Plíšková k postu jedničky: Co nebudu muset dělat, to dělat nebudu

15. 7. 2017, 11:47
Aktuality 99
Karolína Plíšková se v pondělí stane první českou světovou jedničkou v ženské dvouhře. Představovala jsem si to asi jinak, než že se stanu jedničkou na dovolené, ale i tak z toho mám radost, konstatovala Plíšková na dnešní tiskové konferenci v pražském Hard Rock Café. Co to obnáší poznám asi až na turnaji v Torontu. Něco povinného tam určitě bude, ale co nebudu muset dělat, to dělat nebudu, řekla pětadvacetiletá rodačka z Loun.
Profily hráčů
Karolína Plíšková

"Je to krásný pocit. Asi jsem si to představovala trošku jinak, nečekala jsem, že se stanu jedničkou, když budu zrovna na dovolené, ale dostat se na první místo je samozřejmě obrovský úspěch," konstatovala na úvod tiskové konference Plíšková. "Vždycky jsem měla dva cíle - vyhrát grandslam a stát se světovou jedničkou. Jeden cíl se mi teď splnil a doufám, že se mi ještě splní ten druhý," dodala pětadvacetiletá Češka.

"Mně to zatím moc nedochází a spíš se zamýšlím nad tím, co to bude pro Káju znamenat v nejbližších měsících," řekl k postu jedničky trenér Plíškové David Kotyza, jenž je momentálně nejúspěšnějším tenisovým koučem v České republice. Svou bývalou svěřenkyni Petru Kvitovou dovedl ke dvěma grandslamům a jeho nynější svěřenkyně Plíšková bude kralovat žebříčku WTA.

"Cítím určitou zodpovědnost, abychom jí s ostatními členy týmu pomohli k tomu, aby se jí splnil i ten další sen, protože ty dva sny spolu dost úzce souvisí," řekl Kotyza. "Kája je jedničkou a odtud už žádná cesta výš nevede - buď může stagnovat na prvním místě, nebo se zhoršit. Pro nás je důležité, že si uvědomujeme, že i přesto, že je Kája světovou jedničkou, tak máme rezervy, na kterých musíme pracovat. Kája se určitě může ještě zlepšovat a já se na tu práci moc těším."

Plíšková má za sebou vynikající rok. Už vloni hrála semifinále prestižního podniku v Indian Wells, semifinále v Praze, finále na trávě v Eastbourne a poprvé v kariéře také na grandslamovém US Open. Opanovala turnaje v Nottinghamu a v Cincinnati a poprvé v kariéře si zahrála také Turnaj mistryň.

Do letošní sezony vlétla česká hráčka jako uragán - vyhrála turnaje v Brisbane a Dauhá, hrála čtvrtfinále Australian Open a semifinále na prestižních podnicích v Indian Wells a v Miami. Výkonností propad přišel až na antuce, kde na čtyřech přípravných turnajích odehrála osm zápasů s bilancí 4-4. Na French Open se ale Plíšková dostala až do semifinále a už tam cítila, že post světové jedničky je blízko.

"Byla jsem tomu blízko už v Paříži, kde mi chyběl jeden set nad Simonou Halepovou. Tam jsem cítila, že je to blízko," řekla Plíšková. "Mám za sebou za poslední rok poměrně solidní výsledky, ale nemyslela jsem, že to bude stačit na jedničku. Na Roland Garros jsem se ale dostala do semifinále, což je výborný výsledek, ale ani to nestačilo a přišlo to až teď, když to za mě zařídily holky," smála se Plíšková, jenž po antukovém grandslamu v Paříži vyhrála turnaj v Eastbourne, ale ve Wimbledonu nečekaně vypadla již ve druhém kole.

"Určitě to neberu jako uspokojení. Jak už řekl David, pořád se můžu zlepšovat a jít výkonnostně nahoru. Navíc Halepová s Kerberovou jsou mi v patách a ztrácí na mě jen pár bodů, takže musím tvrdě makat, abych si to zasloužila a obhájila. Nevím, jaký mají turnajový plán, ale můžou mě obě lehce přeskočit."

"Jak už jsem říkal, Kája má velké předpoklady k tomu, aby se v čele žebříčku udržela, ale bude to stát hodně práce. Momentálně žádná hráčka na okruhu příliš nedominuje, takže lze očekávat o post jedničky velké boje na téměř každém turnaji. Může to být dost zajímavé a ty holky se tam můžou střídat. Pro nás je skvělé to, že Kája je a bude součástí téhle soutěže," dodal Kotyza.

Posun do čela žebříčku Plíšková příliš neslavila. "Když jsem se to dozvěděla, tak jsme byli na dovolený," otočila se s úsměvem na svého přítele a manažera Michala Hrdličku, jenž tiskovou konferenci moderoval. "A včera jsem lehce slavila se ségrou a s kamarády."

"Je to samozřejmě něco nového. Nikdy jsem v takové pozici nebyla, ale doufám, že to nějak zvládnu. Myslím, že se zase tolik věcí nezmění, ale to poznám až na prvním turnaji v Torontu," reagovala Plíšková na zmínku o tom, že post světové jedničky je psychicky velmi náročný. "Pak ti k tomu řeknu něco víc," směřovala k Hrdličkovi Plíšková.

"Myslím, že se žádné oficiality ohledně toho posunu na první místo nekonají. Tady v Česku mám tuhle tiskovku a pak pár rozhovorů, něco asi bude i v Torontu, ale o ničem dalším nevím. Je jasné, že něco povinného na těch turnajích vždycky bude, ale to, co nebudu muset dělat, to určitě dělat nebudu."

Fakt, že na okruhu WTA momentálně chybí řada elitních tenistek včetně Sereny Williamsové si Plíšková nepřipouští.  Uvědomuje si ale, že k takovému úspěchu je nutná i určitá dávka štěstí. "Nekazím si tím radost. To jsou věci, nad kterými nemá cenu přemýšlet, protože je nemůžu ovlivnit. Serena je těhotná, za to já nemůžu. Sešlo se tam teď více faktorů - některé holky něco neobhájily a tak podobně, ale já mám za sebou řadu úspěchů, takže mám radost i z postu jedničky. Prostě to tak je."

"Každý ví, že Serena je fenomenální tenistka a kraluje ženskému tenisu už hrozně dlouho. I některé jiné hráčky se staly jedničkami poté, co třeba Serena nehrála celou sezonu - naposledy například Caroline Wozniacká byla jedničkou v roce 2010 a 2011, kdy Serena vždycky skoro půl roku nehrála. Ona je prostě neuvěřitelná, ale rozhodně to neubírá nic tomu, jak se snaží ty ostatní hráčky," dodal Kotyza.

Plíšková po nevydařeném Wimbledonu odpočívala a byla na dovolené. "Teď jsem po dovolené a mám asi dva a půl týdne na to, abych se pořádně připravila na americké betony, kam pak odlétáme. Času je dost, takže doufám, že se s týmem dobře připravíme na Toronto, Cincinnati a New York. Budu se snažit hrát bez tlaku a nepřemýšlet nad tím, že když vypadnu, tak mi vypadnou i body ze žebříčku," konstatovala Plíšková, jež vloni v Cincinnati vyhrála a na US Open poprvé v kariéře překročila třetí kolo a došla až do finále.

Komentáře

99
Přidat komentář
tommr
po zveřejnění losu Bukurešti kde chybí Halepová už je jasný, že Karolína bude jedničkou déle než týden. Pokud se nestane něco nepředvídatelného tak by měla na trůnu vydržet minimálně 5 týdnů do konce turnaje v Cincinnati. Co bude potom se bude odvíjet od toho jaké výsledky udělá v Torontu a v Cincinnati ... :)
Reagovat
Frick
V zásadě má jen dvě možnosti - buď v Amnerice neudělá velkej výsledek a její působení na trůnu může být velice krátký, čímž v zásadě potvrdí zkazky o "slabý jedničce" nebo ho tam udělá, jedničkou zůstane a zkazky o slabý jedničce již nebudou na místě.
Reagovat
misa
Klidně se může stát, že zůstane jedničkou, i když zase uhraje ta svá standardní semifinále. Takže opět nic nového.
Reagovat
Frick
Pořád lepší final four než druhý kolo. Ale kdyby byla po USO světovou jedničkou a neměla by třeba v zápise jedinný finále velkýho turnaje, tak to už by asi skutečně bylo na pováženou.

Ale kdo ví, zda by to vůbec šlo...
Reagovat
misa
Halepová obhajuje titul v Kanadě, sf. v Cincinnati a čf. v New Yorku, Kerberová pak finále v Cincinnati a titul z US Open.
Reagovat
peRFect
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale k tiskovce, která byla s Karolínou vidět nelze dodat nic jiného, než že tak egoistického člověka jsem snad ještě nezažil. Tam je teda frňáček hodně nahoru. No ostatně má na to skvělého kouče (toho arketingového, co nikdy marketingu nerozumněl).
PS: prosím nepište mi, že ze mě mluví závist apod. Jen komentuji veřejné dění.
Reagovat
slacker
mluvi z tebe male zivotni zkusenosti
Reagovat
blixa
Závist ne, ale čirá, krystalická blbost určitě ano ;-)
Reagovat
gigin
Škoda mluvit, hanba plut.
Reagovat
bIbec
je to celkem zvláštní, nejsi první Čech, od kterého tohle slyším, respektive čtu. Na zahraničních diskuzích sem se s tímhle názorem na Karolínu ještě nesetkal. Že by působila arogantně nebo tak něco.
Reagovat
FulnekUltras
v zahraničí je Havel taky "hrdina" a Klaus s Kraďouskem "ekonomičtí géniové"... ;) čímž rozhodně netvrdím, že Kája ze sebe ještě tuhletu vlčí mhu nemůže časem setřepat
Reagovat
bIbec
mně na Karolíně nic nevadí. Já doufám, že zůstane furt stejná v poho borka.
Reagovat
gigin
Tesat, tetovat.
Reagovat
lars
asi ti "nevoni" , ze neni ze Svycarska
Reagovat
peRFect
Nebudeme přecházet ve vzájemné urážky, ano? 40 mi není, ale kristovky už mám nějakej pátek za sebou, takže zkušenosti nějaké mám.
Hodnotím pouze z toho, jak se při dotazech ušklíbá, jak stroze odpovídá a jak u toho intonuje. Jsou některé projevy, které na tebe hodně řeknou i když se snažíš je skrýt. Možná je to jejím věkem, nevyzrálostí, možná tím, že se do ní tady hodně lidí opírá, že jí prozatimní vedení WTA spadlo do klína, tak se k tomu postavila, jak postavila. Ale pokud mě chce někdo říct, že je to milá, hodná a skromná holka, tak sorry, určitě tak nevystupuje. Pokud ta narážka měla být na Hrdlu, tak toho znám osobně.
Reagovat
slacker
Hrdlicka o tobe taky zrovne pekne nemluvil :_D
Reagovat
lars
A R.Federer je skromny ?
Reagovat
blixa
Takže ty víš zaručeně že je egoistická a má frňáček nahoru jen proto, že se nevykecává ale je strohá (typické pro introverty, že), nelíbí se ti její intonace a údajně se ušklíbá ? (nikdy jsem žádné ušklíbání neviděl). Bože co ty seš za kreténa !!! (a to nemyslím jako urážku ale zcela reálně).
Reagovat
FulnekUltras
Kája má bohužel (pro ni ? ;) smůlu, že je stále podvědomě srovnávána s Petrou - osobností pro někoho možná nedostatečně vyspělou (na dnešní dobu), nicméně charismaticky předurčenou... ;)

A chtěl bych zdůraznit, že vnější zdání (právě dnes tolikrát přeceňované) může skutečně klamat. Názorný příklad Garbine - kvůli pár upřímným větám mediálně a mainstreamově svého času téměř rozcupovaná, a někoho tento její pseudoobraz nepustil dodnes. Pro mně právě ona je tou "borkou v pohodě". Ale samozřejmě - jen můj názor...
Reagovat
tmora
Karoline bezesporu gratuluju k postu svetove 1. Urcite si to zaslouzi, ale nicme ji preju aby brzo prozrela a obklopila se profesionaly. Kotyza - super, ale Hrdlicka uz v dnesnim prenosu bylo videt ji bude mluvit do systemu treninku a hlavne bude resit marketing , kteremu vubec nerozumi.
Jako IMG je medialni mezinarodni spolecnost zastupujici sportovce, ktera vyjednava s mezinarod. spolecnostmi, pripravuje eventy apod. Jestli si mysli, ze nejaka TOP mezinarodni company bude vyjednavat s nejakym Hrdlickou s.r.o. - kravina na entou
Reagovat
Jabadu
Možná časem k IMG přestoupí. Otázkou je, jestli od nich vůbec dostala nabídku. Třeba je to jen takový mezistupeň.
On to Michal jistě myslí dobře. Ať je jaký chce, uvažujme. Copak by někdo chtěl okrást No.1?
Vždyť to ani nejde!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Nikdy jsem nechápal, jak je vůbec možné zprivatizovat něco takového, jako je nemocnice.

(primář Sova po nástupu staronového společenského řádu ;)
Reagovat
Jabadu
Některé postupy kapitalistického myšlení jsou mi také cizí. Bohužel jsem se narodil v jiné době (já nevím jestli horší), ale obchod s lidským zdravím a životem mi přijde mimořádně odporný.
Všichni víme, k čemu a komu privatizace nemocnic měla a má sloužit.
Život mě ale naučil jedno:
Zabývej se tím, co můžeš sám změnit. Nezabývej se planetou grázlů. Je jich moc.
Reagovat
FulnekUltras
Nikdy nevíš, co může změnit pár blbejch řádků, když si je přečte ta správná osoba... ;)))
Reagovat
Jabadu
Zatím jsem fenomenální úspěch Karolíny nijak zvlášť nekomentoval, ale mám samozřejmě obrovskou radost i za ni. Jenom pár postřehů:

1. Především je to její úspěch a jejích nejbližších. Stejně jako u Petry.
2. Nějaká finanční podpora mládežnického tenisu jistě od státu funguje, ale ve výsledku to stále leží na rodině, jejich sebeobětování, logistice a hlavně na finančních možnostech.
3. Příběh Petry a Černoška je ze světového hlediska vlastně unikát. Kdo by vám v Americe nabídl velkorysou smlouvu 5+5?!
4. Malá země tenisových maniaků má konečně vysněnou No.1! Jenom v Praze je asi 180 tenisových klubů!
5. Kontroverze na závěr:
Možná je to jenom můj pocit, ale přijde mi, že všechny české tenisové hvězdy nejsou a nikdy nebyly žádnými rozmazlenými fracky. Ale že odmalička byly těmi "malými vojáky", kteří byli zvyklí poslouchat rodiče i trenéry. A za to byli společně s talentem odměněni.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
no... Plíškovky byly nesporně vycepovány dokonale - což bych třeba s výchovou Petry nebo Šafi absolutně nespojoval, spíš s pojetím Jardy Holíka "vše pro NHL a WTA"... ;) jinak - samozřejmě, fracci většinou končí v postpubertě... ;)
Reagovat
Jabadu
Já si troufnu tvrdit, že existuje něco jako "tradiční česká výchova". Je založena na respektu dítěte k dospělému.
Třeba na západě by to považovali za diskriminaci, ale já to měl také tak.
Pod čarou:
Bývalá hráčka TOP 5 se vždy a za všech okolností v diskuzi oslovuje křestním jménem.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Pokud respekt není tak trochu násilným výtvorem přemrštěného drilu, nemám námietok... i když chápu, že výsledek následně ocení leckterý tenér nebo i... pardon... ;)
Reagovat
Frick
Člověk si hodnotit výkony wimbledonské vítězky, finalistky a navrch ještě i třeba semifinalistky a místo toho tu hodnotí velký prd... :-(

1) Tereza Martincová
(ITF 140 Budapešť R16, 13 b.)

Úlohu favoritky v prvním kole splnila, v druhém kole našla na D.-Marino recept jen v první sadě. Další neumožňující žebříčkový posun.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

2) Tereza Smitková
(ITF 80 Versmold R32, 1 b.)

Tereza schytala od své "nové" krajanky velký kartáč...

ZNÁMKA: 4- (2/10)

3) Karolína Muchová
(ITF 80 Versmold R32, 1 b.)

Karolína bohužel roli mírné favoritky potvrzovala jen v prvním dějství a zápas nakonec hloupě projela.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

4) Anastasia Zarycká
(ITF 80 Versmold Q W + SF, 34 bodů)

Anastasie došla z kvaldy až do svého nejcennějšího SF kariéry. Nejsvětlejší moment pro český tenis za poslední dva týdny.

ZNÁMKA: 1 (9/10)

5) Miriam Kolodziejová
(ITF 80 Versmold Q2 + R32 jako LL, 3 b.)

Miri si zahrála 60k turnaj alespoň jako LL, žel bez úspěchu.

ZNÁMKA: 3 (5/10)
Reagovat
Pedronegro
kašpare, nezacláněj tady s těmi svými bláboly!
Reagovat
A.R.R.
já si ho al do ignoru a mám klid :-)
Reagovat
Frick
Chuáčku nenávistnej.
Reagovat
Frick
Jasně, že jakýkoliv číselný hodnocení je vaření z vody, ale bez toho je to aspoň přehled toho, kde cca 15 nejlepších tenistek hrálo a kolik získalo bodů.
Reagovat
Frick
Martincová má v prvním kole Chromačevu, ve druhym bohužel Garciu. Takže na nějakej slušnej zisk to zase nevypadá.
Reagovat
FulnekUltras
že dosáhla to, co opravdu chtěla - a i do budoucna tomu bude podřizovat (bohužel) vše. Pochybný individualistický triumvirát s Navrátilovou a Lendlem je tak (i za pomoci Hrdličky) dovršen.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ale zas bude hrát určo Petra, takže sestava bude i tak silná, ne-li silnější. Takže popotahovací kapesníčky bych použil až na případný triumf.
I když formát FC se bude měnit, a zřejmě to bude v rámci obrazovky.
Reagovat
FulnekUltras
Tím hůř, že Kája letošní FC zapíchla do zad.
Reagovat
EllNino
Jj zabij ji, bude klid, blbečku
Reagovat
FulnekUltras
To by bylo moc rychlé a bezbolestné... ;)
Reagovat
EllNino
jono, potřebuješ jí v tom smažit, jako pravý komunistický předák
Reagovat
FulnekUltras
nene, předpokládám, že se nejdřív trochu přismahne sama - a pak možná teprve přijde k rozumu ;)
Reagovat
PetaM
Takže v zimě další atentát? Noooo, to bude zase srandy.
Reagovat
FulnekUltras
jakékoliv pokrývky hlavy vyloženě nesnáším ;)
Reagovat
Frick
Bára Kr. bude hrát první kolo s Mertens. To bude mít těžký.
Reagovat
svetova.dvojka
Káji z celého srdce přeji,aby se stala dobrou celebritou, ono opravdu není jednoduché stát se dobrou celebritou, chce to fištróna, ne každý má na to, být celebritou. Snad to Kája ustojí a zvládne.
Reagovat
Frick
Je pro tebe větší celebritou Věra Bílá nebo Monika Bagárová?
Reagovat
vrabejka
Tady vypadá spíš jak Cibulková :D
Reagovat
EllNino
kam jsi dal oči ? :D
Reagovat
vrabejka
Kdyby Domča byla stejně nalíčena byli by jak trojčata.
Reagovat
EllNino
aha :D :D :D jedno trojče teda asi trochu nedomrlé
Reagovat
Frick
Pokud Halep nebude chít hrát v Bukurešti (jakože to tak vypadá), tak bejt Rumunem, asi bych jí to měl za zlý. Sec jenom - takto pohrdnout šancí stát se světovou no. 1? Lhostejno, na jak dlouho. Ale byla by jí.
Reagovat
lars
zvlast stat se 1 na jedinem domacim turnaji
Reagovat
svetova.dvojka
Hlavně by ses mohla zbavit parazita Hrdličky než tě obere o poslední korunu, pardon dolar...
Reagovat
vrabejka
Snad se z ní stane konečně zloun :D :D
Reagovat
Frick
To tablo fakt žádná sláva. FILA - no, dejme tomu, ale v konkurenci Adidasu nebo Nike to bude chudý příbuzný. Pražská plynárenská - Z těch národních asi jo. Merkur - Tady se musím přiznat, že ta firma mi nic neříkala. Google mi házel planetu, stavebici, kemp a hotel. Na Karolínině webu nefunguje logo této sponzorské firmy jako link na jeho web. Nakonec jsem musel hodit logo této firmy do vyhledávání dle obrázku až jsem přišel na to, že se jedná o pojišťovnu. Tomu řikám - marketingově velmi těžce nezvládnuto. No a Mentholka - při vší úctě - to může mít tak třeba Puskarčíková nebo Rosolová. Ale sponzorské tablo světové tenisové jedničky by asi mělo být mimo finanční možnosti firmy tohoto typu.
Reagovat
blixa
Kdyby to ještě někomu nebylo jasné ! ;-)

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/20121361_1468128316605842_499254628311376466_o.jpg?oh=4975f14961da47a4bb274e63b03f4f29&oe=5A0E4E74
Reagovat
FulnekUltras
Topolánek by ti to vysvětlil... ;)
Reagovat
tommr
bude určitě muset tvrdě makat, aby se na postu jedničky udržela a je dobře, že si to sama uvědomuje a hodlá se s tím poprat ...
Největší nebezpečí jí hrozí od Halepový, která by jí teoreticky mohla předstihnout už za týden pokud by získala titul v Bukurešti. Zatím to ale vypadá, že si o WC na turnaj nezažádala ...
Od Kerberový jí naopak žádný velký nebezpečí bezprostředně nehrozí, protože ta obhajuje v USA ještě více bodů než Karolína ...
Do bojů o jedničku můžou zasáhnout i další hráčky a to zejména vítězka Wimbledonu, Kontaová, Svitolinová a Wozniacká ...
Reagovat
fialka
Nech mi nik netvrdí, že to na ňu nedoľahne, psychika je potvora. Zvlášť, ak bude teraz obhajovať veľa bodov. V profile bude mať už navždy napísané, že v júli 2017 bola No.1, to nikto nevygumuje.
Reagovat
Marduch
Dolehne, ale minimálně. Není prilis sentimentalni.
Reagovat
blixa
Nedolehne. Nezapomeňte, že Kája je zloun ! :D
Reagovat
fialka
neverím, aj ona je človek a aj na silné nátury to padlo
Reagovat
FulnekUltras
myslím, že její nátura se nejlíp ukáže právě teď
Reagovat
Chandler
Co to nepovedený dvojče, pořád bude hrát tužku?
Reagovat
FulnekUltras
tam se ještě bojuje o hlavu - možná právě proto, že v mládí jí šlo oproti Káje všechno podstatně snadněji
Reagovat
VlS
Dostat se s hraním tužky do paďesátky - to je ale klikařka. Nebo kdo není v desítce, hraje tužku? Kooh- i- noor může zavřít, lsvět je plnej tužek. Alternativa je, že mluvíš z hladu, dej si Snickers.
Reagovat
Marduch
Možná by nebylo od veci zapracovat na verbalnim projevu, to "l" věřím, ze tolik práce nedá, nebo? Jinak líčení v pořádku, to můžu;)
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/900586-nova-jednicka-pliskova-si-radost-zkazit-nenecha-nemuzu-prece-za-to-ze-je-serena-tehotna.html#hp-sez
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/208471293320001-ecm-prague-open-2008/
Reagovat
Ondra979
je to sice hezke, ale je to ted jednoznace lehci a asi se ted bude post svetove jednicky docela casto obmenovat. Mozna bude lepsi, kdyz o nej Karolina prijde a bude se soustredit na GS, protoze dokud ho nevyhraje, tak to bude mit poard na taliri..tak to proste je
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle jsem si to teda nepředstavoval..Karolína je světová jednička díky lehce konstantním výkonům, které většinou nestačí na ty nej na nejdůležitějších turnajích..Nemá se ani cenu bavit o tom, že je top špička po dlouhých pauzách, nebo mimu hru a nastupující generace zatím není tak kvalitní..Halep by byla podobnou světovou jedničkou..Pro mě Karolína pořád nevystoupila ani ze stínu Petry, paradoxně i jako ´světová jednička´..Snad někdy vyhraje GS a obhájí si to
Reagovat
vibbi
U me taky Petra prevazuje. Rozhodne je Petra i ve svete vetsi pojen nez Karolina.
Reagovat
bIbec
tak to je snad jasné. Petra se třeba může porovnávat např s Kerber.. někdo může říct, že ta pozice jedničky přebije těch spoustu velkých turnajů, někdo ne. Pak má o jedno GS finále víc..

No já bych asi stále volil tu Petru jako lepší. Ale věc názoru.
Reagovat
bIbec
teda spíš než "lepší" bych použil slovíčko "úspěšnější".
Reagovat
EllNino
tak nějak jo, přeci jen Kerber byla dlouho prměrná tenistka 2. padesátky ... třeba doo roku dojme tomu 2010 ...
Reagovat
EllNino
ikdyž to Petra taky ... těžko říct
Reagovat
tommr
Kerberová je o dva roky starší než Petra, ale do první desítky se dostala až v roce 2012. Z dlouhodobýho hlediska je Petra zatím jasně úspěšnější ... :)
Reagovat
vibbi
U me taky Petra prevazuje. Rozhodne je Petra i ve svete vetsi pojen nez Karolina.
Reagovat
lars
a kdo je ta top spicka mimo Seriny ?
Reagovat
blixa
Asi Marie a baťůžek ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra, Serena, Maria, Viktoria :-)
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak - plus charakterové vlastnosti.
Reagovat
VlS
A ty je osobně znáš? Nebo obě? Podle čeho soudíš charakter?
Reagovat
FulnekUltras
podle projevů a činů
Reagovat
VlS
A jakejch činů? Když Petra začla randit s ještě ženatým Štěpcem třeba?
Reagovat
Fandina
Ty víš, kdo kdy s kým začal chodit a jak to souvisí s charakterem člověka?
Reagovat
VlS
A to se ty ptáš, jako ženská?
Reagovat
Fandina
Hlavně žasnu nad tím, že víš, kdo s kým kdy začal randit.
Reagovat
Fandina
A taky nechápu, co s tím má společného tvoje otázka, že se ptám jako ženská? Jedině, že by sis myslel, že jsem chlap. Jinak je to úplně mimo mísu.
Reagovat
FulnekUltras
konkrétně tohle je to poslední, čím bych tady argumentoval
Reagovat
Jam
Opravte si tu poslední větu, Kája byla na US Open ve finále :)
Reagovat
Petr.Pokorny
Díky :)
Reagovat
Krisboy
Buď pořád svá, prostě nejlepší!!!!!!!!!!
Reagovat
Alexandria
Prajem Karoline,aby bola zdrava a mala vela stastia vzdy a po kazdej stranke!Aby dokazala poctivo vybojovat "svoj tron",aby motivovala,aby bola motivovana,aby sa jej vyhli zle zranenia a zli cudzopasni ludia.Aby uhajila svoju charakteristicku ludsku skromnost,ktora vzdy a kazdeho uchrani od upadku.Tolko som si dovolila napisat!Mam rada cz ako tennisovu velmoc,i pan Berdych vcera slusne,ba viac slusne,skvele bojoval,bahozelam!Pekny vecer prajem vsetkym!
Reagovat
FulnekUltras
s tými cudzopasníkmi treba zakrútiť v prvom rade... ;)
Reagovat
Alexandria
Prajem Karoline,aby bola zdrava a mala vela stastia vzdy a po kazdej stranke!Aby dokazala poctivo vybojovat "svoj tron",aby motivovala,aby bola motivovana,aby sa jej vyhli zle zranenia a zli cudzopasni ludia.Aby uhajila svoju charakteristicku ludsku skromnost,ktora vzdy a kazdeho uchrani od upadku.Tolko som si dovolila napisat!Mam rada cz ako tennisovu velmoc,i pan Berdych vcera slusne,ba viac slusne,skvele bojoval,bahozelam!Pekny vecer prajem vsetkym!
Reagovat
Jabadu
Hezké. Upřímné. Díky.
Co se týče tenisových velmocí, mám pocit, že to s bratry Slováky máme zase fifty fifty - halb und halb - akorát my máme "dvojnásobnou" a od pondělka No.1!
Heč.
:-)
Reagovat
Alexandria
Myslim aj na "ohnivacku"P.Kvitovu,s iskrou v ociach!Ale ja tu pisem za seba, realne nezijem v SVK.Pisem ako hostka,ktora vzdava hold,ako sa vyzaduje,/protokol!/ked sa pridem poklonit Kralovnam!
Reagovat
Alexandria
-opr.nedokl.Ultra-pardon
Reagovat
FulnekUltras
nič to a zdravím Vyšné Hágy (aj keď možno cez London ;) !!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist