Podvrh na Twitteru dnes rozpoutal spekulace okolo návratu Vaidišové

3. 2. 2014, 13:58
Aktuality 137
Návrat bývalé sedmé hráčky světového žebříčku Nicole Vaidišové je dál nejistý. Na sociálních sítích se sice objevilo, že dvojnásobná grandslamová semifinalistka tvrdě trénuje, aby se mohla vrátit na kurty, ale manažer tenistky Olivier van Lindonk na to zareagoval informací, že účet na twitteru nepatří hráčce a jde o podvod. Zzároveň však návrat své klientky na kurty nevyvrátil.
Profily hráčů
Nicole Vaidišová

"Upozorňuji, že tento účet @vaidisovanicole je podvodný a pracujeme na jeho odstranění," napsal Van Lindonk na svém twitteru. Odpoledne ale také deníku Sport potvrdil, že zprávy o návratu mylné nejsou. "Nejdřív ale musí být zdravá a v kondici,“ napsal Sportu Van Lindonk.

Na údajném twitterovém účtu Vaidišové, založeném o víkendu, se dnes objevilo: "Tvrdě pracuji, abych se zkusila vrátit na kurty." Zároveň tam bylo několik fotek Vaidišové z tréninku v Americe, které sama tenistka zveřejnila na Instagramu, a poděkování fanouškům za podporu.

Může vás zajímat:

Nicole by byla v Top 5, říká Aleš Kodat

Štěpánek se rozvádí s Vaidišovou

Eric Van Harpen: Vaidišová se vrátí!

Nicole končí, oznámil Kodat

O návratu Vaidišové k tenisu se psalo v minulosti už několikrát. Poprvé předloni v lednu, tehdy médiím řekl její dnes už bývalý manžel Radek Štěpánek v Melbourne, že po dvou letech vzala raketu do ruky, ale že k návratu je potřeba více času. Loni na podzim se znovu spekulovalo o jejím návratu poté, co se objevily fotografie z tréninku v posilovně s kamarádkou a tenistkou Ivetou Melzerovou-Benešovou.

Vaidišová vyletěla na tenisové nebe jako kometa. Pod vedením nevlastního otce Aleše Kodata hrála semifinále French Open 2006 a Australian Open o rok později. V žebříčku se v sedmnácti letech vyšplhala do desítky a o rok později byla sedmá, ale po sérii neúspěchů v březnu 2010 bez vysvětlení ukončila kariéru.

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

137
Přidat komentář
VlS
Je zajímavé, kolik bouřevyvolává podvržená zpráva. Vaidišová buď hrát začne, nebo ne. Myslím, že vrátit se po 4 leté přestávce je ultra náročné, vrátit se do kondice bude zatraceně bolet, získat body aspoň na učast v kvalifikacích, to je hodně zápasů s náklady bez výnosů . Určitě je to možné, ale bude to chtít obrovské odhodlání. Ta cesta zpět a nahoru není na rok, to je na dva, možná tři. Má to v 25 smysl? . Jestli to odhodlání má, tak přeju štěstí, Jestli to nebude zkoušet, tak se divit nebudu. pravděpodobnost uspěchu nejspíš nebude moc vysoká. Ostatní holky na ní nepičkají, než je dožene, ty totiž průběžně metou dál.
Reagovat
VlS
Píšeš:

Njn, Pavlásek ji stahoval dolů, Štěpánek ji stahuje dolů, asi by Petra měla pochopit, že chlapi pro ni nejsou to pravé a než si někoho najde, konzultovat to s odborníky "psychology" na TP :D

Použiju proto radu od pana Hrabala: Kupte si medvídka mývala.
Reagovat
lars
Eric Harpen:
Jsem si téměř jist (a můj přítel Radek Štěpánek to asi neuslyší rád), že Nicole bude ještě hrát. A doufám v to! Když se rozhodla skončit, byl jsem opravdu smutný, protože začínala hrát líp a líp. Říkal jsem jí, že na antuce nikdy nehrála lepší tenis, třicetkrát poslala balon bezchybně přes síť. Ale rozhodla se, že se vdá a nebylo síly..."

Jaký byl její potenciál?
?Top 10. Kdyby měla znovu radost z tenisu a sebevědomí."
Reagovat
tommr
ale už se o něm mluví dlouho a zatím skutek utek. A léta neúprosně přibývají i Nicol. Možná, že se ale opravdu něco děje, protože k čemu by jí jinak byl manažer? ... :)
Reagovat
Fandina
Fotky s Ivetou, jak spolu makají na kondici nikdo zatím nezpochybnil a není to tak dávno, co se také vyjádřila Andyho máma, že viděla Nicol ještě se Štěpulou, že začala chodit hrát tenis, Andy se Štěpulou mají v USA někde poblíž domy. A co se týká toho vyjádření manažera, tak je zajímavé, že vyvrátil pravost twiteru, ale že by se chtěla vrátit, to ne.
Reagovat
Roger_Federer
je to marketingovy tah, samotne Nikol..uz dva dny se o ni vsude mluvi vice nez o bemocne Kvitove.
Reagovat
Fandina
klidně ano, může to být markenigový tah, ale také nemusí, může jít jen o zjištění, jestli bude hrát nebo ne, mohou to být spekulace, hádání, jestli bude hrát nebo ne. Ostatně, když to bude marketingový tah, musí také někdo uvedené platit, mít na tom obchodní zájem, jinak by to nebyl marketing, ale pouhá zábava.
Reagovat
Fandina
Pokračování, pokud tedy nemyslíš marketingovým tahem, upoutání na sebe pozornosti, bez finančního zisku.
Reagovat
Roger_Federer
:)..pro tebe to zjednodusim: udelali falesny profil(publicita zcela zdarma), aby na sebe strhla pozornost, protoze to stim navratem mysli brzy vazne.Zachvili se zacnou ozivat sponzori, prijdou divoke karty..+ozivi znacku" Nikol Vajdisova"....rozumime si?
Reagovat
Fandina
Tak vidíš, že jsem to z tebe dostala. Upoutání pozornosti, to je samozřejmě možné, ale jsi si jistý, že profil udělali sami? Nemáš důkaz, takže to tak být vůbec nemuselo. Jinak o Nicol se píše o návratu už delší dobu, i v souvislosti s rozvodem se Štěpánkem, jeho vztahem s Petrou a jejím možná vztahem s Adamem. Myslím, že pozornost i ve světě je na ní upřená dostatečně. Jinak i samozřejmě vždycky byla, díky rychlému nástupu v mládí a pak zmizení ze scény. I tak by určitě nějaké WC dostala, nejen díky zakládání face profilů, ona je dost známá i bez toho. Takže tvůj předpoklad, že se jedná o marketingový tah ve smyslu upoutání pozornosti, může, ale nemusí být pravda. Je to zase jenom spekulace. Tedy pokud si to neudělal za ní ty sám ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje teorie má jednu vadu: značka "Nicole Vaidišová" je zajímavá především v Česku, v zahraničí je jednou z mnoha. Takže s těmi sponzory a divokými kartami to rozhodně tak horké nebude.
Reagovat
Roger_Federer
Neznam tvuj vek, ani zda si pamatujes 2005-2010.Kdy jako 15-18 leta vletla na vrchol..Zajimava byla pro cely tenisovy a reklamni kolotoc..Mlada , krasna..
Reagovat
smazaný uživatel
Ač mlád, tuto dobu si pamatuju velice dobře. A taky si pamatuju, že ten vrchol čítal jenom kratičký pobyt v top 10 a semifinále na GS. Z pohledu českého fanouška úžasná věc, v celosvětovém měřítku ovšem nic, z čeho by si někdo sedal na zadek - takových děvčat bylo mrtě před Nicole i po ní. A od té doby už uplynula spousta vody..
Reagovat
smazaný uživatel
možná něco jako dnešní juniorky, Sloane, Genie,.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se u článku o Vaidišové zase rozebírá Petra ? Nechte ji v klidu marodit a dát se do pořádku....
Reagovat
smazaný uživatel
To téma jsem asi načala já svým komentem. Navíc myslím, že je lepší napsat o Petře pod Vaidišovou, než třeba pod článek, že se Nole bude ženit :)
Reagovat
Roger_Federer
Kvitova z Vajdisovou spolu souvisi, rozbyla ji manzelstvi..
Reagovat
PetaM
To není pravda. Ale další argument je na Světě ;)
Reagovat
Fandina
Vážně jim rozbila manželství, tak to jsou ale hlupáci, že si ho nechaly rozbít a proč se tady vlastně brali, aby jim potom to manželství někdo mohl rozbíjet. To tě nenapadlo ... úsměv
Reagovat
misa
Jak můžeš vědět, že to není pravda?
Reagovat
Fandina
misa ... třeba ano, třeba jim Petra rozbila manželství, ale asi to manželství tedy nebylo tak kvalitní, když si ho nechali rozbít. A to není Petry věc. Jsme svéprávní lidé, každý zodpovídá za své činy.
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale nesmysl co z tebe vypadlo.
Reagovat
Fandina
Proč myslíš, že je to nesmysl. Zdůvodni to.
Reagovat
smazaný uživatel
No někdo někomu vztah rozbil, ale Petra to nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to pokračuje jak s Vaidiškou ,kam vkročí Šťepánek tam už nikdy nic nevyroste.
Reagovat
PetaM
Na Petře by mělo něco růst? Kurde, to máme štěstí, že se jí Radek připletl do cesty, ještě by z ní byl Yetti ....

A teď vážně, takové desinformace podávají akorát bulvární noviny a blbci, kteří si neumí zjistit skutečné informace. Já si to zjišťoval, a Radek nepotopil ani Martinu, ani Nicole. Pokud jste schopný hledat na internetu, tak si to najdete a takovou hloupost z pusy (prstů) už nevypustíte ... ;) ;)
Reagovat
Roger_Federer
Samozdrejme je to velka nadsazka a dilo nahody..Ale 2 ze 3 tenisovych partnerek Stepanka, upadla jejich kariera no propasti dejin... A Kvitova se zastavila na bode nula.;)..to je velka nahoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, Pavlásek ji stahoval dolů, Štěpánek ji stahuje dolů, asi by Petra měla pochopit, že chlapi pro ni nejsou to pravé a než si někoho najde, konzultovat to s odborníky "psychology" na TP :D
Reagovat
PetaM
Petra je nevyrovnaná, byla nevyrovnaná a co bude, to nikdo neví :) Byla nemocná, je nemocná a zřejmě i nemocná ještě bude :) A navíc, nehodlá končit s tenisovou kariérou, to by přes svoje vlastní volno nedřela :) Já bych to nechal na budoucnosti, jak to s Petrou dopadne :) I kdyby nic, za 50 let se na ni i tak bude vzpomínat, že vyhrála Wimbledon, a Turnaj Mistryň. A asi i na to, jaké nevyrovnané výkony měla ... Ale i Marion je Wimbledonskou vítězkou a taky na ni frantíkové budou vzpomínat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice to není článek o Kvitové,ale koukám,že je to tedy téma..,ona nikdy nebude takovou tenistkou,aby se o ní diskutovalo někde dál než na konci D5...
Je to už opravdu klišé o tom mluvit,ale jak se ta selka může někam dál posunout... ,když má kolem sebe takovou partu v čela s Černoškem...to nějaký Štěpánek ani neovlivní,jak tady melou pořád dokola.
Kdyby zůstala na Floridě jen v akademii,našla si tam trenéra a vykašlala se na reklamu a další nesmysli a na sto procent makala na tenisu,tak ten výsledek nějaký bude...
Hlavně nemít kolem sebe tým z Čech...ale proto,že je tak hloupá..tak jí to nepřeji a at pokračuje dál s tím co má kolem sebe ...husa...
Reagovat
Fandina
Reklama není žádný problém v kariéře, ani její natočení. Je to otázka chvilky. Reklama je pro každého výhodná, protože je to i zdroj příjmů. Petra je na tom pořád nejlíp z našich holek i tenisově a představa, že všude jinde než v česku jsou ideální trenéři, kteří by někoho přivedli na vrchol, tak docela neplatí. Petra s tímhle týmem vyhrála Wimbledon a TM a byl to ryze český tým. Která jiná tenistky může říct, že vyhrála to co ona. Takže s tím nesouhlasím, že má kolem sebe špatný tým. Ale samozřejmě, že to neznamená, že když udělá změnu, může se posunuvat ještě víc. To může, ale i tak je pořád top tenistka.
Reagovat
Fandina
v Česku velké písmeno nebo já raději užívám v České republice ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Marně přemýšlím,co se dělalo ze zaseknutou starou černou LP deskou))) Né promin,někdy mě tak připadáš..úsměv....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to lze říct i o tobě ne? dva úsměvy...
Reagovat
Fandina
Slyšela si někdy, že opakování je matka moudrosti. Já celkem tohle přísloví beru, protože jsou lidi, kterým můžeš stokrát něco opakovat a nikdy to nepochopí. Nemyslím si, že si to ty. Ty podle mě tady píšeš za jíným účelem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak s tou zaseknutou deskou je to humorné....Své chyby totiž je nejlepší vidět na ostatních, ale měla bys udělat něco pro sebe a zamyslet se, co píšeš do svých příspěvků..... Jinak - Chabá trolling, děvče....
Reagovat
smazaný uživatel
chabý trolling, samozřejmě
Reagovat
Fandina
Tak já tomu rozumím, já tady hodně často opakuji to samé, ale ono mi to nedá, protože pořád tady někdo to samé zpochybňuje. Takže mohu vypadat jako deska, i s tím úsměvem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden rok jí vyšel ok.,ale takových tenistů bylo už více..mele se tady o ní,jako by to byla světová hvězda a není...jen od Lanžhotu k Aši,...možná)
Opravdový tenista v top třídě,naváže na něco...to ona nedokáže..
Navratilová,Evrtová,Graf,Seleš,Davenport,Clijstes,Henin,.a spousty dalších..selka nebude nikdy vedle tohoto seznamu...
Reagovat
smazaný uživatel
Co ty se pleteš do rozhovoru.!!!
Reagovat
Fandina
Ano, jenže ty o kterých píšeš už nehrají a ve své kariéře si nemysli, že vyhrávaly pořád všechno a neměly svá hluchá období. Mám několik knížek o Martině, stačí si přečít něco takového o tenistech, tenistkách a budeš se na to, proč se tady o Petře píše, mluví, když hraje nyní, dívat trochu jinak. To samozřejmě neříkám, že se s nimi může porovnávat, zatím má jen jeden GS, TM, takže to samozřejmě všechno teprve může, nebo nemusí přijít. Petra je na začátku kariéry a podle mě se tady mluví píše o ní hlavně proto, že to sociální sítě umožňují a já třeba hlavně proto, že jí mám ráda, přeji jí a fandím jí. A nepochybuji o tom, že takových jako já, kteří jí fandí, věří, mají rádi je tady víc a proto tu o ní píší.
Reagovat
smazaný uživatel
zase trolling, to je nepěkné. Když ty říkáš Petře selka, mohla bych ti říkat - zaseknutá desko nebo trolle ?
Reagovat
smazaný uživatel
pletu se a budu se plést zcela záměrně, protože tu pomlouváš Petru, již opakovaně....Píšeš o ní to samé, pořád dokola, proto ti dokola budu odpovídat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty píšeš o hráčkách pozitivně, tak mi nevadí, když se opakuješ.... Vadí mi, když se systematicky někdo pomlouvá a píšou se o něm bludy.....vadí mi, co píše gabina....
Reagovat
Fandina
Dík. Jsem ráda, že sis všimla, že tu píšu pozitivně, zjistila jsem totiž, že na každém je něco pozitivního a tak proč se hrabat v tom negativním. A ptoto to už musí být, když se vytočím a tady někoho sepsu, i když kolikrát to stojí hodně přemáhání nenapsat to tady pěkně od plic ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To přece nejsou pomluvy..to je jen názor,jako třeba ten tvůj. Tak si z toho nic nedělej a je dobře,že se zastaneš.
jen bych chtěla,až půjdeš na kurt a budeš přemýšlet o úderu,jaký máš zvolit,tak abys sis vzpomněla na některou tenistku,nebo tenistu,jak to zahrál on...no a to si namyslím,že by zrovna měla být Kvitová. ona je špatný příklad pro mladé.
Reagovat
Fandina
Já když jdu na kurt, tak hraji za sebe, takže si nevzpomínám na žádný úder nikoho, ani to nejde. Jinak kdybych měla, tak bych si určitě vzpomněla na to, jak Petra třeba ve FEDu v Moskvě otočila ve třetím setu zápas svými leváckými zatáčkami, třeba i svou mentalitou, že to dokázala a vůli a to by mohl být zářný příklad pro mladé, o kterém tu píšeš.
Reagovat
Fandina
A jinak celkově, Petra je tři roky v top 10 a kdo jiný by měl být příkladem pro mladé, než ona. Navíc je to milá holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Rezignuji Fandino...tady na tebe v žádném případě nemám))))
A co třeba zkusit na dva vítězné??)))
Reagovat
Fandina
Já jsem nevěděla, že soutěžíme spolu, ale mě bude stačit, když nebudeš na nikoho primitivně útočit.
Reagovat
Fandina
oprava ... mně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Kašleme na diskusi..jdeme na kurt..pojd...
Reagovat
Fandina
Já za chvíli půjdu, ale něco si zařídit ... úsměv
Reagovat
Aresko123
A zase tu mudrci rozoberaju Kvitovu. Co ma ona s tymto clankom? Kvitova je tlsta labilna tenistka bez stipky mozgu v hlave. Jej hlavna pomoc musi byt v dobrom psychologovi. Este ze ma tu astmu lebo sa na nu moze stale a stale vyhovarat !
Reagovat
smazaný uživatel
Důležité je, že ty jsi chytrý, psychicky vyrovnaný s velkým mozkem a sexy postavou. Jo a vyhrál si wimbledon
Reagovat
PetaM
No jo, máte pravdu. Co bychom si počali, kdybychom neznali pravdu. Ti odporní lidé tady stále jenom lžou, ale konečná nám o Petře někdo napsal pravdu .... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak prej v Seville mají mít holky dopoledne 4 stupně a déšť. To je nic moc počasí na tenis :-) Nakonec moc dobře, že Petra nejela. By marodila až do Wimbledonu :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1780697_10152594732179517_1411912563_n.jpg
Reagovat
Fandina
Dobrou chuť holčiny ... úsměv
Reagovat
tommr
chybí mi tam Andrea. Nebo že by jen stála za fotoaparátem? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea v té době, kdy se to fotilo, ještě nebyla na místě. Tak proto tam chybí :-)
Reagovat
Fandina
OT Pome! Cibulková predstavila svoju značku Domi.
http://www.tennis-arena.cz/pome-cibulkova-predstavila-svoju-znacku-domi-1097cz/
Reagovat
smazaný uživatel
ze celej humbuk dela imrvere ten samej pitomec s fake ucty Sandrus Novakova ci Jan Kolar. Tedy onen chudak, jenz zalozil Labilni tenistky, fake profil twins Pliskovic a porad ten samej chudak ubozak, co pod svymi fake hejtuje tenisty, kdyz prohraji a naopak oslavuje, kdyz vyhraji. A predpokladam, ze je tu. i mezinami.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to napadlo...
Reagovat
PetaM
Nedivil bych se. Škoda, že se ty stránky nedají bloknout ... Hrůza občas někde vidět nějaký jejich komentář ... A pak, že nemocná na hlavu je Petra .... Nebo jiné tenistky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale můžou se nahlásit.. Pro mě je neuvěřitelný, že ta skupina má skoro 800 "lajků".. To musí být parta lidí tvl!!
Reagovat
PetaM
Nahlásit se můžou, ale nikdo s tím nic neudělá. Už to tam psali, že nic protiprávního ani nic nezákonného nedělají, a že ten, kdo je nahlásí se prý dopustí trestného činu pomluvy ... :D :D Takže už tu stránku neřeším ... Občas jsem tam něco napsal (samozřejmě jsem s nimi nesouhlasil :D ), ale už to kašlu úplně .. Stejně je nikdo nezruší. Možná smrt, ale ta chodí jen pro dobré lidi ...
Reagovat
Mayo
Nicole do toho, je to pani
Reagovat
Mayo
a ešte aj hezuňa
Reagovat
smazaný uživatel
má na FB fotku v hokejovém dresu, doufám, že to nefotila v době své nemoci...
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby, tak co?
Reagovat
Roger_Federer
nebyli by to uplne vhodne to fotit v dobe nemoci..Vis co zas by to byla zbytecna voda na mlyn Petry kritiku.
Reagovat
LukasH
Jenom tím zbytečně přilévá do ohně. Lidi jsou blbí a Petra tomu všemu ještě pomáhá...
Reagovat
PetaM
Petru ale lidé nemusí zajímat :) Myslím, že více "fanoušků" už mít ani nemůže. Naběhla si pořádně s Radkem, takže nějaký dres nikoho nenadzvedne :D A ona se soustředí sama na sebe. Vždyť ani po AO nechtěla jet do Česka, kvůli tomu, že by jí tady semlely novináři a "fanoušci". Zůstala radši v Austrálii. Vlastně se jí vůbec nedivím, že někdy nepíše česky. Mít takové "fanoušky", tak česky nenapíšu ani ň ...
Reagovat
PetaM
* semleli novináři ... samozřejmě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, máte pravdu, ale řekl bych, že takové fotky Petra nevyrábí z dlouhé chvíle..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic. Jen konstatuju, to snad můžu. Je to logické, když Petru postrádám už tak dlouho a navíce ještě nejede na FC. A pokud se nechá k focení přemluvit a píše, že je nemocná, tak dělá chybu, nebo si myslíš jako její fanda, že je to dobrý? Nemusí jí záležet na lidech, ale ti lidi jí fandí, píší ji povzbuzující komenty, i když se najdou blbci. V tom případě to znamená, že nemá kolem sebe moc fundované lidi, když jí k tomu přemluví a navíc ona se nechá. Sám víš, že je moje Nr.1 a vždycky bude, tohle ale nechápu. Na to mám snad právo :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ale...par dni po vypadnuti uz byla v cesku...
Reagovat
smazaný uživatel
A to máš odkud, že po Austrálii nechtěla do Česka, protože by ji tu semleli novináři? Jednak ji semleli už tam, jednak mám ten dojem, že se po vypadnutí do Česka vrátila poměrně záhy..
Reagovat
Fandina
Tenhle týden začínají OH. Předpokládám, že se ta Petry fotka vztahuje k našemu hokejovému týmu, takže asi v jiné době by jí na facebook nedávala, než teď, i když je nemocná.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně že konstatovat můžeš. ;-)
Souhlasím, že to načasování je dost nešťastné, stejně jako ta fotka s novým auťákem pár dní nazpět, ale nenapadlo tě, že to dělá ne proto, že chce, ale proto, že kvůli smlouvám se sponzory prostě musí (stejně jako všichni hráči ze špičky)? Nakolik jí záleží na fanoušcích nevím, ale už několikrát na fb za podporu poděkovala (což je docela ironie, vzhledem k tomu, že oba víme, jak ta "podpora" leckdy vypadá)..
Reagovat
Fandina
Petra to nemá lehké, koukám, že se nezavděčí nikomu. Když dostane nové auto, dá to na Facebook a je oheň na střeše. Když chce povzbudit hokejisty, nesmí, protože je nemocná. Je mi jí líto. Ať udělá co chce, všechno je špatně.
Reagovat
PetaM
V jednom rozhovoru to říkala, najdu ti to :)
Reagovat
PetaM
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/tezce-se-to-kouse-priznava-trener-kvitove-pomoci-muze-psycholog--1302809

"Petra Kvitová zatím neví, zda se vrátí domů, kde by se až do únorového Fed Cupu připravovala, a nebo jestli dá alespoň na nějakou dobu přednost přípravě v australských podmínkách. V každém případě to prý bude těžké rozhodování:

?Obě dvě možnosti jsou přijatelné. Mám tu Radka, je tu hezky a v Čechách se to možná bude trošku rozebírat. Možná bude lepší zůstat vzdálenější od Čech. Na druhou stranu se těším domu za rodinou, takže je to těžké,? nemá Petr Kvitová jasno o dalších plánech. ů

Radši zůstala v Austrálii, než přijet do Česka, kde jí všichni tak "milujou" ...
Reagovat
PetaM
Tak to je jasne .... Kdyby to udělal Tom, tak je to nejkrutější frajer, že fandí hokejistům ... Ale když to udělá Petra ...
Reagovat
smazaný uživatel
V tom rozhovoru ale není nic o tom, že v Austrálii nakonec zůstala. Naopak na fb má 16. ledna fotku z Václaváku a 23. z tréninku. Takže to naopak vypadá, že se v Austrálii moc nezdržela. ;-)
Reagovat
PetaM
Jo, tu fotku jsem viděl i u Lucky Hradecké na fb :) Zřejmě si ji stáhla z fb profilu Nike :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151963485963445&set=a.440612488444.242105.15087023444&type=1&stream_ref=10 Nepředpokládám, že by udělala úplně stejnou ... :D A vzhledem k tomu, že 13. ledna prohrála a další fotku přidala až 23. ledna, tak se tam minimálně týden zdržela ... Navíc jsem zase někde viděl nějaký rozhovor s Radkem, který říkal, že Petra odlétá v pondělí (20. ledna) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že s Tomem nemáš tak pravdu, víš sám, že Tom dostává čočku pomalu za všechno :) Jde o to, že Petra hrála debl, vypadala v pohodě a vysmátá, druhý den zruší celý turnaj, pak zruší FC a pak se objeví její vysmátá fotka v dresu hokejistů, tak se nediv, že fanoušci, kteří ji chtějí vidět hrát a chybí jim, si pak leccos myslí. Nemyslím blby, ti jí nadávají celoročně, ale myslím obyčejné fandy, jako jsem třeba já. :)
Reagovat
PetaM
Jo, chápu :) Taky už mám z toho celkem depku :D Člověk si té růžové na ní ani neužije :D :D Na antuku zase budu mít něco jiného :D :D Ale tak snad bude do Doha zdravá, chtělo by to vyhrát Doha, ať nemusí obhajovat Dubaj ... :D :D Ale je mi jedno, jestli vyhraje Doha, Indian Wells nebo Miami .. :D Ať si vybere ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chyba je i v tom, že vždycky Petra pustí do médií takové hodně povzbuzující zprávy, nový kondiční trenér, pracujeme na tom atd. atd., takže tě vlastně naláká, že si říkáš "konečně něco, konečně změna" a pak nic.. možná, kdyby třeba méně prozrazovala, udělá líp. Je logické, že fanoušci čekají pořád, kdy nastane ten obrat, vím, že všechno má svůj čas, ale já si osobně myslím, že Petra nebere ten tenis až tak jako svojí prioritu, které se podřídí absolutně všechno. Možná se pletu, na mém držení palců to nic nezmění, ale za tu dobu, co jí fandím, a že je to opravdu hodně náročné fandění, to na mě dělá tenhle dojem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že odletěla hned druhý den, ale ve tvém podání to vypadalo, že z Melbourne se přesunula rovnou do Paříže, což zjevně ne. ;-)
Reagovat
PetaM
No já nevím, v té tvrdosti tréninku bych jí i věřil. Sama pořád říká, že tenisu všechno podřizuje. Už vzdát se dovolené, Vánoc s rodiči, to musí něco udělat. Já si myslím, že největší problém je ta hlava. Kdyby Petra méně myslela na to, co bude a více se věnovala právě tomu, co je na kurtu, bylo by to asi lepší. Jenže ona si na kurtu řekne, že musí postoupit, přece nevypadne s hráčkou mimo Top 100 a ten tlak je okamžitě větší. Sám to znám, že když něco na kurtu moc chci, tak mi nic nejde, začnu se soustředit postupně na každou výměnu a je to lepší. No, nevím. Až na ty dva poslední zápasy odehrála celkem solidní předešlé zápasy. Nebudu hodnotit, ale kolem antuky by to už asi mělo jít znát, ten trénink. No, uvidíme :)
Reagovat
PetaM
To fakt ne .. :D Asi to špatně vyznělo. Samozřejmě, že vím, že byla doma v Česku :) Fotka na tréninku a fotka s autem mě v tom utvrdily .. :D Navíc sama psala, že v neděli (26. ledna) jede do Paříže. Omlouvám se za případnou mystifikaci :)
Reagovat
PetaM
Navíc mi přijde, že Petra lépe snáší tlak ve finále, než v prvním kole. Což je trochu ironické .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
K té fotce: na 99 % by se na jejím profilu ta fotka objevila tak jako tak, ostatně ani nevíme, kdy vůbec byla focená. Že se to sešlo takhle blbě, to je sice nešťastné, ale těžko se to dalo nějak ovlivnit.

K těm prohlášením: na dotazy novinářů buď může odpovídat nebo zarytě mlčet. Obojí je špatně, protože jí to tak jako tak někdo omlátí o hlavu..
Reagovat
LukasH
Petra si uškodila tím, že o tý přípravě tak moc mluvila. Zveřejnila všechno, co dělá, pochvalovala si, jak jí to jde. Tím na sebe zákonitě utvořila ten tlak, kterej pak nezvládla na AO. Navíc, my, co Petru dlouhodobě sledujeme, tak víme, že pokud je psychicky v pohodě, jde všechno - pohyb, podání, return, hra na síti. Pokud ne, může mít z kondičního tréninku natrénováno, co chce a je jí to k ničemu.
Reagovat
PetaM
To je fakt, ale každý se chce pochlubit tím, co dokázal. Petra byla zjevně velmi nabuzená tou přípravou a proto to roztrubovala do světa, věřila tomu a chtěla předvést výsledky. Zřejmě si v tu chvíli neuvědomila, jak velkou chybu dělá, protože lidé od ní budou očekávat ještě větší výsledky. To jí na kurtu došlo a celá příprava mohla jít do háje ...
Reagovat
smazaný uživatel
A jsme u toho - vy jí tady kritizujete za to, že komunikovala. Jenže předtím zase naopak dostávala sodu za to, že nekomunikuje (neříkám, že od vás). A ani to jí určitě moc nepomáhalo, takže podle mě snahu o komunikaci z její strany šmahem odsoudit jako chybu není správné. A upřímně, nemyslím si, že by sama sebe dostala pod tlak kvůli několika statusům na facebooku nebo twitteru..
Reagovat
smazaný uživatel
Abych ten svůj příspěvek ještě doplnil - myslím, že se dostala pod tlak kvůli tomu, že měla pocit, že jí příprava vyšla a chtěla to prodat, možná až moc. Ale nemyslím, že by se dostala pod tlak kvůli tomu, že o tom psala na facebooku.
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že je u Petry potřeba pořád vyzdvihávat psychickou pohodu. S tím je na tom podobně jako všichni ostatní tenisti. U ní jde především o kondici která souvisí se zdravím. Jinak ona není žádný labilní člověk, to je mystifikace. U ní jde především o zdraví a kondici. Bojovat a hrát umí, ale musí být na tom dobře hlavně tělesně. S psychikou to má společné jako každý druhý tenista. Ona mockrát dokázala otočit utkání, je bojovná, ale těžko lze bojovat s unaveným tělem.
Reagovat
jb007
Pokud je Van Lindonk manažer tenistky Vaidišové, pak to znamená, že Nicole hraje tenis. A zřejmě dobře, když má manažera. Osobně bych ji rád viděl zpět. Je milá, krásná, na její tenis se dalo dívat. Tedy dokud ji bavil...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D samo to robi :D jestlipak by Aga uměla upéct ten krásnej koláč :D
Reagovat
Titan
No, já spíše čekám na comeback Petry Kvitové, to je o něco reálnější...:-)
Reagovat
Roger_Federer
Ale kde ze..; ).
Reagovat
tmora
Tak na Instagramu Nicol píše, že účet na twittru není její a že ho zakládat ani nebude. Kdo chce kontakt, tak tady: http://instagram.com/nicolevaidisova
PS: je otázka jestli tenhle učet není také fake
Reagovat
smazaný uživatel
na tomhle instagram účtu komunikuje třeba s Ivetou Benešovou, takže to asi fake nebude :-) A nebo ten Ivetin instagram může bejt taky fake a baví se fake s fakem. A nebo je fake jenom ten Nicole a Iveta neví, že komunikuje s fakem :DDD
Reagovat
Frick
Tak ano se prej nějak ani neměla ráda se Šafinou, což měl bejt i důvod toho, že Berdych jim nešel na svatbu... Je to vlastně teda pravda?
Reagovat
Frick
celkem ostuda / potupa pro ČTK.

Ale tedy skutečně nechápu, kdo měl motivaci to dělat. Ok, nějakej troll se nudil. Ale proč si nenašel nikoho "mediálně třaskavějšího". Jako ano, ne že by byla Nicole neznámá, ale po těch 4 letech už taky trochu sešla z očí, sešla z mysli. Pokud nepočítám ty pletky kolem Štěpce a Pavláska.
Reagovat
Frick
http://instagram.com/nicolevaidisova

nicolevaidisova
před několika dny (3)
Sometimes,workouts can be fun????????#florida#outside#run#smile#happy#go#friday#

sammysc10
When will you play again ? Miss u @nicolevaidisova

nicolevaidisova
@sammysc10 hopefully yes????
Reagovat
Frick
Místo otazníků je tam smailík, takže je to takto:

nicolevaidisova
@sammysc10 hopefully yes ;-)
Reagovat
fazil
Kdyz se ji bude darit, mohla by se mozna dostat do top 100..Proc ne, furt lepsi nez chodit do hacku...
Reagovat
pepin
Jinak bylo by jen dobře kdyby se vrátila, ale cesta zpět nebude ani snadná a ani jednoduchá. Není sama, kdo se chce po určité době vrátit a mnoha se to nepodařilo. I ten ženský tenis šel ohromně nahoru oproti minulým letům a možná bude hodně překvapená jaká se udála změna pokud nastoupí k zápasu. Zároven si však nedovedu moc představit, že by pomáhaly obě dvě republice ve Fedu. Byl by to asi mazec.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Štěpánek ji zasatvil finančí kohoutek a haranta zplodit nestihli aby ji Štěpánek živil a přispíval na děcko. Nicola je nobl panička ta si ani kolo a nějakého monteráka neopře pokud nemá v bance pořádné tučné konto tak je třeba se připravit na návart a třeba ještě vytřískat s WTA nějaký ten milionek když ji Štěpánek utekl ale myslím si že se akorát ztrapní ,Vaidišová je mentálně hodně slabá aby se dostala aspon do průměru natož zpátky na vrchol .
Reagovat
smazaný uživatel
No zato ty jsi podle svého příspěvku mentálně hodně nahoře. Nevidíš do toho, tak nesuď. Něco dokázala, neměla to zadarmo. Velmi duchaplný koment, opravdu.
Reagovat
Roger_Federer
se stebou vsadim , ze pokud se vrati na plno, vydrzi hrat alespon 2 roky bude zpet v Top 10.
Reagovat
pepin
Prosím Tě, že se s ním tady vůbec bavíš, možná, že viděl tenis z ponorky a k tomu ještě na periskop čůral brabec. To abych byl slušný, jinak je to jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, svojí reakcí se dostávám na jeho úroveň, jsem nepoučitelná.. Jenže těch blbých keců o Radkovi a jeho láskách je už nějak moc, tak jsem trochu vypěnila. Ale už jsem v klidu...:)
Reagovat
smazaný uživatel
So just for the record?this (@vaidisovanicole) is a FAKE account.....working with Twitter to get this shut down.
To napsal její bejvalej manažer takže asi bohužel!!!!
Reagovat
vrabejka
behvalej to znamená že ho měla před 5 lety. Asi je naštvaný že se zas vrátí...
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/193700/ucet-vaidisove-je-podvrh-myslenka-na-comeback-k-tenisu-ne.html
Akorát ta myšlnka je tady už asi 2 roky
Reagovat
smazaný uživatel
Nejspíš to tak bude, protože deník Sport (který přišel s informací o návratu) už taky opravil svůj článek... Kdo se v tom má vyznat? :D
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/193700/ucet-vaidisove-je-podvrh-myslenka-na-comeback-k-tenisu-ne.html
Reagovat
smazaný uživatel
Byls rychlejší... :)
Reagovat
smazaný uživatel
bylo by fajn, kdyby se o tom méně psalo a spíš byla vidět Nicol na kurtu. Jinak to budou pořád jen spekulace, znáš to. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Dokud to Nicole prokazatelně nepotvrdí, tak není o čem mluvit... Navíc ten zmiňovaný účet na Twitter je nový a není ověřený, takže to klidně může být podvrh. Jenom by mě zajímalo, kdo má zájem na takové dezinformaci. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo asi? Všichni, kteří jsou ochotni naslouchat senzachtivým kachnám, kterých létá všude plno :)
Reagovat
Roger_Federer
predpokladam, ze ten navrat se uzkutecni v tomto roce.A myslim , ze Nikol na sebe ted chce strhnout pozornost, takze ten falesny ucet je mozna dobry market.tah..
Reagovat
smazaný uživatel
ty fotky někdo převzal z jejího instagramu. Má je veřejné, takže to není zase takový problém, že :-)
No pokud někoho zajímá, co Nicole zrovna dělá, tak je asi nejlepší sledovat právě ten instagram. Žádné fotky s tenisovou raketou tam ale nemá, tak nevím nevím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by dobry kdyby spolu byly v jednom fed cup týmu
Reagovat
smazaný uživatel
Chce se postavit Kvitový a rozmydlit ji ve dvou kanárech :D To byl vtip....idkyž...něco na téhle logice je, ženský uvažujou podobně ;)
Reagovat
tmora
To neni zadny, vtip. Vsadim se ze bude tak motivovana rozsekat Petru a ukazat ze neni zadne Becko, ze pro to udela cokoliv. A jestli bude takhle odhodlana, bude na sobe makat, nezabali to a hlavne jestli to bude mit v hlave srovnany - tak to vidim tak na 3 hracku CR
Reagovat
smazaný uživatel
Ta motivace tam bude, ukázat Štěpcovi zač je toho loket a kdo je tady TOP. Jen bych řekl, že Radek nevybírá jen podle tenisových kvalit :)
Reagovat
ptpc
Tak na ten zápas si v žiadnom prípade nenechám ujst...
Reagovat
ptpc
Oprava - Tak ten zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj se až se Koník do sytá vystříká tak pošle dořit i Kvitovou ani bych se nedivil kdyby pak vlezl na Šafařku .
Reagovat
Frick
Právě včas... Uvidíme, pokud se skutečně vrátí, tak kam se dostane. Byla by reálná třeba TOP 100 k 31.12.2015?
Reagovat
UnrealTom
pěkně doufám že se to povede go go!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist