Plíšková oplatila Doiové porážku z Wimbledonu, Strýcová podlehla Kerberové

18. 8. 2016, 18:34
Aktuality 287
Karolína Plíšková v Cincinnati porazila bez ztráty podání Japonku Misaki Doiovou a oplatila jí tak pár týdnů starou porážku z letošního Wimbledonu. Ve čtvrtfinále čtyřiadvacetiletá Češka narazí na Rusku Světlanu Kuzněcovovou. Naopak skončila Barbora Strýcová, jež podlehla favorizované Němce Kerberové.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková dorazila do Cincinnati odpočatá, neboť kvůli obavám z viru zika oželela start na olympiádě a dva týdny nikde nehrála. A ušetřenou energii už proměnila ve svůj nejlepší výsledek na tamním podniku WTA Premier 5, když poprvé postoupila do čtvrtfinále. 

Po hladké výhře nad Lotyškou Ostapenkovou si patnáctá nasazená Češka, jež měla v prvním kole volno, poradila ve dvou setech i s Japonkou Misaki Doiovou. Levorukou soupeřku, jež se do hlavní soutěže dostala až jako lucky loser místo zraněné Sereny Williamsové, porazila 7-5 6-3 a oplatila ji porážku z druhého kola letošního Wimbledonu.

Svěřenkyně Jiřího Vaňka Plíšková v prvním kole přišla o jeden servis, dnes byla neomylná. i když musela odvracet celkem tři brejkboly. Sama proměnila tři z osmi šancí na brejk.

O postup do semifinále se čtyřiadvacetiletá rodačka z Loun utká poprvé s dvojnásobnou grandslamovou vítězkou Světlanou Kuzněcovovou. Zkušená Ruska dnes v Ohiu zdolala 6-2 3-6 6-2 Švýcarku Timeu Bacsinszkou.

Plíšková je v Cincinnati ve čtvrtfinále i ve čtyřhře. S Němkou Julií Görgesovou zdolaly 6-7 7-5 10-8 jiný česko-německý pár Peschkeová/Grönefeldová, se kterými si poradily i letos na Roland Garros.

O čtvrtfinále hrála také Barbora Strýcová, favorizovanou Němku Angelique Kerberovou ale vyřadit nedokázala. Třicetiletá Češka nad vítězkou letošního Australian Open vyhrála v květnu na antuce v Madridu a potrápila ji i dnes v Cincinnati, podruhé v šestém vzájemném duelu ji však neporazila. Po takřka dvouhodinovém boji prohrála 6-7 4-6.

Strýcová, jež v sobotu získala olympijský bronz ve čtyřhře s Lucií Šafářovou, šla v prvním setu dvakrát do brejku, ovšem ani jednou ho nedokázala potvrdit při následném servisu. Dva brejkboly měla ještě za stavu 4-4, ale nevyužila je a v tie-breaku dějství prohrála. Ve druhé sadě dokázala smazat manko brejku, v devátém gamu však přišla o servis znovu a zpátky do hry se už nedostala. 

Plzeňská rodačka Strýcová se v pondělí s velkou pravděpodobostí posune z 20. na 19. místo světového žebříčku, čímž by vylepšila své maximum. Před US Open by se měla představit ještě na turnaji v New Havenu.

Finalistka z roku 2012 Kerberová, jež v neděli získala olympijské stříbro, se vítězstvím znovu přiblížila k posunu na post světové jedničky. V Cincinnati k tomu potřebuje získat titul, od kterého ji dělí ještě tři soupeřky. Tou příští bude Carla Suárezová-Navarrová, s níž vede ve vzájemné bilanci 4-3.

• WTA PREMIER 5 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.804.000 dolarů
čtvrteční výsledky (18. 08. 2016)
• Dvouhra - osmifinále •
Kar. Plíšková (15-ČR) - Doiová (Jap.) 7-5 6-3
Kerberová (2-Něm.) - Strýcová (ČR) 7-6(5) 6-4
Halepová (3-Rum.) - Gavrilovová (Austr.) 6-1 6-2
Muguruzaová (4-Šp.) - Pavljučenkovová (16-Rus.) 7:5, 6:1
A. Radwaňská (5-Pol.) - Kontaová (10-Brit.) 6:7 (1:7), 6:4, 6:0
Suárezová (9-Šp.) - Vinciová (6-It.) 6-1 7-5
Kuzněcovová (7-Rus.) - Bacsinszká (12-Švýc.) 6-2 3-6 6-2
Babosová (Maď.) - Cibulková (SR) 4-6 6-3 6-1
• Čtyřhra - osmifinále •
Mirzaová/Strýcová (7-Indie/ČR) - Juraková/Rodionovová (Chorv./Austr.) 6-2 6-3
• Čtyřhra - osmifinále •
Görgesová/Kar. Plíšková (5-Něm./ČR) - Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) 6-7(9) 7-5 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

287
Přidat komentář
COMEON
Kaja >= Svetlana
Garbi > Timea
Aga =< Simona
Angie > CSN

Rád by som videl finále Aga vs. Garbi ale Simona hraje na amerických hardoch už druhy rok po sebe svoj najlepší tenis, takže dnes pravdepodobne vyradí aj Agu. Otazkou je či dokáže vyradiť v prípadnom SF Angie a zachraniť tým Serenu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra chlape, mas to skoro dobre, jen si do boha oprav tu Karlicku;D)
Takova kanka, a v tvem veku...
Jako Neexistuje, ze bysme pustili tu satnarku Kerber dal proste, tak si to znamenko oprav a nestras nam tady fanousky zenskeho jednorucniho backhandu...;)
Reagovat
janek_da
Další Cvokhausen derby, no. Angie je hodně posilněna výhrou nad Walkover, komplikace budou, ale Angie je úspěšn+ě zvládne. Snad bude tou top1 po Cinci.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, ty si neumis ani ty holky pohlidat. Karlicka uz davno z Cvokhausenu utekla, ...neunesla upozadeni v tymu.;)))
Zadne derby neni, jen v tvych predstavach. Jak Angie ziska set, bude rada. Karlicka je vic rozohnena nez Clic;D)
Reagovat
janek_da
Role jsou rozděleny. Kadlička je týmový hráč, nosič vody. Vím, že se na ni mohu vždy spolehnout. Angie je hvězda-kapitánka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna vec je role rozdelit, a druha vec, jestli ti, co ji maji pridelenou, te roli rozumi;)
Ja jsem vklidu. Karlicka vi, kde je opravdu jeji misto a pravdiva role. A take dobre vi, ze jak nepostoupi, tak jamon (sunka) nebude. A zkus spanelce vzit sunku;) Proc si myslis, ze Garbina obcas tak blbe hraje, ...bo blixa ji neumi krmit. Staci se ho zeptat, dals ji sunku...a kdyz neodpovida, tak zapomnel, a Garbina na tuti vytece.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jinak na trave Karlicka tu tvou roli zvlada bravurne;D)

https://youtu.be/ZEc58lURgso?t=3m3s
Reagovat
kada.tom
Plíšková =< Kuznetsova
Muguruza-Blanco > Babos
Radwanska =< Halep (přeju si opak)
Kerber > Suarez Navarro (přeju si opak)
Reagovat
COMEON
tiež si prajem radšej postup Agy a samozrejme CSN ale nevidim to ružovo s nimi
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že aspoň americké překážkářky na 100 m jsou v pohodě... :D
Reagovat
kada.tom
u něj to vypadá, že co Američan, to dopingový hříšník, takže nevim nevim :-D
Reagovat
Hector21
Světlanka hezky :), udělej aspoň finále a zapomenu na ty pofraný zápasy na OH...

Nastěnka špatně, blixovo kotě mělo být venku...
Reagovat
blixa
Muhehehehehe ! Já ti to říkal, že koťátko je veselé a hravé, drápky a zoubky má ostré !!! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
V Riu se stočilo do klubíčka... :D
Reagovat
blixa
No jo, je to koťátko ;-) :D
Reagovat
kada.tom
noo, výjimečně bych povolil koťátku vytasit drápky a uzmout trofej z Cinci :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to zkusil..., neb jsem i tak sledoval Baru a Tomasze Majewskeho, Tomek (koular:) jehoz snem bylo stat se spisovatelem,... se stal nakonec shodou okolnosti sportovcem, kteremu se prezdiva lesni muz, bo ho zajima hlavne zivot v lese a ten sport tak nejak okrajove..., ...toz jeho bratranec, kdyz uz Tomkovi bylo 15 let ho pozval jen tak na trening, ze si muze zkusit trojskok;D) coz se mu asi moc nezamlouvalo, a tak si zkusil disk, coz taky nebral, toz mu dali do ruky kouli, a on zacal opravdu neskutecne koulet... Zajimavy pribeh proste...no, ale proc jsem je sledoval, ze...
...nebot ten Tomek s Barou meli jeste vcera neco spolecneho, oba meli sanci na tzv. zlateho tripla. Tedy treti zlatou v rade na OH!
A bohuzel dnes maji take neco spolecneho...oboum se to nepovedlo...skoda.;( Tak ten koular nemel sanci, ti amici, to byl ulet, ale pro lesniho muze to byl posledni karierni zavod. A tak ta rozlucka nebyla uplne nej. Krom toho ti organizatori a sudi na atletice jsou dost mimo... U Bary to je take skoda, ale aspon tam je ten pocit placky. Ovsem sest osteparek hodne blizko sebe, a nebolo to nejak dost daleko. Vykony z kvaldy byly lepsi. O to vetsi skoda, ze to proste jak se rika jednou neulitlo...hodne jsem ji toho tripla pral. Ale ostep je podle mne silena disciplina...hodit kouli, je jedna vec, ale hodit ostepem, to chce poradny kumst a tisic veci kolem. Ale skoda...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si chtel zvednout naladu zapasem Johanny s Agou, sel jsem do druheho setu, a do tretiho jsem ani nedorazil;D))) Bo holky dorazily mne...asi jsem namlsany tim finale Angie x Monika, jinak si to nedokazu vysvetlit, ale to nebyl tenis, to byla sracka...ale trebas jsem chytil blby moment;D) V kazdem pripade doufam, ze si Johanna ten servis zapomene v Cincinnati a nikdo ji ho uz nikdy nevrati...do NY si muze tak max. vzit ty sve insajdout z FH dropshoty, ale zbytek at tam proboha necha...

Na zaver bych ale vysekl poklonu skotskemu kudrnaci. Vsichni jsou po OH na totalnim maderu, a ten chlap jede jak William Wallace, a to normalne s Kevinem miva i problemy...pokud Andy nevyhraje USOpen...bude to prekvapeni...v tuto chvili asi neni lepsiho hrace na okruhu, jinak receno, nevidim tam v tuto chvili vetsiho favorita nez skotaka. Je tam par typku, kteri ho muzou potrapit, ohrozit, ale jestli mu vydrzi ten lauf...dost tezko se bude sundavat.
Reagovat
Frick
Už ta tvoje politika a konspirace mne začíná dost s*át. A věřim, že nejen mne.
Reagovat
FulnekUltras
Taky si myslím, že knížepanské by momentálně nepomohlo, ani kdyby proti ní do závodu vypustili Rusky hned dvě a házelo by se až v neděli... ;)))
Reagovat
Frick
Na druhou stranu - Ta Petra to finále (a v něm pak případně i zlato proti nestoprocentní Angie) urvat měla. Může se řikat, že bronz skvělý, ale zahodila ohormnou šanci, kterou jí dala mimozní Serena.

Plus H+H neměly prosouštat vedení set + double brejk. Pak by měla Andrejka (nejhůř) stříbrnou a ne modrou medaili.

Šafi s Bárou asi OK, to bylo maximum, jejich singlový výsledky nevypovídaj o úplně maximální formě. Plus ty zdr. problémy Šafi.

Mix taky dobrej. Ponožka a podkolenky byly příliš dobré.
Reagovat
Frick
Na druhou stranu - upozorňuju, že já jsem vždycky poněkud náročnej. Takže před 4 rokama jsem zase žehral na to, že se Veselý ve finále podělal nebo že basketbalistky mohly jít přes Francouzsky v pohodě do SF....
Reagovat
smazaný uživatel
Mohly, ale s tím už nic nenaděláme. Něco podobného se v Riu stalo Turkyním, když ještě necelé 4 minuty před koncem vedly nad Španělskem o 8 bodů a nakonec prohrály košem s klaksonem...
http://www.onlajny.com/match/index/date/2016-08-16/id/184797

To je prostě basket a takové obraty se stávají. Co bych teď dal za to, aby naše baskeťačky byly ve čtvrtfinále OH... Ale upřímně, vyměnil bys ten Londýn za stříbro na domácím MS 2010? Já teda ne.
Reagovat
FulnekUltras
pro dnešek už opravdu končím... ;)))
Reagovat
FulnekUltras
pokud už samozřejmě ušáci nemají další podrazácký plán...
Reagovat
Frick
Asi to na víc nebylo. Jen to Bářino štěstí bylo kompenzováno Zuzčinou smůlou.

Prostě nebyly holky v cajku. Tak je.
Reagovat
vrabejka
Holt 2 závody v sezóně nemůžou stačit na medaili na OH. Škoda že nebyly OH kdyz běžela pod 53
Reagovat
FulnekUltras
škoda, že Rusové nepřenechali ušákům dobrovolně Krym
Reagovat
Fandina
Co by s ním dělali, jsi naiva.
Reagovat
FulnekUltras
ovládali Černé moře a nástupní prostor na Moskvu
Reagovat
Fandina
Na to nepotřebují území. Ovládat jinou zemi mohou i bez toho.
Reagovat
FulnekUltras
na Rusy peníze neplatí jako na čecháčky
Reagovat
themimone
Reagovat
Fandina
Na každého platí peníze.
Reagovat
FulnekUltras
zkušenost ze Sněmovny? ;)))
Reagovat
Fandina
Peníze platí na každého člověka, důležité je, jestli ty peníze jsou získané poctivě.
Reagovat
FulnekUltras
Tak o tom na Malé Straně nikdo nepochybuje... ;)))
Reagovat
Fandina
O tom by neměl pochybovat nikdo. Každý člověk by měl své peníze získávat poctivě.
Reagovat
FulnekUltras
a nenechat se ovlivnit penězi druhých... ;)
Reagovat
Fandina
Umět vydělat poctivě peníze je plus pro každého člověka.
Reagovat
FulnekUltras
zůstat dnes v plusu ještě větší... ;)
Reagovat
kada.tom
Usain zlatej :-)
Bez rekordu, ale zlatej :-)
Reagovat
Dobry-den
No to je teda fakt šok týdne
Reagovat
kada.tom
šok to není, jen potvrzení dokonalosti a fenomenálnosti :-)
tak ještě zlato ze štafety a bude to :-)
Reagovat
Dobry-den
To už je jenom formalita ;-)
Reagovat
kada.tom
stačí jedna blbá (ne)předávka a je po formalitě :-)
Reagovat
Dobry-den
Vyloučeno
Reagovat
vrabejka
Trapné no. Už mu stačí časy o několik desetin pomalejší a stejně suverénně vyhraje. Aspoň Lemaitre potěšil.
Reagovat
Frick
Na počet je vyrovnáno Sydney, ale zápis tam byl 2-2-3.

Ztrácíme pořád na Athény (1-3-4, poté 1-3-5) i na zimní Soči s 2-4-2...

A kdyby nebyla Gábina labilní ve sprintu a Ledecká v háji záda....
Reagovat
kada.tom
vyhraje? udělá světový rekord?
Reagovat
FulnekUltras
rekord už asi ne
Reagovat
kada.tom
chce na něj útočit, tak jsem zvědav, co kluci předvedou :-)
Reagovat
Frick
Bohužel její zlaté sezony byly poněkud liché a neolympijské. Nedá se nic dělat. :-(
Reagovat
kada.tom
je dvojnásobná mistryně světa, což je naprosto parádní, takže nesejčkuj, holt to prostě nemůže vyjít pokaždý
Reagovat
Frick
Fakt jsem počítal nejhůř se stříbrem.

Ale když si to člověk veme z toho úhlu pohledu, že v tom finále zaběhla nejlepší čas sezony, tak začne přemýšlet o tom, zda ta Zuzka nebyla silně přeceněnovaná, aneb když zdraví neslouží a není možnost závodit, tak to prostě nejde :-(
Reagovat
kada.tom
sama řekla v rozhovoru, že prostě se asi projevilo to, že tolik nezávodila
Reagovat
Frick
Sázkovky to nezvládly. Gratulka těm, co si vsadili na nějaké horší Zuzčino umístění.
Reagovat
FulnekUltras
po odečtení plnotučných Američanek, na které se bude čekat možná i více než 8 let, Zuzka svůj úkol splnila...
Reagovat
kada.tom
tohle nechápu ... jak se někomu daří, tak ho hned podezřívat z dopingu
Reagovat
FulnekUltras
vždycky jsem si myslel, že LOH 1984 byly vrcholem politického hnoje ve sportu, ale teď jsou vážně ohroženy...
Reagovat
kada.tom
aha :-D :-D
takže ty cílíš proti Američanům :-D

dobře, tak si to užij :-)))
Reagovat
FulnekUltras
o nic víc, než současné USA proti Rusům...což nevnímají pouze naivní holátka... ;)
Reagovat
kada.tom
tak USA cílí proti Rusům konstantně tak, jako Rusové proti USA ... nic nového pod sluncem :-)
Reagovat
Fandina
USA jsou ve všem lepší než Rusko. S tím nenaděláš.
Reagovat
kada.tom
ve všem ne :-D třeba v pití vodky jsou Rusové jednoznačně nejlepší :-D
Reagovat
FulnekUltras
v éře, kdy plně ovládají WADu i další sportovní instituce
Reagovat
Fandina
Ano.
Reagovat
Fandina
Naštěstí na tvém názoru nezáleží.
Reagovat
FulnekUltras
na realitě současnosti to nic nemění
Reagovat
Fandina
Na tvojí realitě ne. A ta mě nezajímá.
Reagovat
FulnekUltras
zavírat oči před realitou je pro spokojenost čecháčků nejlepší...
Reagovat
Fandina
Vidět na druhých to dobré, to je realita. Ne hledat mouchy jako ty.
Reagovat
FulnekUltras
ne mouchy, ale pěkně macaté masařky ;)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, všechno zveličuješ.
Reagovat
FulnekUltras
spíš jsem ještě hodně diplomatický ;)
Reagovat
Fandina
Takže ještě uvažuješ jinak, než tady píšeš? Tak to je mi tě líto.
Reagovat
FulnekUltras
ústně bych hodně věcí řekl asi trochu jinak ;), ale obsah zůstává stejný
Reagovat
Dobry-den
Zklamání. Obrovské. Se stříbrem jsem počítal tutovje. :-(
Reagovat
FulnekUltras
za 8 let už ta zásilka medaile poštou moc nepotěší
Reagovat
Dobry-den
Aspoň, že tu zatracovanou Báru máme...
Reagovat
Fandina
Bára je super!!!
Reagovat
lars
Ty lidi co Baru zatracujou ji nemaji
Reagovat
kada.tom
brambory ...
Reagovat
FulnekUltras
a nedej jí to zadarmo...
Reagovat
kada.tom
Jsem zvědav, co nám ukážou aktérky :-)
Reagovat
kada.tom
a teda Chorvatka zlatá, docela úlet :-D
ale tak vyšlo jí to, budiž jí to přáno :-)
Reagovat
Fandina
bronz je nádhera.
Reagovat
Frick
Musíme to brát.
Reagovat
kada.tom
přesně tak :-)
Reagovat
Frick
Horší je, že po ní si nikoho nevybavuju. Ogordníková je sice hezká, ale hodit neumí.
Reagovat
kada.tom
Ale jo, vybojovanej a upracovanej - po tom letošním trápení je i bronz fajn - Bára říkala, že chce medaili, tu má :-)
Reagovat
FulnekUltras
hlavně nějaká placka ;)))
Reagovat
kada.tom
6. pokus nic nemění ... takže bude max. bronz, i ten by byl fajn :-)
Reagovat
FulnekUltras
krátce před 400 př. žen začíná mírně poprchat
Reagovat
kada.tom
a taky před 200 m mužů, tam se očekávám atak světového rekordu
Reagovat
FulnekUltras
a šestý pokus definitivně vrací knížecí služku do reálu...
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
FulnekUltras
ale pravdivé - jinak Báře samozřejmě uznání za návrat po mateřské...
Reagovat
FulnekUltras
momentálně mírně zatuchlý bronz...
Reagovat
kada.tom
64,80 ... Bára jde na třetí flek
ale teda křičet Báru při hodu jsem ještě neslyšel, asi :-)

tak třeba se ještě Bára na poslední pokus vyhecuje :-))
Reagovat
kada.tom
jinak teda je 3. o 2 centimetry :-)
Reagovat
FulnekUltras
už na to zjevně nemá... ;)
Reagovat
kada.tom
pro Timeu Babos :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Severní Maďarka jí to ale nedala zadarmo.
Reagovat
Dobry-den
Daří se?
Reagovat
kada.tom
Hmm, soupeřky se zlepšujou ... chtělo by to konečně nějakej Bářin úlet, pokud na něj má, noo
Reagovat
FulnekUltras
a Bára po OsR Chorvatky hodně přes 66 pátá...
Reagovat
FulnekUltras
a už šestá, přehozena i Číňankou
Reagovat
FulnekUltras
a Bára radši úmyslně přešlápla...ještě tři možnosti...
Reagovat
Fandina
Nenechala si to měřit
Reagovat
FulnekUltras
nic jiného jsem neřekl ;)
Reagovat
Fandina
řekl si úplně něco jiného
Reagovat
FulnekUltras
se stejným významem ;)
Reagovat
kada.tom
nenechala si měřit = radši úmyslně přešlápla
Reagovat
FulnekUltras
Fandinku určitě zaujala ta trefená šedesátka... ;)
Reagovat
Fandina
Ty na šedesátku nemáš
Reagovat
FulnekUltras
klidně i na sedmdesátku ;)
Reagovat
Frick
Takže dva mizerný pokusy a jeden slabě průměrnej.
Reagovat
lars
radsi tu rozeber salaty ze Slavie v poslednim zapasu 0:3
Reagovat
kada.tom
+1 :-))
Reagovat
Frick
Takže zase skreč. Už třetí za poslední 2 měsíce.

Co s tou holkou je... :-/
Reagovat
Jabadu
No a už to vypadá na erteple.
Zatracená, zkurv ... práce!
Reagovat
FulnekUltras
zatím bohužel potvrzuje mé prognózy...
Reagovat
Dobry-den
Dobrou-noc
Reagovat
kada.tom
klid, už se posunula na třetí flek :-)
Reagovat
Frick
No, snad to není nejlepší pokus dne.
Reagovat
FulnekUltras
což jí zatím snad zajišťuje ještě 4 pokusy
Reagovat
kada.tom
což je aktuálně to podstatné, pořád je prostor pro zlepšení :-)
Reagovat
FulnekUltras
teď po zlepšení Bělorusky Bára už čtvrtá
Reagovat
Frick
Slabota zatim :-(
Reagovat
Frick
Hlavně aby to pak nesváděla na novináře, bo si jí dovolili věřit v medaili.
Reagovat
FulnekUltras
atakuje nejlepší historické výkony v kouli - od vítězství v 17 letech na MS juniorů je teď ve 23 letech výrazněji vidět teprve podruhé... no, pánové a dámy nejen z WADA, IAAF a MOV, zpytujte svědomí podle vlastního uvážení...
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D :-D :-D
Reagovat
blixa
Ale soudruhu ... vezmi si prášky a šup do hajan ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Jak se díváš na dnes tak ochotně poskytnutou novou šanci pro us štafetu žen? Zatímco Rusky ve stejné disciplíně byly kvůli údajnému dopingu jedné z nich diskvalifikovány 8 let zpětně...

http://www.ceskatelevize.cz/rio2016/videoarchiv/nejnovejsi/338839-chybna-predavka-americanek-ve-stafete-na-4-x-100-metru/?page=3
Reagovat
FulnekUltras
Teď dokonce 22,52 - nový OR...Crouser ve 23 letech extrémně tenké nožky a zároveň zcela disproporčně přepumpovaný vršek...posuďte sami, vážení spotřebitelé...za mě totálně plnotučná kúra...zato čecháček za mikrofonem si nadšením ucvrkává do textilu...
Reagovat
Jabadu
Tsss ... ten Holuša. Umí 3:36 a v SF OH jde 3:40!
Milane, to bys blil!
Reagovat
FulnekUltras
byl hodně dlouho na vnějšku - spousta metrů navíc...
Reagovat
FulnekUltras
V nočním atletickém bloku tipuju hodně vydřené stříbro Zuzky, zatímco knížecí posluhovačka s Janíčkem a oštěpem bude ráda za postup mezi posledních osm.
Reagovat
Jabadu
Naštěstí však oštěp třímá dáma, která šestým tahem dává mat ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Na Peking zůstanou jistě krásné vzpomínky... ;)
Reagovat
Jabadu
Já ji věřím. Ona je prý tak neuvěřitelně šíleně ulítlá, že to prostě dá. Ta Polka je sice nadopovaná, ale stříbro by mohlo cinknout.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud bude třetí zlatá, pokloním se jí stejně jako Boltovi... ;) ...realita je však neúprosná...
Reagovat
kada.tom
já věřím, že to Báře může uletět :-)
zlato by byla fantazie, ale každá medaile by byla fajn :-)
to samé v případě Zuzky na oválu
Reagovat
Jabadu
Podařilo se mi za tři měsíce zhubnout 6 kg. Žral jsem salát, okurky, rajčata ... no jako pi.a!
Ale cítím se báječně. Ona to dá!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
us koulař už taky úřaduje... ;)
Reagovat
kada.tom
oni oba, hele :-)
Reagovat
FulnekUltras
holt asi dobrej matroš... ;)
Reagovat
Jabadu
Ty wole, já na ně mrknu a je mi to jasný. Kdyby to byl starej vytrénovanej ko.ot, beru. Ale tohle?!
Reagovat
kada.tom
LOL :-D
američtí koulaři byli vždy vynikající ... nevím, co tam chceš vidět, jako :-)
Reagovat
Jabadu
Jseš slepej?! Mladej nasolenej vosel. Ale má to zajištěný.
:-)
Reagovat
kada.tom
a co jako, že je mladej? ... ten druhej Polák je taky mladej a taky se poprvý probojoval do finále :-)

prostě umí vrhat, no ... nic víc bych v tom neviděl :-)
to můžeš odsoudit všechny ty finalisty ...
Reagovat
Jabadu
Budou rádi, jestli se dožijí třicítky. A nebo skončí jako Zaremba.
Reagovat
Jabadu
Tak tam je to vošéfovaný.
Reagovat
FulnekUltras
z nejvyšších míst
Reagovat
kada.tom
určitě :-D
Reagovat
tommr
v prvním kole si se soupeřkama hladce poradily ve dvou setech. Snad si Bára spraví náladu po vyřazení v singlu aspoň v tom deblu ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Indka si jistě bude s Barčou rozumět líp, než s arogantkou Hingis.
Reagovat
vendulkabendulka
Dalsi zapas za chvili, dneska uz treti. Se poradatele naprosto zblaznili, nebo je na livesport neco spatne?
Reagovat
Jabadu
Když jsem mrknul, jak Plíšče hraje s trpaslicí - málem mě vzal čert. Ale dobře jsem udělal, že jsem zde na TP držel hubu.
:-)
Reagovat
lars
A jak ten cert vypadal ? :)
Reagovat
Jabadu
Asi jako nas.aná známá herečka ...
Kvízová otázka - poznejte herečku:
"Jak si vlastně můžete dovolit z platu řidičky tramvaje takový kožich?"
"No jak asi! ... Chovám doma leoparda!!"
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
lars
ta trpaslice neni nic lehkyho- bude na USO2016 nasazena
Reagovat
Frick
Co se dá dělat. Ale asi už toho tady má dost. Byl to její 10. zápas od 6.8., to je celkem záhul...
Reagovat
lars
z tech 10 zapasu byla vetsina debl
Kerber hrala 9 . Z toho 8 singl
Reagovat
Frick
Bude to pro ni zase další pokus o překročení vlasního stínu. Pokud to opět nedá, tak už to bude na pováženou. Ne proto, že by prohra s Kuzněcovkou byla nějakou ostudou, ale proto, že to bude už tak 15 (tunajová) prohra v řadě s hráčkou cca TOP 15...

A to už by bylo skutečně na pováženou. Kor v dnešní době, kdy od 2. do 100. místa může každý porazit každýho...
Reagovat
lars
na povazenou jsi Ty a Slavie
Slavie - Brusel 0:3
Odflaknuti ! :))
Reagovat
blixa
A co ty ? Kdy překročíš vlastní stín ? :D
Reagovat
kada.tom
Tak Kerber odklidila další soupeřku a už jí chybí jen/ještě 3 výhry, předpokládám, že v QF si poradí s CSN mnohem snáze jak proti Báře nebo Mladenovic, které alespoň trochu odpor kladly.

Bude asi hodně záležet, na koho Kerber patrně narazí v SF či F, pokud by tam byly hráčky jako Muguruza-Blanco, Halep nebo Aga, je šance, že by mohla Kerber prohrát, nicméně podle její zarputilosti to vidím tak, že jí těžko někdo zastaví a po zásluze se v pondělí stane světovou jedničkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Po zásluze? I přes případný titul má za posledních 12 měsíců jasně horší výsledky než Serena. Spíš je k pláči, jak k ničemu celej slavnej ranking je.
Reagovat
kada.tom
ano po zásluze, pokud někdo získá grandslam, ve druhém je ve finále a ještě je ve finále OH (byť za ně nebyl žádný bod), tak pak ano - pak je to po zásluze ... to opomíjím fakt, že Kerber vyhrála Stuttgart a v současném bodovém stavu má i výsledky z jiných štědře dotovaných turnajů ... pokud by za OH byly body jako v Londýně, patrně by světovou jedničkou už teď (byť třeba zatím jen "live") byla
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je ovšem ve hře někdo, kdo taky vyhrál GS a na dalších dvou byl ve finále plus k tomu přihodil titul na P5 a finále na PM, čili má evidentně lepší výsledky, tak to po zásluze není. Naopak je to dost nezaslouženě.
Reagovat
kada.tom
to ano, nicméně Kerber narozdíl od Sereny hrála celý loňský podzim, což je právě ten rozdíl, Kerbe nebyla zraněná a mohla hrát více turnajů ... Serena zraněná byla několikrát

ale s tebou nemá cenu jakkoliv argument, neb ty to stejně nepochopíš a budeš si mlít svou ...
Reagovat
PetaM
Pokud si Petra neuhaluzí první místo asi dvaceti porážkami v řadě, neuzná žádný argument :D
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já? Ty nechápeš, že první by měl být ten s nejlepšími výsledky.
Reagovat
Frick
První by měla (a i bude) mít ta, co má nejvyšší součet 16 nejlepších bodových zisků.

Můžeme jen vést spory o tom, zda se za ten či onen turnaj dává příliš málo nebo příliš mnoho.

Nikdo nenutil Serenu odpískat podzim. Minimálně Peking a TM jet mohla.
Reagovat
bIbec
už vidím, jak by se iqe pral za Serenu, kdyby v naprostě stejné situaci jako Kerber byla Petra Kvitová :-)

Já bych to prostě bral, tak jak to je. Pokud tento týden Kerber ten turnaj vyhraje, tak bude jednička oprávněně. I když já pořád tak nějak favorizuju tu Simonu tento týden, že to Cinci vyhraje právě ona.
Reagovat
Kozoroh
Žebříček že je k pláči? Víš ty, jak se do poloviny 70. let tenisté kvalifikovali na grandslamy? Současný žebříček je to nejobjektivnější hledisko porovnáví úrovně tenistů, jaké bylo doposud vymyšleno. Jestli znáš lepší hledisko, sem s ním.
Reagovat
COMEON
Garbine alebo Simona by ju zastaviť mohli, Aga (aspon podla mna) bohužial nie.
Ale Angie je nezmar a obavam sa že v pondelok bude novou svetovou jednotkou.
Reagovat
tommr
ideální by bylo kdyby jí zastavila až Karolína ve finále ... :)
Reagovat
kada.tom
to by taky byla příjemná možnost :-)
Reagovat
COMEON
ja by som bol radšej keby ju vo finale porazila Domi :D ale každy mame svoje :) :D
Reagovat
tommr
tu doufám Karolína vyřadí v česko-slovenským derby už v semifinále ... :)
Reagovat
kada.tom
tak ona může Cibuli vyřadit už Babos v třaskavém maďarském derby :-))
Reagovat
tommr
to ještě Cibule nějak uhaluzí ...
Reagovat
COMEON
to 'maďarské' bol uder pod pas! :D
Reagovat
kada.tom
s Agou by to bylo takové na vážkách, dvě tebou jmenované by ji klidně porazit mohly :-)
Reagovat
tommr
tentokrát spolu s Mirzaovou v deblu. Je to jejich první společnej zápas takže jsem hodně zvědavej jak jim to půjde ... :)
Reagovat
vrabejka
Fuu Báara pořádně kousala. Ale Angie to zvládla. Tak už jen 3 zápasy pojď.
Reagovat
sprchon
Angie působila dost unaveně a dělala hodně chyb. Ať si raději odpočine.
Reagovat
vrabejka
Větší šance vzít Serene post no.1 nebude.
Reagovat
sprchon
Bohužel. Upřímně jsem takovou bitvu nečekal. Obzvlášť po prohraném prvním setu jsem čekal rychlej konec. Bylo tam dost chyb z obou stran, víc bohužel od Baruny. Zároveň ale i pěkný výměny, pár supershotů od Angie a Barča občas zakouzlila na síti. :) A bekhend jí šlapal výborně.
Docela škoda hlavně toho prvního setu, tam Barča snad třikrát vedla o brejk, ale ani jednou ho nepotvrdila i když vedla třeba 30:0. Pak se prostě vyházela. Ve druhym dotahovala, ale nakonec to nestačilo, těch chyb bylo proti Angie moc.

K Angie bych rád napsal "nech to tam vyhrá celé", ale vůbec mi nepřipadá, že je v rozpoložení, kdy by na to měla. O to víc jsem dneska fandil Barče, ale bohužel...
Reagovat
tommr
Bára byla v klíčovejch okamžicích příliš netrpělivá a zbytečně se vyházela. Je to škoda, protože dneska rozhodně měla na to Kerberovou porazit ...
Reagovat
d@ve
Škoda Báro, snaha se cení, ale zdá se, že si jde Angi pro ten titul No.1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karlička se teď na tebe upřeně dívá :D
Reagovat
tommr
snad jí zastaví Karolína ... :)
Reagovat
A.R.R.
Světlana už to snad dá.

Ago na tebe budu myslet ve snu, tak koukej Johanku zválcovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by Timea otočila.
Reagovat
A.R.R.
Timču mám rád, ale Světlanu raději, takže mě to akutálně vyhovuje :-) Ale ono to možné je, Světlana taky umí darovat vyhrané zápasy.
Reagovat
sprchon
Timea je výborná na síti, ale málokdy se na ni dostane. A z forehandu naprosto neškodná, ať už hraje kopce nebo ty slajsy, to už vůbec no way.
A teď konec. Snad bude zápas s Kájou v rozumnou hodinu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Timea nevyužila ve 3. setu 6 brejkbolů.
Ale po zápase srdečná gratulace.
Když to Světlaně padá, tak se na její tenis hezky dívá.
Reagovat
Lunej..
tak Barča bohužel. Angie jsem dřív fandila a teď mi nějak nebaví, přitom na sobě zamakala, zhubla a i její hra není jen o obraně. Barčo škoda, ale Sam by jí taky asi nedala.
Reagovat
sprchon
Zrovna dneska to byla od Angie bída. O to větší škoda, Bára si to prohrála sama, měla ji zlomit v prvním setu.
Reagovat
PetaM
Bára zatím spousta dřiny pro nic.
Reagovat
sprchon
Výstižně shrnuto. A já se tu rozepisuju. :D
Reagovat
Fandina
4:4 ve druhém setu. Baruška hraje s Kerber trpělivě, přišla o podání, ale zase si ho vzala. Škoda prohry TB v prvním setu, ze začátku uděla chyby, ale dva SB pak odvrátila, třetí už si Kerber uhrála po super výměně.
Reagovat
Fandina
Ach jo. Kerber jí vzala podání.
Reagovat
sprchon
Ještě pojď! Hlavně ted udržet. :D Ty stopvoleje, to je luxus. :)
Reagovat
sprchon
Dprdl práce. :/
Reagovat
A.R.R.
Bára ví jak Angie posadit na koně :-D

Na síti je Barča TOP hráčka!!!
Reagovat
Lunej..
Jenže pinkaná s Angie je o ničem.
Reagovat
A.R.R.
No nedá se nic dělat, když mohla jít Barča do vedení, tak to zahodila...ale nevěřím tomu, že Angie v Cincinnati sundá Serenu z trůnu.
Reagovat
Lunej..
Doufám, že ne.
Reagovat
A.R.R.
V prvním zápase se hodně nadřela a dnes nebýt toho, že Barča zahazovala šance jak na běžícím páse, tak by to skore asi vypadalo jinak.
Reagovat
lars
Serina 1. je prezitek :))
a blizi se jeji konec
Reagovat
FulnekUltras
i když ju držej nad vodou jak štafetu USA... ;)
Reagovat
A.R.R.
Serena je věčná :-D
Reagovat
Lunej..
Tebe zase drží nad vodou ta tvoje až patologická nenávist k Sereně.
Reagovat
tommr
pořád ale lepší jako jednička Serena než Kerberka ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tomáš má pěkně umeteno teď porazit cilice a corice a děl se vůle boží finále by bylo fakt parádní:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a tam prehrá ako vždy. Žiaľ, Tom nevie využívať ponúknuté šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, nekecej. Cilic není žadný umeteno a takového Nadala by nejspíš porazil i snáze než Corice.
Reagovat
tommr
on má ale pravdu. Pokud dneska Tomáš porazí Cilice tak má umetenou cestu až do finále. Na Nadala a na Wawrinku neumí zahrát at tihle dva hrajou sebehůř zatímco na Corice, Johnsona nebo Dimitrova by snad nějak vyzrát moh ... :)
Reagovat
COMEON
"..O semifinále a čtvrtou výhru v řadě, což se mu povedlo naposledy ve Wimbledonu 2014, si zahraje s Tsongou, nebo s Johnsonem. "

To fakt?! :O
Od Wimbledonu'14 nevyhral 4 vyhry v rade?
Reagovat
dunphy
Tak tak. Jako by se to v tom Wimbledonu nějakým způsobem zlomilo :/
Reagovat
dunphy
To už vlastně i ta Evženka je v tomto ohledu od Wimblu 2014 lepší jak on :D
Reagovat
smazaný uživatel
Katastrofální nadal....
Reagovat
sprchon
Dneska se zvukem, super. :)
Reagovat
A.R.R.
Tak se Bára nasr..a, tak už to půjde samo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nasrala se v prvním gemu, to je rekord :D
Reagovat
Lunej..
Zatím holky hrajou, jako když je to vůbec nebaví :)
Reagovat
A.R.R.
Mě Bára někdy neskutečně štve, zahraje světové údery a pak hned naseká laciné chyby....
Reagovat
sprchon
V tom se vidím. :D Hlavně jak ve 2. gamu vedla 30:0 a pak se vyházela. :)
Reagovat
A.R.R.
Přesně, to prostě hlava nebere, přitom to nebyly nějak obtížné výměny...
Reagovat
sprchon
Ale bere, prostě je to labilka, no. :D
Reagovat
A.R.R.
Je a neskutečná :-D No měly si holky před zápasem hodit korunou o to, která postoupí, docela děs na hráčky, které mívají poměrně málo UE.
Reagovat
A.R.R.
Barča se prostě zdokanaluje, ale měla tu umpirovou fláknout raketou po hlavě, to by si i ten servis udržela :-D
Reagovat
Lunej..
O co šlo, já to neviděla od začátku...?
Reagovat
A.R.R.
Barče zahlásili out, vzala si jestřába a míč byl dobrý, ale umirová nařídila opakování výměny. jestli oprávněně nevím, neviděl jsem inkriminovaný moment, až jestřába.
Reagovat
sprchon
Ten moment jsem taky zaspal, ale každopádně Barču lajnoví dneska už dvakrát poškodili.
Reagovat
sprchon
Ale tyhle dva gamy opět luxusně. :D A Angie zatím dost chybuje...
Reagovat
A.R.R.
Tak třeba nám to někdo objasní, když jsem to zachrápali :-D Angie je zatím jako by jí uletěly včely. Hraje dost mizerně.
Reagovat
Lunej..
No to mě štve, že mi Barča vyřadí Samičku a pak hraje jak hraje. Snad Angie dá, ale osobně tomu moc nevěřím.
Reagovat
sprchon
Angie to asi uhaluzí, pokud se Barča z každýho brejku sesype...
Reagovat
Lunej..
Je zajímavé, že od té doby, co sleduju tenis, tak čím dál víc piju.. tak na jednu stranu není divu, když vidím svoje stádo :D
Reagovat
sprchon
Tvůj výběr už jsme snad dost probrali, tam je jasný, že se to bez pití nedá. :D :)
Reagovat
Lunej..
Hele, osobo, važ slova. Petra udělala bronz, Sam se zlepšila, Simča jede, Serena je no comment a zbytek už ani nevím :D
Barče nelze upřít, že bojuje do posledního míčku, i když to vypadá blbě.
Reagovat
sprchon
Nojo, nebejt OH, tak je Petra taky no comment. :P :D Sam má výjimečně dobrou sezonu, letos se mi fakt líbí... Stejně ale fandit tvým hráčkám je většinou o nervy. :D To je pak samý "no comment" nebo "já už fakt nevím, komu mám fandit" a nebo teď to pití... Já vždycky říkám, užívejme si toho, co je. :) Barča i Sam třeba letos super sezona, ta Petra se teď taky předvedla... Prostě skoro vždycky se dá něco dobrýho najít. :)
Reagovat
Lunej..
no však jo, proto piju z radosti :D Ne, teď vážně, holky mi dělají radost, u Sam víme oba, že je otázka času, než s tím švihne, Petra se zvedá (snad) a Barča má letos opravdu formu jak hrom, Krupa jí evidentně sedne.
Reagovat
sprchon
Jojo, ona Baruna celkově od toho postihu kvůli sibutraminu udělala velikánskej pokrok a teď s Krupou je to fakt paráda. :)

Sam mi nepřijde, že by měla končit, nepřipadá mi, že je za zenitem nebo že mele z posledního. Letos konzistentní jako nikdy. Stejně tak Kuzna, ta se mi letos taky celkem líbí. Ten nadhled, tenisová vyzrálost... Ony se tyhle dvě asi navzájem podporujou, nedivil bych se, kdyby jednou skončily společně. :D

Sakra teď ale Barča. Tohle už taky na sucho nedám, otvírám lahvana. :D Angie takovej supershot na závěr, já se snad picnu...
Reagovat
smazaný uživatel
O Svetlane radši teď ani nepiš :-D
Reagovat
sprchon
Ty fandíš Timče, co? :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Má první set se Svetlanou :-) Aspoň něco. Ale o podání Světlany za stavu 4:3 pro Timeu se tahaly dlouho.
Včera Alison proti Svetlaně hrála úžasně do poloviny 2. setu, pak Svetla měla brejk ucítila šanci a jela...
Tak snad to dneska bude naopak :-)
Reagovat
A.R.R.
No jo, Světlana si to zase musí komplikovat koukám, hroznýýýýýýýý :-D
Reagovat
sprchon
Komplikuje si to, no. Furt ztrácí podání ve 2. setu. :D
Reagovat
A.R.R.
Další labilka :-D Jediná Ruska kterou mám rád a jede takové vlny :-D
Reagovat
Lunej..
Tak já si samozřejmě přeju Sam na okruhu co nejdéle, ale už je jí 30 a víme, jak to s ní je. I když je fakt, že zraněná nebývá, na rozdíl od jiných tenistek. Barča snad ještě bude hrát nehledě na Krause :)
Reagovat
sprchon
Krause bych do toho nijak netahal, ale je zajímavý, že na to, jak jsou spolu dlouho (tuším že skoro dva roky), tak Barča neměla žádný extra výpadky, spíš je furt nahoře, dokonce lepší a lepší. A pozitivní taky je, že už se vůbec nemluví o tom jejím kotníku. :) Vím že v tom rozhovoru u Krause říkala, že hraje s brufenama a že jí půlka doktorů doporučuje operaci. Takže prej zkouší hrát dokud to půjde a zatím se to zdá bejt lepší a lepší. :) Takže musím zaklepat a jen tak dál. :)
Reagovat
Lunej..
Já myslela, že jí bolí pata a ne kotník. O Brufenu vím, to ale je taky záhul zase na žaludek. Tak přijde mi, že se k sobě nějak oba hodí. :) Patu jsem si asi spletla s Cibulkou, ta byla na operaci a klobouk dolů, jak se rychle vrátila do formy.
Reagovat
sprchon
Tak určitě se k sobě hoděj a pokud můžeme soudit podle hry, tak jim to asi funguje dobře. :D
Brufen je zátěž na spoustu orgánů, hlavně asi na játra a brát ho dlouhodobě, to musí bejt peklo, to si nedokážu představit. Já si ho beru párkrát do roka, když hodně bolí hlava. Tam aspoň ale vím, že je to třeba z chlastu a že to přejde, že je to jednorázovka. Ale brát to na bolest něčeho jinýho, když vím, že tím dlouhodobě ničemu nepomůžu, jen tím tlumím a zakrývám nějakej problém, to mi přijde dost blbý. Ale nevím, třeba se to Barče nějakým zázrakem zlepšilo samo od sebe. :)
Reagovat
Lunej..
Tak Barča asi ví, že jít na operaci a pak se vracet není nic jednoduchého. Já Brufen neberu vůbec, je mi po něm blbě.
Reagovat
sprchon
Právě že řekla, že další návrat už by absolvovat nechtěla, to by byl asi konec kariéry. Proto mi teď přijde jako zázrak, že prožívá vlastně nejlepší období vůbec a problém zdá se zmizel. :)
Reagovat
A.R.R.
Vítej v klubu alkoholiku na TP :-D
Reagovat
Lunej..
O žádném nevím, jen já set tu většinou přiznávám, že chlastám. :D I teď jsem si nalila, abych to vydržela.
Reagovat
Lunej..
se tu - už i blbě píšu
Reagovat
A.R.R.
Já se veřejně přiznávám, že u tenisu chlastám, páč WTA se jinak sledovat nedá :-D
Reagovat
A.R.R.
Se ti nedivím, Angie je dnes hratelná...ale Bára to nějak nechce pochopit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Borna doufám že toho vyndavace trenek se svojí prdele porazí:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo proč na novasportu 2 nedávají tenis?bude hrát nadal proti cocicovi a místo toho je tam ohraná olympiáda
Reagovat
A.R.R.
Prý teď budou tenis vysílat jen jednou za čtyři roky povídali :-D
Reagovat
kada.tom
ohraná olympiáda? vážně? ... je jednou za 4 roky ...
Reagovat
vendulkabendulka
Karolina ma formu jak hrom. Jestli se tradicne nezblazni v prvnim kole USO, predikuji ji paradni vysledek.
Reagovat
A.R.R.
Kája na GS parádní výsledek? To se Blixa nadře :-D
Reagovat
blixa
No já to nechci vidět ....Kája, koťátko, prdelka, Bára, Lucka ... to bude peklo ... ;-)
Reagovat
Lunej..
Stejně nemáš co na práci, tak si nestěžuj :)
Reagovat
blixa
No to víš ... nestíhám nic, hlavně spát !!! :(((
Reagovat
A.R.R.
A tak to já jsem naprosto v klidu co se týče US open, nečekám nic velkého :-D
Reagovat
sprchon
Jednou to přijít musí... Nebo nemusí teda, ale mohlo by. :D
Reagovat
A.R.R.
Mohlo by, otázka je, kdy to přijde :-D
Reagovat
A.R.R.
Káje gratulka :-)

Koukám Simona řádí a vyučuje hyperaktivního skřeta :-D
Reagovat
Lunej..
Simča se s tím nepárala teda, chlapi ještě hrajou a ona už to dávno vyhrála. Super. :)
Reagovat
A.R.R.
Vzala to hopem Simča, gratuluji :-) Ve ČF zopakujeme epickou bitvu z TM :-D
Reagovat
tommr
podala opět velmi dobrej výkon a vrátila nebezpečný Japonce porážku z Wimbledonu. K výhře si pomohla mj. i 15 esy ... :)
Postup do čtvrtfinále znamená i první plusový body a posun v žebříčku na 16.místo před Stosurovou ... :)
Reagovat
Fandina
pěkně, ve druhém setu si Doi povodila. V dalším kole to bude mít těžké, ať proti Bače nebo Kuznětsové. V každém případě, když bude hrát tak v pohodě, jako dva předešlé zápasy, tak by to mělo klapnout. Držím palce Kájo pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Misaki s Karol mají na sebe nějak "štěstí" :-D
Každopádně test pro Karol přijde v QF - Světlana nebo Timea ..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist