Plíšková porazila Vekičovou a čeká ji čtvrtfinále proti Wozniacké

3. 4. 2014, 08:02
Aktuality 64
WTA MONTERREY - Karolína Plíšková v mexickém Monterrey otočila zápas s talentovanou Chorvatkou Donnou Vekičovou a podruhé v sezoně postoupila do čtvrtfinále. V něm česká tenistka vyzve bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková se s Donnou Vekičovou utkala poprvé v roce 2012 v kvalifikaci US Open a tehdy proti mladičké Chorvatce uhrála jen tři gamy. Ani v Mexiku nezačala dvaadvacetiletá Češka o moc lépe, zápas ale otočila a o pět let mladší soupeřku porazila 4-6 6-2 6-3.

Plíšková se v úvodu zápasu ujala vedení 3-1, brejk ale nepotvrdila a po dvou ztracených servisech první set ztratila. Ve zbylém průběhu střetnutí ale odvrátila pět ze šesti brejkbolů, v každé sadě se jí povedly dva brejky a po necelých dvou hodinách se mohla radovat z vítězství.

Bývalá vítězka dívčího Australian Plíšková se letos už šestkrát dostala přes první kolo a v Monterrey potřetí v sezoně porazila minimálně dvě soupeřky. Jejím nejlepším výsledkem je finále ze začátku února z thajské Pattayi.

Ve čtrvtfinále se rodačka z Loun utká s někdejší nejlepší hráčkou světa Caroline Wozniackou, se kterou loni v Miami neudržela vedení a prohrála ve třech setech. Dánská tenistka si ve druhém kole poradila 6-3 6-4 s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou.

Mezi osmičkou nejlepších je také 43letá veteránka Kimiko Dateová-Krummová, jež v Mexiku startuje s Plíškovou ve čtyřhře. Zkušená japonka v utkání druhého kola vyřadila vítězku z roku 2012 Maďarku Timeu Babosovou, kterou zdolala 6-4 6-7 6-4.

- WTA INTERNATIONAL MONTERREY -
(Mexiko, tv. povrch, 250.000 dolarů)
středeční výsledky (02. 04. 2014)
Dvouhra - 2. kolo:
Karolína Plíšková (ČR) - Vekičová (Chorv.) 4-6 6-2 6-3
Wozniacká (3-Dán.) - Mladenovicová (Fr.) 6-3 6-4
Dateová-Krummová (Jap.) - Babosová (Maď.) 6-4 6-7(4) 6-4
Jakšičová (Srb.) - Kumkhumová (Thaj.) 3-6 7-6(5) 7-6(2)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

64
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako prvni jsem moc rad za vitezstvi Lucky, veril jsem ji, ze Sam opet porazi. Kupodivu zrovna na Sam se ji naramne dari :-) Hodne se tesim na CF s Petko a to uz konecne uvidim. Zapas Petko jsem take nevidel ale podle vysledku usuzuji, ze je Petko rozjeta a Sabca hrala to, co v predcazejicim zapase. Jeji tenis proste na antuce proti papirove lepsim hrackam tezko bude mit nejaky vetsi uspech (Bum bum winner nebo Bum bum UE). Zajimave bude take slovenske derby ve CF. Po prohre Sereny se to v teto casti moc hezky otevrelo. Skoda, ze Elena nenaplnila moji predpoved cerneho kone souteze a te prohry Sereny take nevyuzila, protoze i Sara je tu dost hratelna.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděla, jen posledních pár gemů, škoda Samičky, tím, že ji porazila Lucka mě to tak nemrzí, tak doufám, že Lucce se bude dařit i dál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborný zápas na livko.
Stosur hrála skvěle. Hlavně jak vyhrála těch 7 her za sebou. Tvrdý forehand, variabilní servis, pro Lucku nechutné backhandové slajsy. Případně zase tvrdý backhand dozadu.
Ale jak je jejím zvykem, znervózněla. Už vlastně na 2:0 ve druhém setu šla jenom přes druhé podání. Jenomže Lucka se v tom gamu netrefovala do returnu.
Další gemy už jo.

Klíčový okamžik - odvrácené 2BP za sebou. Kdyby Lucka prohrála měla by ztrátu 2 brejků. 1.BP tuším přes eso a 2. vynucená chyba Sam.
Zatrnulo mi při 1. matchpointu, kdy jednu smeč zatloukla tak, že Sam si v pohodě pro ni došla a 2. dala snad 2-3 metry do autu přitom to měla Lucka pěkně nahrané.
Reagovat
tommr
já bych jako klíčovej moment viděl zkaženej smeč Stosurový za stavu 2:3 0:15 pro Stosurovou ve třetím setu. V ten okamžik jakoby Stosurová náhle znervózněla a od tý chvíle už byla Lucka jasně lepší ... :)
S tím zkaženým mečbolem máš ale pravdu - v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten tvůj okamžik byl právě po těch jejich nepodařených BP. Už byla nahlodaná. Kdyby v předešlém gemu neměla žádný BP, tak tu smeč dá :)
Reagovat
tommr
ty dva brejkboly na který zřejmě narážíš ale měla Stosurová už za stavu 0:2 a ne v předešlý hře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
V předešlém příspěvku jsem to napsal správně

2 neproměněné BP 1:2z pohledu Lucy (klíčové)
4 druhá podání Sam 1:3 (1.podání hodně do saka nebo autu)
pohodový servis Lucky 2:3
brejk Lucky 3:3

btw v té výměně s brejkpointem dala Sam aut za základní čáru. Naštěstí Sam poslala těžší volej do autu (?)
Až jsem vykřikl "hovada" a pak v opakovačce kamery na zákl. lajně byl ten aut dobře vidět, cca 15cm
Reagovat
Davor1
Lucka hrala ako na hojdačke, výborne momenty striedala s katastrofálnymi a nakoniec mala šťastie, že dokázala zabrať a otočiť druhý aj tretí set. Začala dobre, viedla 3-1, potom však prišiel nepochopiteľný blackout, tak typický u WTA a sériou piatich stratených hier prehrala prvý set. Rovnako začala aj ten druhý a ak by Stosur premenila brejkbaly, tak mohla byť aj o dva brejky hore. V tej fáze hrala Lucie fakt hrozne, prechádzala sa po kurte úplne otrávena a bez záujmu. Našťastie sa jej nejakým zázrakom podarilo brejknúť, vyrovnať a otočiť druhý set na 6-4. Tretí set mal presne rovnaký priebeh. Za stavu 5-4 mala na returne dva mečbaly (15-50). Pri prvom si skvele pripravila pozíciu výborným returnom, prešla na sieť kde zahrala trošku horší volej a potom nepochopiteľne poslala defenzívny lob Stosur ľahkým smečom do outu. Našťastie, pri druhom MP sa už vyhodila Stosur. Celkovo to nebol vôbec dobrý výkon od Lucie, hrala nekoncentrovane, našťastie zabrala v dôležitých momentoch. Zajtra budem fandiť Andrei, keď Lucia nepredvedie niečo lepšie, tak to asi bude v dvoch setoch pre Petko ;)
Reagovat
tommr
asi jsme opravdu viděli každej jinej zápas. To co ty nazýváš nepochopitelným blackoutem Lucky bylo zapříčiněný fantastickou hrou Stosurový, která vracela i nemožný a prakticky vůbec nechybovala. Není pravda, že se Lucka "prechádzala sa po kurte úplne otrávena a bez záujmu" jak ty píšeš - Lucka byla celkem pochopitelně zoufalá z toho, že jí Stosurová vracela i ty nejtěžší míče at už je zahrála sebelíp. Lucku šlechtí to, že tuhle fázi kdy se se Stosurovou prostě nedalo hrát ustála a sama dokázala udeřit v době kdy se Stosurový už tak nevedlo ... :)
Reagovat
Davor1
Áno, Stosur hrala dobre, ale Lucia bola úplne bez prvého servisu, snažila sa všetko hneď zakončovať, z čoho prevažnú väčšinu povyhadzovala. Keby hrala trpezlivo aj ďalej svoju hru, nemuselo vôbec dôjsť k tomu priebehu, lebo herne bola výrazne lepšia, proste ju zradila v tých momentoch hlava a ja to nazývam blackoutom. Našťastie to dopadlo ako dopadlo, pretože dva brejky v druhom sete by už nedotiahla...
Reagovat
Oin
Já myslel, že dělat Brouka Pytlíka (Chrobáka Truhlíka) umíme jen my Češi, ale očividně to jde i Slovákům.
Reagovat
VlS
milujeme tě, Sam tě chudinka už musí nenávidět H2H 9:2, to je hrozný. Hurá na Petko!
Reagovat
tommr
podařilo se jí udolat velmi dobře hrající Stosurovou i když ve třetím setu už prohrávala 1:3. Byl to jeden z nejhezčích a nejnapínavějších zápasů jaký jsem kdy viděl. Obě hráčky podaly vynikající výkon ... :)
Reagovat
Davor1
Po skvelom výkone? Neviem, či sme pozerali ten istý zápas ;) Áno, v niektorých fázach hrala výborne, ale minimálne polovicu zápasu hrala naopak veľmi zle a mala šťastie, že to Stosur nevyužila...
Reagovat
EllNino
Chudák Sam, 9.prohra :D ...ale ukázková psychika, všechny sety byly 3:1 pro poraženou v setu a skončily 3:6 4:6 a 4:6 :D ...a Lucka skvěle otočila oba sety, pěknej zápas, tak a hurá na Petko :)
Reagovat
tommr
jj taky jsem si toho všim - ve všech setech hráčka, která šla jako první do brejku nakonec prohrála ... :)
Reagovat
EllNino
přesně tak ...ale Lucka zabojovala, konečně 3 zápasy v řadě v letošní sezoně, když teda nepočítám Fed Cup + Doha, tam byly taky 3 :) s Petko bych to neviděl tak černě, Dominguez a hlavně dneska Sabine nepředvedly nic, takže maximálně bude Petko míň unavená, ale Lucka to zvládne, snad se bude opakovat loňský Peking, ikdyž by to mohlo bejt o set kratší :D
Reagovat
tommr
pokud bude Lucka schopná zopakovat dnešní výkon tak Petkovicovou vyřídí ve dvou setech. Mám ale trochu obavy, aby nebyla moc unavená z toho dnešního třísetáku. Petkovicová bude mít proti ní velkou výhodu, protože dneska si jen lehce potrénovala ... :)
Reagovat
slacker
Super, vyhrala
Reagovat
Titan
Andrea vyhrála 24 z posledních 25 her... Snad se teď pořádně rozjede...:-)
Reagovat
Davor1
Dúfam, že to tam Andrea celé vyhraje. Mohlo by jej to pomôcť dostať sa znova do tej formy z roku 2011. To by bola radosť ju sledovať ;)
Reagovat
tommr
čímž mě hodně potěšila. Zápas Lucky se Stosurovou by tak přece jen moh začít už v jednu hodinu v noci což je ještě přijatelný. Ted to bude záležet už jen na zápase Jankovicový s Tomljanovicou, kterej by se do dvou hodin stihnout moh ... :)
Reagovat
Titan
No, jestli Lucka vyhraje, tak to bude kruté, páč já fandím Andree...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petko, i když mi je ted teda spíš do pláče, jak už jsem psala, Sabine dneska nevycházelo vůbec nic a bylo to beznadějný od začátku do konce...já jsem sice pořád doufala, že se zvedne, ale dneska to prostě nešlo...
Dalším turnajem pro Sabču bude její oblíbený "domácí" Stuttgart, kde hraje každej rok docela dobře, tak třeba se jí trošku zadaří aspon tam...
Zatím v této sezoně opravdu nemám moc duvod, proč mít radost z tenisu...možná akorát Genie mi občas zvedne náladu :)
Jinak Petra i Sabča nic a Laura Robson vlastně ani letos nehraje...
Reagovat
tommr
dneska to bylo opravdu nečekaně jednostranný - Lisická se za celej zápas nezmohla ani na náznak nějakýho odporu ...
Nějakej pád žebříčkem jak straší Brož jí ale nehrozí. Právě naopak - v Charlestonu si do žebříčku připíše 15 bodů a pokud Wozniacká v Monterrey nepostoupí do finále tak se před ní posune v žebříčku na 14.místo ... :)
Reagovat
EllNino
Super Lucy, stav 3:6 1:3 0:30 vypadal hrozně, teď je to o mnoho veselejšííí :D tak pojď si pro ten 3., hraj tak, jako si hrála na konci a ono to pujde :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
A řežba muže začít...:D podle mě je to 50 na 50, protože zrovna u těch dvou se nedá nikdy říct, jak budou zrovna hrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle výsledku prvního setu bych to místo 50 na 50 spíš viděl na 86:14 ve prospěch Petko :-DDD

Ta tvoje Sabinka je po zraněních už řadu let slaboučká. Aktuálně má za 16 turnajů 2720 bodů, z toho za finále Wimbledonu 1400 !!! Za tento jeden turnaj má 51,5% celkového počtu bodů! Brzo spadne na místa, kam svými výkony patří.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska Sabine dělala jednu chybu za druhou a byla marná...to je jasný, to viděli všichni co se dívali...A ano, máš pravdu i v tom, že po wimbledonu, pokud by teda vypadla hned zkraje, spadne někam k padesátýmu, šedesátýmu místu....Ale to jenom za předpokladu, že nic neuhraje na antuce...Do wimbledonu ovšem zustane docela v klidu v první dvacítce...
Nesouhlasit s tebou budu v tom, že by na 50. místo patřila...možná za to, co uhrála tento rok...ale ona taky v polovině turnaju kde hrála měla zdravotní problémy, po nich samozřejmě nehraje nejlíp...ted zase - odřela si prst, což asi není žádný velký zranění, ale k pohodě to nepomůže...Ale já věřím, že se jí už všechno to neštěstí vyhne a ona ještě ukáže, že patří do první dvacítky...
Jinak, přeju to i Petko, mám ji taky ráda. Se Sabine jsou navíc kamarádky a moc se mi líbil i pozápasovej rozhovor, kde právě Petko říkala, jak těžký bylo proti Sabči hrát...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toho, ze by na trave Sabca vypadla v prvnim nebo druhym kole bych se rozhodne nebal. Kazdopadne si nemyslim, ze by obhajila body z lonska (mozne u Sabci je ale klidne i talir!) ale rozhodne bych to videl aspon na OF nebo CF. Bohuzel ale potvrzuje to, co si o Sabci myslim, ze ma fakt dobrou pouze tu travu, ktera je bohuzel jen mesic v roce. Na hardu je na tom na lepsim prumeru a na antuce ji proste jeji bum bum tenis nemuze tak fungovat proti tem silnejsim. Ale hlavu vzhuru, tedkon jsme na tom stejne. S Agou taky nejak budu muset prezit antuku a pak nas uz ta travicka ceka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale jinak má Bouchard opravdu potenciál.
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava! Teď koukám na velké obrazovce a HD to určitě není. Buď tento turnaj amíci vůbec v HD nesnímají, nebo si naši italští přátelé z Charlestonu koupili levnější SD obraz.
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
VlS
Vrať se prosím z tréninku na softbal, vykašlej se na nácvik homerunů a pojď hrát tenis, jo?
Reagovat
dadaft
hm, první set rozhodne jeden míček.
Reagovat
dadaft
tak to byla slušná krádež setu Genie. ))
Reagovat
smazaný uživatel
VlS 30.3.: "Tak proč mluví Česky a ne Maďarsky?" :-DD
Kdy už se konečně naučíš, že názvy jazyků se píšou s malým počátečním písmenem? A nestačí na tuto chybu upozornit jen jednou?
Reagovat
VlS
má první set proti Vesnině. V TB zahrála return snů, nádhera. Janko pojď.
Reagovat
Fandina
Ano a vymetla několik krásných růžků, setbol byl unikátní.
Reagovat
horska.kraslice
No, Lucie Š. v deblu opět špatně, tentokrát s Květou. Pro event. nasazení do FC to nevěstí nic moc dobrého.
Reagovat
Chrenda
No tady je krásně vidět, jak je třeba pořádně promýšlet zásadní rozhodnutí. Hlaváčková loni perlila s Hradeckou v deblu, což jí ohromně pomáhalo i v singlu. Pak to nesmyslně rozbila a to ještě hnusným a nesportovním způsobem a pykají za to všechny holku. Hlaváčková úplně v pr..li, taj ne ručník, nepřehodí míček přes síť, Šafářové se s ní v deblu taky vůbec nedaří a odskákala to i Hradecká, která nemůže najít k sobě správnou partnerku. Takže pro mně je Andrejka pěkně velkej kosodélník!!
Reagovat
tommr
jj Květa s Luckou si v Charlestonu vlastně daly takovou zkoušku na případnej debl ve FC a dopadlo to velice neslavně. Z naší parádní disciplíny se pomalu ale jistě stává slabina. Musíme doufat, že holky proti Itálii rozhodnou už v singlech ... :)
Reagovat
Frick
Bejt Pálou, tak udělám "Jackass" a hodim tam Kvítko se Šafi :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Holky rozdávaly radost a tak to má být. Mimochodem, oběma to moc sluší. :)
http://www.youtube.com/watch?v=gi4UuElkQec
Reagovat
horska.kraslice
Hezké, milé.
Reagovat
freeteepek
Korolínko, je na čase porazit další favoritku. Doufám, že to zvládneš:-)
Reagovat
tommr
bylo by to sice krásný, ale obávám se, že Wozniacká jí upinká ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vstal jsem v půl osmé a nakonec jsem ještě viděl podstatnou část 2. setu mezi Caro a Kiki. Předchozí zápasy byly třísetové, takže zápas Caro - Kiki se nakonec hrál v celkem přijatelný čas...

Donna - Karolína: Nejdřív ale začnu tímto zápasem, který jsem sice neviděl, ale jeho výsledek mě hodně zajímal. Mrzí mě, že Donna nepostoupila dál... Jak je vidět z průběhu, v 1. setu Donna ztratila servis ve čtvrtém gemu, ale hned v pátém získala rebrejk. Potom rozhodl její brejk v devátém gemu a za stavu 5:4 dopodávala 1. set... Ve druhé sadě Donna bohužel neproměnila dva brejkboly ve třetím a tři brejkboly v pátém gemu. To ji nakonec může asi hodně mrzet. :( Karolína totiž naopak brejkboly využila a šlo se do 3. setu... V něm už asi Donna takové šance neměla, ale je škoda, že v osmém gemu místo potvrzení brejku ztratila servis čistou hrou. Tam se to asi definitivně zlomilo a Karolína potom dopodávala zápas...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/2VePV05s/#prubeh-zapasu;1

Je to škoda, protože Donna určitě měla šanci. Sice jsem tady psal, že Donna může zase jenom překvapit (Karolína je v žebříčku výš), ale podle sázkových kurzů byla Donna favoritkou (asi proto, že v poslední době porazila silné soupeřky). Bohužel, Donna tak prodloužila svou letošní neúspěšnou sérii proti Češkám (5 zápasů - 5 proher)... Ale přesto si myslím, že 2. kolo není špatné a jsem rád za to vítězství proti Muguruze. Myslím, že Donna v Miami a Monterrey ukázala, že může překvapit zkušenější soupeřky. Snad v tom bude pokračovat. :)

Jinak Donna byla dneska asi hodně naštvaná na rozhodčí (viz odkaz). No, už v zápase proti Muguruze tam byly taky nějaké sporné momenty... Co k tomu říct? Na turnajích bez jestřábího oka to jiné asi bohužel nebude.
https://twitter.com/DonnaVekic/status/451585165458804737
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Kiki: Zápas dvou mých favoritek jsem viděl od stavu 2:0 pro Caro ve 2. setu. První set byl podle průběhu celkem jednoznačný. Caro vedla už 5:0, pak ale Kiki stáhla jeden brejk. Přesto Caro za stavu 5:3 dopodávala a získala první sadu... Caro ve 2. setu celkem rychle vedla 2:0. Kiki ovšem tuto ztrátu smazala, když jí celkem vycházela aktivní hra a zakončovala výměny na síti. V pátém gemu to ale zase byla Caro, kdo získal brejk. Kiki totiž od stavu 40-30 udělala dvě dvojchyby a nabídla Caroline brejkbol. Caro pak sice udělala 2 UE, ale Kiki svůj druhý gembol taky nevyužila a Caro měla poté druhý brejkbol. Ten byl rozhodující, ale řekl bych, že neměl být (zase jsme u těch rozhodčích). Kiki byl zahlášen aut, ale podle mě to měl být winner (soudím z toho jediného opakovaného záběru, který jsem viděl)... V každém případě, Caro se dostala zpátky do vedení, což potvrdila v šestém gemu, který dobře odservírovala a zakončila esem - 4:2. V sedmém gemu to vypadalo, že zápas už je pomalu rozhodnutý, protože to probíhalo takhle: winner Caro na síti, UE Kiki, DF Kiki (3 brejkboly), UE Kiki - 5:2. Osmá hra však přinesla brejk čistou hrou pro změnu na druhé straně: FE Caro, UE Caro, DF Caro (3 brejkboly), UE Caro - 5:3. V těchto chvílích ten zápas opravdu moc pohledný nebyl (myslím po herní stránce, protože obě holky jsou atraktivní blondýnky :)). V devátém gemu Kiki podávala na záchranu v zápase. Za stavu 15-15 přišla zajímavá situace, když sběrači míčků odstraňovali z kurtu brouky. :D Caro měla v tomto gemu první mečbol, ale Kiki ho odvrátila a snížila na 5:4. Za tohoto stavu šla Caro podávat na vítězství v zápase a zvládla to bez problémů - čistou hrou. Po zápase si holky daly u sítě pusu, což mi udělalo radost. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/rkc963lq/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se říct, že jsem viděl asi nejzajímavější část zápasu. Sice to nebyl nějak extra kvalitní tenis, ale ten vývoj ve 2. setu byl celkem zajímavý. Jinak ten zápas asi dopadl podle předpokladů... Myslím, že Caro hrála v Miami líp než dneska, takže snad si na to vzpomene v dalším zápase. Taky ještě musím dodat, že Kiki měla obvázané stehno. Kiki to mívá docela často, tak snad to nebude nic vážného...

Caro čeká ve čtvrtfinále Karolína Plíšková. Loni v Miami proti ní sice vyhrála, ale nebylo to nic snadného (5:7, 6:3, 6:3). Přesto věřím, že Caro znovu vyhraje... Snad to dopadne tak, že se v semifinále dolní poloviny pavouka utkají Caro s Anou. :)

Jinak Ana a Monča hrajou své zápasy 2. kola zase v úplně nejhorší hodinu, takže tentokrát asi nic neuvidím... To je snad naschvál. :(
Reagovat
tommr
já naopak doufám, že Karolína zařízne po Vekicový i další tvojí oblíbenkyni i když Wozniacká bude samozřejmě jasná favoritka.
A kéž by se ten zápas hrál už odpoledne a ne až večer jako dosavadní zápasy Wozniacký, abychom to u nás mohli sledovat v jakžtakž přijatelnou dobu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Zařízne"... Jsi zlý a krutý! :( :D

Přece bys nechtěl takovou fešandu zaříznout (ani obrazně)... Jen se podívej, jak to dánské Karolínce v Monterrey sluší. :)
https://pbs.twimg.com/media/BkMPrOCCUAAkqNW.jpg
Reagovat
Fandina
Doufám, že tentokrát Karolínka už Caro porazí, minule to bylo ve třech, tak doufám, že se Karolínka poučí a tentokrát už vyhraje. Kájo ... pojď pojď pojď
Reagovat
blixa
Nezdá se ti ta Karolínka nějak moc hubená ? Mě se teda dřív, když byla oplácanější líbila víc ;-)
Reagovat
tommr
ujde to. V tom černým dresu, kterej měla tuším v Miami jí to ale seklo mnohem víc. Fotku Caro v tom černým náhodou nemáš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Caro je už nějakou dobu trochu hubenější, ale mně se líbí pořád (a Rorymu taky). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se Caro sice víc líbí v zářivějších barvách, ale takové přání ti rád splním... :)
http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2014/03/caroline-wozniacki-miami-2014-sony-ericsson-open-3rd-round_4.jpg
http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2014/03/caroline-wozniacki-miami-2014-sony-ericsson-open-3rd-round_5.jpg
Reagovat
tommr
na fotce ten černej dres tak nevynikne, ale na kurtu v něm Caro vypadala fantasticky ... :)
Reagovat
VlS
Hodně trpělivosti a štěstí do toho zápasu, to by byl pěknej výsledek přejít Caro a navíc by se otevřela možnost jít dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak. Moje představa o finále je jasná: Caro/Ana - Monča. :)
Reagovat
VlS
Tak to tam skoč odehrát :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já? :D To musí odehrát holky... Já bych jim to akorát kazil. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist