Plíšková podlehla Kuzněcovové, finále žen v Indian Wells obstarají Rusky

18. 3. 2017, 06:45
Aktuality 97
INDIAN WELLS - Karolína Plíšková do svého prvního finále na turnaji WTA Premier Mandatory nepostoupila. V boji o něj podlehla ve dvou tie-breacích světové osmičce Rusce Světlaně Kuzněcovové, která si o titul zahraje s krajankou Jelenou Vesninovou.
Karolína Plíšková

Ve středečním čtvrtfinále Karolína Plíšková zdolala dvakrát 7-6 Španělku Garbiñe Muguruzaovou a v Indian Wells obhájila loňský výsledek. Do svého prvního finále na turnaji WTA Premier Mandatory ale postoupit nedokázala, tentokrát totiž tie-breaky proti osmé hráčce světa Světlaně Kuzněcovové nezvládla. 

Světová trojka Plíšková v úvodu zápasu přišla dvakrát o servis a prohrávala 0-3. Manko dvou brejků však postupně i díky odvrácení setbolu smazala a za stavu 6-5 byla dvakrát dva míčky od zisku setu. Získat je ale nedokázala a tie-break se jí nepovedl. Sice od stavu 2-6 utekla z dalších tří setbolů, Kuzněcovová pak ale při své celkově páté šanci trefila vítězný úder.

Statistiky zápasu
Plíšková - Kuzněcovová
10 esa 5
3 dvojchyby 2
51 %
1. podání 'in' 64 %
72 %
úsp. 1. podání 67 %
48 %
úsp. 2. podání 57 %
42 winnery 28
36 nevyn. chyby 18
10/22 hra na síti 8/12
3/4 brejkboly 3/8
čas: 1:55

Druhou sadu začala česká hráčka brejkem, ale nepotvrdila ho a set musela rozhodnout opět zkrácená hra. Plíšková v ní znovu prohrávala 2-6 a tentokrát už závěr ani nezdramatizovala. Soupeřce při prvním mečbolu pomohla nevynucenou chybou. 

Čtyřiadvacetiletá Češka přestřílela o sedm let starší Rusku na vítězné údery 42-28, ale také udělala dvojnásobný počet nevynucených chyb (36-18) a prohrála druhý ze tří vzájemných soubojů.

"Karolína je teď jednou z nejlepších hráček na světě. Hraje skvěle a dnes to potvrdila. Pro mě je to cenná výhra, které si vážím, " řekla Kuzněcovová. "Cítím se skvěle. Dala jsem do toho všechno, bojovala jsem o každý míč. I kdybych jeden z těch setů prohrála, bojovala bych dál. A i kdyby pak vyhrála soupeřka, řekla bych dobrá práce."



Finalistka loňského US Open Plíšková si tak v kalifornské poušti nezahraje o svou devátou a dosud nejcennější trofej. V letošní sezoně, v níž má zápasovou bilanci 19-3, už triumfovala v Brisbane a Dauhá.

"Ona dnes téměř nechybovala při hře od základní čáry. Hrála opravdu dobře, dokonce dobře podávala. Hrála jsem s ní potřetí a myslím, že tohle byl její nejlepší zápas," hodnotila Plíšková.

"Já zápas jako byl ten dnešní potřebovala. Tohle je moje třetí porážka v sezoně a myslím, že tohle byl můj nejlepší výkon z těch zápasů, co jsem prohrála. A to je rozhodně pozitivní," dodala rodačka z Loun, která se nyní přesune na další velký turnaj do Miami a během antukové sezony pak bude útočit na post světové jedničky.

Turnaj v Indian Wells, který v tenisové hierarchii stojí hned za čtyřmi grandslamy, zůstává pro české tenistky dál zakletý. Do finále tady postoupila dosud jen Helena Suková, v roce 1990 prohrála s Martinou Navrátilovou.

Kuzněcovovou čeká krajanka Vesninová
Bývalá světová dvojka a dvojnásobná grandslamová šampionka Kuzněcovová si finále v Indian Wells zahrála už v letech 2007 a 2008. Tehdy nestačila na Slovenku Danielu Hantuchovou a Srbku Anu Ivanovičovou. "Před deseti lety jsem si tu zahrála ve finále poprvé. Je hezké se do něj dostat po tak dlouhé době ještě jednou."

Letos si Kuzněcovová zahraje o svůj 18. titul s o rok mladší krajankou Jelenou Vesninovou (h2h 1-1). Třicetiletá Ruska v semifinále navázala na skalpy bývalých světových jedniček Angelique Kerberové a Venus Williamsové a po výhře 6-3 6-4 nad Francouzkou Kristinou Mladenovicovou postoupila do svého největšího finále. 

Dosud největším úspěchem patnácté hráčky světa Vesninové bylo semifinále na loňském Wimbledonu. Ve čtyřhře získala dva grandslamové tituly a loni v Riu také olympijské zlato.

Čistě ruské finále se v Indian Wells hrálo naposledy v roce 2006, kdy Maria Šarapovová porazila Jelenu Dementěvovou.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 4.828.000 dolarů
páteční výsledky (17. 03. 2017)
• Dvouhra - semifinále •
Kuzněcovová (8-Rus.) - Kar. Plíšková (ČR) 7-6(5) 7-6(2)
Vesninová (14-Rus.) - Mladenovicová (28-Fr.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

97
Přidat komentář
FulnekUltras
Tak je to správne, tak to ma byt... ;)

Zvlášť v současné době.
Reagovat
Pavlis
To rozhodly jen nevynucené chyby? Fíha. Pro mě je záhada, jak může Mugu s Karo prohrát, ale Světlu už Plíšce neumí. Styl té Španělky mi vyhovuje, jak hraje, bez ohledu na to, že jí obecně stejně nijak nefandím. Jinak ten dnešní zápas měl přesně otočený skore ve zkrácené hře, podívám-li se na výsledek zápasu Plíšče-Mugu.

Jo, Karolína to bude mít nyní dost těžké, všechny se na ni budou chtít vytáhnout. A potvrzovat žebříčkový postavení, to je taky řehole. Nemluvě o tom, že jak Petra tak Karolína mají soupeřky, na které moc nebo vůbec neumí. U Petry tedy berte v minulém čase.
Reagovat
Dobry-den
Tys to teda rozsek...
Reagovat
FulnekUltras
ženy se přelévají a která nejmíň, ta bude nakonec No1 - zdůrazňuji ženy...
Reagovat
tommr
sám sis na tu tvojí otázku vlastně odpověděl. Proti Muguruze si Karolína věří a tak jí dokáže porazit i když zrovna nemá svůj nejlepší den. U Kuznetsovový je to přesně naopak ...
Jinak máš pravdu s tím, že Karolína to ted bude mít těžký, protože se každá hráčka bude chtít na ní vytáhnout a jako světová trojka bude po každým neúspěchu podrobená tvrdý kritice. S tím ale musí každá hráčka, která se dostane až na vrchol počítat ...
Reagovat
Fandina
Je potřeba si uvědomit, že oba zápasy se hrály v TB a v podstatě dopadl ten výsledek i poměrem v TB úplně stejně, jen první dva TB Kája vyhrála a ty druhé ne. Ale oba zápasy byly vyrovnané. Klidně mohla Kája vyhrát i s Kuznetsovou nebo prohrát s Mugu.
Reagovat
FulnekUltras
jj, jsou to detaily i trocha štěstí - což často rozhoduje, pokud se hraje z obou stran jinak poctivě
Reagovat
misa
byla před rokem na 86. místě. Pořád je šance :)
Reagovat
vendulkabendulka
Ještě bych ráda podotkla, že pokud jde o techniku úderů, Karolína mnoho slabin nemá.

Ale co se týče naštvané rozflákání rakety, tam vidím ještě velké mezery a prostor ke zlepšení.. :D
Reagovat
VlS
Nemá dramatickej talent.
Reagovat
FulnekUltras
maloměšťácké základy ovšem nechybí - ono vše se dá maskovat "imidžem" jen do určité míry ;)
Reagovat
Fandina
jj tvoje maloměšťácká přirovnání nechybí
Reagovat
marsden
Vesnina mega p**a s tim svym aja aja, to je snad horsi nez Azarenka. Pamatuju, jak v Praze par mladejch kluku z ni nemohlo a chechtali se, az je kolem lidi nepominali:))Asi jim to prislo jak hekani z pecka:)
Reagovat
PetaM
Nemají koukat na porno.
Reagovat
dunphy
Wow. Došel jsi ke skvělému závěru.
Reagovat
smazaný uživatel
Čím dál větší dementi sem chodí...
Reagovat
marsden
Ty si ho asi u ni honis, ale jeji aja aja aja hekani je dementni
Reagovat
smazaný uživatel
ty seš tady největ.ší dement, co téměř jen honí nad tenistkama
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední dobou tady čtu jenom samý urážky a trapný poznámky. Pak se někdo divte, že jsem nepříjemnej... Moje komentáře jsou aspoň o něčem, na rozdíl od spousty ostatních. Dřív jsem tady často a hodně psával o zápasech, ale už nejsem študák a musím chodit do práce, takže na sledování tenisu mám logicky míň času... Někdy taky uvažuju, že bych se na TP úplně vykašlal, ale teď k tomu fakt nemám důvod, když už se blíží duben...
Reagovat
FulnekUltras
ani květen nemusí být špatný... ;) jen se nenech ničím otrávit... ;)
Reagovat
EllNino
chudák Elena ...
Reagovat
Fandina
To je pravda, já jsem na tom FEDu byla a když s tím aja začala tak se tomu opravdu někteří posmívali, nicméně, tím jak hrála, dobře, to nebylo na místě, ale souhlasím, že to divně působí.
Reagovat
smazaný uživatel
No je zajímavé, že se tímhle vyznačují hlavně hráčky z východu, bývalého SSSR- Vesnina, Azarenka, Sharapova a nevím kdo dál..Třeba někdo poradí :-))
Reagovat
A.R.R.
To bych neřekl, Pereira ta při úderech snad zaříkává koně, Schiavone ta taky řve jak když vraždí vola :-D
Reagovat
VlS
Začala s tím Monika Seleš, pak Larcher de Britto, ... mám pocit, že to nějak začlo u Nicka Bolletieriho, že to učili v jeho akademii úplně záměrně
Reagovat
FulnekUltras
s "odbornou" výmluvou na dýchání ;)
Reagovat
Hector21
jaj, Světlík, peckaaaa

a teď to vyhraj celé :)
Reagovat
FulnekUltras
joooo !!!!!
Reagovat
brixner
Kuznu mám taky rád!
Reagovat
vrabejka
Tak Kája si dnes asi nezasloužila vyhrát. Vždyt v zápase skoro vůbec nevedla.
Aspon utichne ten hype kolem jejího útoku na no.1 a nebude pod tlakem.
Reagovat
FulnekUltras
výsledek těsný - a potom rozhodují drobnosti - i uvnitř... ;)
Reagovat
lars
driv nez ceske :(
Reagovat
EllNino
tak to už bylo několikrát ...
Reagovat
lars
myslim od doby, kdy mame alespon 2 tenistky v top 20 asi od 2014
Reagovat
EllNino
stejně nechápu tvoje rozčarování
Reagovat
lars
nechapu co tim myslis
Reagovat
fialka
škoda, verila som, že to dá. No nič, musím skuknúť záznam čože to tam stvárala. Na Digi4 o 13:25.
Toto je presne to, o čom sme s Renelom písali.

Od: George_Renel
Novináři zase zbytečně tlačí
http://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-indian-wells-dml-/tenis.aspx?c=A170316_212711_tenis_ten
[ Reagovat ]
17.03.2017 17:44Od: fialka
tak, tak, netreba tlačiť na pílu. Dominika tiež siahala na no.3 a nezvládla to. Médiá to je hrobár všetkých nádejí. Tenistka si to uvedomuje a to nie je na psychiku dobré. Domi mala zakázanú akúkoľvek aktivitu na sociálnych sieťach. Neviem či všade, ale na FB dala foto po 2 týždňoch a vzápätí mala problémy s hrou.
[ Reagovat ]
Reagovat
lars
pochybuji,ze by to vyznamne ovlivnily media, pac skutecnou mirnou favoritkou byla Kuzna s hromadou vlastnich zkusenosti z podob. zapasu
Reagovat
fialka
Nevieš, tú mašinériu na útok na no.1 musela vnímať aj ona. Nemyslím, že Svetla bola mierna favoritka. Predzápasové kurzy boli v prospech Karolíny.
Reagovat
lars
o masinerii nevim, vim pouze o nekterych clancich na tema top 1
kurzy SK byly spatne nastavene.
Reagovat
fialka
hmm, tú iróniu si si mohol odpustiť. Ja ti odpúšťam. :)
Reagovat
lars
jakou ironii ?
Reagovat
smazaný uživatel
Novinařina je vždy nevděčné povolaní, protože dokáže ovlivnovat nálady lidí. V článku, ale není nic, co by nasvědčovalo, že tlačí na pilu, z mého pohledu je to napsáno slušně a opatrně. Jenom nastínil, jaké jsou vyhlídky pro Karolínu v následujících měsících. A nikde není psáno, že musí vyhrát každý zápas. Sledoval jsem pouze zápas s Garbine a byl to skvělý zápas. Takže formu určitě má, v TB loterii se Světlanou to holt nevyšlo. Tento turnaj zdá se ruskám mimořádně svědčí, což dokazují i minulé vítězky a hráčky z bývalého východního bloku na tomto turnaji pravidelně vítězí. Důležité aby přesun ze západního na východní pobřeží zvládla a v Miami udělala také kvalitní výsledek. Osobně mám Miami raději, je takové pestřejší, a dost dobře nechápu, jak v Indian Wells mohli udělat 5 největší turnaj. V dědině s 5 000 obyvatel, kde 80% populace jsou zajištění důchodci. Zřejmě si majitel turnaje toto právo předplatil dotací turnaje.
Reagovat
EllNino
v Miami bude jako obvykle vlkho jako prase, a Karolíně en turnaj podle jejich slov vůbec nesedí ... ale on nesedí žádné naší holce, a podle toho vypadají i výsledky :)
Reagovat
fialka
áále, tu nejde predsa o to, ako je článok napísaný. Ber to v globále. Ja sa po nete veľmi netúlam, ale kde som otvorila športovú stránku, tam bola reč o Karolíne a no.1. Ja jej to prajem a budem radosť.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos má ještě s Elinou, jak píšou v odkazu tvého zminovaného článku, nejstabilnější výkony, tak je jasné, že tou myšlenkou se začnou novináři zaobírat. Kdyby je neměla, tak o tom budou psát jinak. Jen at kráčí postupně a v létě už to může být klidně realita.
Reagovat
fialka
Len nech sa zaoberajú. Ak sa nebudú, to bude horšie. :) Aj oni musia z niečoho žiť. Šéf povie, napíš článok a on má čiarku, že splnil.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína není Petra..Śkoda, že je v tenise Petra tak nestabilní..Když má den, má na ní snad jen Serena,ostatní přejede jak nic..Karolína hraje se špičkou vyrovnané zápasy, ale že by je dokázala ´přejet´ jak Petra ve formě, to asi ne..Zase mi přijde stabilnější, snad vychytá ty konce- semifinále a finále..
Reagovat
Kytka
Kája je stabilní, u Petry moc záleží na tom, jak se na ten který den vyspí. A povedlo se jí porazit na jednom turnaji obě Williamsky, ještě k tomu na GS. A to tam měla Venus skvělou formu. Tak jí dejme čas.
Reagovat
Fandina
To víš, Petra to dělá tak, jeden den si řekne, dneska všechno vyhraju a druhý, že to nechá ostatním. Proto hraje tak jak hraje.

Samozřejmě ironie.
Reagovat
Marduch
Presne. Je to hracka dvou tvari. Pere se v ni altruismus vuci svým fanouskum s altruismem vuci ostatním hrackam :))
Reagovat
Frick
Jenže Kája formu v IW neměla. Klidně ji mohla dát i nějaká 40. hráčka, kdyby měla svůj den.
Reagovat
EllNino
poslední 2 zápasy formu měla, tedy s Muguruzou určitě, zápas se Světou jsem neviděl, ale podle dvědků to byl skvělej zápas
Reagovat
Frick
Servismanka ve formě 2x nedopodává zápas?!
Reagovat
EllNino
a co skvělý return Garbine a eliminace Kájina servisu na pomalém suchém zipu ? ...koukal ses vubec na ten zápas ?
Reagovat
VlS
Koukal, ale není mu to ňic platný. On to potřbuje zpracovaný statisticky.
Reagovat
EllNino
Bohužel zatim tak trochu Berdychovatí, ty závěry větších turnajů jí moc nevycházej ...ale snad se to zlomí

Zápas jsem neviděl, takže si netroufám hodnotit :)

Finále bych přál Eleně, ale Světlaně taky nejde nepřát :) takže za mě super složení :)
Reagovat
vrabejka
Kdy naposledy Berdych do Miami měl bilanci 15 výher a 2 prohry a na kontě 2 tituly?
Reagovat
EllNino
mluvím vo voze a ty o koze, já mluvím o závěrečných kolech velkých turnajů a ten Kája letos nevyhrála, s celkovou bilancí to nemá co dělat, a Berdycha jsem myslel v době největší slávy, ne tuhle vyčichlinu z letoška ...

Kája má sice 2 Premier tituly, ale na těch 3 největších akcích titul nezískala, neříkám přece, že to může přijít, ale prostě Petra, když se většinou dostala do pozdější fáze turnaje, tak už ho doklepla a to mi u Káji zatím chybí

Tak a sneste se na mě :D
Reagovat
vrabejka
Ale je předčasně ji přirovnávat k Berdychovi až třeba za 3 sezony nevyhraje stále GS a bude padat jako Halep tak dejme tomu, ale ted má všechny trumfy v rukou a i ta finálová bilance se už lepší.
Reagovat
dunphy
Řekl "zatím". Uklidni se.
Reagovat
Frick
Navíc do všech zápasů šla jako favoritka, z toho 2x výrazná.
Reagovat
EllNino
mluvím o schopnosti vyhrát turnaj, ne o soupeřkách ... ty měla dost těžké, Puig, Begu, Muguruza ... měla výhodu skreče Timey, ale na to se historie neptá ...

hrála s hráčkami, které odpovídají pokročilosti turnaje, od 3. kola s nasazenou ...
Reagovat
EllNino
a je fakt hodně zvláštní, že jde 2. nejvýše nasazená do všech zápasů jako favoritka ;) ... zvášť když nejvýše nasazená je na druhé straně ...

Ach Fricku
Reagovat
Frick
Beru to primarne dle kurzů, ne rankingu.
Reagovat
EllNino
můžeš se jednou pro vždy vy*rat na kurzy ? ...
Reagovat
patriks
bohužel zápas se hrál v opravdu nejhorším možném čase, takže jsem ho neviděl, ale vypadá to na blok ze Světlany, neb poslední vzájemný zápas z turnaje mistryň Karolína rovněž prohrála a to si hráči pamatují.
Reagovat
VlS
kluci, nebylo by lepší se na zápas prvně kouknout ze záznamu a až pak se pouštět do rozborů Berdychovatění, bloků a podobně? Jasně, fakta napoví ( nízký % prvního servisu, počet UE), ale není to celej příběh. Do toho totiž patří výborně hrající soupeřka.
Reagovat
EllNino
já jen říkám svůj názor, tak pardon, už zase lezu do kanálu :)
Reagovat
VlS
A tak snad sem toho zas tolik neřek, nebuď přecitlivělej.
Reagovat
PetaM
Tak proti Tomášovi taky na GS stojí silní soupeři. Málokdy tam vypadne s nějakým fakt "trapákem". Ale GS stále nemá. A utěšovat se tím, že proti němu vždycky někdo zahraje nadprůměrně ... Jako může, ale zblázní se z toho :D
Reagovat
bIbec
to si nemyslím, že by měla nějaký blok proti Světlaně. Světlana hrála dost slušně a Karolína opravdu ze sebe potřebovala dostat to nejlepší.
Jó, třeba proti Radwanské minulý rok ve Stuttgartu nebo v Singapuru, tam ta nejistota byla dost patrná, jak je z Agy vystrašená, i když ji třeba přehrávala.
Reagovat
tommr
dneska nehrála špatně, ale Kuzna nedělala téměř žádný chyby a byla prostě o kousek lepší ... :(
Semifinále v Indian Wells je dobrej výsledek a pro Karolínu to znamená, že si udrží třetí místo v žebříčku. A protože od ted až do konce antukový sezóny prakticky nic neobhajuje měla by si tuto pozici bez větších problémů udržet i v následujících měsících ... :)
Reagovat
Fandina
Chybělo mi tam trochu víc agresivity, chápu, spolehlivá Kuzna, pomalý povrch, ale přece jenom, teď se mi to radí, když to nevyšlo. Ale jinak to klidně vyjít mohlo, už jen kvůli tomu, že šlo o dva TB. Škoda.
Reagovat
Frick
1., 2. a 3. sledu tedy skončily 1/4 sezony. Večer k tomu možná něco napíšu.

Ale uteklo to, co?
Reagovat
bIbec
už se těšíme.
Reagovat
vendulkabendulka
Karolína loni po SF v IW vypadla v Miami hned v prvním kole. Mám tušení, že letos to nebude moc jiné.
Reagovat
Frick
To je takový plácaní.
Reagovat
vendulkabendulka
Máš pravdu. Co se týče plácání jsi naslovovzatý odborník.
Reagovat
tommr
to by byla škoda, protože Miami je poslední velká šance na to nahrát si nějaký velký body. Pak už příjde antuka a na tý se Karolíně tradičně moc nedaří. Doufám proto, že letos v Miami konečně zabere a pár kol tam udělá ...
Reagovat
Frick
Troufám si říct, že výsledek na turnaji o dost lepší předvedené hry. Jen zkrátka soupeřky byly ještě horší nebo indisponované. První řádnou prověrkou Kája neprošlo.

Cesta bude ještě dlouhá.

A opět to zopakuju - ta špička stojí nyní za starou bellu. Ty tři to musí rozčeřit.

No, tak tu máme napůl překvapivé a napůl doslova šokující finále dvou ruských veteránek. Trochu mi to v tom připomíná finále US 2015.

Více bych to přál Eleně, favorizuju Světlanu (což asi nepřěkvapí).

Nicméně je to další inspirace pro všechny hráčky, co už sfoukly třicet svíček nebo se na tom brzy chystají - kariéra nemusí jít jen pozvolna dolů a i po 30 se to najednou může obrátit vzhůru.
Reagovat
FulnekUltras
hlavní je dlabat na čísla a bojovat, co to dá
Reagovat
smazaný uživatel
Kaja o smouhu matnejsi, presto zapas o "par" micich, servisu a tech UE, co jich bylo mrak.. nech to tam Kuzna vyhra cele! Ale Vesna radi paradne.. :-)
Reagovat
VlS
No, vyleštit by se to asi dalo líp, ale Světlana má formu jako hrom a skoro nechybuje. Servis super - těžko jí porazit a myslím, že i Vesna si vyláme zoubky - a to tady hraje svůj životní tenis.
Možná trochu psychická únava, ona tu vidinu No1 nepřipouští, ale v hlavě to nejspíš šrotuje.
Reagovat
VlS
A Světlana potvora teda ani náznak nějaký pomoci, že by ty občasný dárky trochu oplatila, ani ťuk. Shylok jeden.
Reagovat
smazaný uživatel
o to vic ale vynikaji ty dva TB, Kaja vlastne silna i "na zdi".. ;-)
Reagovat
VlS
Jo, rozhodně nejsem zklamanej a před Světlanou je třeba se uklonit, chytrej a efektivní tenis.
Reagovat
tommr
dneska to byl ze strany Kuznetsovový extrémně vydařenej zápas. Obvykle nadělá mraky chyb, ale dneska byla hlavně v klíčovejch momentech prakticky bezchybná ...
Reagovat
bIbec
pěknej zápas, škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
hezky pribeh.. :-)
Reagovat
Frick
Dělala tam šílený kiksy. Třeba, když mohla získat setball při 6:5* v prvním...
Reagovat
tommr
jj tahle chyba jí nejspíš stála první set a možná i celej zápas ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
set zrejme, ale cely zapas... to uz je v kontextu dnesniho obrazku Kuzni jen pusta spekulace, nic vic, byla v zone, precizni vykon..
Reagovat
tommr
jenže ta spekulace vychází z poměrně logický úvahy, že neštastně prohranej první set moh Kuznu z tý zóny vykolejit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nefrickuj.. ;-)
Reagovat
Jan
Jestli si může fricek někdy zatommrovat, proč by si nemohl tommr zafrickovat :)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist