Plíšková je ve čtvrtfinále. Strýcová padla se Stosurovou

16. 2. 2017, 10:19
Aktuality 279
WTA DAUHÁ - Karolína Plíšková oplatila Caroline Garciaové nedávnou porážku z fedcupového finále a srovnala tak vzájemnou bilanci. Česká tenistka zvítězila ve druhém kole turnaje WTA Premier v Dauhá 7-5 6-4 a ještě dnes si měla proti Shuai Zhang zahrát o semifinále, jejich duel byl ale kvůli dešti odložen na pátek. Svou krajanku nenapodobila Barbora Strýcová, jež ve druhém kole podlehla 3-6 6-3 4-6 Samantě Stosurové.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková hraje letos fantasticky. Hned na úvodním turnaji v Brisbane získala svůj sedmý kariérní titul a na Australian Open poprvé v kariéře došla do čtvrtfinále. Díky lednovým úspěchům se vyhoupla na třetí pozici žebříčku WTA a vylepšila tak své maximum.

Výbornou formu a psychickou odolnost potvrdila i o víkendu, kdy pomohla českému fedcupovému týmu dvěma body k postupu do semifinále světové skupiny. Plíšková se v sobotu sice trochu trápila s Arruabarrenovou, v neděli ale smetla Muguruzaovou, připsala si jedenáctou výhru v letošní sezoně a rychle se přesunula do Dauhá.

V katarské metropoli, kde se tento týden koná turnaj WTA Premier, měla v roli nasazená dvojky nejprve volný los a jelikož program předchozích dní narušoval déšť, dostala se na kurt až dnes.

Ve čtvrtém měření sil s Caroline Garciaovou výtečně servírovala. Hned na začátku sice čelila dvěma brejkbolům soupeřky, nicméně obě hrozby odvrátila a v dalším průběhu už Francouzka její podání nijak neohrozila.

Naopak Plíšková využívala šance na brejk výtečně. V jedenáctém gamu prolomila servis Garciaové čistou hrou a úvodní sadu zakončila sedmým esem. Dominance obou hráček na podání pokračovala i ve druhém dějství. Blíže k brejku měla opět česká hráčka a v sedmé hře využila hned první brejkbol.

V osmém gamu měla světová trojka dva mečboly, ty se podařilo Garciaové ještě zlikvidovat, jen tím však oddálila nevyhnutelné. Plíšková vzápětí zápas suverénně doservírovala do zdárného konce.

Kvůli dešti se čtvrtfinálová utkání hrála ještě dnes, ale kvůli dešti stihla postoupit pouze Dominika Cibulková. Ta čeká na vítězku souboje mezi Plíškovou a Shuai Zhang, které se na kurt vůbec nedostaly.

Plíškoá bude v pátek proti Shuai Zhang favoritky, neboť v předchozích třech duelech ani jednou neprohrála. Číňanka si již včera ve druhém kole vyšlápla na Muguruzaovou.

Strýcová končí ve druhém kole
O postup mezi nejlepších osm bojovala i Barbora Strýcová. Rovněž českou trojku letos provází skvělá forma i výsledky. V Aucklandu si zahrála čtvrtfinále, v Sydney postoupila mezi nejlepší čtyři, v Melbourne zopakovala loňské osmifinále a o víkendu pomohla v Ostravě českému fedcupovému týmu k postupu.

Statistiky zápasu
Strýcová - Stosurová
2 esa 1
3 dvojchyby 3
80% 1. podání do kurtu 63%
54% úsp. po 1. podání 56%
53% úsp. po 2. podání 60%
14 vítězné míče 28
24 nevynucené chyby 28
5/10 brejkboly 6/9
čas 2:07

V prvním kole v Dauhá potvrdila roli jasné favoritky proti Fatmě Al Nabhaniové z Ománu. Dnes ale podruhé a poprvé na tvrdém povrchu nestačila na Samanthu Stosurovou z Austrálie a vůbec poprvé v letošní sezoně se s turnajem WTA loučí už ve druhém kole.

V úvodu dnešního utkání doplatila Strýcová na svou pasivitu. Česká tenistka se pohybovala několik metrů za základní čárou a Stosurová tak měla více času na přípravu jednotlivých úderů, což Australance maximálně vyhovovalo a v prvním setu nedala Strýcové žádnou šanci.

Rodačka z Plzně si poté vyžádala trenéra a Tomáš Krupa jí správně poradil, aby se pohnula dopředu a hrála aktivněji. Nová taktika opravdu fungovala. Strýcová měla ve druhé sadě celou dobu navrch a vynutila si rozhodující dějství.

V něm nejprve ve třetím gamu nevyužila dva brejkboly a poté sama o servis přišla. 17. hráčka světa však ovládla následující tři hry a blížila se k vítězství. Stosurová ale opět začala hrát výborně a od stavu 3-4 vyhrála tři gamy v řadě.

Česká tenistka navíc přijde o velkou porci bodů, jelikož se loni touto dobou probojovala v Dubaji až do finále. V pondělí by měla figurovat v žebříčku WTA na 20. pozici.

Strýcová hraje ještě čtyřhru. Po boku Sanii Mirzaové dnes zvládly první kolo a posléze i čtvrtfinále.

• WTA PREMIER DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 776.000 dolarů
čtvrteční výsledky (16. 2. 2017)
Dvouhra - 2. kolo
Ka. Plíšková (2-ČR) - Garciaová (Fr.) 7-5 6-4
Stosurová (Austr.) - Strýcová (8-ČR) 6-3 3-6 6-4
Kasatkinová (Rus.) - Kerberová (1-Něm.) 6-4 0-6 6-4
Wozniacká (Dán.) - A. Radwaňská (4-Pol.) 7-5 6-3
Davisová (USA) - Vesninová (Rus.) 7-5 6-2
Dvouhra - čtvrtfinále
Cibulková (3-SR) - Stosurová (Austr.) 7-5 6-4
Čtyřhra - 1. kolo
Mirzaová/Strýcová (2-Indie/ČR) - Atawová/Yi-Fan Xu (USA/Čína) 6-2 6-4
Čtyřhra - čtvrtfinále
Mirzaová/Strýcová (2-Indie/ČR) - Dabrowská/Juraková (Kan./Chorv.) 6-4 6-3
Spearsová/Srebotniková (4-USA/Slovin.) - Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) 6-1 7-5
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

279
Přidat komentář
tommr
takže ani Karolína Plíšková ani Andrea Hlaváčková svoje čtvrtfinálový zápasy dneska neodehrajou. Znamená to, že pokud by v nich zítra uspěly tak budou muset odehrát semifinále ještě týž den a budou tudíž proti odpočatým soupeřkám (Cibulková resp. Chan/Hingis) ve značný nevýhodě ... :(
Reagovat
Jabadu
Pouze panovnice (budoucí) si vždy v těžkých chvílích ví rady nejlépe!
(Jan Werich - Sůl nad zlato)
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
na cibule má strašný štěstí, dnes i zítra bude hrát/hrála proti unavené soupeřce..
Reagovat
Torn
Kéž by se zasekla v míse s tou její zadnicí. :D
Reagovat
Jabadu
Jako finalistka GS a členka TOP 5 je to navždy Dominika. Prosím, respektuj to.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem zas královna Westerosu, Lady z Valyrie, nespálená, rozbíječka okovů a 1. žena ME 2015 ve vaření bramborových knedlíků. Prosím, respektuj to
Reagovat
blixa
Hmmm, a můžeme si to "nespálená" prakticky ověřit ? :D
Reagovat
Jabadu
Jsem člověk, který v benči umí 110 kg. To po královně nemohu chtít. Očekával bych určitou trpělivost, nadhled, toleranci, optimismus, ... a tak ... to jsou královské vlastnosti!
:-)
Reagovat
Torn
Sorry jako...ale o Cibuli diskutovat nehodlám. To už spíš Puig odpustím ten její latino knír. :D
Reagovat
Jabadu
Kde je chlup - tam je ...
:-)
Reagovat
Torn
Tam je hodně hub? :D Netvrdím, že to není ideální označení, ale bylo to myšleno s nadsázkou. Zda budu Cibuli říkat Cibule nebo ne, je myslím, má věc. To, že je TOP5 a hrála v roce 2014 finále GS, není argument. Říkal bych jí tak, i kdyby byla třeba 1310. hráčka světa. Jako úspěchy nejsou všechno. Nelíbí se mi její chování, její projev a celkově je mi protivná. Nepřeju jí nic zlého, ale prostě jí ve finále nechci. Já narozdíl od některých tady nepatřím k těm, co posuzují hráče podle úspěchu nebo toho, zda dostatečně reprezentují ČR. Ale je vtipný, jak jsou tu všichni za monitorem děsně drsní a mají silácké řeči. :)
Reagovat
Alexandria
+++1,000.000 suhlas!
Reagovat
Jabadu
Zapomínáš na jednu důležitou věc. Kdo se chová podle jakýchsi společenských norem - je ovce.
Skutečné osobnosti společenské normy nejen neuznávají a boří, ale vytváří vlastní normy.
To je celý a potvrdí ti to každý psycholog.
:-)
Reagovat
Alexandria
Zdravim,ako takmer vzdy s Vami suhlasim.Iteligentna argumentacia+originalita,dak.myslim to vazne.Dobru noc
Reagovat
Jabadu
Já bych se vrátil ke Lvu Davidovičovi Landauovi. Nebýt jeho, možná bychom toho o Einsteinově teorii relativity a vesmíru obecně věděli mnohem méně, než si dnes vůbec umíme představit. Možná by nebyla žádná NASA, CERN ... atd.
:-)
Reagovat
Alexandria
P.S.Stary otec hovorieva,ze poriadok svet drzi.Najprv som to brala ako frazu ale zacinam tomu rozumiet
Reagovat
Jabadu
Ovcí je vždy víc, než beranů.
:-)
Reagovat
Alexandria
Ostava len dufat,ze Karolina Pliskova bude odolna a zachova si atarakciu a bude hrat podla svojej partitury
Reagovat
Jabadu
Od dětství se ví, že je vyvolená. Je to jen na ní a jejím zdraví. Její tzv. "mámvpičismus" měl i Borg - a jaká je to legenda ...
:-)
Reagovat
VlS
Co dobrýho dneska večer piješ?
Reagovat
Jabadu
Léta již nepiji. Cvičím. Pár benčáků, tricák, bicour ... nezapomeň na záda a všechno 2x po šesti sériích.
:-)
Reagovat
Torn
No, ale to tu docela jasně zavádíš dva různé protipóly. Jedna věc je držet se pravidel, druhá být ovce. To, že jsou nějaká pravidla, ustálené zvyklosti, není nic, co by znamenalo "být ovcí". To, že svobodné názory někdo mění v závislosti na velikosti zadnic sester Kardashianových je věc druhá. A originalita není za každou cenu bořit normy. Originalita je pozvednout tyhle normy na vyšší úroveň. Jít proti proudu umí s prominutím každý blb (vidíme to v televizi), co se snaží vypadat důležitě. Jít proti normám s nějakým vyšším morálním cílem, je opět věc druhá. Rozhodně bych to nezáváděl jako jednotný trend.

A co se týče Karolíny, tak si myslím, že má ke svému věku poměrně vhodný nadhled na tohle. Ví jaká je, ale taky si je vědoma, že určitá prestiž vyžaduje určitou oběť. Jedna věc je všechno odkývat, případně bojkotovat, druhá věc je přistupovat k věcem s rozvahou a tak. Jako být světová jednička a tvářít se furt stylem, nemám tohle ráda, tak si řeknu, že je fakt blbá, protože co čekala? Karolína si svého postupu do TOP10 je vědoma a chápe, že musí i tam trochu hrát tu "ovci", ale rozhodně ne stylem, jak bylo řečeno. Třeba chování Sereny se mi v tomhle dost nelíbí. Je si vědoma své pozice až moc (sice právem, ale stejně), ale trochu jí (nebo teda hodně) chybí nějaká vlastní sebereflexe. Jako to, že je někdo úspěšný, není dle mého důvod se chovat jako prase a dávat za argument svého chování úspěch.
Reagovat
VlS
On dneska asi moc cvičil, musí se vydejchat a ono se tomzase srovná.
Reagovat
Jabadu
Tak určitě.
:-)
Reagovat
PetaM
Bože, to jsou kecy ...
Reagovat
bIbec
paní Dominika, popř paní Cibulková.
Reagovat
janek_da
paní Domina
Reagovat
smazaný uživatel
Sparta prohrává 3:0 smrt spartě hhihihihihihahahahahahachahchachachacha kdo najde slovo a je blbej stejně jako spartan hahahahahahachachachachachachachachahahahahahahachachachacha
Reagovat
Jabadu
Ty jsi fakt nesmrtelná/ý/.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Si dělají prdel ne, 20x to budou přerušovat ne. Je tam pustí hrát na 4 minuty a pak zase nic... naprosto neregulérní zápas (Kasatkina : Puig)
Reagovat
Jabadu
Výsosti, nenechte prchlivost cloumat svým majestátem ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Výsost se cítím být nasraná
Reagovat
Jabadu
Jako Vrchní komoří Lang si vás dovoluji pozvati na oběd. Musím ale uznati, že interpretace tématu režisérem Martinem Fričem a zejména hercem Janem Werichem mne poněkud zaskočila.
Volil bych poněkud komornější formu.
S úctou "Vrchní komoří Lang".
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sparta prohrává 3:0 smrt spartě hhihihihihihahahahahahachahchachachacha kdo najde slovo a je blbej stejně jako spartan hahahahahahachachachachachachachachahahahahahahachachachacha
Reagovat
Jabadu
A má bejt? Sorryjako.
:-)
Reagovat
blixa
Asi nějakej nemocnej slávista :D :D
Reagovat
Jabadu
Petra je také slávistka. Pozor na to!
:-)
Reagovat
blixa
Ale ne nemocná :D
Reagovat
kada.tom
a už zas pršííí
Reagovat
smazaný uživatel
Tak štafetu pojede Jislová, podle mě velká chyba... u Charvátové se mohl stát zázrak a na to trestné nedojet a i kdyby jela svůj standart tak ta ztráta by mohla být třeba kolem 20-45 sekund, ale u Jislové je tato ztráta vlastně jistá, když zajede Jislová skvěle bude se svým špatným během na úrovni trestného kola a pokud Jislová závod střelecky posere, tak ta ztráta půjde do minuty i víc a to už nestáhnem. Pak je tu Vítkové ta je na tom momentálně ještě hůř než Charvátová, Vítková už snad ani neví kdy zastřílela čistou položku. No třeba se stane zázrak, ale dát do závodu Jislovou byla podle mě velká chyba, snad se ale pletu
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak k Davidové, ta ještě nevyspěla na takové závody. Na JME udělala ve síhačce 6 chyb, sice vyhrála ale ukázalo to že na velké závody ještě není připravená
Reagovat
VlS
No, včera Luciáš v průměru 2 chyby na položku tj. 60%. U ní jsou 2 kola statisticky jistota. Prostě si účast neobhájila. Tečka. Osobně si myslím, že příští rok v A teamu nebude a nahradí jí tam Markéta. Pokud se sebou něco neudělá. Já bych tam ty juniorky vzal rovnou 2, je skoro jistota, že Gábina s tím po OH flákne.
Reagovat
kada.tom
tak v programu je, že s Andy a Shuai bude hrát Savchuk/Shvedova, takže už to asi Daria s Timeou odpískaly
Reagovat
Fandina
Mně vazbí zvuk na O2 TV Tenis. Máte to v pořádku, kdo ho máte?
Reagovat
VlS
bez problémů
Reagovat
Fandina
Tak díky, ale já to na ostatních kanálech mám taky OK. Tak uvidím.
Reagovat
Bee
Mě to taky zlobí. Jen tenisový kanál, ostatní jedou normálně...
Reagovat
dadaft
jo, taky.
Reagovat
tommr
mě běží O2 Tenis normálně, ale když si ho pustím tak mi lehne internet ... :(
Reagovat
VlS
A na jakým jsi připojení? ADSL nebo VDSL?
Reagovat
tommr
mám televizi+internet od O2 a asi je to ADSL ale jistě to nevím - nikdy jsem se o to nezajímal. Kyslíkáři mě ujištovali, že chod televize nemá na rychlost internetu žádnej vliv a skutečně tomu tak je u všech programů s výjimkou O2Tenis a O2Sport. Když zapnu tyhle dva programy tak se mi internet okamžitě drasticky zpomalí a naopak po přepnutí na jakejkoli jinej televizní kanál se zase normálně rozeběhne ...
Reagovat
blixa
A není to jedinej program kterej ti jede v HD ? ;-)
Reagovat
tommr
že by to bylo tím? Je fakt, že u všech ostatních programů používám normální verze, protože HD verze mi z hlediska kvality obrazu nepřipadá o nic lepší. Nechápu ale proč se O2 nabízí jen v HD verzi když je tak datově náročná?
Reagovat
blixa
No rozdíl je docela značnej, HD dokáže archaické ADSL utavit celkem spolehlivě :D. Jestli si dál od ústředny a jede ti to tak 8 Mbit, tak ti to HD skoro celé sežere, kdežto SD tak sotva čtvrtinu.
Reagovat
George_Renel
To je divné. To by rozhodně dělat nemělo. Pokud máš připojení přes kabel tak by ten internet neměl padat. Obrátil jych se na operátora o nápravu. Ještě by mohl být problém v modemu.
Reagovat
tommr
to mě taky napadlo, protože mám ještě tu starší verzi modemu. Asi to připojení opravdu budu muset reklamovat a případně si budu muset koupit novější modem ...
Reagovat
Jabadu
Hmm ... nejsem sice odborník, ale modem s tím nemá moc společného. O2 by standardně měla nabízet 30 Mb/s a to by na nějaké zpomalování nemělo mít vliv. To je dostatečná rychlost.
Sám jsem majitelem nadstandardní rychlosti 200 Mb/s a na načítání stránek to nemá vliv - to je otázka odezvy serveru. Poznám to akorát při downloadu - to zase ano.
Reagovat
blixa
O2 ti na kroucený dvojlince 30 standardně určitě nenabídne. To musíš být sakra blízko ústředně, jinak smůla.
Reagovat
Jabadu
Tipoval bych, že většinou už mají optiku, no v Praze asi ano ... na normálním káblu by 30 Mb/s snad neměl být problém. Třeba děda ji má a v pohodě.
Ad děda:
Před půl rokem se mu nepovedl přechod (to se stane) z W7 na W10. Neskutečnej mišmaš!
Tak jsem mu tam nainstaloval linux mint, namaloval jsem to jako "sedmičku" a spokojenost. Nepotřebuje to antivir, žádný brikule ani vifiku.ndace ... a mám klid. Ty každodenní telefonáty ... hrůza!
:-)
Reagovat
blixa
V Praze optiku jo, ale od O2 asi sotva. Jinak v ČR je průměrná rychlost ADSL 6Mbit/s. Fofr, co ? To ani televizi v HD neutáhne. Všechno je o vzdálenosti od ústředny. Do 1,3 km ti nabídnou VDSL který ti pojede třeba 40, ale běžné ADSL dál od útředny, můžeš být rád za 8. Ne každý žije v Praze ;-)
Reagovat
George_Renel
Přímo na stránkách O2 zjistíš, zda ti může být zvýšena rychlost. Samozřejmě je to bezplatné. Pokud jsi na optickém kabelu, je 20MB minimálním standardem a kvalita je super, rozdíl mezi SD a HD sice není úplně zásadní, ale je dost velký a zvláště u tenisu a některých kontrastů povrchů nezbytný. A rozhodně přejít na VDSL. Zde je možno věci ověřit: https://www.o2.cz/osobni/adsl-vdsl-internet/
Reagovat
tommr
díky za tip ... :)
Reagovat
VlS
Tak ono SD - HD - taky na to musíš mít HD televizor, jinak je to k ničemu.
Reagovat
VlS
Zkus se jich zeptat, jestli ti to nemůžou přepnout na VDSL, je to zadarmo, ale je tam násobně vyšší přenosová rychlost. technicky je to otázka, jestli jsi na optickým vlákně, protože stará telefoňácká metalika na VDSL kapacitně nestačí a rychlejší je kde jakej bezdrát.
Reagovat
blixa
Kdyby byl na optice, tak nemá problém a nestěžuje si.
Reagovat
VlS
No, oni to nepřehodí automaticky, zeptal bych se.
Reagovat
blixa
Na optice se nepoužívá ADSL ani VDSL. To je záležitost kroucený dvoulinky. A klíčová je vzdálenost od ústředny, musí být do 1,3 km. Zeptat se může ;-)
Reagovat
kada.tom
už je po dešti (zatím) a hned brejk, tak snad to už Daria udrží!
Reagovat
kada.tom
tak knírajda ten set otočila, hmm
Reagovat
kada.tom
aneb proč nezdržovat program ještě víc ..
Reagovat
kada.tom
Bára dneska zvládla tři zápasy, z toho dva vítězně :-)
ovšem jestli se Andrea někdy dočká toho QF ... Kasatkina má rozehranou dvouhru, pak jí čeká 1. kolo čtyřhry a pak ještě případný zápas s Andy a Shuai :-D ... ale zase prší, takže možná z toho dneska nic nebude ..
Reagovat
tommr
jj chudák Andrea. Tu kvaldu v Dubaji asi nestihne ... :(
Reagovat
EllNino
tam je stejně proti Mertens bez šance, lepší tady vyhrát titul z deblu :)
Reagovat
kada.tom
přesně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kašli na singl, Andrea už tam stejně nic neuhraje a sama to ví. Ať se jí hlavně daří v deblu
Reagovat
EllNino
podle mě, pokud se Dasha dostane do semi, tak debla odhlásí
Reagovat
kada.tom
bylo by to logické, ale uvidíme (dneska/zítra)
Reagovat
tommr
už to vzdala i tak. Savchuk/Shvedova postoupily bez boje ...
Reagovat
Jabadu
Karolína začíná být opravdu silná. Zvykla si na status "budoucí a neodvratitelné ...".
Angie - zmar, zoufalství, ztráta koncentrace, je to kulatý, chyba štítového záložníka, jdi do Snickers, konec, ... erőmű!
Serena má v pi .. , takže trůn je volný.
Karolínko ... !!!
:-)
Reagovat
kada.tom
Serena nemá v pi ... bude hrát v IW a Miami :-)
Reagovat
Jabadu
... detail
:-)
Reagovat
kada.tom
no v případě, že by Serena měla jeden nebo oba turnaje vyhrát, tak by to zas až takovej detail nebyl no :-D

navíc v Miami a IW toho moc neobhajuje :-)
Reagovat
Jabadu
Bude to mít na háku, věř mi.
:-)
Reagovat
tommr
postupuje aspoň deblu a už jsou spolu s Mirzaovou v semifinále ... :)
Reagovat
Lunej..
Běž do háje australského, porazíš Barču a hned to projedeš s Cibulkou. Boooože.
Reagovat
VlS
Jestli tě to uklidní, Barča by s Cibulí prohrála taky. Nemám ji sice rád, ale tu pátou šprušli nedostala poštou v rámci reklamní akce na operátora měsíce.
Reagovat
Lunej..
Já vím, ale zase Barča má jinou techniku než Sam, třeba by to na Cibulku platilo. No což už, jen je škoda, že se takhle blbě holky setkaly.
Reagovat
Torn
Super Kája!
Reagovat
peggy
Karolino, velke blahoprani.
Reagovat
smazaný uživatel
k čemu ?
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem myslel, že vyhrála i 2. zápas
Reagovat
smazaný uživatel
k čemu ?
Reagovat
dadaft
deštíček
Reagovat
smazaný uživatel
Hráďa se tam dostala jako nasazená, Hlav. nenasazená. To by se tam možná dostala i Vondroušová a mohla něco předvést i tam
Reagovat
EllNino
nedostala ... Andy je tam hlavně díky tomu, že je tam málo holek na kvaldu a tak hrajou i deblistky, viz Martinez Sanchez
Reagovat
smazaný uživatel
ale stejně rozhoduje rankink ne? Andrea je někde 297 a Markéty chráněný 286
Reagovat
EllNino
Ano, ale to by tam musela jet Markéta s cílem, když se nedostanu, pojedu zase domů ..
Reagovat
smazaný uživatel
V Budapešti mají problémy holky z 2. stovky se dostat do kvaldy. Kdyby raději nasedly do letadla za 10000,-kč a jely pro startovné v kvaldě 50000,- . Taková Martincová by skoro vydělala na pokutu.
Reagovat
EllNino
a k čemu to je ? jak je to tenisově posune ?
Reagovat
smazaný uživatel
určitě, 20 bodů, když porazí třeba deblistku Martinezovou je k zahození?
Reagovat
EllNino
není, ale nevím proč to řešíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
jen odpovídám
Reagovat
smazaný uživatel
a ještě by se opálily , ohřály a spláchly v moři
Reagovat
EllNino
zase z toho mráčku slez, nefantazíruj, na to je tu Fricek
Reagovat
smazaný uživatel
žádné fantazírování, ale ale velký tenis-managment talent!
Reagovat
tommr
nemá cenu se někam bezhlavě hnát. Pro Markétu bude velkej úspěch když se jí ted podaří vyhrát nějakou pětadvacítku v Austrálii. Na WTA turnaje má ještě času dost ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No bude jí letos 18, chtělo by to už trochu posun od těch pětadvacítek. Ukazuje že herně má minimálně na to kvalifikovat se sama na turnaje WTA, ale pro psychiku je asi lepší vítěztví na turnaji ITF
Reagovat
tommr
vždyt je skoro po roční pauze. Nejdřív se musí trochu rozehrát na menších turnajích ...
Reagovat
Fandina
Hlavně se potřebuje posunout na žebříčku. Až bude do stovky, tak už bude hrát jen WTA.
Reagovat
vrabejka
Ondra a Domča krása :)
Reagovat
dadaft
musím říct, že kromě toho, že je Daria superkočka (milovníci brunetek mi rozumí), je v jejím pohybu něco, co se mně moc líbí.
obzvlášť ve srovnání s Puig je to docela vidět -- taková měkkost, kočkovitost.
Reagovat
dadaft
to mělo být zvlášť. ))
Reagovat
janek_da
Cibulka baví tím povzbuzováním při UE soupeřky :D
Reagovat
janek_da
ale na BP vytáhla eso, bod z podání, na shodě eso z druhého podání
Reagovat
kada.tom
u Cibule vůbec nic nového ...
Reagovat
janek_da
dyk je to sranda. pořád lepší než mít ubrečený výraz po chybě za stavu 5:0
Reagovat
Lunej..
Přesně, Cibulka je fajn, líbí se mi, že se hecuje, není to žádná otrávený obličej a bojuje do posledního míčku.
Reagovat
George_Renel
Jenže se hecuje a raduje i po dvojchybě soupeřky nebo po kiksech. Nedávno jsem tu dával k dobru co o tom říkala Koukalová při komentování. Je to prasárna a hajzlovina.
Reagovat
tommr
mě je tím Cibule taky děsně protivná. Pochopím, že hráčka "pěstičkuje" když udělá nějakej pěknej winner, ale ona to dělá kdykoli získá bod - třeba i po praseti ... :(
Reagovat
Fandina
Má radost z bodu, to bych jí nevyčítala, spíš se to nehodí, se takhle chovat.
Reagovat
Fandina
Není to slušné, ale někdy dvojchyba soupeřky potěší.
Reagovat
George_Renel
To určitě, ale řvát při tom "Pome".....
Reagovat
Fandina
Jak píšu, je to neslušné a nevhodné. Škodí sama sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
To víš brzo, nesympatická a arogantní kravka
Reagovat
Fandina
Já bych to nepřeháněla. Někdy je ta chyba soupeřky tak vynucená, že není divu, že někdo zatleská. Samozřejmě, radovat se po chybách soupeřky je trapné, ale zase bych to nepřeháněla, že Cibule to dělá a nikdo jiný se podobně nepovzbuzuje.
Reagovat
Frick
Myslím si, že je to hezké umístění hodné obdivu :o)
Reagovat
tommr
to počasí je fakt děs ... :(
Reagovat
kada.tom
jo, vždycky odpoledne začne ... by měli v doha začínat už někdy brzo ráno, když to je takhle každý den ..
Reagovat
tommr
nechci to zakřiknout, ale dneska to nevypadá na nějakou velkou průtrž mračen jako včera takže se snad bude brzo pokračovat ...
Reagovat
VlS
No, myslím, že pro dnešek hotovka :-(
Reagovat
Fandina
Cibule se Sam pokračují.
Reagovat
smazaný uživatel
Máte niekto funkcny stream na Dominiku ? Ziadny mi nefunguje..
Reagovat
VlS
Domi přerušeno - prší
Reagovat
Fandina
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/strycova-or-stosur-vs-cibulkova-wta-doha-live-stream-128895.html
Reagovat
Alexandria
C.Wozniacki postup,Ka.Pliskova detto postup skvele!Len tak dalej,je to narocne ked v jeden den musi hrat 2x,/"dazdove prestavky"-:)
Reagovat
Fandina
hrála dneska dobře a udělala mi radost. S Agou má sice pozitivní bilanci, ale poslední dva zápasy s ní prohrála, tak držím palce proti Davis, ještě s ní nehrála a kdyby bylo finále Kája Caro, bylo by to super, ale je to ještě daleko. Držím palce Pojď a Go!!!
Reagovat
peggy
Verila jsem Stosurove,blahopreji.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co, má cenu čekat na biatlon ? Bude ten Bingo zase nabuzenej? Nebo alespoň Moravec? Šlezinger zase postřílí všechny ptáky v Alpách...jdu raději pracovat
Reagovat
EllNino
Bimbo
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím mega zklamání
Reagovat
EllNino
ale notak, prostě mu to nesedne a hned zklamání ... je v nové pozici, kterou nezná, tak měj pochopení, z lonce je lovený, každý to zná, Petra by mohla vyprávět
Reagovat
smazaný uživatel
teď by nám mohla, když má čas. Kdo jí pozve ?
Reagovat
smazaný uživatel
Bimbas
Reagovat
Fandina
bingo Bimbo
Reagovat
Fandina
takhle hezky to vypadá u biatlonistů :-))
https://cdn.i0.cz/src/public-data/56/06/7591cee039ce84da79ef65f19bee_base_optimal.jpg
Reagovat
Fandina
s přezdívkami
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby tam hrála Vondroušová s Bouzkovou..a klidně v šátcích
Reagovat
tommr
u Markéty je docela slušná šance že se časem dočkáme, u Marie si už tak jistej nejsem ... :)
Reagovat
janek_da
Tak skončilo trápení. Kdyby zápas skončil 6:2 6:1 tak by se nikdo nemoh divit.

To je u Agy těžké. Na lepší ranařky nestačí a na pinkalky s touhle hrou taky nestačí. Ty nekazí a Aze nestačí nastavit raketu, ale musí se trošku snažit, aby míč přeletěl síť.

A to dneska Caro úplná pinkalka nebyla. Ale snažila se vyvíjet tlak.
Reagovat
VlS
Mě ten zápas úplně nenadchl, Caro byla lepší. Aga jak když neví, co tam vlastně má dělat ( až na pár momentů)
Reagovat
janek_da
Jo, taky se mi nelíbil. Hlavně kvůli Agy. Příznačné bylo, jak běžela proti míči na síti a ona zahrála nic neřešící pomalý míč do kurtu místo aby ho nekompromisně zametla. To ať mi nikdo neříká, že i rachitický hráč by v této pozici nedokázal dát ránu.
Reagovat
VlS
přesně
Reagovat
smazaný uživatel
To jako bude Sam hrát už teď???! To jako Sam nenechají ani čas na odpočinek!
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíně taky dali čas na odpočinek až do šesti. Deb.ilní arabáči, se.rou se do sportu o kterym nic neví, hlavně že si namastí kapsy. Kéž by jim ta ropa už došla
Reagovat
EllNino
tak to je fuk, jestli tam pošlou Dashu, Sam, Davis nebo Káju, jedna prostě první bejt musela
Reagovat
smazaný uživatel
od diváků si ji moc nenamastí a když jim dojde ropa, tak mi holky budou muset chodit žebrat do krámu a teda taky ne!
Reagovat
janek_da
dávat dropšoty Caro se moc nevyplácí. Pěkně doběhla a zahrála Caro.
Reagovat
janek_da
15*:40, tak to byl asi poslední záchvěv Agy
Reagovat
EllNino
Nevadí, myslím, že si potřebuje už trochu dáchnout a nervat přes závit, protože už při Fedcupu působila hodně unaveně, tady už to bylo trochu na morál, využila snadnou soupeřku v 1. kole, ale Sam je přece jen jiný kalibr a Bára to nakonec neuvidela, působila už opravdu dost unaveně ... sice neobhájila finále z Dubaje a nutno říct, že by ho asi stejně neobájila, protože těžko by ještě dneska porazila odpočatou Cibuli ... tenhle turnaj holt doklepat v deblu a v Dubaji opět na scénu, celkově letos hraje pěkně, výsledky nějaké už také jsou, 11. příčka v Liverankingu taky není k zahození ...
Reagovat
EllNino
*neuvisela
Reagovat
misa
Kombinovat singl a debl na špičkové úrovni nejde. I kdyby měly čtyřhry jen čtvrtinovou náročnost oproti dvouhrám, jak jsi před pár dny napsal. Navíc po třicítce.
Reagovat
EllNino
Lucka se pokoušela to zvládat a oddělala se, takže souhlasím
Reagovat
tommr
jj už při FC to nebylo ono a dneska by proti Cibuli neměla nejmenší šanci jen by se nejspíš úplně odrovnala. V deblu jim to ale s Mirzaovou zatím šlape ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím Ago, jako chápu né každá tenistka může mít ránu jak Petra nebo Serena, ale hrát takhle ultra pasivně proti pasivní tenisce?? Really Aga, Caro když chce umí zahrát winnery, ale Aga je prostě neschopná něco takového udělat. Proti hráčkám jako Petra, Konta, Karolína, Vee, Keys to možná funguje tam se může Aze poštěstit a ty hráčky se vyhodí, ale Caro ne. Aga nikdy nevyhraje GS, ten GS ji jen můžou "darovat" ranařky co se vyhodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Great Shit (GS) letos asi vyhraje Angie s Rosolem
Reagovat
EllNino
dneska pochvala, hraje skvěle, a to ho jinak moc nechválím :))
Reagovat
kada.tom
hraje parádně, je vidět, že ho povzbudil ten vyhraný TB :-)
výměna na 4-1 byla fantastická!!
Reagovat
Krisboy
Zrovna jsem ho chválil ve vedlejší diskusi :) Double break ve druhým, je hotovo :)
Reagovat
janek_da
Aga sotva přepinkne míč na druhou stranu, hodně slabá hra. Stav 7:5 pro Caro moc neodpovídá dění na kurtu.
Reagovat
EllNino
je slabá ... asi po 2. kole zustanou ve hře z nasazeným jen Cibule a Kája
Reagovat
EllNino
*nasazených
Reagovat
smazaný uživatel
Na loňskou Dubaj to nemá, tam vypadly všechny nasazené v úvodním kole což byl totální hardcore a ta prohra Petry... možná ji to stálo titul
Reagovat
kada.tom
to teda, Caro hraje mnohem líp a zaslouženě vede :-)
Reagovat
EllNino
Caro mám tenisově daleko radši než Agu, ale chováním mám zase radši Agu, tak nevím ...asi zvítězí tenis
Reagovat
janek_da
no, a na BP už ten míč nepřepinkla
Reagovat
EllNino
taky se vám poslední dobou ukrajina seká a kostičkuje ?
Reagovat
janek_da
eee
Reagovat
Krisboy
Jistě, nejdřív Krym, potom Donbas a osekávání bude pokračovat.
Reagovat
tommr
jj a strašně dlouho trvá než stream najede. Kvalita šla v poslední době hodně dolů. Možná je to tím, že je ted na ně víc lidí připojenejch? :(
Reagovat
lars
jakyho mas poskytovatele internetu?
Reagovat
misa
Co bys chtěl? Ukrajinská kvalita :)
Reagovat
skott
že by se stream sekal, s tím problém nemám, ale už delší dobu je ta obrazovka zmenšená o ten panel nahoře, který nabízí sledování v jiných prohlížečích.
Reagovat
EllNino
jj přesně ... a mně to kostičkuje jen, když je slabší signál internetu, jsem zjistil, ale dříve mi to nedělalo, ikdyž byl slabší, jen se zastavil, teď to de*ilně kostičkuje a vydává to nepříjemný zvuky :)
Reagovat
horska.kraslice
Já s ním nemám dosud žádný problém, snad to nezakřiknu.
Reagovat
janek_da
teď, teď, dala Caro dva winery za sebou. Posílám gratulaci
Reagovat
janek_da
ne, Caro fakt vypadá v laufu.

Jinak mám rád, když hrajou dvě obranářky a obě jsou zhnusené, že jim to soupeřka nekazí. Hlavně na Aze to je často vidět.
Reagovat
janek_da
ale teď teda byla nádherná výměna. I když Aga ji málem svou laxností prohrála
Reagovat
janek_da
Pjotr na scéně
Reagovat
janek_da
Musím uznat, že Caro je lepší hráčkou
Reagovat
janek_da
ale Aga vede 5:4

pár úderů po svém servisu není schopna hrát delší míče jakoby ani neměla sílu
Reagovat
dadaft
mně to připadá, jak bych se vrátil někde do roku 2011. ))
Reagovat
janek_da
Aga hraje hrozně pasivně, to její spoléhání na chybu soupeřky, případně zničehonic dá těsnou lajnu.
Po právu byla potrestána daleko aktivnější Woznou.
Reagovat
janek_da
Jak hadr na holi. Nedůstojné hráčky top10
Reagovat
Hector21
Taky se na ní podívej, ta nemá nohy a ruce ale jen nějaké brzlenky...

Vůbec mi přijde, že je taková nějaká celá pohublá.
Reagovat
blixa
Co to jsou "brzlenky" ??? :D :D
Reagovat
Hector21
to jsou slabé tyčky, takové spíše proutky
používaly se jako hrazení do sádek...

mi to ty její proporce fakt připomíná
Reagovat
blixa
Tak jestli je tvůj idol krásy Serena, tak to má každá brzlenky ! :D :D
Reagovat
Hector21
ale no taaak...;);)
Reagovat
janek_da
njn, je fakt , že je hodně pohublá. Ale ona běží proti nalitému míči na síti a zahraje takovou šmudlu :-/
Reagovat
r176
Tomáš moc dobře nezačal.Servis nic moc.Forhend už není smrtící a pohyb taky nic moc.Kde hledat chyby?
Reagovat
vrabejka
Angie se zázrak nepovedl a letošní mizérie pokračuje. Zrovna teď má období kdy nic neobhajuje ale neumí toho využít. Bojím se aby to nebyla jedna z mnoha one season star. Pokud nepřijdou výsledky tak může rychle vypadnout z top 10.
Reagovat
EllNino
tak zase, má 2 GS, to na její tenis je velké číslo ... svoje už i splnila :) Sláva je vrtkavá dáma
Reagovat
janek_da
Je to tak. I kdyby teď vypadla, tak už udělal kaďákovi radosti nad hlavu.
Reagovat
janek_da
vypadla = skončila s tenisem
Reagovat
kada.tom
a tak co, Serena tu 23ku má, na pozici č. 1 je taky, takže co :-))
nějaká Kerber ... pfff :-D
Reagovat
janek_da
hlavně že tady onanuješ nad její porážkou
Reagovat
kada.tom
neonanuju :-) jen mi prostě nepřijde OK, aby Kerber v současné formě svrhla Serenu z trůnu ... v současné formě si ten post Kerber nezaslouží
Reagovat
EllNino
Žebříček nezohlednuje ale odraz formy Kaďáku ...
Reagovat
VlS
hlavně tedy současné formy
Reagovat
EllNino
víš, neměl bys ten tenis brát tolik vážně, nemusíš si přivlastňovat její úspěchy, ty jsou totiž její a ne tvoje :D
Reagovat
kada.tom
já si její úspěchy určitě nepřivlastňuju, můj podíl na nich je 0% :-)
Reagovat
EllNino
potom nechápu tuhle tvou onanii, když z toho vlastně nic nemáš :D
Reagovat
janek_da
Já bych i radost z výsledků S. chápal, ale radovat se z celkem marginální porážky její soupeřky? Ale tak je náš kada
Reagovat
Krisboy
Není sám, takových zakomplexovanců je tady plno.
Reagovat
smazaný uživatel
těšil jsem se dnes na rekordy do Guinessovy knihy - 12 setů/ den , tak někdy příště. Kasatkina pěkně vyškolila línou Angie
Reagovat
kada.tom
Opět potvrdila, že od triumfu v New Yorku je to bída, bída, jakýstakýs Singapur, bída a ještě jednou bída. No, takhle se na post světové jedničky opravdu nevrátí :-)

Spolu se Serenou posíláme velký dík Kasatkině, letos už druhý :-))
Reagovat
EllNino
ty Serenu vlastníš ?
Reagovat
janek_da
Proto má asi Serena větší zadek. Pořád tam má kadu.
Reagovat
Fandina
Není sám, kdo tady kde koho vlastní.
Reagovat
Krisboy
Já mám Klárku.
Reagovat
Fandina
Jednou dobou jsem ji také vlastnila :-))
Reagovat
Krisboy
Ty? Možná jsem ti ji na chvilku půjčil, už si nepamatuji...
Reagovat
Fandina
Já se tě neptala :-)) ale už je to dávno, takové čtyři roky ... úsměv
Reagovat
Krisboy
Aha, tak proto. No hlavně že jsi ji v pořádku vrátila.
Reagovat
Fandina
Vrátila, ale znáš to, na lásky se nezapomíná.
Reagovat
Krisboy
To mi povídej :)
Reagovat
janek_da
konec obě, no aspoň na konci Kasatkina začla trochu hrát tenis
Reagovat
Lunej..
Konecne vyhra, Barusko holt nekdy jindy a s nekym jinym, jo?:)
Reagovat
kada.tom
škoda Báro ... ale tak alespoň bude mít síly na čtyřhru :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Báro taková škoda...výhra nebyla daleko..to sem teda nečekal že Stosurka bude nad její síly..
Reagovat
EllNino
proč ? Samantha je lepší hráčka než Bára, pokud nekravne
Reagovat
Torn
Spíš byla ne? Mi příjde, že teď už tak trochu strádá. Ale tak Stosur je mi sympatická, doufám, že vypleskne cibuli pro Káju. :D
Reagovat
EllNino
je pořád ve dvacítce, jaké strádání ... teď měla blou serii proher, ale tak 3 z nich byly v Austrálii a navíc prohrávala se samými slušnými soupeřkami ... a pokud jí jde forehand, tak je to pro Báru smrt, celý zápas tam visela hlavně díky chybám Sam, ale jinak byla Sam lepší hráčkou na kurtu
Reagovat
tommr
právě že v poslední době ve dvacítce nebyla, ale po dnešku se tam vrátí na úkor Báry ... :(
Reagovat
EllNino
pokud vím, tak je Sam 19. a Bára 20.
Reagovat
EllNino
http://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Reagovat
tommr
ale to jsou čerstvý průběžný výsledky z tohoto týdne. Jinak Stosurová ve dvacítce nebyla od lonskýho října kdy jí z tý dvacítky vystrnadila právě Bára. Ted jí to bohužel Stosurová vrátila i s úrokama ... :(
Reagovat
EllNino
Vždyť Bára ve dvacítce je
Reagovat
EllNino
Vždyť je v live rankingu Sam 19. a Bára 20., kde ji vidíš venku z dvacítky ? ... v současném vydání žebříčku je 17.
Reagovat
Krisboy
V oficiálním není ve 20. Tam se dostala dnešní výhrou.
Reagovat
EllNino
zdroj ? :)
Reagovat
Krisboy
Vždyť jsi ho sem před chvílí sám házel. Dnešní výhrou Sam poskočila o dvě místa na devatenácté.

http://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Reagovat
EllNino
jop já to nepochopil, sory, pleskám se do hlavy :D
Reagovat
kada.tom
asi tak :-) nicméně Sam poslední dobou kravne hodně často ..
Reagovat
Hector21
Sammy no tý brďo, to jsem nečekal...
Reagovat
EllNino
já jo a jsem rád, už nějaký výsledek potřebuje
Reagovat
smazaný uživatel
Báro Báro... ach jo
Reagovat
Fandina
Škoda těch dvou posledních game, jinak to byla přetahovaná, ale dva poslední byla Sam lepší.
Reagovat
Fandina
Baruška Sam 4:5 a jde podávat, tak jsem zvědavá, jak si s tím poradí. Sam se teď vyhrabala ze dvou brejkbolů a hraje dobře. Baruš pojď!!!
Reagovat
Fandina
Tak bohužel, Sam byla poslední dva game lepší.
Reagovat
kada.tom
tak teď Kasatkina prokázala hodně odvahy a naopak Kerber to hodně odflákla .. no, bylo by fajn to dokončit hned na příjmu, Darjo!
Reagovat
smazaný uživatel
Když pominu zdařilé vystoupení na TM tak Angelika od té doby co byla number 1 tak nic neuhrála..jako by jí to postavení svázalo ruce.
Reagovat
kada.tom
přesně, krom Singapuru hraje od září totální ho*no
Reagovat
vrabejka
Angie trhej!!!
Reagovat
janek_da
Jóó, Kasatkina odvreátila haluzácky pár úderů a pak nakonec měla nalito a zkazila.
Reagovat
janek_da
njn, Angie se v Doha nedaří. Nebýt zápasů s češkami v 2014, tak by měla hodně pasivní bilanci
Reagovat
vrabejka
Třeba ještě otočí
Reagovat
smazaný uživatel
Počkat. Není Dauhá letos Premier 5? Nemělo by se hrát na 3.kola + ČF/SF/F?
Reagovat
EllNino
Ne není
Reagovat
smazaný uživatel
Jo máš pravdu, díky
Reagovat
kada.tom
typické WTA :-D jeden set tak, druhý jinak a třetí ... totálně jinak :-D
Reagovat
smazaný uživatel
to stojí za přepnutí
Reagovat
tommr
velmi cenný vítězství! Karolína oplatila Garciaový porážku z lonskýho finále FC. Garciaový nepomohlo ani to, že se tento víkend na FC vykašlala a připravovala se jen na turnaj v Doha zatímco Karolína poctivě dřela v Ostravě ... :)
I v dalším zápase bude mít Karolína značnou nevýhodu, protože bude hrát proti odpočatý soupeřce, která svůj osmifinálovej zápas stihla odehrát už včera. Snad si s tím ale Karolína nějak poradí ... :)
Reagovat
janek_da
Zase ale Zhang hrála včera hodně dlouhý zápas. A ke konci měla MTO, i když bylo spíš taktického rázu :-/
Reagovat
Krisboy
Karolína je terminátor, ta únavu nezná. Zhang vyklepne klidně ještě dneska.
Reagovat
tommr
to je pravda - to by mohlo trochu vyrovnat síly. Navíc je Karolína na větší zápasovou zátěž zvyklá, protože loni hrála vedle singla i debla a často tak musela hrát dva zápasy v jednom dni ... :)
Reagovat
Frick
Česko budou reprezentovat Slovenka, snowboardistka a hluchá.
Reagovat
VlS
Je lepší bejt hluchej, než hloupej
Reagovat
EllNino
myslel jsem, že mužou vysílat O2tv jen z centru a teď vidím, že dávaj Báru ... myslel jsem, že mají stejnou licenci jako Digisport
Reagovat
Fandina
A co vysílá Digi. Já ho nemám.
Reagovat
kada.tom
Karol hezký, tak snad dneska dá i Shuai :-))
Bára dala 2. set, snad jí třeba i Sam trochu pomůže :-D
Reagovat
janek_da
Baruno, trhej!

Sorry Sam.
Reagovat
Krisboy
Sam se za chvilku sesype, vo to stah nemám.
Reagovat
Krisboy
Sakra, něco nevyšlo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kajo skvěle :)
Útok na 1.misto pokračuje :)
Reagovat
Krisboy
Trůn už je na dohled :)
Reagovat
vrabejka
Vzhledem k nabitému programu Sereny a neforme Angie to vůbec není nereálný cíl. Ale hlavně jít zápas od zápasu, Zhang může zlobit.
Reagovat
bIbec
no.. pokud by se stala jedničkou bez GS titulu, tak by v mých očích nebyla "opravdová" jednička.
Reagovat
tommr
myslím si, že to nehrozí. Kdo se chce dneska stát jedničkou musí vyhrát GS. Bez toho dostatek bodů na předstižení Sereny nenasbírá ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist