Po sezoně končím, oznámil Andrejev

19. 9. 2013, 16:32
Aktuality 2
Ruský tenista Igor Andrejev oznámil, že letošní sezona je jeho poslední v profesionálním sportu. Vítěz tří turnajů ATP uvedl jako hlavní důvod zranění, která ho v posledních letech pronásledují.
Profily hráčů
Igor Andrejev

"Čas ubíhá a má kariéra se nachýlila ke konci. Po Wimbledonu jsem se rozhodl, že ukončím profesionální kariéru," řekl ruským médiím bývalý 18. hráč světa, kterého v posledních sezonách limitovala zranění kolena a ramena.

Andrejev má zdravotní problémy od roku 2007, kdy postoupil do čtvrtfinále Roland Garros. Někdejší osmnáctý tenista světa klesl až na současnou 991. pozici a letos odehrál na profesionálním okruhu pouze jeden zápas, prohrané první kolo ve Wimbledonu.

"Tohle je můj poslední rok. Během minulých let jsem byl hodně zraněný, což hrálo rozhodující roli. Ale život jde dál, chci u sportu zůstat," řekl Andrejev ruské televizi NTV-Plus.

Andrejev pravděpodobně ukončí kariéru s bilancí tří vyhraných turnajů na okruhu ATP. Všechny své tituly vybojoval v roce 2005, o tři sezony později se v žebříčku vyšplhal na 18. místo, což zůstalo jeho maximem.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ve sve dobe jeden z nejobavanejsich antukaru. Urcite stoji za zminku to, ze dokazal v dobach kdy Fedex byl suvereni ho hodne trapit na grandslamech. Pamatuji si, ze na US i AUSTRALIAN OPEN s nim prohral az v peti setech. Cekal jsem od neho mnohem vic, ale to trapeni na challengerech nekolik poslednich let nikam nevedlo.
Reagovat
smazaný uživatel
chvalabohu, o stavkara menej
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist