Plíšková na rozjetou Lučičovou-Baroniovou nestačila a semifinále si nezahraje

25. 1. 2017, 01:00
Aktuality 216
AUSTRALIAN OPEN - Senzační turnaj Mirjany Lučičové-Baroniové nekončí. Chorvatku nedokázala ve čtvrtfinále Australian Open zastavit ani světová pětka Karolína Plíšková. Česká tenistka prohrála 4-6 6-3 4-6 a do premiérového semifinále v Melbourne nepostoupila. Lučičová-Baroniová si tak zahraje semifinále grandslamu po dlouhých osmnácti letech. V něm vyzve Serenu Williamsovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková si nemohla přát lepší start letošní sezony. Česká jednička před dnešním utkáním ještě neprohrála. Po triumfu v Brisbane zvládla úvodní kola i na Australian Open a po vydřené výhře 10-8 ve třetím setu nad Ostapenkovou postoupila v Melbourne poprvé v kariéře do osmifinále. V něm neměla větší potíže s domácí Gavrilovovou.

Ve čtvrtfinále narazila na senzaci letošního ročníku - Mirjanu Lučičovou-Baroniovou. Chorvatka postupně přehrála Qiang Wang, světovou trojku Radwaňskou, Sakkariovou i kvalifikantku Bradyovou. Po dlouhých osmnácti letech si tak zahrála čtvrtfinále podniku velké čtyřky.

Poslední tři střetnutí mezi Plíškovou a Lučičovou-Baroniovou byla hodně těsná. I když dnes byla favoritkou Češka, do jejíž karet hrála i pozitivní vzájemná bilance, očekávalo se, že Chorvatka v současnosti nejlepší českou tenistku minimálně potrápí. A to se potvrdilo.

Jak se předpokládalo, žádné delší výměny diváci neviděli. Největší rozdíl prvního setu byl v úspěšnosti po 2. servisu. Zatímco Chorvatka s přehledem atakovala druhé podání Plíškové, čímž českou tenistku dostávala pod enormní tlak, Češka si na příjmu často nevěděla rady a zbytečně kazila.

Úvodní dějství sice lépe začala Plíšková a vedla už 3-1, Lučičová-Baroniová však ještě přidala na agresivitě, zpřesnila return a získala pět ze šesti následujících gamů.

Statistiky zápasu
Plíšková - Lučičová-Baroniová
58% 1. servis do kurtu 56%
8 esa 9
1 dvojchyby 5
15 vítězné míče 33
20 nevynucené chyby 30
7/13 brejkboly 7/11
4/9 hra na síti 4/7
čas 1:47

Plíškové se nedařilo ani v úvodu druhé sady. Zkaženým forhendem poslala soupeřku do vedení brejku. Chorvatka si posléze vybrala slabší chvilku na podání a pustila Češku zpět do zápasu. Ta začala údery pořádně prošvihávat, čímž se udržela ve výměnách daleko delé než předtím a Lučičová-Baroniová tím pádem více kazila.

Nicméně vedení brejku Plíšková opět neudržela a bylo srovnáno. Znovu si ho ale po zkažené nalité smeči Chorvatky vypracovala. Česká tenistka se zdravě naštvala, postupně získávala úderovou jistotu a tentokrát už si náskok pohlídala až do konce setu, a dokonce přidala jeden brejk v závěru.

Tragická úspěšnost 1. servisu Plíškové pomohla Lučičové-Baroniové k získání dalšího brejku. I Chorvatka ale nevynucenými chybami včetně dvou dvojchyb o své podání vzápětí přišla. Boj české tenistky se servisem pokračoval a znovu šla do vedení soupeřka.

Největší chybou Plíškové byly její krátké údery do středu kurtu, čímž otevírala možnosti pro Lučičovou-Baroniovou k útoku. A Chorvatka se často nemýlila a brejk tentokrát bez jakýchkoli komplikací potvrdila.

Česká tenistka následně excelovala na podání i returnu a třemi získanými gamy v řadě nepříznivý vývoj rozhodujícího dějství i s pomocí chyb soupeřky otočila. Chorvatka si poté vyžádala pauzu na ošetření levé nohy, kterou měla na stehně i lýtku zatejpovanou, a odešla s fyzioterapeutkou mimo kurt.

Lučičová-Baroniová se na kurt vrátila třemi esy a vítězným míčem z forhendu. Chorvatka uhrála osm bodů v řadě a zajistila si tak šanci dnešní duel dopodávat. Chorvatka se posledního úkolu zhostila výborně, za poslední tři hry ztratila jen jeden z dvanácti fiftýnů.

"Nemohu tomu uvěřit. Tohle je šílené. Jsem v šoku," začala pozápasový rozhovor dojatá Chorvatka. "Jednou zveřejním, čím vším jsem si musela projít. O tomhle jsem ani nesnila," rozbrečela se. "Pro všechny hráčky znamená semifinále grandslamu hodně, ale já na tenhle den nikdy nezapomenu. Před posledním gamem jsem byla překvapivě klidná, prostě jsem do toho šla naplno a povedlo se," dodala.

Lučičová-Baroniová si tak zahraje své druhé kariérní grandslamové semifinále. Svou premiéru si odbyla už před neuvěřitelnými osmnácti lety, kdy postoupila do semifinále Wimbledonu. V boji o premiérové finále se až 79. hráčka světa utká se Serenou Williamsovou. S Američankou hrála naposledy před devatenácti lety a oba duely prohrála.

"V příštím zápase se budu opět snažit hrát svůj nejlepší tenis. Na první grandslamovou trofej zatím nepomýšlím. Vždyť se podívejte na moje nohy," žertovala Lučičová-Baroniová a ukazovala obvázanou levou nohu.

Naopak pro Plíškovou životní Australian Open končí a na finálovou účast z US Open nenaváže. I tak se v pondělním vydání žebříčku WTA Tour díky vypadnutí Johanny Kontaové objeví na třetím místě a vylepší tak své dosavadní maximum.

"Pálila opravdu hodně dobře, byla jsem furt pod tlakem, hlavně když jsem nedala první servis. Prostě hrála líp, byla agresivnější. Někdy jsem byla vůbec ráda, když jsem to vrátila do kurtu," řekla Plíšková novinářům po zápase.

"Pár chyb dala, takže šance byly. Ale byl to těžký zápas. Mám pocit, že jsem to dnes neměla ve svých rukou," komentovala Plíšková utkání, které trvalo přes hodinu a tři čtvrtě.

"Lepší začátek sezony jsem ještě nikdy neměla. Vyhraný turnaj v Brisbane, premiérové čtvrtfinále na Australian Open a zápasová bilance 9-1 je určitě skvělý start roku. Navíc začínáme nově s trenérem Davidem Kotyzou, takže si to na úvod všechno docela sedlo a až na dnešní výsledek to asi dopadlo nejlépe, jak pro začátek mohlo," konstatovala čtyřiadvacetiletá tenistka.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 50,000.000 dolarů
středeční výsledky (25. 1. 2017)
Dvouhra - čtvrtfinále
Lučičová-Baroniová (Chorv.) - Ka. Plíšková (5-ČR) 6-4 3-6 6-4
S. Williamsová (2-USA) - Kontaová (9-Brit.) 6-2 6-3
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

216
Přidat komentář
smazaný uživatel
Plíšková je takový Rosol v ženském vydání, já jsem někdo a kdo je víc.Uznávám, že Plíšková to dotáhla na 3 místo, otázka na jako dlouho. Rosol o top 20 jen kecal teď je rád, že se udrží v top 200.
Reagovat
EllNino
zajímavý, že furt mluvíš o Lukášovi, ikdyž tady o něm nepadla ani zmínka
Reagovat
smazaný uživatel
zaplať buh, že tady o něm nebyla zmínka ono těch zmínek poslední dobou bylo o něm dost, i když jsem to slyšet nechtěl tak se to valilo ze všech stran.
Více makat a méně kecat viz. Roger a Rafa klobouček dolů
Reagovat
VlS
Mohl bys hodit nějakej příklad, kde se Kája nějak vytahovala? Konkrétní příklad, ne kecy, že si myslíš .......Já si myslím, že jen ze závisti blbě kecáš. Rád se omluvím, když tady to Kájino vytahování doložíš.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to není ani závist, ale absolutní nepochopení toho, co tenisti říkají.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně trochu v něčem připomněl Dana Vacka, ten nějaký ty 4. kola GS uhrál, ale na víc to nebylo, oba maj strop 26. flek.
Reagovat
Paseka
Možná to jednou přijde. Možná nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína prostě nemá hlavu šampionky, to je největší rozdíl oproti Petře. Petra se postupem v turnaji zlepšovala a ve finále dokázala předvést to nejlepší co umí. K čemu je Karolíně že porazila Blinkovou 6:2 6:0, jen aby s Karolíny nebyl 2. Berdych
Reagovat
VlS
No, kdyby pánbů dal. Se furt nad Berďou ofrňujete
Reagovat
bIbec
Karolína je ve vypjatých momentech relativně silná. Ale herně na tu špičku zatím nestačí. A i si myslím, že nikdy úplně stačit nebude. I když na hardových turnajích se s ní asi musí počítat.
Berďa by s hlavou Karolíny určitě vyhrál víc větších turnajů. Možná i ten GS. Hráči jako Nadal, Žok, Můra nebo Stanimátor hrají v klíčových momentech svůj nejlpečí tenis. Berďa v takových momentech padá pod svůj průměr.
Reagovat
janek_da
+ serv. Na BP fikneš serv a eso, jasný bod, frustrace soupeře. Berďa se svými 55% 1.servu a navíc pro top hráče čitelným, to má horší
Reagovat
bIbec
máš pravdu. Začínat výměnu úderem (servisem), jež je v rámci konkurence jeden z nejlepších na světě, je obrovská výhoda. Takže s tou hlavou je to takové ošidné.
Reagovat
baggik
Nejzapeklitejsi otazka je komu ted ve zbytku turnaje fandit? Priznam se, ze tapu, snad jedine Coco by mohla ziskat me sympatie.
Reagovat
patriks
Mirjana Karolínu ve výměnách /úderech/ od základní čáry přetlačovala ? Bohužel je to proto, že Karolína nemá takové svaly na to, aby mohla dát míčku dostatečnou rychlost bez velkého nápřahu. A na nápřah je třeba času, který Karolína díky rychlé hře Chorvatky neměla. V zápase neukazovaly průměrnou rychlost úderů od základní čáry, ale zcela jistě vedla Mirjana a ne o málo.
Reagovat
FulnekUltras
Je to hodně podobné, jako např. v zápasech s Petrou - např. finále v Sydney 2015.
Reagovat
smazaný uživatel
svaly nejsou vsemocne, jde o rychlost reakce a svihu, kdyby byla Kaja blesk, vyuzije naopak tu bombu ve svuj prospech, moc to tam neskace, staci tedy "nastavit raketu".. ;-) Mimochodem viz foto, svaly jsou podle me uplne v pohode.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
No jestli leze i tomu Hrdličkovi do postele s takovou euforií, jako se pohybuje po kurtě, tak toho Hrdličku docela lituju...

(citace ze sport.cz ;)
Reagovat
tommr
i přes dnešní selhání proti Lucicový bude Karolína po AO světová trojka což je její nové kariérní maximum. Rozhodla o tom dnešní porážka Kontaový ...
Reagovat
Fandina
Tak to je dobrá zpráva. A je trojkou zaslouženě. I když dneska prohrála, tak s agresivní Lucic to ani jinak nešlo, ta byla jak vichřice a smetla by kde koho. Jsem zvědavá, jestli takhle vyjede i proti Sereně a jak bude vypadat jejich zápas.
Reagovat
Frick
Jenže problém je ten, že třetí hráčka světa by takovejto zápas dát měla. :-(
Reagovat
EllNino
nedávno jsi tu psal, že každá může porazit každou a dělal jsi tady z toho senzaci roku ... a teď se divíš ?
Reagovat
d@ve
Výhoda aspoň je, že toho nebude muset Karolína obhajovat příští rok zase tak moc. :D
Reagovat
Kozoroh
Vyřazení Plíškové je velké zklamání.
Reagovat
lars
a vypadnuti Jokerovice v 2.kole te nezklamalo ?? :)
Reagovat
Fandina
Pro mě taky. Ale co měla dělat, Lucic ji přestřílela.
Reagovat
EllNino
Ohromná gratulace ... přehnané vize Káji s titulem v kapse si zákonitě muselo vysloužit trest...

Vyhrála ta odvážnější a aktivnější, Kája od 3. kola začala podivně pinkat, což se dneska vymstilo ....

Teř přeju titul Venus
Reagovat
FulnekUltras
Teorie je holt jedna věc - a praxe zvlášť ve WTA věc úplně jiná. S Vee taky naprostý souhlas - jen ale nesmí hrát finále s tou, kterou nesmí porazit...
Reagovat
lars
taktiku na dany zapas mohl stanovit Kotyza
Reagovat
EllNino
sory, ale pinkat s Mirjanou, to je cesta do pekel, a Kája to moc dobře věděla už před zápasem
Reagovat
VlS
Tak tak blbej určitě není
Reagovat
smazaný uživatel
za stavu 1:2 nam Serena predvedla likvidacni returnovou praci servu Johany...
...Tohle bude masakr. A rekl bych, ze se asi divame na zapas, ze ktere vyjde AO vitezka. (jen takovy muj tip:)
Reagovat
Frick
Opovrhovat dříve nad podlou ustašovskou simulantkou nebo nad tou naší labilkou, co za šest minut zapomene hrát tenis?
Reagovat
Fandina
Po té smršti, co předváděla Lucic s Kájou, tak mě hraní Konta Williams připadá jak procházka růžovým sadem.
Reagovat
brixner
Bábinko, jsme vedle, pojď mezi nás!
Reagovat
Fandina
Já tam jsem.
Reagovat
Frick
Že Karolína v zásadě ze sebe udělala totální slépku, kterou zlikviduje 6 minutovej MTO. Když už nic jinýho, tak dala všem skvělej návod, co udělat, když se jim proti ní nebude dařit. Co si budem namlouvat, zvlášť v pozdější fázi turnaje, na to, že "tahá sval", se dá vymluvit skoro vždycky.

Asi to zpřísnit. Vyjímka max. na náhle vziklou a nezpochybnitelnou indispozici. Jako třeba Andrejka v Riu.

V opačnym případě - nemůžeš hrát, skrečuj a hotovo.
Reagovat
brixner
Měla uhnout...
Di spát.
Reagovat
FulnekUltras
Těsně po šatně tam bylo samé eso. S tím mohla Kája těžko co dělat.
Reagovat
Frick
Ale nemusela si ztratit servis čistou hrou.
Reagovat
Fandina
Nemusela hrát třetí set vůbec, kdyby nevyhrála druhý.
Reagovat
EllNino
ale ztratila
Reagovat
Frick
Protože za blbjech šest minut vytuhla. To je sakra normální? Je na tom okruhu druhej rok, aby nevěděla, že si může vzít soupeřka MTO?
Reagovat
EllNino
nehroť, prostě prohrála, letos poprvé, proti dobře hrající soupeřce, na ten titul to prostě nebylo, psychicky, nedá se nic dělat ...
Reagovat
Fandina
psychicky na ní měla, nestačila fyzicky
Reagovat
Fandina
na ni
Reagovat
rusedski
Neřek bych, že MTO za stavu *3-4 je úplně ta největší prasárna, protože po pauze musíš hned podržet klíčovej servis, což není jednoduchý. Ani mi nepřišlo, že Kája byla nějak moc mimo (jestli tam byly 2 UE?), spíš ji Lučič prostě přejela. Nakolik jí k tomu pomohl MTO těžko říct...
Reagovat
FulnekUltras
Vypadala po šatně na servisu jako v tranzu - snad samé eso nebo půleso. Ze záznamu by šlo ještě dohledat, jestli si v šatně něco nepřidala na krk.
Reagovat
Fandina
Nepřidala si na krk nic :-)), ale byla tedy opravdu nažhavená neuvěřitelně. Odpočinula si a pak to tam všechno narvala. Byl to děs.
Reagovat
FulnekUltras
jj, ten oddych bol ozaj rozhodujúci... ;)
Reagovat
Frick
Jenže MTO k tomuto neslouží.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že MTO k tomu neslouží. Nechala se ošetřovat, obvázat nohu, zřejmě hodně nahoře, proto odešly z kurtu. Já píšu, že když přišla, tak byla k nezastavení. A odvozuji z toho, že si během ošetřování odpočinula.
Reagovat
Frick
Prostě je to zneužití jak prase. MTO je k ošetření zdravotního problému. Ne aby šla do šatny a tam začala bodat špendlíky do panenky jménem Karolína.

Je to prasárna a tyto incidenty by měly vést k zamyšlení, zda pravidla pro MTO ohromně nezpřísnit.

Dá se vůbec oprávněnost MTO nějak zpětně prověřovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Návrh: nahlásíš MTO, ale do tý doby ještě musíš odehrát tři gamy. Jinak máš smůlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mirjana:Karolina
Winners: 42:23
Mirjana z toho 21 winneru na FH
UE: 35:21
Mirjana z toho 13 na BH!
Esa: 9:8
DF: 5:1

Neskutecne riziko Mirjany, 42 winneru, to je opravdu neskutecna naloz. Z toho 21 na tom jejim brutalnim FH...cisla to jsou impozantni, jako ten jeji FH, ale neumim si pomoct, ten zaver... Kaja nejak nezvladla. Celkem bitva, dal se tu asi cekat vyrovnany zapas, no a Mirjan asi chtela to SF o trochu vic.
Takze co uz, nic uz, je to za nama a...

ComeOn Johanka!!!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Johannka, pro mě objevená na US 15 bohužel :-(
Ale Mirjana (US 14) si plní svůj sen!
Pořád je 75% šance na premiérovou vítězku AO :-)
Reagovat
FulnekUltras
se zdržováním holením a rozmáchlými psychotanečky proti soupeřce a všem...

Comoooooooooooooooon Joooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
brixner
Fulnek, co sis šlehnul? Řádíš jako pominutej :-)) Že ty budeš fandit tý holce z Anglie, co? Ty bejku :-))
Reagovat
FulnekUltras
už je to tak... ;) dobrý topinky dělaj taky v Metru... ;)))
Reagovat
brixner
Já si teď dal vzteky půl žvára...
Se pobleju...
Aby ses neposral...
No, vím vím :-)
Johankáááááááááá, kuraváááááááá!!!!!!!!!
:-)))))))))
Reagovat
Fandina
On rád fandí všemu, co je na západ od nás :-)
Reagovat
Fandina
Kapitalismus, to je jeho. To miluje.
Reagovat
FulnekUltras
;))) teď mně už nic jinýho nezbývá ;)
Reagovat
Fandina
Neumíš korejsky?
Reagovat
FulnekUltras
severní přízvuk možná ještě budu trénovat ;)
Reagovat
Fandina
ten jsem myslela :-))
Reagovat
brixner
Hevé, a ty si z tý Prahéé? Nebo vodkuď sí?
Reagovat
Fandina
Jestli myslíš mě, tak já jsem z ČR.
Reagovat
brixner
No já vím, tys naše úsměvčeška :-))
Máme Tě všici rádi!
Reagovat
Fandina
ale ne, o to tu nejde, není důvod, ale jinak máš pravdu, úsměv mám ráda ... úsměv
Reagovat
historik
a to jsem si po vypadnutí radwaňské říkal, že je to super, že na ni kája nemůže ve čtvrtfinále narazit
Reagovat
brixner
Aga mi připadala, že si na kurt odskočila z mejdanu nebo co! Ta fakt zklamala!
Reagovat
tommr
vypadnutí s Radwanskou by mě tak nemrzelo jako to dnešní selhání s Lucicovou. Ta dnešní porážka by mohla Karolínu hodně psychicky srazit ... :(
Reagovat
historik
je to ohromná škoda, ale mrzí mě hlavně špatný výkon karolíny
Reagovat
brixner
Netommruj! Kája se hned tak z ničeho neposere, neříkám, že zrovna už v Paříži, ale v Londýně by se zase mohly dít plíškoviny, uvidíš!
Reagovat
brixner
kdyby Johanka roztrhla tu černou hadici...
Ale kéž by!!
Reagovat
FulnekUltras
věřím, že je teď v módu Petra-2011 - tak snad jo... ;)
Reagovat
brixner
No to jo, mrská to tady parádně a je to sympaťanda! Kong prostě musí z kola ven, hola hej !
Reagovat
smazaný uživatel
Mirjane to preju,za to co zkusila si to zaslouzi,Karolina toho vyhraje jeste dost,doufam ze da i mastodonta v semifinale a vyhraje to cely
Reagovat
FulnekUltras
přesně - stačila by v sf i Johanka ;)
Reagovat
FulnekUltras
ale i s klingonem to snad vyjde ;)
Reagovat
Bloody13
Ta taktika medical timeoutu jí v závěru vyšla. Bohužel, Kája se tam nezmohla na nějakou změnu - trefovat míče po lajně, sem tam kraťas... sakra, velká škoda.
Reagovat
tommr
dneska bohužel selhala na celý čáře. Nefungovalo jí podání a nechala se od soupeřky přetlačit. Hlavně jsem ale nepochopil ten konec od stavu 4:3. Co měly ty poslední tři hry sakra znamenat?! :(
Reagovat
FulnekUltras
narazila Kája po dvou rozjívených holátkách na zralou ženskou - navíc s ohromnou vnitřní motivací a silou, které zřejmě ještě výrazně pomohl i odchod do šatny před osmým gemem rozhodujícího setu. Nevím, jestli si tam na krk nevzala ještě jeden přívěšek? Jo, tihle ustašovští křesťani, to je něco... ;)
Reagovat
VlS
Káje došla odvaha a chtěla si pinkat. Lučič teda strašlivě returnovala, ale do značný míry jí k tomu pomáhala Kája. Hlavní slabina druhej úder pi servisu na střed. S tím bude pitřeba něco dělat.
Reagovat
historik
druhej servis je dlouho slabina a dneska se to ukázalo v plné nahotě
Reagovat
brixner
Ti uteklo "O", co? :-)
No, mě včely i s úlama...
Reagovat
smazaný uživatel
Lučič, lupič semifinále...taká hráčka v tejto fáze turnaja. Velká haluz.

Pliskova moze lutovat, takýto zreb uz nemusi mat do konca zivota. Ale forma sa v Austrálii na NY rozhodne nechytala..
Reagovat
brixner
Ale no tak...Lučič hrála dobře, haluz to není, prostě forma v pravý čas! Budu jí fandit!
Reagovat
smazaný uživatel
Hrala dobre, ale dovolim si tvrdit, ze s Agou hrala este lepsie. Dnes bola zdolatelná.
Reagovat
brixner
No jo, čím více zápasů, tím bude asi "hratelnější", už jí není dvacet! Ale já před ní smekám, ač na účet Káji - podobné "výstřelky" ženský tenis potřebuje!
Reagovat
FulnekUltras
finále Venus - Lucic by byla opravdu bomba - a psychokouči zas budou chtít od holátek víc peněz ;)))
Reagovat
brixner
Ty...a víš, že by mi to ani neva? Ale kdyby Lučič vyhrála celý turnaj...No TVLE, to by mi připomnělo Johanssona, už ani nevím, kdy to bylo!
Reagovat
Tornes
2002?
Reagovat
slacker
3 esa po te puze byoa jasna karoliniy na chyba ze behem MTO si neudrzela koncentraci. Esa muzu davat jedno za druhym i podanim spodem kdyz na druhe strane bude chromajzl
Reagovat
smazaný uživatel
Letošní AO favoritům vyloženě nesvědčí, jak u žen, tak i u mužů. Lučič byla o něco víc aktivnější a napsala zas jeden tenisový příběh. Aby to nedopadlo, jak na OH :)
Kája sice posun v žebříčku, ale přijde mi, že jí role favoritky moc nesvědčí. Uvidíme, jak další turnaje.
Reagovat
Pavlis
Ten konec byl odevzdanej. Oběma pomohly zdravotní pauzy. A karolína si nijak nepomohla servisem, nějaká esa.. Ale obecně to v rukách prostě nemá. Koukat na její zpomalenou hru mě nebaví.
Reagovat
FulnekUltras
zdravíme na Lanzarote ;)
Reagovat
historik
za stavu 4:3 jsem to viděl už dobře, ale tím MT se to zase úplně změnilo. každopádně kája dneska prostě špatnej zápas, neříkám, že soupeřka nebyla dobrá, ale od zatím páté hráčky světa se prostě čeká víc
Reagovat
smazaný uživatel
Co to bylo za WTF medical time out to nechápu. Jasná taktika.
Reagovat
FulnekUltras
tak samozřejmě - to je život - a jeden ze sporných aspektů současného tenisu
Reagovat
brixner
Du se vybrečet...
Reagovat
Jabadu
Na tu bídu, co tady Kája hrála, je čf ještě dobrý.
Reagovat
VlS
No, chtěl bych ti sice oponovat, ale nemám argumenty, agresivita se vytratila.
Reagovat
HayashiM
:( :( :(
Reagovat
Dobry-den
Tak dobrou.
Reagovat
Permonik
Kájo, co takhle vyndat hlavu z pr...e???
Reagovat
FulnekUltras
že pauza po osmi vítězných míčích Mirjanu nepatrně zbrzdí.
Reagovat
janek_da
servírovala proti Slunku. Uvidíme, jak se povede Mirjaně.
Reagovat
historik
a je to v...8 bodů v řadě lučič
Reagovat
HayashiM
Dopiiiiing! Ne fakt, co si tam proboha šlehla? :D
Reagovat
HayashiM
A kua...
Reagovat
Permonik
Tak to byl hustýýý návrat!!!!
Reagovat
HayashiM
Jako chceš MT, tak si ho vem, Kája taky jeden měla. Jen fakt nechápu to přehrávání u chůze a následný běhání jak čiperka...
Reagovat
vrabejka
No jo koncovka zápasu a Lucicova odpadla to jsem čekal. Hrála skvěle ale prostě ji to nemohlo vydržet do konce. Snad si to Kája v klidu pohlídá s vyhraje 6-3.
Reagovat
Permonik
Houpačka jako prase! Snad bude mít dobrý konec. Přeji si to. Áá, Lučič má zdravotní problémy. Proto tolik chyb z její strany v posledních 3 gamech.
Reagovat
FulnekUltras
spíš taktika - což svědčí o tom, že Kája má teď šanci - osmý gem rozhodne
Reagovat
FulnekUltras
a bohužel se tak opravdu stalo
Reagovat
brixner
Co je? MT?
Reagovat
zpilat
yes, my lord!
Reagovat
brixner
Máš jí na lopatě, Kájinko!!!!!!!
Jedu jedu!!!
Reagovat
Jabadu
Tildenův game! Jedu na ty nohy.
:-)
Reagovat
Mac
trosku nam lucic tuhne...
Reagovat
Fandina
3:3 bylo by to hezké teď udržet podání, dát pár esíček Kájo pojĎ!!!
Reagovat
Fandina
4:3 a teď by se mi líbil podobný závěr jako v druhém setu. Pojď Kájo.
Reagovat
Mac
tieldenuv game...
Reagovat
brixner
Tak pozor!!!
Reagovat
historik
no a doprkýnka zabrat teď na servisu už konečně
Reagovat
Permonik
Nemyslím si.
Reagovat
brixner
Furt to ještě žije!!!
Riternuj Kájino kuravááááá!!!!
Reagovat
Fandina
2:3 tak teď brejk zpět prosím.
Reagovat
Jabadu
To ale musíš poprosit Mirjanu, protože Kája s tím nemůže nic dělat.
:-)
Reagovat
Fandina
třeba bude mít slabou chvilku, jako na konci druhého setu. A Kája by mohla hned returnovat, pokud to půjde samozřejmě. Jakmile začne výměnu na střet, Lucic ji potrestá.
Reagovat
Fandina
na střed i na střet, umění nechtěného :-))
Reagovat
brixner
Kuravááááá:-((((((
Reagovat
Permonik
To je neuvěřitelné, co tam Lučič předvádí. Psychicky je Kája těžce dole. Zřejmě konec, hmm ....
Reagovat
Fandina
No prosím Kájo, úhly, to je potřeba a nevyměňovat.
Reagovat
slacker
jako vsechno spatne ale hlavne to straslive nedobihani, kouka na to natocena tim smerem a NIC
Reagovat
historik
no lučič není ostapenko
Reagovat
George_Renel
Dnes jednoznačně vyhrává teturn a ten Karolína dnes zapomněla v šatně
Reagovat
Permonik
Na podání Kája tragédie. Po vyhraném 2. setu měla přijít vzpruha v podobě zlepšeného servisu, a ono je to zatím přesně opačně. Škoda, teď už jen doufat a věřit.
Reagovat
Jabadu
Hmm ... druhý servis Kája ani nemusí dávat.
Reagovat
Mac
ta je nafedrovana, jinak to neni mozny...
Reagovat
historik
karolína příšerná na servisu
Reagovat
FulnekUltras
tyhle poslední returny hodně srážejí
Reagovat
brixner
Zatím pohoda!
Reagovat
brixner
Ježišimarjá!! Co to jako má bejt???
Reagovat
janek_da
ampajr pomohl
Reagovat
Dobry-den
To bude houpačka až do konce
Reagovat
historik
no tak, ale chce to lepší šervis
Reagovat
Jabadu
Awwww ...
Reagovat
Permonik
Jedno jediné první podání v 1. gamů. To je žalostné.
Reagovat
Pavlis
Karolína dělá jednu zásadní chybu, při vlastním servisu to soupeřce dává na raketu. A popravdě, bez servisu nemá na to vyhrát.
Reagovat
historik
no a bohužel - tenhle zápas je na raketě lučič, buď bude chybovat anebo ne
Reagovat
brixner
Ajaja...
Reagovat
Jabadu
Mno, tak asi je hotovo.
Reagovat
brixner
Nestraš! Kája se hned tak neposere!!
Reagovat
Mac
brod je jeste daleko...
Reagovat
brixner
Taktak, chse to šervis!
Reagovat
Jabadu
A vracíme se do prvního setu.
:-(
Reagovat
bIbec
já si myslím, že pro Karolínu sou lepší středně rychlé hardy. Tady na tomhle hodně rychlém povrchu je ta koncentrace agresivních (agresivnějších jak Karolína) hráček v závěrečných kolech moc vysoká. I kdyby to Kája dneska nějak uplácala, tak ty další soupeřky budou mít navrch. Mirjana není úplně konzistentní, hraje to na riziko, tohle je ještě hratelné, ale Serena/ Konta, pak popřípadě Coco / Venus budou na tomhle povrchu extrémě silné. Jako ryby ve vodě.
Reagovat
Fandina
Kája tady potřebuje dávat dobrý servis. Nejlépe eso, jak začne s výmou, tak většinou to dobře nedopadne.
Reagovat
FulnekUltras
žádnej blbec ;)
Reagovat
Permonik
Naprostá FANTAZIE, KÁJÍÍÍÍ!! Tohle by mohlo hodně ovlivnit i 3. set. Kája by teď měla být nahoře; začne jí 'šlapat' i podání. Cítím TÓÓÓ!!!
Reagovat
Jabadu
Musíš, Kájo, musíš! ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
přešlap... ;)
Reagovat
brixner
Kájinko, mám jen jedny nervy !!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
6:3 ani to tak ke konci nebolelo. Tak doufám, že ve třetím to také bude vítězně.
Reagovat
smazaný uživatel
s Baroni se toho, krome tlaceni do jejiho BH, prilis vymyslet neda, jeste jsem ji tu nevidela, ale hraje absolutni vabank. Vcetne servisu. Na returnu drze na BL, pri druhem krute v kurtu, to priserne znervoznuje. Nevim, co s tim udelame. Nejlip zachovat klid, to ji nemuze vychazet az do konce.. No vida, nez jsem to natukala, uz to jde.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
no ja nevim, ale po lajne by to mela solit spis Kaja.. ze stredu Baroni uhel vypali.. :-(
Reagovat
Permonik
0:40!!!!
Reagovat
Permonik
0:30,to je onóóó!!!
Reagovat
Fandina
Lucic má v ruce dělo, to je agresivity, naštěstí občas chybuje. Teď Kája zahrála moc šikovně do úhlu a je to 5:3. Kájo pojĎ!!!
Reagovat
Permonik
Jóóó, a teď BREJK!!!!
Reagovat
historik
omg konečně nějaký dobrý míče od káji jedem!
Reagovat
Fandina
4:3 tak Kájo esa. Pojď!!!
Reagovat
Permonik
Póóójď, KÁÁÁJÓÓÓ; teď, anebo NIKDY!!!
Reagovat
Mac
to bylo dulezite, jen aby to pliskovou nakoplo...
Reagovat
FulnekUltras
ta teč sítě při SS Mirjany předtím tam snad ani nebyla
Reagovat
Mac
ja ji slysel...
Reagovat
Jabadu
No tvl ... :DDD
Reagovat
historik
mama mia ta chyba, ale kurník karolíno je´d už
Reagovat
slacker
jako procento micu po prvnim podani dneska o hodne nizsi
Reagovat
historik
ježkovy voči získá brejk a pak zas takový gem na servisu
Reagovat
Jabadu
No a hned se z toho zesere.
Reagovat
Fandina
Kája teď diktuje hru 3:2 s brejkem. Tak doufám, že v tom bude pokračovat a neskončí to, jako v prvním setu, kdy si proti Lucic v koncovce ani neťukla.
Reagovat
Fandina
Tak bohužel, srovnáno na 3:3.
Reagovat
Frick
Proč si nevzal svou oblíbenou bekovku?
Reagovat
Jabadu
Tak štěstíčko by bylo. Teď záleží, jestli si s ním Kája bude vědět rady.
Reagovat
Mac
lucic hraje jak istomin...
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes si Kája moc nezaběhá
Reagovat
smazaný uživatel
teď už štěnice a červi z nohy venku, tak snad !?
Reagovat
historik
no tak ale karolíno zaber teď už konečně
Reagovat
SubOptikT
Nechápu nic
Reagovat
historik
omg hrůza ve všem
Reagovat
slacker
proc dneska hraje takovou tuzku?
Reagovat
lars
pac moc sviti slunce :)
Reagovat
slacker
tak uz je to jasne bratri v triku (Kotyza Hrdlicka Kondicak) dneska maji jinou barvu
Reagovat
Jabadu
Pokud Mirjana nepomůže, není síla, jak to změnit.
:-(
Reagovat
mkubis17
hrozná hra od Karolíny
Reagovat
historik
bohužel zatím špatný a mdlý výkon od karolíny
Reagovat
Dobry-den
Co budeme dělat?
Reagovat
Jabadu
Mám pocit, že to Karolína přestává zvládat. Return - 0, mezihra - 0,001 ... a stačí, když ji trochu poleví servis = vymalováno.
Reagovat
historik
kája se mi nezdá úplně ve své kůži, nutně potřebuje první podání. Po druhém je ve výměnách zatím bohužel horší
Reagovat
Serpens
Všiml si někdo Bouzkové?
Reagovat
bIbec
jo, je tam.
Reagovat
smazaný uživatel
ale na 2.straně barikády
Reagovat
bIbec
já sem i čekal, že tam dneska bude. Včera postovala tweet, že je poprvé na AO. Tak to bylo celkem jasný. Sou to kamarádky.
Reagovat
Fandina
Zatím se to vyvijí slibně, obě do toho hned jdou, ale Kája je zatím lepší. 3:1, tak jen tak dál.
Reagovat
Fandina
Teď Lucic snížila na 2:3 a docela pěkně si to rozehrála, ke konci eso a pak pěkný winer do protipohybu.
Reagovat
Fandina
A bohužel, teď přišla Kája o podání. Lucic se rozehrála a je agresivní.
Reagovat
Fandina
Podobné postavy a účesy, podobné oblečení, ještě, že má Lucic a tejpy na noze.
Reagovat
Frick
Kde se dá sehnat taková ta hnědá mlynářská čepice - bekovka?
Reagovat
Patri.k
Lidi v bekovce jsou divny, me jednou chlapek v bekovce nabizel pecko :D
Reagovat
Frick
Já si umim péčko najít na netu.
Reagovat
Frick
...ale jen abych se zhrozil nad tím, co je na netu za oplzlosti a nahlásil to.
Reagovat
Fandina
Kája s Lucic na place a na O2 TV Tenis a Eurosportu 1. Kájo moc držím palce, přeji pevné nervy, super servis a výborný return. A nešetři esy. Pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist