
Měl, fakt by měl.
Reagovat
EllNino
hlavně zase nebreč, když to neudělá :D
Reagovat
Frick
Trochu by mne to mrzelo, no.
Reagovat
sprchon
Jsem jednoznačně pro. ;)
Reagovat
Frick
Tak pošlem Pálovi petici, no :o)
Reagovat
sprchon
Já nevím, jestli se může singlistka nahradit jenom tak... To by musela být Kája například nemocná, aby za ní hrál někdo jinej, co? To po ní samozřejmě nežádám. :D
Reagovat
Frick
To by mne taky zajímalo.
Reagovat
EllNino
muže se hejbat se sestavou jakkoli ve 2. dnu :)
Reagovat
sprchon
2. den, tak to jo. Nechám se teda překvapit, Denču bych viděl v singlu rád, ale na Káju se taky s radostí podívám. :)
Reagovat
tommr
druhej den může za Karolínu nastoupit libovolná náhradnice bez udání důvodu ... :)
Reagovat
Frick
Ale pak by případnýho 4. singla musela hrát Terka nebo Lucka, že jo? Kája ne...
Reagovat
Jan
Jistě, nemohla by nastoupit 2x proti stejné (teoreticky) soupeřce. Jinak to lze měnit jakkoliv. Ale byl by to risk.
Reagovat
tommr
myslím si, že na čtvrtej singl vůbec nedojde a bude se hrát už jenom debl ve kterým by Karolína nastoupit mohla ...
Reagovat
Jan
Doufejme, že to tak dopadne. 3:0 a pak debl pro parádu.
Reagovat
smazaný uživatel
V singlu vsadit na jistotu, Denča si může zahrát debla. ;-)
Reagovat
VlS
Přesně
Reagovat
sprchon
Jo, počítám, že to tak bude. ;)
Reagovat
Frick
Co nechat Denču na třetího singla?
Reagovat
EllNino
myslím, že na to i třeba dojde :)
Reagovat
sprchon
Jsem jednoznačně pro. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi to jako zbytečné riziko.
Reagovat
Jan
Bylo by to zbytečné riziko. Pak si Denisa může zahrát nezávazně debla. Raději takhle než aby to nevyšlo. Když už si naše top hráčky odpočinuly od FC, takhle to pokonit, to by byla hrůza.
Reagovat
sprchon
Super, premiérový zápas taktéž zvládla. Koukalo se na to lépe než na první zápas. :) Tak zítra Kája třetí bod a snad se do hry dostane i Denča s Luckou. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že český výběr i bez Petry a Lucky na Kanadu v tomto složení bohatě stačí. Obrovský rozdíl je v šířce kádru, protože Češky mají i bez dvou největších opor velmi dobrý tým, zatímco Kanada je bez Genie někde na úrovni euro-africké zóny...
Reagovat
Frick
Bez tří ze čtyřech největších opor :o)
Reagovat
Fandina
Vloni bodovala v singlu i Klárka. Takže bez čtyř.
Reagovat
Frick
To zase nesouhlasim. Klára se teď nedá považovat za oporu. Kdybych si měl vybrat mezií jí a Terkou, beru Terku.
Reagovat
Fandina
Klárka je pořád na žebříčku výš než Terka. A pořád záleží na tom, kdo s kým hraje. Někdo Klárce nesedne, ale pořád ještě kde koho porazí.
Reagovat
Frick
Proboha, vždyť hraje už skoro rok příšerně.
Reagovat
Fandina
Proboha, vždyť před rokem ve Španělsku udělala bod a co?
Reagovat
smazaný uživatel
To máš marný - frick je frick....
Reagovat
Fandina
Fascinuje mě, jak někdo, kdo má něco za sebou, nějaké výsledky, pak třeba zrovna mu to moc nejde a už je odepsán. Neuvěřitelné. Klárka hrát umí. Jinak by nebyla, tam kde je.
Reagovat
tommr
v poslední době ale hraje špatně a za zásluhy se nehraje. Pála naštěstí ví co dělá ...
Reagovat
Fandina
Já nikde nepsala, že jí měl nominovat. Jen jsem napsala, že pořád je ještě k dispozici a jak známo, na formu se také nehraje. Holky dovedou zahrát někdy dobře, někdy hůř, forma neforma.
Reagovat
tommr
a tenhle tvůj příspěvek byl o čem? Nějak nepobírám o čem vlastně mluvíš ...
Reagovat
Fandina
Já také nepobírám. Nevím, o čem jsi psal. Já o tom, že nemá cenu Klárku ještě odpisovat a že pořád se s ní může počítat a může se ještě zvednout. O čem píšeš ty, nevím.
Reagovat
tommr
a co takhle občas potlačit touhu psát příspěvky o ničem a radši nepsat nic?
Reagovat
Fandina
A co takhle potlačit touhu radit druhým, co mají psát? Nebylo by lepší tohled dělat a nebýt neslušný k druhému? Já myslím že ano.
Reagovat
Roger_Federer
;)..nemozne.
Reagovat
Fandina
Aby tě náhodou neubylo, když tu druhý něco napíše. Ubožáku.
Reagovat
PetaM
To by tady nebyl snad jediný příspěvek od nikoho :D :D
Reagovat
Fandina
tommr má zjevně představu, že jeho příspěvky jsou o něčem. Nevšimla jsem si, že by byly duchaplné, abych z nich padala na zadek. Ani náhodou.
Reagovat
tommr
tak bud od tý dobroty a nereaguj na ně. Byly doby kdy jsem se tě zastával, ale ted už mi taky začínáš lízt na nervy ... :(
Reagovat
Fandina
jestli se nepletu, tak si reagoval ty na mě. Já na tebe nereaguji dávno, je to zbytečné.
Reagovat
sprchon
No ty neúspěchy se bohužel s Klárou táhnou dost dlouho a je to docela na očích... Kolem toho FC ve Španělsku hrála parádně. Pak ale přišla série proher v prvních kolech, na trávě to zase trochu šlo a pak od Wimbledonu až doteď (jestli správně počítám) z 15 turnajů jen 6x postup do druhého kola a dál prostě nedošla. Nikdo jí neodepisuje, snad to zase jednou prolomí. Ale tato statistika rozhodně nevypovídá o tom, že by v poslední době měla být oporou českého týmu. Takže v tomto se s Frickem shodnu. :)
Reagovat
Fandina
Já doufám, že Klárka ještě neskončila a že ještě něco předvede. A jak jsem psala, pořád je na žebříčku naší pátou. A zadarmo to není.
Reagovat
tommr
dlouho už nebude ...
Reagovat
Fandina
doufám, že ne, že se jí bude zase dařit a něco vyhraje. Přeji jí to. A myslím, že ona to ještě neodepsala.
Reagovat
Fandina
Myslím, vyhraje nějaké zápasy. Něco uhraje, nějaké body do žebříčku atd..
Reagovat
VlS
vypadá to na hladkou jízdu. Terka mile překvapila klidem, byla jednoznačně lepší.
Reagovat
kada.tom
Tereza parádně. Čekal jsem větší boj, ale nádhera. Postup by fakt unknout neměl :-)
Reagovat
Frick
To by je museli zamknout na hotelu.
Reagovat
UnrealTom
easy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fíhá, Terka dobře :-) tak zítra Kája doklepnout a je to :-)
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k druhému bodu proti Kanadě. Zítra Kája dá třetí a šup, šup do Antverp. ...:)
Reagovat
blixa
No vida a ani to nebolelo ;-)
Reagovat
Fandina
bála jsem se, ale nakonec to zvládla supeeeeeeeeeeeeeeer. Gratulka!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Pěkný výkon, chytrá hráčka je tahle Terka. Jupííííííííí!!!
Reagovat
kada.tom
A jde se podávat na výhru :-)
Reagovat
George_Renel
hraje s velkým entusiasmem.
Reagovat
Frick
To jsem tedy překvapený. Jednak cesta letadlem, jednak ten mráz....
Reagovat
smazaný uživatel
A že si musela Terka zavázat šátek, toho sis nevšiml prosimtě? :o :o
Reagovat
Frick
Víš vůbec proč jsem z přítomnosti Kodeše překvapený?
Reagovat
George_Renel
Transplantací život nekončí.
Reagovat
smazaný uživatel
na čt sport? já ani nevěděl, že to budeou vysílat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála :-)
Reagovat
EllNino
Fed Cup vysílaj jako jedinej pravidelně :) ...což se nedá o ostatních turnajích říct ..
Reagovat
Fandina
A teď dávají Terku.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára Krejčíková vypadla v 1. kole kvalifikace na turnaji, Antverpy .. :-/
Reagovat
EllNino
i Voráčová, ta nedopodávala a pak prohrála tie-break ...no obě měly dost lehké soupeřky, ikdyž vidím, že Tig vyhrála loni 70 z 91 mačů :D ...ta Liebens byla domácí no, tak se vytáhla ....Snad se zadaří Kaťuše :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka musí! Když už vypadla její neoblíbená soupeřka Voráčová... :D
Reagovat
EllNino
:D no nevím, co je lepší, ta Tig vypadá dost rozjetá, ale Renka ztratila asi formu v Melbourne :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já přál Barči.. Je sypaťačka, navíc letos nic moc neukázala zatím, takže jsem jí přál.. škoda, teď má nějaké slabší momenty.. Asi by to chtělo na nějaké ITFka se rozehrát .. :-)
Reagovat
Frick
Všimli jste si?!
Reagovat
PetaM
Už několikrát.
Reagovat
Frick
A znova. No ty vole!
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, bože :D
Reagovat
blixa
Ja wohl !
Reagovat
kada.tom
přitom jak Francoise tak Gabriela jsou fešandy a fandil bych jim, ale prostě proti ČR to nejde :-)
Reagovat
blixa
Gabriela je "fešanda" ? Noooo ... ehm ...
Reagovat
EllNino
je hezká, mně se líbí :)
Reagovat
blixa
Ale jo kluci, proti gustu ..... ;-)
Reagovat
Frick
Má velký ramena.
Reagovat
VlS
Ty víš teda pendrek, co je hezký, figuru má úplně super, okamžitě by mohla dělat modelku na prádlo a plavky. Krásná holka.
Reagovat
Frick
Nemohla. S těma ramenama ne. Spíš biki fitness, kdyby zredukovala tu vrstvu tuku.
Reagovat
VlS
Kde má jakej tuk proboha?
Reagovat
smazaný uživatel
jj, pěkná baba.
Reagovat
kada.tom
takhle - jsou hezčí tenistky, ale Gabriela určitě není ošklivá, mně se líbí :-)
Reagovat
Frick
Jooo Gábiny....

http://abload.de/img/3g0ppgq.jpg
Reagovat
Jan
Jj, všechny jak lusk :) Prostě Češky :)
Reagovat
Frick
Terka asi "nepobaví" svym brečákem :o)

Ale tak byl by to dobrej fór, kdyby se rozbrečela po setu 6:1 :-D
Reagovat
EllNino
možná jo, objevuje se puchýř ;)
Reagovat
Frick
Tak takhle bych to nemyslel, probůh, aby brečela z fyzický bolesti.

myslim to její zbytečný bulení....
Reagovat
EllNino
já vím :)někdo bul, někdo řve, každej má svý :D
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože... Ty tu snad trávíš veškerý svůj čas :-)
Reagovat
Frick
Víš ony třeba existují PC tunery, příp. internetové streamy.
Reagovat
EllNino
ano, velice záživný život :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo :-) Jakože tady tolik už nejsem, ale když tu zabloudím. hned FRICK :D :D
Reagovat
Fandina
Terka zatím dobře. Doufám, že nebude nic s puchýřem. To by byl pech.
Reagovat
George_Renel
Tarka ji zatím pěkně ničí.
Reagovat
blixa
Zatím ji Terka maže jak guma papír ;-)
Reagovat
kada.tom
Tereza zatím nedává Kanaďance šanci.
Reagovat
EllNino
řeže jí fest ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina si to ustrážila :) priemerný zápas :) niektoré výmeny tam boli naozaj pekne :) Francois ma veľký potencial !
Reagovat
Jan
Hrát Bouchardová, tak ten postup by byl hodně nejistý. Takhle je bod doma, uvidíme jak to bude dál.
Reagovat
Frick
To jo, no. Karolína se nezdá, že má teď období životní formy.
Reagovat
blixa
Zato ty máš životní období blbejch keců :D
Reagovat
Frick
Co zas máš?! To je snad normální, že je období, kdy se daří skvěle a kdy se daří o něco méně.
Reagovat
blixa
Když tobě není nikdy nic dost dobrý. Ke všemu máš nějaký kecy ;-)
Reagovat
Frick
Já jen prostě řikám, že to není tak dobrý jako v Sydney.
Reagovat
EllNino
snad už brzy přijde krize :)chtělo by to změnu trenéra
Reagovat
Oin
Jo, a taky by měla zhubnout.
Reagovat
blixa
Jo, ty kosti málo vystupujou ;-)
Reagovat
blixa
Minimálně ! Možná i dresu a rakety ;-)
Reagovat
Fandina
Není to jednoduché. S Genií by holky nebyly favoritky. Doufám, že to Terka zvládne, s Dabrowskou už hrála dvakrát a mají to 1:1. Dneska by to chtělo vyhrát, ale jednoduché to asi nebude.
Reagovat
Frick
Kdy přijde brekekeke?
Reagovat
Fandina
doufám, že jedině, když prohraje, a to si nepřeji. Takže Terko nebreč prosím. Není důvod.
Reagovat
EllNino
jestli myslíš tvoje, tak to přijde, až zejtra v rozstřelu o 1. místo vyhraje Domracheva před Verčou :)
Reagovat
Frick
A to by tě těšilo?
Reagovat
EllNino
ne, ale rozhodně bych nebrečel, protože jsou horší věci ...:) a navíc stříbro z individuálu, pf kdo to má :D
Reagovat
filp
no toho jsem se bal
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl to zrovna super zápas, ale první bod se počítá. Karolína si zaslouží pochvalu, zvládla roli velké favoritky. Trošku mám strach z labilnější Terky, myslím si, že měla hrát Lucka, ale žebříček hovoří jasně. Tak držme palce! Zajímavý byl Svačinův postřeh, že máme v TOP 1000 43 hráček.Skvělé však je mít v TOP 100 9! holek.
Reagovat
Empe
Kanaďanka má zajímavé atypické tričko. :D
Reagovat
Fandina
Terka je na kurtu. Tak moc držím palce a bojííííííím. Terko pojď!!!
Reagovat
filp
Jsem rad ze je to 1-0. Tereza me presvedcuje hrou, ale psychicky je hrozne slaba. Snad to zvladne a posili ji to i na dalsi turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kája super, teď Terka, u té mám docela obavy..
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že jsem se díval hlavně kvůli Francoise, protože jsem ji snad ještě neviděl hrát (aspoň v televizi určitě ne). Je jasné, že Karolína je momentálně někde jinde, ale gazela určitě ostudu neudělala. Bylo by fajn, kdyby se v budoucnu prosadila, protože je to zajímavý typ a dobře se na ni kouká. :)

Druhý zápas pro mě až tak zajímavý není, ale taky se podívám. Jsem zvědavý, jak Tereza zvládne svou premiéru ve Fed Cupu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, někomu se na ní dobře kouká, ale ne ten její tenis teda ne. Nevím, jestli se tak prudce zlepší. Podání jedna katastrofa.
Reagovat
Titan
Dobře kouká? Proti gustu...
Mě naopak velice zajímá Smitková. Karolina nevím jak by měla jinak skončit. Její tragická poslední hra přece jenom naznačuje, že na tom byla psychicky velice špatně a moc nadšeně po vítězství nevypadala...
Těším se na Smitkovou...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, je fakt vzhledově zajímavá. Herně teda ještě dost nehotová.. ale to se časem zlepší.
Reagovat
tommr
"povinnej" první bod je doma. Z tenisu sice chvílema bolely oči, ale ve FC důležitější vítězství než předvedená hra ... :)
Druhej zápas by moh bejt o něco vyrovnanější zvlášt pokud bude Tereza nervózní což se dá u ní celkem s jistotou očekávat ...
Reagovat
George_Renel
ale jinak to zvládla očekávaným výsledkem. Snad nikdy jsem ji neviděl ta sebekomunikativní včetně úsměvů.
Zato Kanaďanka mi připadala jako negativ Evheny. Chvílemi jsem myslel že pradkne.
Reagovat
George_Renel
Evženy.... praskne...
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu, že někdo vytáhne tým do 1. svět. skupiny a pak se neúčastní. To jsou pak úrovně. Bylo dost těžké hrát s takovou hráčkou, Karolínu občas držela nervozita, ale premieru má za sebou. Bod se počítá.
Reagovat
Empe
První zápas ve FC, v roli jedničky, očekával se bod... Trošku z toho bolely oči, ale konec dobrý, všecko dobré! Zítra už to může být mnohem lepší... :)
Reagovat
sprchon
Nervy tam tedy byly, tolik dvojchyb v posledním gamu jsem teda nečekal... Ale tak hlavně že to nakonec zvládla. :) Gratulace k prvnímu vítězství v FC. Výkon to byl spíše průměrný, Kája se nepředřela, ale stačilo to...
Tak a teď Terka. :)
Reagovat
blixa
Nervy ? Kdy proboha ? V klidu a s rezervou, výkon tak na 80%.
Reagovat
sprchon
No ke konci určitě, to snad nelze popřít. :) Jinak to bylo z její strany dobré...
Reagovat
blixa
Jen divadýlko pro pobavení diváků ;-)
Reagovat
Fandina
super. Premiéra se podařila a to se počítá. Soupeřka se snažila, ale Kája nakonec super. Těch pět MB jsem jí tedy nezáviděla. Gratulka Kájo. Teď Terka. Se soupeřkou má H2 1:1. Držím palce!!!
Reagovat
Frick
Tak za 3?

V Antverpách bych to neviděl na nějaký výborný výsledek, když si ještě vemu ten přesun.

Ale třeba se mýlím.
Reagovat
EllNino
hrála to, co bylo třeba :)) v Antverpách muže bejt všechno jinak :)
Reagovat
PetaM
Já taky ne. Moje věštecké oko je zakalené a vidím ho*no do budoucnosti ...
Reagovat
VlS
Fricku, a to, že byla svázaná nervozitou z odpovědnosti, první utkání v FC, hned v pozici týmové jedničky, povinnost ten bod udělat ...... Kdybych mohl, tak bych jí tam šel pohladit, bylo mi jí líto a ty z toho zase budeš dělat závěry. Dělal jsi někdy nějakej sport?
Reagovat
Frick
No uvidíme. Ale přijde mi, že od AO to neni tak dobrý jako v Sydney.
Reagovat
EllNino
nedělal, je to prostě teoretickej s*áč ...
Reagovat
EllNino
a pokrytec, to jsem zapomněl říct ...
Reagovat
PetaM
Napsat ...
Reagovat
EllNino
Kája hrála, co bylo třeba, určitě pěkná premiera, gratulace
------------------------------------------------

Ale stejně, není to takovej náboj, jako když hraje Lucka nebo Petra co :)
Reagovat
tommr
dneska to byl tak trochu uspávací tenis za což samozřejmě může i relativně slabší soupeřka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
byla nervózní jako hrom :-)
Reagovat
lars
A kde jsi videl nervozni hrom? :))
Reagovat
PetaM
Nervózní hrom je takový hrom, který je málo slyšet ;)
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))
Reagovat
PetaM
Kája ke konci slušné psycho ... Začíná se mi líbit :D :D

Jinak gratulace k vedení :) Teď Terka :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist