Podcast s Petrou Kvitovou: Jak těžké je odrážet tlak mladších soupeřek?

8. 9. 2023, 09:00
Rozhovory 3
Petra Kvitová (33) je společně s Viktorií Azarenkovou aktuálně jedinou hráčkou elitní dvacítky žebříčku WTA, které už bylo třicet let. Na tenisovém okruhu si drží vysoký nadstandard svých výkonů a pro ostatní hráčky bývá jednou z nejtěžších možných soupeřek. Jaký je její pohled na hlučnou atmosféru a noční zápasy na US Open? Co říká na parádní tažení českých parťaček v poslední době? Jaké pravidlo by v současném tenise nejradši změnila? A kdo podle ní vyhraje fotbalový ligový titul? To všechno jsme s dvojnásobnou wimbledonskou šampionkou probrali v dnešním díle Livesport Daily.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© Profimedia)

Petra Kvitová má za sebou letní americkou tour, kdy se představila na turnajích v Montrealu, Cincinnati a na US Open. Na všech třech turnajích vypadla i kvůli zdravotním problémům už ve druhém kole. V Americe pak vedle dýchacích problémů bojovala například i s hlučným publikem.

"Tohle se děje hlavně v New Yorku a obzvlášť na velkém kurtu. Američané berou tenis trochu jinak, na Wimbledonu by se to určitě nestalo, ale opravdu jsem si připadala jak ve vosím úlu. Pořád slyšíte nějaké hlasy a zvuky a je strašně těžké se soustředit na svoji hru. Myslím si, že tohle k tenisu prostě nepatří," říká Kvitová.

- vztah k fotbalové Slavii

- vliv nočních zápasů na regeneraci a únavu

- výkony českých tenistek v poslední době

- plány na konec tenisové sezony

Nový díl Livesport Daily najdete na oblíbených podcastových platformách – Spotify, Apple Podcasts a Google Podcasts.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Livesport

Komentáře

3
Přidat komentář
com
po deviti hodinach, kdy vysel tento clanek - stale bez komentare smile

Tak teda budu prvnička smilesmile
Reagovat
hanz
Ještěže to vím, že jsi prvnička...smilesmilesmile
Reagovat
PetaM
Necháváme prostor největšímu fanouškovi Petry smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist