Plíšková v Dubaji zničila Sakkariovou, v osmifinále je i Muchová. Kvitová s Krejčíkovou si zajistily vzájemný souboj

21. 2. 2023, 10:19
Aktuality 176
WTA DUBAJ - Karolína Plíšková stále neztratila při svém 10. startu v Dubaji set. Bývalá finalistka deklasovala světovou sedmičku Marii Sakkariovou a přerušila sérii šesti porážek s hráčkami nejlepší dvacítky. Barbora Krejčíková měla naopak namále, předloňská finalistka likvidovala čtyři mečboly světové osmičky Darjy Kasatkinové a v osmifinále vyzve Petru Kvitovou. Mezi šestnáctku nejlepších prošla také Karolína Muchová, naopak dohrály Linda Fruhvirtová a Marie Bouzková.
Karolína Plíšková (© j48tennis.net)

Karolína Plíšková vyjma čtvrtfinále na Australian Open (Magda Linetteová) skončila na dalších čtyřech letošních akcích nejpozději ve druhém kole a pokaždé na zástupkyni Top 20 pořadí. Navíc musela už dvakrát do kvalifikace, kterou naposledy absolvovala v srpnu 2014.

Třicetileté Češce se ale podařilo sérii šesti porážek s hráčkami nejlepší dvacítky přerušit. V Dubaji dnes zničila 6-1 6-2 Marii Sakkariovou, připsala si svůj první skalp Top 10 od US Open, kde porazila právě řeckou jedničku, a navázala na hladkou výhru nad krajankou Markétou Vondroušovou. Navíc je ve vzájemné bilanci s rodačkou z Atén opět ve vedení.

Plíšková od začátku dominovala, hrála agresivně a skvěle servírovala. Až do stavu 6-1 4-0 nedovolila Sakkariové, která hrála na posledních dvou podnicích v Linci a Dauhá semifinále a ze všech čtyř letošních akcí odjížděla minimálně se dvěma výhrami, ani jednou uhájit servis. Světová sedmička, jež v Dubaji ani při čtvrté návštěvě nevyhrála zápas hlavní soutěže, začala více vzdorovat až v koncovce utkání. Rodačka z Loun však žádné komplikace nepřipustila.

Statistiky zápasu Plíšková - Sakkariová

Bývalá světová jednička si v Dubaji zahrála v roce 2015 finále, ale od té doby dosáhla na svou teprve druhou vítěznou sérii v tomto dějišti. O páté čtvrtfinále na Dubai Duty Free Tennis Championships bude usilovat proti Anhelině Kalininové, s Ukrajinkou jediný dosavadní souboj zvládla.

Barbora Krejčíková se loni touto dobou trápila se zraněním lokte, kvůli kterému nakonec tři měsíce nehrála. Po pauze se chytla až v závěru roku, když ovládla po sobě jdoucí halové podniky v Tallinnu a Ostravě a porazila například světovou jedničku Igu Šwiatekovou, Belindu Bencicovou či Jelenu Rybakinovou.

Na další čtvrtfinálovou účast však stále čeká, ačkoli absolvuje už pátý turnaj v probíhající sezoně. V Dubaji, kde se předloni probojovala až do finále, mohla zaregistrovat další vyřazení v úvodních kolech a už počtvrté v tomto roce ztroskotat na ruské hráčce. Světové osmičce a bývalé finalistce Darje Kasatkinové ale nakonec po více než dvou a půl hodinách boje a setech 6-4 4-6 7-5 lednovou porážku z Adelaide oplatila.

Bývalá světová dvojka a vítězka French Open 2021 měla o poznání lepší vstup do utkání než před měsícem a půl, dokonce vyhrála úvodních pět gamů. Přesto se musela o zisk první sady strachovat, jelikož ji dvakrát nedokázala dopodávat a zakončila ji až brejkem v 10. gamu. Kasatkinová byla poté dlouho lepší hráčkou a za stavu 5-4 v rozhodujícím dějství se dostala na vlastním servisu k celkem čtyřem mečbolům. Dva z nich však zahodila dvojchybou, pustila Krejčíkovou zpět do zápasu a 27letá Češka toho dokonale využila. V utkání bylo k vidění celkem 27 brejkbolů a 13 ztracených podání.

Statistiky zápasu Krejčíková - Kasatkinová

Krejčíková tak i při svém třetím startu v hlavní soutěži dubajského podniku prošla mezi nejlepší šestnáctku. O první čtvrtfinále od říjnového triumfu v Ostravě zabojuje proti Petře Kvitové. Se svou úspěšnější krajankou se na oficiálních turnajích střetne poprvé, dosud se utkaly jen dvakrát na exhibicích a pokaždé měla ve dvou setech navrch dvojnásobná wimbledonská šampionka.

Kvitová v Dubaji pokračuje bez ztráty setu, v dnešním utkání druhého kola odvrátila všech šest brejkbolů a Julii Putincevovou za hodinu a půl přehrála 6-4 6-4.

Statistiky zápasu Kvitová - Putincevová

Šampionka ročníku 2013 a finalistka z roku 2019 bude zítra usilovat o vyrovnání loňského výsledku a zároveň svého letošního maxima (čtvrtfinále v Adelaide).

Karolína Muchová se v březnu vrátila po několikaměsíční zdravotní pauze, od té doby odehrála jen 15 turnajů, nejdál se podívala do čtvrtfinále loni v Tallinnu a letos v Aucklandu a stále se nedokázala vrátit do elitní stovky žebříčku.

Bývalá světová devatenáctka si ale s největší pravděpodobností posun zpět do Top 100 pořadí zajistila v Dubaji, kde při jediném předchozím startu (2020) vypadla v prvním kole s krajankou Kateřinou Siniakovou. V letošním ročníku však zvládla už dva duely a ještě neztratila set, po Bernardě Peraové si poradila 6-4 7-6(4) se Soranou Cirsteaovou.

Muchová ve Spojených arabských emirátech potvrzuje solidní formu z předchozího týdne, kdy měla v Dauhá velmi blízko ke skalpu světové pětky Caroline Garciaové. S Cirsteaovou sehrála těsný souboj na US Open 2020 a i dnes měla plné ruce práce. S Rumunkou prohrávala 1-3 a za stavu 3-4 likvidovala další dva brejkboly, než úvodní dějství suverénně zakončila. Ve druhé sadě dvakrát neudržela vedení brejku a získala ji až v tie-breaku.

Statistiky zápasu Muchová - Cirsteaová

O své teprve druhé kariérní čtvrtfinále na podnicích WTA 1000 bude 26letá Češka usilovat proti sedm utkání neporažené Belindě Bencicové (h2h 0-2).

Švýcarská šampionka z roku 2019, jež předminulý týden triumfovala v Abú Zabí a před šesti dny kvůli únavě odstoupila z Dauhá, měla ve svém úvodním vystoupení v Dubaji namále s Martou Kosťukovou. Na divokou kartu startující Ukrajinku v druhém nejdelším zápase sezony udolala až po bezmála třech a půl hodinách boje 6-7 7-6 6-4 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 3-0.


Fruhvirtová proti obhájkyni titulu nepřekvapila, ve hře je ještě Bouzková
Linda Fruhvirtová
díky divoké kartě nemusela do kvalifikace a svůj debut v Dubaji zakončila ve druhém kole. Sedmnáctiletá Češka prohrála s obhájkyní titulu Jelenou Ostapenkovou jednoznačně 2-6 0-6 a své maximum na podnicích WTA 1000 nevyrovnala.

Starší z talentovaných sester držela krok jen do stavu 2-2, pak už nezískala proti skvěle hrající favoritce jediný game, dokonce se nedostala ani na shodu. V utkání spáchala šest dvojchyb a po druhém podání vyhrála jen dva ze 17 bodů.

Lotyška v osmifinále vyzve letos neporaženou vítězku Australian Open Arynu Sabalenkovou (H2H 0-1), která ve svém prvním zápase po triumfu v Melbourne Parku deklasovala 6-0 6-1 Lauren Davisovou.

Statistiky zápasu Fruhvirtová - Ostapenková

Kromě Fruhvirtové se přes druhé kolo nedostala také Marie Bouzková, která nedokázala porazit další grandslamovou šampionku. Po skalpu Američanky Sofie Keninové ve druhém kole nestačila na vítězku loňského Wimbledonu a finalistku letošního Australian Open Jelenu Rybakinovou.

Česká tenistka v prvním setu otočila z 2-4 na 5-4 a za stavu 30-30 hrála o setbol. Ale nedostala se k němu, ztratila pět her v řadě a nakonec Kazašce podlehla po hodině a tři čtvrtě 5-7 2-6.

Iga Šwiateková po dominantním triumfu v Dauhá, kde ztratila ve třech utkáních jen pět gamů, pokračuje v suverénních výhrách i v Dubaji. Kanaďanku Leylah Fernandezovou deklasovala 6-1 6-1 a ve čtvrtém zápase po sobě neztratila víc jak tři hry. V osmifinále světovou jedničku vyzve Ljudmila Samsonovová (h2h 1-0).

• WTA 1000 DUBAJ •
SAE, tv. povrch, 2.788.468 dolarů
úterní výsledky (21. 2. 2023)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (12-ČR) - Putincevová (Kaz.) 6-4 6-4
Kar. Plíšková (ČR) - Sakkariová (6-Řec.) 6-1 6-2
Krejčíková (ČR) - Kasatkinová (7-) 6-4 4-6 7-5
Muchová (ČR) - Cirsteaová (Rum.) 6-4 7-6(4)
Rybakinová (9-Kaz.) - Bouzková (ČR) 7-5 6-2
Ostapenková (13-Lot.) - L. Fruhvirtová (ČR) 6-2 6-0

Šwiateková (1-Pol.) - Fernandezová (Kan.) 6-1 6-1

Sabalenková (2-) - Davisová (USA) 6-0 6-1
Pegulaová (3-USA) - Tomovová (Bulh.) 6-2 5-7 6-1
Keysová (USA) - Garciaová (4-Fr.) 7-5 6-4
Gauffová (5-USA) - Sasnovičová (Běl.) 6-0 6-4
Bencicová (8-Švýc.) - Kosťuková (Ukr.) 6-7(7) 7-6(5) 6-4
Samsonovová (14-) - Qinwen Zheng (Čína) / bez boje
Azarenková (15-) - Anisimovová (USA) 4-6 6-4 7-6(5)
Kalininová (Ukr.) - Jastremská (Ukr.) 5-7 6-2 6-3
Bogdanová (Rum.) - Rogersová (USA) 7-6(3) 6-3
• Čtyřhra - 2. kolo •
Čchan Chao-čching/Čchan Jüng-žan (Tchaj-wan) - Kalinská/Vondroušová (Rus./ČR) 7-6(5) 7-6(7)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

176
Přidat komentář
Dobry-den
Tolik zajímavých zápasů, bohužel nebyl čas to sledovat. 4 Češky v osmifinále, to je rozhodně nad plán, po losu jsem počítal akorát s Petrou. smile

Petra neztratila servis.
Kája zametla s nesympatickou řeckou podvodnicí. :)
Muška se vrací do top 100, už jsem nedoufal. :)
A Bára odvrátila 4 mečboly smile, ale průběh vypadá na obrovské trápení na servisu. Tuhle výhru ale hodně potřebovala. V dalším kole nicméně český souboj, to je dilema, komu fandit. smile Favoritkou bude Petra...

Pinkalky končí - Marie nepřekvapila a Linda dostala facku jako obvykle proti ranařce. :(
Reagovat
Nola
https://twitter.com/mariadejerezan1/status/1628132901509267457

konci karieru?
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Alien
Cože?
Reagovat
frenkie57
Ta zpráva na Twitteru hovoří zcela jasně. Takže pokud to není nějaká kachna, tak Mugu s tím opravdu sekla. No, ještě uvidíme.
Reagovat
Fransoas
Krom Marušky - její bojovnost nestačila na Rybku a Linda,která nepřesvědčila hrou,tak ostatním našim hráčkám gratuluji k postupu do dalších kol.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
co se mi líbilo: bojovnost Marušky, myslím, že hrála blízko svému současnému maximu. Takže nesdílím Míšovu nespokojenost:) Několik prohozů bylo skvělých, i nějaký ten servis padnul, break...

nelíbili se mi diváci (asi samí Rusové v Dubaji) - Marušce skoro nikdo netleskal, přitom byla jasně slabší hráčkou a zahrála i moc pěkné údery. Vůbec divácká účast slabá na poslední zápasy dne.

Možná měla jet Maruška radši do svého oblíbeného Mexika. Dala by si tequilu s Katkou a možná by toho tam uhrála víc a na tribunách by měla nabito.smile
Nicméně, 1kolo dala a zahrát si proti jedné ze současných top hráček se taky hodí. Že je Rybka na rankingu 10. a nasazená 9. je stále nenarovnaná hovadina. Patří do top3-5smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jo a ještě mi tradičně vadila spolukomentátorka (bývalá hráčka) na Tennis plus. Nevím, jestli je to stále ta samá nebo jsou dokonce dvě, ale to je o uši ji/je poslouchat.smile
Reagovat
frenkie57
Dneska se nějak rozjely. To bylo samé vtipkování, chichotání a to i během výměn. Jo, štvaly mně také.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
aha, tohle bylo jiný, komentátor + "expertka". Češka to není určitě a nejspíš ani ne anglicky rodilá mluvčí. Když na ni narazí moje mladá, tak prosí, ať ji ztlumím, že se nedá poslouchat, že má otravný hlas a já musím souhlasit. Jak když tahá kočku za ocas...
Reagovat
frenkie57
Já myslím, že to bude ta samá. Má takový krákoravý, zastřený hlas, dost nepříjemný na poslech. Blbé je, že když bych jí chtěl ztumit/vypnout tak zároveň přijdu o ambientní zvuky. A ty já při hře potřebuju, takovéto plum, bam, plesk apod. + řvaní čárových sudí.smile
Reagovat
misa
Pár prohozů bylo skvělých, s tím souhlasím. Ale od hráčky top 30 bych čekal trochu víc.

V Mexiku mohla Marie získat nějaké výhry. Asi chtěla zkusit poprvé v kariéře ty velké turnaje na Arabském poloostrově.
Reagovat
Walda58
Neopatrný turnajový řidič. Děsivý zážitek tenistky Voráčové: Díky bohu, že jsem naživu! (Blesk)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
přejeli rychle retardér... Podle titulku to bylo jako by to do něčeho napral.
Nepříjemnost to samozřejmě je.
Oni vědí, proč tam namontovali do autobusů omezovače asi na 80km/h. Takže třeba proti Guatemale projížďka růžovým sadem.
Reagovat
Walda58
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
misa
nepřekvapila - uhrála jen 7 her. Proti hráčkám typu Rybakina nemá co nabídnout. To by taková soupeřka musela ve dvou setech udělat snad 60 nevynucených chyb, aby měla Bouzková šanci na výhru.

Oba sety začala ztrátou podání, to taky nepomohlo. V prvním setu měla Marie šanci za stavu 5-4 a 30-30 při podání Rybakiny, přišla ale její nevynucená chyba...

V žebříčku čeká Marušku mírný propad do okolí 30. místa. Snad bude schopná v Indian Wells a Miami uhrát vždy aspoň jedno kolo, aby dál nepadala.

Bojovala jako vždy smile
Reagovat
misa
Dívám se, že po odečtení bodů za loňské Monterrey vypadne na začátku března z top 30.

Letos mám úplně jiné žebříčkové starosti než loni smile
Reagovat
tommr
musím se přiznat že mě dnešní zápas Marie vůbec nebavil a nebyl jsem schopnej ho dokoukat do konce ... smile
Marie se nezmohla na nic jinýho než na nahazování polovysokejch míčů na BL a Rybakina si tak mohla v klidu a bez rizika vyzkoušet jak jí půjdou winnery ...
Taky moc nechápu relativně vysokou oblibu Rybakiny na zdejším foru. Její strnulej výraz v obličeji a šourání se po kurtu mi připomíná víc živou mrtvolu než tenistku ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ne že bych Rybce nadšeně fandil, ale rozhodně mi vadí míň než třeba Putna. Ok, to je extrémní srovnání, uznávámsmile
Reagovat
Torn
Tak ona je tím projevem podobná docela Káje. :D Jako Rybakina mi přijde hezká holka, ale bohužel pro mě je to nudnější verze Karolíny. :D
Reagovat
tommr
možná jsem zaujatej ale mě příjde Karolína mnohem živější a zábavnější než Rybakina. U jejích zápasů jsem sice často naštvanej, ale nikdy se nenudím. Rybakina je oproti tomu klasická uspávačka hadů ... smile
Reagovat
Liverpool22
Tak to teda nevím zda je Kája na kurtu živější než Rybka. Obě jsou to ledové královny, ale Rybka smile na kurtu vše dělá mnohem přirozeněji a instinktivněji. Je to i tím, že se lépe pohybuje nebo-li Rybka je velmi charismatická a hezká holka - určitě to není žádná uspávačka hadů smile
Reagovat
lars
Ve Wimblu si Stice taky fandil
Reagovat
Vlk-v-trave
Já to shrnu...

Rybakina má 1GS z Wimbledonu a Plíšková houby...odkudkoliv... pro tebe se plouží, ale krokuje dost dobře, a lépe než Plíšková... je to pěkná holka, která se na kurtu chová hodně slušně, až nebývale slušně a skromně...asi i proto ji lidé berou...nevím, tipuji:0)

...nevím, co máš na mysli tím zábavnější...:0) Ale z tvého pohledu bys bral určitě nudnější, ploužící se hráčku s Wimbledonem než jakoby zábavnější bez Wimbledonu... a to se mě fakt nesnaž ani vymluvit:)))
Reagovat
vavrinec
Rybakina, to je ta Kazaška co neumí slovo kazašsky? smile Dal bych spíš za pravdu panu tommrovi, je to taková leklá rybka. Ale tenisově se jí daří.
Reagovat
Maisterstich
Přijde mi vtipný, že tu místní peciválové neusrále uráží Fernandez nebo Raducanu a normálně mají i radost z toho, že se jim nedaří. smile to je tak vtipný vidět takhle na monitoru tu zoufalost skrz písmenka.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně že ty tady opakovaně urážíš Báru, trole.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, ta sedla...:D
Reagovat
com
Emičku ma kazdej rad smile
Reagovat
hanz
Majstrštyku, sám máš máslo na hlavě a otíráš se o jiný? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
pravda, taky jsem si na to vuzpomněl.smile
Reagovat
Pe3k
Na Emmičku mi nasahejte smile
Reagovat
Torn
Hlavně mi přijde vtipné, když pak všude se píše "Swiatek drtí dál soupeřky".... soupeřku, která je teď v těžkém útlumu. :D Někteří rádi kopou do mrtvoly a pak tu jsou další, kteří obdivují, že někdo porazí mrtvolu. :D
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
hanz
Překvapila Plíškovic (Sakču jsem tipoval na vyhazovav až v jejích oblíbeným semíčku. Krejča se párala s marnou Kasatkou dost dlouho, Kvítí to taky zdramatizovalo.
Reagovat
com
uz se tesim, az Karolina zamete se Swiatek smilesmile To bude kurz aspon 1,5:10, by sis mel vsadit smile
Reagovat
hanz
Na to sázet nebudu, tam bude nízkej kurz, možná tak 1.01.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Sekkyrka se tak bála toho SF, že radši vypadla dřívsmile
Reagovat
hanz
Jak jsem psal, Vosty se s pinkalkou grandovou vůbec nepárala, snad to té naší hvězdičce otevře oči, že opravdu nelze jen házet moonbally a nebýt agresivní.
Reagovat
zfloyd
Rybářka nastoupila jako na tréning , ale Maruška se nevzdává , stačí , když trochu odejde servis , pár míčů vedle lajny a bude to o něčem jiném
Reagovat
frenkie57
No jo, zrovna teď , v té osmé hře se Rybka příkladně vyházela.
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
zfloyd
Je zajímavé , jak Fernandez tak Raducanu se od svého finále US open , kde podávaly famózní výkony , se ani zdaleka těmto výkonům nepřiblížily
Reagovat
hanz
Rychlokvašky no, vona taková Vandruesku je další příklad.
Reagovat
misa
Leylah utrpěla na loňském French Open únavovou zlomeninu nohy. Nebýt toho, tak věřím, že by tam udělala finále, protože hrála výborně (vyřadila Bencič i Anisimovou).

Emma má neustálé zdravotní problémy.

Bez zdraví a kondice nejsou úspěchy.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
makro99
Hmm, škoda, že to Marta v tom 2. setu nedotáhla... byla by to pro tu naši básnířku určitě přívětivější soupeřka než Benčič :/
Reagovat
zfloyd
ještě není konec je to vyrovnaný
Reagovat
Vlk-v-trave
No, hlavne holky by se tam mohly jeste pretahovat o vitezstvi jeste hodinu:)
Reagovat
makro99
ajajaj, nevyužité 3 BB na 5:5... netrvalo to ani 3 a půl hodiny :(
Reagovat
frenkie57
Takže Muška půjde na Benčič. Škoda, Marta se mi zdála nepatrně schůdnější. Ale nebudu házet flintu do žita(pšenice,ječmene), Belinda je také hratelná, není to beznadějné.
Reagovat
makro99
tak už ten ranking top10 vs. top60 hovoří jasně + ten nedávný titul z Abu Dhabi... Já mám z Belindy respekt, ve svým módu patří IMO minimálně mezi 5 nejsilnějších hráček na okruhu...
Reagovat
frenkie57
Ale jo, bude určitě favoritkou, ale myslím si, že je pro Mušku hratelnější než bomberky typu Sabalenka, Rybakina.
Reagovat
tommr
Bencicová se proti Češkám vždycky dokáže vyhecovat na maximum ... smile
Reagovat
frenkie57
Nebude mi vadit, když Mucha prohraje, hlavně, když to bude po pořádném boji, jako tuhle proti Garcie.
Reagovat
makro99
ajaj.. tak to nám s tommrem to tedy vadit bude :)
Reagovat
frenkie57
Blbě jsem se vyjádřil, mrzet mně to bude taky, ale víc, kdyby to bylo moc jednoznačné.
Reagovat
Alien
Básnířku? Jakou básnířku?
Reagovat
frenkie57
Myslí Mušku, ona si skládá ve volném čase písničky.smile
Reagovat
Torn
Netuší někdo, zda O2TV vysílalo zápas Karolíny? :D Já to hledám na O2 TV Sport i O2 TV Tenis a nejsem schopný to najít. :D Našel jsem zápas Báry, Petry, Mušky i Lindy, ale Karolínu ne. :D
Reagovat
Torn
Tak už to mám. :Dsmile
Reagovat
com
zase budes nad Karolinou slintat smilesmile Ja uz to mam od rana za sebou smile
Reagovat
Torn
Jj, přesně tak. :D
Reagovat
Fandina
Bylo to v multidimenzi, bez českého komentáře. Bára i Kája hrály současně a ne na centru. Komentovaly jen Báru.
Reagovat
Fandina
Komentovali
Reagovat
Torn
Jo, díky. :)
Reagovat
lvicek
Muzu mit dotaz - jak to lze nejak rozumne hledat? Mne nejde vracet na TV zpet, pokud jde multidimenze (netusim proc?). Takze mi to jde pustit zpetne jen na mobilu/pocitaci. Nekdo mi tu doporucoval jit pres menu - Premium - O2 TV Sport novinky - ovsem tam je naflakanej milion zaznamu zapasu bez nejakeho oznaceni (at uz jmenem nebo aspon casem vysilani), takze mi prijde naprosto nemozny tam neco najit. Takze jak to prakticky udelat? (A nestravit tri hodiny hledanim zapasu?) Diky za radu.
Reagovat
George_Renel
Najeď si na EPG nebo program na čerejšek, najdeš si tam v 21:30 ten pořad a nahrej si to a pak normálně přehrej. Snadné, právě jsem to zkusil.
Reagovat
lvicek
Pockej, myslis tu Brendu? Brenda mi pustit sla normalne (mozna tedy jen ted, kdyz neni multidimenze). Ale myslela jsem, kdyz si treba chci odpoledne pustit nejaky zapas, ktery se hral rano soubezne s tremi dalsimi zapasy a nevim uplne presne, kdy hraly. Jakmile je aktivni multidimenze, tak mi posouvani zpet nefunguje. Jinak si tedy myslim, ze za ty prachy, co se O2 plati, tak by si nekdo mohl dat praci a nejak ty jednotlive zapasy otagovat jmeny hracek... Zas jako tak slozita vec mi to neprijde.
Reagovat
George_Renel
Je fakt, že lepší identifikce by neškodila. Ale při přbližné znalosti času zápasu jsem si teď zkusil spusti Swiatek-Fernadez a v pohodě. Tedy přes Menu a Premium.
Reagovat
lvicek
Ja se na to doma jeste podivam, ale mam pocit, ze v tom menu premium nevidim ty casy prave. Vidim jen popis typu: Primy prenos 1.kola tenisoveho turnaje v Dubaji (a je jich tam 30 stejne popsanych), coz je k prdu uplne...
Reagovat
Vlk-v-trave
Drsne ficaky, obe proletly jako hokajdo, a tak si zahraji Hokajda proti sobe.

Baru s Petrou ve QF neceka nic lehkeho...
Reagovat
frenkie57
Chtěl jsi říct v OF.
Reagovat
Torn
On to myslel asi tak, ať se tam dostane Petra nebo Bára, tak je tam nečeká lehká soupeřka. Nicméně, si myslím, že Sabalenka je aktuálně mnohem větší strašák než než koblížková Ajlona s volány. :D
Reagovat
makro99
No Sabalenka se tedy nezdá, že by po 1. GS title upadla do obvyklého nihilistického módu... alespoň ne bezprostředně :) ale třeba to u ní přijde opožděně, třeba na písku, jako Naomi..
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano Aryna dal bombi... si myslim, ze i ta Jelena nebude mit moc prostor pro tu svou reznicinu...
Reagovat
makro99
ano, zřejmě to bude taková tradiční východní zabijačka...
Reagovat
Vlk-v-trave
budou jelitka :)
Reagovat
Fandina
Jinak chválím oblečení Nike, Pestrobarevná strakatina s jednobarevnou plochou na sukni, co měla Peťa nebo na topu, co má teď Lindička, je hezké, to samé Fila, Kája měla na sobě také barevnou strakatici, trochu jemnější, ale hezké oblečení. A tuším, že i Adidas má nějakou strakatici, trochu jinou, v kombinaci s asi černou. Nicméně, mám pocit, s úsměvem řečeno, že se ty velké firmy domlouvají, najednou všechny tři mají barevné strakatice, cákance, na oblečení. smile smilesmile
Reagovat
frenkie57
Kája měla ve stejném vzoru i kalhotky, prostě jednotný úbor.smile
Reagovat
Nola
damske oblecenie je pekne, ale to panske z tejto rady je priam strasidelne, co navliekli na Tiafoa na AO to vyzeralo ako z cirkusovej manezi
Reagovat
NovacekTP
má nákrční límec. Co se stalo?
Reagovat
makro99
Nike už tu byl?! A že nic nenapsal...
Reagovat
lars
Nike mozna hleda vhodny provaz nebo vetev :)
Reagovat
Blondie
Včera machroval, že si proti Karo vsadí, tak asi pláče a vymýšlí nějakou fakt echt-butthurt kravinu, co by sem napsal :D
Reagovat
makro99
stěžejní zápas tenisové sezóny je 1. kolo pětistovky v Dauha - všechno tady to kolem už je jen takový bezvýznamný paběrkování....:)
Reagovat
tommr
hlavně aby to nebyl kanár ...
Reagovat
Nenela
Asi bude....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a už si ho Linda veze. No, myslím, že to pro ni byla taková jedna výchovná...
Reagovat
tmora
Všimli jste si toho jak Penko při nadhozu zkřiví hubu? smile
Reagovat
tommr
opičí se po Nadalovi ...
Reagovat
frenkie57
To se nedá přehlédnout.smile
Reagovat
petrulinka
To vždy dělala i Sára Errani. Je to hnus
Reagovat
Nenela
Dela to odjakziva. Prijde mi to spis roztomile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To dělá Naucánek odjakžva...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smileNaducánek
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
Alien
Naducánek? Jakej Naducánek?
Reagovat
vavrinec
To je tuším přezdívka, kterou Ostapenkové udělila legenda TP, FulnekUltras.
Reagovat
jirkaS
smile
Reagovat
Alien
Ahá, děkuji. A Fulnek ultras?
Reagovat
smazaný uživatel
Na co konkrétního se ptáš?
Reagovat
makro99
Sis ještě nevšim, že se ve skutečnosti neptá na nic?
Reagovat
Alien
Jako co je zač ten Fulnek?
Reagovat
Krisboy
Starej bolševik.
Reagovat
Alien
ANO. Už se mi vybavuje. Dlouho zde ale neagitoval. Nebo se pletu?
Reagovat
vavrinec
No on snad dostal ban, pak si zřídil jiný nick "medvidekvmalini" a pak zmizel definitivně. Možná skončil někde u Wagnerovců.
Reagovat
Alien
Je 100% v Rusku!
Reagovat
Blondie
**poprskala si monitor**

Kristova noho :D :D :D :D
Reagovat
lars
Je ultras :)
Reagovat
tommr
Linda je dneska bohužel bez šance. Už včera v deblu nehrála moc dobře a totálně pokazila závěr už skoro vyhranýho zápasu. A dneska v tom matným výkonu pokračuje ...
Reagovat
Fandina
Penko jí nedává šanci. U ní když jí to tam padá, tak ji nedá nikomu. Nutí Lindičku k chybám.
Reagovat
tommr
doufal jsem že to bude obráceně, ale Linda dneska prostě nemá svůj den ...
Reagovat
Fandina
Jj, Penko to tam dneska padá. A je také možné, že jí i dobře poradila Marion.
Reagovat
Nenela
Linda dostava poradne na budku. Jelena ji brzo vystreli z kurtu smile je to uplne jina silova kategorie
Vzhledem k Lindinu veku jsou to dobre zkusenosti a par bodu za prvni kolo
Reagovat
Jon61
Ostapenko obhajuje titul, dalo se čekat, že Linda nebudete mít na její hru protizbraň.
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že mi trochu chybí ty porady trenérů na kurtu, které dávaly televize. Bylo to i zábavné. smilesmile
Je to škoda, že to při covidu zrušili. Na rozdíl od podávání ručníků, to si myslím, že je OK, když si to teď tenisti nosí sami a nepodávají je podavači míčků.
Reagovat
tommr
oni je úplně nezrušili jen se změnila pravidla. Ted tam třeba Bartoli něco hustila do Ostapenkový ...
Reagovat
Fandina
Právě, že jsem viděla, že porady jsou, ale ne před kamerou.
Reagovat
Jon61
Ostapenko - nejhůře oblékaný tenisový fracek.
Reagovat
frenkie57
To jo, ty její volány a límce, děs běs. To taková Kosťuk si veme sportovní tílko, až jí z toho pomalu lezou prsa.
Reagovat
Jon61
Viděl jsem Martu hrát v červených šatech, moc ji to slušelo.
Reagovat
Fandina
Někdo tu psal, že to, co nosí na sobě Penko, je její značka a úmyslně se tím odlišuje od jiných firem. Používá tam údajně i krojové prvky, nabíraná nebo kolová sukně a límečky u vršků. Třeba je to dobrý byznys. Ono také na hubené holce to může vypadat jinak.
Reagovat
frenkie57
Máš pravdu, jsou to šaty. Ale jo, sluší jí to, o tom žádná, já jen, že je má takové odvážně vykrojené.smile
Reagovat
Nenela
To je Jelenina vlastni kolekce smile
Ale bylo i hur, tenhle kousek je jeste jakztakz normalni
Reagovat
Jon61
To je pravda, vkus nemá, vypadala jako často kašpárek.
Reagovat
Nola
Aljona je taka gulicka dnes, Adidas ju opustil, tak si oblieka haby podla vlastneho vyberu, ale ak jej to tam pada, tak vystriela z kurtu skoro kazdu, a uz potom je fakt vedlajsie, co ma oblecene, pekne saty ti vyhru neprinesu, ja ju skor obdivujem, ze jej ta nadvaha vobec nevadi a verim, ze skoro ziadna hracka ju radsej nechce stretnut....
Reagovat
Fandina
Když ty naše holky takhle postupují, tak je mi celkem líto, že nebyly nalosovány každá do jedné osminky. Nemusely by hrát proti sobě Plíšče s Maky a Peťa s Krejčou před čtvrtfinále. smile
Reagovat
Serpens
Doufám, že Linda nehraje tuhle kopcovanou pravidelně, protože to zrovna moc perspektivně do budoucna nepůsobí.
Reagovat
Alien
Gratulace naší nejlepší tenistce Lvici P.Kvitové. Petra je v nehorázném laufu! Tuším, že " 30 " praskne práve na tomto podniku! Peťo do toho! Peťo!
Reagovat
Krisboy
To je odvážné tušení, ale myslím, že zde není (kromě cocotoma) nikdo, kdo by jí to nepřál.
Tak pojď smile
Reagovat
Alien
Tak jest!
Reagovat
Fandina
Petruška vyhrála celkem s přehledem. Jsem zvědavá na zápas s Krejčou. Budu držet palce Peťe, ale když vyhraje Krejča, zlobit se nebudu. smile

Muška také pěkně. Sorana nehrála špatně, ale Muška byla lepší. Gratulka!!! smile
Reagovat
Jon61
Sorana je také pěkná ženská, k neuvěření, že má 32 let, vypadá mladistvě.
Reagovat
Fandina
Jj, je to fešanda. A také, když se píše o tenisových kráskách, tak tam figuruje.
Reagovat
tommr
Linda dneska asi narazí. Zatím jí vůbec nefunguje podání a to je vždycky špatný znamení ...
Reagovat
Jon61
Není to tak hrozné, dala dvě esa, ranařka Ostapenko žádné. smile
Reagovat
frenkie57
Ostapenko jí tam utírá z první, Linda se moc nechytá. Bude to pro ní neprůchozí soupeřka, bohužel.
Reagovat
Jon61
Také si to myslím. Všechny míčky Ostapenko nevyháže z kurtu.
Reagovat
zfloyd
no říkal jsem si , že postoupí jedna max dvě a ony už to zvládly čtyry , jsem potěšen , to jsem nečekal smilesmilesmile
Reagovat
Mri
A ještě Peťa! To se nám to dneska sype!smile
Reagovat
Mri
Tak Muška taky! Dobrý!
Reagovat
vrabejka
Bude české semifinále letsgoooo
Reagovat
Vlk-v-trave
Z ktere strany pavouka?
Reagovat
makro99
z té pravé :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:)))
Reagovat
tommr
nejlíp z obou ... smile
Reagovat
vrabejka
Z obou samozřejmě
Reagovat
Vlk-v-trave
V tom pripade bych si dovolil poopravit vrabejku na

Budou česka semifinále:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je ještě hooodně daleko.
Reagovat
Pavol
To jsem si našel moc špatnou cestu, piju a kouřím bože Ja klesnul. Teraz neviem kto prekvapil Plíšková alebo Sakkari. smile Až mi sánka spadla.
Reagovat
Krisboy
Kolik jsi prohrál?
Reagovat
Pavol
15 éčok smile
Reagovat
Krisboy
Hmm, to není úplně málo smile
Reagovat
Blondie
Ale na rozdíl od hejtrů to bereš sportovně smile
Reagovat
Nola
to si zasluzi smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a nemá jestřába?smilesmilesmile
Tam je něco špatně. Šejkům došly peníze? Vostuda!
Reagovat
frenkie57
Mají ho jenom na centrkurtu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co dodat, na tisícovce prostě vostuda.
A navíc si ti lajnoví asi potřeli oči kopřivou, aby líp viděli...smile
Reagovat
Mony
to byl kaktus!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
anebosmile
Reagovat
Fandina
Kája hraje jako z partesu a Krejču jsem viděla ve třetím setu a to bylo nahoru a dolů, naštěstí v její prospěch.
Reagovat
darek.vrana
Tak Jirka Veselý nám tento týden spadne na cca 380. místo. Jsem zvědavý, jestli se ještě vůbec vrátí a jestli se ještě zvedne. Spíš tipuju, že je to jeho konec.
Reagovat
Fandina
Je to škoda, ale asi má Veselka problém s kondicí. Přece jenom, nabral dost kil a navíc, tři děti. Možná bude spíš s rodinou.
Reagovat
Torn
Si to napsala, jako by je sám odrodil. :D
Reagovat
Vlk-v-trave
To slo tak rychle, ze jsem ten zapas ani poradne nezaznamenal:)
Slusny ficak...
Reagovat
Nenela
... to byly zase nervy! Do 5:0 v prvnim setu to byla krasna podivana, pak Bara zacala kazit, ze jsem to radsi vypla. Ufff smile
Reagovat
makro99
...a pustila si sentimentální medailonek se Saniou :)
Reagovat
Krisboy
Bára taky super smilesmile
Reagovat
tommr
parádní výkon od Karolíny ... smile
Sakkari dostala takovou nakládačku že se na její poměry ani moc nevztekala ... smile
Reagovat
Krisboy
Ještě jí to asi nedošlo smile
Reagovat
tommr
jj celou dobu vypadala že moc nechápe co se na kurtu děje ... smile
Reagovat
frenkie57
To mně také napadlo, přitom její frustrace musela dosahovat stratosférických výšin.smile
Reagovat
vergus
Věděla, že by s ní udělala krátký proces, jako s tím umpirem v Římě smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist