Plíšková zdolala Šafářovou i podruhé

3. 10. 2016, 08:43
Aktuality 159
WTA PEKING - Karolína Plíšková vyřadila po setech 6-7 6-1 6-4 svou krajanku Lucii Šafářovou i v Pekingu. Minulý týden ve Wuhanu stačily Plíškové dva sety. Šafářová tedy končí podruhé ve dvou týdnech na raketě mladší z obou Češek. Plíšková si ve druhém kole zahraje s vítězkou duelu mezi Louisou Chiricovou a Darjou Kasatkinovou, které momentálně bojují na kurtu č. 7.
Karolína Plíšková

Karolíně Plíškové se po dnešní výhře nad Lucií Šafářovou přiblížila účast na Turnaji mistryň. Scénářů je hned několik, ale pokud čtyřiadvacetiletá Češka postoupí až do čtvrtfinále, má jistotu, že si letos v Singapuru zahraje. Rodačka z Loun však může mít jistotu účasti na vrcholu sezóny už po dnešních zápasech. Pokud Madison Keysová nezvládne dnešní duel s Kristinou Mladenovicovou, může Plíšková slavit.

Stejně jako minulý týden ve Wuhanu, i dnešní duel Češek v Pekingu zvládla lépe šestá hráčka světa. Plíšková si tak připsala již pátou výhru nad Šáfařovou ze sedmi vzájemných zápasů. a premiérový vítězný zápas v hlavní soutěži turnaje kategorie Premier Mandatory v Pekingu.

V prvním setu nebyl k vidění ani jeden brejkbol, obě hráčky si držely servis bez problémů, Plíšková pouze jednou musela hrát přes shodu. O osudu první sady tak musel rozhodnout tie-break. Ten se vyvíjel lépe pro Šafářovou, která si vypracovala za stavu 6-5 setbol. Dvěma ztracenými podáními však nabídla první setbol své soupeřce. Plíšková ale při svém podání setbol nevyužila, naopak ztratila oba fiftýny a Šafářová už si druhou šanci na zisk prvního setu vzít nenechala.

Plíškovou ztráta první sady psychicky nerozhodila. Druhé dějství ovládla za pouhých 24 minut, když ani v tom nečelila brejkbolu a své dvě šance na brejk vždy využila. První a klíčový brejk rozhodující sady se povedl mladší z obou Češek. Šafářová sice vedla již 30-0, ale dvěma dvojchybami a nevynucenými chybami své kolegyni z fedcupového týmu v sedmém gamu třetího setu hodně pomohla.

Čtyřiadvacetiletá Plíšková musela v další hře čelit prvním dvěma brejkbolům soupeřky, ale výhodu brejku nepustila. Za stavu 5-4 šla Plíšková podávat na výhru, Šafářová se ještě snažila zdramatizovat vývoj utkání a vypracovala si vedení 30-0. Plíšková však vytáhla solidní podání, vývoj gamu otočila a využila hned svůj první mečbol.

Ve druhém kole se utká světová šestka s Darjou Kasatkinovou, s níž zatím hrála dvakrát a má vyrovnanou bilanci 1-1.

• WTA PREMIER MANDATORY PEKING •
Čína, tv. povrch, 5.424.394 dolarů
pondělní výsledky (03. 10. 2016)

Dvouhra - 1. kolo
Karolína Plíšková (5-ČR) - Šafářová (ČR) 6-7 (7-9) 6-1 6-4
Svitolinová (16-Ukr.) - Mariaová (Něm.) 6-2 6-2
Gavrilovová (Austr.) - McHaleová (USA) 6-4 6-4
Dvouhra - 2. kolo
Muguruzaová (2-Šp.) - Putincevová (Kaz.) 6-2 7-6 (7-5)
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

159
Přidat komentář
blixa
Kikino, Kikino, ty seš kopýtko ...
Reagovat
Fanda67
Tak ona ti nestačí prdelka s koťátkem, ona už i Kikina :-)
Ale seš hodnej že ses jí ujal, když ji Monty vykopnul :-))
Reagovat
blixa
Já ji měl vždycky v oblibě ;-)
Reagovat
PetaM
Kikina je super. Nebojí se vyjádřit svůj názor.
Reagovat
marekv
Já si myslím, že už to je u Lucky o fyzických možnostech. Věk nezastavíš, ty virózy taky nepomohly. Naopak Kája je na vrcholu svých sil.
Reagovat
misa
Před 16 měsíci hrála finále antukového grandslamu jak v singlu, tak deblu, takže bych to na věk nesváděl. Co se týká nemocí, tak je to horší, ale v současnosti je u Lucky největším problémem sebedůvěra a absence trenéra, který by ji povzbudil. Že dá v jednom gemu 2, 3 dvojchyby a v tom dalším pak zase skvěle podává přece není zapříčiněné tím, že je jí skoro 30.
Reagovat
tommr
dneska opět ukázala, že je momentálně českou jedničkou zaslouženě. Už před zápasem měla jistotu, že se kvalifikuje na letošní TM a její výhra to jen potvrdila ... :)
Lucka Šafářová dneska nehrála špatně a jsem si jistej, že se zase chytí a bude zase vyhrávat. Chtělo by to ale taky trochu štěstí na los. Určitá výhoda dnešní prohry je pro Lucku v tom, že se může soustředit na debla a zkusit vyhrát další turnaj. Pozice světový deblový jedničky by pak byla zase o něco blíž ... :)
Reagovat
Frick
Od začátku hardu jsem neměl možnost sledovat Lucčiny dva vítězné zápasy nad Gavrilovou a Lepčenkovou, zato vyjma zápasu s Kájou ve Wuhanu jsem viděl všechny ty zkur... porážky.

Tak mne to zkrátka mrzí a se.re, že nemůžu vidět Lucku se radovat po vítěznym singlu. Úspěch v soutěži pro singlový odpadlíky to nevynahraděj. Kdyby Lucka šla na US IOpen o kolo dál v singlu (kor přes Halep) za cenu toho, že by vyfičela v deblu, tak bych to klidně vyměnil.
Reagovat
EllNino
Co mám říkat já ? Moje stejně stará oblíbenkyně Jarka Gajdošová možná ukončí po australské šňůře kariéru, je jí 30, znovu začínat nebude podle mě, začínala už několikrát a těžko se jí bude chtít ještě vracet, využije nějaký divoký karty a ahoj :/ ...a taky to tak musím brát, protože nic jinýho mi nezbejvá, Lucka je oproti tomu ve snový pozici, je zdravá, příští rok se může klidně vrátit do dvacítky, tak nehroť, jsou horší věci na světě a je to jen tenis ...
Reagovat
Frick
Ono to prostě je ohromný zklamání. Po vítězný Praze jsme všcihni doufali v to, že to všechno zlý a ošklivý je fuč a místo toho se Lucce nepovedl jediný turnaj. Jediný. Wimbledon byl dobrý jen ziskem 240 bodů, jinak to byla vyjma R64 děs a hrůza.
Reagovat
Frick
A Paříž. Dejme tomu.
Reagovat
misa
A kdyby Bethanie využila ve Wimbledonu některý z mečbolů, mohla Lucka letošní sezonu uzavřít na přelomu první a druhé stovky.
Reagovat
Frick
Právě proto nehodnotim Wimbledon kladně.
Reagovat
pockerface
Lucka na ty české kamarádky prostě neumí zahrát. Nejde jí to. Tak snad příště bude mít lepší los.
Reagovat
Frick
Už vidim, jak v Moskvě dostane Kačenu.
Reagovat
blixa
Kája se v live rankingu dostala "na chvíli" do TOP5 :D neb koťátku se odečetly body za loňský Peking.
Reagovat
EllNino
no snad Petra Gabu porazí a Kája v pětce zůstane :D
Reagovat
Fandina
Katka hrála pěkně, měla hodně winerů i proti Angel tuším 25 ku 6, podobný poměr byl u UE, ale bohužel, v těch rozhodujících momentech, koncovkách nezabodovala. Hrála dobře, pěkný mač. Tak příště se to chce soustředit na bigpointy a proč by to neklaplo. Katko pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Karolína pěkně, Lucka opět velká smůla na los. Co už naděláme, no ...
Kateřina dle skóre vyloženě nezklamalo, ale mohla Kerber určitě potrápit víc.
Reagovat
EllNino
viděls zápas Katky ?
Reagovat
VlS
pěknej výkon proti jedničce, jen ti chybí trocha klidu a mohlo by to bejt fakt dobrý. Super pohyb, servis už není vyloženě slabina, jen prostě chybí klid a trocha nadhledu, ta krásná, pohodlná smeč zazděná do saka je toho důkazem, Angie venku z kurtu, jak by si šla nakoupit, stačilo to ťuknout a ty do toho musíš třísknout a je z toho sako. Takovejch tam bylo víc, ale tenhle řval.
Reagovat
Frick
Nějaký ten INT někde zkusit měla. Třeba Káju ten Nottingham vyloženě nakopl.
Reagovat
EllNino
přestaneš už pyskovat s tím výběrem turnajů a smíříš se s tím, že si o tom rozhodují samy ?
Reagovat
Frick
Já prostě se snažim přijít na něco, co jí mohlo pomoci. Misa vyměňuje trenéry, já posílám na INTy.

A stejně si o oboum budou rozhodovat samy.
Reagovat
PetaM
Jako by to tady snad Lucka četla :D
Reagovat
Fandina
třeba čte
Reagovat
EllNino
nemá tolik volného času jako my :D
Reagovat
Fandina
to je jasné, že nemá, ale když má
Reagovat
EllNino
myslíš, že první věc, kterou Lucka dělá, když nehraje tenis nebo netrénuje, necestuje, je, že zasedne ke kompu a prohlíží si Frickovy sra*ky ? :D
Reagovat
Fandina
A ty máš dojem, že tenisti neznají internet, že když čekají na cokoli, tak tam nečtou? Tady nejde o to, že se tím baví, jako třeba já, protože nemám co dělat. Tady jde o to, že TP je specializovaným portálem o tenise v Česku a ten, kdo má co s tenisem dočinění, tak se stejně k němu jednou dostane. Vyhledávač tě k němu na internetu v Česku dovede, aniž chceš. Takže přečíst si to tady může každý, tenisty nevyjímaje.
Reagovat
EllNino
jojo poslední dobou se to tu specializaci hemží natolik, že tenis je odsunut na vedlejší kolej ;)
Reagovat
Krisboy
Myslím, že tenisti obecně mají na internet času habaděj. V letadlech, při čekání na zápas, na hotelích...twitter, facebook atd...tak proč by nečetli TP
Reagovat
EllNino
no nevím, možná si život tenistů dost idealizuješ
Reagovat
Krisboy
Proč myslíš? Copak naprostá většina z nich nemá twitter a fb a sami si to spravujou?
Reagovat
Fandina
Souhlas. Internet je součást života všech. Nejde o nic mimořádného.
Reagovat
EllNino
jo, ale to je twitter a insta...ne tenisportál ;)
Reagovat
Fandina
byly doby, kdy jsem u tenistů na FB viděla odkazy na články z TP, ale je to už dávno, já FB nesleduji
Reagovat
Fandina
momentálně FB nesleduji
Reagovat
Krisboy
Ale já netvrdím, že všichni čtou TP. Jednom říkám, že na netu jsou každej den takže by teoreticky mohli, pokud by je to zajímalo.
Reagovat
darek.vrana
Já bych řekl, že mají možná víc času než normálně pracující člověk.
Reagovat
Fandina
Tady nejde o obsah diskusí, tady jde o to, že TP jako takový na tenis specializuje, má to i v názvu. Je to portál o tenise. To, že tu jsou diskutující na různé úrovni je normální, jako je normální celá společnost, že někteří lidi jsou více a jiní méně inteligentní. Pokud se jedná o veřejný portál, kde může psát každý, tak se tomu nevyhneš, že tu každý může psát.
Reagovat
George_Renel
Kdyby holky četly tu diskusi zde, musely by dávnou být u Chocholouška.
Vrcholový sportovec, který trošku přemýšlí, rozhodně nečte diskuse pod články. To je známo a jimi veřejně deklarováno.
Reagovat
Fandina
Vrcholový sportovec je člověk jako jiný. A každý si rád přečte, co se píše o tom, co dělá. A že se tam dočete věcí, to je jasné. Takže zase dělat z vrcholového sportovce nesvéprávného, je nesmysl.
Reagovat
George_Renel
Ty píšeš co si myslíš, já co vím.
Já píšu o sledování diskusí pod články, ne o článcích.
To je vše co k tématu mám. .-)
Reagovat
Fandina
Nevěř tomu, že když sportovec čte článek, tak nezabrousí i do diskuse. Pokud má čas tak určitě.
Reagovat
PetaM
Holky několikrát řekly, že diskuzi prostě nečtou. Protože je hnusná a chce se jim z ní plakat. Vůbec se nedivím. Co lidi občas dokážou napsat ... To nepřebije ani 100 povzbudivých komentů.
Reagovat
Fandina
Nevím, ale myslím si, že občas to nikomu nedá, nakouknout do diskuse. Neznamená to, že si z toho něco dělají, berou k srdci.
Reagovat
PetaM
To se asi kouknou ... Ale pak toho dost litují :D :D
Reagovat
Fandina
:-)) takže se nakonec ani nedívají. Ale jo, samozřejmě, hrají tenis a to je podstatné, ať si o tom ostatní píší, s tím se musí počítat, když se na ně tolik lidí dívá. A zavděčit se všem ani nejde. Obvzlášť, když se všechno vyhrát ani nedá.
Reagovat
darek.vrana
A jak vědí, že je hnusná, když je nečtou?
Reagovat
PetaM
To snad pochopíš, když zapojíš mozek. Nejsme tady na prvním stupni ZŠ, abych musel vše vysvětlovat jak u deb.ilů.
Reagovat
darek.vrana
Jasně, ale já si taky myslím, že se občas podívají, co se o nich píše. Stejně jako celebrity moc dobře vědí, co se píše v bulváru a přitom tvrdí, že ho nečtou.
Reagovat
blixa
Celebrity z bulváru žijou, to je úplně něco jiného.
Reagovat
Fandina
Bulvár píše i o tenistkách a nežijí z něj.
Reagovat
EllNino
Misa to píše nenásilně většinou po prohře a je to smysluplné, trenéra potřebuje ... ty to píšeš jako Kvěš každých 5 minut a stejně k tomu dojde v příští sezoně, protože nebude mít ranking ... tak co řešíš, pak se ti to stejně vyplní, poslední dobou se mi zdá, že bys chtěl, aby objížděly všechny naše holky turnaje v zapadákově a ujížděl jim vlak před konkurencí ...
Reagovat
PetaM
Fricekova logika je všechny natlačit na INT a pak jim nadávat, že nemají odvahu jet na lepší turnaje. A tak pořád dokolečka dokola ...
Reagovat
Frick
To jsi pleteš s Tyqem. Tem chtěl fackovat Káju za to, že si odskočila vyhrát Nottingham.

Dle mého názoru není malý ten turnaj, kde se dá hrát o alespoň 1/16 bodového zápisu hráčky.
Reagovat
PetaM
Takže jsi to nebyl ty, kdo před několika lety Káju kritizoval za to, že pořád objíždí Internationaly?
Reagovat
Frick
V roce 2014 určitě ne a roce 2015 hrála jen v Praze a Tianjinu.
Reagovat
VlS
Fricku, jdu tě navštívit, hádej co mám v ruce :-) Už to fakt není vtipný
Reagovat
Frick
OK - kdyby si tu WCMD na INT fakt vzala, tak bys to hodntil jako blbej nápad?
Reagovat
VlS
Totálně blbej, proč by se svou hrou měla objíždět inty?
Reagovat
Frick
Protože se svou hrou uhrála na velkejch tunajích velký kulový, jestli sis neráčil všimnout.
Reagovat
EllNino
Lucka nechce ve 30 objíždět Inty !! Chce si užívat s Beth Premier turnaje, tak už sklapni ...
Reagovat
Frick
Meleš koniny.
Reagovat
EllNino
proč koniny .... rozdíl mezi Premierem a Intem je v prestiži i kvalitě ... Filjo psal, jak se ze dne na den změnilo zásobení Tokia Int na Premier a bylo to v jednom místě
Reagovat
Frick
A jaktože Berdych, stabilní člen TOP 10, je hrát v 31 může bez problémů a nikdo se nad tim nepozastavuje?
Reagovat
EllNino
Proč by nemohl, jeho věc, Lucka evidentně nechce ...
Reagovat
Frick
Pak ale nemůže kolabovat s Cibulkovou nebo s Plíškovou, která má do optimální formy značně daleko.
Reagovat
EllNino
její problém, ne tvůj :) vždycky si říkal, že na Intech nemá Lucka motivaci a že tam má bilanci tristní a bla bla bla a teď najednou horlivě chceš, aby je hrála :) ...trochu převléknutí kabátu ne ?
Reagovat
Frick
Tak letos v Praze to dokázala zlomit. A mne vadilo, že na nich nemá motivaci, ne že je hraje.
Reagovat
EllNino
Praha je něco jinýho, už vidím, jakou by měla motivaci vyhrát Tokio International ...
Reagovat
Frick
To je ovšem chyba. Nedokála by si pak vlastně zhodnotit svou situaci. Říct si, nehraju dobře, na špičku to nestačí, musím začít od podlahy.
Reagovat
EllNino
nemyslím si, prostě si chtěla vychutnat na dlouhou dobu poslední účasti v singlových Premierech bez kvalifikace a nechtěla místo toho hrát Inty, který bude hrát příští rok ...
Reagovat
misa
To je pravda. Uvidíme příští rok, jak bude kombinovat singly a debly a jak moc najde Lucka motivaci k hrání malých turnajů. Třeba ji už dvouhra ani nebude bavit, ještě před pár měsíci byla ve dvacítce a snila o velkém úspěchu na grandslamu a teď takový sešup. To by zamávalo s každým...

Párkrát jsem od ní slyšel, že nejraději má na sportu soutěživost, možnost bojovat o úspěch. Pokud vidí, že na nejlepších 30 tenistek opakovaně nestačí, může na singl rezignovat. Navíc v tréninku asi odvádí spoustu práce a vlastně nic z toho. Nějaké turnaje v Hobartu nebo Katovicích ji těžko uspokojí.
Reagovat
VlS
To je, jako by měl Petr Čech jít chytat za Sokol Dolní Lhota. To se na to asi vykašle, ne?
Reagovat
misa
Jednou jistě ano, tak jako všichni ostatní.
Reagovat
VlS
Jasně, jenže Lucka je pořád ještě v Premiere league a zatím jí odtud vyhání jen Frick :-)
Reagovat
Frick
Demagogu. Jde možná tak o 4 programový změny za rok a ty to píšeš tak, že to vyznívá jako kdyby neměla hrát PM a GS.
Reagovat
Frick
Demagogu. Jde možná tak o 4 programový změny za rok a ty to píšeš tak, že to vyznívá jako kdyby neměla hrát PM a GS.
Reagovat
Frick
Demagogu. Jde možná tak o 4 programový změny za rok a ty to píšeš tak, že to vyznívá jako kdyby neměla hrát PM a GS.
Reagovat
Frick
Nějaký výpadek tam byl. Proto je to tam 3x
Reagovat
d@ve
A nebude brát Lucka třeba taky v úvahu souhru s Beth?
Reagovat
blixa
Bude, však se taky Fricek může vzteknout, že si dovoluje hrát debl :D
Reagovat
Frick
Jo, jenže hold/t debl je pro ty, co nemaj na singla. Když člověk vidí/viděl Santinu, tak je těžký na to nemyslet.
Reagovat
misa
Beth se byla dnes na Lucku podívat.
Reagovat
d@ve
To je dobře, vzájemná psychická podpora může někdy zafungovat.
Reagovat
misa
Nemá cenu si nic nalhávat, pokud si nenajde trenéra, který jí zase dodá sebevědomí a dobře připraví na zápasy po taktické stránce, je se singlem konec. Dnes měla Karolína úspěšnost prvního podání 42 % a Lucka stejně na returnu nedokázala vůbec nic. Ve třetím setu Lucie výborně podávala, ale přijde jeden gem, ve kterém se úplně zhroutí, tak jako minulý týden ve Wuhanu. Čermák se vůbec neosvědčil, těžko Lucku nějak nakopne, poradí, přesvědčí ji, že má zase hru na top 20, 30, 40 ... u jakého čísla mám vlastně skončit? :)

Tak už jenom Moskva a singlová sezona 2016 je u konce. Možná taky na dlouhou dobu poslední premier v hlavní soutěži.
Reagovat
EllNino
zbytečně to dramatizuješ :) myslím, že víc než Lucka
Reagovat
Fandina
Kája ji přestřílela, kdyby měla někoho jiného, tak jde dál. Blbý los.
Reagovat
EllNino
prostě tuhle sezonu už dokope a začne znovu v lednu, holt místo Brisbane pojede do Aucklandu a místo Sydney do Hobartu, ale nehraje špatně, má momentálně hodně těžkých soupeřek, těsné zápasy nezvládá a chybí sebevědomí ...třeba se to zlomí už v Moskvě :)
Reagovat
misa
Lucka špatně nehraje, ale v zápasech z lepšíma hráčkama stejně vždy přijde zatmění, kterým odevzdá i slušně rozehraný zápas. To jí zase srazí sebevědomí a pořád dokola.

Na začátku sezony chtějí všichni hrát, tak pozor, aby se Lucka vůbec vlezla do hlavní soutěže i těch internationalů. Třeba v Hobartu letos vzali jako poslední 66. hráčku světa.
Reagovat
EllNino
no tak bude hrát kvalifikaci ...vždyť o nic nejde, Štěpec taky začínal kvaldama ;)
Reagovat
misa
Pokud uvažujeme, že se jedná jen o tenis a Lucka si splnila už skoro všechny své sportovní sny, tak máš pravdu. Jinak je to pro nedávnou 5. tenistku světa a finalistku gs. velká bída.
Reagovat
EllNino
a co má říkat taková Sabine, která se možná ani nevejde do hlavní soutěži v Austrálii, Lucka je na tom oproti ní snově, Sabine je v nejlepších tenisových letech a je v totálním hajzlu ...Lucka se vyhrabala ze zdravotních problémů a je zdravá a má chuť hrát, tak pořád neplač, ona je silná holka a začne od začátku, nahoru se dostane
Reagovat
Ma3ek
posledny game stav 0:30 a 4x po sebe nedokazala ani raz dat return na druhú stranu myslím že tam je najvačší problém
Reagovat
VlS
Míšo, nedělej paniku, vždyť hrála dobře. Souhlasím s tebou, že potřebuje trenéra - motivátora. Ale její hra není vůbec špatná a to je podstatný. Na Vánoce bychom byli blahem bez sebe, kdyby nám někdo řekl, že bude zase takhle hrát, vždyť jsme se báli, že je konec.
Reagovat
Mantra
tak Franta je "novým" trenérem Lucky... jak k ní promlouval a vona čuměla, tak bych tomu dlouhou dobu nedával. Chudák nemá autoritu, charisma a Lucka ho ani neposlouchá, možná o trénink dobrý, ale koučink na lavici nula bodů ze sta
Reagovat
PetaM
A co jí říkal?
Reagovat
Mantra
po druhém setu jí řekl, že Karolíně vyšlo pár balonů a že to vyhrají :-D což teď zní ještě divněji, vona na to nic a koukala někam do dáli za kurt (ani na něj nemrkla) on čuměl pod židli a to desetivteřinové ticho, když bylo oběma jasné, že plácá hovna bylo dost smutný, bylo mi trapně za oba
Reagovat
misa
Představa, že začnu trenérskou dráhu u špičkových světových hráček a budu úspěšný, je hodně mimo. Pokud s ním Lucka zůstane, tak to nevěští nic dobrého.
Reagovat
Fandina
Nepřeháněj to. Holky si Čermáka vybraly, je to jejich věc, koho mají za trenéra.
Reagovat
Mantra
spíš na ně v dané chvíli zbyl
Reagovat
Fandina
Já vůbec nevím, jak se k tomu dostal. Hrál pořád debla a najednou byl sparingem u Petry a pak trenérem. Ze dne na den.
Reagovat
A.R.R.
Franta v sobě nemá to "cosi" co dokáže holky nakopnout, jeho návštěvy na kurtu jsou taková smutná zápasová vložka....Když byl u Petry, tak jí občas radil i blbniny. Snad Lucka hledá dál, tohle jí nespasí.
Reagovat
misa
Je otázka, jestli vůbec Lucka po letošní singlové bídě najde někoho lepšího, kdo by se jí ujal.
Reagovat
Mantra
Kotyzu :-D :-D
Reagovat
EllNino
to není moc k smíchu, já myslím, že to tak dopadne :)
Reagovat
Mantra
však on nebude chtít, i ten Pála to pochopil včas, že zkažené jablko neradno jísti
Reagovat
Fandina
Šafi není žádné zkažené jablko. Byla nemocná a teď zase hraje a v deblu má jeden titul za druhým. Je dobrá. V singlu to ještě přijde.
Reagovat
Mantra
no tak, však to vidíme, je "dobrá" na úrovni 70. wta jinak nic moc, debl je debl, tam je dobrý kdekdo, navíc její zásluhy bych tam viděl spíše ve složení týmu a ne kvalitu tenisu, buď realista a ne připosranej čech, kterej dokud něco prostě není napsaný, tak si lže do kapsy, její era je pryč (i když trvala v podstatě jen jednu sezonu), a teď mě zab :)
Reagovat
Mantra
jen dodám, že je technicky uplně jedno proč to tak je: jestli zranění nebo neumětesltví nebo psychika nebo kouč, etc prostě to tak je a čas nezastavíme
Reagovat
EllNino
tak hlavně, že to všichni víme, děkujeme ;)
Reagovat
PetaM
Radši budu Čech, který píše "atd.", než "etc".
Reagovat
blixa
Tobě ta Lucka hodně pije krev, viď ;-) :D
Reagovat
Mantra
najednou tři odezvy a všechny stejné, tohle forum až na pár vyjímek, které jsou sepsuté pokaždé fakt nemá žádné kritiky českých hráčů, a je to tak, se podívejte na svoje předposraný posty, každý jen "to bude ok" "je po zranění/nemoci" (rok a něco) atd (chcete-li) a je jedno zda jde o Lucku nebo o kohokoliv jiného, přejmenujte to tady na tenis nacionale, tvl. proč to neokomentovat trochu racionalně nebo s nadhledem, já jsem čech a fandím našim, fandím jim vždy, i když třeba Berdycha nemusím, ale proč nenpsat jak to vidím, se mám bát, že napíšete, že mi vadí? ne, nevadí, jen hraje nic
Reagovat
Fandina
Já si vůbec nemyslím, že je Šafi zkažné jablko. Podle mě ještě neřekla poslední slovo. A nechápu, proč bych to neměla napsat.
Reagovat
Mantra
já zase nechápu, proč bch nemohl napsat, že je, když to tak vidím já :-D
Reagovat
Fandina
Tak se nerozčiluj, že mám jiný názor než ty.
Reagovat
blixa
Já jsem tu snad nikdy nenapsal něco jako "to bude ok" "je po zranění/nemoci" či něco dalšího podobného ale dobře, no.
Ale jako jo, jestli tě to sexuálně uspokojuje, jen do ní ! :D
Reagovat
misa
Když o někom napíšu, že je "zkažené jablko", tak se to spíš bere tak, že jeho charakter za moc nestojí.
Reagovat
EllNino
to je tak, když se používají odborní termité ;)
Reagovat
Mantra
a zase, 4 se ozvali a poplácali po ramenou, to jsme toho mantru sundali... no nic, nebudu dále přispívat, tady jak se netleská, tak je zle a to ten portál zabije, doslova sejde, budete si tu nakonec pochlebovat a nebo plakat (podle výsledkovky českých hráčů) nikdo mezi vás nesmí, už jsem to pochopil dříve, ale zkoušel to, no nic.
Reagovat
Fandina
To je přece normální, že ne vždycky je člověk v souladu s ostatními. To tedy moc nevydržíš, když ti vadí, že má víc lidí jiný názor než ty.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že tady to bylo bráno ve vztahu k tenisu. K úrovni hry, že je Lucka za zenitem.
Reagovat
misa
Jak zkažené? :-(((
Reagovat
A.R.R.
Tak špičkový trenér se k Lucce asi nepohrne, to uznávám, ale chce to někoho kdo bude ochoten s Luckou dřít a dokáže jí hecnout a hlavně tam bude ta vnitřní pohoda co měla s Robem.
Reagovat
rusedski
Franta měl s trénováním skončit po prvním zápase Petry a zůstal by navždy legendou, pod níž tenista neztratil ani game... :)))
Reagovat
Frick
Na šesti turnajích z 9 vypadla v prvním kole. To je prostě tragédie. :-/

V Birminghamu + Peking - OK, tam měla těžký soupeřky.

Ale jinak...
Reagovat
EllNino
Cincinnati bylo hned po Olympiádě, to byla Lucka ještě duchem v Riu, Bouchard v Kanadě byl taky těžký los, v Tokiu Cibulková taky ...neprohrála s žádnýma noname hráčkama a většinou po tuhý bitvě
Reagovat
misa
V Cincinnati byla navíc zase nemocná, cestou z Ria chytla nějaké nachlazení.
Reagovat
EllNino
Tyvole to je škoda toho gemu Katky teď :( takovej kousek
Reagovat
EllNino
Belinda "Drž Hubu" :D :D
Reagovat
Krisboy
To řekla? Komu, Jarce?
Reagovat
EllNino
řekl bych, že ocinovi :D
Reagovat
A.R.R.
řekl bych, že otci, oni mívají velmi zajímavé rozhovory :-D
Reagovat
Fandina
třeba sobě :-)))
Reagovat
Krisboy
nebo umpirovi :D
Reagovat
dadaft
tak zatím to jde, ale bojím se, že v nejklíčovějších okamžicích bude psát body Angie -- hodně holka vyrostla.
Reagovat
PetaM
Přesně tak ... Angi hraje na big pointy neskutečný tenis.
Reagovat
EllNino
pravdu máš
Reagovat
dadaft
uf, dobře, sice nabídnuté brejkboly, ale nakonec to Katka ustála a neujel ji vlak hned z kraje druhého setu.
Reagovat
dadaft
tak teď nevím, co jsem to viděl,,,,,,,,, :-)))))
Reagovat
Fandina
myslím, že už šly každá na druhou stranu a pak se musely vrátit k dohrávce game, protože jestřáb ukázal milimetrový aut na GB Katky
Reagovat
Fandina
Vyrostla i trochu zhubla ... úsměv
Reagovat
PetaM
V takovém věku už snad ani nemohla vyrůst. Nebo dokdy vy holky rostete kruci? Ta vaše puberta je dlouhá jak jedno století pomalu.
Reagovat
Fandina
Jsem jako ty, dělám si legraci, samozřejmě, že mluvil o tenisovém růstu, ne fyzickém. To je jasné, že se roste do jednadvaceti max.
Reagovat
PetaM
Chyběli mi tam smajlíci, tak to asi vyznělo jinak :( :( :D
Reagovat
Fandina
byl tam úsměv místo šmajla, ale je to fuk.
Reagovat
PetaM
Myslím u mě, že chyběli smajlíci :D :D NO, to je jedno radši :D Já už nic nevím :D
Reagovat
Fandina
teď nevím, jsou ty smailíci živí nebo ne pořád přemýšlím o tom y
Reagovat
misa
Do šířky se může růst kdykoliv :)
Reagovat
Fandina
a čím jsi starší tím to jde lépe :-))
Reagovat
VlS
bože Luci, zase to rozhodly dvojchyby v jednom gemu. Nepochopím, proč si Lucka na return proti 1. servisu z FH strany Káji stoupá metr do kurtu. Jasně, když ten return optimálně vyjde, tak je z toho winer, ale to je tak jeden z 10 a možná hůř, většinou je z toho homerun, nebo sako. A pár zbytečnejch chyb na BP a je to v pytli. No nic, ale jinak hrála Lucka pěkně.
A ty Kájo mákni na servisu, pod 50% 1. servisu je teda celkem bída, to by ti taky ta výhra nad Luckou nemusela bejt k ničemu a to by mě štvalo.
Reagovat
Krisboy
Kdo furt Lucku s Kájou losuje k sobě? Není to nějaká korupce?
Reagovat
adalv87
je to škoda no :-)
Reagovat
adalv87
Super Karolína,jinak má už jistou účast v Singapuru :-)
Reagovat
adalv87
ve dvouhře
Reagovat
Empe
KaJule to taky zvládne. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist