Plíšková v Paříži vydřela obrat proti Cepedeové a je ve čtvrtfinále!

5. 6. 2017, 18:27
Aktuality 192
FRENCH OPEN - Karolína Plíšková se na výhru v osmifinále French Open pořádně nadřela. Paraguayku Veronicu Cepedeovou zdolala až po třísetovém obratu, když v rozhodujícím dějství za stavu 3-4 přežila brejkbol. O semifinále si pětadvacetiletá Češka, kterou nyní dělí dvě výhry od posunu na post světové jedničky, zahraje s domácí Caroline Garcíaovou.
Karolína Plíšková

Karolíně Plíškové se na antuce daří nejméně ze všech povrchů. Letošní přípravu na Roland Garros, kde bylo jejím maximem druhého kolo, odehrála s bilancí 4 výhry a 4 porážky. 

V Paříži se však naladila na vítěznou notu a už třikrát svůj nejlepší výsledek překonala. Zatím pokaždé potvrdila roli papírové favoritky, když si po Číňance Saisai Zheng, Rusce Jekatěrině Alexandrovové a Němce Carině Witthöftové poradila i Veronicou Cepedeovou z Paraguaye.

97. hráčka světa Cepedeová, jež byla nejvýše na 95. místě, však světovou trojku nečekaně potrápila a dokonce nebyla daleko od senzace. Přitom na grandslamu hrála teprve potřetí v kariéře a před turnajem měla na kontě jedinou výhru. A až v Paříži si přemožitelka Lucie Šafářové připsala premiérový skalp hráčky Top 30, když vyřadila Rusku Anastasii Pavljučenkovovou.

Statistiky zápasu
Cepedeová - Plíšková
2 esa 4
6 dvojchyby 5
66 %
1. podání 'in' 54 %
65 %
úsp. 1. podání 72 %
46 %
úsp. 2. podání 40 %
23 winnery 22
30 nevyn. chyby 35
3/6 hra na síti 6/11
4/10 brejkboly 4/7
čas: 1:51

A políčeno měla i na Plíškovou. Pro tu byl první set jako ze zlého snu. Turnajová dvojka nemohla trefit kurt, udělala 16 nevynucených chyb a dala jen čtyři vítězné údery. Po sedmi minutách prohrávala po dvojchybě už 0-3. "Allez-y! Karolina," ozvalo se z tribun francouzsky do toho, a pak i slovensky "Pome!" Diváci vycítili, že potřebuje probudit.

V úvodním setu se to nepovedlo. Za stavu 1-5 odvrátila první setbol a podání si udržela, přesto hodila raketou o lavičku a v další hře o set přišla. "Hůř než v prvním jsem hrát nemohla. Měla bych hrát agresivně, ale nějak mě to nepustilo v hlavě. Ani mi nešel servis a výhra mi přišla strašně daleko," přiznala Plíšková po utkání.

Došla si na toaletu a od druhé sady se situace změnila. Jako by si v zákulisí seřídila mířidla: její údery začaly padat k lajnám a Cepedeová její razanci nestíhala. Česká favoritka začala dominovat a vedla rychle 5-0. Pak se trošku zasekla, v sedmé hře nevyužila dva setboly, ale čistou hrou dokázala druhý set dokončit.

V rozhodující sadě se rozehrála hra nervů. Plíšková šla do brejku 2-1, ale vzápětí o výhodu přišla. Cepedeová hrála odvážně a dostávala českou hráčku i pod tlak. Plíšková ale přežila kritické momenty - v šesté hře odvrátila dva brejkboly a za stavu 3-4 ještě jeden.

"To bylo asi nejdůležitější a párkrát jsem i dobře zaservírovala," oddechla si Plíšková. "Ukázala srdce šampionky a ve složité situaci neudělala dvojchybu," ocenil dvojnásobný vítěz French Open Jan Kodeš.

Za pomoci chyb soupeřky naopak získala rozhodující brejk na 5-4 a při svém podání proměnila první mečbol. 

"Jsem tak šťastná, že si to neumíte představit. Bylo to hrozně těžké, potkaly jsme se poprvé. Ona hrála výborně a já se jsem dnes na kurtu necítila dobře," komentovala Plíšková v rozhovoru na kurtu. "Kredit pro ni, jak hrála třetí set dobře, dlouze a k ničemu mě nepouštěla, ale taky musela nějaké chyby dát, což přišlo při tom brejku," uvedla po utkání dlouhém 111 minut.

"Jsem ale nespokojená s mojí hrou. Takhle hrát nechci. Ale jsem šťastná, jak to dopadlo, že jsem to vybojovala. To je víc než hra. Zatím na tomhle turnaji mám jen tu bojovnost," hodnotila Plíšková později na tiskové konferenci.

"Celkově se zlepšila, to je jasný. Antuka je mentálně náročný povrch a ona za poslední rok psychicky opravdu hodně vyrostla. Zatím všechno výborný," řekla další česká legenda Martina Navrátilová, jediná česká rodačka, která vládla žebříčku dvouhry žen.

Ve čtvrtfinále čeká Garcíaová
Osmifinále grandslamu si pětadvacetiletá rodačka z Loun zahrála teprve potřetí v kariéře, nicméně na třetím grandslamu v řadě a i tentokrát v něm byla úspěšná. Loni na US Open ztroskotala až ve finále, letos na Australian Open skončila ve čtvrtfinále.

"Nechci usnout na vavřínech. Je to pořád jenom čtvrtfinále. Jako krásný, ale já bych chtěla trošku dál," řekla Plíšková směrem k dalšímu vývoji turnaje. Jak daleko by ráda? Až do finále? "Třeba, no. Zatím by mi stačilo semifinále."

O své druhé grandslamové semifinále si Plíšková zahraje ve středu proti domácí Caroline Garcíaové, s níž má vyrovnanou vzájemnou bilanci 2-2. Letos Francouzku porazila v Dauhá, ale jediný souboj na antuce s ní prohrála.

"Vím, že budu hrát proti dvěma soupeřům, což je logické," uvědomuje si Plíšková. "Teď mám den volna. Odpočinu si a připravím se na další zápas. Caroline je dobrá hráčka, už několikrát jsem s ní hrála a dokázala mě porazit," řekla česká hráčka na adresu své příští soupeřky. Třiadvacetiletá Garcíaová dnes porazila 6-2 6-4 krajanku Alizé Cornetovou a poprvé v kariéře postoupila do čtvrtfinále grandslamu.

Pokud Plíšková v Paříži vyřadí i Garcíaovou, zahraje si ve čtvrtek proti Rumunce Simoně Halepové, nebo Ukrajince Jelině Svitolinové o finále a zároveň posun do čela světového žebříčku.

• FRENCH OPEN 2017•
Francie / Paříž, antuka, 12.780.000 dolarů
pondělní výsledky žen (05. 06 2017)
• Dvouhra - osmifinále •
Kar. Plíšková (2-ČR) - Cepedeová (Par.) 2-6 6-3 6-4
Halepová (3-Rum.) - Suárezová (21-Šp.) 6-1 6-1
Svitolinová (5-Ukr.) - Martičová (Chorv.) 4-6 6-3 7-5
Garcíaová (28-Fr.) - Cornetová (Fr.) 6-2 6-4
Čtvrtfinálové dvojice:
Wozniacká (11-Dán. ) - Ostapenková (Lot.)
Mladenovicová (13-Fr.) - Bacsinszká (30-Švýc.)
Halepová (3-Rum.) - Svitolinová (5-Ukr.)
Kar. Plíšková (2-ČR) - Garcíaová (28-Fr.)
• Čtyřhra - osmifinále •
Šafářová/Matteková-Sandsová (1-ČR/USA) - Kuzněcovová/Mladenovicová (14-Rus./Fr.) 6-4 6-2
Hradecká/Siniaková (6-ČR) - H. Chan/Krejčíková (12-Tchaj-wan/ČR) 7-5 7-5
• Smíšená čtyřhra •
DellAcquaová/Ram (Austr./USA) - Hradecká/Matkowski (ČR/Pol.) 6-1 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

192
Přidat komentář
Paseka
Jak tak koukám na pavouka, tak se dočkáme zbrusu nové GS šampionky. Ani jedna z nich ještě GS nezískala. Aspoň něco pozitivního. :-)
Reagovat
Mayo
Vamos Karolína.
Reagovat
tommr
má už po dnešku jistotu, že po FO bude nejhůř třetí. Předstihnout jí už může jen Halepová, která by ale musela dojít až do finále. Bylo by hezký kdyby o tom rozhod jejich vzájemnej souboj v semifinále od kterýho je obě dělí už jen jedna výhra. Od Halepový se výhra ve čtvrtfinále všeobecně čeká, ale u Karolíny by to bylo příjemný překvapení ...
Reagovat
patriks
byla dneska game od vyřazení, Martič podávala ve třetím setu na vítězství, ale zbortila se jak domeček z karet.
Reagovat
EllNino
nevšimli jsme si :D
Reagovat
EllNino
V pavouku zajímavá jména Elizabeth Mandlik a Natálie Suk (nejde o shodu jmen samozřejmě) :)

Jinak slušné zastoupení, Kužmová, AKS, Krejsová, Vera Lapko ...
Vrací se Katka Vaňkova, WC pro Bayerlovou, Mihalikovou,...
Reagovat
Fandina
A původně tam byla přihlášená i Barbora Krejčíková. V pavouku ji nevidím, asi to nestihla z Paříže.
http://www.itftennis.com/itf/web/usercontrols/tournaments/tournamentprintabledrawsheets.aspx?eventid=1100315491&webletname=procircuit&tournamentId=1100040189&tenniscatecode=WT
Reagovat
EllNino
Bára si dá pauzu a pojede až na Wimbledon, říkala, že teď byla na hodně turnajích, tak potrénuje a odpočine si, navíc, vzhledem ke 140. místu na žebříčku pro ni nemá moc smysl hrát 25,000 turnaj :) ... kdyby nehrála finále Norimberku, tak by to byo samozřejmě jiné
Reagovat
Frick
No nevim. Kdyby si dala třeba tuhle 100k v týdnu Birmu/Mallorcy (určitě bude hafo odhlášek), tak myslím, že by to mohlo dávat smysl.
Reagovat
Frick
...prostě aspoň jeden turnaj na trávě.

A nebo ještě jedna věc - hrát o týden dřív a pokusit se urvat nasazení v kvaldě.
Reagovat
sprchon
Hmmm, to vypadá dobře. :) Jestli bude v pátek hezky, tak se tam možná zajedu podívat, mám to kousek...
Reagovat
EllNino
Na 25.000 v Německu se pokouší o návrat na kurty Kaia Kanepi :)
Reagovat
VlS
Další ranařka na scénu - víš, co jí bylo?
Reagovat
Fandina
gratulka. Po prvním setu jsem si myslela, že je s ní amen, protože Cepende hrála výborně. Kája ale otočila, takže super. Ze zápasu s mojí oblíbenkyn Carolinou nemám radost, ale co nadělm, pavouk je pavouk a mám radost, že jsou obě v osmičce. Doufám ale, že vyhraje Kája, už jen proto, že ji mám ve fantasy ve finále. Takž držím palce Kájo pojĎ!!!
Reagovat
Fandina
A koukám, že i třetí moje oblíbenkyně Caro je v osmičce. Takže super holky!!!
Reagovat
janek_da
Mi se líbila Cepede už s Markétou. Tam taky diktovala výměny, akorát jí to častěji lítalo mimo. Ale její aktivní hra se mi líbila.
Reagovat
tommr
v Trnavě dělala víc chyb, protože jí Markéta k tomu nutila tím, že se dokázala udržet ve výměnách ...
Cepede Royg je ted v životní formě, ale myslím si, že jí to moc dlouho nevydrží. Na trávě a na hardu bude nejspíš marná a kdo ví co s ní bude příští rok ...
Reagovat
blixa
No asi její jediné štěstí je, že neumí česky a tím pádem si to po přečtení tvé odborné analýzy nepůjde rovnou hodit ;-)
Reagovat
janek_da
Dyk píšu, že jí to častěji lítalo mimo. Ale. Byly to hodně těsnoty a Markét pod tlakem byla. Hlavně ve fázi, kdy si myslela, že se Cepede vyháže a jenom pinkala.
Reagovat
tommr
pinkat si na antuce s hráčkama jako je Cepede Royg je sebevražda i pro Markétu ...
Reagovat
Chrenda
byla taky na AO dvě vítězství od postu světové jedničky a jak to nakonec (ne)dopadlo. Tak bych chtěl moc doufat, že to samé nebude opakovat Karolína i když s tou Garciovou to bude mít opravdu sakra těžké a to už vůbec radši ani nepřemýšlím o semifinále. Tam by musela mocně přidat, aby Elinu nebo Simonu přehrála. Ale zázraky se dějí, tak znovu píšu, že by to byla paráda, kdyby RG vyhrála a zároveň se stala světovou jedničkou. To by byla pohádka a snad i základ pro kariérní grandslam.
Reagovat
Carloss
nebýt prvního setu, tak se mi dnes kája líbila. cepede se zjevně vybičovala k životnímu výkonu ale v těch big pointech vyhořela. kája hrála oba následující sety pečlivě a v rozhodujících momentech chladnokrevně. pokud přejde přes garciu, může už jen překvapit.
Reagovat
EllNino
První pětka Road to Singapore se dostala do čtvrtfinále, začíná se nám jevit docela silný tandem :) všechny v rozmezí 22 - 27 let
Reagovat
darek.vrana
A kdo je teda ten tandem?
Reagovat
EllNino
Svitolina, Plíšková, Halep, Wozniacki, Mladenovic
Reagovat
darek.vrana
Aha, jako nechci rejpat, ale tandem znamená něco jako dvojice;-).
Reagovat
darek.vrana
Ale je pravda, že všem trochu uniká tandem Svitolina-Plíšková.
Reagovat
EllNino
tak sory rejpale
Reagovat
blixa
No jako nechci rejpat, ale taky mi nějak nedotejkalo, že tandem by mohlo být pět ... :D ;-)
Reagovat
EllNino
zajímavý, že si v komentu, který má být téma pro diskuzi, nejvíc všimne člověk slova, které tam není tak podstatné
Reagovat
darek.vrana
No tak podstatné to je, protože jsem nevěděl, jak to myslíš.
Reagovat
EllNino
jinak než ty, tandem byl špatné slovo, holt si tam dosaď silná skupina ... holt nikdo není dokonalý
Reagovat
darek.vrana
se hned neurážej...:)
Reagovat
darek.vrana
Stejně je to divný, vidět takhle vysoko hráčky jako Svitolina nebo Mladenovic. Člověk je měl zafixované jako lepší průměr, Mladenovic spíš jako deblistku a najednou je pátá.
Reagovat
blixa
Prostě výměna stráží :D
Reagovat
PetaM
U Kiki to chtělo jen čas ... Měla na to, ale potřebovala se srovnat ... :)
Reagovat
PetaM
A hodně pomohlo, že jí Monty propustil, samozřejmě :D
Reagovat
VlS
Jasně, děsně se jí to dotklo a rozhodla se, že mu teda ukáže :-)
Reagovat
EllNino
67 - 86 - 73 - 97 .... soupeřky na Lepším ITF a horším WTA turnaji :D ...trochu mi to připomíná Haluz Petry 2012, kdy měla ve čtvrtfinále Yarku Shvedku, která byla tuším 125. toho času :)
Reagovat
freeteepek
Hele, když Cepede vyřadila Šafinu, tak to číslo 97 musíš brát s rezervou. Antuka žebříčkový rozdíly smazává...
Reagovat
tommr
na mě udělalo větší dojem vyřazení Pavlyuchenkový, Lucka ted bohužel není žádný měřítko kvality ... :(
Reagovat
EllNino
hele já jsem ten poslední, co řeší žebříček, jen mě napadla ta paralela, že Kája má už druhý GS celkem schůdný los, nic moc nasazené, až ve čtvrtfinále, a na AO ani to ne .. jde jen o to číslo, jinak záleží samozřejmě na aktuální formě a tu musí mít hráčky v pokročilejších fázích turnaje většinou dobrou a lepší než odpovídá postavení v žebři :) cepede ani třeb Alexandrova nehrály jako hráčky z konce 1. stovky :)
Reagovat
tommr
je to taky daný tím, že je Karolína sama tak vysoko nasazená a to nasazení si musela vydřít ...
Reagovat
freeteepek
U Káji je především zarážející ta nízká úspěšnost prvního podání. Trvám na tom, že jestli chce porážet antukářky, musí mít alespoň 65% a ještě doufat, že holky jako Halep nebo Svitolina budou chybovat.
Reagovat
tommr
ještě horší úspěšnost měla dneska myslím na returnu. Servis a return jsou pro její hru naprosto zásadní a dneska si s nima vůbec nepomohla ...
Reagovat
freeteepek
Opět Kája vděčí za výhru mě. Netuší, kolik jsem musel vsadit na soupeřku, aby se z té dnešní mizérie vyhrabala...
Ale ona mi to vrátí:-) Ještě větší balík vsadím totiž příště na Caroline. A kdyby to snad nějakou haluzí Káje opět vyšlo tak v SF už to bude kufr plný peněz. Na soupeřku pochopitelně!!!
Reagovat
Marduch
Tvl jestli to uhaluzi, cely česko bude na nohou a freeteepkovych potecou slzy zmaru :D
Reagovat
FulnekUltras
obráceně - druhou cigošku po sobě už nedá
Reagovat
blixa
Jakou "cigošku" ty dementní zkroucenej mozku ? Jdi už s tím rasizmem do prdele !!!
Reagovat
FulnekUltras
k tobě domů se stěhovat nehodlám, flegmo
Reagovat
VlS
Jestli jsi neviděl cigošku, tak si zajeď třeba na Cejl do Brna, abys věděl, o čem plácáš. Co je na Caroline cikánskýho? Je to ohnivá Španělka - už podle jména. A krásná holka. Co je na Simoně cikánskýho? Ale i kdyby byly, tak co?
Reagovat
FulnekUltras
tak nic - a nevěřil bys, že i na tom Cejlu potkáš hodně takových polocikánských typů, zrovna tak jako běloši jsou v Česku celkem slušně smísení - ovšem od té doby, co na Körnerově zkrachovala videopůjčovna, už mě tam jaksi nic netáhne... ;)
Reagovat
Jabadu
"D .. dy .. dyť vona je jak z jinýho světa!"
"Jestli na ni půjdeš s emocema, tak pohoříš ..."
:-)
Reagovat
turista
Kája jasně ukázala, že kdo je dobrý musí zákonitě dobře zahrát i na antuce. Antuka je královský povrch.
Reagovat
EllNino
ale Karolína nezahrála dobře
Reagovat
freeteepek
Karolína zahrála příšerně:-/
Reagovat
slacker
v prvnim setu, pak uz to uslo
Reagovat
freeteepek
Spíš měla i nějaký světlý chvilky. V první setu je neměla. V klíčových chvílích pomohla soupeřka chybou.
Reagovat
turista
No ale vyhrála. A jak to je celkem fuk.
Reagovat
tommr
v tomhle je Karolína opravdu dobrá. Dokáže vyhrávat i když hraje příšerně ... :)
Reagovat
d@ve
Ale počkejte až konečně začne hrát dobře.. ;)
Reagovat
Torn
Kája byla dost svázaná a Cepede věděla, že může je překvapit. Si trochu myslím, že na Káju to padá. Ví, že hraje s papírově o několik řádů horšími hráčkami, ale realita na antuce je jiná. Paradoxně by jí výše nasazená hráčka jako je Garcia mohla pomoct. Kája si je vědoma, že publikum bude na její straně, takže bude záležet, jak Garcia se popere s podporou publika. Šanci na vítězství Karolína rozhodně má, s hráčkou hrála, takže může se připravit.
Reagovat
lars
Karol byla spis nacasovana na pozdejsi zacatek zapasu, prekvapilo ji brzke ukonceni predchoziho zapasu skreci Andersona :)
Reagovat
tommr
je to docela možný. V prvním setu skutečně vypadala, že ještě úplně neprobrala ze spánku ...
Reagovat
letityfanousek
Dál, to by bylo proti tenisu, ale je to ženský tenis, takže jsem zvědav.
Reagovat
George_Renel
Především gratulace k postupu. Cepede hrála fakt dobře.
Proti Francouzce - to bude přestřelka těžkým kalibrem.
Reagovat
blixa
To je zase přehlídka malověrných ! Vždyť to bylo v klídku, s rezervou ;-) :D
Reagovat
vrabejka
Šampionka skvěle!!
Čtvrtfinále na RG je paráda jako jedna z mála dokázala potvrdit nasazení.
Semifinále se Simonou už by byl jen bonus navíc :)
Reagovat
bIbec
hmm, tak než sem zjistil, že Karolína hraje, bylo po setu. Ale pak se nehrál špatný tenis. Soupeřka fakt šikovná, vůbec se nedivím, že dala Lucy klepec :-) Akorát bych jí doporučil, aby si dávala pozor na to žvýkání. Může to být nebezpečné.
Reagovat
bIbec
Ale na Caro už to stačit nebude si myslím. Ta už by měla Káju přetlačit.
Reagovat
lars
Garcia muze vic chybovat nez Cepede
Reagovat
George_Renel
Souhlas.
Reagovat
bIbec
Hmm, nemyslím si, že ji Karolína donutí chybovat.
Reagovat
lars
Ty si videl zapas Garcii s Cornet ?
Reagovat
bIbec
neviděl. Ale znám Caroline, vím jak hraje.
Reagovat
EllNino
tak asi víš, že toho letos moc neuhrála :) a na GS je poprvé ve čtvrtfinále
Reagovat
blixa
Tak. A vůbec jí to nemusí hlava unýst ;-)
Reagovat
Torn
Ona právě Garcia umí hrát půl sezóny prd a pak překvapí....
Reagovat
EllNino
kde naposledy překvapila ? :) ...krom finále FC
Reagovat
dunphy
No mě třeba letos překvapila když prohrála v Kuala Lumpur s Kalinskayou nebo v Taipei s Minellou. Lol :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to finále FC bych zrovna nevynechával, když to bylo proti Karolíně, ale dolehnout to na Garciu asi může. Těžší zápas by byl podle mě ale s Mladenovic.
Reagovat
bIbec
tak já si jistej nejsem. Jenom odhaduju, tipuju. Bez ohledu na hlavu a tak. Je to mimochodem poprvé během turnaje, co něco takového píšu. Ve smyslu, že jí prostě teď nevěřím.
Pokud prostě vypustím ten aspekt hlavy, kterej prostě přijít může a na Caro to může dolehnout, tak herně prostě věřím, že na antuce by Káju měla přestřílet. Na hardu bych řekl, že to bude asi sakra těžký zápas, ale pořád bych Karolínu bral jako mírnou favoritku. Tady určitě ne-e.
Reagovat
EllNino
Caroline je herně lepší než Kája, ale právě hlava sráží většinou její výkon, takže proto není už dávno v top 10 ... a taky je poněkud dřevěnější, nemá plán B ... když jí to sedne, je Kája bez šance, když bude mít mód vyhazovací, tak Kája vyhraje ...

Tenhle zápas nebude o Káje ...
Reagovat
bIbec
já bych řekl, že je to trošku složitější =) Hra musí být efektivní proti většině. Hra Karolíny je efektivnější proti vícero hráčkám.. zatím. A to z ní dělá lepší hráčku jak Caroline. Ale v tomto konkrétním případě, v tomto match upu jednodušše víc věřím té Caroline.

Ono H2H Rafy a Rogera nedělá z Rafy lepšího hráče. I když by si to mnozí Rafans přáli.
Reagovat
EllNino
Jj :) Ale stejně ... uvidíme, co přinese zápas, tyhle prognózy jsou takové plácání o ničem :D ... Kája může klidně trefovat první servis a forehandy a Caroline se nebude chytat :) .... tlak prvního semifinále na GS bude neskutečnej, ale má výhodu, že si dneska osahala Chatriera :D ...

Jinak, docela bych rád viděl finále García - Mladenovic, to by byla asi slušná rivalita ... a vzhledem k nevyzpytatelosti tenisu vůbec nenreálný přání :DD
Reagovat
tommr
bude se hrát teprve čtvrtfinále ...
Reagovat
EllNino
mělo tam být "tlak možnosti hrát první GS semifinále"
Reagovat
smazaný uživatel
Zamítá se :-)
Reagovat
bIbec
jasný, třeba to dopadne.. třeba :-)

Jinak ve finále Caro proti Kiki bych tlačil Caro jako blázen.
Reagovat
Kozoroh
Řek bych, že Simona toto finále nedopustí.
Reagovat
blixa
To bude úplně jinej den, jinej výkon. Nic bych nepředjímal.
Reagovat
lars
jiny den ano , ale jiny vykon neni 100% jisty :)
Reagovat
blixa
Určitě jinej. Možná lepší, možná horší ;-) :D
Reagovat
tommr
horší výkon než dneska už asi jen těžko předvede ...
Reagovat
blixa
Pesimisto !!! :D :D
Reagovat
bIbec
Karolína nehrála špatně v druhém a třetím setu. V rámci jejích možností.
Reagovat
tommr
první set byl skoro nehodnotitelnej, ve druhým a ve třetím hrála Karolína svůj horší průměr ...
Reagovat
EllNino
Kája hrála podobně jako v zápse s Alexandrovou
Reagovat
tommr
to si nemyslím. V zápase s Alexandrovou si Karolína byla schopná dojít pro winnery, dneska ne ...
Reagovat
EllNino
protože Cepede hrála obranné údery se spinem hluboko do kurtu narozdíl od Kati, která když byla v úzkých, nahodila míč na střed nebo ho vyhodila .. to je jasný, že z kříže se snadno zabije, zatímco od baseline musíš rozehrát :)
Reagovat
VlS
Caroline je nervačka, ta se dokáže klidně odstřelit sama. Nebejt toho, tak je dávno v desítce, údery i pohyb na to má.
Reagovat
lars
treba se tim zvykanim uklidnuje
Reagovat
tommr
a psychicky tím deptá soupeřky ... :)
Reagovat
EllNino
já myslím, že soupeřka na druhou stranu stejně nedohlédne, tak jí t může bejt jedno :D
Reagovat
VlS
No, a co žvejká?
Reagovat
slacker
koku
Reagovat
jirkomar
Mě by zajímalo, jestli je to třeba ve Wimblu povolený?
Reagovat
EllNino
svitolina a Plíšková dneska ukázaly, jaký je rozdíl mezi 1. a 2. hráčkou Road to Singapore a hráčkami od 2. stovky níž ... skoro žádný :D :D ....

Ale opravdu, v pravý čas zapnuly a slabší holky se pokakaly ...

Gratulace, ale teda bolelo to :)
Reagovat
Pedronegro
to teda jo :)
Reagovat
tommr
obě hráčky si tím tak trochu podkopaly pozici, protože ukázaly slabším soupeřkám, že se jich nemusí až tak bát ...
Reagovat
blixa
Přesně naopak, ukázaly že dokážou vyhrát i když hrajou ho... ;-) To při hře proti nim nepovzbudí :D
Reagovat
historik
No sláva, Karolína postupuje! Ale upřímně řečeno, hrozný tenis a hrozný nápor na nervovou soustavu, který fakt ještě u tenisu nepotřebuju. Možná paradoxně, Garcia by jí mohla sedět víc.
Reagovat
PetaM
Kdybys fandil Petře, byl bys vycvičený :D Tohle byla pohodička :D :D
Reagovat
historik
Petru už radši nějakou dobu nesleduju
Reagovat
PetaM
Jo, taky jsem jí teď půl roku nesledoval :D :D
Reagovat
historik
už asi tak dva roky:-)
Reagovat
tommr
Karolína snad bude proti Garciaový trochu uvolněnější, protože případná porážka s ní nebude taková ostuda jaká by jí hrozila dneska ...
Reagovat
jirkomar
Jako kdybych porodil sáňky, fuj.
No ale vyhrála, i když se jí nedařilo. To zas Kája umí, tohleto.
Reagovat
Bloody13
No tak nakonec přeje jen to Kája zvládá, QF je už velkej úspěch!
Reagovat
slacker
nemozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, po tom rocky horror picture show zacatku
Reagovat
kada.tom
Hurááá.
Reagovat
PetaM
Kája na pohodu :D
Reagovat
Jabadu
Ale holky říkaly ... no to snad není možnýýý! ...
:-)
Reagovat
lars
zes tu napsal dnes hodne "sracek" :)
Reagovat
Jabadu
Energetická rovnováha. Vyzkoušený recept.
Dobrá střední udělá každou těžkou.
:-)
Reagovat
lars
A jak tu energii meris ?
Reagovat
Jabadu
V jednotkách SI:
1 F = 100 C
(1 Frick = 100 Cajthamlů)
Reagovat
slacker
tyhle jednotky nejsou ISO, 1F = 1 Fandina, 1Q = 1 Quesh,
a ted otazka za 500 bodu co je 1T? a jakou velicinu v ni merime.
Reagovat
jirkomar
tommr-pesimismus?
Reagovat
Fandina
Na slackera naštěstí žádn míra není, nic tak hloupého ještě ndo nevymysll.
Reagovat
Bloody13
Kájo, teď MUSÍŠ!!!
Reagovat
com
to sou teda zase šoky :D ..az si rvu vlasy.. doufam, ze to uz dopodava :))
Reagovat
kada.tom
tak a teď to snad Karol dokončí
Reagovat
historik
No a teď je nutnost to dopodávat!
Reagovat
historik
to jsou teď příšerné gemy při podání Káji, uf. A bude to asi jen horší, pokud ji brzo nebrejkne.
Reagovat
Jabadu
6:3.
Toto, že je budoucí? ...
Reagovat
Jabadu
Awwww ....
:-)
Reagovat
EllNino
LOL
Reagovat
Bloody13
Hmmmmmm
Reagovat
Dobry-den
Trapné.
Reagovat
Bloody13
Ať jí ta žvejkačka zaskočí!
Reagovat
Jabadu
Ve QF Garcia dá Cepede dva kanáry. A ještě se u toho bude usmívat.
Reagovat
kada.tom
ale diváci se dobře baví ... mexická vlna :-)
Reagovat
Serpens
Karolína je prostě příliš závislá na podání, stačí, aby párkrát nevyšlo, a nejistota a nepochopitelné chyby jsou se vším všudy zpět.
Reagovat
historik
jj přesně. S tím prostě musí počítat, že přijdou zápasy nebo fáze zápasů, ve kterých jí nepůjde.
Reagovat
Bloody13
A je to zase ve sračkách...
Reagovat
svetova.dvojka
Ale i ze sraček může vytáhnout se.
Reagovat
Bloody13
Očividně :)
Reagovat
Dobry-den
ze sraček-do sraček
Reagovat
svetova.dvojka
Nebude to také ľahké drahá...
Reagovat
historik
karolíno prober se prosím! Za stavu 2:1 jsem doufal v něco lepšího.
Reagovat
Jabadu
Už si ji vodí, jak slepého koně.
Reagovat
EllNino
Už je zase jako mátoha
Reagovat
Pedronegro
nebo jak leklá ryba, při vší úctě k Veronice, měla by ji zadupat do země a ne že je z toho drama jako prase :(
Reagovat
historik
tohle měla Karolína potvrdit:-(
Reagovat
Jabadu
Hřebík do rakve. Ale Karolína na ni dnes opravdu nemá. To by musela být klika, jak od blázince.
Reagovat
Jabadu
"Utíkej, Solferne, na zem! ... Přines víc duší! ... tisíce ... miliony!!"
:-)
Reagovat
Bloody13
Jen houšť soupeřčiných DF! :)
Reagovat
kada.tom
Cornet dostává pěknou nakládačku :-DDD
Reagovat
Jabadu
Ne ... ne a ne.
Reagovat
tommr
Karolína sice srovnala na sety, ale její hra v závěru druhýho setu u mě vzbuzuje značný obavy ... :(
Reagovat
Jabadu
Zase si ji přitáhla do zápasu. Strašný, strašný ...
Reagovat
EllNino
tvl zase upokojila vedením
Reagovat
mahycek
Kde hledáte program na zítra. Časový rozpis mužských dvojic ? V oficiálním webu French open je jen den 9. Na 10 den nejde ještě klepnout. Já vím, že je to vpravo tady na portálu (hlavní turnaje), ale jde mi, kdo hraje na kurtu Chatriera a kdo na Lenglen ?
Reagovat
EllNino
není
Reagovat
Jabadu
Karolínko, víš, že ti zde jemně a s veškerým respektem přezdíváme T-X?
Tak nám to ukaž!
:-)
Reagovat
historik
No vůbec mě netěší, že jsem měl asi oprávněně z tohoto zápasu obavy. Teď tam naopak Karolíně padá téměř všechno. Ale co přinese třetí set, to je otázka.
Reagovat
tommr
ve třetím setu ještě zdaleka nejsme ... :(
Reagovat
historik
jj bohužel jsem to zakřikl, ale doufal jsem, že kája ten set už dávno ukončí a ne, že ji zase vrátí do setu
Reagovat
Pedronegro
ještě tam není ...
Reagovat
Pedronegro
no sláva :)
Reagovat
kada.tom
jako den a noc ...
Reagovat
svetova.dvojka
Kdepak Paříž, v Prostějově se tento týden bude hrát špičkový tenis...
Reagovat
Serpens
Je neuvěřitelné, jak tenká hranice je mezi "nejde nic" a "jde všechno".
Reagovat
EllNino
jojo ...
Reagovat
Jabadu
Příště vzbudit o hodinu dřív!!!
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Já dnes vstávám ve 2 hodiny ráno, budu totiž sledovat finále Stanley Cupu.
Reagovat
Dobry-den
Najednou zase kurt moc malý pro Cepede :D

Takže ve třetím setu...na férovku.
Reagovat
themimone
Zatím raději nedělat žádné závěry, ale pokud bude schopná udržet míček v kurtu jak v úvodu 2. setu, tak by to dneska mohlo jít, Cepede žádný zázrak není
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ... ?
:-)
Reagovat
Mayo
Kaja beast mode (:
Reagovat
vrabejka
Jsem si jistý že Kája otočí už se rozjela :)
Reagovat
EllNino
nakládejte na Cepede
Reagovat
Jabadu
No, trocha "konstruktivní pozitivní satiry" a něco se asi děje.
:-)
Reagovat
Mayo
Kaja fackovací panak :(
Reagovat
bIbec
snad to tam celé vyhraje Simona a ukončí ten souboj o jedničku. Ono útočit na GS z těch zadnějších pozic je pro většinu hráček jednodušší.. a na US Open ta šance bude největší pro Karolínu.
Reagovat
tommr
to rozhodně nebude, protože Karolína tam bude obhajovat lonský finále a naopak tam může hodně ztratit ...
Reagovat
bIbec
tak ztráta nějak extra nevadí. Osmičku udrží si myslím. Hraje pěkně konzistentně, to by mě překvapilo, kdyby vypadla z osmičky.
Reagovat
tommr
já myslel, že mluvíš o útoku na pozici jedničky. V desítce se Karolína určitě udrží pokud bude zdravá ...
Reagovat
bIbec
na jedničku hážu bobek. Chceme GS ! ;-)
Reagovat
tommr
po dnešním výkonu Karolíny mi zisk GS připadá jako dost velká utopie. Třeba to ale za pár dní budu vidět jinak ... :)
Reagovat
bIbec
to si nemyslím. Ale možná právě na těch americkejch betonech najdeš znovu tu víru .-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist