Plíšková Šwiatekovou nepřekvapila. Muchová, Vondroušová i Kvitová jsou v osmifinále

9. 8. 2023, 20:32
Aktuality 97
WTA MONTREAL - Karolína Plíšková (31) semifinále na kanadském podniku WTA 1000 z loňského Toronta neobhájí. V Montrealu předloňská finalistka podlehla ve druhém kole 6:7, 2:6 světové jedničce Ize Šwiatekové, s níž prohrála i třetí vzájemný zápas. V osmifinále ji může pomstít Karolína Muchová (26), která si poradila s Rumunkou Soranou Cirsteaovou a Polce bude mít možnost oplatit porážku z finále French Open. Markéta Vondroušová (24) ukončila první turnaj po mateřské pauze se vracející Dánky Caroline Wozniacké, Petra Kvitová (33) v prvním vystoupení po svatbě zvládla noční odvetu za předloňské vyřazení proti tehdejší šampionce Camile Giorgiové.
Karolína Plíšková (© Profimedia)

Karolína Plíšková si v pondělí v Montrealu připsala teprve druhou výhru od 20. dubna a vůbec první po využití mečbolu. Navázat na ni ale nedokázala, ve druhém kole nestačila na nejlepší tenistku současnosti Igu Šwiatekovou.

Jednatřicetiletá rodačka z Loun sehrála s o devět let mladší Polkou vyrovnaný první set. Dvakrát v něm dokázala bleskově smazat manko brejku a v tie-breaku hrála dvakrát o setbolů. Nakonec ale po více než hodině boje set ztratila.

Ve druhé sadě už byla Šwiateková jednoznačně lepší hráčkou. Začala méně chybovat a dostala zápas pod kontrolu. Za stavu 5:1 sice duel neuzavřela při svém podání, ale vzápětí české tenistce sebrala už popáté servis a zvítězila 7:6, 6:2.

"Z prvního setu jsem se chtěla poučit a udělat něco lépe. Takže jsem celkem spokojená, že jsem svou hru v průběhu zápasu posunula. Ale jednoduché to vůbec nebylo, Karolína je strašně zkušená hráčka a umí toho zahrát opravdu hodně. Snažila jsem se být připravená na všechno," komentovala Šwiateková.

Plíšková prohrála se Šwiatekovou i potřetí. První dva duely nezvládla na antuce, loni v Římě neuhrála ani game a letos ve Stuttgartu neudržela vedení 1:0 na sety.

V Montrealu předloňská finalistka neobhájí semifinále z loňského Toronta a ve světovém žebříčku klesne minimálně na 25. místo. Příští týden si v Cincinnati odbyde generálku na US Open.

Čtyřnásobná grandslamová šampionka Šwiateková se představila poprvé od červencového triumfu v rodné Varšavě a už jen jedna výhra ji dělí od jistoty, že po turnaji uhájí ve světovém žebříčku první místo.

Cirsteaová – Muchová 5:7, 4:6

Také v osmifinále Šwiateková narazí na českou tenistku. Polskou favoritku vyzve Karolína Muchová, která se po dvou měsících dočká odvety za porážku ve finále French Open.

Šestadvacetiletá Muchová si v Montrealu připisuje první výhry na kanadské 'tisícovce' a zatím neztratila ani set. Po Anastasii Potapovové si poradila i s Rumunkou Soranou Cirsteaovou, kterou porazil 7:5, 6:4 a poprvé od pařížské jízdy vyhrála dva zápasy po sobě.

Světová sedmnáctka Muchová se s vedoucí hráčkou žebříčku utká potřetí v kariéře, na předloňském Australian Open si vyšlápla na domácí hvězdu Ashleigh Bartyovou. Z posledních 13 zápasů s členkami elitní desítky osm vyhrála.

Vondroušová – Wozniacká 6:2, 7:5

Markéta Vondroušová si po nečekaném wimbledonském triumfu dopřála krátký odpočinek, vstup do US Open Series ale zvládá. Při premiéře na kanadské 'tisícovce' si po Egypťance Majar Šarífové poradila ve dvou setech i s  Caroline Wozniackou, jež hrála první turnaj od triumfu na Australian Open 2020 a následném porodu dvou dětí.

I když byla hra na první pohled relativně vyrovnaná, čtyřiadvacetiletá Češka si postupně vypracovala slibné vedení 6:2 a 3:0 s dvěma brejky v zádech. Jenže o devět let starší Dánka to nezabalila. Vondroušová jí i několika dvojchybami dovolila vrátit se do hry a po ztrátě čtyř gamů v řadě dokonce musela za stavu 3:4 odvracet setbol.

Do třetího dějství ale bývalou světovou jedničku nepustila. Od stavu 4:5 čím dál více unavenou Wozniackou zase začala přehrávat, předvedla dvě čisté hry při svém podání a zvítězila 6:2, 7:5.

O postup do čtvrtfinále si světová desítka Vondroušová zahraje v souboji hráček TOP 10 s Coco Gauffovou (h2h 0:1), s níž jediný vzájemný duel před dvěma lety v Dubaji prohrála ve třech setech.

Devatenáctiletá Američanka Gauffová po nedělním nejcennějším triumfu ve Washingtonu vstoupila do turnaje v Montrealu jednoznačnou výhrou 6:2, 6:2 nad Britkou Katie Boulterovou a vyhrála pátý zápas v řadě. Neztratila v nich ani set a prohrála jen 23 gamů.

Kvitová – Giorgiová 6:2, 5:7, 6:0

Petra Kvitová ve svém prvním vystoupení od červencové svatby s trenérem Jiřím Vaňkem zvládla souboj bývalých šampionek s Camilou Giorgiovou. Česká vítězka z roku 2012 přehrála italskou 'obhájkyni titulu' z roku 2021 v nočním zápase hodinu po půlnoci 6:2, 5:7, 6:0 a oplatila jí předloňské čtvrtfinálové vyřazení.

Třiatřicetiletá Češka ve svém prvním zápase na tvrdém povrchu od dubnového triumfu na 'tisícovce' v Miami začala parádně, vypracovala si vedení 6:2 a 3:1 a kráčela za bezproblémovým vítězství. Bez komplikací ale úvodní zápas nezvládla.

Petra Kvitová vyhrála úvodní zápas na turnaji hodinu po půlnoci.

Nejprve soupeřce dovolila otočit na 3:4 a přestože po dalším brejku byla za stavu 6:2, 5:4 a 30:0 dva míčky od výhry, spáchala dvě z nakonec devíti dvojchyb, přestala si věřit, ztratila tři gamy po sobě a už tak dlouhý den si ještě protáhla.

Před rozhodujícím setem dvojnásobná wimbledonská šampionka zmizela v šatnách, kde se dokázala znovu zkoncentrovat. V dalším průběhu utkání už neztratila ani game, závěrečný game při svém servisu otočila z 0:40 a potřetí v szeoně soupeřce nadělila kanára.

V osmifinále, přes které se od svého triumfu před jedenácti lety v Montrealu ani jednou nedostala, se po čtyřech letech utká se Švýcarkou Belindou Bencicovou (h2h 4:2).

V osmifinále jsou tak celkem čtyři Češky. Už v úterý se mezi elitní šestnáctku probila Marie Bouzková, jež bude o čtvrtfinále hrát s Darjou Kasatkinovou. Ve středu na ni navázaly Muchová, Vondroušová a Kvitová.

• WTA 1000 MONTREAL •
Kanada, tv. povrch, 2.788.468 dolarů
středeční výsledky (09. 08. 2023)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (7-ČR) - Giorgiová (It.) 6:2, 5:7, 6:0
Vondroušová (9-ČR) - Wozniacká (Dán.) 6:2, 7:5
Muchová (14-ČR) - Cirsteaová (Rum.) 7:5, 6:4
Šwiateková (1-Pol.) - Plíšková (ČR) 7:6 (8:6), 6:2
Sabalenková (2-Běl.) - Martičová (Chorv.) 6:3, 7:6 (7:5)
Rybakinová (3-Kaz.) - Bradyová (USA) 6:7 (3:7), 7:6 (7:5), 6:3
Pegulaová (4-USA) - Putincevová (Kaz.) 6:4, 6:4
Gauffová (6-USA) - Boulterová (Brit.) 6:2, 6:2
Collinsová (USA) - Sakkariová (8-Řec.) 6:4, 6:2
Kasatkinová (10) - Blinkovová (-) 6:2, 7:5
Fernandezová (Kan.) - Haddadová Maiaová (11-Braz.) 7:5, 5:7, 6:3
Bencicová (12-Švýc.) - Parksová (USA) 6:3, 5:7, 6:4
Samsonovová (15) - Qinwen Zheng (Čína) 6:3, 6:2
• Čtyřhra - 2. kolo •
Schuursová/Krawczyková (5-Niz./USA) - Muchová/Vondroušová (ČR) 1:2 / skreč M./V.
Eikeriová/Neelová (Nor./Est.) - Siniaková/Stefaniová (3-ČR/Braz.) 6:1, 6:2
Zhaová/Stakusicová (Kan.) - Lin Zhu/Bouzková (Čína/ČR) 6:4, 3:6, 11:9

Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

97
Přidat komentář
drabona
odehrála výborný zápas, kdo si myslí, že to byl jen tréning, tak se hodně plete. Klobouček před Karol. W. jak hrála, přesto ji Markéta kouzla zbavila. Věřím, že se od naší hráčky máme ještě nač těšit !
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, Wozejk hodně překvapil, teda aspoň mě. Předvést to co předvedla proti čerstvé Wimbledonské vítězce, bez zápasové praxe, po dlouhé pauze a zdravotních potížích, to opravdu tři klobouky dolů.smile Pohyb, fyzička, úderová přesnost, to vše byl nadstandard a hráčka top10 by se za takový výkon nemusela stydět. Samozřejmě, že tam bylo pár výpadků, ale ten měla i Maky.

Nicméně, ani pro Maky to nebyl snadný zápas, po velkém triumfu pod drobnohledem, proti namotivované a uvolněné soupeřce...

Nakonec obstály obě - Carol předvedla, že pořád umí a soupeřky se proti ní budou muset hodně snažit a Maky urvala důležité vítězství.smile
Reagovat
Krisboy
Asi si budu muset pustil hajlac ze zápasu, jak ji tady všichni chválíte.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, žádný průšvih...
Reagovat
hanz
Vondroušová byla hlavně ve druhým setu hrozně pasivní, to se mi na ní nelíbí, nemám rád jen čekačky na chyby... občas by to chtělo nějakou aktivitu. Wozejk ochutnal svojí meducínu, vždycky jen bránila a teď si roli vyměnila a evidentně se v ní necítila úplně nejlíp.
Reagovat
flex
Super zhodnocený. Bylo spousta kritiků na výkon Maky. Stačilo, aby Markéta začala hrát průměrně a Wozniacká jí přehrávala, excelovala. Nevypadao to, ale úporný kvalitní zápas. Maky hodně soustředěná a to se mi na ní moc líbilo.
Reagovat
Svatopluk
Ahoj, nevíte, proč odstoupily Markéta s Karolínou za stavu 1:2 ze čtyřhry?
Reagovat
R01316
Tak Petra mile prekvapila. Vzdycky mluvila o tom, jak nerada hraje pozde vecer, ze jeji telo je v tu dobu nastavene na spanek. Takze aby ve tretim setu v pul druhe rano nadelila kanara, tak to by me ani ve snu nenapadlo
Reagovat
miros
No Maki to bude mít s Gaufovou těžký, Wozniaki to byl takovej lepší trening a Petra s Bencic to samé, i když se mi zdá, že se Belinda dost trápí. No a Muška má proti Swiatkove šanci, pokud bude hrát tak blbě jako proti "Plechovce", jinak nevím, nevím, uvidíme
Reagovat
miros
Gratulace Petře. Dneska ten druhý set jako na houpačce. V tom třetím měla obrovské štěstí, že ta Giorgi má v ty hlavě fakt snad nakakáno.
Vůbec nechápu, jak může dostat kanára po tom, co otočila a vyhrála druhý set, vždyť jí to muselo neskutečně nakopnout ?. Ještě jednou gratulace lvici.
Reagovat
frenkie57
Prdelku to určitě nakoplo, jenomže se z té přemíry snahy totálně vyhazela. A co nevyhazela, to ji tam Petra zabila.
Reagovat
jirkaS
bez čelenkysmile
Reagovat
Alien
Ohromná gratulace naší nejlepší a nejhezčí tenistce, dvojnásobné vítězce Wimbledonu a nespočtu dalších turnajů Lvici Petře Kvitové. To byl panečku galakoncert, to byla podívaná. S takovým talentem se musíte zkrátka narodit, to se nedá natrénovat! I love you Petra!
Reagovat
EllNino
4 z 5 zvládly 2. kolo, asi celkem nad plán, supeřky byly těžké :)

Jestli ale byly ve 2. těžké, tak ve 3. přijdou hodně zajímavé zápasy s tenistkami, které hrají na betonu fantasticky a navíc jsou některé z nich konkurentkami našim v postupu na TM

Hlavně zápasy Vondroušová - Gauff a Bencic - Kvitová jsou přímými souboji v race a vítězky získají body, které pak možná budou rozhodovat ... bylo by fajn, kdyby aspoň jeden z těch zápasů dopadl pro naši :) Petra má myslím trochu větší šanci, BeBe nebyla úplně ready poslední dobou ... Gauff je na vlně, ale to Markéta taky, takže uvidíme, která to zvládne lépe

Marie s Kasatkinou, to je hra na hru, Kasatkina je v ní ale trochu lepší ...

Muška s Igou šanci určitě má

Hodně štěstí, bude to těžké smile
Reagovat
Alien
Včerejší predikce jednoho zdejšího odborníka byla přesně opačná!
Reagovat
EllNino
Slušný start do turnaje a asi jsem nečekal takovou úderovou jistotu, nutno říct, že na údery Giorgi se jí hraje dobře, žádné spiny, vše rovné, tak si to může rozdělovat, je v tom prostě lepší než Camilla ... výpadek na konci setu číslo dvě naštěstí hned na startu utla a pak hrála velice soustředěně a s minimem chyb ... otočka z 0:40 povedená smile
Reagovat
Krisboy
Výborně Petra, takhle se hraje třetí set!
smile

Comovi přeju pěkný čtvrtek smile
Reagovat
Mony
To vypadá na čistě české SF
Reagovat
Otmar
Z jejího vítězství mám největší radost. Kdyby to skončilo naopak, tak vidím ty novinové články:"Matka po tříleté mateřské pauze porazila čerstvou wimbledonskou vítězku!" Hrůza!! Jinak tragický debl Katky, na to se nedalo dívat, i když spolu hrály poprvé? Těm dalším dvěma se, doufám, jenom nechtělo. Jen ne zdravotní kolaps, prosím! Dneska je to husté, jen co je pravda.
Reagovat
Otmar
Tak Petra dokáže vyhrát i jako vdaná paní, ovšem za stejných dramatických okolností, jako zamlada. I když ten třetí set...pohoda. Takže se vlastně nic nezměnilo.smile
Reagovat
Marie9
Třetí set Petra dala hladce s kanárem, gratuluji k postupu.smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Malina se rozčílila!
Nedivím se, mohla do šatny o půl hodiny dříve.

CG vybojovala třetí set, jen aby z toho byl kanárek.

Petra až na výpadek ve druhém setu a na samozřejmé drama na konci třetího výborně, agresivně, na čáry...

Kvitovic Vaňkovic jede!
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, dávno mohla být v šatně, zbytečné si to zkomplikovala a ubrala si síly. Ale poslední set super.
Reagovat
Marie9
Teď jsem přišla a hledě na stav nevím, zda je dobré pro zdraví, dívat se na třetí set. No, zkusím...smilesmilesmile
Reagovat
Marie9
Supeeer, brejk je doma. Jen tak dálsmilesmilesmile
Reagovat
aligo
Do staví 6:3 a 3:0 to byl super zápas od Petry.. Od stavu 6: a 3:0 je to od Petry strašně tragické...
Reagovat
Blondie
Tohle teda Malina hrozně pokašlala XD
Reagovat
petrulinka
Je to koza. 2x vedla, podávala na vítězství, vedla 5:4 a 30:0 a stpidníma dvojchybama prakticky darovala soupeřce celý set. Nechápu.
Reagovat
Blondie
Petě to strašně sluší, vypadá trochu jako veliká malina smile jednoduchý střih, výrazná barva.. smile
Reagovat
Pavlis
Petra už začíná hrát.
Reagovat
tommr
Karolína s Markétou dneska po několika hrách skrečovaly zápas v deblu. Neví někdo náhodou která z těch dvou skleněnek se zase zranila? smile
Reagovat
R01316
taky nemam tucha, nikde nemuzu nic zjistit...Muska ma jit zitra na kurt prvni a Marketa bude nasledovat. Obe na centkurtu. Tak treba stihne zacit prset jeste pred polednem, den volna by se jim hodil na zotaveni.
Reagovat
bIbec
Já četl na tennisforu "illness". Prej Markéta.

To může být v podstatě cololiv od taktického vypuštění, nevolnost, nachlazení.

Možná taky může být ve stresu, z čehož člověku taky nemusí být dobře.
Reagovat
bIbec
Ale jako těžko říct. Na Twitteru (respektive "X") sem tuhle informaci nenašel.

Snad nic vážného. Doufejme.
Reagovat
aligo
Třeba je to proto, aby byly OK
Reagovat
EllNino
Markéta má v race už 3041 bodů, drží 5. postupové místo na TM, ale bude to ještě boj ...

Snad se do něj zapojí i Muška a Petra, turnajů je ještě hodně, jistotu mají Sabalenka, Swiatek a nejspíš už i Rybakina ... pak je velká díra a Pegula s Markétou, pak menší díra a hodně nasáčkovaných tenistek u sebe :) Bude to opět boj až do posledního turnaje smile
Reagovat
bIbec
O to cennější by byla výhra nad Gauff.

Maky by zase nějaké bodíky nastřádala a zároveň Gauff trochu přibrzdila.
Reagovat
bIbec
(což může být dobré i pro ty ostatní naše holky)
Reagovat
Dobry-den
To byl bizár. :)
Caro útočí a Markéta běhá za Montrealem. smile

Ale platilo to, Caro se vyházela...

A ten brainfart ve druhém setu byl snad jen vložkou pro diváky a lítostí nad Caro. smile
Reagovat
Fandina
smilesmilesmile

Také jsem si vzpomněla na tu hlášku o běhání za Montrealem.
Reagovat
EllNino
Dokonce to zmínila Olga Savchuk na konci 2. setu, že na returnu Markéta stojí až na úrovni nápisu Montréal, což mě rozesmálo v souvislosti s Caro smile
Reagovat
EllNino
Do stavu 6:2 3:0 40:30 to byla pohádka ... pak Markéta začala kravnou a pustila Caro do zápasu

Od stavu 4:5 už to zase bylo dobré, ale tyhle výpadky prosím ne, zbytečné nervy :)

Gauff ve 3. kole bude asi nad Markétiny síly, i když kdo ví ... každopádně je dobře, že po Wimbledonu zvládla následující turnaj už teď se ctí smile
Reagovat
tommr
Markéta tohle dělá pravidelně a i sama to přiznává. Pokud se dostane do jasnýho vedení a zdá se jí že už je zápas rozhodnutej tak poleví a často je pak za to potrestaná ztrátou setu nebo dokonce utkání. Dneska naštěstí zápas nakonec přece jen vyhrála a potrestaná byla jen tím že na kurtu strávila zbytečně o hodinu víc ... smile
Reagovat
lvicek
Za stavu 5:5 15:30 pro Marketu jsem si pomyslela, že stačí získat jen 7 bodů v řadě a má to vyhraný a ona fakt jo, dala na mě :D. Takže velká gratulace a ať se daří dál!
Reagovat
frenkie57
myslím, že si Maky zhluboka oddechla.smile
Reagovat
Fandina
gratulka, zápas zvládla. Já mám Caro ráda a jsem ráda, že zase hraje, ale víc jsem přála Maky a je dobře, že dnes vyhrála. Doufám, že v tom bude pokračovat. Dneska pěkně, kromě čtyř game ve druhém, když přišla o podání za stavu 3:0.
Reagovat
hanz
Druhá půlka druhého setu byla přímo hrozná! Ušmudlaná výhra, proti Korýskovi tohle stačit nebude... hlavně ten servis byl přímo tragickej!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Otázka je, co se tam stalo. Vypadalo to, jakoby začala myslet na nějakou párty.smilesmilesmile
Reagovat
tommr
prostě si myslela že už má zápas vyhranej a polevila. Tohle dělá bohužel často ... smile
Reagovat
Titan
Karolajn hraje na úrovni, která jí může dostat do top5... Ale uvidíme.
Reagovat
Jon61
Teď nasekala více chyb než za tři předchozí hry.
Reagovat
Titan
U žen je to jinak. Hormony pracují, ale hraje hodně dobře, ač neatraktivně vrací...
Reagovat
Jon61
Markéta úplně odpadla, hraje hrozně pasívně, to dobře nedopadne. smile
Reagovat
frenkie57
Ted se drobet zvedla, vede 6:5 a může to ukončit na servisu. Při nejhorším TB.
Reagovat
Fandina
Caro útočí, to jsou věci. Snad se Maky také pochlapí a začne aspoň bodovat na síti.
Reagovat
Fandina
Jak má Maky víc povislá ramena, jako teď, tak to není nic moc dobrá zpráva. Naštěstí teď srovnala na 4:4. Caro občas připomene svůj zvláštní cit pro tenis. Maky by se měla snažit útočit. Takhle to přenechala Caro.
Reagovat
hanz
Vondroušová jako předvádí co za humáš? Takovýhle nahazovačky ať si nechá na rekreační tenis, to doto neumí fláknout? HNU HNUS HNUS, akorát tu stařenu nechala rozehrát. smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Tohle už mělo být dávno hotové
Reagovat
SpacialRecognition
já vůbec nechápu příčinu takového kolapsu. Nemá vůbec důvod být nervní
Reagovat
Jon61
O vedení přišla, když začala sekat dvojchyby. Carolina začala hrát agresívněji a především přesněji.
Reagovat
Blondie
Myslím, že to dopadlo dobře. Maki vyhrála a Caro si užila velmi důstojnou stíhací jízdu za velké podpory publika. Respekt oběma, ale teda... takový tenis po dvou dětech? Frčela jak fretka!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Musej mít doma velkej dvoreksmilesmile
Reagovat
Fandina
Zdá se mi, že Caro se tváří hodně uvolněně, ve své první tenisové kariéře byla hlavně ve výrazu více zaťatá, dneska je celkem uvolněná a vypadá víc v pohodě. Jinak škoda, že Maky neudržela vedení 3:0 ve druhém, Caro se teď chytla a bude řádit.
Reagovat
SpacialRecognition
pak jí bez zjevné příčiny přeplo v hlavě. smile
Reagovat
lvicek
Takze Marketo, to uz by stacilo a ted koukej zase hrat poradne a uz to doraz. Zadny dalsi štráchy!
Reagovat
EllNino
Co blbne?
Reagovat
lvicek
Koukate na to vubec nekdo? :) Myslim, ze dneska by si Marketa zaslouzila vice nez jeden komentar ;).
Reagovat
frenkie57
Je to oboustranně skvělý tenis, Jenom Wozniacky dělá více chyb. Ale kouká se na to fakt výborně.smile
Reagovat
lvicek
No chyb, to bych ani nerekla, spis je z Markety uz uplne zoufala a ono to ani nejde vratit micek treba padesatkrat... Ale ted ma Maky nejakou krizicku, koukam.
Reagovat
Blondie
Koukáme, výtečný tenis.
Maki hraje dobře, držím jí pěsti, ale Dánka teda... wow, klobouk dolů, velký respekt!
Reagovat
frenkie57
Na to, že hraje teprve druhý soutěžní zápas od návratu, tak mě dost překvapuje ta velmi solidní úderová jistota. Asi před návratem dlouho a usilovně trénovala. také respekt.smile
Reagovat
lvicek
Nebo to ma proste v krvi, ona byla prece vzdy solidni.
Reagovat
frenkie57
No teď je solidní až moc.smile
Reagovat
lvicek
Tedy Marketa zatim Wozniacki dost depta, tak at to vydrzi i nadale ;).
Reagovat
Otmar
Tak to bylo hodně vyrovnané, Sorana hrála velmi dobře, nic moc nevymýšlela a řezala to zodpovědně. Muška určitě lepší než včera, skvělý brejkbol v 9. gamu ze ztracené pozice, pár vynikajících volejů...za to bych jí odpustil skoro všechno. No teď Iga...dej bože lehko!!smile
Reagovat
zfloyd
výborně , Sorana byla těžká soupeřka , rozhodla větší kreativita smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Starší Karolína překvapila v 1. setu výbornou hrou, bohužel těsně padla v TB a ve druhém už byla Iga lepší ... škoda, ale myslím, že i kdyby vyhrála Karolína první set, tak by nakonec prohrála ve 3

Muška měla v Soraně hodně těžkou soupeřku, ale klíčové momenty zvládla stejně jako včera výborně a poprvé od RG vyhrála dva zápasy v řadě, což je super a stále si tím drží tak nějak pozici ...

Takže repríza finále RG už ve 3. kole Montréalu, původně měla být už ve finále Varšavy, ale tam to Muška zazdila, tak jsem zvědav, jak to bude vypadat na betonu oproti antuce ... smile
Reagovat
Dobry-den
V závěru několik povedených výměn, Muška byla o něco lepší. smilesmile
Reagovat
zfloyd
Rybakina prohrála první set
Reagovat
misa
Od nemoci v Paříži jí to moc nejde :(
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Brada v prvním setu vykostila Rybku, ale ještě není dobojováno.
Reagovat
Hector17
Naopak, Plíšková proti Šwiatekové překvapila. Uhrála o 8 gamů víc, než se čekalo.
Reagovat
miros
Tak jak jsem předpokládal, "Plechovka" opět nezklamala. A to může být ráda že dneska Iga hrála teda hrozně. Podání úplná tragédie. Jak by "Plechovka" dostal možná zase dva káry. Jinak je to teda hrůza na "Plechovku" koukat jak hraje to je naprostá tragédie úplně člověku znechutí tenis neskutečné fakt ať se na to už radši vybodne.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To musí být pruda být donucený koukat na zápasy neoblíbený hráčky. Co jsi komu udělal, že tě tak trestá?smile
Nebo snad že by latentní masochismus?smile
Reagovat
lars
ktery svymi blbymi komentari predstihnul v blbosti comika :)
Reagovat
Krisboy
Hater nebo sázkař smile
Reagovat
Blondie
Lol, jestli to, co dneska Píšková hrála, označuješ za nekoukatelné, tak si se buď nedíval, nebo nerozumíš tenisu.
Reagovat
Otmar
Ale jo, první set Svátkové zkomplikovala docela dost, druhý už moc ne...žádná ostuda. Takhle by prohrála drtivá většina hráček, tak co!?
Reagovat
Alien
Tak Vlastina dneska nebyla v úplně TOP formě, no!
Reagovat
misa
Místo odpočinku se Marie zase bude někdy večer trápit zbytečnou čtyřhrou a zítra bude unavená :(
Reagovat
R01316
no ja myslim, ze zitra si naopak odpocne. V podstate cely den maji byt bourky a ma prset do patecniho rana. Tak kdo vi, jestli se zitra vubec neco odehraje
Reagovat
Kandinsky1
Ale překvapila, tak vyrovnaný set snad nikdo nečekal.
Reagovat
zfloyd
opět dost krkolomně ,ale nakonec set dala , Sorana hraje opravdu dobře , je to vyrovnaný zápas smilesmile
Reagovat
Kandinsky1
Jo, překvapivě to dokázala dopodávat.
Reagovat
frenkie57
bere první set, ale docela se na něj nadřela. každopádně je to od ní dneska lepší výkon než v prvním kole. Tak uvidíme.
Reagovat
Dobry-den
Výprask to nebyl, takže spokojenost. smile
Reagovat
frenkie57
Ano, dá se říci, že prohrála se ctí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist