Plíšková prolétla do finále. Kerberovou může připravit o post světové jedničky

20. 8. 2016, 20:12
Aktuality 365
WTA CINCINNATI - Karolína Plíšková v Cincinnati smetla světovou trojku Garbiñe Muguruzaovou, kterou porazila již potřetí v řadě, a popatnácté v kariéře postoupila do finále. O šestý a dosud nejcennější titul se utká s Němkou Angelique Kerberovou, kterou dělí jediná výhra od posunu na post světové jedničky. Do finále čtyřhry postoupila Barbora Strýcová s Indkou Mirzaovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková dorazila do Cincinnati odpočatá, neboť kvůli obavám z viru zika oželela start na olympiádě a dva týdny nikde nehrála. A ušetřenou energii na tamním podniku WTA Premier 5 proměnila již v postup do finále. 

Patnáctá nasazená Češka v Ohiu vyřadila Lotyšku Ostapenkovou, Japonku Doiovou, dvojnásobnou grandslamovou vítězku Rusku Kuzněcovovou a v dnešním semifinále nedala šanci světové trojce Garbiñe Muguruzaové. Španělskou favoritku smetla 6-1 6-3 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 3-1.

Muguruzaová začala dnešní zápas čistou hrou při svém podání, Plíšková ale pak získala sedm gamů v řadě a rázem vedla 6-1 a 1-0. V pátém gamu druhé sady česká tenistka přišla o servis, malé zaváhání ale okamžitě napravila a ziskem dalších čtyř her zápas těsně před dešťovou přeháňkou ukončila. 



"Podmínky nebyly jednoduché. Vítr byl ošidný a celkově to bylo dnes docela složité. Jsem moc ráda, že jsem to zvládla. A už začíná pršet," radovala se Plíšková z postupu, který stihla jen tak tak.

Sedmnáctá tenistka žebříčku porazila Muguruzaovou potřetí za sebou. Pomohla si pěti esy, čímž se dostala už na metu letošních 400 a opět tuto statistiku vede. Měla také 17 vítězných úderů při stejném počtu nevynucených chyb, zatímco Muguruzaová jen sedm vítězných a 23 zkažených úderů.

Plíšková postoupila do finále turnaje WTA ve dvouhře potřetí v sezoně a popatnácté v kariéře do finále. Ve sbírce má zatím pěti trofejí z Prahy, Soulu, Lince, Kuala Lumpuru a Nottinghamu - všechno turnajů kategorie WTA International s dotací 250.000 dolarů. V Cincinnati si ve finále podniku WTA Premier 5 dotovaného částkou přes 2 miliony dolarů zahraje podruhé v kariéře a může vybojovat svůj nejcennější titul.

Poslední soupeřkou svěřenkyně Jiřího Vaňka bude německá tenistka Angelique Kerberová, která se v případě triumfu stane světovou jedničkou. Plíšková se s o čtyři roky starší Kerberovou utká posedmé v kariéře a už potřetí v řadě na sebe narazí ve finále. Loni v něm vždy po velkém boji uspěla Němka, která vede ve vzájemné bilanci 4-2

"Nevím, jestli třeba bude nervóznější, ale ráda bych ji měla jako jedničku. Ale udělám všechno, aby se tam nedostala," řekla česká tenistka ještě předtím, než si Kerberová poradila po setech 6-3 6-4 se čtvrtou hráčkou světa Rumunkou Simonou Halepovou a oplatila jí nedávnou porážku z Rogers Cupu.

Strýcová je ve finále čtyřhry
Až do dneška figurovala Plíšková i v soutěži deblistek, než s Němkou Julií Görgesovou podlehly v semifinálovém duelu 1-6 4-6 Martině Hingisové a Coco Vandewegheové. Ty odehrály vůbec první společný zápas, neboť v prvním kole měly volný los a přes dva páry postoupily bez boje.

Ve finále nově vytvořený švýcarsko-americkým tandem narazí na Barboru Strýcovou a Saniu Mirzaovou, se kterou se Hingisová před turnajem rozešla. Rovněž nově sestavený česko-indický tandem Strýcová/Mirzaová v Cincinnati ve čtyřech zápasech neztratil ještě ani set, dnes porazil 6-2 7-5 druhé nasazené Hao-Ching Chan a Yung Jan Chan z Tchaj-wanu. Česká tenistka je v deblovém finále potřicáté v kariéře a usilovat bude o 19. titul.

• WTA PREMIER 5 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.804.000 dolarů
sobotní výsledky (20. 08. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Kar. Plíšková (15-ČR) - Muguruzaová (4-Šp.) 6-1 6-3
Kerberová (2-Něm.) - Halepová (3-Rum.) 6-3 6-4
• Čtyřhra - semifinále •
Hingisová/Vandewegheová (4-Švýc./USA) - Kar. Plíšková/Görgesová (5-ČR/Něm.) 6-1 6-4
Strýcová/Mirzaová (7-ČR/Indie) - Hao-Ching Chan/Yung Jan Chan (2-Tchaj-wan) 6-2 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

365
Přidat komentář
brixner
Uvidíte!
Vlašičová je docela hnusná, co na ní kdo vidí? Vždyť kouká jako teroristka, ještě si vzít "veselej baťoh" a je dokonáno!
Reagovat
vrabejka
no Kasper mě tím časem 1.55 celkem vyděsila a to ještě nemá životní formu. Jedna z mála, která ten rekord ohrožovat bude.
Reagovat
brixner
To ti příjde OK, že na rekord Jarmily bude útočit chlap???
Nemám Ti to za zlé, prostě Ti omylem přilítlo z klávesnice to "a", občas se také překlepnu! Tihle hermafroditi by ale měli mít své soutěže, když už tedy musí bát trpěni...Dej si vedle sebe fotky třeba Formanové a Mutola, pochopíš!
Reagovat
janek_da
Pošli tady prosím tě nějaké linky na to, jak ve světě viděli souboj KerberxKvitová ve Stuttgartu.
Reagovat
smazaný uživatel
Najdi si je sám. Na zahraniční fóra jistě chodíš.
Reagovat
janek_da
nemůžu najít, co neexistuje
Reagovat
smazaný uživatel
Hledej líp.
Reagovat
janek_da
Podpoříš někdy své rozumy odkazem? Normálně tě prosím o linky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu to hledat jenom proto, abyste to mohli zpochybnit, jak je vaším dobrým zvykem.
Reagovat
janek_da
Jen to klidně sem dej. Nebo mi to aspoň pošli do zpráv.
Reagovat
Grape
Nechme už iqeho být, hroutí se mu svět, dnes večer se buď tragédka Angie stane světovou jedničkou, což se Petře nikdy nepovedlo (a zřejmě už ani nepovede) nebo se další tragédka Kája dostane v žebříčku před Petru, což se nikdy nemělo stát. Má to kluk těžké, jakýkoliv výsledek finále bude katastrofou...:-)
Reagovat
A.R.R.
+1000 :-)
Reagovat
Kozoroh
Plíšková je pro něj v této situaci menším zlem, ale pokud by se v žebříčku dostala před Petru, zas to bude shazovat jak teď u Angie.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazývám věci pravými jmény. Nemůžu za to, že se ti holá skutečnost nelíbí.
Reagovat
blixa
Potíž je v tom, že ty "holé skutečnosti" jsou, stejně jako u všech bláznů jen v tvé hlavě, nikde jinde. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty pomlč. Žvaníš tady do spousty věcí aniž bys alespoň některé z nich rozuměl.
Reagovat
blixa
Jo, to máš pravdu :D Proto jsem chodím ;-) Čemu opravdu rozumím, tím se buď živím nebo to provozuju jako hobby. Na to nepotřebuju diskuzní fora :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň že to přiznáš. :-)
Reagovat
janek_da
Tak já se nehádám. chci věcný odkaz, kde bych si mohl přečíst názory VÍCE lidí o nadržování soupeřkám Petry.

+ myslím, že nakonec vyhraje Karolina. Buď jak buď obé je pro iqeho špatně. Karolina jasně nejlepší rok nebo Angie jedničkou? Smutná volba komu kadit.
Reagovat
Grape
Takového odkazu se asi nedočkáš. Leda, že by iqe podobné nesmysly psal na různé zahraniční servery pod různými nicky. :D Ale on zřejmě není dost chytrý na to, aby ho to napadlo :-)
Reagovat
Kozoroh
Kdyby své "logické argumenty" psal i na zahraničních fórech, vysmějou se mu tam stejně jako tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono i na zahraničních fórech se nějací ti blbci najdou, žeano.
Reagovat
blixa
Nooooo, zase se tak nepodceňuj. Ty jsi dost unikátní ... :D :D
Reagovat
Kozoroh
Téma nadržování lajnových Angie na zahraničních fórech ji nadhodil TY! Právě TY by ses měl postarat o uvedení odkazů, jinak mlátíš prázdnou slámu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kulový, ty prázdná slámo.
Reagovat
Grape
Hrozně se mi líbí, jak každého umlčíš věcnými a logickými argumenty :D
Reagovat
smazaný uživatel
S logickými argumenty jsem to tady zkoušel většinu času. Bohužel to nikam nevedlo, tak jsem se začal chovat jako většina tady.
Reagovat
Grape
Nikam to nevedlo zřejmě proto, že to logické argumenty byly jen podle tvého mínění, ostatní na to měli jiný názor, čemuž se nedivím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se tomu taky nedivím. Ono myslet bolí, proto se tady tomu tolik lidí vyhejbá.
Reagovat
Grape
Zkusil jsi se někdy aspoň zamyslet nad tím, že když zde 95% lidí má téměř vždycky opačný názor než ty, tak mají možná pravdu oni a ne ty? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zkusil. A závěr? Čas od času pravdu mají, ale obvykle to funguje tak, že tady někdo něco plácne a ostatní to stádně odbečí. Ono to nedá tolik práce jako přemýšlet nad tím.
Reagovat
Kozoroh
Kulový. To je to, co máš v ruce. Kdybys měl pravdu s těmi fóry, nečinil by ti problém zpřístupnit odkazy a nám všem vypálit rybník. Jenže žádné takové odkazy nemáš a trapně se vykrucuješ. Říkej si co chceš, všichhni víme, že ty tvoje fóra neexistují.
Reagovat
smazaný uživatel
Už má tvoje dušička klid?
Reagovat
janek_da
Tlak bude na Angie obrovský to je jas. Mi začíná připadat, že Angie začíná šampionovatět. To je, není problém vyhrávat, když se daří. Ale ona nehraje teď nic moc a přesto postupuje.
Reagovat
horska.kraslice
Ostatní taky nehrají nic moc. :-( Škoda pro tenis a pro fanoušky, kteří se rádi dívají na pěkný tenis.
Reagovat
janek_da
jasněěěě :)
Reagovat
sprchon
Taky mi to tak připadá. :)
Reagovat
janek_da
"I would love to have her as a No. 1 after few years. But I'll do anything for her to not getting there."

KP
Reagovat
sprchon
Andrea bude za 20 minut odpovídat na smysluplný otázky, koukám, že Frick si s Monakem nedá pokoj. :D

http://oh.idnes.cz/andrea-hlavackova-v-olympijskem-studiu-idnes-cz-ft4-/oh-tenis.aspx?c=A160821_033926_oh-tenis_ot
Reagovat
smazaný uživatel
Síla. Z cca 40 "otázek" je ta na Monako jednou z nejnormálnějších...
Reagovat
horska.kraslice
Nemám nic proti tomu, aby Agie později ukořistila post No 1, ale ne teď. Serena má teď možnost získání dalšího rekordu (doba ztrávená nepřetržitě na postu jedničky) a ta možnost už se pro ni nikdy nebude opakovat. Sereně bych to moc přála. Pro Angie možnost být jedničkou se opakovat může.
Realita: Kája nemá hru na to, aby Angie porazila. Bohužel. To by se Angie musela porazit sama, asi jako Garbine. Ale tomu nevěřím.
Reagovat
Kozoroh
Angie Kerberová = zachránkyně rekordů Steffi Grafové
Reagovat
smazaný uživatel
#jsme jeden tým#SteffiGraf
Reagovat
A.R.R.
Na dnešní finále se moc těším, má opravdu zvláštní náboj a nedovedu si tipnout jak tohle dopadne. Káje živé zdi moc nevyhovují, je schopná vzdorovat set a pak se složí. Proti Angie hovoří dlouhá zápasová série a obrovský psychický tlak. Každopádně přeji Káje, ale pokud to dá Angie zlobit se nebudu.

Pro Angie by dnešní vítězství znamenalo sundání Sereny z trůnu a ať si říká kdo chce co chce, tak pokud má dojít k výměně stráží, aktuálně bude post světové jedničky ve správných rukou. Angie by si to za letošní výsledky zasloužila, výkyvy sice má to se popřít nedá, ale z TOP 10 dosáhla za rok 2016 nejlepších výsledků.

Serena jistě ještě zabojuje, ale věk nikdo nezastaví a post světové jedničky už bude zřejmě otevřenější pro více hráček.
Reagovat
sprchon
Souhlas se vším, taky se moc těším. :)
Reagovat
sprchon
Angie jsem tu začátkem tejdne podceňoval, působila unaveně. Hlavně v zápase proti Barče. Pak jsem viděl kus zápasu proti Simoně. Tam teda místy hrála neskutečně, ale taky to občas už prostě vypadá, že mele z posledního, že fakt jede na doraz. A je fakt, že v těchto dvou a asi i v dalších zápasech jí soupeřky nakonec dost pomohly. V zápase s Barčou si to Barča prohrála sama, Simoniných 50 UE mluví samo za sebe a Carla neproměnila sérii asi 11 BB.

Káju jsem ještě v Cincinnati hrát neviděl, ale dle všeho má formu. Po prvním servisu získává velkou většinu bodů, ale zrovna třeba včera jí chodil první servis jen na 44 %.

Pro mě je otázkou, zda Angie má dost sil na finále a taky jak to zvládne v hlavě. Přece jen je to členka Cvokhausenu a z těch velkých finále, co letos hrála, zvládla jen jedno (pokud nepočítám Stuttgart). Kája nemá co ztratit a v posledních 4 zápasech proti Angie pokaždý uhrála minimálně set, dvakrát ji dokonce porazila. Soupeřky Angie se proti ní snad ve všech zápasech vyházely. To se tu zatím Káje nepovedlo. Angie nabízí dost BB a třeba Simona jí včera nabídla hned 15 BB.

Ty jo, dlouho jsem takhle nezkoumal statistiky, ale Káju jsem neviděl, tak nemám moc z čeho čerpat. :D Čistě jen dle statistik by teda měla vyhrát Kája.
Věřím, že to může zvládnout, Angie prostě nemusí furt všechno vycházet...
Reagovat
Kozoroh
Statistiky jsou fajn, ale neopomíjej kontext. Proti Angie stály dvě lepší soupeřky - Suarezová a Halepová, zatímco proti Káje jen Kuzna, Gabrine nepočítám, neboť ta včera vybuchla.
Kuzna nutila Káju do výměn a měla v nich převahu. Mezihra Angie je ještě o úroveň lepší, nejlepší na dnešním ženském okruhu. Na zdolání bude potřebovat lepší úspěšnost 1. servisu než 44%, jinak ji Angie bude na returnu ničit.
Úplně ji opomněl, že Kája má z velkých finále mindrák. Doposud nevyhrála žádný turnaj nad International kategorii, poměr ve větších finále činí 0:6. Nemůže počítat s pomocí soupeřky, Angie bude motivována.
Reagovat
sprchon
Tak Carla si to podělala sama. A Simona a Barča taky. Viděl jsem Angie ve dvou zápasech v Cincinnati a v obou byla k poražení. Soupeřky se proti ní vyházely.

Kája sice velký finále dosud nevyhrála, ale jednou by to přijít mohlo. Já taky třeba na AO nevěřil, že Angie porazí Viku při tý bilanci, co proti ní měla. Ale ona to dala. Uvidíme, na koho ta tíha dolehne víc. ;) Vidím to otevřeně a Angie bych nefavorizoval až tak moc, jako jiní. Někdo už gratuluje Angie k postu světový jedničky a lituje Káju s její finálovou bilancí 0:7. Já bych zvíře neporcoval jestliže ještě běhá. :)
Reagovat
Frick
Koukal jsem na plážový volejbal sotva 10 minut, když došlo ke zranění zápěstí. Ale do týdne bych měl být v pořádku.
Reagovat
Frick
Jeden umolousanej bronz. Špatný. :-(
Reagovat
FulnekUltras
čecháčkovská klasika - a bohužel současná realita našeho sportu...
Reagovat
kada.tom
... tak na to, že jsme tam měli tři kluky, tak velká bída ... kdyby alespoň něco hodili ..
Reagovat
FulnekUltras
od českých kopiníků jsem ani nic lepšího nečekal - Triniďaďan, nabušený Němec a oplácaný BBC z Keni jsou zcela jinde...
Reagovat
kada.tom
jinak i mužský oštěpařský šampion z Londýna se umístil v Riu na bronzové pozici :-)
Reagovat
FulnekUltras
JARTrans WR opět nedal... ;)
Reagovat
kada.tom
nedalA ... IIAF, MOV i CAS jí umožnili startovat jako ženě, takže nedalA (každopádně dneska 1:55, což už je blízko ..)
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby tomuhle jihoafrickému jinochovi uznali i případný WR, musel by se Pierre de Coubertin v hrobě čtyřikrát obrátit.
Reagovat
kada.tom
jinochovi by ho neuznali, protože Caster není jinoch, nýbrž žena ... nemusí se tě to líbit, můžeš proti tomu protestovat, ale to je tak to jediný, co proti tomu zmůžeš :-)

a já věřím, že ten WR udělá, navzdory všem těm, kteří se do ní naváží ..
Reagovat
FulnekUltras
Poměr mužských a ženských hormonů je u této osoby zcela jasný, viditelný už jenom z pohybů a gestikulace, a žádné dodatečné lejstro z jakékoliv rádoby autoritativní instituce na tom nic nezmění. Stavět se proti přírodě se lidstvu nikdy nevyplatilo.
Reagovat
FulnekUltras
Sekundární pohlavní znaky jsou ve srovnání s výše uvedeným to nejmenší. A to nejsem ani křesťan, ani nějaký antiduhový fanatik.
Reagovat
blixa
No nevím, ten rekord je fakt neskutečný z doby, kdy se paní Jarmila cpala anabolikama od rána do večera (tedy nejen ona, taková byla doba). I pro Caster je to extrémní čas.
Reagovat
FulnekUltras
Jako pokus o provokaci dobré ;), ale to je taky všechno. Amerikou zrežírované LOH 2016 dávají pojmu "doping" či "sportovní podvod" zcela nový rozměr, který překonává vše, co historie sportu dosud poznala. Snad už jen chybí, aby zde americké hymny zpívala naživo Parkanová s Vyčítalem... ;)))
Reagovat
blixa
No jasně , ty zkroucenej mozku. Ještě tu o Karkulce a pak běž do prdele.
Reagovat
FulnekUltras
Víc už asi od tebe čekat nelze, choleriku... ;) ...farizejské lži o minulém režimu ti jdou výborně, zato argumentovat k přítomnosti, kterou nakonec i sám jistě vidíš, to už je větší fuška, co? ;)))
Reagovat
blixa
Ruth je neuvěřitelná :D Ne, neumí skákat moc vysoko. V čem je ale nepřekonatelná je schopnost vyhrávat !!! ;-)
Reagovat
kada.tom
přesně, na nižších výškách v naprosté většině suverénní a když už dojde na vyšší, těží ze svého zápisu, i když i ona skákat :-)
Reagovat
FulnekUltras
její věk dává trochu příklad do dalšího LOH cyklu i Blance - ovšem zdraví bude velký otazník...
Reagovat
FulnekUltras
I když si o režii letošních LOH můžeme myslet cokoliv, málokdo by dokázal pro vrchol atletických soutěží vymyslet zajímavější příběh. Jedna z nejkrásnějších a nejsympatičtějších sportovkyň historie a žena s jednoznačně nejvyšším počtem úspěšných skoků přes laťku nad hranicí 200 cm bude za chvíli usilovat o svou vysněnou zlatou olympijskou medaili, kterou jí před osmi lety v Pekingu na vrcholu výkonnosti osudově o jediný nevydařený pokus na stejné výšce vyfoukla do té doby víceméně nevýrazná Belgičanka Hellebautová. Start v Londýně 2012 jí znemožnilo zranění paty, a s ním související problémy se pak táhly ještě dalších několik sezón. Momentálně - v téměř 33 letech - už není vyloženou favoritkou a bude muset bojovat s vlastními objektivními fyzickými limity, psychickým tlakem své poslední šance i několika mladšími ambiciózními soupeřkami. Kdyby však v tréninku opakovaně opět nezdolávala dva metry a více, zcela jistě by do kotle stadiónu v Riu vůbec nenastoupila. Objektivní pravděpodobnost vítězství odhaduju na 20-25%. Pokud se jí však zlatý sen patrně na samotném konci kariéry opravdu splní, bude to neopakovatelný zážitek určitě zdaleka nejen pro její dlouholeté fanoušky. Jestli se posledních deset let prodávaly lístky na šampionáty a atletické mítinky po celém světě - včetně tradiční Zlaté tretry v Ostravě - bylo to často nejen na Bolta, ale především právě díky ní.

Sretno Blanka naša i svim srcem ti želimo, da osvojiš i to jedino zlato, koje do sada niši !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=dNvBJ8_UE5w
Reagovat
Jabadu
Ona už na to asi nemá. Ale byl by to hezký příběh.
Jinak - čistě z matematického hlediska - v oštěpu máme jisté 10. - 12. místo.
Ta tři místa nám prostě nikdo nemůže vzít!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Každý olympijský závod má svá specifika. ;) I když dneska v modrém dresu...základ 188 napoprvé odolal.
Reagovat
FulnekUltras
na druhý pokus už je to tam ;) a zatím žijeme... ;)
Reagovat
FulnekUltras
a největší favoritka Španělka Beitia přes 193 napoprvé s velkou rezervou...uvidíme, co psychika s holkama udělá dál... ;)
Reagovat
kada.tom
já fandím Španělce, sympoška :-))
Reagovat
vrabejka
Pamatuju si když před pár lety vždy na každém mitingu útočila na světák, škoda že ho tehdy nepokorila. Teď se stává že na zlato stačí skočit 1,98 to by Blanka mohla zvládnout.
Reagovat
FulnekUltras
přesně - hodně bude rozhodovat Psyché... ;)
Reagovat
vrabejka
Blanka 1.97!
Reagovat
FulnekUltras
teď už se to bude lámat - zatím jen tři přes...
Reagovat
FulnekUltras
Beitia poprvé shazuje na 200, na 197 odpadla první z horkých favoritek, Araboněmka Jungfleisch...v soutěži už jen čtyři poslední závodnice...
Reagovat
vrabejka
Dokonce už 1.97 stačí na zlato. Úroveň výšky šla strašně dolů. Blanka aspoň bronz.
Reagovat
kada.tom
neskáče se vysoko, což je škoda :-(
ale za Ruth i Blanku jsem rád, ale Ruth to snad ani nejde nepřát, miluju to její soustředění před rozběhem :-) ... u ní čím je starší, tím víc vyhrává :-))
Reagovat
FulnekUltras
Velká škoda dvou oprav navíc na nižších výškách. 200 nedala žádná, Blanka tam měla poslední pokus ze všech nejnadějnější...
Reagovat
Frick
Mne se Vlašičová nikdy nelíbila. Vyzáblá hopsanda, vyloženě nepříjemnej výraz v obličeji. Obecně ty balkánky žádný krasavice nejsou.

To fakt radši řádně urostlou Dafne :o) http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Dafne+Schippers+Athletics+Olympics+Day+12+BFvGwnB_zPcx.jpg

Škoda, že jí to nevyšlo na zlato. Ale i tak - myslím, si, že je velký úspěch, že na 200m žen i mužů byl mezi medailisty vždy jeden původní Evropan.
Reagovat
vrabejka
Dafne taky fandím učarovala mě tím lonským zlatem z 200ky to bylo něco neskutečného. Ale je jí teprve 21 její čas teorve ořijde.
Reagovat
blixa
Dafne už je 24. Škoda že se nemohla optimálně připravit, rozhodně je schopná běhat rychleji ale potíže se stehenním svalem ji dost zbrzdily. Ještě že mohla nastoupit a má aspoň stříbro.
Reagovat
Chrenda
tak teď ještě spláchni Angie a zavřeš ústa všem co ti nevěří na velké tituly. Pevně věřím, že je to jenom začátek velkých úspěchů. Do toho a nemazli se s ní.
Reagovat
brixner
No muheheheheheheheheheheheh :-)))
Živý lano dokonce zahrálo voley...
Ale toho Frantíka je mi líto...
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlf1/v/t1.0-9/14089123_10154489845258958_3480923407926793095_n.png?oh=2e93ac27a5d12b8717c486edfef09fca&oe=5857F325&__gda__=1477701018_5d09cabe7d2bdacdbe3ff8faa36840bb
Reagovat
Dobry-den
Halepka 50 UE ve dvou setech? Tímhle hravě strčila do kapsy Kvitovou apod.
Reagovat
Jabadu
Níže je celkem smysluplná debata o tom, že trůn se uvolňuje.
Milá Karolíno.
Nastal čas ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jich proti Angie dokázala vyrobit přes 60 UE a přesto dokázala vyhrát.
Reagovat
Jabadu
Tsss ... lvice nemá v přírodě konkurenci. A vůdčí lvice se sestrami je nejsilnější mafie v živočišné říši.
Samec je pouze na ochcávání teritoria. Když se šéfová se svými sestrami rozhodne ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dvojzápas se 101-ničkou UE. :) a přesto postup.

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-french-open/237825/kvitova-se-zlepsila-aby-nejela-domu-jen-9-chyb-brut-smala-se.html
Reagovat
Jabadu
Lvice jsou prostě silný, no.
:-)
Reagovat
blixa
Chasníčku, v tý zoologii jseš dost mimo :D Nevěř různejm "populárněnaučným" snímkům, realita je úplně jiná. Zrovna u lvů proklatě složitá a ještě se v ní úplně nevyznáme ;-)
Reagovat
Jabadu
"chasníčku" ...
To je milé. To jistě napadlo starobního důchodce.
Reagovat
blixa
Tak to ještě nejsem :D A pár let nebudu ;-)
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/278153/francouzsky-hrdina-v-riu-trpel-na-trati-musel-na-velkou-pak-dosel-sedmy.html

Se regulérně pos.ral :-( Se na to podívejte. Kdyby tam šel někde do dřepu a udělal to někam ke krajnici, tak by se tak nezašpinil.

Hrozný. 40 km před váma. Polední slunce, odporně páchnete a cítíte v gatích tu nechutnou teplou tekutinu.
Reagovat
Jabadu
Mno, tak jednu z tvých úchylek jsi nám prozradil - ty asi víš, jak se to jmenuje.
Máme ti prozradit další nebo se raději vrátíš ke své obvyklé novinářské práci?
:-)
Reagovat
FulnekUltras
trenky zakopat pořádně hluboko na neznámém místě... ;)))
Reagovat
Frick
A co to vydražit na dopročinné účely? :o)
Reagovat
Jabadu
Prosím tě, dej pokoj s tímto tématem. Jednou si toho užiješ ... v LDN.
Reagovat
brixner
No já nevím...takhle possrat závod...
Proč se nešel vysrat před během? Nevíte o tom něco? Vždyť se mohl vysrat klidně až v cíli, né? Se divím, že nedostal diskvalifikaci, takhle to prosrat na Olympiádě...Moc tyhle chůze nesleduju, ale nejsou v občerstvovacích stanicích i takový ty boudy na sraní? Moh položit kábel v tý boudě a nemusela bejt taková ostuda!
Reagovat
Mayo
on sa vážne posr.l :O uff, chudák, je to smola ... panovali tam nekresťanské podmienky
Reagovat
brixner
Podmienky nepodmienky, měl se jít vysrat včas!
Reagovat
FulnekUltras
bude teď analyzována na úrovni snímků Lochnessu... ;)))

https://www.super.cz/447544-v-tenisovem-uboru-ji-dobre-znate-takhle-to-petre-kvitove-slusi-v-plavkach-na-paddleboardu.html
Reagovat
smazaný uživatel
Není to náhodou nějaký paparazzi lajnový?
Reagovat
misa
To jsou krásné plavky :)
Reagovat
Jabadu
Otázkou je, jak je ta fotka stará. Teoreticky by mohla být z Ria, ale čistá, průzračná laguna v Riu? ... ???! A kromě čumila nikde nikdo.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
navíc mi silně připomíná Šporcla... ;)))
Reagovat
Jabadu
To by mi nijak nevadilo. Považuji se za muzikanta a houslového virtuosa bych považoval za nejlepší společnost.
Reagovat
FulnekUltras
Dokonce by to korespondovalo i s dalším dostupným "materiálem"... ;)))

https://www.super.cz/446377-ten-dopadl-kulturista-teoretik-sporcl-si-na-telo-vypalil-tricko.html
Reagovat
bIbec
tvl, teď koukám na statistiky (zápas sem neviděl) a Halep udělala 50 nevynucených chyb ve dvou setech! To je celkem brutal. To by nedokázala i naše Petra.
Reagovat
bIbec
ani naše Petra
Reagovat
vrabejka
No kdo by to byl řekl, že tohle bude nejlehčí vítězství Angie na turnaji.
Angie je tak 1 vítězství od sesazení Sereny což si přeju už několik let.
Finále s Karol zajímavé. Budu víc přát Karol, přeci jen ta tolik příležitostí vyhrát Premier turnaj mít nebude.
Ale Kája bude muset předvést Top výkon aby Angie mohla potrápit. Ta bude mít několik motivací. Post no.1, spravit si chuť po neštastném finále na OH + vyhrát Premier turnaj se vždy počítá.

No bude to zajímavé :)
Reagovat
smazaný uživatel
S tolika nevynucenýma chybama neměla Halep šanci vyhrát. Dneska by jí dala i Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik jich Simona měla? Aga jich proti ní dala 36.
Reagovat
smazaný uživatel
prý 50.
Reagovat
kada.tom
No, nezbývá než pomalu začít připravovat gratulace Kerber, protože ve finále budou obrovskou favoritkou, proti Karol hraje dobře a vítězí, naopak Karol má blbou bilanci jak proti Kerber, tak ve finálových zápasech.

Kerber má před sebou poslední krok, říká se, že ten poslední krok bývá nejtěžší, ale zrovna Karol bych neřekl, že by měla být těžkou překážkou. Sice Karol hraje dobře, ale že by zrovna ona měla překazit Kerber sen, to si nemyslím a upřímně - nevěřím v to.

Takže budu hodně překvapen, kdyby se Karol podařilo vyhrát, na 90% tipuji ale výhru Kerber, která tak vyhraje další titul a zejména potvrdí letošní formu, která jí vynese až na post světové jedničky - naprosto právem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
A to tě za ty antislovenský výpady nemusím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá nejlepší výsledky za posledních 12 měsíců ani letos. Absolutně si to nezaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
Doktora, doktora, ježiši zavolejte někdo doktora!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Anakinovi zjevně hráblo.
Reagovat
bIbec
vždyť je to jenom pitomý žebříček.. nějak ta jsi o tom mluvil nedávno. Tak proč tě to tak vzrušuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ne. Vy z toho máte druhý Vánoce.
Reagovat
Kozoroh
Tebe to sere, že Angie by předčila Petru, tak její úspěch chceš za každou cenu poplivat :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Anděla Petře co do úspěchů nesahá ani po kotníky.
Reagovat
bIbec
no však určitě. Vždyť býti světovou jedničkou.. to je něco ohromného. Velikost Angeliky od zítřejšího dne hodně vzroste. Neskutečný úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Post světové jedničky a ranking obecně je brutálně přeceňovaná záležitost. Jen pár holek z těch 21, co kdy byly jedničkami, byly skutečně nejlepší a skutečné šampinonky. Anděla jí není a nikdy nebude.
Reagovat
Kozoroh
Pochybuji, že bys tohle vykládal, kdyby Petra v roce 2012 jedničkou byla. Mluví z tebe závist a zahořklost.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň mám vlastní názor, nebečím spolu se stádem.
Reagovat
Kozoroh
Máš vlastní názor, který je úplně pitomý.
Reagovat
blixa
:D :D :D Asi tak ;-)
Reagovat
Kozoroh
Co to meleš za hověziny?? Angie je úřadující GS vítězkou a pokud se jedničkou stane, bude jedničkou zaslouženou. Nezasloužené bývají ty, které nemají žádný GS titul (Wozniacká), ale to by nebyl případ Angie.
Tebe prostě sere, že Angie má na dosah 1. příčku, na kterou Petra nikdy nedosáhla, tak se tento její předpokládaný úspěch snažíš aspoň poplivat. Ale nikdo ti to tu nežere Kveši :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si ty výsledky prohlídni a pak si dej facku.
Reagovat
Kozoroh
Facku si nedám, protože mám za prvé pravdu a za druhé jsi trotl, který na Angie útočí. Chápu, že tě sere, že pokud Angie dnes vyhraje, tak bude mít v tenisovém světě větší respekt než Petra, holt se s tím budeš muset smířít nebo se opět ukáže, že patříš do Bohnic.
Reagovat
smazaný uživatel
Facku si dej ty, protože pravdu nemáš. Stejně jako nemáš pravdu v tom, že by Angie měla být respektovanější než Petra. Už proto, že co do úspěchů na ní ani zdaleka nedosahuje. Nakonec když srovnáš nejlepší sezonu Petry (2011) a nejlepší sezonu Angie (2016), tak zjistíš, že Petra v té sezoně byla podstatně úspěšnější než je Angie letos.
Reagovat
janek_da
ona už sezona 2016 skončila?
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím ne. Ale Angie bude mít hodně co dělat, aby se té Petřině sezóně alespoň přiblížila.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyt letos již hrála dvě finále na GS. Navíc finále na OH, které jsou jednou za 4 roky. Na těch nejdůležitějších podnicích zahrála skvěle.
Reagovat
FulnekUltras
Jedné z nejlepších Petiných kámošek na okruhu to prostě nejde nepřát... ;)
Reagovat
kada.tom
já její tenis nemusím, nicméně uznávám, že je v něm opravdu dobrá :-)
nějaké kamarádství mě úplně nebere :-)
Reagovat
FulnekUltras
stejně počítám, že ve WTA začíná éra, kdy se budou hráčky na postu No.1 celkem často střídat
Reagovat
smazaný uživatel
To je dost jasný.
Reagovat
FulnekUltras
na konci jsem zapomněl smajla... ;)
Reagovat
kada.tom
v nejbližších dvou eltech to reálně vidím na nějaká ta střídání Sereny a Kerber ... momentálně na tyto dvě žádná nemá
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl. Anděla se příští rok vrátí, kam reálně patří - na pomezí první a druhé desítky.
Reagovat
smazaný uživatel
U Sereny je letos vidět, že ve svém věku potřebuje delší pauzu, aby se dobře připravila na další turnaje. Proto si myslím, že lepší už to nebude a No.1 bude hráčka, která bude zvládat odehrát většinu turnajů. Navíc si myslím, že pokud by je zvládala objíždět, nebude mít zase takovou úspěšnost. Pokud se Angie podaří letos uhrát ještě 2-3 dobré výsledky, bude letos nejlepší hráčkou.
Reagovat
bIbec
chmm, momentálně těžko říct. Pokud má někdo na to, dostat se na tu první pozici, tak bych řekl ještě tu Halep. Ta se tam taky může třeba aspoň na chvilku dostat. Možná příští rok, jak se odečtou body Kerber za AO..

Ono ani nemusí být jednoduchý tu pozici jedničky ustát. Je to dost velký tlak, který ne každý zvládne. Takže já to vidím celkem otevřeně.. a možná se to tam prostřídá.. v těch příštích 2 letech.
Reagovat
bIbec
hej, ale jak Kája zítra tu Angeliku porazí a pak Serena vyhraje US Open, tahle diskuze nakonec může být celkem zbytečná :-) Uvidíme zítra :-) Jako teoretická šance, že to Angelika zítra pohnojí, určitě existuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to na německou službu pro Steffi Graf.
Reagovat
smazaný uživatel
Těch hráček tam je víc, ale z dlouhodobého hlediska je logické, že právě typově Kerber bude No.1. Útočný tenis nelze praktikovat stále, protože je to fyzicky náročné a opotřebovací styl. Takže Halep, Radwanska možná Mugu.
Reagovat
vrabejka
no to jsem si myslel taky jak Mugu vyhrála Wimbledon, ale ouha o d té doby neuhrála vůbec nic. Angie je právem nastupující svštovou jedničkou. Jedním z faktorů je hlavně konstantní výkonost. V minulých sezonach měla dost velké výkyvy ale letos vyhořela jen na RG s Bertens jinak těch brzkých vyřazení má opravdu jen minimum.

Před 3,4 roky jsem tipoval že Serenu na trůnu nahradí Petra, Vika nebo Simona ale Angie jsem fakt nečekal.
Reagovat
janek_da
nono, pozor na Bertens. To je druhá Konta, co se týče vzestupu.

Mi by se líbilo mít v top10 za rok Darju Gavrilovo, Bertens, Kontu, Keys, Kasatkinu, Benčič. To by byl dobrý průvan.
Reagovat
FulnekUltras
Angie i Aga se léta držely trochu nenápadně vzadu - ale nepřestaly dřít a věřit...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím?! Vždyť od AO do Wimbledonu hrála prdlačku!
Reagovat
vrabejka
SF Miami a vyhrála Stutgart ale pak spousta zbytečných proher v 1.kole ok bylo to slabší období. Ale stejně dokázala porazit Timeu, Simonu, Petru, Madison, Carlu.
To je 5 hráček z top 15. Na to, že to bylo určitě nejhorší období v sezoně to není vůbec špatný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petru by bez vydatné pomoci lajnovejch neporazila. A že ji ve Stuttgartu lajnoví dost tlačili, toho si všimli i jinde, není to výplod mého mozku.

Jinak dejme tomu.
Reagovat
Kozoroh
" Petru by bez vydatné pomoci lajnovejch neporazila. A že ji ve Stuttgartu lajnoví dost tlačili, toho si všimli i jinde, není to výplod mého mozku."

Tak sem hoď odkazy článků nebo fór, kde se probíralo nadržování lajnových Angie. Jinak je to výplod tvého chorého mozku.
Reagovat
smazaný uživatel
Chorej mozek máš ty, když odmítáš respektovat zjevnou skutečnost.
Reagovat
janek_da
Já to tak jasně nevidím. Angie má dobrý fyzický základ, ale asi jede hodně nadoraz. Tady by jí mohla sedět rychlejší hra Karoliny.
Ale hlavně, nervíky. Vzpomeň si na loňské USO a Serenu, na TM, jak suverenní Angie stačil set a ona se sesypala.

Vidím to jenom na 1.5 x 3.0 pro Angie
Reagovat
misa
bude po letech zase neunavitelná vracečka. Aspoň se to sladí s muži.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jak vrací!
Radost pohledět.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zvrácenost..
Reagovat
Lunej..
Možná, že i zapřísáhlí antiserenisti budou plakat... :)
Reagovat
misa
Kdyby tak pěkně vracela Lucinka, tak bych byl nadšený, to je pravda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli zítra vyhraje, tak si to naprosto zaslouží!
Reagovat
janek_da
No vracečka, Angie hlavně dokáže na ránu dát neméně kvalitní odpověď, většinou úhlem. Vracečka je Caro, ta jede většinou jenom ty svoje obloukové krosy, aby náhodou nepřestřelila do autu. No a z forehandu má taky dobré momenty.

Byla by nuda, kdyby všichni dávali esa jako Serena a pumelice jako Keys
Reagovat
Lunej..
Nebo jako Petra, bomby a síť a nebo out. I když tenhle její styl už naštěstí není tak častý... :D
Reagovat
MorusRubra
Tak finále čtyřhry vypadá na rozpadlou Santinu a nové partnerky. Tak, Báro, trhej.
Reagovat
FulnekUltras
a trefuj... ;)
Reagovat
Lunej..
škoda, že Simča zabrala až tak pozdě a nevyrovnala na 4:4. Tak Angiovcům gratuluju a už aby byl další turnaj... :) Tak snad to Kája dá.
Reagovat
janek_da
halejuja. už jsem pomalu nevěřil. Jak se Simona dostane z útlumu, tak je to s ní těžké.

Tak, už jenom 2 sety
Reagovat
smazaný uživatel
pro Karolinu! :-) Halep me prokoukla.. ;-)
Reagovat
Lunej..
už jsem ti chtěla poděkovat, jak fandíš se mnou, ale teda spíš ti utrhnu pírko nebo tě oškubu celou :D
Reagovat
smazaný uživatel
jedno... a slib mi, ze si ho das do penezenky! :-)))
Reagovat
Lunej..
dobře, stejně ji mám věčně prázdnou, tak aspoň něco v ní budu mít. Ale chci z ocasu, to prý nosí štěstí :)
Reagovat
janek_da
nechej prosím Angie taky sednout ... na trůn, už musí být unavená
Reagovat
vrabejka
Uff big hold.
Reagovat
Mayo
z tej Angeliky sa stáva hráčka s konzistentnými výkonmi, dosť turnajov dáva do záverečných kôl , finále a aj tituly (:
Reagovat
smazaný uživatel
No jde z ní strach, to snad bude dost zajímavé finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Senzčaní gem byl na 5:3, pěkná bitva. Teď jestli Simona vezme Angie podání, tak nevím nevím co se bude dít :-)
Reagovat
Lunej..
Mě hlavně štvou ti streamoví kreslení sprejeři nebo skákající malé obludky, co to je, to tam dřív nebylo.
Reagovat
misa
Asi by to vyeliminoval nějaký adblock, ale nechce se mi to zkoušet :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se divám na jakési ruské (nebo ukrajinské) stránce a tam mají sprejery zpacifikovaný ;)
Reagovat
FulnekUltras
Rusové si s nepotřebným vtíravým balastem uměli poradit vždycky... ;)
Reagovat
Lunej..
Ukrajinský stream právě sprejuje jako život.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně tam teda jede v pohodě jakejsi antitenis, nějaký vracečky, žádní sprejeři :)
Reagovat
misa
Sprejeři otravují už pár měsíců.
Reagovat
janek_da
tipnu si, že bude TB
Reagovat
vrabejka
Ne Angie prosím ne hlavně nevybuchni jako včera Aga.
Reagovat
Mayo
Ahoj priatelia,

Karolína je v životnej forme. Absolútne intergalaktické výkony v Cincinnati. Snáď zvládne aj posledný krok k veľkému titulu.
Reagovat
janek_da
nepřeháněj :)
Reagovat
FulnekUltras
že by???
Reagovat
janek_da
Simona dobře zabrala.
Reagovat
Lunej..
To se mi na ní líbí, že najednou, když je v úzkých, začne rozdávat skvělé údery. Tak jdeme do finále... :)
Reagovat
janek_da
Angie bude mít ještě plné pacičky práce. Ve fyzičce se teď Simoně nemůže rovnat, tak snad ...
Reagovat
Lunej..
Ty Simoniny úhly údery, to fakt žeru..
Reagovat
Lunej..
Ale ne, takhle to zazdit do sítě, ouvej.
Reagovat
janek_da
tož, taky úhel
Reagovat
Lunej..
Rypale !!! Jen počkej....
Reagovat
Lunej..
tak teď to má konečně grády, chtělo by to vyhrát ještě dva gemy v řadě, to Angie rozhodí, Simča vyhraje a pak ji zdolá ve 3. setu. Jedemééé
Reagovat
smazaný uživatel
Včera Darren Cahill radil Simoně, odmítej prohrát, just refuse to lose. No Angie očividně obšlehla a je v tom snad i ještě víc zběhlá.
Reagovat
Jabadu
Karolína super!
Off topic...
Ten pocit, kdy léta trénuješ šerm, běh, střelbu, plavání ... dřeš ... aby ses nakonec musel zeptat koně, jak to s tím výsledkem na olympiádě vlastně vidí.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
to už je někdy schůdnější sekretářka, která jako kůň dře... ;)
Reagovat
Jabadu
Já osobně bych Péťu Tvaroha zprostil všech obvinění. Ten už je tak potrestanej, že ... no, vezměme si - čistě teoreticky - když upeče a nepřipálí bábovku, tak si ho může jednou týdně vyho ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;))))) Trošku ;) se mi to dnes přichytlo, poupátko... ;)))
Reagovat
misa
A když připálí, tak dostane výprask, ale to se mu myslím líbí :)
Reagovat
Jabadu
Myslím, že na to je odborník ten zastupitel (?) Janda. Ten s tím má prý bohaté zkušenosti.
:-)
Reagovat
misa
Toho neznám.
Reagovat
Jabadu
Malinko jsem to popletl. Prdel ve Lvově si nechal ztřískat zastupitel Hollan (Brno). Jakub Janda (zastupitel) je pornostar.
Gay - pornostar.
Reagovat
vrabejka
Tento brejk už bude rozhodující :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta holka není k poražení a to jsem měl po dnešku tajnej tip na titul Káji.
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně má někdo zájem na sesazení Sereny.
Reagovat
FulnekUltras
a tak změna je život - ale nepodceňujme naši antireprezentantku... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale zrovna taková tragédka jako Anděla..
Reagovat
vrabejka
nikdo jiný na to prostě nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost. V žebříčku je hned několik hráček, které mají podstatně lepší výsledky než ona.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde se schovávají?
Viktorka na mateřský,
MaSha v blacklistu,
Monica slaví olympijské zlato,
Caroline deptá Kotyza
a Petra je jen na iqeho seznamech :-)
Reagovat
kada.tom
souhlas, v současném tenise na to má Kerber a snad ještě Muguruza-Blanco, byť ta se tedy po FO hodně trápí ... to sice Kerber na FO bouchla, ale od té doby zase jede ..
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber nemá pořádnej úder, už to, že je tam, kde je, je totální úlet. A Mugu? Proti ní je Petra vzorem stability.
Reagovat
FulnekUltras
Angie je vyatletizovaná ještě víc, než kdysi Navrátilová - ovšem s docela jiným stylem hry...přesto si za léta nenápadného škrábání vzhůru nějaký čas na vrcholu taky zaslouží...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě si hráčka bez úderu nezaslouží ani top 10, ale je mi jasný, že to za tenhle názor zase schytám.
Reagovat
FulnekUltras
Borg taky takhle nechutně vracel...
Reagovat
Lunej..
Já jsem Angie předtím fandila, teď se hodně zvedla, zamakala na sobě, ale už jí nějak nefandím.
Reagovat
smazaný uživatel
Angie hraje několik let furt stejně, letos má akorát nehoráznou kliku.
Reagovat
Lunej..
To ale kecáš. Hraje o dost líp, dokáže i útočit, hlavně její fyzička je o level výš. I když nehraje tenis podle tvých představ, tak ji pořád neshazuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby. Fyzičku má furt stejnou a útočí možná míň než kdy předtím.
Reagovat
Lunej..
no jasně, že se vůbec namáhám chtít po tobě objektivitu. Sorry.
Reagovat
Grape
Jojo, prostě se zhoršila, a proto bude od pondělí nejspíš světovou jedničkou... :D
Reagovat
FulnekUltras
njn, jenže tenis bývá ve výsledku mnohem víc o chybách nežli efektních winnerech...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinými slovy se z něj stává pinkaná.
Reagovat
FulnekUltras
Když to vezmeš objektivně, tak i pro Peťu bývá obvykle klíčový počet UE vzhledem k UE soupeřky...winnery áno, ale... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Petru jsou klíčové především winnery. Je jedna z posledních, co ještě praktikuje skutečný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Místy tenis, místy naprostou hrůzu.
Reagovat
smazaný uživatel
Furt lepší než předvádět pinkanou.
Reagovat
Lunej..
nějak si zapomněl, že Petra hodně zlepšila mezihru, tzn. že se už udrží ve výměně mnohem déle. A k čemu jí jsou winnery, když to pak zazdí chybami? A myslíš, že někoho baví tenis, že jsou to dvě rány a nebo out či síť? Ten Petřin modul robocopa je jednou za čas, naposledy Wimbl. A každému se líbí něco jinýho, tak tady pořád neurčuj jako malý udupaný diktátor, jak kdo má hrát nebo ne.
Reagovat
misa
Loňské sf. a finále Madridu bylo na velmi vysoké úrovni, takže nejenom W14.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak souvisí zlepšená Petřina mezihra s tím, že má hru založenou na winnerech? Proč nadáváš do diktátorů mě, když se tak chovají především organizátoři turnajů, kteří neustálým zpomalováním všeho ničí jakoukoliv.pestrost v tenise?
Reagovat
smazaný uživatel
Skutečný?
Spíš?
Spíš neskutečný!
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám naopak. Předloni na FC mi jí bylo až líto. Celý rok 2014 otřesná bilance ve finále.
Loni posun.
A letos?
Kdo jiný, když ne Angeliqie?! :-)
Každopádně to bude v pondělí zajímavej pohled na žebříček :-D
Reagovat
Lunej..
mám štěstí, že na žebříček nekoukám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tohle bude historický pohled.
Doufám, že iqe odpadne až za týden. A to Karolína nebude muset vyhrát ani zápas...
Reagovat
misa
Jak odpadne? To myslíš, že skončí se sledováním tenisu?
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím hrozí nová světová No.1, jakmile bude Karolína před Petrou, spadne TP :-D
Reagovat
misa
Bude to určitě zajímavá diskuze.
Reagovat
smazaný uživatel
Anděla od AO do Wimbledonu hrála houbec. Takže - Serena.
Reagovat
Kozoroh
Tím houbecem myslíš titul ze Stuttartu a semifinále v Miami? Tvá zaslepená nenávist nezná mezí...
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Směješ se vlastní hlouposti?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, tvé zjevné debi.litě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Že něco tvůj miniaturní mozeček nepobere ještě neznamená, že je to de.bilita.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatímco Petra sleduje olympiádu, Angie fantasticky bojuje o post světové jedničky, smiř se s tím.
Reagovat
smazaný uživatel
Fantasticky? Nebejt vyššího zájmu na sesazení Sereny, měla by dávno zbalený kufry.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo má ten vyšší zájem?
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodčí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To já nevím, ale někdo zjevně ano.
Reagovat
misa
Marťani
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu.
Garbi letos vyhrála víc než 2 zápasy 3x. Petra 4x :-D
Reagovat
janek_da
musí potvrdit
Reagovat
janek_da
jo
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zrovna taková tragédka jako Anděla..
Reagovat
smazaný uživatel
Kruci, sem to nepatří.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tenisportál to nepatří.
Reagovat
misa
Tragédka to není, ovšem všechny údery má takové nijaké, ale výdrž, tu má snad nekonečnou.
Reagovat
janek_da
To měl být winner od Simči. No ... nebyl.
Reagovat
janek_da
už enem tři sety. lec gou Andží
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo a 2:0, tak vydržet a pak by bylo parádní, kdybí jí to Kája ve finále překazila.
Reagovat
janek_da
Simona kazí a kazí. To se musí podporovat, to se musí podporovat
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nemusí. :-P
Reagovat
Lunej..
měl bys doma posbírat osušky a jít pomoct sušit kurt, to ti půjde jistě líp :)
Reagovat
janek_da
Kdybys mě radši s tou osuškou poslal osušit po zápase-treninku Angie ...
Reagovat
Lunej..
Já tě klidně pošlu kam chceš, když ze mě nebudeš dělat chlapa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsi hlen nemusí... jo, ty nemusíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jednou a tak, aby to dávalo smysl. :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Bereš si jestřábí oko?
Reagovat
smazaný uživatel
Furt to nedává smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeme zavolat supervisora.
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě spíš psychiatra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně né toho tvého.
Reagovat
Lunej..
je fajn, že máš jiné tílko a líp tě poznám, ale přestaň kravit jo?
Reagovat
Lunej..
No, tak konec legrace a začíná zábava jo? Sprchon a spol. mají radost, dopřejme jim to, ale tím 1. setem to končí. Jedeme..
Reagovat
Lunej..
Bože, to fandění je dnes zase šichta....
Reagovat
janek_da
naopak, je to radost
Reagovat
Lunej..
Jdi pryč, to je můj žalozpěv...
Reagovat
A.R.R.
Vypadá to bledě, Simča se včera asi uhnala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to bude jiste tim, ze od ni poprve v zivote neco chci.. ;-)
Reagovat
A.R.R.
A je to venku, může za to sojka :-D
Reagovat
Lunej..
Jaký uhnala? Dala vám jen trochu naději a teď uvidíte dvousetovou jízdu. :P
Reagovat
A.R.R.
Jo to je schválně, a tak to jo, já to zase nepochopil, že Simča dělá jen vlny a teď to rozbalí :-)
Reagovat
Lunej..
Tohle je zlomový 12. gem.
Reagovat
A.R.R.
Takový nekonečný :-)
Reagovat
Lunej..
Simona ho musí urvat.
Reagovat
Lunej..
No tak nic, ale otáčet z 0:3 umíme.. :D
Reagovat
FulnekUltras
jo vypustit ven sojku není žádná sranda... ;)
Reagovat
A.R.R.
kam sojka vlítne, tam sto let tráva neporoste :-D
Reagovat
FulnekUltras
a když, tak jenom zrzavá... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
zabijáckej winner - síť - zabijáckej winner - dvojchyba - zabijáckej winner - síť - zabijáckej winner - dvojchyba
Naprogramuj si Simonu trochu líp, janak jde Angelique do finále.
Reagovat
Lunej..
Hele, dělám co můžu jo? Navíc skoro sama proti přesile.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm...
Tak to se povedlo!
Reagovat
dadaft
ufffff,
obrany obou celků opravdu brutální, každá získaná střelecká pozice svinsky bolela.
tvrdý, nekompromisní střet špičkových týmů
a zasloužené vítězství Rusek.
Francouzky dojely na neproměňování šancí a nešťastné zranění Lacramberové.
Reagovat
FulnekUltras
Rusko si v kolektivních sportech aspoň trochu kompenzuje atletiku...jo, taková Zinaida Turčinová, ta měla vždycky páru... ;)
Reagovat
janek_da
Nudaaa, takhle vysušovat kurt. Větší sranda je v Jižní Americe.
Reagovat
smazaný uživatel
ale taky doladujou ruco. Rucem.. :-)
Reagovat
janek_da
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13913764_227125444351197_6517038664774764655_o.jpg

no není to krása?
Reagovat
smazaný uživatel
je.. :-))
Reagovat
brixner
Ten Francouz v tý chůzi na 50km šel během závodu fakt srát?? Není to proti pravidlům? Takovej plavec se na otočce přece vysrat taky nemůže, né? A při chůzi by se to snad taky nemělo běžně dělat, né? Nikde to nemohu najít...
Jestli ten Francouz musel fakt srát, tak to je asi nasranej, že přišel o zlato, né? A ke všemu na Olympiádě...
Todle se mi nějak nezdá tohle...
Reagovat
blixa
Je sice nasranej, ale aspoň vysranej ;-) :D
Reagovat
brixner
No to věřím, že je nasranej!
Ale jít se vysrat během mače???
Blixa, co si vo tom myslíš?
Mě se to nějak příčí, vždyť se mohl vysrat až v cíli, to měl už kousek, né?
:-))
Reagovat
blixa
Tak váhový limity v chůzi nejsou, tak to asi nevadí ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
jak řékal už generál Patláj: "Bitvu sem presrál, ale dobre sa vyspál!!!" ;)
Reagovat
brixner
No, ten generál si to asi dovolit mohl...
Ale jít se vysrat během sprintu na 50 km...no já nevím nevím...
Asi to Francouz trochu posral...
Reagovat
tommr
když dneska spolu s Mirzaovou porazily turnajový dvojky sestry Chanovy. Báře se s novou partnerkou zatím docela daří ... :)
Reagovat
Kytka
Gratulace. Ale pokud narazí na Hingisovou, chtělo by to opatřit si přilby co něco vydrží a kryt na obličej. Pokud ne rovnou brnění.
Reagovat
FulnekUltras
guwno - dát Hingis ochutnat její vlastní medicínu...Barča k tomu má na síti všechny předpoklady... ;)
Reagovat
Kytka
To by chtělo, aby takovou medicínu jednou taky ochutnala.
Reagovat
Krisboy
skvěle. Jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám Kirsten nemá svůj den :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kayla Day, 17 let a v kvalifikaci NH vyřadila Broady a Flipkens dokonce po ztraceném prvním setu. Teď bude dobývat Sevastopol.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina vyborne, opet solidni vykon, Muguruza hluboce pod carou. Ted musi Prava leva porazit Levou pravou, historie to potrebuje a smerem ke Kaje to je uplne fuk.. :-)
Reagovat
janek_da
:)

Jinak k Muguruze. Mi se teda moc v Cinci nelíbila. Jakože by to nějak drtila. Prostě dávala rány. Včera to bylo s Babos hodně vtipné, kdy jsem viděl, já, rozhodčí i Babos (natož mnáš Bystrozraký) aut od ní při odvracení BP a ono to jemnňoučce lízlo lajnu. Pak dala druhé podání na lajnu. A i potom tam bylo hodně takových situací. Včera jí to vycházzelo, dneska ne. Tak to beru já.
Reagovat
blixa
Koťátko mělo dneska za úkol zatáhnou drápky, schovat zoubky, stočit se do klubíčka a hají. Takže tak, kdyby se někdo divil. Kája ty body prostě potřebuje víc ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Garbi postupuje podle plánu po RG: 0-1-2-3.
Škoda, že nehraje v NH :-)
Reagovat
Lunej..
vyhrát GS je zkrátka pro někoho prokletí.... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkej, že bys pro Simču takový prokletí nebrala :-)
Reagovat
Lunej..
Tak Simca by právě byla ta výjimka víš:)
Reagovat
sprchon
Já bych bral pro Simču jen to prokletí, GS ne. :D
Reagovat
Lunej..
co hamtáš, Angie už ho má, tak mi taky něco nech. A to si říkáš kamarád... tss.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Z těch (dlouhodobějších) čekatelek GS přeju Caroline, Agnieszce i Simoně.
Reagovat
blixa
"O sandálech se praví, že levý není pravý
že pravý není levý, to ovšem každý neví" ... ;-)
Reagovat
Lunej..
Dnes máš velmi velké záblesky inteligence :D:D No prostě Simča musí vyhrát.
Reagovat
blixa
Já ne, pan Skoumal ;-)
Reagovat
Lunej..
Zase leje, už i v Praze. Takhle se vůbec nedá sledovat tenis. Měl by se hrát jen v zemích, kde je pořád slunečno.
Reagovat
blixa
Dyk jo, od roku 2019 se všechny premiery přesouvavají na Saharu ;-)
Reagovat
vrabejka
Kája paráda překvapila :)
Tak ještě Angie. C'Mon!!!
Reagovat
Frick
To byla zas hajtra.
Reagovat
MorusRubra
Včera jsem nekoukala na baby, ale bylo tam taky tolik neposlušných koní? Naše si samo musela vytáhnout toho nejzlobivějšího, jak jinak.
Reagovat
Frick
No tedy. Stejně jako v Riu - vypadá, že má formu a pak náhle kolaps.

Kája je na nejlepší cestě aby upravila svoji finálovou bilanci na velkých turnajích na 0:7 :o)

Ale ne. Věřme, že si Kája nechala první výhru právě na tento velký turnaj.
Reagovat
sprchon
Tak díky, už jsem zpátky. Takže jsem připraven pomoct s pomstou žabičky. :) Snad se začne ještě dneska.
Reagovat
Lunej..
I když jste dva, nemáte šanci, Simča vyhraje. :) Dneska jsem viděla mladého Krause, štrádoval si to s malým buldočkem, škoda, že jsem byla v tramvaji, zeptala bych se ho na tu Bářinu nohu :)
Reagovat
sprchon
Já věřím, že je nás víc a nikdy neztrácím naději. :)

Taková příležitost a ty by ses ptala na nohu. Měla ses zeptat na něj, jestli by tě bral a na Barču, jestli by brala mě. :D
Reagovat
Lunej..
Nebo by mě taky poslal do zádele, co otravuju. :)

vrabejka - s čím?
Reagovat
Lunej..
Jo, pardon, to nebylo na mě.
Reagovat
sprchon
Ale bylo, s vrabejkou už jsme tři. :P
Reagovat
blixa
Bábi má stále problémy s vlákny ;-) :D
Reagovat
Lunej..
nebuď drzej jo? Já pochopila, že to psal vrabejka sprchoňovi, když taky fandí Angie ne? Navíc jsi psal, že málo spíš, tak šup do postele :P:)
Reagovat
blixa
Dneska ještě vydržím, atletická noční směna :D
Reagovat
FulnekUltras
Blanku je třeba tlačit až na doraz... ;)
Reagovat
vrabejka
Zapomínás na mě
Reagovat
A.R.R.
Jsem poctivě fandil a s Kájou jsme to zvládli na jedničku :-)

Angie jede, přiznám se, že jsem jí moc nevěřil během turnaje, ty první zápasy se mi zdála hodně vyšťavená, ale zdání klame :-)
Reagovat
tommr
a dneska si poradila i se světovou trojkou. Třeba ale přiznat, že Muguruza nehrála dobře a hodně jí to ulehčila. To ale nic nemění na tom, že Karolína předvedla opět velice solidní výkon a do finále postupuje zaslouženě ... :)
V oficiálním žebříčku se Karolína po dnešku posune na 15.místo a v Race je už dokonce na 11.místě jako nejlepší Češka. Pokud by se jí podařilo v Cincinnati získat titul tak by se posunula na 11. respektive 9.místo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že už teď se jedná pro Karolínu o velmi úspěšný turnaj a prohrát s kteroukoliv z možných soupeřek nebude žádná ostuda. Kdo by na začátku čekal, že se dostane až do finále?
Reagovat
tommr
jj finále Premier-5 turnaje je pro Karolínu zatím nejlepší kariérní výsledek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak co jsem viděl, myslím, že bude lepší pro Karolínu , když vyhraje nad Kerber Halep, protože Kerber by o post světové jedničky byla ve finále hodně motivovaná. :D
Reagovat
blixa
A nebo naopak extrémně nervozní. Těžko předvídat.
Reagovat
tommr
jj mohla by zkolabovat jako na posledním TM v zápase proti Lucce ... :)
Reagovat
misa
No jo, zkolabovala, ale kde je teď Angelika a kde Lucka...
Reagovat
tommr
ale zase nebejt toho kolapsu tak by byla dneska Kerberka světová jednička a Petra a Lucka by byly v ještě větším srabu než jsou ted ... :)
Reagovat
misa
Petra by teď měla o 360 bodů méně a Lucie o 160.
Reagovat
lars
to asi ne, pac by hraly nektere zapasy s jinymi souperkami a tim i s jinymi vysledky.
Reagovat
misa
Dobře, to byla teoretická úvaha. Se 100% pravděpodobností by bodové odpočty souhlasily po skončení loňského TM.
Reagovat
kada.tom
Karol velmi pěkně, snad turnaj vyhraje (nehledě na finálovou soupeřku) :-)

P.S.: doufám, že Halep Kerber vyřadí, protože Karol s Kerber úplně ráda nehraje ...
Reagovat
tommr
mezi těma dvěma si nevybereš. Karolíně nesvědčí ani hra Halepky ...
Reagovat
Kozoroh
Kada-tomovi jde i o udržení 1. příčky pro Serenu, proto logicky fandí proti Angie.
Reagovat
bIbec
tak Karolína ráda nehraje s žádnou z nich, že jo. To je taková klasika už. Finále většího turnaje proti těmhle sprinterkám s výborným returnem.
Šance je malilinko větší než třeba Berďa proti Djokovicovi (protože tohle je ženský tenis a tam se zázraky dít sem tam mohou). Ale je dobře že se toho Karolína nebojí. Dobrý bodíky do žebříčku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist