Plíšková: Třetí kolo? Mohla jsem tu dopadnout ještě hůř

2. 6. 2018, 18:00
Aktuality 101
Po více než dvou letech uhrála Karolína Plíšková v utkání jen tři gamy. Na Roland Garros se letos necítila od začátku dobře a ve třetím kole neměla energii čelit tlaku Marie Šarapovové z Ruska.
Profily hráčů
Kar. Plíšková (© j48tennis.net)

Do Paříže přijela Plíšková s puncem favoritky, která na antuce vyhrála ve Stuttgartu a v Madridu došla do semifinále. Do města nad Seinou si ale formu nepřivezla. "Při zápase, tréninku ani rozehrávce jsem tady necítila jediný úder, s čímž je těžký hrát. Jen bojovností a možná zkušeností jsem uhrála dvě kola, ale na to porazit takhle dobrou hráčka jsem tenhle týden neměla," řekla Plíšková.

Po loňském semifinále se svěřenkyně kouče Tomáše Krupy letos loučila už ve třetím kole. "Málo to určitě je, ale s mojí momentální formou to mohlo být ještě mnohem horší," usmála se trpce. "Cítila jsem se fakt blbě."

Šarapovová dokázala v duelu bývalých jedniček slabé hry Plíškové využít. Česká tenistka sice v první hře vzala Rusce podání, ale v celém utkání měla jen jedno eso a dohromady pouhých pět vítězných míčů. "Za ty dva sety jsem se dostala do pohybu asi tak třikrát. Ona fakt dobře returnuje, jde na absolutní riziko. K ničemu jsem se nedostala."

Výsledek 2:6 a 1:6 vypadá hrozivě. "To jsem nedostala dlouho," přikývla Plíšková. Podobně hladce prohrála předloni v únoru s Ruskou Margaritou Gasparjanovou (dvakrát 1:6.). "Někdy je možná lepší prohrát takhle než po nějakém boji, kde zpytujete svědomí a mrzí vás věci, co jsem měla udělat. Je to budíček," řekla Plíšková.

Doufá, že se poučí a příště zkusí lépe vymyslet program, protože před cestou na Roland Garros hrála hodně zápasů. "Chyběly mi síly. Antuky jsou vždycky takhle nahňácaný. Už je to můj devátý týden a chuť do tenisu extra nebyla. Ne, že bych se cítila úplně unavená, ale neměla jsem šťávu," uvedla.

Možná se také projevilo, že od března pracuje na změně pohybu s kondičním trenérem Markem Všetíčkem. "Vždycky trvá, než si to sedne. Daň si to bohužel vybralo tady. Blbě se to sešlo a měla jsem špatný pocit. Ale dá se na tom stavět," věří, že její čas v sezoně ještě přijde, a to především na oblíbených amerických betonech.

Za vrchol sezony zatím považuje výhru nad Rumunkou Simonou Halepovou v Madridu, dobře hrála cestou za titulem ve Stuttgartu. Jinak to prý není ono. "A to je málo. Čekám, až se sejdou moje hra a pocit s kondicí dohromady. Ještě se nestalo, abych nemusela řešit, jak se cítím a řešila jen tenis."

Nyní si vezme pár dnů volna, tenisový dvorec nechce ani vidět. Pak začne přípravu na trávu. Zatím je před Wimbledonem přihlášená na turnaje v Birminghamu a Eastbourne. "Ale nejsem si jistá, že oba pojedu. Tenisu mám teď docela dost," řekla Plíšková. "Každý rok vyhraju jeden turnaj na trávě a pak vyletím ve Wimbledonu. Možná zkusím změny, na Wimbledon se ale připravím dobře," ujistila.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

101
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
to bude asi nejaka nova nadeje bileho sportu.
Musim si asi na ni nekdy udelat cas, abych koukl jak pinka,,,
...ale koukam ted do sveho terminare, ze bych mohl mit na ni cas 22. cervna 2025. Tak snad jeste bude pinkat.
Reagovat
babolat.cz
nemusela vůbec hrát, za to co předvedla s tím umpirem. Zlatý McEnroe či Kyrgios
Reagovat
letityfanousek
no musí si nějak vylepšit auru. Nejdřív rozbije empajr (body dole, umně dobrý) a teď na centru velký trapas. Není těhotná?
Reagovat
baggik
Tady je problém v hlavě. Není hladová po vítězstvích, jinak by tohle neřekla.
Reagovat
Frick
VELKÁ ŠKODA, ŽE SE TAK NESTALO.
Reagovat
facom
S takovým přístupem nikdy gs nevyhraje!
Reagovat
tmora
Ne, Něco v tom je urcite. Takhle normálně nehraje i když hraje hodně mizerné. Původně jsem si myslel ze schválně prohrála první set (ze si vsadili na 1 prohranej set). Čekal jsem ze to v 2 do toho nastoupí a nic. Ale urcite to takhle chtěla. Těžko říct, jestli se nedohodla s týmem a udělala to na truc nebo osobní problémy. Moc nevěřím ze byla vycerpana
Reagovat
smazaný uživatel
Místo různých předzápasových i pozápasových keců by se příště radši měla zaměřit na svůj výkon...
Reagovat
smazaný uživatel
obrovský souhlas... si vem, co by za to spousta hráček dala hrát na takovým kurtu s takovou soupeřku a ona to prostě takhle odevzdá a odchodí, já bych jí za to dal pokutu... pro mě je to neskutečně nesympatický člověk... pohybuju se v oblasti, kde jí občas vidím i mimo tenis a tam je to podobný
Reagovat
Torn
Já bych dal pokutu tobě za tenhle příspěvek. :D
Reagovat
smazaný uživatel
nejen za tenhle...
frajýrek - ale jaký prezident, takový J-Gat...
Reagovat
Torn
Tak možná to bude tím, že jí pokládají otázky. To tam má sedět a koukat. Věřím, že by se na nějakou tiskovku s chutí vykašlala.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že ti někdo položí nějakou otázku neznamená, že budeš odpovídat jako i diot...
Reagovat
Torn
Nesmíš to posuzovat podle sebe. :)
Reagovat
bIbec
tady bych i souhlasil. Obecně mi přijde, že je Karolína z nějakého důvodu řekl bych až zvláštně kritizovaná za to, co říká. Přičemž sem od ní vlastně neslyšel nikdy nic extra kontroverzního.
Možná by stálo za to zeptat se montyho, co konkrétně, jaká pasáž mu vadí.
Reagovat
EllNino
jaká asi ... že je Maria podvodnice a že i to spousta lidí myslí ;) ale to, že Mariu respektuje a obdivuje, že se z toho nepo*rala, to už nevidí víš, blbeček :D
Reagovat
bIbec
nj, ale pokud sem to správně pochopil, tak Karolína neřekla, že je Maria podvodnice.
Reagovat
Torn
Pochopil si to správně, ona to nemyslela vůči Marii nijak hanlivě, pouze konstatovala momentální stav.
Reagovat
EllNino
no neřekla :) jen, že si to spousta lidí myslí ... ale to je jedno, Monty přece říkal, že sem "vždycky přijde, něco napíše, aby NÁS nasral, a zase odejde, a takhle poád" :D
Reagovat
Torn
To fakt psal? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj. Čekal jsem, jak zarwaguje na zápas Karolíny s Marií.
Reagovat
PetaM
Nevím, koho tím nasral, ale zatím tady za poslední 2 dny napsal 2x a pokaždé ze sebe udělal pitomečka. Tak nevím, jaké je jeho životní krédo :D
Reagovat
Auckland
Vsak počkejte, zachvili pani Williams alias catwoman vypráší Sharapove kožich.
Reagovat
smazaný uživatel
Normálně už tady nereaguju, ale udělám výjimku...
https://twitter.com/Shivank17/status/1003029165686312961
Reagovat
bIbec
zajímavé vyjádření. Díky. Vlastně je v tom velký kus pravdy. Otázkou je, jestli je to špatně nebo to tomu tenisu z určitého pohledu dodává šťávu (pro někoho).

Pak je taky otázkou, jestli to Karolínu ve skutečnosti štve, nebo ji kvůli tomu obdivuje, že vlastně dovede být na tom kurtu tak divoká (což je přesný opak Karolíny). Ale pokud tam není v té větě slovíčko "only" (It's not (only) about), tak bych spíš řekl, že ji to spíš štve. Určitá forma zahořklosti. Ale zase. Vlastně je to OK. Koho to neštve z těch hráček? Ona to řekla upřímně. Každopádně tohle už je odvážnější tvrzení, to jo. Ale zase nic extra. Ono je vždycky lepší si to poslechnou, než to jenom číst.
Reagovat
bIbec
ale na Serenu nemá ta Karolína, to jako sorry

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/6545--s-tou-malou-mrchou-uz-neprohraju-rekla-si-pred-lety-serena-a-slovo-zatim-drzi
Reagovat
tommr
doufám, že jí ta "malá mrcha" zítra pořádně vypráší kožich ... :)
Reagovat
LukasH
Ja zas doufam, ze to bude opacne.
Reagovat
bIbec
taky to víc přeju Márii.
Reagovat
lars
to muze byt nejak zkresleno
Reagovat
bIbec
určitě. Ani nevíme, jaká byla otázka. Důležité je, JAK to ta hráčka řekne. Soudit někoho podle výtažku z rozhovoru není úplně ideální. Reportéři chtěji drama a vědí jak na to.
Reagovat
Torn
V českém rozhovoru na to, zda jí nějak rušila Maruše řevem řekla, že to nevnímala a nějak to nebrala. Sama dokonce řekla, že to lěá víc hráček (narážka na Azarenku atd.), takže se stím naučila říct. Zda je to zastrašování? Těžko říct. Serena před zápasy s hráčkami a i těsně před nimi dost často na hlodává soupeřku tím, že si hraje na milou kámošku. Kristýně řekla, že má hezkou sukni, o Julii zase řekla, že je hezká. Já si spíš myslim, že hraje lehce psychologickou hru "Serena mne pochválila...?", což se mi upřímně líbí. Možná je fakt jen tak přející a přátelská, ale radši bych byl za variantu, kdyby to byla její taktika. :D
Reagovat
Frick
Ty žiješ?
Reagovat
Pedronegro
no, dělat z přístupu jedné pipky národní vlastnost je typické pro vlastní snížené sebevědomí...
Reagovat
Pedronegro
to je pro JamesWeak.revival :)
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková je jen příklad. Češi rádi sami sebe hejtují, podceňují se a neumí myslet vysoko. Máme to v kolektivním podvědomí. Přispělo k tomu Rakousha-Uhersko, nacistická okupace a 40 let komunismu. Byli jsme utlačovaní a potlačovaní. Nepíšu, že je tím zasaženo 100% obyvatelstva. Nevím, proč mi primitivně přisuzuješ nízké sebevědomí a zbytečně bagatelizuješ myšlenku, kterou jsem si jednou větou dovolil zmínit. Myslel jsem to dobře, v žadném případě jakkoliv výsměšně k ČR! Ale ch?pu, zamyslet se tímhle směrem je časově náročnejší, jednodušší je slepě kontrovat.
Reagovat
Pedronegro
taky jsem myslel, že bude stačit jedna věta k pochopení, co je na tom špatně, a to je to velmi ploché a urážlivé zevšeobecnění, v kolektivním podvědomí či genech máme kromě zmíněného i jiné věci počínaje možná praotcem, přes dobu Přemysla Otakara II, husity a Bílou Horu jako příklad, jaká ti z toho vyplývá typická národní česká vlastnost?, a kolika procentům Čechů ji přisoudíš?, myslím, že moje věta nahoře platí u tebe na 100% bez jakéhokoliv bagatelizování ...
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz on ma james weak tak trochu pravdu no... :/
Reagovat
Pedronegro
no, třeba zrovna tady na TP to moc neplatí :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, o to víc to platí... hodně lidí na internetu si kompenzuje sebevědomí, co v reálu nemá
Reagovat
Torn
Třeba ty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
v tom případě i ty :) :D
Reagovat
Torn
No, já nemám důvod. :D Je nejsem neúspěšný. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zásadní problém je, že to bereš jako urážku. Jisté mi dáš za pravdu, že prostředí, ve kterém vyrůstali naši rodiče, prarodiče, je pro psychiku úplně jiné než žít 500 let zpátky. Z čeho soudím, že jsme tím zasaženi? Protože je to něco normálního a přirozeného. Při deprivaci přichází frustrace. Když je s námi zacházeno jako s kusem hadru a my se nedokážeme bránit, cítíme se poníženě. Chtě nechté pak národ jako celek má pocit méněcennosti, což se projevuje v mnoha odvětvích. Nízké sebevědomí mají většinou ti, kteří se snaží vymezit proti národu, našim spoluobčanům, ponižují náš v porovnání s jinými zeměmi a tamními lidmi, i přestože o tom ví kulové. A pak třeba ti, kteří se cítí dotčeni tím, co jsem napsal, protože si myslím, že je to veskrze neutrální a není tam žádná ofenzíva. Já svůj národ miluji, ale to neznamená, že některá témata jsou zakázaná.
Reagovat
Torn
Je pravdou, že když se srovná mentalita lidí v oblasti dnešního ČR před 2SV a dneska, je ten rozdíl diametrálně odlišný, ať už pozice ČR ve světě, tak obecně myšlení. Ono totiž trvá několik generací, než se ta situace nějak vnitřně vyřeší tím, že už například ročníky 1980+ už neřeší vliv 2SV, socialismu atd., tak osobně, jak je tomu u starších ročníků, takže věřím, že za takových 30-40 let ta situace může být již zcela odlišná.
Reagovat
Pedronegro
a já si myslím, že už se jen vykrucuješ, místo abys uznal, že tvé prvotní zevšeobecnění není pravdivé, a taky už mícháš hrušky s jablkama, nejdřív to bylo národní historické podvědomí a teď už vliv prostředí, ve kterém národ vyrůstá a žije, což je poněkud rozdíl, abys rozuměl, vím, že všechny tyto okolnosti mají na lidi vliv, ale určitě ne na všechny a určitě ne stejný, proto ani tvé poslední tvrzení, že "národ jako celek má pocit méněcennosti", nemohu označit jinak než jako lživý ...
Reagovat
Pedronegro
lživé
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi také součastí celku, navzdory tomu, že třeba cítíš a myslíš jinak. Tak jasně, záleží, jak moc do historie koukáš. Já si myslím, že přímý vliv na nás má 20. a částečně 19. století. Národní historie jde ruku v ruce s životními podmínkami. Souvisí to spolu velmi úzce a nemám pocit, že bych se tím odchýlil od původního příspěvku. Problém nastal při mém prvotním příspěvku, který sis interpretoval jako útok. Pokud se ti zdála moje první věta nedostačující, mohl ses zeptat, jak to přesně myslím. Já ti nezazlívám, že sám jsi mi přisoudil nižší sebevědomí, to klidně můžeš, ale nebyl to konstruktivní příspěvek do diskuze, o kterou mi prípadně šlo, když už někdo reagoval.
Reagovat
blixa
Hele, marnej boj. Máš z velké míry pravdu, ale joudové typu "pedronegro" to stejně nikdy nepochopí.
Reagovat
Pedronegro
nebral jsem to jako útok, proč taky?, jen jako nepravdivé zevšeobecnění, a to jsem ve své reakci ironií naznačil, ale bylo to asi příliš stručné, a tak jsme se dostali až k národním genomickým stopám, což sem na TP nepatří, a je to na delší diskusi, já jen tvrdím, že snížené sebevědomí ani pocit méněcennosti nejsou českými národními vlastnostmi, obdobně jako třeba, že všechny Rusky nejsou uřvané krávy :)
Reagovat
Pedronegro
a to vše s výjimkou blixy, ten i tu blbost v genomu má :)
Reagovat
smazaný uživatel
Respektuju, že to vidíš jinak, diverzita názorů je nakonec zdravá. Já uznávám, že to bylo příliš obecné, ale avšak ze svého skromného pohledu pravdivé a dál se už asi nepohneme. Ale ješté si dovolím dodat, že zbytečné osobní invektivy a uštěpačné poznámky jsou morem celého světa a nejvíc se to pěstuje na internetu. No a pak v reálu, kdy se sociální bubliny takhle jednoduše vzájemně utvrzují v pravdivosti svého názoru. To je znak nízkého sebevědomí, nikoliv slušně podaný názor v dobré vůli za účelem možné diskuze.
Reagovat
Pedronegro
a sakra, už je to tu zase, "znak nízkého sebevědomí", naopak myslím, že i relativně neslušné invektivy a uštěpačné poznámky jsou kořením internetu a dodávají diskusím šťávu a nutí účastníky přemýšlet (u některých marně) než něco do světa vypustí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že to akorát odpoutává pozornost od věcné diskuze. Nikdo totiž nemá patent na obecnou pravdu. Jen na tu svoji osobní, kterou má či nemá nějak opodstatnětou, to je už jeho věc. Osobní invektivy jsou znakem agrese a člověk se tak degraduje ještě dřív než třeba napíše něco k zamyšlení.
Reagovat
Pedronegro
hmm, možná, ale je to takové moc suché, což ale původní tvůj koment nebyl, ono totiž stačí i jen jedno slovo,samo o sobě nevinné, aby se výrok stal kontroverzním :)
Reagovat
Dobry-den
Myslím, že ji trápilo něco netenisového. Toto nebyl žádný důsledek únavy nebo špatné formy, to jí fakt nežeru.
Reagovat
FulnekUltras
máš recht
Reagovat
Holahej
Kritika za dnešní výkon na hlavu Karolíny Plíškové !
"Takhle na GS nebojuje hráčka světové úrovně, takhle opravdu ne. Vypadala, jakoby ji to ani nebavilo. Hrát na hlavním dvorci na GS je čest, očekává se boj, ale ne dnešní výkon" - Chris Evert

"Přišla mi,že tam ani nebyla. Proboha, je to světová šestka" - Mats Wilander

"Odevzdaný výkon. Takhle hráčka top hrát opravdu nemůže" - Patrick Mourotoglou

"U toho utkání jsem usínal, žádná snaha,nic. Výmluvy? Ale jděte. Je na okruhu dlouho" - John McEnroe
Reagovat
kada.tom
Se vším se dá souhlasit do poslední tečky.
Reagovat
FulnekUltras
I když jsem to přímo neviděl, tak přinejmenším Chris jako skutečné Dámě naprosto věřím. ;-)
Reagovat
lars
Evert umi cesky ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tys ji neslyšel mluvit česky? Fakt ne?
Reagovat
lars
ne
Reagovat
turista
Výkon Karolíny mě zklamal. Nutno ale uznat, že Šarapka hrála na maximální riziko. Až je s podivem, že při tak dobré hře od základní čáry do takového rizika chodí. Jinak hola,hola hej,nikdo nemeškej!
Reagovat
Nola
podobne odovzdane vykony predvadzala Simona vo finalovych zapasoch, sice nie na GS, ale predvadza ich pravidelne, tak velmi nechapem tu kritiku.... dnes na Mashu Kaja nemala, mozno aj keby bojovala a rozkrajala sa, tak to je, Masha vykon stupnovala a Kaja uz mala namale v uvodnom kole so svojou krajankou
Reagovat
bIbec
Kritika od tenisových osobností je určitě OK. Neuškodí jí to.
Reagovat
bIbec
dokonce bych řekl, že si jí zaslouží a potřebuje ji.
Reagovat
lars
Uvedeni experti to rekli v cestine ?
Odkud to mas?
Reagovat
smazaný uživatel
Urážka tenisového Boha hladko do 4. kola.
Reagovat
LukasH
Nechapu to hejtovani Sereny. Dneska ukazka taktickyho mysleni a vsechny holky by mohla vyucovat.
Reagovat
Nola
tak, tak....
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ju nehejtujem, rešpektujem ju ako najlepšiu hráčku open éry.

Len parafrázujem jedného odborníka zo zápasu prvého kola s Plíškovou.
Reagovat
LukasH
Aha, tak se omlouvam.
Reagovat
smazaný uživatel
Nič sa nestalo.
Reagovat
Nola
Serena valcuje, to je neuveritelne, mamca bez pohybu, ako napisal George Renel, no hanba vsetkym hrackam :D a to som Julce priala

Angie dnes na antuke porazila Kiki, to je prekvapko....

kto moze Serenu porazit? iba dve hracky ju dokazali porazit na GS naposledy, Garbine a Angie
Reagovat
FulnekUltras
nebo také snížená hladina testosteronu
Reagovat
Nola
moze byt.... ale, to urcite nestaci, ze ano, Serena nehrala silou, ale technikou proste predcila Julcu dnes....
Reagovat
FulnekUltras
samozřejmě pro normální holky z WTA to ani tak není při současném pohybu SW dobré vysvědčení - ta předpodělanost často jen z optického či akustického vjemu na druhé straně sítě je u mladé generace děsivá
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapova, Muguruza, Halep. Žreb ako víno :)

Ako toto zvládne hráčka po materskej, nebude to pre WTA dobrá vizitka. Opäť raz.
Reagovat
Kozoroh
Souhlas, ale řekl bych, že ji Garbine zastaví. Na antuce na Serenu umí.
Reagovat
Torn
Omyl, naposledy jí paradoxně porazila Karolína v SF US Open. :)
Reagovat
Nola
mas pravdu, iba som zalovila v pamati, kto ju porazil vo finale
Reagovat
Kozoroh
Poslední přemožitelkou Sereny na GS je Kája (USO 2016).

Se silným servisem a silovými údery Serena poráží soupeřky i se zhoršeným pohybem. Klíčový bude duel s Garbine.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle přístup je typický pro snížené české sebevědomí. Tohle by Williams nikdy nikde neřekla.
Reagovat
FulnekUltras
Lendlovka ho měla dlouho aspoň navenek "OKcool" - až do porážky s Petrou v Madridu. To ji obnažilo na dřeň a táhne se to s ní teď už jak sopel.
Reagovat
Torn
V tomhle máš bohužel pravdu, upřímně se divím, že uhrála ty 2 česká kola, protože si dle mého na češku nevěřila už vůbec. Možná je víc v čudu, než se na první pohled zdá. Jinak dneska ti Lendlovku zahrála Anett, která nastřelila Petru na síti a dle slov komentátora to byl styl Lendla. :)
Reagovat
FulnekUltras
Svačina (?) by mě teda příjemně překvapil - i když jinak z jeho předjímání v průběhu zápasu bývám na mrtvici... ;-)))
Reagovat
Torn
Myslim, že to komentoval Svačina. :D Ty nemáš jeho komentář rád? :D
Reagovat
FulnekUltras
V Klubu pevného zdraví mi s jeho komentářem doporučovali nepřekročit maximální dávku 3 FC ročně. ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
plus Pardubickou, která už je celkem neškodná... ;-)))
Reagovat
turista
No tak Anett oprávněně budí obavy. V žebříčku se jednou může dostat až úplně nahoru.
Reagovat
Torn
Mladá, perspektivní, ale možná by se měla učit víc na síti. Ta její hra mi přišla lehce monotónní.
Reagovat
Frick
!!!
Reagovat
FulnekUltras
na pomadridský bouchardovský syndrom. Jelínek má rozhodně co dělat.
Reagovat
Pedronegro
no, snad jen k té práci na změně pohybu je třeba říci, že i ta neoprénová obluda se hýbe asi o 1000% více a lépe, bohužel ...
Reagovat
tommr
hůř to dopadnout mohlo jen těžko. Pro hráčku z top-10 je v podstatě jedno jestli vypadne ve třetím kole nebo v prvním. Bodová ztráta bude po neobhájení lonskýho semifinále obrovská (ztratí 650 bodů) a ještě horší bude nabouraný sebevědomí po mizernejch výkonech a debaklu od Sharapový ...

Hlavní je ted najít příčiny toho proč se forma po Madridu vypařila a zapracovat na tom. Na rozdíl od Karolíny si nemyslím, že by za to moh nabitej program na antuce. Poslední zápas před FO odehrála v Římě tj. před více než 14 dny a tak dlouhá pauza prostě profesionální hráčce musí stačit k tomu aby se dala na FO do kupy. Delší pauza by naopak mohla vést k tomu, že pak bude úplně nerozehraná ...
Reagovat
fretek
Kromě bodů a sebevědomí neméně vadí ostuda českého tenisu za předvedenou hru naší žebříčkové jedničky.
Reagovat
freeteepek
Měla asi bojovat víc, ale u ženských se takové věci stávají. Je třeba si uvědomit, že prohrála s dvojnásobnou šampionkou, bývalou světovou jedničkou, která se pomalu dostává do formy.
Reagovat
baggik
Řeči. Prostě prohrála s běhnou a hrála mizerně.
Reagovat
freeteepek
Je pravda, že ve srovnání s Nadalem na antuce toho zase tak moc nebylo a jestli Všetíček za něco stojí, tak by ji měl připravit fyzicky lépe. Ostatně minule tvrdila, že se v zápase (se Šafářovou) cítila herně i fyzicky lépe a lépe...Chlapi hrají na GS na tři sety a Nadal dnes zase zářil. Hrát ženy pětisetový zápas, tak jich asi polovinu pak rovnou odvezou...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist