Potvrzeno: Hvězdami na Prague Open budou Kližan a Hlaváčková s Hradeckou

21. 7. 2016, 18:09
Aktuality 111
Osmadvacátý hráč světového žebříčku Martin Kližan ze Slovenska a stříbrný pár z olympijských her v Londýně Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou budou hlavními hvězdami Prague Open, který se od 25. do 31. července odehraje na štvanické antuce. Na dnešní tiskové konferenci to řekl Vladislav Šavrda, jeden z ředitelů turnaje, který je zároveň mužským challengerem a ženským podnikem kategorie ITF.

Sedmadvacetiletý Martin Kližan v neděli ovládl turnaj ATP v Hamburku a v žebříčku se posunul do elitní třicítky. Dnes ho čeká čtvrtfinále v Umagu a před odletem na olympiádu se představí ještě na challengeru v Praze na Štvanici.

"Jednali jsme s ním ještě před Hamburkem. Bude to jeden z žebříčkově nejvýše postavených tenistů na turnaji v Česku. Prahu si oblíbil, je to pro něj špičkově vedený podnik," prohlásil Šavrda.

Hlaváčková s Hradeckou zase kvůli turnaji oželí přesun do Ria leteckým speciálem s ostatními sportovci a na olympiádu poletí později po vlastní ose.

V pavouku dvouher nechybějí loňský vítěz Brazilec Rogério Dutra Silva, finalistka Denisa Allertová či Petra Cetkovská.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

111
Přidat komentář
Frick
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/t31.0-8/13669496_1750104868574106_7835820221532175181_o.jpg
Reagovat
Fandina
kluci hrají v sobotu.
http://www.protennislive.com/posting/2016/7077/op.pdf
Reagovat
brixner
Anebo to mám znegovat? ;-)
Je tu s váma prdel, to zase jó :-))
Reagovat
Frick
Určitě bys měl zajít. Na Štvanici asi určitě bude k vidění Vopice, resp. Vopička....
Reagovat
Lunej..
určitě tě zase potkáme a zase budeš tvrdit, jak jsi tam vůbec nebyl, pak zase byl, ale bez foťáku a nakonec se ukáže, že tě už skoro každý zná a ty budeš pořád jen kecat.
Reagovat
Frick
Já nemám povinnost nikomu zde oznamovat, potvrzovat, negovat kde jsem byl nebo ne.
Reagovat
Lunej..
Takhle to vůbec nemyslím. Ale házíš sem fotky jiných uživatelů, hrabeš se věčně někomu v soukromí, nejsi normální, tak si pak užívej plody své práce.
Reagovat
Frick
Jednoho uživatele, přičemž poprvé sem dal link na tu inkrimovanou (veřejně přístupnou) fotku někdo jiný a já jsem to jen připomenul.
Reagovat
Lunej..
Sám víš, jakou tady máš pověst, rád ji ještě přiživuješ, protože chceš pozornost, což choří lidé dělají. Jsi někdy nechutný a máš prasečí radost, když blbci jako já na tebe reagují. Tudíž si plácám máslo na hlavu a končím s tebou nesmyslnou diskusi, kterou jsem sama vyvolala. Takže raději dvě másla.
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? :D Ne, letos se vůbec nechystám. Momentálně bych jel jenom na WTA do Stromovky, ITF určitě ne.
Reagovat
Frick
Vopička tam bude. Asi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká Vopička? :D
Reagovat
Frick
Na to musíš přijít sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechce se mi přemejšlet a hlavně vůbec netuším... :D

Ale víš, kam se chystám? :)
https://pbs.twimg.com/media/Cn8zUIJXYAAz6eD.jpg
Reagovat
brixner
Monty, dej pozor, na Bayernu se dneska zase vraždilo...
Je to hrůza :-((((
Reagovat
smazaný uživatel
U chlapů tam docela rychle odstupují. Alespoň uvidíme v MD pár Čechů -Šátrala,Mertla,Koláře i Hernycha .Většina tak uvolní WC dalším.To bych si tam mohl užít nejen u holek.
Reagovat
brixner
Mě jebne!
Reagovat
blixa
Vyloučeno ! :D ;-)
Reagovat
brixner
Blixa, já Tě na hoďku vyloučím, OK?
Teď!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nejebne, má pořád toho Itala
Reagovat
Frick
Je to Italo-Belgičan.

Ale drží jim to. Tušim, že spolu byli již během LOH 2012...
Reagovat
Frick
http://oh.idnes.cz/tenis-na-oh-safarova-strycova-videorozhovor-f3s-/rio-2016.aspx?c=A160722_115028_olympiada-rio-2016_bem

Sory, ale jako já bych bejt Tomášem nebo Karolínou, tak se tady propadnu hanbou.
Reagovat
misa
Pěkné, díky :) Bára je trochu jako Bethanie, taky skvělá na síti, ale je mnohem lepší odzadu a má taky kvalitnější servis. Uvidíme, co z toho bude, vlastně ani nevím, jestli budou nasazené (předpokládám, že ne).
Reagovat
Frick
Bára vypadá, jak kdyby strach z létání zahnala panákama :-D
Reagovat
PetaM
Pohoda, Tom a Kája jsou proti tobě slabý odvar. :D
Reagovat
blixa
Ty ses měl hanbou propadnout už dávno, demente !
Reagovat
r.Fever
Niežeby som chcel kaziť radosť, ale Kližan zrejme nebude môcť hrať v Prahe kvôli pravidlám...

We have point in Rulebook "A player on the alternate list for the singles main draw may withdraw at any time prior to such time that he is moved into the main draw as a direct acceptance because of withdrawals of other players." If he has withdrawn after that for medical reason I guess he could not accept Prague WC...
Reagovat
smazaný uživatel
Šátral jde přímo do MD a Mertl 2.pod čarou
Reagovat
fretek
V Darmstadtu včera Štefková nevyhrála - jako je to ve zdejších výsledcích - ale se Zajaovou prohrála
Reagovat
smazaný uživatel
Podle předsedy Kaderky,který také sídlí na Štvanici jsou tyto turnaje proto ,aby dostali šanci mladí.Hráč,který pravidelně na turnaj jezdí není žádnou zvláštní hvězdou.Navíc poslat na chall. hráče TOP 50 se nezdá kvůli soupeřům moc fér.Vem si ,že bojuješ o živobytí,tvrdě trénuješ a pak ti do 1.kola dají hráče TOP50,který tady nemá co dělat.Pro mě ,jako obyčejného fandu tenisu by bylo určitě příjemnější vidět,jak o své místo na tenisovém slunci bojuje třeba Staněk,Šafránek ap.Teď se mohu těšit alespoň na holky.Tam je vše ,co od ITF čekám,tedy vidět v plné parádě naše tenisové podhoubí,i když to nejzajímavější a nejhezčí i tady musíme oželet.Že by i Štefkovou p.Černošek odsud odháněl,když Krejčíková hrát může?Raději se trápit na 25ce v Německu?Nechtít hrát doma v Česku,s podporou fandů,kteří se na tebe těší,je pro mě největší tenisovou záhadou.Zbývá si jen přát ,aby "Hvězdy" HaH dobře potrénovali na olympiádu a včas vypadly ,aby ještě stihly speciál do Ria. Good luck
Reagovat
smazaný uživatel
Že 50 tisícový challenger může mít stejně kvalitní semifinálové obsazení jako tradiční a poměrně oblíbený turnaj ATP v Kitzbühelu.

Třeba Kližan - Basilašvili
Zeballos - Giraldo. :))
Reagovat
Frick
Jako tu vem čert, ale příšerný mi přijde, že na ty jeho romofilní troll-posty někdo seriozně reaguje.
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/a.452843968113759.101762.437408476323975/1113524685379014/?type=3&theater

Jestli se při pohledu na tento status někomu v březnu zježily vlasy na hlavě, bo si myslel, že si čte oznámení konce kariéry, tak potom, jak učinila Nicole, to případné "zježení" skutečně dávalo smysl.

No, možná si pamatujete, jak jsem nadšeně sem v roce 2014 dával linky na fotky z Nicolninýho IG, kde se v průběhu roku objevovaly snímky s tenisovou tématikou. A pak někdo zrazu přišel s tim, že je na Entry listu do albuquerque. A tam ten comeback začal. A začal vítězně. Občas se to zadrhávalo, ale po půl roce Nicole už byla ve třetí stovce....
Reagovat
Frick
A pak už bohužel stagnace :-(

Co myslíte, možná to nebude znít pěkně, ale může být Nicole skutečně dobrým varováním/argumentem pro všechny, kdo volají po mladých holkách?

No ale je fakt, že Maria vyhrála v 17-ti GS a zdraví jí kariéru nezničilo. Teda porblémy taky měla, ale ne tak ohromný. Její současný prů.švih je už jiná věc...
Reagovat
lukassb
To se ale neda vubec srovnat. Nicole po prvni kariere 2x operovnane rameno, po navratu na kurty po pul roce vymknuty kotnik, o par mesicu dyl zanet v pate(dlouhodoba lecba) po doleceni zranene zapesti chvili pred zapasem v Kuala Lumpur a po doleceni zapesti opet pata, ale druha noha..To co se stalo lucce bylo sice v opravdu nevhodny cas, ale s tim, jak postihovali zraneni Nicole(i prvni kariere) se to neda srovnat..holt kazdy nema stesti
Reagovat
Frick
Je nesrovnávám, kdo měl smůlu na neduhy. Já jsen srovnávám ty statusy. Oba s fotku z dětství (pravda, Lucka je tam batole a Nicole žákyně 1. stupně) a s dlouhým textem "od srdce". U Lucky to je naštěstí (ten text) s obratem k dobrému, u Nicole ne.

Ale mít takto zhuntovaný tělo v 27 letech je šílený. Byla někde udělána chyba? Byla tedy Nicole oběť tehdejšího trendu mladičkých hvězd?
Reagovat
Frick
Obě se s 25k v Německu loučí už po druhém kole. Zdá se, že tu máme další antinatukářky...

Já nevim, ale mi jako přijde, jestli se zbytečně nebráníme těm hardovejm turnajum.

Těch antukářů je jasná menšina. Z těch mladších se zdá, že má jako "první povrch" anutku jen Karolína M., třeba...

Kdy jsme měli nějakou fakt že antukářku?
Reagovat
tommr
nikde na internetu jsem zatím neobjevil aktuální informace týkající se letošního ročníku (vstupný, program atd.) ... :(
Reagovat
Frick
http://www.pragueopen2016.com/ :o)

Kdyby je Fandina neuvedla :-D Máš jí snad v Ignore listu?
Reagovat
tommr
díky za upozornění. Nějak jsem si toho v noci nevšim ... :)
Reagovat
Fandina
Na Štvanici uvádějí 31 partnerů. Předpokládám, že většina z nich je sponzorů. Když jsou organizátoři šikovní, tak mohou na turnaj penízky takhle pěkně sehnat.
http://www.pragueopen2016.com/#!blank-1/mmby3
Reagovat
Frick
A ty víš, kolik kdo dává?

Jsou to sponzoři, jež asi mají ke Štvanici dlohoudobě užší vazby. Majitel Advatage cars je Kodešův synovec. Majitel (nebo GŘ?) Zenovy taky mluví o Štvanici jako o areálu, kde hraje on i jeho děti.

Advantage cars určitě nebudou firmou, co by mohla házet milionama jak se jí zlíbí. U tý Zenovy nevim. Ale ta asi málo mít nebude. Má 2000 zaměstnanců. tedy malá firmička to není.

Myslim, že škoda, že ECM Prague Open to nevydrželo aspoň další dva roky. Třeba by to s Petrou šlo nahoru.
Reagovat
Frick
Takže kdyby Kližan vypadl na Rogers Cupu hned v R64, tak dostane 11 110 USD, dále případně 20 575 za R32 nebo 39 025 za R16... Pokud v Praze vyhraje, tak dostane 7 200 USD.

Tak ale toto mne fakt štve. Nicméně s tim Pavláskem to Černošek podělal. (Veselý OK, pro něj 50k Chall. už neni.) To už jsou naschvály, aby jel ve stejnym termínu do Nizozemska.

S H+H je to slušně podělaný taky teda. Těm se taky muselo přisypat hodně. Jako Andree, která s ČLTK nemá nic společnýho, určitě. (Velmi) reálnym výsledkem v Kanadě by bylo ČF za 190 bodů a 27 000 USD pro každou. Skutečně jedině že chtěj uhrát nějaký body do singla....

Ale fakt se mi to nelíbí z principu. Účastníky má motivovat oficiální bodová/peněžní dotace a ne peníze bokem.
Reagovat
EllNino
vždyť nic nevíš, tak to furt tak nehroť
Reagovat
Frick
Tobě přijde normální, aby 21. hráč race hrál 50.000 podnik? To je stejný, jako kdyby na ITS Cupu v Olomouci hrála Caroline Garcia.

I kdyby to byl domácí hráč, tak by to bylo na palici. Navíc on kvůli tomu obětuje 1000 turnaj, kde navíc díky odřeknutí řady hvězd měl vyšší šanci na dobré body + peníze. Navíc je to hard, na kterym se teď bude hrát.... až do konce dubna 2017!
Reagovat
Frick
Kdybych Kližan nejel a já nadhodil něco ve smyslu "To nemohli nalákat někoho z Česka nebo Slovenska? Třeba Kližana?"

tak by tvoje reakce byla

"Toho určitě, teď vyhrál ATP 500 v Hamburku a místo toho, aby hrál na hardu před olympiádou Masters, tak se bude pachtit někde na podřadnym antukovym challengeru :-D :-D :-D"

Nebo ne?
Reagovat
lars
a bude Klizan hrat na OH letos?
Reagovat
Frick
Měl by...
Reagovat
EllNino
mně to je hlavně uplně jedno :D
Reagovat
lars
A Klizan na RC muze hrat asi i debla
Reagovat
rusedski
Andreu trénuje Petera, kterej je zároveň ředitelem turnaje, takže se jí nejspíš moc přisypávat nemuselo. Loni hrála dokonce v Plzni, kde je 3x menší dotace (je fakt, že je tam doma, ale Petera tam tomu šéfuje taky), letos tam kvůli Riu nemůže obhajovat vítězství, tak holt zkusí Prahu.

Kližana teda taky moc nechápu, hlavně teda nevěřím tomu, že se na to nevyse*e nejpozdějc někdy ve 2.kole... :)
Reagovat
Frick
Jenže kvůli Plzni nemusela zahodit loni Rogers Cup.

A vztah Petera - Andrea asi zrovna neni ve stejný nadřazenosti/podřazenosti jako Černošek - Berdych, Veselý atp...
Reagovat
lars
Tech 11 110 $ za 1. kolo letos nebude . Odhaduji okolo 8 000 $ :))
Reagovat
svetova.dvojka
Zajímavé zprávy na idnesu, to je radost číst...
Reagovat
smazaný uživatel
To si náčelník kmenu, když umíš číst, ne?
Reagovat
svetova.dvojka
??
Reagovat
Fandina
už se chystají na Rogers Cup v Montrealu a od pondělí vysílá celý týden několik vybraných zápasů denně i ČT, tak doufám, že se holkám povede a držím palce.

https://cs-cz.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.188526497878104.51345.185199214877499/1194832070580870/?type=3
Reagovat
misa
Moje dvě milé sedí vedle sebe, tak to má být :) Petru jsem v poslední době zanedbával, dnes jsem alespoň po roce zase jel kolem kurtů, na kterých ve Fulneku začínala :)
Reagovat
svetova.dvojka
Škoda, že už tu není turnaj ATP, v Ostravě se hrál 5x v řadě turnaj ATP 1994-1998 , v Ostravě hrál i Andre Agassi vyhrál tady v roce 1998 a hráli tu i další hvězdy Wayne Ferreira nebo Malivai Washington finalista Wimbledonu... a v Praze byl také turnaj ATP 13 ročníků 1987-1999, v Praze hrál Sergi Bruguera světová trojka ,2x vítěz French Open a stříbrný olympijský medailista v singlu.
A dnes je největší hvězdou fracek Kližan, to je tedy degradace... , jinak Agassiho jsem v tom roce 1998 v Ostravě zahlíd... ale neměl jsem peníze na vstupenky, tak jsem jen tak slídil kolem...
Reagovat
lars
a kolik stala vstupenka na ten turnaj ?
Reagovat
svetova.dvojka
To už si vážně nevzpomínám...
Reagovat
lars
Ty jsi nemel asi 50,- kc na vstupne ??
Reagovat
svetova.dvojka
50 kč bylo vstupné ? :-)
Reagovat
lars
mels nebo nemels asi 50 ,- kc ?
Reagovat
svetova.dvojka
Měl jsem možná i stovku...
Reagovat
lars
to by stacilo na vstupne = 40 Kc
Reagovat
svetova.dvojka
tak to mě převezli, asi mě tam nechtěli pustit.
Reagovat
lars
anebo kecas jako typicky Rom
Reagovat
svetova.dvojka
No s tím kecáním, bych se jako gádžo moc neoháněl, vy gádžové jste vymýšleli takové lži, jakože Romové jedí děti nebo že unášíme děti, že zapalujeme vesnice, a kdesi cosi, a to nemluvím o tom jaké fámy, jste po staletí šířili o Židech což jsou naši bratři. Takže s tím lhaním opatrně... i když tady asi platí lhář viní druhé z lhaní..., tohle jste si přinesli i do dnešní doby, kdy o Romech vymýšlíte různé lži a polopravdy, takovým jevům se říká hoax a byly vzdělanými a inteligentními lidmi už dávno vyvráceny, takže asi tolik k tomu. A když se nad tím zpětně zamyslím, tak mě tam asi nechtěli pustit, protože jsem Rom. Ono ať se to třeba nezdá , tak v Ostravě je pácháno nejvíce rasově motivovaných útoků proti Romům, já jsem se v Ostravě narodil a vyrůstal tam, takže vím o čem mluvím.
Reagovat
letityfanousek
to je jednoduchá matematika, Ostrava patří mezi nejromovatější města v republice, takže počet útoků v absolutních číslech tak můžou vycházet, stejně tak i obráceně. Žiju tady pár desítek let a osobní zkušenost (žádný hoax) mne naučila, vidíš skupinku Romů, raději přejdi, nedívej se jim do očí, neposlouchej je a drž si kapsy. Osobně mám rád jejich kulturu, když jedu na kole přes Hrušov tak rád poslouchám jak mezi baráky večer zpívají, tam to žije.. ale raději nezastavuju, stačí když na mne ti caparti na mne pokřikují "ty (homosexuále)". To není hoax, ale skutečnost. Co ti v mládí natlučou do malých hlaviček, tak ti to zůstane navěky. Výchova v rodině je základ a ne HOAX.
Reagovat
misa
???

Hledání smyslu tvých komentářů by občas dalo zabrat i uznávaným filozofům :)
Reagovat
Fandina
Ale není sám. Nejeden komentář mi tu připadá jak z jiné planety.
Reagovat
EllNino
přesně :D :D ...ty kráso, tohle je fakt moc :D
Reagovat
lars
co je moc ??
Moc vysoka uroven mysleni ??
Reagovat
lars
* ceho je moc ?
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
lars
* znamena oprava
Reagovat
Fandina
V Praze jsem na ATP na Štvanici párkrát byla a to vstupné bylo kolem 50,- korun. Původně Kčs.
Reagovat
skott
tak ze všech těch hvězd co se v Ostravě představili vybrat zrovna Malivaie Washingtona:-))
Reagovat
svetova.dvojka
tak on ten turnaj vyhrál v 94´ ty větší hvězdy většinou vypadávaly v prvních kolech Kalelnikov,Ivaniševič,Philippoussis nebo i Becker,Stich v 96´´ apod...
Reagovat
svetova.dvojka
Wimbledonský vítěz Richard Krajíček taky jel jen pro startovné, konec v 1.kole, Magnus Norman světová dvojka podobný příběh, Malivai to bral vážně...
Reagovat
skott
že si často jezdili pro startovné to je pravda, všechna čest Andremu. ale to nic nemění na tom, že Washington byl naprosto strašný hráč a jeho zmiňovat a zároveň se snažit shodit Kližana je úsměvný.
Reagovat
svetova.dvojka
hrál finále Wimbledonu a ještě finále tisícovky v Essenu kde prohrál s Musterem, byl 11. na světě, nebyl to hrozný hráč, a navíc to byl dobrý člověk...
Reagovat
svetova.dvojka
V Ostravě se představili také Rusedski,Henman,Enqvist tam snad hrála celá top ten tehdy...
Reagovat
svetova.dvojka
Jinak v té době jsem neměl ani mobil..., tehdy byly jen ty cihly typu Nokie 5110 za 10 tisíc, když sis chtěl koupit malý lehký telefon, tak sis musel vzít skoro hypotéku páč takový mobil stál přes 30 tisíc...
Reagovat
misa
Agassi, Becker, Ivaniševič a další v Ostravě :)) To je neuvěřitelné. Jako by dnes u nás hráli Federer, Nadal nebo Wawrinka..
Reagovat
smazaný uživatel
No a nám by stačilo, kdyby k nám do Česka jezdili třeba Berdych, DelPo, Monfils. :))
Reagovat
lars
Sak tu byl Tsonga min. tyden :))
Reagovat
smazaný uživatel
to byla Černoškova soukromá VIP pro zvané. ;)
Reagovat
lars
Nebylo to jen pro zvany
Lunej na tom DC pry byla
Reagovat
misa
Turnaj se jednu dobu jmenoval IPB Czech Indoor ... No, hned je jasné, kam taky mířily peníze z téhle vytunelované banky. Samozřejmě, to startovné pro jmenované hvězdy bylo jen kapkou v moři.
Reagovat
skott
já si teda pamatuju hlavně toho výrobce toaletních papírů, to byla rarita:-)
jinak ty největší hvězdy dostávali na tehdejší poměry pěkný ranec.
Reagovat
misa
Pamatuju, že WTA jednu dobu nechtěla, aby jejich okruh nesl název Tampax :)

http://www.nytimes.com/1995/02/16/sports/tennis-sensitivity-over-an-image-sinks-a-women-s-tennis-sponsor-deal.html
Reagovat
Stan_Borowitz
????? ???????
Reagovat
Frick
Jsme tam!!!!!! Ale nervy teda byly....
Reagovat
Frick
Zdá se, že by bylo dost peněz na navýšení kategorii a místo toho se nacpe Kližanovi a asi i Hackum..
Reagovat
Frick
Sportovně je to hovadina. Leda tak kvůli singlu. Ale jestli kvůli nebudou hrát TM...
Reagovat
lars
zaplati kdo ?
Reagovat
skott
Jágr
Reagovat
smazaný uživatel
Jágr prý ani neletí.
Reagovat
blixa
Jede z Floridy na kole ;-)
Reagovat
lars
ktery ?
Reagovat
blixa
To asi záleží na tom, odkud poletí. Pokud poletí z ČR s ostatními olympioniky, tak ČOV, pokud odjinud tak asi ony samy, ne ?
Reagovat
lars
Hlaváčková s Hradeckou zase kvůli turnaji oželí přesun do Ria leteckým speciálem s ostatními sportovci a na olympiádu poletí později po vlastní ose.

tak, ze jim to nikdo neproplati ?
Reagovat
blixa
Asi nemusí, záleží na dohodě s ČOV.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě by si to měly proplatit. Věděly, že bude olympiáda. Ale nejspíš dostanou nějaké to kapesné.
Reagovat
tommr
Háčka by s ostatními olympioniky stejně neletěly - kdyby nehrály v Praze tak by byly s ostatníma nominovanejma tenistkama v Montrealu ...
Reagovat
skott
Změna termínu se ukázala jako dobrý krok, entry list vypadá nejen statisticky podle čísel lépe (cut je zhruba o třicet míst nižší), ale i celkově bych řekl, že budou k vidění letos mnohem zajímavější tenistky.
Co se týká mužského challengeru, tak jsem entry z loňska nenašel, ale řekl bych, že tam to bude asi +/- podobné, pokud nepočítám Kližana jako tahák.

Slibně to vypadá zatím i v Plzni, kde se zřejmě ale ještě některé hráčky odhlásí. Nicméně k vidění by mohla být třeba i finalistka wimbledonské juniorky Jastremska, která má Plzeň v daném termínu jako nejvyšší prioritu.
Reagovat
ezpana
ak ti stačí pdfko pavúka z minulého roka, tak to je tu:
http://www.protennislive.com/posting/2015/7077/mds.pdf
posledný priamo akceptovaný hráč bol Cachin #223 a celkovo 6 hráčov z prvej 100vky hralo v singli.
Reagovat
skott
super díky, tak to vypadá, že rankingově (pokud nepočítám atypickou účast Kližana) teda trošku horší letos.
Reagovat
svetova.dvojka
vítěz dvou velkých pětistovkových turnajů ( Rotterdam,Hamburk) bude hrát na takhle malém Challengeru ? Co to je za nesmysl pro Boha....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist