Pošesté v řadě neztratila set! Allertová si v Melbourne zahraje první grandslamové osmifinále!

19. 1. 2018, 02:24
Aktuality 99
AUSTRALIAN OPEN - Denisa Allertová si poprvé v kariéře zahraje grandslamové osmifinále! Čtyřiadvacetiletá Češka vyhrála i šestý letošní zápas bez ztráty setu, když ve třetím kole Australian Open porazila Magdu Linetteovou z Polska a zajistila si návrat do první stovky žebříčku WTA. O znovu vylepšení svého grandslamového maxima bude bojovat proti světové čtyřce Jelině Svitolinové.
Denisa Allertová

Denisa Allertová toho loni kvůli četným zdravotním potížím moc neodehrála. Letošní sezonu zahájila na Australian Open a hned na svém prvním letošním turnaji si vylepšila grandslamové maximum.

Česká tenistka suverénně prošla tříkolovou kvalifikací, v prvním kole hlavní soutěže smetla Francouzku Parmentierovou, poradila si i se Shuai Zhang z Číny a v dnešním utkání třetího kola porazila 6-1 6-4 Polku Magdu Linetteovou.

Allertová byla od začátku aktivnější hráčkou, svou soupeřku dostávala přesnými a kvalitními údery od základní čáry pod tlak a vynucovala si chyby. Rychle si tak vypracovala náskok 3-0. V šesté hře zaútočila na returnu znovu. Nádherným vítězným bekhendem po čáře proměnila brejkbol a vedla už 5-1. Vzápětí předvedla naprosto fantastický game na závěr prvního setu, v němž udržela podání čistou hrou a za pouhých 21 minut šla do vedení.

Výborně vstoupila také do druhé sady. V úvodní hře ovšem nevyužila brejkbol a ztratila koncentraci. Vinou nevynucené chyby a dvou dvojchyb poprvé v zápase ztratila servis. Přestože působila vyčerpaně, bojovala dál. V následujícím gamu ale promarnila tři brejkboly a už to s ní vypadalo špatně.

Rodačka z Prahy však chytla druhý dech a za stavu 1-4 zahájila obrat. V sedmé hře vyválčila důležitý brejk a posléze skóre srovnala. To Linetteová psychicky neunesla a v devátém gamu se vyházela. Čtyřiadvacetiletá Češka se nabídnuté šance chopila a utkání úspěšně dopodávala.

"Byl to těžký zápas. Na konci to byly nervy, ale zvládla jsem to," řekla Allertová, jež se na začátku druhého setu špatně vyrovnávala s horkem, které v Melbourne v posledních dvou dnech panuje. "Podmínky jsou tu opravdu náročné. Jsem ráda, že jsem to dokázala otočit. Být poprvé v osmifinále grandslamu je skvělý pocit," dodala.

Allertová tak letos vyhrála i šestý zápas bez ztráty setu, poprvé v kariéře postoupila do osmifinále grandslamu a díky dnešní výhře se vrátí do první stovky žebříčku WTA.

Český tenis má po dnešním postupu Allertové jistou minimálně dvojnásobnou účast v osmifinále úvodního podniku velké čtyřky. V českém derby se totiž zítra střetnou Karolína Plíšková a Lucie Šafářová. O osmifinále australského grandslamu budou v sobotu usilovat také Barbora Strýcová a Tomáš Berdych.

V boji o čtvrtfinále vyzve Svitolinovou
O znovu vylepšení svého grandslamového maxima a překvapivý postup do čtvrtfinále bude Allertová bojovat proti světové čtyřce Jelině Svitolinové, kterou v jediném vzájemném duelu porazila. Svitolinová už jednu Češku vyřadila, když ve středu otočila zápas proti Kateřině Siniakové.

Dnes třiadvacetiletá Ukrajinka Svitolinová ukončila senzační jízdu teprve patnáctileté krajanky a juniorské vítězky loňského ročníku Marty Kosťukové, kterou přehrála hladce dvakrát 6-2 a vyhrála tak i osmý letošní zápas. Šampionka z Brisbane je v osmifinále Australian Open poprvé v kariéře.

"Je to pro mě velmi výjimečné. Vždycky jsem strašně ráda jezdila do Austrálie, ale nikdy jsem se nedostala přes třetí kolo. Bylo to smutné, protože jsem hrála s Ukrajinkou, a vždycky je těžké hrát s někým z vaší země. Ale jsem šťastná, že v tomhle turnaji stále žiju," řekla po postupu Svitolinová. Na všech ostatních grandslamech se už do osmifinále podívala. Jejím maximem na největších turnajích jsou dvě čtvrtfinále Roland Garros.

Ačkoliv Kosťukovou porazila za necelou hodinu, měla pro patnáctiletou krajanku jen slova chvály. "Je to velká bojovnice, bojovala až do konce. Má skvělou budoucnost a ještě o ní hodně uslyšíme," řekla Svitolinová.

Do role spolufavoritky ji postavilo také vítězství na turnaji v Brisbane. V její čtvrtině pavouka už navíc nezbyla jiná nasazená hráčka, takže by měla mít umetenou cestičku až do semifinále. "Je těžké být nasazená, protože všichni proti vám hrají uvolněně a musíte být připravena na těžké zápasy od začátku turnaje," uvedla Svitolinová. Patří mezi pětici tenistek, které mají šanci dostat se po Australian Open na post světové jedničky.

Elise Mertensová vyhrála i sedmý letošní zápas na tour. Dvaadvacetiletá talentovaná Belgičanka ve třetím kole udolala 7-5 6-4 Alizé Cornetovou, která si v průběhu utkání  lehla vyčerpáním na kurt a musela být ošetřována, a poprvé v kariéře postoupila do osmifinále grandslamu. V něm poprvé změří síly s Petrou Martičovou.

O čtyři roky starší Chorvatka si zahraje od loňského návratu už třetí osmifinále na grandslamech. Martičová vybojovala premiérový postup mezi nejlepší šestnáctku na Australian Open po vydřené výhře 6-3 3-6 7-5 nad thajskou kvalifikantkou Luksikou Kumkhumovou.

• AUSTRALIAN OPEN 2018 •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 55,000.000 australských dolarů
páteční výsledky (19. 01. 2018)
• Dvouhra žen - 3. kolo •
Allertová (ČR) - Linetteová (Pol.) 6-1 6-4
Wozniacká (2-Dán.) - Bertensová (30-Belg.) 6-4 6-3
Svitolinová (4-Ukr.) - Kosťuková (Ukr.) 6-2 6-2
Kontaveitová (32-Est.) - Ostapenková (7-Lot.) 6-3 1-6 6-3
Rybáriková (19-SR) - K. Bondarenková (Ukr.) 7-5 3-6 6-1
Martičová (Chorv.) - Kumkhumová (Thaj.) 6-3 3-6 7-5
Mertensová (Belg.) - Cornetová (Fr.) 7-5 6-4
Suárezová (Šp.) - Kanepiová (Est.) 3-6 6-1 6-3
• Čtyřhra žen - 2. kolo •
Latisha Chan/Sestini Hlaváčková (1-Tchaj-wan/ČR) - Kalašnikovová/Lepchenková (Gruz./USA) 6-0 7-5
Šafářová/Strýcová (4-ČR) - Olaruová/Savčuková (Rum./Ukr) 6-2 6-2
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

99
Přidat komentář
Jabadu
V té Denise určitě něc obude. A musí to z ní ven!
Souboj Lucie a Karolíny? Těžká volba.
Ale Lucka už má všechno.
Budu fandit s velkým sebezapřením a rouháním Karolíně.
Přišel její čas ...
Reagovat
bIbec
tak to já i bez sebezapření a toho rouhání :-) Ale i tak budu dost smutný na konci toho zápasu, ať to dopadne jakkoliv.
Mám to tak postavené, že když proti sobě hrají 2 čupr hráčky, tak převažuje ten smutek nad radostí. Možná by bylo nejlepší to prostě zaspat.
Reagovat
tommr
já to mám úplně jasný - budu přát Karolíně, protože ta bojuje o první desítku na což už Lucka při vší úctě k ní nemá. A navíc si Lucka může spravit chut v deblu kde naopak může zaútočit i na GS titul ... :)
Reagovat
aligo
co ty víš? Rob dělá divy a třeba získá double :))) Což by bylo úžasný :) Lucka je pro mě srdcovka, takže já tlačím Lucku :)) Všichni víme že vyhrávat umí i proti favoritkám, jen to musí najít :))
Reagovat
Jabadu
Myslíš Rob jako "robertek"?
Pardon!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bucinka to dneska zvladne.
Reagovat
Andrew89
dnesním chování CAro si uprímně přeji aby vypadla co nejdříve.
Reagovat
EllNino
snad jí rozebere už Magda, ikdyž to bude asi podobný jako s Kiki dneska :/
Reagovat
Hector21
Ryba zcela bez šance...
Reagovat
EllNino
asi jo, bhužel Caro tam nemá soupeřky, které by jí mohly ublížit :/ :) O to větší je škoda, že to Jana Fett sou nátlakovou hrou nepotrestala
Reagovat
Andrew89
kéž by. :D ale víme co umí. Zahraje, ale pak na druhou stranu umí zahrát tužku, že se domu jen směju :D
Reagovat
tommr
jj Wozniacká se zase jednou předvedla. Já jí kvůli tomu jejímu arogantnímu chování na kurtu vyloženě nesnáším ...
Reagovat
historik
Wozejk se dneska zas chová jako kráva
Reagovat
Andrew89
přesně..ale celej zápas....
Reagovat
EllNino
nervozní jak bizon :D
Reagovat
Andrew89
je nasr*ná jak nevim co :D: jak ted to toho mlátí:D
Reagovat
EllNino
no a jak jí vypadl ten konec rakety, když s ní flákla, to bylo vtipný :D
Reagovat
Andrew89
woooooowwww...hezky Kiki
Reagovat
Lunej..
Je dneska nejaka protivna a Tsongu jsem snad poprve videla nastvaneho.
Reagovat
EllNino
nejdřív vlhkej kurt a pak "How many ridiculous calls have you done today!"
Reagovat
EllNino
a teď plesk s raketkou :D šance pro Kiki
Reagovat
Lunej..
Kiki je trubka, ze toho nevyuzije.:)
Reagovat
EllNino
Caro má štěstí, že má dneska na druhé straně kurtu Santu Clause, tolik dárků nedostane jako ani o Vánocích
Reagovat
Fandina
Tsonga je naštvaný každou chvíli.
Reagovat
tommr
má po dnešním nečekaným vyřazení Ostapenkový téměř jistý, že se po AO posune minimálně na 5.místo ve světovým žebříčku ... :)
Reagovat
EllNino
to je fuk, hlavně ať už něco uhraje :D jestli je 5. nebo 6. už je jedno
Reagovat
blixa
Já myslel že fandíš Lucce ??? :-o
Reagovat
Andrew89
po otřesném začátku se herně zvedla...chtělo by to upset:p
Reagovat
Andrew89
dožene ztrátu a pak se nemyslně vyhází..to skutečně nechápu:D
Reagovat
dadaft
slušně se rozložila v posledním gemu.
Reagovat
EllNino
Kiki je moc hodná holka na výhry velkých turajů bohužel :)
Reagovat
tommr
Bertensová bohužel nemá proti Wozniacký šanci ... :(
Reagovat
Andrew89
nemá...neudží míč ve výměně . Tahle půlka losu je naproto tragická...svitolina a Caro mají relativně lehký losy...ale snad to Anett a třeba i denisa překazí
Reagovat
EllNino
nojo, vypadly Stephens, Vandeweghe, Venus, Ostapenko, Bencic a zůstaly tam tyhle :D Ale mě to třeba vůbec nevadí, Magda, Denda, Petra Martic, Elise Mertens, Anett, Carlička, Kiki, všechny sypaťandy ... akorát na ty nejlepší to asi nebude no
Reagovat
Andrew89
ajo..zapoměnul jsem na Mertens..ta je taky na vlně. Jako mě by to až tak nevadilo, ale pak na druhé straně máš taková jména, že je proste škoda, že se to vymlátí mezi sebou...ale ani Caro ani Svitolinu ve finále tedy rozhodně nechci..
Reagovat
EllNino
Jono horní půlka je nadupaná, škoda, že některá z našich holek není dole :) takhle se z tý trojky Lucka - Kája - Bára dostane do čtvrtfinále jedna (pokud nás tedy nepřekvapí Bernarda Pera, už bych se nedivil ničemu :D ) ...

Ale moc se na zajtřejší zápasy těším!!
Reagovat
Andrew89
jojo taky se těšim. Snad to Barča dá v pohode:)
Reagovat
EllNino
no Bára a v pohodě, to moc nejde dohromady, ale myslím, že zkušeně :)
Reagovat
tommr
soudě podle předzápasovýho rozhovoru Bára soupeřku nehodlá podcenit takže by to mohlo klapnout ... :)
Reagovat
Krisboy
Klapne to!
Reagovat
EllNino
Bravo Anett !! :) Parádní tenis, rozhodl ho až tildenův gem ve 3. setu, pak už Aljona odpadla, do té doby byla pořád zaťatá, pak ji to zlomilo ...ten servis je fakt hroznej

Anett je velká sympaťanda a budoucnost ženského tenisu :) S Carličkou to bude ale bitva určitě :)
Reagovat
horska.kraslice
Bravo Anett!
Reagovat
dunphy
Škoda, že z druhého souboje nepostoupila Kaia. Mohla být mezigenerační bitva estonských ranařek.
Reagovat
EllNino
jojo :/ :D To by bylo super, Kaia doplatila na horší fyzickou kondici, v ruce to má ale stále neskutečně :)
Reagovat
dadaft
((( davaj Anett )))
rozsekej ten poskakující nesmysl.
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat
Andrew89
jop..je to tam. Hrála fakt dobře. Mohla by být černej kůn:)
Reagovat
Frick
Jo, ta jede. A i po AO si bude únor, březen a duben moci užívat bez tíže obhajob.

Poté se ale bude mít co ohánět...
Reagovat
Fandina
Denča právě na Radiožurnálu s woythou a Plašilem.
http://prehravac.rozhlas.cz/radiozurnal
Reagovat
EllNino
od kolika tam je ?
Reagovat
Fandina
Byl to krátký rozhovor na konci Bidrmanova pořadu asi 10 minut před 11 hodinou. Jen pár vět.
Reagovat
EllNino
oukey :) isi to pak najdu
Reagovat
Serpens
Na radiožurnálu se ty audiorozhovory dávaly vždycky jako součást článků. Teď tam však nenajdeme zhola nic a můžeme je jen náhodně zaslechnout při denním vysílání. Škoda.
Reagovat
EllNino
žejo, taky mě to mrzí ... viděl jsem to tam v poslední době opravdu zřídka :/ ... přitom předtím byl rozhovor vždycky součást článku no, jak jsi psal
Reagovat
kada.tom
dneska v té ženské části velmi příjemné výsledky, snad až na zápas Bondarenko :-)
Reagovat
blixa
Dobře Karličko ! ;-)
Reagovat
Krisboy
Mě taky potěšila. Rád ji vidím z5!
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat
Hector21
hmm Kaika odchází fyzicky...

to bych věru neřekl, že bude mít s CSN plné ruce práce
Reagovat
Hector21
teď už je menší vedro, ještě je šance...
Reagovat
Hector21
takže kdepak
Reagovat
EllNino
Carlička už tu jednou před 9 lety hrála čtvrtfinále, to byla ještě hodně mlaďounká, tehdy přehrála myslím ve 2. kole Venus :)

Kaia stejě jako Petra fyzicky hotová
Reagovat
dunphy
Carla hrála QF i před dvěma lety. Pamatuju zápas s Agou. :)
Reagovat
EllNino
ach :) jsem zabudl, to jsem přestal sledovat, když Petra prohrála s Gavrilovou :)
Reagovat
dunphy
Chápu :D Ale třeba zrovna finále ten rok byla fakt skvělá bitva.
Reagovat
dadaft
zápas jsem neviděl, ale těším se na odpolední opáčko (snad bude).
kvůli nadšeným ohlasům jsem na Denisu fakt zvědavý...

gratulace.
Reagovat
Fandina
Jj, hrála pěkně. Snažila se určovat tempo hry a zase nadhodila a rychle podala.

Zápas dávali na dvojce, také si myslím, že ho budou opakovat, ale jinak já mám EurosportPlayer a mají tam zápasy týden zpět.
Reagovat
George_Renel
Na Radiožurnálu právě teď hodinová beseda s redaktorem tenisu Plašilem a všem co se AO týká přímo z Malbourne.
Reagovat
EllNino
pošleš prosím link ? nebo posloucháš v rádiu ?
Reagovat
Fandina
Skončilo to v deset. Snad to bude v archivu.
http://prehravac.rozhlas.cz/radiozurnal
Reagovat
EllNino
děkuji děkuji
Reagovat
Fandina
Tady je to Host Lucie Výborné 9:00 - 10:00
http://www.rozhlas.cz/zaznamy/portal/#/2018-01-19/9
Reagovat
EllNino
díky
Reagovat
smazaný uživatel
Boože..Tolko šancí mal ten mladý ruský zasran. Neuveritelné. V tretom viedol 4:2 a prehral. V stvrtom mal kopu BB, ktore nevyuzil, následne Grigor vyuzil samozrejme hned prvý. Este aj v poslednom geme mal mladý 3BB na vratenie sa do zápasu. Herne posobil lepsim dojmom, Dimitrov sa oproti McDonaldu zlepsil, ale len kozmeticky, ziadna hitparáda to nebola..

Rublev má 20 a je prakticky hotový hrác..Ja sa velmi tesim na hardové GS, trebars od sezony 2020, kedze spicka zostarne a nova generácia sa dostane do veku 22-23r a nastane definitivny zlom, aspon na harde...
Reagovat
Hector21
ach bože, jak s Bondarenko mohla Nasťa prohrát...
Reagovat
EllNino
prohrála především sama se sebou :/
Reagovat
Hector21
obě varianty jsou dostatečně hrozné...
Reagovat
tommr
a to měla ještě štěstí, že v prvním setu rozhodčí poškodili Bondarenko a neuznali jí eso na setbol ...
Reagovat
tommr
dneska jasná výhra. Jediný malý zaváhání přišlo v okamžiku kdy měla Bára dopodávat zápas a nezvládla to. Holky to ale vzápětí napravily při podání soupeřek ...
Reagovat
tommr
spolu s Chanovou zvládly i druhej zápas bez ztráty setu i když si to dneska ve druhým setu samy trochu zbytečně zkomplikovaly ...
V příštím kole je čeká pikantní souboj. Proti Latishe se totiž postaví její mladší a zatím méně úspěšná sestra ...
Reagovat
Frick
Problém s Kosťukovou neměla, Denča to s ní bude mít hodně těžké.
Reagovat
Frick
Jak bych los pro Lucku krutý, tak zase Denise štěstíčko přálo.

Jen se mi trochu přijde, že úplně sil nemá nazbyt. Ano, byl to už šestý zápas, na druhou stanu - všchny ty zápasy byly buď velice rychlé nebo nanejvýš průměrně dlouhé. Do toho dny odpočínku...
Reagovat
EllNino
41 stupňu ti nic neříká? :) ... to vysiluje, jako bys hrál ty sety 4 a ne 2
Reagovat
Frick
Jenže to platí pro obě. A některý holky taky na kurtě musely bejt 2h30m.
Reagovat
EllNino
Platí to pro obě, ale každá se s tím vypařádává jinak :) Nebo jsou snad lidé kloni, že snáží podmínky stejným způsobem? ;)

Vidíš to tu každý den, Alize dneska na kurtu málem zkolabovala, Monfils měl úpal, teď se nechávala ošetřovat Magda Rybáriková ... Berďa vypadal včea na umření, i jindy poskakující Bára Strýcová radši šetří síly, DelPo vypouštěl míče, u kterých věděl, že nemá šanci ...

A že měla Denisa krizi v první polovině setu, to sama přiznala, zápasy berou spoustu sil, fakt nevím, co bys po ní chtěl, aby v přestávkách hopsala kolem kurtu, aby ti ukázala, jak je fresh? :)
Reagovat
Frick
Chtěl jsem tim jenom říct, zda nehrozí riziko, že by nebyla fyzicky schopna nějaké delší bitvy nad 2 hodiny.
Reagovat
EllNino
To říct nemůžeš, protože to nikdo neví, ve 4. kole GS se člověk kousne, navíc v příštích dnech má teplota klesnout, už nemají být tyhle sauny, tedy aspoň ne 41 stupňů ...
Reagovat
Frick
Tak snad bude fyzicky cajk. Bylo by škoda, kdyby třeba na Elinu herně stačila, ale odpadla by fyzicky.
Reagovat
EllNino
Ale tady fyzicky odpadaj v podstatě všichni, protože na tohle počasí se připravit nedá ... Magda je na to počasí celkem zvyklá z Číny, kde trénuje (Stejně jako včera vyzrála díky připravenosti z Asie Hsieh na Muguruzu, které vedro pálilo chodidla)
Reagovat
Hector21
koťátko má tlapky, ne chodidla...
Reagovat
EllNino
Jo!!!! :) No není lepší dárek k narozeniním než premiérový postup do 4. kola Australian Open? :) Všechno nejlepší k 27. arozeninám Petro :)

Zápa se přeléval z jedné strany na druhou, ve 3. setu se zdála Luksika lepší hráčkou, hrála winnery z obou stran, výborně se hýbala, Petra trochu nezvládala horko, kdo by ho zvládal, že? :) 41 stupňu, Berďa to včera psal dobře, jako pod pokličkou nebo jako když vás nutí v sauně skákat 2 hodiny přes švihadlo :D ...Petra nakonec využila zaváhání na servisu za stavu 5:5 a pak už si to doservírovala, byť Thajka ještě kousala :)

Je to skvělý úspěch, navíc hratelné i další kolo (Cornet - Mertens), Petra na posledních 4 grandslamech hrála 3x 4. kolo, to je parádní statistika, kterou nemají ani některé hráčky top 10 :D Je pravda, že měla poměrně štěstí na los stejně jako Denisa, ale na to se historie neptá :)

Tak krásné narozeniny!! :) Bylo hezké, jak jí její boxzazpíval podobně jako Angie po výhře nad Donnou Vekic :)
Reagovat
vrabejka
Wow tak to čumím. Ted jen doufat, ze AO nebude jeji jediny turnaj kde vyhraje vic jak 3 zapasy a dokáže na tento uspech navázat.
Reagovat
horska.kraslice
Tak každopádně je bezva, když se taková vítězná řada podaří právě na GS, ne? :-)
Reagovat
horska.kraslice
Jen tak mimochodem, v Melbourne je momentálně 41 stupňů Celsia......
Reagovat
EllNino
Jsem za ni moc rád, na konci sezony to vypadalo bledě, prohrávala, co se dalo, nebylo to ono, byla jakoby zakletá, neměla z tenisu radost .... a proto je hrozně pěkný ji vidět zase plnou sil, s tenisem, se kterým může klidně do té padesátky patřit, nebo ještě výš, pokud bude zdraví sloužit ... každopádně takhle hrát jsem ji v loňském roce neviděl, naposledy v sezoně 2016 :)

4. kolo gradslamu je parádní úspěch, navíc když pořádně nevěděla, jak na tom bude zdravotně, jela sem uhrát set v kvalifikaci, myslím, že tahle jízda ji ani ve snu nenapadla, a i možná proto si, že si to nepřipouští, hraje tak skvěle :) Pochopitelně se jí to pěkně sešlo, nečelila zatím nasazený hráčce, ikdyž Zhang byla první nenasazená, ale dostat Magdu Linette do 3. kola GS se neděje každý den :) Ale je umění toho využít, to taky neumí každá :D

Na tomhle příkladu je jasně vidět, že v tenise je všechno možné :) Ode dna až do druhého týdne GS
Reagovat
tommr
je pro mě zatím největší překvapení z našich holek. Dneska se proti nebezpečný Polce vytáhla když ve druhým setu musela otáčet z 1:4 na 6:4. A to přitom Polka hrála taky velice dobře. Bylo ale vidět jak si Denisa věří i za nepříznivýho stavu což v minulosti nebývalo vždy zvykem ...
Dnešní výhra znamená kromě postupu do osmifinále i návrat do první stovky žebříčku. Pokud Denisa bude i nadále zdravá tak by tam mohla pevně zakotvit. Hru na to určitě má ... :)
Reagovat
Dobry-den
To je nádhera. Moc jsem jí před zápasem nevěřil, čekal jsem výpadek. Ale zvládla to skvěle, jen jeden ztracený servis, to je super. ;-)

Denisa letos ještě neztratila set, a tak stále čeká, než proti ní postaví pořádnou soupeřku. Tak třeba Svíťa... ;-)
Reagovat
horska.kraslice
Denča první osmifinalistka. Hraje výborně, ať to ještě trvá dál. A taky zdraví ať drží! :-)
Reagovat
Fandina
Denča pěkně, ve druhém setu z 1:4 na 6:4, pěkné pěkné pěkné. A líbilo se mi, jak hrála. Gratulace veliká.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist