Plíšková v Singapuru na finále znovu nedosáhla. O trofej z Turnaje mistryň si zahrají Svitolinová a Stephensová

27. 10. 2018, 10:16
Aktuality 298
Karolína Plíšková si ani letos finále Turnaje mistryň zahraje. Česká tenistka začala semifinálový duel proti Američance Sloane Stephensové ziskem osmi gamů, nakonec ale prohrála 6-0 4-6 1-6. Stephensovou ve finále čeká Ukrajinka Elina Svitolinová, jež dnes zvládla bitvu s Kiki Bertensovou 7-5 6-7 6-4.
Karolína Plíšková (© j48tennis.net)

Úvodní set prvního semifinále mezi Elinou Svitolinovou a Kiki Bertensovou nabídl podívanou plnou zajímavých výměn. Proti sobě stály agresivně a aktivně hrající Bertensová a výborně se pohybující a bránící Svitolinová.

Jako první se k brejkové šanci dostala šestá nasazená Ukrajinka, jež za stavu 2-1 prolomila podání Holanďanky, hned v následujícím gamu ale o servis sama přišla a Bertensová pak bez problému srovnala. Postupem času ale začala Bertensová častěji chybovat, z čehož Svitolinová těžila. Za stavu 6-5 pak Holanďanka nezvládla tlak na podání a úvodní set tak získala poměrem 7-5 tenistka z Ukrajiny.

Svitolinová sice trefila v průběhu úvodního dějství pouhé čtyři vítězné míče, udělala ale `jen` 10 nevynucených chyb. Naproti tomu Bertensová si připsala celkem 13 vítězných úderů, dopustila se však 21 nevynucených chyb.

Bertensová ve druhém setu snížila počet nevynucených chyb a dlouhou dobu byla i díky tomu lepší hráčkou. Hned v prvním gamu druhé sady si Holanďanka vyšlápla na podání Ukrajinky a dostala se do vedení. Za stavu 5-3 pak měla Bertensová při podání Svitolinové setbol, který ale nedokázala proměnit a od té chvíle začala znovu chybovat a Ukrajinka své podání uhájila.

V následující hře si Bertensová vypracovala při vlastním podání nadějné vedení 40-0, čímž měla další tři setboly, Svitolinová ale zabojovala, průběh gamu otočila a srovnala tak na 5-5. O vítězce druhého dějství nakonec rozhodovala až zkrácená hra, která byla stejně těsná jako dosavadní průběh celého utkání. Nakonec z ní jako vítězka druhého setu vzešla osmá nasazená Bertensová, která tak srovnala na 1-1 na sety.

Také rozhodující třetí set byl velice vyrovnaný. V prvních třech hrách si ani jedna ze semifinalistek nedokázala udržet podání, což prolomila až Svitolinová, která se tak dostala se do vedení 3-1. Holanďanka však i nadále hodně chybovala a na přesněji hrající Ukrajinku ztrácela. Svitolinová si náskok pohlídala a po více jak dvou a půl hodinách hry nakonec i při vlastním podání zvítězila 7-5 6-7 6-4 a postoupila do svého dosud největšího finále v kariéře.

"Jsem nadšená. Byla to obrovská a náročná bitva a pro mě to vítězství hodně znamená," řekla Svitolinová po utkání. "Bylo to náročné fyzicky, ale v závěru i psychicky. Level hry byl hodně vysoko, obě jsme hrály skvělý tenis. Jsem moc ráda, že jsem dokázala zůstat středěná až do konce zápasu a postoupit do finále."

"Mám před sebou ještě hodně práce, ale už tohle je samozřejmě velký výsledek. Zítra mě čeká poslední zápas sezony a já v něm rozhodně nechám všechno," řekla směrem k finálovému duelu Ukrajinka.

"Ať vyhraje kterákoliv hráčka, bude to velmi náročné. Já si teď půjdu odpočinout, pak se možná podívám i na kus jejich zápasu. Obě je ale moc dobře znám, takže vím, co mě čeká. Bude to velký zápas a já se na něj moc těším," uvedla Svitolinová ke své první účasti ve finále Turnaje mistryň, v kterém bude po Brisbane, Dubaji a Římu útočit na čtvrtý titul v sezoně.

Plíšková začala kanárem, na finále ale znovu nedosáhla
Karolína Plíšková vlétla do semifinálového klání proti Američance Sloane Stephensové jako uragán a v úvodní sadě nedala své americké soupeřce skoro žádnou šanci. Soustředěně hrající Plíšková vyhrála všech šest her a po půl hodině hry vedla 1-0 na sety. "Dělám, co můžu, a nic se neděje," krčila rameny Američanka během prvního setu při poradách s trenérem.

Výborně Plíšková odstartovala i druhé dějství, v němž si brzy vypracovala vedení 2-0 a 40-15 při vlastním podání. "Měla jsem pocit, že už si jde sednout," řekla česká tenistka o situaci při svém lobu, který skončil v autu. "Ten game byl důležitý. Nevím, co by se stalo, kdybych vedla tři nula, ale jsem si jistá, že bych to nepustila," uvedla Plíšková.

Jenže místo zvýšení vedení přišel velký kolaps. "Bojuje, hraje výborně a bylo jasné, že nějaká komplikace přijde," uvedla Plíšková. Když nevyužila brejkbol na 3-1, prohrávala najednou 2-3 a zavolala si Rennae Stubbsovou. "Získej brejk zpět. Víš, že to jde. Makej a zkus vyhrát set, ne zápas," říkala australská trenérka a vzápětí Plíšková vzala soupeřce popáté v utkání servis.

Sama ale nebyla na podání pevná a po dvojchybě znovu ztrácela - 3-4. Loňská vítězka US Open a letošní finalistka Roland Garros Stephensová převzala iniciativu, míče rozdělovala do stran a do třetí sady vstoupila povzbuzená.

Naopak na Plíškovou doléhala únava a dál e nemohla spolehnout na první servis, jehož úspěšnost měla pod 50 procent. I proto měla problém podání udržet. Ještě srovnala na 1-1, ale pak odpadla fyzicky a do konce duelu už nezískala ani game. "Ona se sama neporazí. Už jsem neměla tolik energie do toho chodit jako v prvním setu. Její hra na tomhle povrchu je dost nepříjemná, protože hraje nepříjemné spiny. Pořád jsem musela vytvářet energii a chodit do toho a bohužel mi došlo. Zaslouží si uznání," řekla Plíšková.

"Před turnajem bych dala všechno za to, abych tady byla, a nakonec se mi podařilo semifinále. Nebudu to hodnotit negativně," řekla šestadvacetiletá Plíšková a k utkání se Stephensonovou dodala: "Samozřejmě mě to mrzí. Zápas byl výborně rozehraný, ale je to dobrá hráčka. Byl to jen set a brejk. Šest nula a dva nula zní hodně dobře, ale na druhou stranu se ona zvedla. Nechci z toho nějak být zdrcená."

"Jsem tak šťastná," radovala se po postupu do finále Stephensová. "Dlouho mi trvalo, než jsem dnes našla ten správný rytmus, proto jsem tak rychle prohrála první set, ale naštěstí jsem se rozehrála a nakonec jsem moc spokojená s tím, jak jsem to dnes zvládla," hodnotila utkání pátá nasazená Američanka.

Poslední českou vítězkou Masters dál zůstává Petra Kvitová, která turnaj vyhrála v roce 2011. Letos vypadla ve skupině. Dvouhru na Turnaji mistryň ovládly i Jana Novotná v roce 1997 a osmkrát Martina Navrátilová, ale ta už jako americká občanka.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Singapur, tv. povrch / hala, 7,000.000 dolarů
sobotní výsledky (27. 10. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Kar. Plíšková (7-ČR) - Stephensová (5-USA) 6-0 4-6 1-6
Svitolinová (6-Ukr.) - Bertensová (8-Niz.) 7-5 6-7(5) 6-4
TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

298
Přidat komentář
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=4Hxaihixm9w

..jsem tohle viděl na Staromáku, tak jsem měl chuť si odplivnout.
Reagovat
FulnekUltras
hoď to všechno do bazénu i s Hřibem... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=PASolsZ_NTg
Reagovat
dunphy
Za mě naprostá fantazie a už se na něj moc těším! Zdravím Torna, podle něhož to byl pouhý sen, který se ale narozdíl od jeho prognózy stal skutečností. Zdravím taky psycho tommra, podle něhož každý kdo přeje soupeřce logicky hned nemá rád českou hráčku a zlomyslně jí přeje neúspěch. Dnes opravdu neudržela nervy na uzdě nejen Plíšková.
Reagovat
dunphy
Jo a taky zdravím slackera! Za tento pozdrav jistě schořím v pekle.
Reagovat
slacker
samozrejme ze kdo preje uspech (cizi) souperce v zapase s ceskou hrackou, ceske hracce tim padem nepreje uspech a schori v pekle
Reagovat
dunphy
Není pravda. Ale vysvětluj to černobíle vnímajícímu (bez)mozku jako jsi ty.
Reagovat
slacker
na svete je 10 druhu lidi, ti co chapou binarni kod a ti kdo nechapou.
Reagovat
lars
Spis Bertens neudrzela nervy, kdyz nedopodavala set
Reagovat
dunphy
Jasně, těch 6:0 2:0 a 40:15 v druhém zápase se nestalo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší finále, jaké mohlo být. Obě mám rád, ale titul přeju víc Sweetolince. Sloane už má přecejen GS. Sweetolinka by mohla dát aspoň TM, když na GS je marná.
Reagovat
FerrariF50
Hustě Copil :)
Reagovat
Patik
Čiste teoreticky keby hral Roger presvedčivejšie tak podľa hráčov ktorý ho ešte čakajú má titul vo vačku.
Reagovat
FerrariF50
JJ je to tak, ale bohužel už od Wimblasu člověk nikdy neví, co může od Rogera čekat. Hlavně to jeho prohrávání si vlastního podání, třeba jako v minulém zápase, to může být vůbec rád, že to nakonec nějak urval. Takže bylo by to hezký, ale už jsem ho s pohárem v ruce viděl předčasně hodněkrát, abych pravdu řekl, teď to vidim tak na 60% procent že to dá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Saša ale nehrál dobře. Hodně mu to usnadnil. Myslím, že pokud Rožér proleze, Copila si dá jako nedělní dezert.
Reagovat
Patik
No Copil ťahá už od kvalifikácie..navyše dnes aj trošku dlhší zápas..možno sa dostaví aj únava..až také jednoznačné by som to nevidel..Copil má celkom tvrdý servis a backhand tiež nieje najhorší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale co hlava? Bude fakt odhodlanej to dotáhnout až do konce?
Reagovat
Patik
Motivácia tam bude..ako často že hráva finále 500ky..ak bude hrať aj s Rogerom tak určite aj trošku tréma stres rešpekt.
Reagovat
Dobry-den
Musí něco udělat se servisem. Dneska jej ztratila hned sedmkrát a podobná selhání letos předváděla opakovaně. Zatímco v minulých sezónách na servisu kralovala, tak letos spadla spíš do průměru, co se týká vyhraných bodů po podání. A dokonce už ani není Ace Queen! Buď se něco pokazilo, nebo ji už mají soupeřky přečtenou, to nedovedu posoudit...
Sice se trochu zlepšila na returnu, ale přišla o svou největší zbraň, servis, bez něhož je vcelku neškodná...
Reagovat
gigin
Přesně tak. Tesat, tetovat, zhudebnit.
Reagovat
Torn
To není čitelností servisu, ale letos nedává první podání do kurtu. Dost často jde před druhé podání letos, výjimkou byl snad jen Sttugart a pár dalších zápasů, kde s eo servis mohla opřít. Že hráčka nedá první servis od začátku zápasu, to není tím, že by jí soupeřka dokázala číst a Kája znervoznila, zkrátka mi příjde, že trénování servisu šlo trochu bokem na úkor vylepšení pohybu, hození na síť atd.
Reagovat
Nola
samozrejme je to aj o tom, ze hracka cita servis, Karolina ma totiz skvely aj 2.servis, return je rovnako dolezity uder ako servis, ak by tomu tak nebolo, tak hraci so skvelym servisom beru vsetky velke tituly.....

a kto ich berie dnes? hracky, ktore maju return lepsi ako servis - Wozniacki, Halep, Kerber, Osaka je vynimka, ktora povtrdzuje toto pravidlo
Reagovat
Torn
Co je to za blábol? :D Když celou sezónu netrefí pořádně první podání, není to o čitelnosti. Jedna věc je dát podání, druhá ho returnovat. Kdykoliv měla Karolína úspěšnost prvního podání do kurtu nad 65%, většinou vyhrála.
Reagovat
Nola
napis rovno, je zavisla na 1.servise....
ako je potom mozne, ze Angie, ktora nema skvely ani len ten prvy. vyhrala Wimbledon? je schopna returnovat aj ten prvy - Serenin na rychlom povrchu
Reagovat
smazaný uživatel
Come on!
Ještě jeden :-)
Reagovat
smazaný uživatel
winnery 9:9
ue: 10:11
celkový počet vyhraných míčků: 39:38
Reagovat
Dobry-den
Kdo je CW? Wozňiacká? Ta přece nehrá...
Reagovat
smazaný uživatel
oprava :-)
AB/CV
Reagovat
FulnekUltras
prostě pořízek aussie a prdelka moje ;-)
Reagovat
dadaft
parádní řežba. )))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý tenis. Kiki s Timeou působily sehraněji, CoCo je neskutečný živel a Ash je srdcovka.
Reagovat
Davor1
Snáď to Ash s Coco zvládnu, ale budúci rok by som Ash už rád videl na TM v inej disciplíne :-)
Reagovat
FulnekUltras
v prvej lige ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda.
Třeba Ash vyjde ET. Aspoň jako loni...
Top 10, resp. TM bych jí moc přál, ale je potřeba, aby se jednou zbláznila aspoň jako Stázka, nebo loni Caroline Garcia (ta měla teda pobláznění na sklonku sezony delší :-)
Reagovat
Davor1
Ona je dosť konzistentná, len ešte potrebuje výrazne zlepšiť niektoré herné aspekty. Na top10 podľa mňa má určite potenciál a je stále dosť mladá, aby ten prienik dosiahla. Budem jej fandiť, nech jej to výjde, ale u nej ani tak neberiem ohľad na výsledky, skôr si užívam sledovanie jej hry, ktorá ma baví ako u máloktorej z dievčat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zaregistroval jsem ji až předloni v Notthinghamu a hned si mě získala :-)
Reagovat
steve79
Zverev - Copil pěkná tenisová bitva.
Reagovat
Fransoas
Pomyslná rivalita mezi Bertens a Karolínou je pořád stejná.V porovnání obou semifinálových zápasů má Kikina navrch.Ona prohrála po boji.To o čem mluvila Stubbs během zápasu s Caro se tentokrát bohužel nepotvrdilo.Pokud by v tom nebylo zranění -těžko se to dá vysvětlit.Zápas končí posledním míčkem.Tady to bude otázka mentální.
Reagovat
FulnekUltras
Mentálně je mezi Kiki a Kájou rozdíl teda obrovský. ;-)
Reagovat
Meceon
0:6,0;2 a 15:40*... no a nakonec spravedlnost zvítězila, čekám, že víckrát už Plíšková turnaj mistryň hrát nebude, pravděpodobně její poslední účast
Reagovat
aape
to Vám říkají nějaké hlasy?
Reagovat
Torn
Patrně asi jo. :D
Reagovat
Blondie
proč?
Reagovat
Fransoas
O žádné spravedlnosti se nedá mluvit.Karolína to měla ve svých rukou.Informace,že by to byla její poslední účast není ničím podložená a nemohu s ní souhlasit.To by byly spekulace.
Reagovat
slacker
schor v pekle
Reagovat
Patik
0:6 0:2 15:40 ? a prehrala ? .........WTA
Reagovat
Nola
to plati v pohode aj u ATP, hovori sa tomu mementum, tenis sa hra do poslednej lopticky
Reagovat
Patik
Platí..ale ako často sa to stáva v ATP a ako často vo WTA.
Reagovat
horska.kraslice
Karolína zřejmě zapomněla, že za takového stavu platí pravidlo soupeřku nelitovat, nýbrž nemilosrdně dorazit.:-(
Reagovat
Fransoas
Bohu dík,že jsem ten zápas nikde nemohl sledovat.To bych asi měl hodně velké emoce.Po prvním nečekaně vyhraném setu,to vypadalo nadějně.Zlom nastal ve druhém setu,kdy Karolína se třemi svými prohranými servisy za sebou dostala Američanku do hry.Potom už neměla dostatek sil to zvrátit.Slibně rozehraný zápas se stal promarněným.je to velká škoda.
Reagovat
Nola
Karolina hrala vyborne set a pol, to bola dominancia ako z partesu, vsetko zmenila jedna servisna hra, kde to mala dotiahnut, nestalo sa, tenis sa hra do poslednej lopticky a dnes to platilo doslova... Karolina dosla aj na fyzicku, co je asi pri jej vyske celkom pochopitelne

v kazdom pripade, vo finale su hracky, ktore vyhrali skupinu a nestratili ziaden zapas, v poslednych rokoch to fungovalo presne opacne, neviem, ktorej to viac priat, ale vo finale su obe uplne zasluzene
Reagovat
lenny
Žádný strach Sloane, v Praze za pár dní si naše holky pohlídáme, vyhecujeme a smích Tě přejde!
Reagovat
Pavlis
Je nemilé dát kanára, následně prohrát celý zápas. Ona Sloane je prostě těžký oříšek. Ano, výborný pohyb, ale tyto hráčky jsou nesmírně komplexní, neselhávající v tom, co tvoří jednotlivé aspekty tenisu jako takového. To našim hráčkám chybí. Petra to kdysi řešila obrovskou nátlakovou hrou na absolutní riziko. Mohla se také spolehnout na servis. No, dnes jsem viděl, jak se na Karolíně podepíše, když jí to nejde. Ve třetím snad ani neudržela servis. To podle mě vyplývá z toho, jakým způsobe jí ty míče vracela. Sledováno nezaujatě, jen pár gamů na konci.
Reagovat
Davor1
Výborný koment. Je to presne tak, ako píšeš. Palec hore.
Reagovat
Pavlis
Díky.
Reagovat
Fransoas
Ve všem,co jste uvedl musim souhlasit.To je právě to,že hra Karolíny je závislá hodně na servisu.Když ji náhodou vypadne - je frustrace.I z nadějně rozehraného zápasu se stane určitým způsobem tragédie.
Reagovat
FulnekUltras
to v kariéře valí Karolína. Nechci tady teď psát, že na opravdu velké tituly nemá, ale kde není morálně-volní a srdeční nadstavba, tam to pravidelně končívá v nevýrazné lendloidní bažině. Na druhou stranu Káje přeju, ať se jí zas konečně povede FC - pakliže to pro ni ještě bude mít nějaký význam, není ztracena úplně.
Reagovat
Fandina
Hlavně, že jmenuješ Lendla, který nejen v ČR, ale celostětové patří mezi pár rekordmanů v titulech a tenise.
Reagovat
FulnekUltras
celosvětově neoblíbený had, který zcela zaslouženě nikdy nevyhrál Wimbl
Reagovat
Fandina
Celosvětově uznávaný tenista a trenér. To jen pro tobe je to had, protože jsi hloupý člověk.
Reagovat
FulnekUltras
tak skutečné hady mám rád ;-)
Reagovat
Fandina
To nevím, ovšem o normálnosti některých tvých názorů tady silně pochybuji. Buď jsi provokater, nebo hlupák. Například tvůj postoj k Lendlovi. Úplně jako pominutý jeho osobou.
Reagovat
Torn
Fulneku, v tomhle má Fandina pravdu. Ledl sice asi není sympatický a až tak oblíbený, ale rozhodně má uznání a dokázal toho dost.
Reagovat
FulnekUltras
absolutně si neumím představit, že by chtěl dneska Ivanka někdo zakomponovat třeba do Laver Cupu jako kapitána - formální uznání mu neberu, obliba v kolektivu ATP zhruba stejná jako u Berdi, kdesi těsně nad bodem mrazu - proč asi?
Reagovat
Fandina
Vůbec tomu nerozumíš. Lendl je uznávaný tenista a trenér a ty vůbec nevíš, jak to s ním je. Je příjemný a chytrý, Ty jsi blb. Ne nadarmo je o něj, jako o trenéra na okruhu zájem. Andy je a byl z něj nadšený a teď to samé Saša Zverev. Jsi úplně mimo.
Reagovat
FulnekUltras
Všechno je prý o penězích - což ale není můj názor. ;-)))
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že Lendl trénuje zdarma? Já naopak četla, je je hodně placení. Těžko bude někdo dávat peníze někomu neschopnému, aby ho trénoval.
Reagovat
Fandina
placený
Reagovat
FulnekUltras
právě že nic takového jsem neřekl - karikatura hroznýše obtočeného kolem měšců s dolary a Muchových obrazů je asi nejvýstižnější ;-)
Reagovat
Fandina
A co má být. Někdo má rád peníze, někdo holky a někdo nic.
Reagovat
Fandina
A pak je spousta lidí, kteří druhým závidí. Tam patří FU.
Reagovat
FulnekUltras
Nechceš trochu vysadit? ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=Y3REpvDOhPU
Reagovat
Fandina
Ne, jen užasnu, jak někteří lidé dovedou na druhé nasypat tolik špíny, jako to umíš ty.
Reagovat
FulnekUltras
Tak zase nic, no... ;-)))
Reagovat
Fandina
Přečti si co o něm píše. Bažina a podobně. Je to blb.
Reagovat
gigin
Tady musím určitě souhlasit s Fandinou. Lendl je absolutní profesionál, který vnesl do tenisu šílené věci. On věděl o soupeři vše, kde bude servírovat za stavu 40:0,40:15,40:30 a tak. Měl prostě rozšroubaovaného soupeře do poslední matičky. Včetně jeho jídelníčku. Absolutně brutální, já na to nemám povahu ani nervy, ty prachy má vydřené a zasloužené.
Reagovat
FulnekUltras
Nic z toho nezpochybňuju. Wimbl ale už nikdy mít nebude - a to je vůči karmě cajk. ;-)
Reagovat
gigin
Tak třeba ještě nastúpí, při tej bídě dneska :)))
Reagovat
lars
neprehanis s tim jidelnickem ?
Reagovat
gigin
Já a přehánět? Tvl..
Reagovat
Fandina
V jedné knížce o Lendlovi se píše, že jeden a půl dne před těžkým zápasem nejedl maso, protože si vyzkoušel, že sice dodává sílu, ale klesá výdrž na dvorci. Místo toho jedl ovoce, saláty, sýr, ryby a trochu čokolády a před odchodem na kurt si dal malý sendvič se šunkou.

A když dohrál a měl jistotu, že zítra je volný den, dal si k večeři dvě nebo tři porce bifteka.
Reagovat
gigin
Jj, fakt mord. Obdivuju.
Reagovat
Torn
Tohle není o srdci nebo tak. Stephens nebo Ostapenko vyhrály GS, ale jejich sezóna jinaj nic moc ty roky, stejně tak letos. Stephens titul, několik kolapsů a takhle dokola. Si spíš člověk říká, zda pak jsou ty tituly spíše nějaká dobrá konstelace hvězd nebo skutečně takhle ta hráčka dokáže hrát. A ten FC, obávám se, že ten v ničem nemůže vykompenzovat to, že mohla hrát F TM.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud Káje FC pořád vlastně nic neříká, bude to mít sakra těžké i na TM a GS.
Reagovat
Torn
No, ty tu srovnááváš motivaci na FC a motivaci na GS a TM. FC je týmová hra, je super to vyhrát, ale stejně si myslim, že i pro jiné české hráčky včetně Petry je mnohem víc vyhrát TM nebo GS. Nevěřim tomu, že by Petra někdy řekla, že FC je víc než W. Řekla by, že to nejde srovnat, ale kdyby měla upřímně říct, co je pro ní víc, tak na 100% řekne Wimbledon a tak je to správně.
Reagovat
FulnekUltras
mikromotivace v zápase nezáleží na tom, jestli se hraje v AEC London nebo ve Vysočanech - kdo ze sebe nedokáže vyždímat aspoň o kousek víc, než na co teoreticky má, nevyhraje tam ani tam, a dokonce ani na LOH
Reagovat
tommr
trestuhodný selhání naší hráčky. Takovej kolaps ze stavu 6:0 2:0 40:15 (na podání) se vidí málokdy i na WTA. Tahle porážka bolí víc než kdyby Stephensová Karolínu od začátku jasně přehrávala ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ve WTA se podobné zápasy odehrávají...
Kiki vs Angelique bylo něco podobného.
Reagovat
tommr
to je slabá útěcha ...
Reagovat
smazaný uživatel
To není útěcha. To je fakt.
Reagovat
Nola
celkom blbost si napisal, presne taketo zapasy odohral aj Djokovic, ktory je inde ako Karolina, takze to neplati iba vo WTA ale v pohode aj u ATP
vyhral s Querreym 1.set 6:0 a zapas v Parizi prehral
prehral s Bellucim 6:0 a nakoniec zapas vyhral

tenis sa hra do poslednej lopticky a ty dokazes akurat pisat o nejakych zlyhaniach
Reagovat
Davor1
Niekto, kto slovo šport pozná maximálne z gauča a obrazovky, toto nikdy nepochopí...
Reagovat
Nola
dolezite su rebricky a prehry hracok, ktore by nahodou mohli ten rebrik nejako ovplyvnit, radost zo sledovania zapasu ide bokom....
Reagovat
tommr
zalkněte se radostí čoboláci. Dneska můžete slavit ...
Reagovat
Davor1
Slaviť prehru nejakej hráčky kvôli jej národnosti, to je možno tvoj štýl, ty zakomlexovaný pomýlený čecháček :)
Ak budem niečo slaviť, tak postup mojej obľúbenkyne a je mi totálne šuma fuk, proti komu tú výhru dosiahla.
Reagovat
tommr
z toho jak tady oxiduješ je vidět jak je ti to jedno čoboláku. Jdi si radši komentovat zápasy vašich hráček. Jó pardon ony žádný momentálně ve špici nejsou ...
Reagovat
Davor1
Nemám tu ani jediný koment k prehre Plíškovej, komentujem tu akurát teba a náramne sa na tých nezmysloch, ktoré tu plodíš bavím :D

Skús ešte niečo k tej národnostnej karte, akí sme úbohí čoboláci, ako nemáme žiadne hráčky v špičke a nemáme na tomto fóre čo robiť, len pokračuj a uľav si :D
Reagovat
tommr
výjímečně s tebou musím souhlasit. Nechal jsem se zbytečně vytočit a ztrácím čas s takovým kusem hov.na jako si ty. Moje chyba ...
Reagovat
aape
normálně mě některé tvoje komenty baví, když jsou k tématu,
ale tohle je opravdu dno, tyhle nenávistný bláboly
Reagovat
tommr
vždyt říkám, že jsem se od něho nechal zbytečně vytočit a mrzí mě to. Proč ale tak rozhořčeně nekomentuješ jeho počáteční příspěvek z 15:59 a jeho předchozí nenávistný příspěvky vůči mě? Tvoje jednostranný pobouření pak vypadá značně pokrytecky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože bez Davor1 urážek napsal pravdu.
Reagovat
tommr
tebe jsem se na nic neptal přicmrndávači ...
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, jen jsem chtěl vysvětlit to, co je jasný naprosto všem, kteří chápou psaný text.
Omlouvám se za trapné cmrndání :-)
Reagovat
tommr
Davor je zákeřná krysa stejně jako ty. Ale uznávám, že oba umíte formulovat svoje urážky a nenávistný poznámky bez sprostých slov zatímco já jsem jen obyčejnej hulvát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud tommr na někoho vystartuje jako první, tak je to jen vysvětlující komentář.
Když někdo oponuje tommrovi, je to zákeřná krysa.
Reagovat
tommr
jako první vystartoval Davor v 15:59. Ale chápu, že ty se něčím takovým jako jsou nehodící se fakta nikdy nenecháš svést ze správný cesty ...
Reagovat
Davor1
Ďakujem za info, niečo také o sebe počujem prvý raz.

Ja voči tebe žiadnu nenávisť nepociťujem. Cítim akurát ľútosť. Moje komentáre na tvoju osobu sú niekedy tvrdé, ale nemýľ si to s nenávisťou. Len sa snažím korigovať hlúposti, ktorými tu teda rozhodne nešetríš a ktorými často dehonestuješ a zbytočne ponižuješ hráčky, ktoré bohužiaľ nie sú naprogramované stroje a reálny šport nie je nejaký algoritmus alebo počítačová hra, preto sa nikdy nebude vyvíjať podľa nejakých tvojich ideálnych predstáv. Ak by si v živote na nejakej úrovni šport sám robil, vtedy by si to chápal úplne ináč. Mal by si si nájsť nejaké záľuby aj v reálnom živote, lebo tieto virtuálne ti normálny život nikdy nenahradia.
Reagovat
tommr
víš o mě kulový tak si laskavě nech od cesty ty blbý kecy o tom, že jsem nedělal žádnej sport. A i kdybych nakrásně nedělal tak to ještě neznamená, že nemůžu jako fanoušek kritizovat výkony hráček. To je jedna z nejstupidnějších frází jakejma se na internetu ohání jen úplný ubožáci ?
A pokud ztrátu vedení 6:0 2:0 40:15 (na podání) v tak důležitým zápase nepovažuješ za selhání tak to jen svědčí o tom jakej si ignorant i když se tu neustále naparuješ jakoby si byl nějakej mistr světa ve všech disciplínách ...
Reagovat
cabuna
tady je rozhovor s Karolínou
https://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-semifinale-masters-rozhovor-frv-/tenis.aspx?c=A181027_171208_tenis_ald
Reagovat
Marduch
Kritizuj si treba do zemdleni, vcetne Kotyzy:), ale pak nevyskakuj jak certik, kdyz nekdo kritizuje tvoji kritiku.. jinak nic ve zlym, asi rozumim, co te tak vytocilo na tom "gaucovem" diskuterovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi si pokecat s comem a neurážej slušné komentující.
Reagovat
tommr
v tomhle vlákně žádný slušně diskutující na který bych moh normálně reagovat nejsou přicmrndávači ...
Reagovat
EllNino
ta syntax, tommre, ta syntax, trochu se v tom ztrácí, co jsi tím chtělvlystně říct :D
Reagovat
tommr
no od tebe to sedí. Já aspoň nepíšu slova dohromady ...
Reagovat
EllNino
chytil se :D to jsem rád
Reagovat
tommr
dětinštíš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr nikdy neuzná svoji chybu.
Jsou i kurióznější zápasy- http://www.tenisportal.cz/vzajemne/williams/errani/
Reagovat
tommr
no a co? Nějaký selhání Williamsky mi žíly rozhodně netrhá. Ta toho navíc vyhrála tolik, že se tomu mohla jen zasmát. Pro Karolínu ale tohle byla promarněná šance na životní úspěch ...
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik lidí zajímá nějaká Karolína?
Reagovat
tommr
ubožáky jako si ty, Davor a vám podobný asi zajímá hodně, protože tu samou radostí z její prohry řádíte jak pominutý ...
Reagovat
EllNino
nemáš pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
To je jen obyčejné neunášení... Známe to všichni.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám radost z výhry Sloane.
Kdyby vyhrála Karolína přál bych jí to, ale že bych jí fandil? Ve finále x Elině bych jí přál víc.
Proč bych měl být ubožák?
Pokud do finále čtyřhry postoupí ABCW, tak se budu těšit na pěkný tenis. Potěší mě jakýkoliv výsledek.
Když vyhrají Katka s Bárou, tak bude pozitivní, že je nebudeš hejtovat za trapný výkon :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stačilo uznat, že podobné zápasy jsou - a ne málokdy...
Větší sranda je, když jen pesimisticky tommruješ, jakmile jsi frustrovaný, tak jsi jen urážející hulvát.
Reagovat
Davor1
Presne tak, tých zápasov sú stovky a dejú sa každý deň, ale toto ten športový analfabet svojím pomýleným zmýšľaním nebude schopný nikdy chápať.
Reagovat
tommr
co stovky jsou jich tisíce. Neboj se přitvrdit čoboláku ...
Reagovat
FulnekUltras
kliiid... ;-)))
Reagovat
Torn
Rozhodně bych to neviděl tak, že by Káje došla šťáva, jak se tu píše. Už od začátku prvního setu hrála prakticky bez prvního podání, ale dokázala to vykompenzovat mezihrou, ale to nejde udržet celý zápas, aniž by se hráčka nemohla opřít o servis. Nekoukal jsme na procenta, ale druhý a třetí se to bylo určitě pod 40%, což je zkrátka málo a u hráček, co mají servis jako zbraň už vůbec. Já jsem upřímně divil, že ten druhý set nedopadl tak hrozně. Samozřejmě, Sloane se pak už zvedla, nicméně velkou zásluhou Karolíny.
Reagovat
FulnekUltras
Sloane je na tomhle povrchu dobrá - a škoda, že ani jedna z našich singlistek na TM neměla úplně optimální formu. Petra byla marná celkově a Kája nakonec nepřekročila svůj stín. Titul přeju Elině.
Reagovat
tommr
ve druhým a ve třetím setu uhrála Karolína víc na returnu než při vlastním podání ...
Reagovat
Torn
No, to je taky otázkou, zda je to dobře nebo ne. :D
Reagovat
tommr
je to jednoznačně špatně. Silnější hráčky se dají porazit jen s dobrým servisem ...
Reagovat
Ondra979
njn, tak to je fail. Velka sance na dalsi finale promarnena, asi to neni nahoda.
Reagovat
Blondie
Sice jsem fandila Sloane, ale klobouk až k zemi před Karolínou, hrála naprosto dokonale. I když pak třeba kazila finální údery, tak prostě ten pohyb, ta dravost... mám čelist dole. Jestli bude v tomhle pokračovat, tak ji příští rok ty GS neminou! A schválně mluvím v množném čísle. Opravdu. Wow! Poprvé v životě se těším, až Káju uvidím hrát :D
Reagovat
FerrariF50
S tím jak se uplně totálně skládá psychicky a tím pak i souběžně herně asi těžko, musela by se dát do kupy hlavně v hlavě, pak by to bylo i třeba o tom vyhranym GS, ale takhle, když se v těch nejdůležitějších zápasech naprosto ale uplně složí, tak to fakt nemá naději.
Reagovat
LukasH
Co? Vždyť Karolina hraje pořád stejně, někdy líp, někdy hůř. Posuzovat budoucí výsledky na základě TM, kde se nekončí po prohře je dost mimo. Jako když se mluvilo o Cibulkovy.
Reagovat
Blondie
Mě normálně tenis Karolíny šíleně nebaví, i proto jí nikdy nefandím. Ale tady jsem civěla s otevřenou pusou a ještě to udrželo mou pozornost do takové míry, že jsem si u toho 80 minut zasportovala. Takže musela jet dobře :D
Reagovat
LukasH
Tak si pusť zapas se Serenou USO 2016 nebo letos se Simonou. Tady mi to zas nějak extra nepřišlo, i když povrch nenahrává. A výhra nad Petrou, která zkazila každej druhej míč, se taky hodně přecenila.
Reagovat
Torn
Jasně, Petra se vyhází, hráčky vlastně jinak nemají šanci vyhrát. :D
Reagovat
LukasH
To není pravda. Jsou zápasy, který jsou hodně vyrovnaný. Třeba Petra letos na FO s Kontaveit. Hrála dobře, ale K. ji přehrála. Nebo se Sabalenkou. Kdežto tady na TM zahodila, co šlo. I s tou Karolínou.
A klidně dodám, že Karolína v Madridu Petře taky dost pomohla. :-)
Reagovat
Torn
Ok, za ten Madrid to beru. :D
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň mezi Peťou a Kájou to teď snad už bude při dalších zápasech v normě. Balvan z Madridu doufám odvalen. ;-)
Reagovat
Marduch
Hele na GS musis takovyhle zapasy vyhrat treba tri za sebou. Tam proste musis prokazat stabilitu herni i psychickou.
Reagovat
Blondie
já vím, ale... prostě jí věřím. Přiznám se, že raději bych přála Petě třetí GS než Karolíně první, ale... příští rok už to urve!
Reagovat
LukasH
Tak stát se může cokoliv. Ale nevidel jsem, že by něco bylo jinak. Přitom se dá říct, že má skutečně tenisovej um. Hraje úsporné, výborný podání, údery. Ale není tam ta dravost a tranz ve velkých zápasech. Na GS porazí "povinný" soupeřky, se kterýma Petra pravidelně rupne, je dost konzistentní, ale tenis ji podle mě od přírody tak nějak nebere..ono to možná takhle zní blbě. Nevím, jak jinak to vyjádřit.
Reagovat
tommr
já si myslím, že to Karolína prožívá až moc a proto taky dochází k takovým zdánlivě nevysvětlitelným kolapsům ...
Reagovat
cabuna
Mě tato prohra hodně mrzí ale zase na druhou stranu Karolína neuvěřitelně zamakala na pohybu,chodí na sít a konečně si myslím má dobré trenerky s kterýma to sedí .Je to určitě dobrý příslib na příští rok .Vím že vás to štve mě taky ale berte to tak ,že její čas přijde a nerozčilujte se .
Reagovat
LukasH
Já nemyslel zrovna tenhle zápas. Ale nedokážu si představit, jak by Karolina vydřela na krev zápasy jako Petra třeba v Madridu nebo Dauha. A to je právě často potřeba k těm výhrám.
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
Ondra979
velmi dobre shrnuto. Karolina vlastne od nejlepsi sezony 2016 se nijak neposunula, od te doby odehrala jeste jedno SF na FO a jinak na GS nic vyrazneho. Neco tomu chybi, asi jak herne, tak psychicky. Zatim je od toho dost daleko, samozrejme sance tam je ale vic porad verim Petre, ze ji to jest jednou sedne a vymlati jeden GS
Reagovat
slacker
schor v pekle
Reagovat
Blondie
Myslím, že na peklo se teď cítí spíš Plíšková ;D ale beru to tak, že nejsi dost chytrá, abys pochopil psaný text a viděl, že ji chválím.
Reagovat
Blondie
nebo chytrý?
Reagovat
aape
škoda ten konec byl křeč, ze který se už Karol nepodařilo dostat,
ale gratulace Sloan, snad jí vyjde i finále, hraje tady výborně
Reagovat
smazaný uživatel
Mise pokračuje.
Paráda.
TM 2018 vyhraje na turnaji neporažená hráčka.
Come on!
Reagovat
kada.tom
a tak to má být, respektive takto ten turnaj vyhrávají pravé mistryně - 5 výher z 5 zápasů proti těm nejlepším daného roku :-)
Reagovat
George_Renel
Složila se jako plůtek z domina.
a znovu se ukázalo u Karolíny to typické co jsem psal po 1. setu. Je to již po mnohakráté, co Karolína po lehce získaném vedení zkolabuje. Se slabšími soupeřkami to ještě dokáže někdy zvrátit, se silnými to ovšem je jako dnes.
Reagovat
SpacialRecognition
A co takhle prostě, že jí došla šťáva? V posledních pár týdnech hrála bez nějaké výraznější přestávky.
Reagovat
dadaft
určitě je to zčásti pravda
Reagovat
George_Renel
Leda tak šťáva mozková....
Reagovat
SpacialRecognition
říká někdo, kdo to opakovaně prokazuje známky těžké mentální retardace.
Reagovat
FulnekUltras
co tady zase nacvičuješ, švéde? ;-)))
Reagovat
George_Renel
Ještě doufám, že si to neodnese do FC a že tam to s podporou diváků zvládne lépe.
Reagovat
FulnekUltras
a na podstatně rychlejším povrchu
Reagovat
lars
Sileny je tvuj komentar

A jak mohlo prohrat Kvitko s Tynou letos 6:1 1:6 3:6 ?
Reagovat
George_Renel
Já o voze ty o koze. Ne poprvé.
Reagovat
lars
Neopovedel si mi na otazku. A ne poprve
Reagovat
George_Renel
Protože jsi tou otázkou mimo.
Já jsem psal o něčem úplně jiném co se u Karolíny dost pravidelně opakuje.
Reagovat
lars
Nejsem mimo
Neodpovedel si mi na otazku.
Reagovat
George_Renel
A myslíš že jsem ti nějak povinen odpovídat na otázky?? Zvláště na stupidní....
Reagovat
lars
Nejsi povinen odpovidat. A tim padem jsi to neobhajil.
Reagovat
George_Renel
Ale já nepotřebuji nic obhajovat.
Já mám názor, ty máš názor, nic více.
Reagovat
lars
neobhajeny nazor je spatny nazor
Reagovat
lars
zjevne mas problem odpovedet na podle tebe stupidni mou otazku, takze neni stupidni anebo tvy mysleni je stupidni
Reagovat
tommr
prohra Petry s Kristýnou byla sice šokující ale s dnešní porážkou Karolíny se to nedá vůbec srovnávat. V Charlestonu o nic nešlo ...
Reagovat
lars
Slo o vyhru v tenisovem zapase
Reagovat
tommr
ale jen v tuctovým tenisovým zápase zatímco dneska šlo o postup do finále TM. Ty v tom opravdu nevidíš žádnej rozdíl?
Reagovat
lars
rozdily tam jsou, ale jsou i podobnosti
Reagovat
FulnekUltras
tak tak... ;-)
Reagovat
Fandina
Škoda, že nejde první a třetí set otočit.
Reagovat
FerrariF50
Šílený, na to se nedalo dívat, nejdřiv hrála fakt skvěle, tvrdě, přesně a pak úplný opak, se složila jak domeček z karet, s takovouhle psychikou nemůže nikdy vyhrát, naopak gratulace Stephens, ta se i za tak složitého stavu neposrala. Karolíno fakt hnus :(
Reagovat
FulnekUltras
"americkou" mentalitu lze buď mít, anebo si na ni jen hrát ;-)
Reagovat
kada.tom
jako už tolikrát ... nějakej kanár je hezkej, ale zápas neyhrává, Karolína zápas trestuhodně ztratila, taky ten trest přišel v podobě obratu od Sloane, kterou naopak kanár vůbec nepoložila, naopak se čím dál tím víc do zápasu dostávala, zmar Karolíny naplno vyvrcholil ve 3. setu, který byl bleskovkou :-)

narozdíl od skupin v SF zvítězily mírné favoritky, takže alespoň že tak, zítřejší finále bude, doufám, zajímavé - každopádně jeho složení napovídá a slibuje klidně i nějaké to drama, zrovna tak to ale může být 1-6 2-6 pro tu nebo tu ... přece jenom to je furt WTA ... :-)
Reagovat
SpacialRecognition
Došla šťáva. V posledních pár týdnech toho hrála o dost víc než Sloane, a to se projevilo.
Reagovat
Paseka
O šťávě to dneska rozhodně nebylo.
Reagovat
Fandina
Ve třetím setu Kája nijak svěže nevypadala. Klidně toho mohla mít dost.
Reagovat
FerrariF50
Měla toho dost ale ne fyzicky, to bylo právě že jasně vidět.
Reagovat
lars
Jak si to poznal?
Reagovat
dadaft
tak teď už je to čiré zoufalství,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
com
ta Karolina je ale čůza, po takovym supr zacatku si to tak nehorazne podelat :/
Reagovat
EllNino
:D :D :D :D :D a com se zase předvedl jako fanoušek na baterky
Reagovat
Blondie
ty jsi pablb. Máš být šťastný jako blecha, že Kája běhá, bojuje o každý míč, předvádí fantastické údery, takže ten trénink na pohyb, ve který Kája věřila, očividně vyšel. A ty ji nazveš čůzou. Jak jsem ráda, že Karolána prohrála, tak taková slova od fanouška jsou hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
com-ik
com-udruje
com-ediant
:-DD
Reagovat
Paseka
1:6.
Reagovat
EllNino
konec ... Karolína se skládá a skládá :/
Reagovat
historik
ty vl 30:0 a pak 3 returny mimo
Reagovat
steve79
To jsou všechno nervy.
Reagovat
EllNino
0:30 a 3 chyby z returnu ... to se pak vyhrává těžko no Karolíno ...
Reagovat
Fandina
Kája je bez podání, ale doufám, že zase VO brejkne, 1:2. Pojď!!!
Reagovat
historik
servis je fakt v ...
Reagovat
dadaft
že by?
teď to byl dobrý re-break.
Reagovat
tommr
ten je k ničemu když neudrží vlastní servis ...
Reagovat
Jimbo
Už se veze, bohužel. Nedůrazné voleje. kupící se chyby. Snad to nebude 6:0 pro Sloane.
Reagovat
historik
1. servis ve 2. setu 39% to je katastrofa
Reagovat
dadaft
jj, místo aby unavenou Stephens vymazala z kurtu, dostává ji do hry.
Reagovat
vendulkabendulka
Taková škoda. Ale podvědomě jsem tohle čekala.
Reagovat
EllNino
Začíná to bejt ze strany Karolíny jedna velká panika ... trochu mi to připoíná zápas Hantuchové s Ivanovic na AO 2008, kde měla Danka 6:0 2:0 a BP a 3:0 ... a padla 4:6 2:6
Reagovat
FerrariF50
nj, fakt že se to dalo čekat, ta její hlava holt :(
Reagovat
dadaft
hm, Sloane byla hodně unavená, pomalý rozjezd to říká jasně.
a i když pořád hraje na půl plynu, Karolína se z toho podělala.
Reagovat
Torn
Na půl plynu? Kolikrát letos vylítla v prní kole s mnohem horšíma hráčkama a na půl plynu hraje Karolína, která celej zápas hraje bez prvního servisu. Nechat si dát od hráčky 6:0, co netrefí první servis (navíc ho má na hře založenej), je úsměvné.
Reagovat
EllNino
a ještě úsměvnější je, že ani kanár Sloane nedokázal dorazit a nestačil oani vedení 6:0 2:0 40:15
Reagovat
Torn
Copak, nálada ti už odletěla do Čech?:D
Reagovat
EllNino
nálada? :D
Reagovat
Davor1
Píšeš, ako by si prvý raz sledoval ženský tenis...
Reagovat
EllNino
promin, ale teď si není schopná udržet servis ...
Reagovat
Torn
Od začátku zápasu ho nemá.
Reagovat
Davor1
Tak je jasné, že to má ťažké, Sloane začala lepšie čítať jej servis a returnuje výborne, celkovo sa prispôsobila jej hre a začala hrať presne to, čo na Karolínu bude vždy platiť. Dosť sa to od toho druhého setu podobá na finále USO, kde Sloane podobným spôsobom vymazala Keys...
Reagovat
Torn
Lépe čte servis? Když hráčka netrefí první podání, je druhé většinou mnohem lépe čitelné a bývá ke středu, to bych přečetl i já na tom kurtu. :D
Reagovat
Davor1
Síce to trvalo, ale spamätala sa.
Reagovat
kada.tom
Zloun dal Sloun kanára a s přídavkem dalších dvou her pustil Zloun do zápasu Sloun, a tak Sloun vyrovnala. Jsem zvědav, která vyhraje :-)
Reagovat
Paseka
A máme po ptákách. St.je ted na koni.
Reagovat
EllNino
Nojo, gem na potenciálních 3:0 byl klíčový, od té doby je Karolína mátoha a Sloane se hodně zvedla, to jde samozřejmě ruku v ruce
Reagovat
slacker
ty statistiky druhyeho setu me budou zajimat, 1 podani nekde 25%? UE?
Reagovat
smazaný uživatel
42%
Reagovat
tommr
39% ...
Reagovat
Fandina
4:5 teď brejk Kájo, pojď!!!
Reagovat
com
no mela by!!! Nechcu treti set
Reagovat
Fandina
já taky ne
Reagovat
Jabadu
No a je po zábavě.
Reagovat
tommr
podání je úplně v hajzlu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Celej zapas kolem 50%
Reagovat
tommr
ve druhým setu hraje prakticky bez prvního podání ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sloan toho stejně moc nevyužívá.
Reagovat
tommr
ani nemusí - ted už se Karolína vyhazuje sama ...
Reagovat
tommr
naprosto nepochopitelnej kolaps naší hráčky ... :(
Reagovat
com
6:0 2:0 a tam se to posralo :/
Reagovat
EllNino
přesněji 6:0 2:0 40:15
Reagovat
Roger_Federer
Je Kaja uplne mimo
Reagovat
Roger_Federer
Nastoupila zbrklost..
Reagovat
dadaft
spíš Sloane začala hrát tak 40% toho, co předváděla v minulých dnech
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Sloan se vrátila na kurt.
Reagovat
Torn
Spíš Karolína se začala neuvěřitelně vyhazovat. :)
Reagovat
EllNino
Už to začíná drhnout ... a to jako dost, místo 4:0 je to 2:2
Reagovat
EllNino
šílenej gem na 3:2 :/
Reagovat
Mac
40/15, 0/30, a oba gemy prohraje, uz se to obraci...
Reagovat
tommr
to je škoda! Karolína soupeřce doslova darovala dobře rozehranou hru ... :(
Reagovat
Roger_Federer
Hraje skvele
Reagovat
historik
no nemohlo to stále jet jak po drátkách jsem čekal kdy se to zadrhne. Ale teda akt škoda z vedení 40:15. Teď bude důležité, jak na to Karolína zareaguje.
Reagovat
Roger_Federer
Nastesti jsem nemel pravdu;)
Reagovat
Holahej
....hráčky, které porazily Kerber a ještě ve třech, pak jsou bez další den bez síly a energie..., Sloane neměla den volna, na rozdíl od Karolíny a je to sakra znát....
Reagovat
Torn
Sloane jí porazila ve dvou 6:3 a 6:3, na kurtu se zrovna dvakrát neunavila. :).
Reagovat
Holahej
...hrály sice dva sety, ale dlouho, 1,41 hod.,160 bodů, byly to krásné, fyzicky náročné výměny, stály spoustu sil, Petra vs KP, 3:6, 4:6, 119 bodů, mnohem kratší časově, málo výměn,plus den volna....,to je prostě znát a vidět, že bez šťávy to není Sloane..., aby mohla ukázat co umí, KP hraje dobře, to musím i jako její nefanoušek uznat, ta Stubbs je přínos a i ve hře je to hodně znát....
Reagovat
Torn
Ale prd..Karolína zase měla letos mnohem víc zápasů, přiletěla z Moskvy atd. :D Jen si vymýšlíš, jak srazit Karolínu.
Reagovat
smazaný uživatel
Takovej výkon jako v prvním setu si Sloan mohla nechat na fed cup.
Reagovat
dadaft
čumím jak puk
Reagovat
FerrariF50
Tak Slon si teda ani neškrt :-D
Reagovat
Mac
tak dobry, jeste si udelat brejk ve druhym, tim ukaze, ze hrat umi, a ten nedulezity zbytek odevzda souperce....
rad bych se pletl...
Reagovat
FerrariF50
Uplně přesnej odhad, i když dalo se to čekat.
Reagovat
tommr
zatím hraje dobře. Nějak se mi to ale nezdá a čekám komplikace ...
Reagovat
Fandina
Kája super. Hezky z přehledem. Věřím tomu, že trenérka/y mají na Káju dobrý vliv a zatím, jak tu hraje spíš trpělivé výměny, než hlavně esa, jako dřív, tak jí to prospívá.

Nádhera Kájo, ještě jeden. Pojď!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
s přehledem
Reagovat
Fandina
Naši pánové trenéři, asi všichni, jsou spíš pro výchovu agresorek, útočnic, z každé pozice a pořád, možná, že pro Káju je to pravé, hezky v pohodě druhou přehrávat. Ne za každou cenu posílat winery.
Reagovat
vendulkabendulka
To bylo ostré. Teď se hlavně ještě neradovat z vítězství, Sloane se rychle oklepe a bude zlobit.
Reagovat
ivecka
waw
Reagovat
George_Renel
Nemělo to chybu. Ty jen tu úroveň udržet. Víme jak to Karolína po snadném vedení dokáže zmotat.
Reagovat
Krisboy
Ty woe!!!

:D
Reagovat
com
to asi nikdo necekal, ze da na TM kanara zrovna Karolina :D
Reagovat
historik
Ta to jsem teda opravdu nečekal!
Reagovat
ivecka
Karolína hraje výborně, trpělivě. 5:0, dělá mi radost holka jedna...
Reagovat
com
4:0 zatim dost dobry :)
Reagovat
tommr
až podezřele dobrý ... :)
Reagovat
tommr
dobrej začátek. Po tom nepodařeným smeči jsem se bál, že Karolína ztratí podání, ale zatím se drží ...
Reagovat
Torn
No, komentátoři říkali, že to bylo světlem, že se netrefila, tak nevim. :D:D
Reagovat
Marduch
Tommruj dal, zatim to funguje, bezva:p
Reagovat
Fransoas
Svitolina to uhrála trochu se štěstím,ale přál jsem jí to.Gratulace k postupu do finále.Jěště,že ta Bertens nevyhrála.Měla by čumáček hodně nahoře.Její informace,že si tento turnaj "zasloužila ", se mi zdála trochu zvláštní.Kdyby to definovala jinak - bylo by to přijatelné.Kdyby Simona neodstoupila,tak byla pouze náhradnicí.
Reagovat
Torn
Hlavně jí vzdala i Osaka. :)
Reagovat
Fandina
Viděla jsem dva poslední sety a chce se mi říci, že lepší prohrála. Nicméně, Svitolina se mi moc nelíbila pasivní hrou, Kiki zase tím, že hrála aktivněji, ale dělala chyby. A Svitolina nakonec zahrála hezky na MB, takže si to u mě trochu vyžehlila.
Reagovat
Fandina
Kiki se mi líbila víc, ale dělala chyby.
Reagovat
vendulkabendulka
Bertens je imho tenisovější a je lépe schopna měnit strategii podle vývoje zápasu. Ale dneska to v klíčových momentech nezvládla. Hrála líp, přesto byla nakonec horší.
Reagovat
Fandina
Jj, na hru Kiki se líp dívalo, ale zase Svitolina byla všude a to je také umění.
Reagovat
Roger_Federer
Obavu, ze Kaju Stephens zaslape do koberca :)
Reagovat
blixa
Možná zašlape, možná nezašlape, who knows ...
Reagovat
tommr
hraje se na (pomalým) hardu. Na koberci by byla Karolína favoritkou ...
Reagovat
tommr
poprvé na turnaji slaví postup (mírná) favoritka ...

Pro naše hráčky to znamená, že Petra klesla v žebříčku na 7.místo a Karolína zatím zůstává na 8. místě. Z elitní osmičky už je letos nikdo nevystrnadí ...
Reagovat
smazaný uživatel
to neni pravda, cos napsal...
Reagovat
blixa
Justine, měl bys ty drogy nějak omezit ;-) Samozřejmě že to je pravda, co napsal.
Reagovat
kada.tom
Elině výhru moc přeju, ale teda byla to bitva jako řemen, Bertens nedala nic zadarmo a často byla lepší. Elina to ale zvládla, takovou finálovou řež se Sloane bych si uměl představit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ufff. Jdeme do třetího.
Kiki měla vyhrát 2. set snadněji - do stavu 5:4 a 40:0 body získávala a rozdávala hlavně ona... Koncovka byla oboustranně nervozní. Víc jsem věřil Elině.
Už v koncovce 1. setu byla Kiki netrpělivá (zakončit dvojchybou?)...
Trpělivost, Kiki. V ruce to máš, tak vydržet!
Reagovat
dadaft
dobrý tenis, zasloužený rozhodující třetí set
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nervozní, ale dramatický.
Jsem zvědavý, komu 2. gem ve 3. setu vzal víc sil.
Reagovat
milik254
5-4, 40-0

Haha.
Reagovat
tommr
slušnej kolaps těsně před cílem ...
Reagovat
Torn
Překvapivě, Elina vypadala, že ten druhej set projede, ale na to, že nemají až tak agresivní hru, tak dneska docela chybují.
Reagovat
milik254
Kdyby to bylo ve třetím setu, tak by to bylo před cílem, takhle je cíl pořád ještě daleko.
Reagovat
tommr
no tak před dílčím cílem abys měl radost ...
Reagovat
tommr
a nakonec ten třetí set přece jen bude ...
Reagovat
Torn
No, zatím tedy nic moc, hlavně Elina je nějaká úplně z formy.
Reagovat
smazaný uživatel
je to docela nuda, druhy match bude urcite lepsi
Reagovat
Torn
No nuda, spíš jsem myslel, že nebudou dělat tolik chyb. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist