Po jedničce padla i dvojka, Dijasová v Tokiu dohrála

17. 9. 2015, 14:41
Aktuality 2
Do finále podniku Japan Women's Open v Tokiu se neprobojuje ani jedna ze dvou největších favoritek turnaje. Po Carle Suárezové vypadla nečekaně brzy i druhá nasazená Zarina Dijasová, která dnes podlehla Polce Linetteové 2-6 a 5-7.
Profily hráčů
Zarina Dijasová

Zatímco Carla Suárezová nepřešla v Tokiu přes úvodní kolo a připsala si osmou porážku v řadě, pro 43. hráčku světa znamenalo konečnou dnešní osmifinále. Zarina Dijasová v něm nastoupila proti Magdě Linetteové, která favoritku od začátku přehrávala. Polka vedla v úvodním setu už 5-0; Dijasová sice hrozbu "kanára" odvrátila, ale otočit sadu už nedokázala.

Linetteová se poté dostala do rychlého vedení i v následujícím setu, v němž byla díky dvěma brejkům za stavu 5-2 krůček od postupu do čtvrtfinále. Kazašská tenistka se nevzdala a srovnala na 5-5, vzápětí ale znovu přišla o podání a Polka v dalším gamu proměnila svůj druhý mečbol.

O semifinále si Linetteová zahraje se Su-Wei Hsieh. Tchajwanská tenistka dnes v Tokiu rozesmutnila diváky, když ve dvou setech vyřadila poslední domácí zástupkyni na turnaji Kurumi Naraovou a podruhé v sezoně si tak připsala dvě výhry na turnaji WTA.

Výsledky - Tokio (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Linetteová (Pol.) - Dijasová (2-Kaz.) 6:2, 7:5
K. Bondarenková (Ukr.) - Gajdošová (Austr.) 6:1, 3:6, 6:4
Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan) - Naraová (Jap.) 6:2, 6:4
Zheng Sai-Sai (Čína) - Falconiová (USA) 6:4, 6:2

Komentáře

2
Přidat komentář
Frick
další turnaj, kde zamrzí malá účast našich tenistek.
Reagovat
EllNino
a která by tam podle tebe měla hrát ? Holky makaj jako šrouby a podle tebe by měly hrát všechny každej tejden ? se pak podívej, jak dopadaj, Lucka v nemocnici, Cetka teď vzdala v Saint-Malo, Klára je nemocná, Petra má mono ...atd ...navíc v Quebecu je účast podle mě daleko horší
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist