Plíšková smetla Giorgiovou, v semifinále se utká se Šafářovou

28. 4. 2016, 12:12
Aktuality 477
Karolína Plíšková je na turnaji WTA v pražské Stromovce bez ztráty setu v semifinále. Problémy jí nenadělala ani Italka Camila Giorgiová, kterou dnes obhájkyně titulu porazila hladce 6-2 6-1. O finále si Plíšková zahraje s Lucií Šafářovou, která udolala Su-Wei Hsieh z Tchajwanu 7-6 a 7-5. Naopak po téměř tříhodinové bitvě s Australankou Stosurovou skončila Barbora Strýcová.
Karolína Plíšková (© TK Sparta Praha/Pavel Lebeda)

Karolína Plíšková nastoupila proti Camile Giorgiové potřetí v kariéře a i první vzájemný zápas na antuce zvládla lépe. Proti Italce odstartovala dvěma brejky, na které jí 50. hráčka světa nedokázala v úvodním setu odpovědět. V další sadě pak Plíšková sebrala soupeřce všechny servisy a za pouhých 50 minut prolétla do semifinále.

"Nečekala jsem, že to půjde tak rychle na moji stranu, a jsem ráda, že to dopadlo takhle," řekla loňská vítězka turnaje, která v Praze vyhrála poosmé za sebou a letošní tři zápasy vždy ve dvou setech. "Cítím se dobře, zatím nebyly žádné komplikace a všechno vychází. Ale nesmím nic podcenit," dodala..

Ve čtvrtém dni hlavní soutěže tenistky zahřály na kurtu sluneční paprsky. "Už to bylo skoro na plavky," zasmála se Plíšková v nadsázce. Teplota při jejím utkání nepřesáhla deset stupňů. "Ale přišlo mi, že bylo docela teplo, a sundala jsem legíny," dodala.

O finále si loňská vítězka turnaje zahraje s Lucií Šafářovou. Ta si dnes v Praze připsala třetí vítězství v řadě, když si poradila i se Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu.

V úvodním setu vyrovnaného čtvrtfinále měla česká tenista dvakrát navrch, ale o brejk pokaždé přišla a sadu pro sebe získala až ve zkrácené hře. Druhý set na chvíli přerušil déšť za stavu 4-4. Šafářovou pauza nevyvedla z míry, za stavu 6-5 si vypracovala první mečbol a zápas následně ukončila chyba z rakety její soupeřky.

"Je to úžasné. Diváci mě ženou. Mám opravdu velkou radost, že jsem po dlouhé době v semifinále," radovala se Šafářová v rozhovoru pro Českou televizi.

"Rozhodla moje agresivní hra s trpělivostí. Její hra je nepříjemná, hodně běhá a občas má hodně nepříjemné, až zajímavé údery," komentovala Šafářová hru soupeřky, která hraje oba údery obouruč. "Já jsem spokojená, jak jsem podávala. Hrála jsem dobře a občas jsem ji donutila k nevynucené chybě," zhodnotila dvouhodinové utkání.

Páteční program ve Stromovce:
Centrální dvorec (od 12:00):
Kar. Plíšková (3-ČR) - Šafářová (2-ČR)
Stosurová (4-Austr.) - Kuzněcovová (1-Rus.)
Hlaváčková/Gasparjanová (2-ČR/Rus.) - Irigoyenová/Kaniaová (Arg./Pol.)

S Plíškovou se Lucie Šafářová utká popáté v kariéře. Poslední vzájemný zápas má turnajová dvojka v živé paměti: minulý týden jí lounská rodačka ve Stuttgartu připravila pátou - a zatím poslední - porážku v sezoně.

"Máme odvetu z minulého týdne. Vždy hrajeme vyrovnané a dobré utkání. Minule to bylo o pár míčích. Myslím, že to bude dobrý tenis a vyhraje ta lepší," uvedla Šafářová.

Letos se do finále určitě nedostanou dvě domácí hráčky. V horní polovině pavouka dnes skončila poslední česká zástupkyně Barbora Strýcová, která prohrála bezmála tříhodinovou bitvu s bývalou světovou čtyřkou a vítězkou US Open Samanthou Stosurovou.

Strýcová nezachytila začátek zápasu. Prohrála úvodní tři gamy a když neproměnila žádný z pěti brejkbolů, úvodní sadu už nezachránila. Ve druhém setu Stosurová nepotvrdila brejk na 4-3 a česká hráčka si navzdory neproměněnému setbolu za stavu 6-5 vybojovala třetí set.

Třicetiletá Strýcová v něm šla do brejku na 2-1, ale nepotvrdila ho. V desátém a dvanáctém gamu odvrátila celkem tři mečboly a vítězce musel rozhodnout tie-break. Klíčové okamžiky v něm zvládla lépe Stosurová, která svůj celkově čtvrtý mečbol proměnila vítězným úderem rovnou z returnu.



"Byl to opravdu velmi obtížný, dlouhý a vyčerpávající zápas. Barbora bojovala a skvěle podávala. Rozhodlo jen pár momentů, které jsem v závěru zvládla lépe," komentovala dvaatřicetiletá Australanka Stosurová, které se povedla odveta za loňskou porážku z domácího Sydney.

"Rozhodlo víc odvážnosti. Byl to boj o pár míčích. Jak byl zápas delší a delší, tak jsem hrála líp a líp, ale v důležitých momentech jsem nezahrála nic navíc. Ona zahrála líp, a proto vyhrála poslední míč," řekla zklamaná Strýcová. Děkovala za podporu fanouškům, mezi kterými nechyběli její přítel David Kraus, jeho otec Jan Kraus, či herec Petr Rychlý. "Publikum mě drželo. Ve druhém setu už jsem byla trošku dole, ale vytáhli mě. Celý zápas, ty tři hodiny byly úžasné," řekla.

České zastoupení nemělo pouze závěrečné čtvrtfinále mezi nejvýše nasazenou Světlanou Kuzněcovovou a Mónikou Puigovou. Ruská favoritka musela i ve svém třetím vystoupení svést třísetový duel, ale i tentokrát uspěla. Přestože prohrávala 4-6 a 1-3, vývoj otočila a soupeřku z Portorika udolala těsně před soumrakem 4-6 7-5 6-4. Do semifinále turnaje tak postoupily všechny čtyři nejvýše nasazené hráčky.

Česká hráčka bude bojovat o titul i ve čtyřhře. Do finále postoupila Andrea Hlaváčková v páru s Ruskou Margaritou Gasparjanovou. Jejich soupeřkami budou v pátek odpoledne María Irigoyenová z Argentiny a Polka Paula Kaniaová.

 

Výsledky - J&T Banka Prague Open (antuka, dotace 500.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Šafářová (2-ČR) - Hsieh (Tchaj-wan) 7:6 (7:3), 7:5
Kar. Plíšková (3-ČR) - Giorgiová (It.) 6:2, 6:1

Stosurová (4-Austr.) - Strýcová (5-ČR) 6:3, 6:7 (3:7), 7:6 (7:4)

Kuzněcovová (1-Rus.) - Puigová (Portor.) 4:6, 7:5, 6:4
Čtyřhra - semifinále:
Hlaváčková/Gasparjanová (2-ČR/Rus.) - Dabrowská/Martínezová (Kan./Šp.) 7:5, 4:6, 10:5
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

477
Přidat komentář
tommr
výhru Lucky jsem rozhodně nečekal. Karolína ale dneska evidentně nebyla ve svý kůži. Lucce to ovšem přeju a doufám, že svůj nejlepší tenis si schovala na finále a dotáhne to k senzačnímu titulu ... :)
Reagovat
d@ve
Kdo by to byl ještě před týdne řekl.. :)
Reagovat
Fandina
Já.
Reagovat
d@ve
No to já chtěl samozřejmě taky, ale moc jsem tomu pravda nevěřil. :)
Reagovat
misa
Takový úspěch jsem nečekal :)
Reagovat
d@ve
Že jo, já teda taky ne. A mohu říct, že ten titul by jí slušel. ;)
Reagovat
tommr
bylo by to hezký kdyby se Lucce podařilo získat titul. Stosurová bude mít ovšem velkou výhodu, protože bude ve finále odpočatá ...
Reagovat
d@ve
Odpočatá Sam možná bude, ale Lucka je zase hezky rozehraná.. :D
Reagovat
makro99
únava by v tomhle případě neměla hrát roli, Lucka hrála pár zápasů, 1 se skrečí, debla v Praze nehraje a nemá za sebou žádnou šňůru turnajů/zápasů.. naopak na zápasy je přímo natěšená :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
misa
je bohyně :)
Reagovat
miledus
Výborně L U C K O !!!!!
Reagovat
dadaft
chcu tři sety.
Reagovat
d@ve
No, spravedlivé by to asi bylo, ale já bych se do toho raději nepouštěl. :D
Reagovat
Serpens
Karolína je strašně závislá na Vaňkovi. Není divu, že jí to na těch Grandslamech nejde.
Reagovat
Fandina
Je to škoda, že hrají proti sobě. Ve finále by se mi to bývalo líbilo mnohem víc.
Reagovat
misa
Pár desítek minut radosti je za mnou a teď jde už všechno očekávaným směrem.
Reagovat
d@ve
Nevěš hlavu Miso! Je tu brejk. ;)
Reagovat
misa
4-4 :)
Reagovat
d@ve
"Drama pokračuje.." 5-5 :D
Reagovat
misa
Lucka měla dva brejkboly...
Reagovat
d@ve
Škoda jich. Snad jí to nebude vzápětí mrzet.. :/
Reagovat
misa
Lucka nad Kájou nikdy nevyhrála tiebreak, třeba to přijde teď :)
Reagovat
misa
Lucka začíná trapnou chybou...
Reagovat
d@ve
Nebo Kája super winnerem. ;)
Reagovat
misa
panebože :(((
Reagovat
d@ve
2 MB!!
Reagovat
d@ve
Je to tam!!! :)
Reagovat
d@ve
Je na čase to změnit. ;)
Reagovat
d@ve
A potvrzenej! :)
Reagovat
PetaM
Pokud si někdo nevšiml pod Serenou, tak: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2016/1038/MDS.pdf

+ debl: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2016/1038/MDD.pdf
Reagovat
tommr
debl máme slušně obsazenej: Háčka, Lucka s BMS, Karolína s Goergesovou a Bára s Květou. Z toho by se moh urodit nějakej hezkej výsledek ... :)
Reagovat
PetaM
Všechny by mohly dát minimálně to ČF :)
Reagovat
horska.kraslice
Kája zatím bohužel svázaná. Po třech hladkých výhrách se den blbec dal čekat.
Reagovat
PetaM
Tak v Madridu Petra proti Arruabarrena, Bára proti Kerber, Plíšková proti Dominigue Lino ...
Reagovat
kada.tom
takže Petra a Karol by opravdu postoupit měly, moc lehčích soupeřek už v draw asi nebylo, Bára to bude mít obrovsky těžký
Reagovat
Fandina
Dodig s Thiemem v Mnichově se pořád dohadují nad nějakým míčem. Dodig seděl během game na lavičce a diskutoval s rozhodčím a teď dokonce odešel z kurtu.
Reagovat
kada.tom
jojo, mám to na streamu, nehorázká komedie, vůbec nevím proč se Dodig hádá, šlo tam o podání, který šlo těsně mimo, Dom to sice odpálil, ale pak šel ukázat na to místo, rozhodčí přišel, označil to za aut a pak to začalo ...
Reagovat
misa
Lucka bere první set :)
Reagovat
d@ve
Som za to moc rád. :) Kájo promiň...
Reagovat
milik254
Vytáhlá rodačka z Loun:Dd
Reagovat
Frick
2.
Reagovat
Frick
1.
Reagovat
Frick
2.
Reagovat
Fandina
Šafi je tam bez trenéra, že?
Reagovat
kada.tom
jo, před chvílí to Svačina říkal ...
Reagovat
Fandina
Díky. A ani tam nemá někoho náhradního? Pamatuji se před pár lety, když skončila s Biljanou a už trénovala s Robem, tak tam na ITF měla někoho s kým prý trénuje, když je v ČR. Pamatuji, že to byl nějaký mladý pěkný kluk.
Reagovat
Frick
Předloni ve Stuttgartu (tripple TB s Mašou) jí radila Verča.
Reagovat
Pavol
Kaja dnes ukaze ze je kamaratka a dnes prehra. Ved aj Lucia potrebuje uspech doma. Velki hraci vedia kedy je vhodne prehrat.
Reagovat
tommr
Karolína si rozhodně nemůže dovolit něco vypouštět. Z lonska obhajuje titul a kdyby se jí to nepovedlo tak příjde o spoustu bodů ... :)
Reagovat
PetaM
Noooo, těch 280 bodů za titul ... Navíc je v SF. Neřekl bych, že přijde o spoustu bodů :D :D Když člověk obhajuje GS a vypadne v prvním kole, to přijde o spoustu bodů ... Ale takhle .. :D :D Nevím, nevím :D
Reagovat
tommr
když dneska Karolína prohraje tak příjde o 170 bodů a v žebříčku klesne na 20.místo s minimálním náskokem před hráčkama těsně za ní. To by pro ní určitě nebylo nic příjemnýho ...
Reagovat
d@ve
Škoda, že se holky nepotkaly až ve finále.. Prohra by bolela o něco méně..
Reagovat
kada.tom
jsem zvědav, jestli se Vaňkovy rady ukáží být správnými :-)
Reagovat
Fandina
Před turnajem jsem tipovala vítězku Šafi nebo Plíšče, takže doufám, že to vyjde a jedna z nich to bude.
Reagovat
blixa
Kája vypadá zase na "den blbec". Ach jo ... :(((
Reagovat
misa
no a?
Reagovat
blixa
Ty se nediv a raduj se ;-)
Reagovat
misa
zatím mám radost :)
Reagovat
tommr
zatím to moc nejde ani jedný z nich ...
Reagovat
horska.kraslice
Kájo, bojuj! Chtěla bych vidět finále Kája - Sam. Kromě toho, Lucie si už zvýšila sebevědomí dostatečně a Kája obhajuje.
Reagovat
kada.tom
poprvé ... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/monty025/status/725986001353609217
Reagovat
kada.tom
achjo ... a já se tak těšil na ten zápas se Sam .. :-/
Reagovat
d@ve
Hm, tak to je škoda.. :/
Reagovat
blixa
Sakra, při troše kliky mohla bejt Bára ve finále ... dopr ...
Reagovat
Lunej..
ze Stromovky, je tu narváno, Kaja trénuje s Vankem na kurtu a je krásně.:-)
Reagovat
marekv
ahojky, ja uz dnes ne, ale bud rada, ze si se dostala na tribunu, vcera uz to bylo na Strycovou (superluxusni zapas) v podstate obsazene
Reagovat
Lunej..
No ale Sam neuvidim,.protože Cveta odstoupila, to je fakt pech.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu proč se musí cpát na ty největší turnaje, kde ani není schopná vyhrát zápas v kvaldě. Proč si nezkusí nějaký turnaj ITF, nebo slabý int. Né ona radši pojede na Premier kde vyletí v 1.kole kvaldy.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mrafe
a nemá moc ráda těstoviny, radši má pizzu :)

http://www.tennis-arena.cz/giorgiovou-ocarovala-praha-knedliky-ji-zachutnaly-12023cz/
Reagovat
smazaný uživatel
to uvidíme do třetice příští rok pěknou matronu
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/ChHxviLW4AAkLnv.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
tak pěkně a chytře Báru mluvit bych nečekal ,ale po lahůdkovém zápase hezká třešnička
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/771536-doma-nebo-v-tramtarii-vzdy-hraju-na-sto-procent-rika-strycova-po-pretahovane-s-vitezkou-us-open.html#hp-artcl
Reagovat
Frick
Řekl bych, že maximum možného. Ten hrůzný nedostatek z minulého ročníku odstraněn, ale je to prostě neforemná, nezajímavá bastlírna.
Reagovat
marekv
Já bych hlavně podtrhl fantastickou atmosféru. Jestli je cílem a přáním WTA pořádat turnaje tam, kde je divácký zájem, tak tady se jim to splnilo na sto procent.
Reagovat
Frick
Bylo by smutné, kdyby to tak nebylo. Zadarmo a (dnes) s účastí domácích hráček z 33., 18. a 16. místa.

Kolik lidí by přišlo, kdyby tam bylo obsazení jak v Marakeši a denní lístek by byl za 10-15 Eur?
Reagovat
marekv
Nooooo, kdybychom neprožívali zlatou éru českého ženského tenisu, účast a atmosféra by byla mnohem slabší. Ale s tou cenou bych byl optarný, oni třeba lístky na FC nejsou vůbec levný, přesto i O2 se vyprodá.
Reagovat
Frick
Touhle logikou by tam ale musel bejt full-house (= bez kryté VIP tribuny asi 1900 lidí) už od prvního kola. Minimálně na zápasy Lucky, Káji a Báry.
Reagovat
tommr
kdyby bylo lepší počasí tak by možná plno bylo ...
Reagovat
Frick
Její zápas byl asi jako Titanic (1997) a letošní baráž o ELH. Všichni chtěli, aby to skončilo happyendem a ono ne.

Báry je mi fakt líto. Škoda, že když už hraje na INT-u, tak na těžkym. :-(

Díky neznámému člověku, co jisté štíhlé slečně zalil S&W. Kája to fakt měla easy jak cyp.

Lucka to měla o něco těžší. Ta Taiwanka měla fakt hrůzný servis. Pokud šla z druhýho, tak to bylo fakt jen uvedení míčku do hry. Myslím, že v silách Lucky mohlo/mělo bejt jí těch servisů sebrat ještě více.

Zítra tedy české derby. Zajímavé je to, že i loni na sebe natrefily po týdnu (Anverpy + Dubai). Osobně ani nevim, zda fandit Lucce. Řekl bych, že Kája by obecně asi měla ve finále více šancí. No ale kdyby ve druhym postoupila Sam.... Nicméně tedy u mě platí, že raději Kája s velkým pohárem než Lucka s malým.

No, už to není taková procházka jako loni, ale rozhodně není na místě nějak žehrat. Hrůzný rok 2014 se skutečně neopakuje. Jediná, kdo trochu zklamala, je pro mne Týna. Ta to prostě dát měla, pardon. Kdyby hrála proti nějaké ostřílený Italce, Španělce atp. z 50. - 120. místa, tak si řeknu - Nj. antukářa proti antiantukářce. Ale tohle byly dvě antinatukářky a v tomto případě měla Týna využít toho, že hraje doma a Hsieh na druhym konci světa. Obávám se, že Týně se tyto antukový experimenty bodově zle nevyplatěj (navíc los do kvaldy o Madrid skutečně "přál") a půjde dolu. Nechal bych si to až na dobu, kdy bude skutečně pevně usazena v TOP 100. Pokud není, tak se skutečně může bez antuky dobře obejít.
Reagovat
smazaný uživatel
České derby - můžeš být v klidu. Stejně se hraje jen o runner-up.

Týna - souhlas. Vyhraný zápas na antuce na WTA úrovni by byl zázrak, pokud nemá jistotu top 100, měla se na ní vykašlat a letět do Asie pro levné body. Jestli chtěla zkusit antuku, mohla si dát po Wimbledonu před hardy Gstaad, aby udržela herní praxi (aspoň tím 1 zápasem).

A Titanic dopadl dobře. Akorát nevěřím, že by se něco takovýho mohlo stát ve skutečnosti.
Reagovat
Frick
Možná. Ale baráž o ELH opravdu ne-e a o to se budu i hádat!
Reagovat
Frick
Proč by neměla mít Kája nebo Lucka proti Kuzněcovce nebo Stosurový šanci?
Reagovat
horska.kraslice
Já si naopak myskím, že Kristýna musí už zkoušet WTA, aby si navykla na hráčky vyšší úrovně. Jinak hrozí, že sama zústane na úrovni ITF. Sama konstatovala, že v Praze je vyšší úroveň soupeřek než na které je zvyklá. Takže i když jí to třeba letos ještě nepůjde, i když bude mít občas smůlu na los, zkoušet to už musí. I za cenu ztráty bodů.
Reagovat
Frick
na to má celou druhou půlku sezóny, kdy o antuku nemusí zavadit.
Reagovat
tommr
mě vypadnutí Kristýny taky mrzí, ale nepovažuju ho za nějaký selhání. Hsieh je velmi nebezpečná hráčka o čemž se vedle Kristýny mohla přesvědčit i Konjuhová a Lucka jí koneckonců taky porazila jen s vypětím všech sil ...
Reagovat
Frick
No, Konjuh bych nebral za nějakej extra skalp (to, že dala Ostapenkovou bych úplně nebral za bernou minci) a Lucka ještě pořád neni 100%, jakkoliv máme ze SF velkou radost až na Montyho, kterej je pořád u vytržení z toho, že Moničiny kýty.
Reagovat
Frick
Prostě mne to zklamalo. I vzhledem k tomu, že první set byl Týny.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
To už jsem samozřejmě viděl na FB turnaje. :)

BTW: Ona ta přezdívka Monči (Pica) se fakt čte "Piča"? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me [píka] ;)!!!
jen ten redaktor byl asi z Cech;D)
Ale zase, kdo vi jaky jsou prizvuky v lat. americe;) Tam je to casto uplne jiny jazyk..
Reagovat
smazaný uživatel
Když už jsi u těch jazyků, tak já jsem včera pozoroval, že se Monča povzbuzuje anglicky i španělsky. Slyšel jsem od ní "come on", "vamos" a pak ještě další věci, kterým jsem nerozuměl. A taky jednou "puta", když se jí něco nepovedlo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No puta neni uplne nej vyraz, takovy Barunovsky...;)
Reagovat
sprchon
Tak Barča nadává u nás česky a jinde anglicky, je tak zvyklá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
lepší by bylo naopak.Přece jen na tenis chodí i děti.
Reagovat
blixa
Ty znají mnohem šťavnatější výrazy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Někdy to píše i moje twitterová kamarádka z Mexika, když se jí něco nelíbí... :D
http://slovnik.seznam.cz/cz-es/?q=puta
Reagovat
blixa
Hmmmm, puta, takový nic. Zato když si člověk zařve kurrrrrrva !!!, tak musí praskat okenní tabulky :D Prostě bez "rrrr" to není ono, že ;-)
Reagovat
sprchon
S "R" mají akorát "merda", ale to jsem teda moc neslyšel...
Nejčastější je fakt "puta" a "filho da puta".
Reagovat
Pedronegro
španělsky je to mierda a hijo ("icho") de puta a dost se používá i puta madre a joder ("choder"), asi s takovou frekvencí jako tady vole ;)
Reagovat
smazaný uživatel
V Portoriku orig. jazyk španělština ,ale jako americká kolonie všichni umí anglicky
Reagovat
sprchon
Mně se líbí, jak se holky vyznaj (ten mix s Rogerem). :)
Reagovat
Bob
Fakt milá holka :)
Reagovat
smazaný uživatel
to kdybyste pustili před zápasem,tak bych Monču možná tlačil a mohla vyhrát..tak někdy příště
Reagovat
horska.kraslice
Koukám, Monica používá stejnou pomádu na rty jako já :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co ty holky neposřehnou
Reagovat
smazaný uživatel
nepostřehnou
Reagovat
horska.kraslice
Ale i kluci leccos postřehnou, jen se asi koukají trochu jinam než holky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=Cr7NzpiTng4
No jesteze ten Carlos Svetu ma;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu neskutecny turnaj. Dalsi vitezna trisetova bitva. No, SF v Praze budou velmi atraktivni. Sam vs. Svetlana, jen tezko odhadovat, jak tohle dopadne. Bude to asi neskutecne vyrovnane...
Dalsi SF derby Lucy x Karolina...no tam asi tusim jak to muze dopadnout;D) Bohuzel...ale treba se neco stane...

Tak uz to konecne mohu rict...je to super pro organizatory. Ve finale na 100% domaci hracka a proti ni na 100% GS vitezka (a upresnuji ze singlu:).
Skvely rocnik;)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/CeskeSrdceTenisoveSrdce/photos/a.250000751688276.60469.247405601947791/1127299303958412/?type=3&theater :D
Reagovat
smazaný uživatel
fakt krásné fotky. I ta tenis, mapa světa a komiks se povedly
Reagovat
sprchon
Ideální. Atraktivní jak to český, tak to s GS šampionkami. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou noc a sladké sny ať vás Masha kouše celou noc.
Reagovat
PetaM
Masha je ve vězení, těžko mě bude kousat.
Reagovat
Fandina
Monica Puig je napsaná zítra v Madridu ne dříve než 16 hodin na pistě 7 s Pironí.
http://www.madrid-open.com/en/mmo16-en/schedule/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je obrovská škoda. :( Světlaně v několika důležitých momentech pomohla páska a nebojím se říct, že to rozhodlo. Nejdřív to prase v osmé hře při gembolu Monči a pak první dva fiftýny posledního gemu, když dala Světlana další prase a potom se to naopak Monče zastavilo o pásku. Pak už to bylo těžké otáčet...

Fakt mě to mrzí, protože na rozdíl od Sydney byla Světlana dneska hratelná. Řekl bych, že Monča hrála i líp než včera, ale bohužel to nakonec nestačilo. Rozhodně se ale nemá za co stydět a v Praze jenom potvrdila, že má letos dobrou sezonu. Stejně jako před třemi lety na ITFku (kde jsem ji viděl poprvé) tady končí ve čtvrtfinále.
Reagovat
Hector21
no prostě a jednoduše -joooooooooo

takže zítra se Sambou a já ve VIPu :)
Reagovat
smazaný uživatel
oooooo VIP pan důležitý :o
Reagovat
blixa
Klid Havláte, to ty nikdy nebudeš ;-)
Reagovat
Fandina
To bych netvrdila, nikdy nevíš.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, Blixo. To jsi jako ještě neslyšel že s Fandinou jsme dostaly VIP do královské lože na Wimbledonské finále mužů i žen.
Reagovat
Fandina
Tos mu neměla říkat ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Hector21
nezáviď člověče a přičiň se sám
Reagovat
blixa
Zajímavé, zatím je celé semi podle nasazení, to bejvá málo kdy v poslední době.
Reagovat
kada.tom
Světlana :-)
Paráda!!

Zítra česká bitva a pak souboj grandslamových šampionek - no, ideální sestava a vlastně ... čtyři nejvýše nasazení v SF, tím se jen tak nějaký turnaj nemůže pochlubit :-)
Reagovat
Haitik
Jj, jsem rád, že to ubojovala.. :-)) Snad urve titul!
Reagovat
smazaný uživatel
ten bude pro Samičku
Reagovat
blixa
No toto ... škyt, polk ... tos nemyslel vážně, že ne ???!!!
Reagovat
Haitik
Noo, když se dostane do finále, budu rád i za českou vítězku, ať už Karol nebo Lucka, ale Kuzna by taky byla moc fajn, ne? :D
Reagovat
blixa
No vzhledem k tomu, že bude hrát proti Káje nebo Lucce (pokud porazí Sam), tak to by "fajn" rozhodně nebylo ! ;-)
Reagovat
kada.tom
tak já ho budu primárně přát české finalistce, ale vůbec mi nebude vadit jakákoliv vítězka, protože všechny 4 semifinalistky jsou mi sympatický :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nic no, tak Sam do finále
Reagovat
kada.tom
ta sedla ...
Reagovat
smazaný uživatel
To snad děláš schválně, ne? :(
Reagovat
Haitik
Kdyby Kuzna taky jednou uměla doservírovat zápas, tak ty její zápasy jsou o tolik kratší.. :D No nic, tak snad to dotáhne do returnu
Reagovat
kada.tom
jj, snad :-)
Reagovat
kada.tom
A doservírovat!! Chci zítra vidět souboj GS šampionek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je v prdeli. Monča měla prakticky vyhraný gem a Světlana proti gembolu zahrála takové hnusné prase... :(
Reagovat
smazaný uživatel
0:30 Monča ist still žije
Reagovat
blixa
No jo, už vytahuj kapesníček ;-)
Reagovat
blixa
Hmmmm, tak ho zase zastrč :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě nekončíme! :D
Reagovat
blixa
Tak už můžeš plakat ;-)
Reagovat
A.R.R.
Přecedooooooooo, ty dnes válíš, tak ho zase zastrč :-D
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
4:5 Monty už vyndaval z šuplíku konopné lano
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať se zítra potvrdí letité H2H i v Maroku.
A titulkáři ať jí napíší správné příjmení :-)
http://www.jpeg.cz/images/2016/04/27/r5w9N.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nepouští při přestávkách hudbu? Mohli by pouštět třeba Eva a Vaška nebo Michala Davida, Světa by to tam roztočila
Reagovat
Haitik
Loni tam myslím hrála hudba až o víkendu.. Ale jen jedna a ta samá písnička od Aviciho.. :D Už mi lezla krkem..
Reagovat
smazaný uživatel
:D tvl
Reagovat
tmora
https://www.instagram.com/p/BEoXGYpEH7W/?taken-by=carowozniacki&hl=en
Reagovat
themimone
no trénuje, zatím musí dělat takové aktivity při kterých nebude zatěžovat ten kotník, to že nebude sedět na zadku se asi dalo očekávat...
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda. :( Monča hraje pořád dobře, ale Světlana se zvedla a měla v koncovce 2. setu mírně navrch. Tak uvidíme, jak je na tom Světlana se silami po těch dvou tříseťácích...
Reagovat
Haitik
Ta má sil na rozdávání prosím tě.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No doufam;)))
Reagovat
kada.tom
Světlana parádně!! A teď to chce Puig rozdrtit (nebo jen porazit) ! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hm škoda Mončo, tak snad 3.set pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Mončo!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
heleď ,ty si asi budeš rozumět s Montym..už žárlím
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, s Kvitovkou jsem si nějak moc nerozuměl... :D
Reagovat
A.R.R.
kvůli Kvitovce žárlit nemusíš, tu ti přenechá každý rád :-D
Reagovat
blixa
Žárlit na Havláta ? Hmmmmmm :D :D No proč ne, proti gustu .... ;-)
Reagovat
A.R.R.
Já néééé, děkuji pěkně :-D To Praguna už chtěl vyzvat Montyho na souboj :-D
Reagovat
smazaný uživatel
no dovol, ve škole na mě holky žárlí jak jsem krásná. Muck
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, nebo zakročí pan docent. Neber jméno kopretinky nadarmo :-)
Reagovat
blixa
No já doufám, že si pan docent dneska vzal prášky ;-) :D
Reagovat
A.R.R.
Jak jde o ženské, tak jede pan docent i přes prášky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
vy jste na mě zlí za měsíc dělám závěrečky a jestli nedostanu výučák tak budu bydlet v popelnici a nebudu moct chodit na Tenisportál. Já chci maturitu a pak chci magisterský titul. Budu mgr. Kvitovka Lady_Stark Ambrozie
Reagovat
A.R.R.
Vy nemáte v Plzni připojení na net v popelnici? Vy jste tam sto let za vopicema :-D Ty vole, Lady z popelnice :-D
Reagovat
smazaný uživatel
xDDDD Lady z polenice xDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
popelnice
Reagovat
smazaný uživatel
hele ,víš kam? jak jsem radil
Reagovat
smazaný uživatel
a radím ti dobře Blixu neurážej Lady ze severu. Žiju v Kvitohradu a tam se Lady ctí
Reagovat
blixa
Havláte, tebe nelze urazit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka miá sice něco říká,ale nějak si jí nevybavuji.Ale já mám TP jenom takovou bokovku ,znám jen TP esa
Reagovat
Fandina
esa? to je kdo?
Reagovat
smazaný uživatel
ty mezi nimi jseš
Reagovat
blixa
Napiš seznam :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
to není důležité a ani to nemám rád ,ale o tobě taky samo vím(nejen kvůli Havlátovi) ,dokonce vím,že s Fandinou jste důchodci .Mohl bych teď začít hodinový článek ,ale vzpomněl si na Gigina..asi by to nedělalo dobrotu.
Reagovat
smazaný uživatel
TP potřebuje mladé holky ne filosofy
Reagovat
smazaný uživatel
ale budu rád ,když si časem Frick přečte s chutí článek,který se ho netýká,Tommr,když se zasměje,Fandina s Lunejkou a Lady Sark,když se podívají do Wimbledonu a ty ,až nám řekneš pořádný vtip
Reagovat
smazaný uživatel
Stark
Reagovat
blixa
Ty drzý zmetku, já nejsem žádný důchodce !!! 60 mi ještě nebylo a pracuju až se ze mě kouří !!! (a ještě asi dlouho budu). Važ svá slova !
Reagovat
smazaný uživatel
tak se omlouvám..ještě,že jsem se nerozepsal
Reagovat
smazaný uživatel
alespon díky mně to teď bude každý vědět
Reagovat
blixa
Chasníčku, nekecej ! :D Vědí to všichni, věděl si to i ty. Jenom reješ ! A na vtipy si najdi někoho jinýho ;-)
Reagovat
Fandina
Já jsem ve Wimbledonu byla.
Reagovat
smazaný uživatel
už nějak moc chlapů .Konečně šance jít dneska něco odběhat..za chvíli tma .Snad budou holky běhat ještě déle,než já
Reagovat
smazaný uživatel
já běhám také, do večerky k čongům.
Reagovat
smazaný uživatel
je to alespoň 5 km?
Reagovat
smazaný uživatel
80 metrů :D kdybych měla běžet dál tak se udusim
Reagovat
smazaný uživatel
tak si začni přidávat,jinak nejsi Lady Stark
Reagovat
smazaný uživatel
Lady nemusí umět běhat, já jezdím na koni nebo ve voze.
Reagovat
smazaný uživatel
týýý joo ,to sis teď udělala oko ...já jdu běhat ..a pak se kouknu,jak to dopadlo
Reagovat
smazaný uživatel
utíkat, namáhavá práce. Radím ti dobře, jeď autobusem
Reagovat
smazaný uživatel
na maraton se musí mít disciplína ,jinak bych tam umřel
Reagovat
smazaný uživatel
Marathon v pojídaní cheesburgerů na to bych šla, jsem křehká kopretinka a trochu tuku by mi neublížilo, já jsem tak hubená ži si můžu dovolit sníst celý mcdonald
Reagovat
smazaný uživatel
počkej za pár let,jak to bude s těma burgrama a štíhlostí
Reagovat
smazaný uživatel
Hamburgery jsou nejlepší na hubnutí. Navíc je tam slovo Ham jako že to je ham
Reagovat
smazaný uživatel
já už bych je nejedl,i kdyby mě mučili...ale už musím, čau ..a ať Monika projede, když si dovolila porazit Báru Krejčíkovou
Reagovat
smazaný uživatel
no a :) come one Mončo :)
Reagovat
smazaný uživatel
i do Stromovky běhám (asi 14 km zpáteční),jinak bych to flákaní neomluvil .Dneska jsem se ale bál deště.Alespoň mohl koukat na 2 zápasy najednou.
Reagovat
smazaný uživatel
cože, 14km to je delší než Plzeň, čtyřkou to máš za 24 minut od Košutky na Bory (12km).
Reagovat
smazaný uživatel
ale mě by jinak rostlo břicho ,a to jsem byl dřív taky štíhlý jako pírko
Reagovat
smazaný uživatel
liposukce umí zázraky
Reagovat
A.R.R.
Lady se také dobře cítí na trakaři :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Šetrhend naučil Nšoči tenis, tak by vapadala určo jako Monča! Monýs, trhej!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
... vypadala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte kdy začne?
Reagovat
smazaný uživatel
zítra .Hráďa(Watson) se uzdravila ,Denisa ne .Hrají ještě Siniaková(Bondarenko) a Týna Pl.(Siegemund)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc :)
Reagovat
tommr
to je mimořádně těžkej los. Obávám se, že všechny tři vypadnou už v prvním kole ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel, zvlášť když Hráďa zraněná, Katka letos hraje nic a Týna a antuka... navíc proti největšímu překvapení letošní antukové sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
krásné jméno "Lady Stark" .Skutečně jseš Lady ,nebo to jen na TP?
Reagovat
smazaný uživatel
Lady opravdu nejsem :) jsem KvitovkaNew a Lady Stark je postava z Game of Thrones (her o trůny) ten seriál miluji.
Reagovat
smazaný uživatel
v realu jsem Verča na TP jsem Lady
Reagovat
smazaný uživatel
prostě "Drsná dáma"
Reagovat
smazaný uživatel
Železná lady :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je snad "Lady Iron"
Reagovat
smazaný uživatel
tedy" Drsná Dáma" .Tak ať se ti tu líbí
Reagovat
smazaný uživatel
díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
a když narazíš na nějakého burana ,o které tu není nouze, tak ho kopni víš kam?
Reagovat
smazaný uživatel
do koulí
Reagovat
smazaný uživatel
tak to jsem nečekal ..opravdu "Lady Stark"
Reagovat
smazaný uživatel
opravdová Lady se musí umět bránit :) a není nic účinějšího než kopnout chlapa mezi nohy
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zvědavý ,jak to provedeš tady na TP ..,a taky rád, že jsem jenom na TP
Reagovat
smazaný uživatel
to buď rád, ne jednou jsem kopla chlapa mezi nohy :D
Reagovat
smazaný uživatel
snad si to i zasloužili
Reagovat
blixa
Prd Lady Stark. Je to blb a provokatér Havlát, zde předstírající mladé přisprostlé děvče. Dřív tu byl pod nickem Kvitovka a ještě nějakým, pak ho admin vyrazil (a že to se málokdy stává, to už musí bejt velká síla a taky byla) ale už je tu bohužel zase.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle by to šlo! :) Trochu jsem se obával, aby Monču nemrzel nevyužitý brejkbol ve třetím a pátém gemu, ale nakonec brejkla za stavu 4:4 a zvládla to dopodávat. Zatím hraje opravdu výborně, tak snad to vydrží ještě jeden set. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by neslo;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že včera Světlana taky otáčela. Ale třetí tříseťák během tří dnů, na to už by nemusela mít síly...
Reagovat
tommr
navíc vypadá, že je nastydlá ...
Reagovat
lars
jak to , ze ji nazivo "netlacis" ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem mimopražský, byl jsem tam jenom včera.
Reagovat
lars
vsak tam studujes ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, studuju v Plzni. :D
Reagovat
smazaný uživatel
další plzeňskej právník?
Reagovat
smazaný uživatel
To fakt ne. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste k te nove tribune na centru...
Porad me to nejak lezelo v hlave....
Hele me to pripomina ty turnaje v Anglii, kdyz prijde sezona na trave...;)
Takove pekne tenisove komorni prostredi tech turnaju jak v Easbourne...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Michalička dorazil Tipsareviče,tak můžeme zase na holky
Reagovat
smazaný uživatel
Puig Sveta zatím docela hezká podívaná
Reagovat
Lunej..
Dekuju všem za přání a mam velkou radost. Barce klobouk.dolu, myslela jsem, že vyhraje. Zitra valim do Stromovky:-)
Reagovat
tommr
na internetový vysílání ČT? Předpokládám, že tam zápas Kuzny s Puigovou vysílají ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/330934-zive-pliskovou-ceka-v-semifinale-safarova-strycova-vypadla-se-stosurovou/
Reagovat
tommr
díky - ten obraz je skoro lepší než v televizi ... :)
Reagovat
Fandina
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/zive/i28-tenisove-prague-open
Reagovat
Fandina
Zápas Puig Kuznetsova je na SuperTennise.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info!
Reagovat
smazaný uživatel
Šupky na stream, Monče to moc sekne v sukýnce:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska bez legín! Kur-ňa! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sem se minul:)
Reagovat
lars
vi Monca , co je to padajici snih ? :)
ja myslel , ze je teplomilna
Reagovat
Frick
Tak si nachystej dost kleenexů, ty draku.
Reagovat
misa
se nakonec organizátorům vyplatilo. Jeden místní nick se obával, že chudák Černošek & spol. vyhodili pár milionů, protože Lucy Safarova vyhoří hned v prvním zápase :)

Vstup zdarma je taky dobré rozhodnutí, tribuny jsou plné a vypadá to hezky, mnohem líp než prázdno na řadě zahraničních turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
Vstup zdarmo rozhodne skvely tah.
pri tom pocasi ta predstava, ze jeste divaci plati...kdo vi, kdo by prisel...takhle si to organizatori vyberou za obcerstveni a plno jinych doplnkovych veci v arealu;)
Tvori se aspon skvela atmosfera a hracky budou mit na co vzpominat a rady se budou vracet, nejen ty z CR;)
Reagovat
smazaný uživatel
*zadarmo
Reagovat
smazaný uživatel
a sponzoři se také poženou více
Reagovat
smazaný uživatel
presne;)
Reagovat
tommr
letos by divákům co tam v tohle nečasu přišli fandit měli naopak ještě platit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
trochu vděčnosti by neškodilo
Reagovat
smazaný uživatel
clovece a nechtel bys, aby ti ty kurty jeste postavili pred barak;)?
Reagovat
Fandina
Vloni byla také zima a pršelo a myslím, že i předloni na ITF.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny zapas...od obou, velka gratulace Sam!
Ovsem Sveta nebude lehky orisek...Lunejka bude muset zabrat;)
V kazdem pripade turnaj bude mit ve finale GS vitezku!
A jiste domaci zastoupeni. Pro organizatory asi nej. reseni;)
Kdyz uz pocasi nevyslo, tak prubeh dokonaly...
Reagovat
Fandina
GS vítězku? Co když tam bude Puig?
Reagovat
smazaný uživatel
No jo...jeste ta nestastna Monika...
chudak Monty, a ja ji uz odstrelil.;D)
Tak to si jeste budem muset pockat no.
Snad to Sveta zvladne, a kdyby neee, tak snad Sam.
Reagovat
misa
V semifinále jsou tři gs. vítězky :)
Reagovat
misa
* Snad budou, ještě se neodehrál poslední zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
3?
Reagovat
smazaný uživatel
bereš i deblovou GS ,no jo
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
Fandina
Zatím tři, to je pravda a možná tam budou čtyři.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě nepředbíhej vlku :) Světa ještě nepostoupila
Reagovat
dadaft
může tam být Puig. ))

jinak souhlas -- pořadatelé možná zase sníží dotaci, ale doufejme, že zbytek bude zachován.
teď, s tou novou tribunou, je centr prostě super.

mohl by se z toho stát takový druhý Hobart -- malý turnaj, ale oblíbený, hojně navštěvovaný, s perfektní atmosférou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo...ja jsem uz videl tu Svetu v SF...;D)
Nevim jestli budou navysovat, nebo snizovat dotaci. Ale pokud by byla ve finale trebas Sam s Karolinou urcite by se to vic proflaklo v zahranici...
Ten Hobart, jo, dobre prirovnani.;)
Reagovat
smazaný uživatel
teď už je to jedno, všechny 4 jsou esa
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze pro ten turnaj by bylo hezke, jak by se dostala do finale Sveta nebo Sam;) spis nez Monika...nic proti Monce...me to je jinak celkem sumak.
Ale proste tem organizatorum preji, aby se ten turnaj jak nejlepe dostal i prez hranice. Proste se dobre uchytil;)
Reagovat
smazaný uživatel
jo,na Puig jsem zapomněl, ta zatím market. eso není ,jenom pro Montyho
Reagovat
tommr
Puigová je vycházející hvězda a už ted je leckde populárnější než Kuzna nebo Stosur ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to bych nerekl, ze vic jak Sam nebo Sveta...to uz jsou proste ve Sveta zavedene znacky, hlavne i pro ty pasivni divaky, ale pochopitelne data nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
*ve Svete
Reagovat
smazaný uživatel
Timto se ti omlouvam, ze jsem Ti tu favoritku tak predcasne odepsal;D)))
Snad to Sveta zvladne potvrdit. Ber to jako tip.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak letos prohrála Monča se Světlanou ve finále Sydney 0:6 a 2:6, ale uvidíme. Je fakt, že Monča poprvé v Praze není favoritkou zápasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim ta Monika uz vyrovnala svuj posledni vysledek;D)
Reagovat
kada.tom
Parádni bitva :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vám teda pěkně děkuju. Jste to tak protahovali, že kvůli vám nebude Monča v televizi. :(

Jinak jsem měl pravdu, když jsem v anketě dal dvě... :)
https://twitter.com/SportnetData/status/725587101379629056
Reagovat
kada.tom
kvůli pitomýmu volejbalu ... já se na ten zápas taky těšil, ale samozřejmě kvůli Světlaně, Puig je mi volná :-D
Reagovat
misa
Mončičák s velkým zadkem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem včera říkal kámošovi, jaká je škoda, že hraje v legínách... :)
Reagovat
tommr
škoda toho neproměněnýho BP za stavu 4:4 - kdyby ho Bára proměnila tak by už zápas nejspíš dotáhla. Jinak ale Bára zaslouží uznání za bojovnost i za předváděnou hru ve druhým a ve třetím setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
taky by to chtělo lepší překladatelku v rozhovorech .Tohle slova Samanty nebyla
Reagovat
smazaný uživatel
Google překladač ever
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda jednochyby při posledním servu Baruny, tydle krize jinak hrála famózně. Gratulka oběma za krásnej tenis a vítězce k postupu.
Reagovat
misa
Skvělý zápas.
Reagovat
A.R.R.
Sláva vítězům a čest poraženým. Tak Lunej koukej zítra Samičku pořádně tlačit a hezky si to užij, hm :-)
Reagovat
Fandina
Tak bohužel, Sam byla dneska lepší, už včera s Markétkou byla dobrá a dnes to jen rozšířila. Škoda Baruš.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Sam, tak v Praze nakonec zahraniční SF
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenhle zapas si to rozhodne zaslouzil;)
Reagovat
A.R.R.
Bára teď zaválela, klobouk dolu. Obě holky skvělé, zasloužily by postoupit obě.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jo, teď to hlásej, další zápas se ruší:)
Reagovat
A.R.R.
Jo??? tak super :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dana White z Vegas to tak rozštípnul...:)
Reagovat
Fandina
5:5 teď to chce brejk Baruš.
Reagovat
smazaný uživatel
epic match
Reagovat
smazaný uživatel
Hrozný chování Báry...
Reagovat
smazaný uživatel
ty jí asi nežnáš
Reagovat
smazaný uživatel
z drivejsich dob...
To by ted byl v soku, ze se chova jeste kulturne;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
na kurtu to možná tak vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
asi nikdo nevíte,že tímto chováním se uvolňuje na důležité míče .To jsou jen sportovní emoce,jinak může být hodná holka
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby se takhle dokázala uvolnit třeba Terka Smitková ,nebo Hráďa !?
Reagovat
smazaný uživatel
tak kazda hracka ma proste jiny charakter, a opravdu nemusi byt kazda jak Bara, aby se uvolnila, nebo predvedla lepsi vykon...jine hracky by to trebas jeste vic unavilo...jinak by se tak chovaly vsechny, pokud by to bylo pro ne dobre.;)
Reagovat
smazaný uživatel
ale těmhle dvěma ta zmiňovaná suverenita a klid k pokroku chybí ,nějak uvolnit by se naučit měli
Reagovat
smazaný uživatel
měly
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mozna to delaji;) Jen to neni videt...
...a vic to zatim treba nedokazi.
Reagovat
smazaný uživatel
jasně,Bára je mentálně extratřída
Reagovat
smazaný uživatel
tak jeste, ze to vis ty, kdyz to nikdo nevi...to nas celkem zachranuje;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to trapné vymlouvání... jiné tenistky než české by ste s takovým chováním poslali někam... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak o tom, neni vuuubec pochyb;D)))
Reagovat
Fandina
Barušku mám ráda. Je upřímná a svá.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je i Kyrgios, Gulbis, Fognini...atd;)
Reagovat
Fandina
a má být? Jsou to také lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
vsak ja s tim problem nemam...ale nadava se tady na celkem za ty samy veci dost...
Reagovat
smazaný uživatel
*na ne...
Reagovat
Fandina
Já nemám ráda moralisty, lidi, kteří si na něco hrají. Ten kdo si zanadává na kurtu jako Bára, jeho věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nemas rada taky sama sebe...;)
Reagovat
Fandina
psala jsem o tobě
Reagovat
smazaný uživatel
Sim te, ty tu moralizujes denne kdekoho;D)
Reagovat
Fandina
Na tebe nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
misa
Fandinka se nebezpečně rozjíždí.
Reagovat
Fandina
ale vůbec, nemám náladu tu někomu něco vysvětlovat
Reagovat
Fandina
dvě D
Reagovat
smazaný uživatel
NEpostřehli jste někdo co tam Bára pokřikovala na toho lajnovýho? :¨)
Reagovat
smazaný uživatel
asi vynadala,že tu lajnu nedali kus dopředu
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nejlepší zápas letos v Praze.
Reagovat
Fandina
Sam teď přitvrdila, doufám, že Bára se nedá. Baruš pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Prisel jsem vcas...k tomu zapasu. Sam byla s brejkem dole, zatlacil jsem, a uz se to hned dostalo do te spravne vysledkove polohy;D)

#StandbyLunej!
Preji Ti, abys ji videla, a aby i hrala finale;). Nejlepe proti Lucy. Ikdyz je to spis utopie, zitra bude darovacka s usmevem...
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale Sam teda ted dost na hrane...
...ale citim, ze ted brejkne a bude po zapase.
Reagovat
smazaný uživatel
No a famozni lobik;) a uz potrebuje jen dva fiftyny;)
Reagovat
smazaný uživatel
A dalsi krasny obhoz...wow. 2MB.
Reagovat
smazaný uživatel
A eso;))) Bary...no prosim sedme...
Reagovat
smazaný uživatel
A pekny zaver...zapasu;)
Sam ted vyhoz...to si asi komplikuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem nastesti na servisu Sam potvrzuje...ted uz muze byt vklidu;) TB uz ma v kapse;)
Reagovat
misa
Bude další tb?
Reagovat
smazaný uživatel
asi jo. Bara osme eso!;)
Reagovat
smazaný uživatel
přidávám se. Užij si nejen zítřek, ale (snad) i sobotu - nejlépe x Lucce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
lahůdka lahůdka!! ještě lepší ,než mozzarela s rajčaty a oliv.olejem,které jsem si na tuto tenis. slavnost musel udělat
Reagovat
kada.tom
Barča pěkně vyrovnala, Sam si o to celý 2. set koledovala.
Reagovat
tommr
ve druhým setu se Bára zlepšila a v koncovce se opět projevila labilita Stosurový. Ted by jí Bára mohla dorazit ... :)
Reagovat
blixa
Tak Baruš , a trhej !!!! ;-)
Reagovat
dadaft
Barča má set, ale Sam to teda teď moc netrefuje.
Reagovat
Lunej..
Tak to je asi v háji divokém, Barca v laufu a psychicky nalomena Sam.
Reagovat
Fandina
4:3 Baruš pojď!!!
Reagovat
dadaft
tuž ale klakson, to nemaju ani na tym jů es oupn.
Reagovat
smazaný uživatel
tak Samko ,ještě další, můžeš přímo na Lunejku ,bude ráda
Reagovat
Lunej..
Ať si to schová na zítra:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kuzmu nebo Puig máš ještě raději?
Reagovat
Lunej..
Kuzma mi neva, Puig nesleduju
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš asi ty míče dnes do outu,zítra dát Lunejce
Reagovat
Fandina
5:5 Sam hraje dobře, ale doufám, Bára ještě otočí. Baruš pojď!!!
Reagovat
Krisboy
Pěkná přestřelka chvílema, jen co je pravda.
Reagovat
Krisboy
Tywoe neskutečnej úder od Sam!
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď zkušená technička Bára překvapila
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Tipsarevič s Michaličkou hráli v sukních,tak je to ještě lepší tenis ,než ve Stromovce
Reagovat
kada.tom
Báře se dneska nedaří, takovej nemastnej neslanej výkon, naproti tomu Sam hraje fakt dobře, pěkěn to diktuje a rozděluje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
v telce to vypadá parádně ,zatím největší tenisový zážitek,i když poslední game se nepovedl.
Reagovat
Fandina
říkáš, že lepší je se dívat v televizi, než na místě?
Reagovat
Lunej..
Jenže já nejsem mládež takže placete na špatném hrobě:-)
Reagovat
blixa
Píše tu někdo něco o nějaké mládeži babi ? :D
Reagovat
Lunej..
Jé sorry to patří dolu
Reagovat
A.R.R.
Tak babi nooooooooooo :-D Bára trhá :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsarevič v. Michalička taky drama
Reagovat
dadaft
ve druhém setu šla úroveň hry kapku dolů,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
to bych neřekl
Reagovat
tommr
v singlu si finále určitě zahraje jedna z dvojice Karolína/Lucka a stále ještě trvá naděje na ryze český finále pokud by se do něj probojovala i Bára ...
V deblu se do finále probojovala Andrea Hlaváčková spolu se svou ruskou partačkou Gasparyanovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že budem mít vítězku v singlu i v deblu. V deblu je určitě větší šance, dneska hrály Andrea a Gasparyan opravdu moc dobře, zítra navíc nebudou mít ani nasazený pár, tak snad to zvládnou. Andree bych další titul v deblu moc přála.
Reagovat
tommr
jj taky bych to Andree moc přál. Ve finále budou jasný favoritky a pokud se nebude Gasparyanová moc vyhazovat tak by měly vyhrát. Pro Andreu by titul znamenal i další malej krůček k první desítce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Andy/Margarito hodně štěstí do finále!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
a tak tříseťáček mých oblíbených ,,,,, proč ne. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Super supertiebreak ,i se singlem lahůdka
Reagovat
smazaný uživatel
i do třetice je TB doma ...a co v singlu?
Reagovat
Fandina
Andrejka s Gasparyan proti Dabrowski Martinez Sanchez 5:2 v STB. TAk ještě pět fiftýnů.
Reagovat
Fandina
Gratulka Andrejce k finále a přeji moc titul, hraje tady super!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Loni vyhrála dva antukové internationaly, nedivil bych se dalšímu titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bára není žádná antukářka, je vidět že se na ní trápí
Reagovat
Fandina
Baruš nevadí. Ještě to zkus otočit. Pojď!!!
Reagovat
misa
Diváci se (zdarma) baví špičkovým tenisem, nějaké snižování úrovně ženské hry není rozhodně na místě...
Reagovat
Lunej..
Což je fajn.:) tak 1. set s odrenyma ušima a Barca ještě ukáže jaká je bohovnice. Skvělý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
ženský tenis je podle mě, mnohem pohlednější než mužský. V mužském tenise hrají tak nějak všichni stejně a je to jen o 1.podání. Ale u žen je obrovské množství různých stylů a každá hráčka min. Top 20 je něčím specifická.
Reagovat
Fandina
Krupa, říkám, že tyhle dva poslední game byly dobré. Báro pojď!!!
Reagovat
Krisboy
Báře už tečou nervy. Nedivím se, pod takovou palbou...
Reagovat
dadaft
teď je to slušný mazec,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
"Bože, ty jsi trotl!" :D
Reagovat
blixa
Nech si ty blbý kecy, situace je vážná ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom reprodukuju, co řekla ona... :D
Reagovat
Lunej..
Tak to je Barca no. Ale Sam bude mít ještě hodně práce. Snad to dá.:-)
Reagovat
blixa
Jo, taky doufám že to Bára dá ;-)
Reagovat
Lunej..
V co doufas ty je mi sumak:-)
Reagovat
blixa
Tsssssss .....
Reagovat
Lunej..
Asi tak :-) takže Sam neblbnout a nenervit:-)
Reagovat
A.R.R.
že se nestydíš fandit proti Češce :-D To je dneska mládež :-D
Reagovat
blixa
Nestydí, a ještě to drze přiznává ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
super někdy zůstat doma .Tam jsou 2 zápasy najednou.Jdeme Andreo a Báro
Reagovat
George_Renel
příští rok ve Stromovce. Tak zní její dohoda s Černoškem.
To asi budou muset ještě nějaké místečko v hledišti přidat :-).
Blbé je, že není úplně zdravá, má problémy s břišními svaly.
http://sport.idnes.cz/tenis-petra-kvitova-0q3-/tenis.aspx?c=A160428_134500_tenis_tny
Reagovat
misa
Před obhajobou titulu to nezní moc povzbudivě.
Reagovat
mahycek
Zverev si vyhrává tak lehce servis oproti Rosolovi, zdá se být konec. Lukáš si za to může, jen a jen sám.
Reagovat
Fandina
Lukáš Rosol má trochu delší vlasy,líbí se mi tak víc než to skoro holé ostříhání, i když mu víc vyniíknou kouty. Jinak Zverev hraje líp než on. Lukáš tam zbytečně chybuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára,Lukáš i Jarda Pospíšil se najednou dohromady podělali
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Sam, pro titul!!!!
Reagovat
blixa
Jdi do prdele Havláte !
Reagovat
Krisboy
Proč? Já bych jí to taky přál. Navíc hraje pěknej tenis, některý údery jsou skvostný.
Reagovat
smazaný uživatel
nemůžu fandit své favoritce, tak to pardon.
Reagovat
blixa
Fandi si komu chceš, ale běž odsud do prdele. Až do teď jsi Sam stejně nefandil, takže jen trolíš.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem Sam vždycky fandila ty vypatlaná palice
Reagovat
Krisboy
Copak máš s prstíkem, Baru?
Reagovat
Fandina
Andrejka s Gasparyan mají set nad Dabrowski s Martinez Sanchez. Super a jen tak dál. Andrejka hraje moc dobře. Pojďte holky.
Reagovat
Krisboy
Jo, chtěl bych je zítra vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy a Gasparyan mají první set, který otočily ze stavu 3-5 na 7-5 hlavně díky zlepšení Gasparyan. Obě na konci prvního setu hrály moc dobře, tak snad to úspěšně dotáhnou do konce. Minimálně teď mají zajištěný STB, který jim tady jde. :)
Reagovat
Krisboy
Už je to tady :-)
Reagovat
Lunej..
dneska to bude těžké:-)
Reagovat
misa
je pro Lucku skvělý úspěch a povzbuzení. Dnes zase odvrátila servisem pár brejkbolů a zkušeně zvládla koncovky obou setů. Zejména mě potěšil první vyhraný tiebreak od říjnové Moskvy. V live race se od začátku týdne posunula už o 275 příček na 156. pozici :)

S Kájou to bude těžké, kdž Lucka prohraje, bude mít alespoň o den delší odpočinek před Madridem.
Reagovat
tommr
no podle zatím předváděných výkonů bude jasná favoritka Karolína ... :)
Reagovat
littlegeorge
ASi mě něco ušlo.Proč se turnaj hraje na Spartě ve Stromovce a ne na Štvanici nebo je snad mimo provoz?
Reagovat
smazaný uživatel
protože Černošek
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj pořádá p.Černošek ,který je majitelem Sparty.Navíč na Štvanici položili na centr beton,takže na něm nelze turnaje hrát
Reagovat
blixa
Protože turnaj nepořádá I.ČLTK, kterému patří areál Štvanice ani Ivoš Kaderka, který má ve správě centrkurt Štvanice.
Reagovat
Fandina
Baruš pojď, ať je zase české finále!!!
Reagovat
kada.tom
takže v SF bude pěkná česká bitva, no to bude zajímavý :-)
a teď Bára se Sam, fandit budu Báře, ale teda kdyby postoupila Sam, zlobit se rozhodně nebudu :-)
Reagovat
Fandina
gratulka. Trpělivou prací opět dosáhla výhry. Nádhera. A nádherné rozhovory. Super Šafi!!!
Reagovat
d@ve
Super! Gratulace.. Dobře, že to Lucka ukončila ještě před TB 2. setu.
Reagovat
Krisboy
Tak Lucka dobrý. První vysněné semíčko bysme měli.
Reagovat
smazaný uživatel
Sedím v kanclu na Andělu a vidím, jak se žene nějaký fak hnusný mrak, tak to Lůco ukonči ve dvou setech. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak a je to. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
v kanclu na Andělu ... asi je nás tu povícero
Reagovat
kada.tom
Hsieh má dneska hodně zajímavý oblečení, to se musí nechat :-D :-)
Reagovat
Fandina
Také jsem si všimla adidas kšilt, potom černožlutá podprsenka pod průsvitným bílým vrškem a červené sportovní kalhotky pod růžovou sukní a černé leginy se zlatými ornamenty a bílé boty s růžovými doplňky, tkaničkami. Každý pes jiná ves.
Reagovat
Krisboy
Asi se jí ztratil bágl, tak si popůjčovala různě od soupeřek :-)
Reagovat
horska.kraslice
Vypadá to, že si na hotelu zapomněla trička. Hrála v teninké halence, byla evidentně prokřehlá a neměla, co by si v té zimě přioblékla. Nakonec si vzala bundičku, evidentně nikoli v siučáast dresu, ale vycházkovou. Možná i ta halenka nebyla dres... Možná že si tou zapomětlivostí prohrála zápas.
Reagovat
horska.kraslice
Anebo se jí ztratil batoh, i to je možné. Takže smůla.
Reagovat
Fandina
V pondělí jsem tam byla, když hrála s Týnou a měla nějaké šedé tepláky a nad tím něco černého, triko s nějakým polodlouhým rukávem a asi sukyňu. Byla jinak oblečená.
Reagovat
smazaný uživatel
I v Ostravě si užívají čechů ,jak talentů(Kolář) ,tak i mazáků (Pospíšil). Ani nemusí vadit kolaps Adama.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na Andělu je polojasno, nechápu. Právě jsem se chystal vyrazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jsem to odeslal, jede se dál. :-)
Reagovat
tommr
jde ale zřejmě jen o nějakou lokální přeháňku, protože třeba na Vinohradech neprší ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že jsem si vybral fakt nejlepší den, když jsem tam byl včera...
Reagovat
Fandina
Včera to bylo super, byla jsem tam také, ale byla jsem tam i v pondělí a to tam bylo méně lidí a bylo tam určitě tepleji, častěji svítilo slunce atd..
Reagovat
smazaný uživatel
V pondělí ale nehrála Monča. :D
Reagovat
Fandina
Já ji viděla na tréninku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě ,že jde přepnout na Lukáše.Zatím bez breaku
Reagovat
dadaft
přenosy jsou perfektní, to se musí nechat.
palec nahoru.

((( středoevropané jsou v tenisových přenosech dobří všeobecně - Katowice byly taky fajn, o každoročním Linci škoda mluvit... )))
Reagovat
smazaný uživatel
Na debly tady také nejsou streamy? :(
Reagovat
miledus
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-atawo--spears-irigoyen--kania-wta-prague-tennis-308500.html
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! :)
Reagovat
tommr
Lucka si naštěstí dokázala vzít brejk hned zpět. Ted se hraje docela slušnej tenis ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/0p98HiaBJOw?t=1h14m53s
Reagovat
tommr
Lucka začíná kupit nevynucený chyby a soupeřka jde poprvé v zápase do brejku ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
tak deštík asi od 14.30 ,tak makej Lucy
http://www.in-pocasi.cz/radarove-snimky/
Reagovat
kada.tom
Lucka by měla hodně zrychlit, nechci-li mít přestávku způsobenou deštěm. Mraky s deštěm se blíží Praze velmi rychle.
Reagovat
Frick
Čtvrtek v poledne.

Systém CTD by byl skutečně třeba.
Reagovat
tommr
Lucka vydřela první set jen s vypětím všech sil. Její výkon se mi zatím moc nelíbí a mám obavy, aby nedopadla jako Kristýna Plíšková v prvním kole ... :(
Reagovat
d@ve
Sleduji to jen chvilkama, ale zdá se mi, že jí moc nejde 1. servis. To pak je těžký, no..
Reagovat
tommr
podání jakžtakž ujde, ale ve výměnách jí už začíná soupeřka přehrávat. Jestli dojde na třetí set tak skončí jako Kristýna ... :(
Reagovat
A.R.R.
super, set je doma :-)
Reagovat
dadaft
Su-Wei hrála s Kristýnou dobrý tenis, zdá se, že se rozehřívá, , teď si Lucku povodila,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
je pro to takové rčení -- namazat si na chleba. ))
Reagovat
blixa
No jo, tak zase buďme rádi, že prdelka nebyla ve formě. Kdyby jí to tam padalo, mohlo to bejt hustý s nejistým výsledkem.
Reagovat
George_Renel
Když vidím ve čtvrtek před polednem ty zaplněné tribuny a porovnám to s včerejším večerním Istanbulem, tak musím říci, bravo diváci, bravo Černošek.
Reagovat
blixa
Tak tak ;-)
Reagovat
Krisboy
Rekord drží Taškent. Tam jsem předloni bo kdy to bylo viděl v hledišti jednoho (slovy 1) diváka.
Reagovat
tommr
dneska byla tak rychlá, že jsem stihnul jen závěr druhýho setu. K snadný výhře jí ovšem pomohla i chybující soupeřka ... :)
Reagovat
Krisboy
Kája pajáda. Lucka jí napodobí. Za hodinku bude hotovo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist