Češky ve Stuttgartu válí dál! Na postup Plíškové navázala po cenném skalpu i Vondroušová

24. 4. 2018, 14:18
Aktuality 118
WTA STUTTGART - O víkendu české tenistky na antuce ve Stuttgartu vybojovaly postup do finále Fed Cupu a dnes na stejném kurtu úspěšně vstoupily i do turnaje WTA Premier. Karolína Plíšková odstartovala výhrou 6-2 6-2 nad Nizozemkou Kiki Bertensovou, Markéta Vondroušová pak stejným výsledkem a rovněž bez ztráty podání smetla domácí bývalou šampionku Julii Görgesovou. Neuspěla jen Barbora Strýcová proti loňské šampionce.
Kar. Plíšková (© j48tennis.net)

Karolína Plíšková si nezvykle rychlou antuku ve Stuttgartu 'osahávala' už minulý týden během Fed Cupu, v němž o víkendu pomohla jedním bodem k českému postupu do finále. A delší čas na adaptaci nyní může prodat v úspěch na podniku WTA Premier.

První kolo šestadvacetiletá Češka suverénně zvládla, když za hodinu hry přehrála 6-2 6-2 Nizozemku Kiki Bertensovou a oplatila jí pět let starou porážku z pařížské haly.
Pátá nasazená Plíšková vstoupila do utkání razantně a získala jedenáct fiftýnů v řadě. Teprve pak se soupeřka oklepala a ve čtvrté hře si dokonce vypracovala tři brejkboly, česká hráčka ale všechny odvrátila a ujala se vedení 4-0.

Po vyrovnané pasáži, v níž si obě tenistky držely bez problémů vlastní servis, se favoritka znovu prosadila v páté hře druhého setu. Soupeřce už nepovolila ani game a po hodině proměnila druhý mečbol.

"Už jsem tady týden, kurt i prostředí znám a cítím se tady dobře," řekla Plíšková v rozhovoru na dvorci. "Tohle je nejrychlejší antuka, na které jsem kdy hrála. Navíc se hraje v hale, což mi vyhovuje. Snad tady zůstanu co nejdéle," doufala, že při svém třetím startu v turnaji vylepší dvě předchozí čtvrtfinálové účasti.

Svou příští soupeřku se dozví až ze středečního souboje Španělky Carly Suárezové-Navarrové s ruskou kvalifikantkou Veronikou Kuděrmetovovou.

Večer se o překvapení postarala Markéta Vondroušová. Osmnáctiletá rodačka ze Sokolova v předchozích třech dnech vyhrála tři třísetové duely v kvalifikaci a dnes na vítězné vlně pokračovala i proti domácí favoritce Julii Görgesové.

V posledních měsících ve výborné formě hrající světovou jedenáctku, která se jen těsně nevešla mezi osmičku nasazených a před sedmi lety ve Stuttgartu triumfovala, smetla dvakrát 6-2. Proti o jedenáct let starší Němce, která o víkendu podlehla Petře Kvitové a porazila Karolínu Plíškovou, spáchala jen pět nevynucených chyb a po svém podání ztratila pouze šest míčků.

Výhrou nad jedenáctou hráčkou světa Vondroušová vyrovnala svůj nejcennější skalp z letošního Indian Wells, kde si vyšlápla na Johannu Kontaovou. Celkově má nyní s hráčkami Top 20 bilanci 3-4.

O postup do čtvrtfinále a první výhru nad hráčkou elitní desítky si česká naděje zahraje se světovou čtyřkou Jelinou Svitolinovou. S o pět let starší Ukrajinkou si už letos zahrála v Dauhá a prohrála s ní ve dvou setech.

Z tria českých tenistek dnes na antuce ve Stuttgartu neuspěla jen Barbora Strýcová. Dvaatřicetiletá plzeňská rodačka nestačila na domácí obhájkyni titulu Lauru Siegemundovou, které podlehla po téměř dvouhodinovém boji 4-6 3-6.

Čtvrtá Češka v soutěži Petra Kvitová se s další Němkou Angelique Kerberoou utká až ve středu.

Maria Šarapovová, která v posledních týdnech laborovala s bolavým předloktím a od 8. března nehrála, neukončila tři měsíce dlouhé čekání na výhru ani ve svém prvním letošním zápase na antuce. Ruská šampionka z let 2012 až 2014 podlehla 6-3 6-7 4-6 Francouzce Caroline Garciaové, když v rozhodující sadě neudržela vedení 2-0, a připsala si čtvrtou porážku v řadě.

Garcíaová, která porazila Šarapovovou až na pátý pokus, se ve druhém kole utká s patnáctiletou Ukrajinkou Martou Kosťukovou. Ta na úvod dne přehrála 6-4 6-1 domácí Antonii Lottnerovou a navázala na úspěšně absolvovanou kvalifikaci.

• WTA PREMIER STUTTGART •
Německo, antuka / hala, 861.000 dolarů
úterní výsledky (24. 04. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kar. Plíšková (5-ČR) - Bertensová (Niz.) 6-2 6-2
Vondroušová (ČR) - Görgesová (Něm.) 6-2 6-2
Siegemundová (Něm.) - Strýcová (ČR) 6-4 6-3
Garciaová (6-Fr.) - Šarapovová (Rus.) 3-6 7-6(6) 6-4
Kosťuková (Ukr.) - Lottnerová (Něm.) 6-4 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

118
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Hector21
jupííííííííí Světlouš jde taky dál....
Reagovat
tommr
bude ve druhém kole hrát s ruskou kvalifikantkou Veronikou Kuděrmetovovou. To je pro mě veliký překvapení, protože jsem napevno počítal s těžkým bojem proti CSN. Tu Rusku vůbec neznám, ale zřejmě musí být docela dobrá když vyřadila CSN. Nevíte někdo o ní trochu víc?
Reagovat
George_Renel
Myslím že se o ní zmiňoval Haitik v predvčerejším reportů.
Reagovat
tommr
jj máš pravdu. Díky za tip ...
Díval jsem se i na výsledky jejích letošních zápasů a Stuttgart je její první opravdu povedenej turnaj. Karolína bude každopádně jasná favoritka ...
Reagovat
horska.kraslice
To byla Karlička taky.
Reagovat
tommr
CSN zřejmě soupeřku podcenila. Podobnou chybu snad Karolína neudělá ... :)
Reagovat
lars
videl jsem cast zapasu a v tom V.K. hrala rychlymi udery s vykonem top 30. V 1.setu odvratila 2 SB primymi body ze sveho podani.
Reagovat
Hector21
co tam zase vytváříš Nasťo...

Kristova noho...:(
Reagovat
blixa
Nemůžeš chtít zázraky, zatím se drží ;-) Ale za ženu si ji vezmi ty :D
Reagovat
Hector21
nekomentuji, beru ;)
Reagovat
Hector21
pfff, to bylo o prsa čínské gymnastky
Reagovat
Haitik
Tak dneska jsem do arény dorazil okolo poledne a vzhledem k tomu, že mě první zápas na centr kurtu moc nezajímal, šel jsem rovnou na kurt číslo 2, který už teď slouží jen jako tréninkový.. :D zrovna když jsem scházel schody, tak jsem viděl Petru, jak zrovna odchází s Vaňkem.. možná přijít trochu dřív, tak bych jí viděl trénovat.. :D Na kurtu číslo 2 nyní trénovala Kerber a myslím, že už se připravovala na zápas s Petrou, protože měla hitting partnera leváka a trénovali spolu především return abpak Angie trénovala podání a první úder po podání.. No, dostávala celkem na prdel.. :D Pak když už jsem se zvedal, že půjdu pomalu na zápas Karolíny, tak přišla trénovat moje Maruš! :D Nebo spíše tak lehce se rozehrát před zápasem s Garciou.. Maruš přivedla i celý svůj team a jednu tvář jsem vůbec neznal a netuším kdo to je, ani.jakou funkci má! Na začátku tréninku si četl nějaký deník, pak stal v rohu a podával občas míčky a když byl konec tréninku, tak si něco načáral do toho deníku a šel! :D Ta intenzita tréninku oproti Kerber byla neskutečně jinde, Maruš si po pár minutách vždy dávala přestávky na pití a tak, kdežto Angie jela 20-25 minut nepřetržitě.. :D Ale byl to velmi rychlý trénink Mashy.. Když už na kurt přišla Ostapenko a Svitolina, tak se Maruš co nejrychleji sebrala a mazala pryč :DD chtěl jsem zkusit štěstí a vyfotit se s ní, ale opět jsem neuspěl.. :-(( Pak už jsem šel na centr kurt na Karolínu.. Celkem dominantní výkon, není skoro co vytknout, od Kiki jsem čekal víc, ale dneska nebyl její den.. Pak už přišla na řadu Maria.. Strašně mě štve a mrzí, že prohrála, tákhle těsně je to prostě k naštvaní.. Ale myslím, že odehrála celkem slušný zápas, samozřejmě, že nějaké chyby navíc tam byly, ale na první zápas po dvou měsících celkem slušný.. :-) Tak snad se už chytne v Madridu..
Reagovat
Haitik
překvapila mě, kolik dala es dneska.. :D Bylo hodně zajímavý sledovat Garciu jak returnuje.. Nevím jestli to bylo na streamu vidět, ale v 1. setu Garcia dokonce první servis Mashy returnovala v kurtu, což taky myslím, že byl důvod proč si na returnu moc neskrtla, Maria servírovala skvěle.. Od druhého setu si Garcia stoupala dál a dál, až nakonec ke konci zápasu skončila tak metr (?) za základní čárou a hned rerurnovala o mnoho lépe..
Po tomhle jsem si musel dát něco na nervy, tak jsem zvolil pivo a svatý český teda :DD
Mashy zápas byl hodně dlouhý, takže skoro žádná pauza mezi večerními zápasy nebyla, takže to bylo fajn.. Dnešní výkon Julie byl naprosto příšerný, ta snad nebyla schopná dát dva míče za sebou do kurtu.. Markéta ale hrála hodně dobře, skvěle returnovala a naprosto výborně si vybírala momenty, kdy zahrát kraťas, myslím, že Jule nedobehla ani jeden.. celkem utrpení prou fanoušky.. Děda vedle mě to dokonce zalomil.. :DD a na konec zápas Báry a Laury.. :-) Laura mi přijde i víc populární tady než třeba ta Julie a ani se moc nedivím, hraje hodně pohledný tenis.. ;D Bára bojovala, nehrála ani tak špatně, ale vždy měla jeden gem, kdy se prostě vykravila, dala nějaké chyby a Laura toho využila! Naa tom zápase snad byli skoro všichni češky, které jsem ještě v turnaji.. viděl jsem tam Petru a Vaňka, pak trenéra Markéty.. Celkem živo! :D Občas po chybě Laury jsem byl snad sám kdo tleskal a jeden děda nedaleko, kterého jsem si všimnul, mě za to pokaždé vraždil pohledem.. Ale myslím, že celkově pěkný zápas.. :-) Arénu jsem opouštěl celkem pořád smutný z Mashy zápasu, ale tak bylo na ní vidět, že pořád chce vyhrávat a tak! A hlavně mi přišla, že je taky konečně zdravá a to je asi nejdůležitější.. Tak zítra taky vypadá skvěle.. :-)
Reagovat
Aussie
Tleskat na chyby soupeřky je nešvar, který se rozmohl až v nedávné době. Dřív by to mezi tenisovými fanoušky bylo prostě nemyslitelné!
Reagovat
PetaM
Pokud jde o hezkou výměnu zakončenou chybou nevidím důvod nezatleskat :)
Reagovat
Aussie
Je rozdíl v tom tleskat chybě a hezké výměně.
Reagovat
janek_da
takže včera jsi měl rozchechtaný den, super deník
Reagovat
janek_da
Lauře se podle mě o to víc fandilo, že se vrací po nechutném zranění.
http://www.tenisportal.cz/zpravy/siegemundova-prijde-o-french-open-kdo-dalsi-mozna-v-parizi-nenastoupi-20767/
Reagovat
dadaft
Laura je přímo ze Stuttgartu, vyrostla tam a žije tam, tak proto se ji fandí nejvíc.

s tím pivem je to pravda - české pivo je nejlepší na světě.
Reagovat
George_Renel
Opět díky za referát. Chápu zklamání fanouška MŠ, ale říkám jedno. Kdyby si účast vybojovala v kvalifikaci jak by jejímu postavení a momentální výkonnosti a věku příslušelo, mohlo by jí býti někomu i líto. Také se mohla v Q rozehrát. Takto to dopadlo jak mělo. A z mého tenisového pohledu hrála Ruska hodně špatně a mimo dervisu neměla vůbec co nabídnout.
Osobně jsem považoval zápas Markéty s Julií za tenisově záživnější a zábavnější a také to aspoň trochu odsýpalo a nebyla nekonečná čekání na servisy.
Bára - zdálo se mi - hrála hluboko pod své možnosti a soupeřku moc nepotrápila. Bohužel. Vrchol úvodního kola myslím uvidíme až dnes. -angelika rozhodně nebude doma chtít zanechat špatný dojem dvěma porážkami v řadě.
Tolik z pohledu TV diváka. .-)
Reagovat
Fandina
Bára podle mě mehrála špatně, ale Laura byla hodně dobrá. Barču držela za základní čarou a hrála křížem, takže ji moc ke hře nepustila. V podstatě si Baraču povodila.
Reagovat
Fandina
Pěkné vyprávění z tenisu, jsi dobrý. A máš pravdu v tom, že sledovat zápas v TV nebo stremu je výborné, člověk si udělá obrázek o hře a třeba slyší i rozhovory s trenéry na kurtu, když tam nejsou reklamy :-)). Ale být přímo na turnaji má jednu velikánskou výhodu, že vidíš i tréninky a to v telce není a může být v osobním kontaktu. Je to něco jiného, než se dívat na televizi. A také super zážitek. Samozřejmě, prostředí, občerstvení atd..
Reagovat
tommr
dosavadní bilance ve Stuttgartu zatím jasně vyznívá pro naše holky. Dvě výhry pro nás získaly Petra a Markéta, jednu přidala Karolína. Zítra nás čeká ještě poslední česko-německej souboj ve kterým si zopakujou víkendovej FC zápas Petra s Kerberovou ...
Reagovat
EllNino
Laura se opět probouzí, věřim jí i proti CoCo/Sloane :) ...

Baru, těch singlových proher zasebou už je moc (5), snad se chytneš v Praze, kde jinde než doma :)
Reagovat
com
jak Strycovou vypiskali :D
Reagovat
Fandina
moc ne
Reagovat
com
ale jo, nerozumis tomu!
Reagovat
Fandina
Pískali, protože diskutovala. Vypískání vypadá jinak. Vůbec tomu nerozumíš.
Reagovat
lars
o cem bara diskutovala ?
Reagovat
smazaný uživatel
že nemá trenéra...
Reagovat
Fandina
O nějakém autu neautu.
Reagovat
tommr
nehraje vyloženě špatně, ale něco tomu prostě letos chybí ... :(
Je taky zajímavý, že v hledišti se to jen hemží trenérama, ale zrovna Bářin trenér tam jako obvykle není. Kotyza je prostě línej jako prase ...
Reagovat
horska.kraslice
Krupa s ní taky nejezdil, fungoval pro Báru jen na telefonu :-(
Reagovat
FulnekUltras
svůj hejtovací objekt si tady najde opravdu každý ;-)
Reagovat
George_Renel
Já bych tedy řekl, že vyloženě špatně hrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Týden tam měla ty nejlepší trenéry, na co by mu platila cestovní výdaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezklamal jsi...
Reagovat
VlS
Buď vopatrnej, jak Davidovi někdo něco udělá, tak si policajti půjdou rovnou pro tebe. To už je obsese.
Reagovat
horska.kraslice
je stejně případ. Celý rok je v hibernaci a nechá se probudit vždycky jen na Stuttgart.....
Reagovat
Torn
Ona je něco jako Simon Phoenix z Demolition mana. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ona hlavně rok nehrála, od Norimberku.
Reagovat
horska.kraslice
No právě, byla v hibernaci :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Měla tam i slabší chvilky, i když takhle hrála i loni, nahoru dolů, ale celkově si šla za vítězstvím odhodlaněji, než Bára. Letos asi titul nezíská, ale hlavně, že zase hraje.
Reagovat
com
ta Siegmund je tak trapna na tom podani, pul hodiny cumi do blba, nez si nahodi.. horsi jak Nadal
Reagovat
Torn
Jsem to chtěl akorát napsat. :D Nejen, že je mi nesympatická,ale ještě tyhle její prodlevy. Už loni tim srala Káju. :D No, oni jim zdržování pěkně krouhnou. :D:D
Reagovat
Fandina
Petra s Vaňkem a vedle nich Dlouhý v hledišti.
Reagovat
tommr
dneska předvedla nečekaně kvalitní výkon hlavně na servisu. Její bilance W/UE=12/5 je proti tak těžký soupeřce skvělá a jasně ukazuje, že dneska byla Markéta skoro bezchybná ...
Za zmínku stojí, že za nečekanej postup do druhýho kola získá Markéta 55 bodů do žebříčku což je víc než dvakrát tolik co získala za tři těžce vydřený výhry v kvalifikaci dohromady ...
Reagovat
bIbec
Jule byla hlavně příšerná na returnu. To bylo něco tak šíleného, že za to by se musela stydět i Petra ve svých nejhorších dnech. Jako já víc než že bych byl nějak unešený z Markéty, tak sem soucítil s tou Julií a tím publikem. Strašně rozpačitý výkon. Markétu vůbec neprověřila. Ale je to asi jedno. Ona Svitolina stejně hraje úplně jinak.
Reagovat
tommr
no však ona má Goergesová s Petrou hodně společnýho a když jí to nejde tak to opravdu stojí za to. Markétu je ale třeba pochválit, že dneska dobře servírovala a soupeřce to nijak neulehčovala dvojchybama ... :)
Reagovat
Torn
Tak furt je to hráčka TOP10-20, že neměla svůj den neznamená, že výhra není cenná. Přestože neměla Jilue svůj den, tak měla pasáže, kdy byla docela nebezpečná.
Reagovat
tommr
já bych dokonce řek, že skalp Goergesový je to nejcennější co kdy Markéta zatím získala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak už taky mlaskla Johanku, ta má větší turnajové úspěchy.
Reagovat
tommr
Konta byla v Indian Wells kde jí Markéta porazila shodou okolností taky světová jedenáctka, ale máš pravdu, že v kariéře zatím dosáhla větších úspěchů než Goerges ...
Reagovat
Dobry-den
Vůbec bych se nezlobil, kdyby se Markéta svého jednoznačně největšího skalpu dočkala už ve čtvrtek.
Reagovat
tommr
jj to by byla bomba. Letos v Doha sice Markéta se Svitolinou prohrála, ale soupeřka jí nijak výrazně nepřehrávala. Uvidíme jak to bude na antuce ...
Reagovat
horska.kraslice
Bude záležet hlavně na tom, jak Markétě půjde podání.
Reagovat
tommr
kdyby Markétě šlo podání aspoň tak jako dneska tak by nemusela bejt úplně bez šance ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně!
I mně se těch 10 km běželo celkem na pohodu :-)
Reagovat
Torn
Líbí se mi, že Kája s Maky drží basu a dokonce to jedou na stejné skóre, o to víc mne krká, že to vidim zase jenom ze záznamu. -.-
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem viděl. dobře hrála.
Reagovat
Pavlis
Skončil česko-německej Fed Cup, načež se hrají další duely stejných národností, akorát na WTA. Ale dějiště je stejné. Je to hodně tenistkami z obou zemí, jsme prostě dobří. Samozřejmě, určil to los, ale i tak dobrá zajímavost. Markétě gratuluji. Julia se komplet vyházela nebo dělala hrozný chyby.
Reagovat
Fandina
super hra a gratulace veliká. Julča jak známo hraje nahoru a dolů, umí se vyházet, ale Markétka hrála super trpělivě a moc se mi líbila. Gratulka Maky. Pěkná hra.
Reagovat
George_Renel
Markéty tenis baví.Dnes Němku vůbec nepustila do hry, byla dokonce lepší i na servisu.
Škoda že neměla trenéra v Americe.
Reagovat
tommr
je pěkně "voražená". Takovou drzost na mečbol si jen tak někdo nedovolí ... :)
Reagovat
Andrew89
jojo to máš pravdu. Myslim, že proti Elině není bez šance..přece jen Elina je lepší na hardu
Reagovat
tommr
Svitolina bude mít ale proti Markétě obrovskou výhodu v tom, že bude odpočatá. Markéta má v nohou 4 těžký zápasy ve 4 dnech a to nikomu nepřidá ...
Reagovat
janek_da
dneska to byl trenink. Spíš bych se bál, že se jí rozleží bolest v noze, jak upadla
Reagovat
tommr
jj to byl ošklivej pád. Snad to ale vypadalo hůř než to ve skutečnosti bylo ...
Reagovat
Fandina
:-)) Na kurtu byl myslím po prvním setu, ale co říkal nevím, protože na O2 byla reklama :-)).
Reagovat
Fandina
Sorry, to patřilo dolů.
Reagovat
janek_da
se jí ptal, jestli je připravená na to, že Julča začne hrát líp
Reagovat
lars
to zahrala na doporuceni sveho trenera, ktery beh Julie na kratas popsal jako beh nosorozce :)
Reagovat
tommr
to fakt řek? Já jsem si ani nevšim, že by Markéta dneska měla nějakej OCC ... :)
Reagovat
lars
po 1. setu
Reagovat
tommr
tak to jsem propás, protože jsem si zrovna odskočil. K nosorožci bych ale Goergesovou nepřirovnával ani v žertu. Ona dovede být hodně rychlá což několikrát předvedla i dneska. Když se ale Markétě kratas povede jako třeba při tom mečbolu tak se to dá doběhnout jen těžko ... :)
Reagovat
bIbec
Můra v sukni už bude ale jiná kávička.
Reagovat
janek_da
proč můra?
https://i.pinimg.com/originals/53/90/ea/5390eaa6455606d3cfb6d23d819ad015.jpg
Reagovat
bIbec
:-)
Reagovat
Andrew89
hrala skvěle...Julii k ničemu nepustila...suoer
Reagovat
lars
Julii pustila k jejim UEs :)
Reagovat
EllNino
Nádhera :) !
Reagovat
Dobry-den
A to jsme se té Julči tak báli ;-)
Reagovat
historik
Člověk si říká, jestli je tohle stejná hráčka, která hrála v neděli Fed Cup. Ale dobře pro Markétu, hrála přesně tak, jak bylo potřeba, soustředěně, s minimem chyb a tak aby vrátila co nejvíce míčků.
Reagovat
tommr
Goergesová zahrála totéž co v sobotu proti Petře. Když narazí na soupeřku, která je ve formě tak se často složí. To u ní platilo vždycky ...
Reagovat
tommr
škoda toho neproměněnýho brejkbolu za stavu 4:1 - už mohlo bejt po zápase. Markéta to má ale i tak skvěle rozehraný a snad už to dotáhne ... :)
Reagovat
EllNino
Markétko jedem, ještě jedna hra :)
Reagovat
dadaft
TO JE DRŤ !!!
Reagovat
lars
Antuka je vetsinou nejaka drt :)
Reagovat
Fandina
Markétka hezky, tak ještě dva game Maky. Pojď!!!
Reagovat
Dobry-den
Bude skreč?
Reagovat
Dobry-den
Škoda, chtělo to brejk. Teď se Julča rozjede a bude zle.
Reagovat
bIbec
tvl, co ta Jule vyvádí, to je katastrofa. Dobře pro Maky!
Reagovat
bIbec
hmm, ale teď 4 super míčky. Že by se nakonec ještě zvedla?
Reagovat
tommr
to byly 4 zbytečný chyby od Markéty ...
Reagovat
Andrew89
jede! Pojd ještě jeden!!!!
Reagovat
historik
Je to sice jenom první set,ale dobře tam Markéta ty němčoury v hledišti umlčela, navíc Julia je taky nějaká podrážděná.
Reagovat
smazaný uživatel
Maky, dej jí!!!
Reagovat
George_Renel
1. set julie hidně podcenila. Uvidíme zda jí Markéta dovolí vrátit se.
Reagovat
tommr
Markéta hraje zatím velice soustředěně a s minimem chyb což je potěšující hlavně na servisu ... :)
Reagovat
Dobry-den
Julča jen zatím nečekaně dost mimo, naopak Markéta hraje nadprůměr, zejména servis jí překvapivě funguje. Tak snad jí to vydrží. ;-)
Reagovat
com
jojo, dneska buou cesky 1OO%ni, i Siegmundka po marodce by nemela delat problemy :D
Reagovat
tommr
jj v prvním setu myslím neudělal ani jednu dvojchybu což je u ní skoro nevídanej jev ... :)
Reagovat
lars
papirova kvalita souperky ji asi nedovolila mensi koncentraci na servis :)
Reagovat
tommr
taky se mi zdá, že Markéta hraje občas trochu lehkovážně. Dneska hraje s maximální koncentrací a je to hned znát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonce Julia má jen 1 eso a 3 dvojchyby. Markéta zatím 1- 1
Reagovat
Frick
Na Twitteru mne začal sledovat Josef Kokta :-D
Reagovat
FulnekUltras
prožeň mu štiku
Reagovat
Frick
Twl, ale to je dědula, takovej. Snad je asi o 10 let starší než pOrnellin fotr. Ten je už ale taky takovej vetchej. :-D

Bude to sranda.
Reagovat
Torn
Tím bych se moc nechlubil :D:D
Reagovat
dadaft
Maky zatím skvěle, tak jen tak dál, ať jsou dnes samé dobré zprávy. ))
Reagovat
tommr
začala dobře. Snad zvládne závěr prvního setu líp než proti Witthoeftový ... :)
Reagovat
Fandina
Na O TV Tenis teď opakují zkápas Káji s Bertens a koukám, že mají obě holky ovázané levé stehno a K8ja má nové oblečení, u ní dost nezvykle konzervativní, tmavé barvy a skládaná sukně.
Reagovat
tommr
jj trochu mi to dělá starosti, ale na jejím pohybu to nebylo nijak znát. Snad je to jenom prevence ...
Reagovat
Torn
Se mi teda nejvíc líbila v tom, co měla v Singapuru.
Reagovat
kada.tom
Paráda! Meldoniova to nedala! Výborně :-)
Hned bude ten Stuttgart koukatelnější a nebude Rusanda blokovat centrkurt :-)
Reagovat
Dobry-den
Výborně. Takových dobrých zpráv není nikdy dost. ;-)
Reagovat
tommr
dneska podala velice dobrej výkon srovnatelnej s tím sobotním proti Kerberový. Výhra nad Bertensovou je cenná i když ta dneska nic moc nepředvedla. Je to ale jinak dobrá antukářka a letos vyhrála Charleston ...
V příštím kole Karolínu čeká nejspíš Suarez Navarrová což je hráčka zhruba na stejný úrovni jako Bertensová. Letos jí už Karolína jednou porazila v Dubaji i když až po těžkým třísetovým boji. Snad to dokáže zopakovat i na rychlý antuce ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist