Plíšková: Každý den myslím na volno, které mě čeká

9. 11. 2016, 15:45
Aktuality 24
Tenistka Karolína Plíšková si po životní sezoně odpočine na Mauriciu. Po víkendovém finále Fed Cupu ve Štrasburku odletí načerpat síly na ostrov v Indickém oceánu.
Profily hráčů
Karolína Plíšková (© jtbopen.cz)

Letošní finalistka US Open Karolína Plíšková se vyšplhala na šesté místo světového žebříčku a přiznala, že už myslí na volno. "Každý den si vzpomenu," přiznala čtyřiadvacetiletá Plíšková po tréninku před duelem tenistek o titul proti Francii.

Věří, že se co nejlépe připraví na sobotní a nedělní zápasy dvouher a případně také na závěrečnou čtyřhru, a od pondělí začne dovolenou. "Už je to za necelý týden, takže je to za rohem. Letíme na deset dní na Mauricius," prozradila.

Sice ji čeká dlouhá cesta, ale je ráda, že se přesune z chladného sychravého evropského podzimu do tepla ostrova vulkanického původu. A plánuje převážně klid u vody.

"Asi jo. Mám v plánu si vzít nějaké knížky, filmy a být celý den venku na sluníčku a odpočinout si. Mám toho nějak všeho dost," řekla Plíšková.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

24
Přidat komentář
VlS
Perfektní rozhovory. Holky vypadají fajn.
Reagovat
janek_da
jj, Barča trenerum tyká.

"Tak co poradíš. Já čekám." :)))
Reagovat
EllNino
Jojo, 6:1 je výborný tyvole :D
Reagovat
VlS
Já ti nic radit nebudu, dám ti na pr... :-)
Reagovat
janek_da
Schválně jsem si udělal vždycky čárku, když se zmínila o Cvokhausenu. No, výsledek mě překvapil.
Reagovat
Jabadu
Hezkýýýýý!
Karolína působí velmi sympaticky. Je dobře, že měla postupný vzestup.
Reagovat
janek_da
ale těch jakoby je tam jakoby moc
Reagovat
Jabadu
Tak ... Einstein byl například dyslektik. Karolína má v mluveném projevu jisté (řekněme) rezervy, ale ten první servis ... kuuuuurwa ten první servis! ... :-)
Reagovat
janek_da
Mluví tak i teta Bára, možná i víc. Ale zas ... umí si pěkně nadávat.
Reagovat
Jabadu
Já bych neupozorňoval na drobné odlišnosti, které jsou dány prostředím, ve kterém musely vyrůstat, aby se dostaly tam, kde jsou.
Když to srovnám například s černošskými rapery ...
Jo, Kanye West se ve slově raper prý píše se dvěma P.
Protože on je dvojitej frajer.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
obsahově ale podle mého tedy zcela v pořádku... ;)

zažil jsem dvě zlaté generace hokejistů, jednu fotbalistů, teď jsou na řadě tenistky - važme si, že je máme a že se takhle skvěle sešly
Reagovat
Jabadu
Celkem unikát. Pokud je mi známo, ani jedna ze současných českých hvězd nepochází z prostředí "horních 10 000". Lidské a povahové poklady typu Petry nebo Lucky (Lucek) není třeba zmiňovat. Ale asi to hraje roli i ve vztazích.
Petra už nic nemusí, ta už se tenisem může jenom bavit. Karolína se od "královny matky" musí naučit jedno:
Mít blesky v očích!
A v..vo ..vo tom to je!
.-)
Reagovat
VlS
Janku, domluv se s někým, aby si nachystal otázky, který neznáš, pokládal ti je ( v binci, kde kolem choděj lidi, holky si tam pinkají a tak ), sehnal další tři cizí lidi, kteří ti budou do huby strkat diktafon a aby to nahrál. Samozřejmě, ty otázky musí být na tělo. Pak si sám sebe poslechni a možná se budeš divit.
Reagovat
EllNino
jeeežiš, se nečerti hned ne ? :)
Reagovat
VlS
Ale já jsem v pohodě, spíš jen připomínám, že to vůbec není jednoduchý - zvlášť pro lidi, kteří v tom ( ještě ) nejsou profíci a třeba otázka, jestli může vyrazit trenéra, když je jeho zaměstnavatelka byla docela nepříjembě na tělo. A vybav si, jak to koktal ten tazatel :-))
Reagovat
EllNino
jojo však sranda :)
Reagovat
Jabadu
No jistěěě ...
Taky to holka nemá jednoduchý, hvězdou je teprve od US Open. Trpělivost ... safra.
:-)
Reagovat
janek_da
Tak zrovna slovní vata není můj problém při mluvení. A právě to "jakoby" mi celkem pije krev. Ale tady u holek to je pro mě celkem v poho, právě proto co píšeš.
Reagovat
VlS
Oceňuju, že jsem neslyšel :" tak určitěěěě" :-)
Reagovat
FulnekUltras
I naši reprezentanti ve fotbale už se v tomto směru poslední cca dva roky dost zlepšili - akorát šli zase dolů na hřišti. ;)))
Reagovat
Frick
Překvapuje mne, že Vaňkovi vyká. Už když o něm mluví jako o Jirkovi, tak to u člověka vyvolává dojem, že mu asi vykat nebude.

Navíc Káje 17, ale 24 (= už je to dospělá baba a ne nějaká puberťačka), navíc je Vaněk jen o 14 let starší (tj. rozdíl jen tak 1/2 generace). Fakt zvláštní.
Reagovat
rusedski
Taky jsem si myslel, že mu tyká, vždyť Vaněk ještě před pár lety hrál a mohli se potkávat na turnajích jako hráči. Pochybuju, že když např. Allertová potká někde na tenise Štěpce, že mu kvůli 14-letému věkovému rozdílu vyká...
Reagovat
rusedski
Ale že se tyká Pálovi, to se dalo čekat...on začínal kapitánovat někdy ve dvaatřiceti když ještě aktivně hrál debla a v týmu byly holky jen o pár let mladší...to je jako kdyby teď začal dělat kapitána třeba Rosol a Kvitka, Šafi či Bára by mu měly vykat... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist