Praha uvidí české finále. Hradecká v boji o první titul vyzve jedničku Plíškovou

1. 5. 2015, 12:36
Aktuality 786
WTA PRAHA - Pražská Stromovka uvidí české vyvrcholení premiérového ročníku turnaje WTA. Jako první se do finále dostala nasazená jednička Karlína Plíšková, kterou v sobotním boji o titul vyzve už sedm zápasů neporažená Lucie Hradecká. Ta bude na sedmý pokus usilovat o svůj premiérový triumf.
Lucie Hradecká (© jtbopen.cz)

Turnaj WTA se do Prahy vrátil poprvé po pěti letech a české tenistky antukové kurty ve Stromovce doslova ovládly. Do hlavní soutěže zasáhlo osm domácích hráček a žádná z nich neprohrála se soupeřkou ze zahraničí. Postupně se eliminovaly navzájem, až nakonec dojde k českému souboji ve finále.

Jako první se do něj dostala Karolína Plíšková, která v dnešním prvním semifinále před zcela zaplněným publikem poprvé v tomto týdnu neztratila set. Belgičanku Yaninu Wickmayerovou, jež je aktuápně až 92. hráčkou světa, porazila 6-4 7-5.

Třiadvacetiletá Plíšková rozhodla o zisku prvního setu díky jedinému brejku. "Hraješ jako chlapák," pochválil hráčku její trenér Jiří Vaněk o pauze mezi gamy. Ve druhém setu Plíšková prohrávala 1-3, ale otočila na 5-3. Za stavu 5:4 ještě zápas nedokázala při svém podání ukončit, ale o dvě hry později už ano. 

Karolína Plíšková"Poprvé jsem tady vyhrála na dva sety, ale nebylo to tak lehký, jak to vypadalo. V koncovce jsem zahrála líp trošku," zhodnotila Plíšková zápas a pochvalovala si servis. "Dnes mě podržel, protože údery nebyly nic moc," řekla autorka 11 es.

Světovou čtrnáctku Plíškovou hnalo za výhrou zcela zaplněné hlediště centrkurtu. Zájem o semifinále předčil očekávání, kapacita 2500 míst nestačila a areál musel být uzavřen.


Plíšková postoupila do svého 9. finále a už třetího v této sezoně. Začátem roku v Sydney, kde se utkala s krajankou Petrou Kvitovou, ani v březnu v Dubaji svou sbírku tří titulů nerozšířila. "Jsem ráda, že jsem tu ve finále," řekla Plíšková v České televizi a čekala, na koho narazí v sobotním finále. "Pro lidi je super, že to bude český finále," dodala.

Druhou finalistkou se stala ve formě hrající Lucie Hradecká. Pražská rodačka, jež za tři týdny oslaví 30. narozeniny, v druhém semifinále udolala 6-2 4-6 6-4 o jedenáct let mladší krajanku Kateřinu Siniakovou.

Hradecká mohla osmnáctiletou Sinniakovou porazit ve dvou setech, ale ve druhé sadě výhodu brejku a vedení 4-2 neudržela. Zápas rozhodla až ziskem dvou her v řadě na konci třetího setu. "Bylo to strašně těžký utkání, protože Katka hrála výborně. Skvěle se pohybuje, dokázala vracet moje rány a všechny gamy byly těsný," řekla Hradecká. 

Siniaková hrála své druhé semifinále na WTA v kariéře a díky tomu si vylepší žebříčkové postavení. Poprvé se dostane mezi sedmdesátku. "Za semifinále jsem ráda, byl to tady malinko cíl. Budu makat a snad to příště bude lepší," řekla.

Svěřenkyně Jiřího Fencla Hradecká, jež ve Stromovce startovala v kvalifikaci, tak v součtu s předchozím antukovým turnajem v americkém Charlestonu vyhrála už 13 ze 14 zápasů.

V Praze Hradecká vyřadila třetí Češku během tří dnů a pokaždé po třísetovém boji. Ve středu, kdy musela zvládnout dokonce dva zápasy, pár hodin po výhře nad Pavljučenkovovou překonala křeče a Terezu Smitkovou zdolala po odvrácení čtyř mečbolů, Ve čtvrtek pak svedla úspěšnou svedla bitvu s Klárou Koukalovou.

Dvojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře Hradecká postoupila do svého sedmého singlového finále na okruhu WTA, v nichž dosud uhrála jediný set. V Praze, kde už vyhrála dva podniky ITF (v roce 2010 právě na kurtech pražské Sparty, v roce 2011 na Štvanici), tak usiluje o svou nejcennější trofej ze dvouhry.

Sobotní finále je na programu od 11:00. Hradecká má s Plíškovou vyrovnanou bilanci 1-1: před čtyřmi lety vyhrála Hradecká cestou za titulem na antuce v pražské Štvanici, v roe 2013 na tvrdém povrchu kralovala o téměř sedm let mladší Plíšková.

Předchozí turnaj WTA na českém území, který se hrával na Štvanici a skončil v roce 2010, měl českou vítězku před sedmnácti lety, kdy triumfovala Jana Novotná.   

Prvního titulu už se český tenis dočkal ve čtyřhře, když osmnáctiletá Kateřina Siniaková se svou švýcarskou vrstevnicí Belindou Bencicovou ve finále porazily 6-2 6-2 česko-ukrajinský pár Eva Hrdinová a Kateryna Bondarenková.

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
Česko, antuka, 250.000 dolarů
páteční výsledky (01. 05. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Kar. Plíšková (1-ČR) - Wickmayerová (Belg.) 6-4 7-5
Hradecká (ČR) - Siniaková (ČR) 6-2 4-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

786
Přidat komentář
freeteepek
Tvrdit, že Kája je po vyhránem turnaji bez formy, je trošku přitažené za vlasy. Co by pak měly říkat ostatní holky, které prohrály? Že měly smůlu a Kája jediná štěstí? Hradecká měla dneska neskutečný štěstí. Měla ho mnohem víc než Kája. Podávala parádně a vůbec trefovala jednu bombu za druhou. Její postavení v žebříčku nic neříká o její aktuální formě. Vzpomeňte si na Madrid na modré antuce, kde nejprve porazila Petru Kvitovou, aby v semifinále odehrála naprosto vyrovnaný první set se Serenou Williamsovou. Hradecká umí zahrát dobře, jen není konzistentní a má dlouhodobé výpadky. Kája naopak ukázala svou mentální sílu, i když jí to moc nejde a soupeřka pálí jedno eso za druhým:-)
Reagovat
blixa
Tak stačí se podívat na hru. Když je Kája ve formě, vypadá to dost jinak. O výsledky ani kvalitu druhých tu celkem nejde. Káje naštěstí docela držel servis, ale všechno ostatní bylo slabší. V podstatě vyhrávala kombinací servisu, hlavy a Vaňka, kterej ji vždycky musel trochu nahodit.
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že má Kája blbou formu, ale vyvracet ti to nebudu.
Reagovat
blixa
No, blbou, takovou "pumprdentlich" (je to výborný ale stojí to za hov.no). Servis OK, ale tlak, agresivita, délka úderů, return, i ten forehand, takový všechno nic moc. Jako né úplně špatně ale určitě ne super. Na Lucku to s fousem stačilo, na Marfušu tohle stačit nebude. Takže asi tak.
Reagovat
Fandina
Ona je otázka, jestli dřív tu formu na Šarapku měla. Podle mě hraje dobře a že má rezervy, tak to asi každá, pokud všechny neporáží. Já jen, že mě pobavilo, že nemá formu, přitom má nejlepší sezonu v kariéře.
Reagovat
blixa
Teď nemá formu kurňa, ne že letos nemá formu. Formu právě měla dobrou, až v poslední době jí to nějak nesedí.
Reagovat
Fandina
Už se bojím, bojím, bojím něco napsat ... úsměv
Reagovat
blixa
Dobře děláš ! :D :D
Reagovat
tommr
vem si ale, že to byl pro Karolínu první turnaj na antuce, která navíc není její nejlepší povrch - je proto docela logický, že nebude hrát hned od začátku jako z partesu ...
A pro srovnání: Petra svůj první letošní zápas na antuce ostudně prohrála, zatímco Karolína prvních 5 letošních zápasů na antuce vyhrála... :)
Reagovat
EllNino
jj, ale Petra trenovala na antuce 2 dny, Kája celý týden ...ale je tak, Kája se s tím popasovala víc než dobře
Reagovat
blixa
Ale jo, beru, já jí to proboha nevyčítám :D, jen popisuju aktuální stav zejména vzhledem k Madridu. Prostě spokojenost s výsledky, mírné obavy vzhledem k předváděné hře.
Reagovat
smazaný uživatel
Vocas, který je schopný napsat, že Petra OSTUDNĚ prohrála mi tu vyčítá blábolení a frustraci :-D
Reagovat
sprchon
Já jsem rád, že to podání jí teď zase drží nad vodou. Ještě nedávno měla na servisu dost velké výpadky, takže v tomto ohledu je tam zlepšení nebo možná návrat k tomu, co fungovalo před pár měsíci. Tady v Praze si Kája většinu zápasů komplikovala a je vidět, že má ještě velké rezervy ve hře. Sama to říkala, na spoustě věcí teď bude potřeba zapracovat. Netlačila tu soupeřky tak moc jako na předchozích dvou turnajích, kde hrála finále. Nebyl to tak hezký tenis. Na druhou stranu to zatím stačilo a Kája i Vaněk vědí, co zlepšit.
Reagovat
freeteepek
Samozřejmě bych chtěl Káje pogratulovat k domácímu titulu. Na druhou stranu musím říct, že mě svým dnešním výkonem moc nepřesvědčila a tom, že by měla v Madridu udělat nějakou díru do světa. Proti Lucce byla chvílemi zbytečně moc pasivní. Ještě že má Vaňka, který jí burcuje. A dneska jí dal během zápasu sodu, jakou jsem od něj ještě neslyšel. Káju zachraňuje skvělý servis a taky klid, který si uchovává v důležitých momentech. Jindy by ale potřebovala víc tlačit na pilu, aby se do těch krizovek nedostávala. Lucce to dneska často jen vracela a na returnu to flinkala. Až když jí Vaněk promluvil do duše, začala hrát aktivnějc:-)
Reagovat
blixa
Takhle to ale měla celej tejden, a furt se to nelepšilo. Uvidíme jak v Madridu, jestli ji jiné prostředí víc nakopne, taky z toho mám docela obavy.
Reagovat
Fandina
Podle mě je podstatné, že vyhrává. Zápasy se bohužel nehrají na krásu, ale na vítězství. Tak doufám, že v tom bude pokračovat a držím palce. Kájo pojď!!!
Reagovat
blixa
Tak jo, vítězství a titul pochopitelně potěší, body také. Co nepotěší je, že forma se bohužel stále nedostavuje, každé vítězství je trochu haluz. Uvidíme jak v Madridu, snad už konečně pude trochu nahoru.
Reagovat
sprchon
Vítězství je vítězství. :) Snad to Káje pomůže. Velkou radost mám ale taky z Lucky, fakt jí to jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Člověče, ty jsi učebnicový příklad toho, jak rychle a nesmyslně mohou stoupat nároky na hráčky. :-)
Reagovat
blixa
Ty jsi příklad, jak lze naprosto nepochopit psaný text. Moje nároky vůbec nestoupají, naopak spíš vždy v nárocích na Káju obecně všechny brzdím. To, že ale nemá moc formu je prostě fakt, ví to Kája, ví to Vaněk, ví to každej kdo trochu rozumí tenisu. Jo vlastně pardon, to ty nejsi ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já psaný text chápu dobře. Možná tenhle tvůj pokus to nějak okecat na někoho zabere, na mě ale budeš muset zkusit něco lepšího. ;-)
Reagovat
blixa
Tvé tvrzení, že rozumíš psanému textu možná na někoho zabere, na mě ale budeš muset zkusit něco lepšího ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že Kája je teď docela bez formy. Možná o to je ale tenhle titul cennější, že ho dokázala "urvat" i s tím, že nehraje to nejlepší. :)
Reagovat
tommr
antuka není pro Karolínu zrovna nejlepší povrch. O to cennější je, že i na ní už dokáže uhrát slušný výsledky ... :)
Reagovat
freeteepek
Já doufám, že v Praze Káju svazovaly nervy z domácího prostředí, z toho, že byla nasazenou jedničkou a taky to chladný počasí. Snad se v Madridu rozehřeje a bude do toho víc chodit. Vaněk to tak nenechá:-)
Reagovat
tommr
Karolína proměnila pátej mečbol a získává první letošní titul. Bylo to ale těžce vydřený vítězství nad dobře hrající soupeřkou ... :)
Karolína se v žebříčku posunula na 13.místo před Lucku Šafářovou a na dvanáctou Suarez Navarrovou ztrácí pouhých 105 bodů. V letošní Race je z našich jasně nejlepší na krásným čtvrtým místě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší z našich sice letos zatím ne, ale "jasně nejlepší" vypadá jinak ;-)
Reagovat
EllNino
:D je jasně nejlepší, protože Lucka s Petrou nejsou narozdíl od ní v 10 v letošním Race :) možná by bylo fajn si to přiznat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvantitativně ale ne kvalitativně. ;-)
Reagovat
EllNino
jakto ? :) Petrai Lucka letos prohrály s holkama podstatně níž než Kája, která až na Allu prohrála jen s hráčkami top 20
Reagovat
smazaný uživatel
Petra i Lucka vyhrály WTA Premier a Petra navíc odehrála daleko míň turnajů než Kája. Kája nemá zásadně lepší výsledky než tyhle dvě, jenom jich má víc. ;-)
Reagovat
EllNino
Vyhrály ...ale Kája má taky vyhraný titul + 2 finále, jedno finále na Premier 5, kde porazila Ivanovic, Muguruzu, Nasťu, Barču, pak další semifinále v Antwerpách, čtvrtfinále v Miami a 4. kolo v IW ...jako jestli tím chceš říct, že Petra, která krom Sydney uhrála velký prd, má lepší výsledky, a že Lucka až na Asijskou túru nikde nevyhrála 2 zápasy v řadě, má lepší výsledky ...no nevim nevim
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám lepší, ale rozhodně ne o tolik horší. A jestli myslíš, že dva body v semifinále FC jsou prd.. A když jsme u toho FC, tak ten nejlíp ukázal, jaké je skutečné rozložení sil.
Reagovat
EllNino
já nemluvím o Fed Cupu, to je trochu jinej sport, a nevím jaký rozložení sil myslíš, obě letos vyhrály 2 singly, obě zvládly pozici týmový jedničky ...ty říkáš, že je kvalitativně Petra lepší, ale proč teda letos na největších turnajích selhala a nebo je radši ani nehrála ?
Reagovat
Roger_Federer
To samozdrejme neukazuje nic..
Povrch v Ostrave je Petre sity na miru, kdyby sehralo na jinem povrchu nikdo nevi jak by to vypadalo.
Pokud chces na Fc tvrdit ze letos je Petre lepsi nez Karolina..nevim nevim..
Reagovat
Fandina
Kája hraje super, ale faktem je, že Petra jí porazila.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, to, že Kája vůbec nehrála i přes to, že Lucce Amerika vůbec nevyšla a Petra ji ani nehrála o skutečném rozložení sil vypovídá daleko víc, než si místní Plíškovci jsou ochotni připustit.
Reagovat
tommr
co ukázal FC? Když bylo potřeba tak Karolína získala dva postupový body zatímco unavená Petra ani do Kanady neletěla. A proti Francii by je Karolína nejspíš taky udělala kdyby to bylo z nějakýho důvodu nutný, aby hrála ...
Reagovat
Fandina
Tak on třeba myslel to, že nebylo nutné, aby hrála, že Pála nasadil Petru a Lucku a ty body udělaly. A dá se předpokládat, že Pála nasadil ty dvě nejlepší, které měl k dispozici.
Reagovat
smazaný uživatel
Že Petra, která neodehrála před FC víc než měsíc zápas ani toho moc nenatrénovala, dostala přednost před rozehranou Kájou ukazuje víc než dost. A Pála si zjevně nemyslel, že by Kája ty dva body udělala.
Reagovat
EllNino
Kája měla puchýř na noze ty neudělala ...
Reagovat
Fandina
Aha, na to jsem zapomněla. Tak sorry. Třeba to byl ten důvod.
Reagovat
smazaný uživatel
To jako myslíš, že by kvůli tomu nehrála singla? Ale no ták :-D
Reagovat
EllNino
zkus si to a pak kecej, není to nic příjemnýho
Reagovat
smazaný uživatel
Nech toho, víš dobře, že ty hráčky jsou schopné hrát i s většími problémy než je puchýř, takže tohle ti jako argument nemůže projít. Ostatně Terka v Kanadě hrála i s puchýřem aniž by ji to viditelně limitovalo.
Reagovat
EllNino
nenechám, když nenecháš ani ty, nevím, co mi furt poučuješ, co mám a nemám dělat, jak říkám, nejde jen o Fed Cup :)
Reagovat
horska.kraslice
Myslím, že kdyby to bylo nezbytné, tak by ji Pála postavil, aby hrála i s puchýřem. Ale takhle to byl takový přirozený důvod při rozhodování mezi Petrou, Luckou a Karlínou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím. V Kanadě taky mohl nechat hrát Denču nebo Lucku a neudělal to..
Reagovat
George_Renel
Už toho prosím tě nech, začíná to zase být trapné. A víš jak trapnosti vrcholí, už jsi to tu zažil.
Reagovat
Roger_Federer
Perlis..
Reagovat
misa
Vždyť Karolína má o 1000 bodů víc než Petra, co to zase zkoušíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Se taky laskavě podívej, kolik toho oproti Petře odehrála.
Reagovat
misa
A kdo může za to, že se Petře nechce hrát? Bodově je Karolína letos z našich jasně nejlepší, i když mně se to taky nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že se Petře nechtělo hrát. Spíš nemohla.
Reagovat
EllNino
to nevíme nikdo, tady jde o to, že Kája je konzistetní, bez výpadků, hraje dobře na velkých turnajích a s dneškem už má i primát ...Petra už letos selhala na AO, v Dubaji, v Doha a ve Stuttgartu, navíc nehrála IW a Miami, takže prostě letošní jednička je jasná ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kája na AO selhala taky, navíc selhala v Aucklandu, Antverpách a Dauhá a navíc si pokaždé vylámala zuby na první trochu lepší soupeřce, na kterou narazila. Ve výsledku tedy není o nic konzistentnější než Petra.
Reagovat
EllNino
selhala ? ...promin, ale krom Kudryavtsevy neprohrála s hráčkou mimo top 20 ..
Reagovat
EllNino
jasně ...Azarenka, Kerber, Ivanovic, Muguruza ...to jsou vylámaný zuby ? koho letos porazila Petra kromě Káji a stojí to za zdůraznění ?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že tebou jmenované letos nic moc nepředvedly - Anděla se chytla až teď na antuce, není to úplně směrodatné. Špatné skalpy to nejsou, ale ani nic, z čeho bychom si měli sedat na zadek.
Reagovat
EllNino
ton není argument, ptám se znova, koho letos porazila Petra, ta si vylámala zuby na Bacsinszky, Keys, Suarez, Brengle
Reagovat
lars
asi jenom Garciji
Reagovat
smazaný uživatel
Plíškovou :-P
Reagovat
EllNino
no, to je to, co jsem přesně čekal, že napíšeš :D správně
Reagovat
tommr
ty si ale zoufalec. Čím hůř na tom Petra je tím větší nesmysly meleš a o to víc se snažíš shazovat ostatní hráčky. Vyvracet ty tvoje bláboly je skoro pod důstojnost normálního diskutujícího. Jak mohla Karolína selhat v Aucklandu když tam ani nehrála?! Semifinále v Antverpách (Premier turnaj) je podle tebe taky selhání?! Porážky s hráčkama z první desítky (až na jednu výjimku letos Karolína s nikým jiným neprohrála) jsou podle tebe selhání?!
Reagovat
EllNino
nechápu, nechápu, nechápu ...já už na to se*u, nevím, jak mu to mám vysvětlit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem ten, kdo tady potřebuje cokoliv vysvětlovat. ;-)
Reagovat
EllNino
nevím, myslím, že já teda taky ne :)
Reagovat
Roger_Federer
Ale vehemente to delas, pokousis se zhazovat Pliskovou, protoze ti nevoni , ze je aktualne lepsi nez PK.
Ze si neobektivni se tady vy uz dlouho, ale vytvaret teorie a varit z vody bez argumentu si zacal az ted..
Ze by strach?
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé nikoho neshazuju, ani jsem nepsal, že by Petra byla lepší než Kája, zadruhé nejsem o nic neobjektivnější než vy. A na rozdíl od vás nemám potřebu arogantně tvrdi, že jsem bůhvíjak objektivní.
Reagovat
lars
No v Antverpach nemela hrat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrát se soupeřkou, která v dalším zápase ani nenastoupí jednoznačně selhání je. A jestli jsem si spletl Auckland s Brisbanne snad není podstatné.

A vyprošuju si, aby se do mě navážel největší Petřin hater na diskuzi.
Reagovat
misa
Klid, klid. Karolína zatím vyhrála jen internationaly, s Petrou se zatím nedá vůbec srovnávat. Na trávě ten její letošní náskok pořádně sníží, ne-li vymaže ;-)
Reagovat
EllNino
mluvíme o letošku :) jinak je Petra někde jinde, já rozhodně Petru nehejtuju, fandím jí víc než Káje, ale to nemění nic na tom, že letos není lepší než Kája :)
Reagovat
lars
neblabol !!
Do Antverp priletela unavena ze zmrzle Kanady
Reagovat
blixa
Ty seš fakt neskutečný pako ! Takovej fanoušek je pro Petru vyloženě za trest. Kdo k ní nemá už utvořený nějaký vztah a potká se v diskuzi s tebou, tak ji začne akorát tak nesnášet.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná jsem pako, ale taky jeden z mála, kdo tady Petře opravdu fandí.
Reagovat
EllNino
hele, já Petře fandím víc než Káje, tak přestaň, jenom umím Petru i zkritizovat, to tobě moc nejde
Reagovat
smazaný uživatel
Já totiž nemám potřebu Petru nějak zvlášť kritizovat, to totiž do fandění nepatří.
Reagovat
EllNino
ale tak trochu jo, dostaneš tim nový pohled na tenis třeba, zkus to :) a myslím to v dobrým
Reagovat
blixa
No to se právě hrozně pleteš. Ty jí nefandíš, ty jí škodíš neskutečný fanatizmem. Ale to bohužel evidentně nejsi schopen pochopit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Petře někdo škodí, tak to jsou místní samozvaní experti, co to svoje blábolení vydávají za objektivní pohled, ne já.
Reagovat
misa
Petře nikdo neškodí, protože Petra diskuze nečte, tudíž jí nemůžou nijak ubližovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jí nemůžu škodit ani já. To rád slyším. ;-)
Reagovat
misa
Ano, můžeš ovlivnit jen vztah návštěvníků TP k fandění Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu.
Reagovat
George_Renel
Pleteš si fandění a adoraci. Ale nejsi tu sám....
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nic nepletu. Spíš vy nevíte, co je to fandění.
Reagovat
misa
A co musím splňovat, abych v tvých očích mohl Petře fandit?
Reagovat
blixa
Jo jasně, ty jsi ten jediný nosič světla ve tmě, který ví co je to fandění :D :D Bože tihle fanatici, to je materiál ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nepoužívej cizí slova, když jim nerozumíš. ;-)
Reagovat
George_Renel
Fandění rozhodně není, napíšu to tedy česky, zbožštění idolu.
I fanda musí napsat že je něco špatně, když je něco opravdu špatně. Samo bez urážek. Až dospěješ, pochopíš.
Reagovat
smazaný uživatel
A v tom se právě pleteš, fanda kritizovat nemusí. A už vůbec ne za každou cenu, což je zdejší standard.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, jsi jedinej opravdovej fanoušek Petry v celým vesmíru. (Ironie) Jako promiň, ale už to fakt přeháníš. Já Petře fandím, fandila jsem a fandit budu, akorát nemám potřebu pořád vést nekonečný diskuse o tom, jak je Petruška nejlepší. Protože na rozdíl od tebe jsem aspoň trochu objektivní... Letos má Kája lepší výsledky než Petra. To je prostě fakt a je jedno, jestli to bylo zaviněno pauzou nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Největším morem téhle diskuze je, že si lidi pořádně nepřečtou, na co reagují a pak reagují nesmyslně. :-\
Reagovat
tommr
ty si nemáš co vyprošovat. Poté co sis tady po posledním debaklu Petry na mě vybíjel frustraci ode mě nečekej nějaký ohledy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Od někoho, kdo si svoje komplexy musí léčit na Petře a Kotyzovi to sedí. :-P
Reagovat
lars
byl bys radsi, kdyby mela Karol o asi 1200 bodu min :::
Reagovat
misa
:-))
Téhle hráčce asi nikdy na chuť nepřijdu.
Reagovat
lars
mas alergii na tetovani ? :)
Reagovat
misa
Taky.
Reagovat
lars
mas radsi mrhani sancemi ? :))
Reagovat
misa
Teď přesně nerozumím otázce. Karolína mě nedokáže zaujmout, má ke všemu takový laxní přístup.
Reagovat
lars
ktera ceska hracka nejvic mrha sancemi ? :)
Reagovat
misa
Petra Kvitová!!! Ale zároveň dokáže zahrát fantastické zápasy, třeba ve Wimbledonu nebo FC.
Reagovat
lars
Ne.
2. pokus ? :)
Reagovat
EllNino
Šafářka, to je víc než jasný :)
Reagovat
misa
Hraje to, na co stačí její talent, fyzické předpoklady a povaha.
Reagovat
EllNino
já to nemyslím zle :)
Reagovat
misa
O tom jsem vůbec neuvažoval :)
Reagovat
lars
A komu budes fandit v zapase Kvitko - Safina ? :))
Reagovat
EllNino
nikomu, Dinara skončila karieru :)
Reagovat
lars
nepsal jsem Safinova :))
Reagovat
EllNino
Dinara Safina ;)
Reagovat
tommr
mluvíte o týhle hráčce? Ta už by se asi do tenisovýho dresu nenasoukala:
http://www.madrid-open.com/en/noticias-mutua/el-mutua-madrid-open-ficha-a-dinara-safina/
Reagovat
EllNino
asi jo, ale nebyl by to moc hezkej pohled, docela se nám zakulatila :)
Reagovat
lars
akcept. Zajimave M.Safin a D.Safina
ale muze se jeste vratit k tenisu :))
Reagovat
misa
Třeba k tomu zápasu už nikdy nedojde, a jinak podle toho, kterou budu mít v tu dobu raději.
Reagovat
EllNino
jde o to, že kdyby Petra hrála na každým tom turnaji víc než 3 zápasy, byla by to taky trochu jiný ne ? ..
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Káje... :/// Ale Lucka hrála fakt úžasně. Snad by mohl vyjít nějaký turnaj po Wimblu. ;)
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k titulu. Lucka hrála celý turnaj výborně. Kájo a šup, šup do Madridu. Pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Karolíně :) Sice jsem přál více Lucce, která si titul taky zasloužila. Už asi nebude mít moc šancí, kdy by získala titul. ¨
Bylo to hezké finále a obě předváděly skvělé výkony. Kájo, už dej tu desítku a Lucko ty alespoň 50ku :)
Reagovat
tommr
pokud si Lucka udrží současnou výkonnost tak ještě nějakej menší turnaj vyhrát může. Chce to ale turnaje vybírat šikovně, aby tam nebyla moc velká konkurence ... :)
Reagovat
freeteepek
Souhlasím. Lucka by se na to měla zaměřit:-)
Reagovat
VlS
výkonem příjemně překvapila, moc dobrej výkon. Káji gratulace k vítězství a před Madridem trošku polaď FH, těch chyb bylo docela dost.
Reagovat
smazaný uživatel
poooooooooojď Lucko!!
Reagovat
tommr
Karolína má ve třetím setu potvrzenej brejk a vypadá to, že by to už mohla dotáhnout ... :)
Reagovat
slacker
Konec zpasu se blizi a autista si zase zacina hrat na Livescore
Reagovat
smazaný uživatel
Musí to snad už klapnout! :)
Reagovat
Fandina
OT ... Pavlásek Munoz-De v Ostravě 6:4 v prvním setu. Tak ještě jeden Adame. Pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hezké finále. Lucko pojď! :)
Fanoušci se i zdají docela pasivní. Jsou tam výměny, které by stály za aplaus.
Reagovat
tommr
tak Karolína nakonec ten druhej set přece jen urvala když v poslední hře prolomila podání Lucky. Hra je ale naprosto vyrovnaná a vítězku si tipnout netroufám ... :)
Reagovat
Fandina
Kája set a Lucka se mi zdá bojovnější. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Reagovat
tommr
Karolína nedopodávala druhej set a začíná to s ní vypadat bledě ...
Reagovat
slacker
Spise s tebou to zacina byt blede
Reagovat
tommr
zalez zase do kanálu ... :(
Reagovat
slacker
zalez si tam sam autisto
Reagovat
r176
Lucko Pojď moc ti ten titul přeji!!
Reagovat
tommr
vypadá to, že se Karolína konečně chytla. Lucka ale hraje pořád výborně ... :)
Reagovat
janek_da
to tedy nechápu. Kvůli pár zaprděným bodům se bude fandit Káje. Přitom u Lucky jde o prolomení životního prokletí porážek ve finále :-/
Reagovat
sprchon
Přesně tak, taky to přeju víc Lucce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
navíc Hráďa by se dostala do stovky na 49.místo
Reagovat
slacker
U Karoliny muze zase jit o vytvoreni finalove bloku. Taky to musi letos prorazit a ne si tremi finalovymi prohrami za sebou zacit zadelavat na komplex.
Reagovat
janek_da
jak pises "muze jit". Karolina uz par turnajovych vitezstvi ma. Kdyby aspon slo o 500 bodu :-/
Reagovat
slacker
A co je cennejsi? pobyt v top 50 (ev. 30 to by Lucce nekdy vyjit mohlo) nebo pobyt v top10?
Reagovat
smazaný uživatel
A co je cennější? 1 titul WTA nebo žádný titul WTA?
Reagovat
slacker
Z pohledu jedne hracky nebo z pohledu souhrnu vsech ceskych hracek?
Reagovat
smazaný uživatel
Z pohledu jedné hráčky i z pohledu souhrnu všech českých hráček.
Reagovat
slacker
Pohled jedne hracky neresiim, protoze 2 pohledy dvou hracek jsou v konfliktu. Z pohledu vsech hracek to preji te z ktera z toho vytluce vetsi kapital.
Reagovat
janek_da
tak to muzes rovnou prat Hradecke. Srovnej 0x1 titul a 3x4 tituly
Reagovat
slacker
4 tituly doma tak jako tak. Jeden titul pomuze v boji o top10. druhy zajisti jen mnohem mene prestizni top50
Reagovat
VlS
A nechcete každýho nechat, ať si fandí komu chce?
Reagovat
janek_da
klidně nechám, ale kvůli takvému zdůvodnění ne.
Reagovat
VlS
Já fandím Káje, protože jí fandím a nepotřebuju si to nijak zdůvodňovat.
Reagovat
janek_da
to beru. Neberu zdůvodnění "potřebuje víc bodů"
Reagovat
tommr
copak ty Karolíně tu desítku nepřeješ? :)
Reagovat
janek_da
přeju, ale snad uznáš, že Karolina je někde jinde a měla by začít sbírat body na hodnotnějších turnajích.

Navíc ten titul bude mít kdesi zaprášený, zatímco u Lucky by byl na nejčestnějším místě. A to jinak Lucce a Karolině fandím zhruba stejně. Ale dneska ve finále jsem byl jasně na straně Lucky.
Reagovat
tommr
profesionální tenis není žádná charita. Karolína se přece nemůže ohlížet na to, že Lucka ještě nemá žádnej titul. Pro ní je momentálně důležitej každej titul, každej bod ... :)
Reagovat
janek_da
Karolina se na nic ohlížet nemusí. Ale jestli fanoušek českých tenistek nedovede rozeznat rozdíl mezi splněním téměř životního snu a menším upevněním pozice v žebříčku, tak fakt nevim.
Reagovat
slacker
No me to pripada ze letos uz je tu druha vlna ze Karolina musi "ustoupit" a prohrat kvuli nejake druhe ceske hracce. pred kratkym casem Lucce Safarove aby mohla nakouknout do desitky.
Reagovat
blixa
Tak letos byla Praha pro Káju "úlitba bohům", prostě musela. Příští rok už bude hrát Petra, tak už třeba nebude muset (nebo ani moct ? kdo ví ..)
Reagovat
Oin
Moc bych to Lucce přál, Koralína ještě takových finále odehraje spoustu.
Reagovat
tommr
zatím je trochu překvapivě lepší Lucka. Karolína je dneska hlavně na returnu úplně marná ... :)
Reagovat
Pedronegro
Lucie má ovázané stehno, možná důsledek toho včerejšího provazu v zápasu s Katkou. Zatím to vypadá dobře.
Reagovat
freeteepek
Kája už 2 esa. Včera jí komisaři WTA o 2 přpravili 11(13). Doufám, že je dnes budou počítat správně:-)
Reagovat
sprchon
Tak jak dlouho to vydrží? :D
Reagovat
VlS
No, snad se začne i hrát
Reagovat
sprchon
Tak jsem se trefil? Nebo to tady Sváča čte? :D
Reagovat
Oin
Určitě to čte :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To přirovnání se přirozeně nabízí, mě totéž napadlo taky ;-)
Reagovat
sprchon
Já chlapy prakticky vůbec nesleduju, ale nějak mi to vyskočilo, tak jsem to sem střelil. :D
Reagovat
VlS
má tu pásku snad podplacenou, už včera s ní hrála
Reagovat
blixa
Myslím, že Černošek odpověděl na všechny Frickovy dotazy a pochybnosti :D Tak Fricku, konečně víš že ten belzebub co jde proti tvým snům a přáním je Černošek osobně, co s tím uděláš ? :D
Reagovat
sprchon
Tak to už ví určitě dávno, že je za tím Černošek a co s tím Frick udělá, to víme my všichni. Nic. :)
Reagovat
blixa
No víme, ale teď mu to potvrdil v přímém přenosu :D Já bych Fricka nepodceňoval, aby se nakonec nespojil a anarchistou slackerem a osud Černoška bude spečetěn :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, řekl to naplno :-)
Reagovat
Pedronegro
"dokud je to o mně...", a já myslel, že o tenisu :(
Reagovat
blixa
A tenis má nějakou svoji vlastní vůli či přání ?
Reagovat
Pedronegro
to snad někdo tvrdí? :o
Reagovat
George_Renel
Černošek řekl jen to, co je každému jasné. Když něco pořádám tak samozřejmě ve svém.
Reagovat
vendulkabendulka
Pokazde kdyz slysim Cernoska udela se mi soufl.
Reagovat
tommr
tak dneska mám jasno - budu tlačit Karolínu. Je mladší, perspektivnější a hlavně má blízko do top-10. Titul z Prahy by jí hodně pomoh ... :)
Pokud by ale dneska vyhrála Lucka tak se taky nebudu zlobit. Určitě by mě to tolik nemrzelo jako lonská finálová porážka Karolíny od Bouchardový v Norimberku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám, že vyhraje Karolína. :) Titul potřebuje víc než Lucka, pro tu je i finále velký úspěch.
Reagovat
George_Renel
v prvním setu odvedl skvělou práci. Otočil z 1:4 na 6:4 a zaslouženě má set.
Reagovat
tommr
škoda jen, že se to hraje souběžně s finále v Praze ... :)
Reagovat
Frick
Protější tribuna je nyní taky jen pro v.i.p. Čili se sem vejde jen 1456 ks plebsu.
Reagovat
sprchon
To už bylo ve čtvrtek... Přitom tak třetina sedaček tam zůstala neobsazena.
Reagovat
Frick
No jo ale co když ta spodina má třeba svrab, aby se panstvo nenakazilo.
Reagovat
sprchon
Samozřejmě na Štvanici se tohle stát nemůže...
Reagovat
sprchon
No dneska je tam, koukám, taky slušně narváno...
Reagovat
Michaelus
http://www.wtatennis.com/news/article/4683417/title/ubha-madrid-expert-predictions

Tak experti nám favorizujou Sabine do semifinále...na to bych si teda nevsadil ani desetník :D
Reagovat
Kozoroh
Se Serenou jsou si nějak moc jistí... Každý jednou prohraje a týká se to i mladší Williamsky.
Reagovat
sprchon
Nemáte někdo odkaz na ty rozhovory, co dělali s hráčkami před turnajem? Viděl jsem jen Kláru a Lucku Š., pak jsem od toho musel pryč a teď nemůžu za boha najít ani ty dvě ani ostatní...
Reagovat
blixa
No já viděl taky jen tyhle dvě, oni jsou i další ?
Reagovat
sprchon
To nevím, doufám, že jo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka HRadecká: https://www.facebook.com/jtbankapragueopen/videos/vb.105089492867412/880879841955036/?type=2&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka mi přijde strašně nervózní...
Reagovat
sprchon
Hodně se zasekává, no... Ještě víc v pozápasových rozhovorech. Ale jinak když nemluví do mikrofonu, tak je hrozně v pohodě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To věřím, třeba při Fed Cupu, kdykoliv je na ni záběr, tak je vytlemená:)
Reagovat
sprchon
Furt vysmátá, jo, to je ona. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je Lucka Hradecká: https://www.facebook.com/jtbankapragueopen/videos/vb.105089492867412/880879841955036/?type=2&theater
Reagovat
sprchon
Tak to potěš koště, další, které se líbí Nadal. :D
Díky za odkaz. ;)
Reagovat
blixa
No to je děs, všechny chtějí jenom Nadala ??!! Nechápu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to nechápu :D
Reagovat
blixa
Možná ty ženský poněkud kecaj, s tou romantikou. Ve skutečnosti chtějí chlapa, co bude pořádně šukat a nebude u toho zbytečně kecat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
sprchon
Já to úplně viděl na Báře po tom úterním zápasu v dešti. Jak říkala, že se po takovém utkání potřebuje "vybouchat" nebo "dorazit" nebo tak nějak to řekla. :D
Reagovat
Kozoroh
Fedex a Serbinátor jsou už v chomoutu, Býk z Mallorky je jako jediný z velké trojky stále volný ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co kdo fandí Káje a kdo Hráďě. Já uřčitě Hráďe titul si zaslouží
Reagovat
smazaný uživatel
fandím Lucce, protože si ten titul letos prostě zaslouží. Ne že bych ho Káji nepřál, ale Lucka už asi nebude mít mnoho příležitostí si o něj zahrát. Kája určitě vyhraje jiné a více cenné. :) Takže Lucko pooojď
Reagovat
sprchon
O špetku víc budu přát Hrádě. Zase pro Káju by to bylo letos už třetí finále bez titulu... No hlavně si budu užívat tenis a obě holky a všechno okolo. :)
Reagovat
Kozoroh
Fandím Karolíně, titul by jí pomohl do TOP 10.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě nevím. Asi budu fandit hráčce, která prohraje 1. set, aby to byl tříseťák.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce, to je jasný. :-) Káje sice jinak docela přeju, ale Lucka je moje dvojka a taky to pro ni může být poslední šance na titul v singlu v WTA. Kája má větší šanci, že ještě nějaký někdy vyhraje a Lucka by si ho hrozně zasloužila. :))
Reagovat
mahycek
Na Nova sport se vacajchnovali a Murray - Rosol je nyní v TV !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jágr má v pr.deli malíček tak je to jasné bude zlato :)))))
Reagovat
blixa
Dyk jsme to včera prosrali, ne, tak jaký zlato ? :D
Reagovat
sprchon
https://www.facebook.com/PilsnerUrquellCzech/photos/a.322332670973.157258.314587155973/10152716261970974/?type=1&theater
Reagovat
blixa
Ale to už jsme vypadli, ne ? Nebo jak ?
Reagovat
sprchon
Po prvním utkání v základní skupině se dá těžko vypadnout. ;) Minimálně 6 zápasů si ještě zahrajeme...
Reagovat
blixa
Bože milej, no to je hrůůza :D :D To tu Jirka "Kvitovka" Havlát bude prudit s hokejem ještě pěkně dlouho .. :(((
Reagovat
smazaný uživatel
jen Kvitovka456 prosím
Reagovat
sprchon
Petro, jak se cítíte před svým prvním zápasem v Madridu? Dáte ten den přednost tenisu nebo hokeji?
Reagovat
smazaný uživatel
Cítím se fajn, ráda bych vyhrála celý Madrid.
Reagovat
smazaný uživatel
A dnes dám přednost hokeji :)
Reagovat
sprchon
Měl jsem na mysli den, kdy budete hrát zápas, konkrétně v době zápasu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Havlát nejsem
Reagovat
blixa
My víme, Jirko ;-)
Reagovat
sprchon
Mně to nevadí, i když osobně nemám potřebu se o hokeji vybavovat ještě na netu, na to mám v okolí lidí dost (na rozdíl od těch, co sledují tenis).
Reagovat
smazaný uživatel
http://cs.wikipedia.org/wiki/Mistrovstv%C3%AD_sv%C4%9Bta_v_ledn%C3%ADm_hokeji_2015
Reagovat
smazaný uživatel
Má ho jenom naraženej a hrát bude, takže se uklidni.
Reagovat
Kozoroh
www.hokejportal.cz, tam si založ uživatelský účet a piš si tam komenty, které na tenisportal.cz nepatří.
Reagovat
slacker
Ty vogo, ja myslel zes to sem placl jen tak a vono neco takoveho fakt existuje :-D
Reagovat
sprchon
Taky jsem si to myslel. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ono to existuje!!!!!!
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/galerie/blesk-sport/231466/?foto=3

Myslíte si, že v soukromym archivu budou z toho photoshootu i fotky, kde třeba Bára už nemá to tílko? Působí na těchto fokách natolik rozverně, že bych se tomu nedivil :o)
Reagovat
Frick
Markéta + osm dalších Češek je v kvaldě o turnaj v 1203-Stadtu.

V hlavní soutěži pak mezi nasazenýmu Terka, Klára a Denča. Mezi nenasazenými pak Bára K., Voryna a Katka V.
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/CD8kYk8XIAM_xrX.jpg:large

nebo p3tra taki sleduje pyráckí strími?
Reagovat
smazaný uživatel
Nezdá. Je to StreamHunter (když je holt ČT Sport mimo ČR blokovaný, tak moc možností není) :-)
Reagovat
Frick
Černošek by měl pořádat turnaj tam, kde je to záhodno. Tenis NENÍ klubový, ale indv. sport.

Od prosince říkám, že turnaj ve Stromovce je kravina. Tak jsem samozřejmě rád za to, že se to ukazuje, jelikož si pak můžu říct, že jsem měl dobrý čuch.

Ale ještě jednou podotýkám - Třeba by to Černošek na tý Štváně udělal, kdyby to povrch umožnil.
Reagovat
Frick
...ale to se teď nedozvíme. Protože by narušilo to pozlátko o tom, jak je to v tý Stromovce super.

A pozor - ve Stromovce to není malé, ve Stromovce je to ÚTULNÉ. :-P
Reagovat
martinek37
Upřímně přiznávám, že mě se to na Spartě líbí. Je ale možný, že by to na Štvanici bylo vhodnější pro turnaj wta kategorie. Obdivuju tedy vůbec to,že z naprosté destrukce dokázali vybudovat v podstatě nový areál. Ono je to tady opravdu útulné a příjemné prostředí. Taky je zde ale spíše taková rodinná atmosféra, tak možná by to pro takovou přeci jenom větší akci bylo na Štvanici důstojnější. Těžko říct, co tomu všechno brání, možná je to i povrch, možná i neochota něco změnit.
Reagovat
sprchon
Jistě že by to na Štvanici bylo důstojnější. Ale ta "rodinná" atmosféra se mi moc líbila, takže bych to nechal na Spartě. Jen se trochu bojím té malé kapacity, pokud za rok skutečně bude hrát Petra. O pár set míst se centr určitě dá navýšit, ale to pořád bude málo...
Reagovat
Patri.k
Kdo z vás pojede do Madridu na turnaj? Samozřejmě to je jen vtip, pro většinu z vás byla daleko i Praha :D
Reagovat
Roger_Federer
Uz je to moc okate jak lobujes...
Za ten hokej, jenom aby se tady zvysovali komenty..;)
Reagovat
Fandina
Tvoje myšlenkové pochody jdou mimo mě. Nezvádidím ti tu závislost na TP. Chudák tvůj lékař.
Reagovat
Patri.k
Prague open byl i takovej neofficiální sraz zdejších uživatelů, určitě jsme se všichni vzájemně viděli, ale radši se nikdo nepochlubil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně dobré je, že takový turnaj v ČR je. Třeba dneska byl zájem obrovský, a jak zavřeli ty vstupy, že někteří museli být naštvání, ale co už no. Do příště možná větší tribunu, protože pokud bude hrát Petra, nebude stačit podle mě taková kapacita, jako je teď.. Tuším, 2.500 diváků
Reagovat
Frick
Kapacita je cca 1900.

Hl. tribuna 1460 míst
V.I.P. krytá 220 míst
Protější 220 míst
Reagovat
smazaný uživatel
No, to není zrovna nejvíc :)
Reagovat
sprchon
Tak taky jak? :D Já hledal zrovna včera očima salvika (mariana, berdycha), protože jsem viděl, jak vypadá a chtěl jsem mu něco říct... Ale asi na Denče nebyl, když furt něco přidával na FB fanklub.
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, od prahy jsem daleko, a na Denču můžu zajet do Olomouce na 50.000 , příležitostí bude ještě hodně.. Jen na finále Fed Cupu jedu, jsme se tak nějak rozhodli :-) A co si mi chtěl, tak důležitehé říci? :-) :-D
Reagovat
sprchon
Zas tak důležité to nebylo... Já jenom kdybych tě náhodou objevil. :D
No máš to v SZ.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, jestli ještě nějaké padesátky bude hrát. Už by mohla hrát převážně turnaje WTA, herně na to určitě má.
Reagovat
smazaný uživatel
Herně se jí zas tak letos nedaří, aby prorazila úplně na okruh WTA.. a myslím, že, jestli zkusila letos ještě 25.000 , která nebyla v ČR, tak si myslí, že 50.000, kde se jí libilo, a má to doma, že nevynechá a pojede :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála 50-ku, pardon :)
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc, já jsem s ní hodně v kontaktu, jak kvůli oficiálnímu fanclubu, tak i normálně, dá se s ní napsat, je v pohodě :-) Hoodně :)
Reagovat
sprchon
A co má teď v plánu? Prozradíš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
na plán se vůbec nikdy neptám, prostě jak to dá vědět do světa, tak to napíšu.. Nerad se míchám do plánů a takových věcí :-) Denča je mi spíše sympatická jako člověk. A její heslo "přej a bude ti přáno"-toho se držím také :)
Reagovat
Frick
Denča je psaná do Trnavy.
Reagovat
Patri.k
Já jsem tam byl sice sám, ale většinou si ke mě přisedl nějakej starší pán, prohodil jsem slovo po výměně a hned jsme se dali do řeči, tak jsem tam společnost měl vždycky :D jen jsem boužel měl štěstí trošku na tenisové lamy, který tenis nesledují pravidelně :D
Reagovat
sprchon
Já hlavně v úterý narážel na lidi, kteří tomu rozumněli a i já byl konečně tak trochu ve svém živlu. Doma se o tenisu a o hráčkách nemám s kým bavit, tam to byla příjemná změna. :D
Reagovat
slacker
Sraz kde by si pulka dala nejradeji vzajemne do drzky
Reagovat
Patri.k
To jen tady určité typy cc 3 lidí se tu snaží neustále rejt :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to tak vůbec nemusí být. Zažil jsem na podobných srazech lidi, kteří by se v internetové diskusi navzájem sežrali, ale v reálu jsou to naprosto pohodoví lidé.
Reagovat
smazaný uživatel
Kaja uz bude muset hrat v nedeli :(
Reagovat
sprchon
Kája je na přesuny zvyklá. Pokud nebude unavená z Prahy, tak by to měla zvládnout. ;)
Reagovat
Patri.k
Nejlepší byla Koukalová, tvářila se hrozně sympaticky, dokonce se na mě i koukla a usmála se, což je u tenistek vzácný jev, většina tenistek se tváří odměřeně a bere všechno kolem jen jako křoví, stejně tak mi velmi sympatická přišla Hradecká, holt starší hráčky už nemají potřebu se tolik napařovat
Reagovat
smazaný uživatel
Klárka je moc fajn.. Sám vím, o čem mluvím.. Mám s ní fotku, minulý rok v Prostějově na extralize jsem jí poprosil, dal mamce mobil.. No, jenže mamka neumí fotit iphonem, tak to trochu trvalo:D Klárka se smála, měla docela záchvat a já jsem řekl pardon, a ona: to je v pohodě, ja jsem celkem trpělivá :D :D :D
Reagovat
sprchon
Fakt? Já ji potkal, jak šla na zápas s Julčou a to jsem měl oči jen pro Julii, takže nevím, jak se tvářila Klára. :D Ale včera po utkání s Luckou jsem ji viděl zblízka, když jsem čekal na podpis. To samozřejmě neměla důvod k úsměvu, na nikoho se při odchodu nepodívala a nikomu se nepodepsala.
Reagovat
Patri.k
myslím, že v to úterý jsme se určitě museli vidět, zas tolik lidí tam nebylo :D
Reagovat
sprchon
Nebylo, jen my, odvážlivci. :D A hráčkám jsem to počasí teda taky nezáviděl.
Reagovat
Patri.k
Jo, ale zas měla to i svou výhodu, mohli jsme být na VIP tribuně společně se smetánkou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pletu se, nebo když někdo chce pdopis od hráčky, tak by to tam neměl být problem? :-) A co zájemci na podpisy, fotky? V tv nic moc nejde vidět :-)
Reagovat
Patri.k
To nevím, ale viděl jsem tam děti s tím velkým tenisovým míčem a měli ho plnej podpisů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ty míče :D To je hlavně na DC/FC :D
Reagovat
Patri.k
Taky jsem chtěl podpisy, jenže tam stály jen fakt malé děti na ty podpisy, tak jsem si říkal, že už jsem asi starej, když mi není deset :D
Reagovat
sprchon
Taky jsem na Hráďu čekal obklopenej malými dětmi s velkými míči. :D Ale nepřišlo mi to blbý, prostě jsem chtěl podpis a dostal jsem ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd starej :D Dneska lidi sbírájí podpisy úplně v cajku :D :) Někdy se i prodávají na ebay, a tak:)
Reagovat
Patri.k
Není nějaká autogramiáda? Nemyslím teď Kvitové nebo Berdycha, ale i nějakých slabších hráčů? :D
Reagovat
smazaný uživatel
O tom nevím, ale beztak něco zase bude v Prostějově :)
Reagovat
Patri.k
na moravu to mám pořádnej kus :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já zas do Čech :D
Reagovat
sprchon
Belinda prej dneska měla. Doufám, že přijede za rok znova, to si připravím fotky, fixy a foťáky. :D Letos jsem měl s sebou fotky Lucky Š., Lucky H. a Báry S. Dvě ze tří se mi tedy podařilo ulovit, Šafi jsem naživo neviděl ani v úterý ani ve čtvrtek. Celkem tedy úspěch.
Reagovat
Patri.k
jak získáváš ty podpisy, v jakých místech přesně? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, jak je ten východ, kde vychází tou brankou ne? Aspoň v tv to tak jde vidět :-D
Reagovat
sprchon
Nejjednodušší je to asi po zápase, kdy jsem si šel ulovit Lucku téměř najisto. U té branky, jediné branky na centr ze strany od budovy. :D O něco víc se mi líbilo setkání s Bárou při a po jejím tréninku na kurtu č. 6. :) Jinak hráčky se daly lovit i na chodníku, potkával jsem je dost často, ale většinou jsem zrovna u sebe neměl nic, co bych si nechal podepsat a včera už jsem neměl ani foťák...
Reagovat
sprchon
Problém to nebyl. Po skončení zápasu pořadatelé vždycky sundali ty zábrany a zájemci o podpisy se tak mohli nahrnout k východu z kurtu. ;) Mnohem lepší je ale potkat hráčku úplně mimo zápas, je tam na všechno víc času, je to víc osobní a větší zážitek. A že to nebyl problém. :)
Reagovat
sprchon
Pak když už se hrálo, tak nevím... Myslím, že tam stály holky s kartičkou na krku a obyčejné lidi už tam nepouštěli. Já to pak prostál hlavně na té malé podélné tribuně, kam třeba včera taky nepouštěli všechny. Pokud jsi ale ve VIP byl dřív než se začalo hrát, tak tě těžko někdo vyhodil. :D
Reagovat
Patri.k
jojo, tak celkově pořadatelé se snažili chovat lidsky a nedělat víc potíží než bylo potřeba, byli dost benevolentní ke všemu
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo si myslíte, že s mladých holek bude perspektivní? J8 si myslím, Siniaková,Krejčíková,Vondroušová :-) Zatím
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Bouzková by mohla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, pravda, ale stále si myslím, že Vondroušová bude trochu o jiný level jinde.. Ale může se stát, že se neprosadí, že.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A Markéta mi dost připomíná Petru. Agresivní hra, skvělý forehand a také je to levačka kdo ví možná nám tu roste nová P.K.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, jo.. Určitě jí to přeju, protože je milá, a snad, tedy, toho má ještě hodně před sebou. Ale znám i případy, kdy hráč/hráčka vypadali, že budou velká budoucnost, a teď jsou v TOP 500 a jso rádí za nějaký menší úspěch na FUTURES nebo menším ITF :D :-)
Reagovat
Frick
https://instagram.com/p/tpwTqyrFAZ/?taken-by=marketavondrousova

No a taky Markéta nemá žádná kila navíc. Myslím si, že má nakročeno k figuře jak Šafi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono, hlavně, z naších tenistek nemá ani jedna nějaké kila navíc. Petra sice zhubla, ale kdysi vypadala v realu uplně normalně, to jen ta televize :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hradecká :-)
Reagovat
VlS
A Martina Navrátilová ne?
Reagovat
Patri.k
ta už pár let nehraje, ale co my víme, třeba se na kurty ještě vrátí jako Vaidišová :D
Reagovat
smazaný uživatel
To těžko :-) Hrála přesně do 50, rozloučila se mixovým vítězstvím na US Open. Definitivně.
Reagovat
Patri.k
to byl jen vtip s tou Navrátilovou, je mi jasné, že se nevrátí :D
Reagovat
smazaný uživatel
U Hingisové to před pár lety taky vypadalo nereálně. Ale ta je samozřejmě pořád ještě dost mladá na to, aby mohla hrát (jak debl, tak i singl jako teď ve FC). Návrat v 60 by asi žádné světové výsledky nepřinesl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice teď má formu, ale že by byla perspektivní příštích 10 let, to už asi ne :D :-) Navíc, Lucka už bude za 3 týdná 30-tnice :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak perspektiva na dalších 10 let tam asi není, to je fakt :-)

Tak v tom případě to bude ta, co bude mít štěstí a bude mít vedle sebe lidi, co ji povedou správným směrem. Říct jméno je asi plácnutí do větru :-)
Reagovat
Patri.k
Seděl jsem vedle malé holčičky 6 leté, příjmením Hradecká, hraje prej za spartu, myslím si, že ta by mohla být perspektivní
Reagovat
Fandina
V areálu na Spartě se pohybovalo hodně holčiček, které měly na sobě napsáno tenisová škola Lucie Hradecké. Možná to bylo napsáno i na podavačích, nevím, jestli jsem si to nespletla.
Reagovat
Patri.k
Ale ta holčička se jmenovala Hradecká a nic takového na triku neměla, jen její táta, protože se tam bavili a jedna paní říkala, já hned myslela, že jste z rodu Hradeckých podle toho obličeje :D
Reagovat
Fandina
Aha. Tak to klidně mohla být z rodu Hradeckých. Já tam v pondělí viděla sestru Lucky, je jí hodně podobná a má jedno nebo i víc dětí a jedno dítě vedle ní byla určitě holčička, takových pět šest let.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ta sestra je opravdu hodně podobná. Možná, že bych, kdyby stály vedle sebe, i spletl která je která :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koho by zajímalo, jak vypadá ta Lucky sestra, tak tady: http://www.tshradecka.cz/treneri/petra-douderova-hradecka/ ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A tady jsou obě společně teď na Spartě: https://www.facebook.com/358212704194015/photos/a.368584136490205.105565.358212704194015/1062498383765440/?type=1&theater
Reagovat
Patri.k
měla takovou čepičku s ošukama, ta byla nezaměnitelná :D
Reagovat
Fandina
tak to nevím, když jsem tam byla já, tak seděly na tribuně pod budovou a tam pralo slunce a bylo vedro, takže asi čepičku neměla.
Reagovat
Pedronegro
co jsou ošuky? :)
Reagovat
PH94
Největší perspektivu má Siniaková :) No a z dvojice Bouzková a Vondroušová na mě daleko lépe působí Marie :) Markétě moc nevěřím :/
Reagovat
smazaný uživatel
Po Siniakové mám hned Krejčíkovou, myslím, ač teď moc nehraje (i zdůvodu maturity, která se nezadržitelně blíží) že ona taky bude velmi dobrá :)
Reagovat
PH94
Krejčíková je pro mě hráčka, které se pravděpodobně dostane někam kolem toho 30.místa, ale nevidím v ní úplně tu hvězdu, která by mohla atakovat TOP10 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hvězdu asi úplně ne, ale na úroveň Báry Strýcový se klidně dostat může. Navíc, jak Bara, tak Barča K. mají i podobné myšlení, obě dvě hrajou dobře na síti, mají chytrou a hlavně dobrý cit pro míč. Takže určitě, si myslím, že to může Barču K vyšvihnout vzhůru :-)
Reagovat
Frick
S Krejčíkovou se ještě uvidí. Je o 5 měsíců starší než Katka a její výsledky jsou jasně horší než Katčiny.

Neni tam ten výsledek, kde by prorazila. Terka to měla ve Wimblu (280 bodů), Katka v Moskvě (+ následně Nantes 75.000+H = celkem 310 bodů)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, teď má maturu, teď ať se učí, a pak ať se na to vrhne. Je sympatická, kariéru snad před sebou, letos to chce určitě do TOP 100, aby se lidem dostala více do podvědomí.
Reagovat
Frick
akorát mi přijde, že neni moc pěkná

..ale to ani Petra nebyla.

..a jak dobře to skončilo.
Reagovat
Frick
Bodlinu? Já teda jo. Je to sympaťanda :o) A hezká je.
Reagovat
smazaný uživatel
I don't know. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám, začal jsem ji sledovat na Twitteru. :) Souhlasím, že je hezká a sympatická. Víc se mi na ČT Sport líbí už jenom Monča Čuhelová. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opusťme hokej :D Jak tipujete zítřejší tenisové finále v Praze? Já tipuju, že Kája vyhraje ve třech setech :-) Ale přát budu asi více Lucce, přece jen, pořád nemá titul WTA :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to také přála Hráďě prohrála 5 nebo 6 finálových zápasů to je dost kruté.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě.. Navíc je to sympatická holka, a i ten 1 titul by byl pro ni skvělý, za tak skvělou sezonu, co zatím prožívá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
určitě. Kája má toho ještě před sebou spostu, ale Hráďa by si titul moc zasloužila, letos hraje moc dobře
Reagovat
smazaný uživatel
navíc kvůli finále přišla Hráďa o Madrid tak si ten titul moc zaslouží
Reagovat
PH94
Na Lucku už asi dolehne únava :) Můj tip je 2-0 pro Karolínu :) Ale zápas to bude pěknej a svižnej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem přemýšlel u únavě, ale doteď mi nepřišla nějak indisponovaná a myslím, že ona je na tom poslední dobou velmi dobře co se týče kondice.. Ale efakt, že ještě kvalifikace, to je náročné.. No, uvidíme :-)
Reagovat
PetaM
Hm ... Budu muset fandit Lucce .. :( I když bych Káje titul moc přál ... Ale Lucce to přeju, hlavně kvůli tomu, že to může být její první a poslední titul WTA. Navíc kvůli tomu vynechala kvaldu Madridu a jede tam jenom na debla ... Kája by titul potřebovala, bude k tomu mít nejlepší příležitost. V Sydney neměla proti Petře nárok a proti Simoně taky ne ... Ale Kája bude jednou GS vítězka, tak ať si ještě počká :D Ale doufám, že to bude strhující drama :) Ale hlavně se moc nevyšťavit. V Madridu by to chtělo vyfackat Mášenu :D
Reagovat
Frick
V Dubaji dejme tomu, ale v Sydney to byl 2x TB...
Reagovat
PetaM
Ano, 2x TB, stále 0:2 na sety. Navíc proti Petře, která prostě nedokáže prohrát proti jiné Češce. I když Kája dělala, co mohla. Prostě hra Petry jí nevyhovuje. Tak to je. To už jí mnohem více zatopila ve Wuhanu ...
Reagovat
PetaM
Jak ano, tehdy to vypadalo strašně napínavě, a že má Kája šanci ... Ale po určitě době, když se na to člověk dívá znovu a znovu .. Tak prostě vidí, že Kája neměla nárok ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, souhlasím asi tak se vším, ale jedna věc se mi nelíbí. Kája právě že PEtru dosti trápila, a ikdyž prohrála ve dvou setech, dva těsné tajbrejky mluví za vše :)
Reagovat
PetaM
No, jak jsem psal výše. Stále je to 0:2 a je to Petra a Karolína. Kdyby Karolína hrála za jinou zemi, budiž, taky by Petru asi dala. Ale takhle .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je tvůj názor :) Můj je, že ikdyž jsou to dva sety, tak to nemusí být jasná práce, což třeba teď v PRaze říká většina holek, že ikdyž třeba vyhrály dejme tomu 6-4 a 6-3 tak řekly, že to bylo hodně těžký :-) A tajbrejky :) To je va-bank :)
Reagovat
PetaM
Jsem ještě neslyšel žádnou tenistku, ani tenistu, že by neřekli, že to byl "těžký zápas" :D Ani za skóre 6:, 6:0 ... "Byl to těžký zápas a bojovalo se o každou hru" :D :D Sorry, ale tohle říkají pořád. Nikdy jsem neslyšel "Jo, dneska to byla pohoda, soupeř/ka neměl/a nárok, smázl/a jsem ho/ji z kurtu" :D
Reagovat
smazaný uživatel
By ses divil :D Ale jo, dejme tomu.. ALe přece jenom.. Dva těsné rajbrejky, to určitě i PEtra někde musela říct, že to byl hodně těžký a těsný zápas :) Nevěřím, že ne :) Kdyby PEtra jen trochu polevila, Kája by to vklidu dát mohla
Reagovat
PetaM
No, to je právě to. Petra by nepolevila, protože Kája je Češka :D Polevila by, kdyby proti ní Češka nestála :D Navíc ve finále :D Prostě to tak je ... Ano, byl to těžký zápas, ale 0:2 je prostě 0:2 :D Žádné drámo ve třech setech :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný no.. Ale ono je taky naprd, se dívat ted na ten zápas.. Jde o to, jak je to v tu dobu, a nevěřím, že PEtra si byla tak jistá.. A říkala si, jo to je zase česka, tu umlátím jak nic :D :-)
Reagovat
PetaM
Ne, to si určitě neříkala :D Ale má prostě kolem sebe aury neporazitelnosti od Češky .. :D Ona si to neuvědomuje, ale je to tak ... :D Nikdo neví proč, ale prostě je v poslední době dost těžké jí porazit, pokud máš před jménem českou trikoloru :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl by být třeba vyloženě český ROLAND GARROS :-)))
Reagovat
lars
tu auru nema.
Hradecka ji porazila.
Reagovat
PetaM
Tak jí porazilo více Češek ;) Ale od té doby, co prohrála s Luckou v Madridu, už jí neporazila ani jedna ... A že se o to snažilo několik holek! :)
Reagovat
lars
tak Marfusu neporazila taky jina Ceska krome Petry :))
Reagovat
smazaný uživatel
No, myslím si, že pokud má někdo šanci z našich Petru porazit, bude to Kája.. přece jen, Lucce proti takovým hráčkám nevěřím. V hlavě má trochu s těmi hráčkami problemy.. Viz proti Sharapove :)
Reagovat
smazaný uživatel
Budu držet pěsti, aby bylo překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Katka nepostoupila do finále. Určitě k tomu nebylo daleko... Ale pak si to aspoň vynahradila ve čtyřhře. :) Jak už jsem psal vedle: Chtěl jsem se dívat, ale bylo mi špatně, takže jsem dneska viděl jenom hokej se Švédskem.
Reagovat
smazaný uživatel
neměls včera tolik chlastat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl včera jenom jedno pivo. :D Jinak je to asi úpal ze Stromovky...
Reagovat
smazaný uživatel
Čtyřhru si Katka s Belindou užívala. Doufám, že se B + K bude dařit i na FO a že potvrdí slova Heleny Sukové, že Katka hledala parťačku, se kterou chce vyhrávat.
A Belinda byla v pozápasovém rozhovoru hodně sympatická.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to mi taky udělalo radost, že spolu budou hrát i na RG. :) Pokud vím, tak Katka a Belinda spolu hrály druhý turnaj a podruhé vyhrály (poprvé to bylo předloni na ITFku v Lenzerheide). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na RG se těším i kvůli losu FC. Radši bych si přál, aby holky jely do Švýcarska až v dubnu...
Reagovat
sprchon
Ještě letos na AO, ale vypadly v prvním kole...
Reagovat
VlS
To byl nápad poslat slečnu Sobotkovou na nájezd.
Reagovat
smazaný uživatel
A koho bys poslal ty? Fakt nechápu, jak někdo může napsat o takovém dříči, že je to slečna...
Reagovat
VlS
Hertla nebo Šimona, mladý drzouny. Od Sobotky to bylo děsně pomalý, průhledný a nakonec místo rány jen takový ťuknutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Voras jel taky pomalu a dal... Samozřejmě, že Hertlík nebo Simon by ten gól mohli dát, ale po bitvě je každý generál.
Reagovat
VlS
Jel pomalu, ale vystřelil
Reagovat
VlS
a ještě do betonu místo do dokořán otevřenejch jeslí
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný zápas , doufám , že Jarda bude v pořádku i když to tak nevypadá.
A příště prosím zkuste Pavelce .
Pustit každou čtvrtou ránu určitě není hezký výsledek pro brankáře.
Reagovat
smazaný uživatel
Salák nás bohužel nepodržel, ale hráli skvěle. O Jardu mám strach :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím. Saša sice dostal hodně gólů, ale nemyslím si, že by je Pavelec chytil. Potom nás v prodloužení Saša hodně podržel, a to ani nemluvím o té situaci za stavu 5:5 těsně před koncem 3. třetiny... Góly jsme dostávali většinou po individuálních chybách (Erat, 2x Krejčík - toho už bych příště nepostavil). Před 3. třetinou bych bod bral, ale byli jsme 53 vteřin od tří bodů, takže je to velká škoda... Ale určitě víc než výsledek mě štve to Jardovo zranění. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Like :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný zápas. Zítra Lotyše porazíme a jdeme na Kanadu
Reagovat
Frick
Nebyl to špatný zápas. Chce to vypilovat tu obranu a ono to půjde, lidi!

Hoši děkujem. A jedeme dál. :o)
Reagovat
PH94
Tyjo lidi fakt běžte si o tom hokeji psát jinam...copak není nějakej hokejovej portál nebo něco?
Reagovat
Titan
Milý PH94, zde se píše i o jiných sporte, pokud to neinterferuje s tenisem...
Je to pocta sportu a nakonec i podpora tohoto webu, protože má vyšší pageview a tj. více zobrazení...:-)
Reagovat
PH94
Ale mně je nějaká pageview úplně ukradená :)
Reagovat
janek_da
jo, už mě to taky pořádně seje.
Reagovat
Titan
Pageview mj. živí tento web, chceš snad říct, že ho nechceš podpořit...? ;-)
Reagovat
Fandina
Máš tady dost jiných článků, není důvod se věnovat tomu, kde se píše o hokeji.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se v některém článku píše o hokeji???
Reagovat
Fandina
Ano, v diskusi tohohle článku. V diskusi ostatních článků se o hokeji nepíše.
Reagovat
PH94
Ty máš spoustu hokejových diskuzí, tak to nemusíš psát sem
Reagovat
Fandina
Kdybys byl tolerantní, tak by ti nevadilo, že tu někdo píše o hokeji. Ale zřejmě nejsi. Nikdo tě nenutí to číst.
Reagovat
PH94
Kdybys byla tolerantní, tak nepíšeš sem a nenutíš to číst lidi, které to vůbec nezajímá
Reagovat
smazaný uživatel
+1 ůsměf
Reagovat
smazaný uživatel
+ 1 zmanená, Fandino, že chválím. Tak si to zapiš. ůsměf
Reagovat
Fandina
chválíš kritiku ... úsměv
Reagovat
Fandina
Podívej, když ti vadí, že pod jedním článkem se píše o hokeji, tak ti asi vadí všechno. Nezlob se na mě, ale máš tu x dalších článků o tenise, diskutuj si na nich. Nikdo tě nenutí číst zrovna tenhle. Je to o toleranci k druhým. Asi je ti cizí.
Reagovat
PH94
Nejoblíbenější osoba na celém TP poučuje o toleranci..to nechceš :D
Reagovat
Fandina
Mně je jedno, kdo je oblíbená osoba. Na faktu, že je netolerantní někomu vyčítat, že v jednom článku diskutuje o tenise, to nic nezmění. Je to netolerantní.
Reagovat
Fandina
Oprava .... v jednom článku se nediskutuje o tenise, je netolerantní.
Reagovat
PetaM
Tak to nechceš :D :D
Reagovat
Patri.k
Myslel jsem, že sem chodí lidi co berou tenis seriózně, ale vypadá to, že sem chodí řada lidí, co jen prostě sledují sport obecně, čímž u mě dost klesají :D
Reagovat
PetaM
Ale tak se zajímají i o jiný sport, však co :D Můžou být "odborníci" na několik sportů :)
Reagovat
Jan
Hlavně, že ty stoupáš :)
Reagovat
Fandina
Pokud chceš psát o tenise, je tady x článků, kde se tomu můžeš věnovat. Nemusíš to vyčítat druhým, že v tomhle píší o hokeji.
Reagovat
VlS
Cos napsal dneska objevnýho o tenisu, a kde to je?
Reagovat
Frick
To už je takový tenisový skore. Jen to nakonec nebude o dva gemy.

Za ty nekřesťanský prachy chtěli lidi něco vidět, no...
Reagovat
smazaný uživatel
No je to škoda ale dát 5 golů Švédům je super
Reagovat
smazaný uživatel
Góóóóóól!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda :(((
Reagovat
smazaný uživatel
OTÁČÍME OTÁČÍME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KRÁSA :) JÁ BUDU VÁŽNĚ BREČET
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, breč:D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě třeba hokej vůbec nebere, a i nějaký MS mi je docela lhostejný :D Tenis je NUMBER ONE!!
Reagovat
PetaM
No, aspoň, že to není fotbal. Prášky na spaní zadarmo ...
Reagovat
Patri.k
Přesně, vždyť ten puk ani není vidět, je to jen o náhodně odraženém puku :D
Reagovat
PH94
Moje řeč
Reagovat
Patri.k
panebože, kam se kouknu, tam je hokej :D
Reagovat
Frick
Prostě tu halu znaj.
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Ještě jedennnnnnnnnn!!!
Reagovat
smazaný uživatel
GOGOGOGOGOOGOGOGOGOGLOFDSKFPÚ
Reagovat
smazaný uživatel
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Reagovat
Fandina
Goooooooooooooool!!! Tak ještě jedeeeeeeeeeeen!!!
Reagovat
smazaný uživatel
GOOOL NADĚJE!!!!!!!! POJĎME ČEŠI DO TOHO
Reagovat
smazaný uživatel
Hra není nijak špatné, ale vzadu jsou obrovské nedostatky obrana+brankář velká tragédie. Mohlo to být 2:2 nebýt dvou velkých chyb
Reagovat
smazaný uživatel
hra není nijak špatná
Reagovat
smazaný uživatel
Ty z toho člověče, uděláš ještě hokejovou stránku :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Příště bych tam dala Pavelce, Salák dnes chytil tak 2 střely
Reagovat
Fandina
Když nahlásili sestavu, tak můj syn hned řekl, že tam asi měl být někdo jiný. Ale tak uvidíme. Třeba mu křivdím.
Reagovat
smazaný uživatel
Salák je hodně nejistý a nervozní zítra proti Lotyšsku bych dala Pavelce
Reagovat
Jan
Myslím, že Salákova chyba to není. Švédi jsou dobří a měli dobré šance. To z Pavelce mám strach. Na olympiádě byl tragický, působí na mě nafoukaně, od té doby ho nemusím. Raději bych místo něj viděl Francouze.
Reagovat
Patri.k
na mě působí všichni hokejsti nafoukaně :D
Reagovat
Frick
je to špatný, bohužel. :-(
Reagovat
Patri.k
MS v hokeji se v zámoří vůbec nesleduje a pomalu ani nevysílá, navíc se hraje paraelně s NHL, kde hrají ty největší hvězdy, možná u nás má MS v hokeji velký význam, ale v globálním měřítku moc velký nemá.
Reagovat
Jan
Pokud bereš za globální měřítko kanadsko - americký pohled. Evropské země to mají jinak.
Reagovat
Frick
TO JE OBJEV! Neříkaj ti Kolumbe?
Reagovat
Patri.k
no, já věřím, že i když to většina ví, tak určitě se v najde vždycky někdo kdo to neví a rozšíří si obzory :D
Reagovat
smazaný uživatel
Salák ven. Švédi co šance to gol!! :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Je úplně jedno, kdo z těch cedníků tam bude. Obrana je tragédie.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně Krejčí největší tragéd. I Červenka hraje nic
Reagovat
smazaný uživatel
JEŠTĚ JEDEN JEŠTĚ JEDEN!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
done
Reagovat
smazaný uživatel
to není možné :( švédi využijí každou akci
Reagovat
Frick
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! :O)
Reagovat
smazaný uživatel
A další...
Reagovat
Fandina
Goooooooooooooooooool. Tak ještě jeden!!!
Reagovat
smazaný uživatel
GOOOOOOL. BOJUJEM NEZVDÁVÁT SE NEVZDÁVAT SE
Reagovat
smazaný uživatel
ČEŠI BOJUJEM ČEŠI BOJUJEM. A KDYŽ PROHRAJEM TAK CO, MS ZAČÍNÁ TAK SE KU.VA ZVEDNĚTE A ZAČNĚTE FANDIT AŤ VÁS SLYŠÍ I SOUSEDI. HRAJEM DOBŘE ALE ŠVÉDI MAJÍ DOCELA ŠTĚSTÍ
Reagovat
Frick
Jeden tým hraje, druhý dává góly

Bohužel, atmosféra je jen názorově. Není kotel, není sranda. A ani 100% obsazenost tomu leckdy nepomůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo přesně :(( atmosféra strašná
Reagovat
smazaný uživatel
Ale naši nehrají špatně
Reagovat
smazaný uživatel
Na začátku zápasu byla dobrá atmosféra, teď už to trochu opadlo, bohužel...
Reagovat
smazaný uživatel
jo přesně, když prohráváme tak se má ještě přidat, ale u nás se bohužel fandí jen když se daří a není to jen v hokeji (viz Petra K.)
Reagovat
Frick
Jinak ale porbíral se tu biatlon, alpský lyžování, Monty25 jsem dával i ten "svůj" basket. Takže si myslím, že hokej se taky nemusí nepatřit. Ale ať je to trochu věcné. Žádné "výkřiky"....
Reagovat
smazaný uživatel
Teď dávali na Nově upoutávku na Víkend a v úterý se můžeme těšit na reportáž o Káje s Týnou :)
Reagovat
smazaný uživatel
To vole Švédi mají 5 šancí z toho dají 3 goly, ČR má 50 šancí a dáme jeden gol
Reagovat
PH94
To není nějaký hokejový portál nebo proč to sem pořád cpeš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
nevěří, že Kvitová projde přes druhé kolo:

http://www.wtatennis.com/news/article/4683417/title/ubha-madrid-expert-predictions
Reagovat
PetaM
Nooo, kdyby to byl Řím, tak možná ne, ale je to Madrid, tak snaaaad :D
Reagovat
smazaný uživatel
Má dobrý los. Pokud nebude mít blackout, tak si dá SF se Serenou. Hůř je na tom Karolína, už cestou do 3. kola to má docela těžké a tam pravděpodobně stop s Bacszinskou.
Reagovat
smazaný uživatel
Timea Sharapovou nedá. Určitě né na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou experti z popelnice nebo co?
Reagovat
PetaM
Se možná znáte .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbost. Pokud zvládne zrádné první kolo, tak druhé dá.
Reagovat
smazaný uživatel
teda turnaj vyhraje Serena. A když né Serena, tak Maria. A když né Maria tak Halep.
Reagovat
smazaný uživatel
a když né Halep, tak někdo jinej.
Reagovat
Fandina
Petra ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Kdokoliv kromě Halep, ale snad vyhraje Petra, Madrid ji sedí
Reagovat
smazaný uživatel
Serena na 95%. Letos zatím nemá soupeřku, klidně může dát všechny 4 GS. I když na to je dost brzy, ale nevím, kdo jí reálně může zastavit.
Reagovat
Kozoroh
Alizé Cornetová ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to že to z nás opadlo a už je to lepší, teď hlavně přežít přesilovku a rychle srovnat. GO ČEŠI GO
Reagovat
Patri.k
Najdi si nějakou hokejovou komunitu, my tady vyznáváme sport džentlemenů a né opilců :D
Reagovat
Kozoroh
Táhni na sport.cz.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem Komunistka promiň takže na sport.cz nemůžu
Reagovat
Patri.k
to si to pleteš s novinky.cz, navíc já tam mám taky účet, teda jen na zpravodajství a to, že za každý svůj příspěvek dostanu 10 mínusů mě nějak netrápí :D
Reagovat
smazaný uživatel
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BOJUJEM BOJUJEM!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto de.bilní gol, taková chyba to je neomluvitelné, přihrát někomu kdo střídá :( děs zatím
Reagovat
blixa
No doufám, že sem nebudeš srát každý gól z toho deb.ilního hokeje !!!
Reagovat
smazaný uživatel
budu
Reagovat
smazaný uživatel
Musíme si přát, aby Češi dali co nejmíň gólů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to čekej, do 17.Května je to Hokej-Tenis portál. ČESKOOOOO
Reagovat
smazaný uživatel
Havlát, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Jakej Havlát????
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nejmenuješ se na Twitteru náhodou Andrea.... ?
Reagovat
smazaný uživatel
Já twitter nemám jen Facebook
Reagovat
smazaný uživatel
to jako ženy nemohou fandit hokeji? nebo co tím myslíš?????????!!!!!!
Reagovat
blixa
Můžou, akorát že ty nepíšeš jako žena. A je úplně jedno o čem to je. Proč ty se stydíš za to že jsi Jirka Havlát ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak ženy mají psát jako princezničky
Reagovat
blixa
To vůbec ne, ale ty píšeš jako kluk kterej předstírá že je holka :D
Reagovat
smazaný uživatel
A proč bych to měla předstírat?!!
Reagovat
Patri.k
nevím, ale podobných výtečníků je na netu stovky, říká se jim uchyláci :D
Reagovat
blixa
Vím já ? Děláš si z nás prdel, nejspíš ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn jmenuji se Kim Čong-Un je mi 256 let. Spokojený
Reagovat
blixa
Co zkusit pravdu ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč já jsem holka a je mi 17 let
Reagovat
blixa
No dobrá Jirko, budeme se dál tvářit že ti to věříme :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach bože :)) Havláta neznám a na Komunistických portálech účet nemám
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle ti fakt nevěřím...
Reagovat
smazaný uživatel
já tobě také ne
Reagovat
smazaný uživatel
Co mně ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Každé písmenko co jsi napsala
Reagovat
smazaný uživatel
I kdybych byla třeba Miloš Zeman nebo Josif Stalin tak ti to může být totálně u p.....
Reagovat
smazaný uživatel
http://m.memegen.com/d8i1hc.jpg
Reagovat
Patri.k
ukaž nám profil na FB a pak ti možná budem věřit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Polib Nicki Minaj pr.del jo až takhle daleko zajdu. Můj FB profil ti ukazovat nebudu, ani tě zeznám. Bůh víc co jsi za úchyla
Reagovat
Patri.k
Na netu je neomezené množství holek, ale já zrovna budu celej žhavej na nějakého babochlapa, nevěřte si pane :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://u.smedata.sk/blogidnes/article/1/17/175581/175581_clanok_foto_633.jpg?r=05a úplně tě vidím
Reagovat
Patri.k
to bylo ze slabšího soudku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobně
Reagovat
Jan
Fandím ti. Seřezej je oba, pitomce :)
Reagovat
Fandina
Řezat je nemusí, ale nic jim do toho není, kdo je a nebo co. S tím souhlasím. Také jí fandím.
Reagovat
smazaný uživatel
Fanklub kvitofky :-)
Tady jsou snad placení brigádníci: Fandina, "kopretinka" Havlát - kvitofka + Frick. Kdyby jich nebylo, jak by se TP pročistil.
Jak může někdo fandit někomu, kdo "plevelí" takový nesmysly jako kvitofka...
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby nebylo cigánů kdo by uklízel chodníky? kdyby nebylo zlodějů k čemu by byla policie? Vše zlé k něčemu dobré.
Reagovat
Fandina
Kvitovka je dobrá. Fandí a je nadšená a to se mi líbí. Na rozdíl od jiných, kteří píší bez náboje a o ničem. Takové příspěvky nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud někomu stačí, že někdo napíše x krát HURÁ a pojď, pojď, pojď... pak ůsměf teda
Reagovat
Fandina
Když někomu fandím, tak to napíšu. Pořád je to lepší, než psát druhému, že to nemá dělat.
Reagovat
Fandina
Navíc jsem si všimla jen toho, že ty tu jen kritizuješ. Nic jiného jsem od tebe nečetla.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi neumíš číst.
Reagovat
Fandina
Jindy než v kritice jsem tě nečetla. Ale třeba se mýlím.
Reagovat
Patri.k
souhlasím :D
Reagovat
Kozoroh
Jdi si psát na hokejportal.
Reagovat
dadaft
obrana zatím k smíchu.
na druhou stranu proti těm pár zápasům z play-off extraligi je to aspoň hokej, ne groteska.
Reagovat
blixa
No ještě ty se přidej !!! :(((
Reagovat
Karl
http://www.babolat .cz/PureDriveMoments?hash=728e36eea9d1cf6fe757

Tady se můžete zúčastnit zajímavé soutěže o ceny Babolat, určitě to zkuste, já už jsem tam. :) ;)

(musíte odstranit mezeru)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde mi to nějak rozkliknout, je tam ta stránka, ale co s tím? FUrt jen to :_( :D
Reagovat
Karl
Me to po rozkliknuti ukaze stranku, kterou kdyz trochu zescrolluješ, tak ti to ukaze otazku, na tu odpovis a zaradi te to do slosovani. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, jsem tam :-)
Reagovat
Frick
TO JE PŘEKVAPENÍ!
Reagovat
martinek37
Dnes jsem konečně navštívil společně se synátorem turnaj na Spartě. Letos jsme tady počtvrté, ale poprvé pod hlavičkou wta. Rozhodli jsme se nakonec jet z Nádraží Holešovice, ale zítra asi zvolíme jinou trasu, protože tohle byla dost nepříjemná tlačenice.
Do areálu jsme dorazili krátce před 11 a už byla slušně zaplněná hlavní tribuna. První zápas mezi Kájou a Janinou začal v 11:10. Z mého pohledu to nijak super zápas nebyl, ale díky tomu, že všichni fandili naší hračce, měl dobrou atmosféru. Rozhodovalo podání a to, kdo udělá méně chyb. Nakonec se radovala Kája.
Druhý zápas podle mě nabídl kvalitnější tenis a několik opravdu pěkných výměn. Lucce postup přeji, vždyť kdy se tady třeba zase objeví a dojde takhle daleko. Katce bych finále přál taky, ale má ještě všechno před sebou. Osobně se mi líbí její hra, jen potřebuje dospět. Naproti tomu Lucka je pro mě velmi příjemným překvapením v celé této sezóně. Bezvadná byl i závěrečný debl s Belindou a holkám to moc přeji. Navíc spolu odehrají French Open, což je super.
Celkově se mi tam dnes líbilo, potkal jsem pár známých lidí, mimo jiné Jirku Nováka, Karla Nováčka nebo třeba taky Honzu Železného. Zítra se chystám na finále, tak snad ty deště přejdou v noci a zítra bude zase fajn počasí.
Reagovat
tommr
podle předpovědí by mělo být zítra krásně ... :)
Reagovat
tommr
letos vede na okruhu nejen v počtu es ale i v počtu vyhraných zápasů:
http://www.wtatennis.com/news/article/4683158/title/pliskova-hits-milestone-in-prague
a zítra si může tyto statistiky ještě dál vylepšit ... :)
Reagovat
blixa
Kája je taková pilňucha :D
Reagovat
tommr
což je vzhledem k jejímu často až ležérnímu projevu na kurtu docela překvapivý ... :)
Reagovat
blixa
Záměrně klame tělem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby se jí to nevymstilo, méně je někdy více. ;-)
Reagovat
dadaft
Tak dnes jsem viděl jen kus Lucky s Katkou.
A Lucka Hradecká hrála fakt dobře.

Elinu jsem bohužel nestihl, ale k mému překvapení (asi unavenou) Schmiedlovou převálcovala.
Podle mě by letošní antuka mohla Elinu vynést do dvacítky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
steve79
Dnesni navsteva jednim slovem super. Kdyby byla kapacita 5000 tak se zaplni. Sam jsem musel cekat pul hodiny nez jsem se dostal na druhe semifinale.
Reagovat
Patri.k
každej pravej tenisovej fanda příjde mezi prvníma a tohle nemusí řešit :D
Reagovat
steve79
:D jenze bohuzel nejsem z prahy a tohle jsem necekal
Reagovat
Patri.k
Já taky ne, ale vyrážel jsem vždycky už brzy z rána a byl jsem tam hodinu před začátkem :D
Reagovat
steve79
Pane jo:D. Vyhled z tech tribun byl silenej. Mame takovy hezky areal na stvanici a musi se to hrat tjdy.
Reagovat
Patri.k
jo byl, naštěstí nás v úterý pustili na VIP tribunu abychom se schovali před deštěm, pak jsem tam už zůstal, nikdo to neřešil, byl tam moc pěkný výhled a ve středu jsem dal přednost kurtu č. 1, měl hrála tam Allertová - Cornet, Hradecká - Pavlučenkova, Siniaková - Herceq, tak jsem si říkal, k čemu se spát na hlavní tribunu s hrozným výhledem, na tom kurtu 1 byl parádní výhled, pak až dohráli jsem šel na hlavní kurt, ale tam jsem nevydržel, byl jsem už zmlsanej, nakonec tam přehodili zápas Hradecké - Smítkové, takže za mě spokojenost :D
Reagovat
Patri.k
na ten vedlejší kurt :D
Reagovat
Pedronegro
Myslím, že je třeba si přiznat, že to řešení hlavní tribuny je nedůstojná až směšná nouzovka, která by se neměla opakovat.
Reagovat
tommr
takže ten Frick nakonec nemluvil tak úplně z cesty jak se nám tu někteří snažili namluvit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Frickovi ale o žádnou tribunu nikdy nešlo, on trpí fixní ideou, že Černošek je povinnej konat turnaj na kurtech konkurenčního vlastníka. Kdyby byla tribuna v pořádku, našel by si jiný důvod do Černoška kopnout.
Reagovat
blixa
A v čem je problém, nouzovko ?
Reagovat
Pedronegro
Netušil jsem, že by to bylo třeba vysvětlovat místním matadorům, že dívat se na tenis prakticky ob kurt přes plot není ideální. To by mohla taky být tribuna vedle přes cestu na Olympu. Já to ale chápu jako nouzové řešení, jak splnit požadavky WTA, asi v časové tísni a co nejméně nákladně. Nic víc.
Reagovat
marekv
steve79 - ''mame takovy hezky areal na Stvanici a musi se to hrat tady''
Jako ty seš od někoho ze Štvanice ??? Ale to jste se měli snažit dřív...
Reagovat
tommr
začíná naostro už zítra. Z našich se hned první den představí Lucka Šafářová, která večer odehraje svůj zápas prvního kola proti Američance Riskeový ...
Jsem zvědavej kdy bude hrát Karolína, která bude ještě zítra dohrávat finále v Praze. Doufám, že na to pořadatelé budou brát ohled a nebudou jí nutit hrát dřív než v pondělí ...
Reagovat
PH94
Podle mě si za poslední dobu už Karolína udělala takové jméno, že i organizátoři se podle toho k ní budou chovat a vyjdou jí maximálně vstříc :) Nebo alespon v to doufám :)
Reagovat
tommr
blbý je ale to, že Karolína hraje v prvním kole proti domácí hráčce což by mohlo vést pořadatelé k tomu, aby jí dělali potíže. Doufám ale, že nakonec zvítězí duch fair-play ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci ti brát iluze, ale Kája zatím extra jméno nemá, na to jí chybí nějaký výraznější úspěch.
Reagovat
Roger_Federer
;)..jmeno.
Reagovat
smazaný uživatel
To není nic proti Káje, ale na turnaji, kde hraje celá top 10 včetně všech úřadujících grandslamových šampionek si z hráčky druhé desítky, jejímž největším úspěchem je pár titulů z turnajů kategorie International, což je prakticky nejnižší kategorie turnajů WTA organizátoři opravdu na zadek nesednou.
Reagovat
misa
Asi tak.
Reagovat
blixa
Kája je taková šedá myška. Ale ona se tím sýrem prokouše ;-)
Reagovat
Roger_Federer
V pohode, o Kaju mi ani moc neslo.spis Petra 2x sampionka Wimbledonu a ze by ji davaly nejake jo extra vyhody jsem si nevsimnevsim.Napr nektere casy zapasu, ktere ji prece vylozene nesedely..
Reagovat
smazaný uživatel
To je přesně v souladu s mým tvrzením - pokud žádné zvláštní zacházení nemá ani taková hvězda jako Petra, těžko ho bude mít Kája.
Reagovat
blixa
Zvláštní zacházení má možná tak Serena s Mášou, což je hodně dané jejich přirozeně lehce arogantním chováním rozených celebrit, které si nikdo nedovolí tak trochu zvýhodnit. Ostatní jsou normál plebs, Ať jsou třetí nebo dvacátý.
Reagovat
smazaný uživatel
V podstatě souhlasím.
Reagovat
Patri.k
Ona nebude mít velké jméno ani kupu zahraničních fanoušků nikdy, pokud bude mít tak flegmatický přístup ke všemu, boužel podobně je na tom i Kvitová :D Mandlíková sice dnes říkala, že tohle je potřeba k tomu aby se člověk dostal mezi top třídu, ale diváci zrovna tohle vidět nechtějí :D Diváci spíš stojí o hráčky typu Siniaková a podobně :D
Reagovat
Patri.k
A pokud se zkombinuje krása, emoce a jedinečné vlastnosti, tak tu máme Šarapovou, která má davy fanoušků po celém světě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba v Číně je Petra momentálně nejpopulárnější tenistkou a to k tomu ani nemusí dělat žádné vopičárny na kurtu, stačí jí k tomu "jenom" přátelství s Li. ;-)

A Maruš má dneska, jak se tak hezky česky říká spoustu followerů, ale otázka je, kolik z nich jsou skuteční fanoušci. ;-)
Reagovat
Patri.k
důkaz, že je Kvitová v číně nejoblíbenější? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys ten tenis trochu sledoval, tak bys důkaz nepotřeboval. ;-)
Reagovat
Patri.k
Sleduju a nepřišlo mi, že by aplaus za hezká slova o Li znamenal, že je tam neoblíbenější, během zápasů mi nepřišlo, že by ji nějak výrazně víc fandili
Reagovat
smazaný uživatel
No, rozhodně není v česku nejvíc oblíbená.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no já sledoval ty čínské turnaje a Petra tam určitě největší podporu neměla. Třeba Maria je tam nepochybně populárnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Já viděl dokonce nějakou anketu, kterou Číňani pořádali a tu Petra právě před Marií vyhrála.
Reagovat
mrafe
Co je na tom umělým nepřirozeným šklebu krásného, jenom je pro prachy ochotná ze sebe dělat cvičenou opici a předvádět se. Co je na ni obdivuhodné je její velké ego, sebevědomí a zarputilost, proto je tak dobrá. Má velice schopný PR tým, který je schopný přesvědčit masy o tom, jak je jedinečná. Marfuša je extrovert, a naopak naše holky jsou spíš introverti, a na šaškárny moc nejsou, proto nikdy nebudou globální hvězdy.
Reagovat
Roger_Federer
Bouchard..je prikladem budouci globalni megahvezdy a to nemu dosahnout ani Petrinych vysledku.
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchard je typickým příkladem toho, že zkušení marketéři dokáží udělat superhvězdu i z někoho, kdo jí výsledkově ani náhodou není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tenisu asi moc nerozumíš, co?
Loni byla Genie na GS v počtu výher nejúspěšnější na okruhu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty zase moc nerozumíš marketingu. Ano, Genie byla co do vyhraných zápasů loni na GS nejúspěšnější, ale vzhledem k tomu, že z toho GS titul nevytěžila jí je to platné jak mrtvému zimník. Krátkodobě z toho sice prachy vytěžila, dlouhodobá kampaň se na tom postavit nedá, už proto, že letos si nikdo nevzpomene, kdo loni na GS vyhrál nejvíc zápasů, lidi si pamatují jenom celkové vítěze.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že kvitobijci uznávají jen dvě jména Petra a Kvitová :-)
Reagovat
marekv
Klonim se jasne k igemu. To je hvezdicka, na ktery se da stavet kratkodobe. Ne dlohodobe. Dnes uz zaujme akorat nepodanou rukou.
Reagovat
misa
Zítřek se určitě vysílat nebude, že? Takže super, Lucie k vidění nebude! Měl bych vůbec čekat něco jiného?
Reagovat
tommr
v televizi to asi nebude, ale snad se objeví aspoň nějakej stream ... :)
Reagovat
misa
Pochubuju, TennisTV má přenosy až od 3. 5.
Reagovat
tommr
už se těším až začne platit ta povinnost vysílat všechny WTA zápasy - má to být ale až od roku 2018 jestli se nepletu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
2017 ;-)
Reagovat
misa
Snad 2017, přesně nevím. Nechápu, proč nemůžou začít od prvního dne...
Reagovat
tommr
je to velká škoda, protože hned první den je k vidění několik lahůdek - vedle Lucky budou hrát i Aga Radwanská, Ivanovicová nebo Makarovová ...
Reagovat
misa
Snad Lucka nevypadne během jednoho tádne ze dvou turnajů. Vypadá to, že poslední zápas z madridského centru, který nebude k vidění, je ten její :-(
Reagovat
tommr
Riskeovou musí porazit. Kdyby se jí to nepovedlo tak by to byl nejspíš pro letošek konec snu o první desítce ... :)
Reagovat
PH94
Ta Belinda je neskutečná kočka :) Musím říct, že se mi líbí o dost víc než Bouchard :)
Reagovat
sprchon
Mně taky. :) A ani jsem se včera nebál, že bych z ní tu krásu nevykoukal. :D Dneska v TV taky paráda.
Reagovat
sprchon
*vykoukal
Reagovat
PH94
Navíc je fakt i dost sympatická :D Dnes ten rozhovor úplně super :D
Reagovat
tommr
v jakým jazyce byl ten rozhovor vedenej? :)
Reagovat
PH94
Normál v češtině :)
Reagovat
PH94
Ona tedy samozřejmě mluvila slovensky
Reagovat
Fandina
Otázky česky ona odpovídala slovensky.
Reagovat
sprchon
Jo. A celkově vtipná... :)
Reagovat
mahycek
Nova sport dává ATP Madrid od pondělí od 13 hod - 22.30, v tahu , bez žádných jiných sport. blbostí, šipky, bowling atd. Alespoń do čtvrtka. Jinak Mnichov je přesunut na zítra. 10.05 Murray - Rosol, po skončení Kohlschreiber - Goffen , vše na centru. Pochybuji, že to bude dávat Nova Sport, mají tam motorky, ale může být na Rosola v 10 hod změna ! ! Sledujte!
Reagovat
PH94
Bombaa
Reagovat
Fandina
Gratulka Katce s Belindou. Hrály moc pěkně. Super!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
sprchon
Super holky, gratulace! :)
Jsem rád, že je to spolu baví, rozumějí si, pořád se usmívají, hezky se na ně kouká. :)
Pro Belindu první titul na WTA vůbec, tak doufám, že se do Prahy za rok vrátí. :)
Reagovat
Fredy
Gratulace k titulu! Hezkej debl, paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji. Oba páry sympatické
Reagovat
Patri.k
Jde na netu nějak sledovat tenis v kvalitním nebo dokonce v HD rozlišení? Přeci jen to co se nabízí na drakulastream a podobně je často v dost mizerném rozlišení a přeci jen tenis je globální sport a těch zdrojů na netu je strašně moc, tak přeci někde se najít tenis v dobrém rozlišení musí ne?
Reagovat
Fandina
Trenérovi Bondarenko jsem rozuměla pozitivně, pozitivně.
Reagovat
smazaný uživatel
http://fantasy.sport.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, v hokeji se moc nevyznám teda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
já jo :) je to super.
Reagovat
Jan
Že jo :)
Reagovat
Jan
Ani v ženském hokeji ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten jsem nikdy neviděla. :D Na mužskej se dívám, když je MS (i na juniory) a na OH, jinak to moc nesleduju. Max. ještě občas nároďák, když hraje ty evropský turnaje...
Reagovat
Jan
To by mělo stačit na porozumění hokeji. Já to mám obdobně a myslím si, že hokeji rozumím :) Extraligu jsem občas sledoval, hlavně play off, ale nedělám si na to čas. A když má některá ženská v něčem hokej, to asi znáš ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to myslela spíš tak, že se nevyznám v hráčích, abych mohla hrát hokejovou fantasy. Jinak poznám, když hrajou blbě nebo nakopak dobře... Já spíš mívám v něčem guláš než hokej. :D
Reagovat
Jan
I při vaření ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, já tomu taky rozumím. Myslím, že tam de o to, dostat ten placetej černej míček do tý sítě, před kterou stojí ten obrněnec. Hráči maj dřevěný rakety a jezdijou po jakejchsi vostrejch botách. Ale né po antuce nebo trávě, ale po ledu.
Pak taky tenisti si většinou od těch hokejistů nedávají do držky.
Reagovat
Patri.k
To nikdo nekoupil vysílací práva na Madrid?
Reagovat
sprchon
Někdo určitě, ČT nikoliv. ;)
Reagovat
Patri.k
no, muže má novak sport, ale ženy jsem nikde nanšel, k čemu máme tolik sportovních stanic, když na nich vysílají houby
Reagovat
Kozoroh
Však tenisu bylo v tomto týdnu na ČT tak moc, že ho je třeba VYVÁŽIT jinými sporty ;-) :-P
Reagovat
Jan
Jo, když jsem viděl, že na ČTS dnes není tenis, ani mě nenapadlo, že budou tak vstřícní a dají to na ČT2 :( Takže jsem si toho všiml až když hrála Hradecká se Siniakovou :(
Reagovat
tommr
ATP část turnaje bude vysílat NovaSport od pondělka ...
WTA část by snad měl vysílat DigiSport, ale ještě jsem to nikde neviděl potvrzený ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to viděla potvrzený, bude to na digisport, myslím od pondělka.
Reagovat
George_Renel
Digisport od neděle dává již 1. kolo od 16:55.
Reagovat
tommr
tak to je paráda ... :)
Reagovat
Patri.k
no, ale kolik lidí naladi digi sport
Reagovat
Fandina
A kdo má satelit, tak WTA tak od neděle od 11 na SuperTennise.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přesně tak, ověřovala jsem si to, už od neděle, paráda. Konkrétně na digisport 2. Lze sledovat prostřednictvím O2tv go. V mobilu, tabletu i pc. Za 199 kč měsíčně. Jsem s tím zatím spokojená, funguje dobře. ATP sleduji na nova sport prostřdnictvím voyo .
Reagovat
Fandina
Já to sleduji v televizi přes satelit. SuperTenni i Nova Sport. Streamy beru neplacené. A když jsou GS na Eurosportu, tak si někdy kupuji Eurosportplyer a někdy si kupuji i Tennistv, když vím, že nebudu u televize.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, možností je více. A digisport jde také přes satelit ?
Reagovat
Fandina
DigiSport taky, ale já ho nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Katko ale i SF je úspěch
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Kája, výborně Lůca. Zvlášť jsem ráda za Lucku. Je opravdu dobrá , hodná a sympatická hráčka. Po smolném období plném zdravotních problémů začíná zase stoupat tam, kam patří. Bravo, Lucko, dobťe, že jsi vydržela. Zítra budu fandit Lucce.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky fandím Lucce. Ať se drží hesla "V Praze se bojuje za Madrid" a nahraje ještě nějaké body :-)
Reagovat
Empe
Moje řeč! :)
Lucce přeju, ať vyhraje, když už tady musela zůstat. A Káje Madrid! :D
Nebyl to zrovna Madrid, kde se do top10 dostala svého času Petra?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Petra se vyhoupla tehdy díky výhře z 18. místa na 10.
Reagovat
JStriegler
Máte prosím někdo nějakou kvalitní stránku, kde se dá sledovat obhajoba bodů? Díky
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
JStriegler
Díky
Reagovat
Chrenda
No mají v tom tady dost velký bordel. Aktualizuje to tam nějaký ignorant, často jsou tam úplné nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší je tennis4wta.com
Reagovat
tommr
pořadí deseti nejlepších českejch hráček v průběžným žebříčku WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále turnaje v Praze.
Hvězdička * znamená, že hráčka je v Praze ve finále.
Čísla v první závorce znamenají o kolik míst se hráčka v Praze posunula; čísla ve druhý závorce znamenají kolik bodů si hráčka v Praze do žebříčku nahrála ...

...
4.(0) Kvitová 6060 (0)
...
13.(+1) Plíšková, Karolína 2950 (+75) *
14.(-1) Šafářová 2895 (0)
...
22.(0) Strýcová 1945 (0)
...
57.(+27) Hradecká 893 (+148) *
...
63.(+2) Smitková 838 (+29)
...
66.(+11) Siniaková 820 (+92)
...
81.(+3) Koukalová 705 (+30)
...
96.(+7) Allertová 628 (+59)
...
101.(-2) Cetkovská 595 (0)
...

Našim nejlepším hráčkám se letos v Praze až na výjímky mimořádně dařilo a většina z nich si proto polepšila v žebříčku.
Jedna z nich navíc získá titul a dalších 100 bodů do žebříčku a ještě dále si polepší.
Ukazuje se, že uspořádání domácího WTA turnaje pro naše hráčky byl krok správným směrem ...

Petra Kvitová se na turnaji bohužel neobjevila ...

Karolína Plíšková se dostala před Lucku Šafářovou na 13.místo a stala se českou dvojkou. Na dvanáctou Suarez Navarrovou ztrácí před zítřejším finále 205 bodů ...

Lucka Šafářová překvapivě vypadla už v prvním zápase s Terezou Smitkovou a přišla o pozici český dvojky ...

Lucka Hradecká ukázala, že ještě nepatří do starýho železa a stala se českou pětkou. Pokud zítra porazí Karolínu dostane se v žebříčku do první padesátky ...

Denisa Allertový se vrátila do první stovky ze který ale bohužel současně vypadla Petra Cetkovská ...
Reagovat
Chrenda
No člověče na www.live-tennis.eu Káje žádné body za finále nepřipočítali, tak nevím jestli tam mají chybu oni nebo ty. Pořád figuruje na 14 místě.
Reagovat
tommr
tam mívají spoustu chyb. Karolína je po započtení bodů za postup do finále stoprocentně před Luckou. O pár bodů tam okradli i Lucku Hradeckou ...
Reagovat
babolat.cz
nechápu proč fandíte deblové hráčce skoro v důchodu? mládí vpřed a Káťa je talent. Skvělá holka.
Reagovat
sprchon
Protože poslední dobou není tak deblová, šla do sebe a jde jí to v singlu. Nejspíš má životní formu a jednu z posledních možností získat titul. Káťa těch možností bude mít pravděpodobně v budoucnu mnohem víc.
Reagovat
George_Renel
Skorodůchdkyně je rozhodně sympatičtější než ta mladice.
Reagovat
sprchon
Takhle v rozhovorech mi Káťa přijde uvolněnější a na svůj věk rozumná. ;) Dosud jsem ji moc nesledoval, ale po včerejšku je mi zase sympatičtější...
Reagovat
Patri.k
protože spoustu z nás nefandí slepě jen vlaječce, ale i celkově máme utvořený vztah k hráčkám, podle hry, podle vystupování na kurtu i mimo kurt, zkus to taky, hned se pro tebe stane tenis mnohem bohatším sportem. Navíc dokud hraje tak je přeci úplně jedno kolik ji je, však sleduje tenis dnes a né za 5 let.
Reagovat
Patri.k
promiň špatná vlna :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně na Katce začíná vadit občasný hekání a ty její ksichtíky...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo v rozhovoru docela sympatická . Ovšem na kurtu je občas dost vzteklá a taky mi vadilo, že nevěří Lucce, že míč byl v autu. Jinak talent bezpochyby, ještě se potřebuje ukáznit. Zatím nebere tenis úplně vážně, ale to se může změnit.
Reagovat
smazaný uživatel
je jí 18 let tak se není čemu divit. Mě je 17 let a jsem ještě horší :)
Reagovat
blixa
No tak ty !!! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, na to nepříjemné hekání jsem zapomněla. Jinak k Lucce, ona sama sebe nepovažuje za deblovou hráčku a skoro v důchodu, no to už je moc. Někdo prostě nemá žádné meze. Katce chybí ukázněnost a zkušenosti, proto prohrála, nikoli proto, že jí někdo nefandil. Jinak pěkný tenis, celkově jsem spokojená.
Reagovat
blixa
Já bych řekl, že bere tenis zatraceně vážně. Možná právě až moc.
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Chce až moc vyhrát každou výměnu a když to tak není, zbytečně se zlobí. Chce to trochu chladnější hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Až ho začne brát opravdu vážně, tak se bude míň vztekat . Nebude nikdy flegmatická jako Kája, ale takhle kvůli tomu bude prohrávat. Jistě jí to Helena poradí. Jinak musí mít myšlenku na dokončení školy, to je jasné. Pak se uvidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak já mám radši klidnější hráčky typu Lucky Š. i H. Vztekačky moc nemusím a hékačky už vůbec ne. Tak se těším na zítra, že nebude hékání ani snad vztekání. A snad dobrý tenis.
Reagovat
Fandina
Katka se zase tak nevzteká. Ona se každá na kurtu nějak projevuje. I flegmatička Kája. Všechny něco dělají. Nějak se projevují.
Reagovat
Fandina
Katka je emotivní. Takže se asi těžko jen tak změní. Ale jinak je milá. Já jí mám ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
To se fakt těžko změní, ale je třeba se s tím naučit pracovat, aby to negativně nevlivňovalo hru.
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že emoce negativně ovlivňují hru. Někomu to naopak pomáhá. Vyplaví je a jde zase do toho. U Katky to tak vypadá. Jednu ránu dá blbě a hned další napraví.
Reagovat
blixa
To je ohnivá ruská krev. Těžko se zvládá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
MADRID 2015
------------------------------
Turnaj Masters & Premier event
------------------------------
PRAVIDLA TURNAJE:
------------------------------
1/ Každý musí stvořit 2 týmy hráčů, ATP 5 hráčů a WTA 5 hráček
2/ Pravidla výběru hráčů:
ZAKÁZANÍ HRÁČI:
a) Hráči Top 10 (do OF)

V týmu mohou být pouze hráči:
a) pouze 2 hráči/ky z top 11. - 20.
b) 3 hráči/ky výše než 21. místo
Povinní hráči:
a) 1 povinný hráč/ka nad Top 30 (31. - nekonečno)

OSMIFINÁLE
Od OF si můžete zvolit hráče a hráčku z Top 10, podmínkou je, abyste v týmu měli dosud hrajícího hráče/hráčku. Dosud hrající hráč bude přepsán a nahrazen hráčem Top 10 (dosud nasbírané body za přepsaného hráče zůstávají).

* vybírá se dle rankingu, který byl vydán 27. března 2015
Ranking bude viset v záložce s názvem: Ranking ATP/WTA.

Přihlášky na turnaj je třeba odevzdat do začátku turnaje,
což znamená, že nahlásíte své týmy do chatu (příp. do vzkazníku na TP - PetaM, PetraFans)
Reagovat
EllNino
kámo, 2+3+1 je 6 ne ? :)
Reagovat
PetaM
3 hráči výše, než 21. místo včetně jednoho, kter jeý 31. a výše.
Reagovat
EllNino
no ale to tam není žjo :D sory, nebudu rejpat
Reagovat
PetaM
A jak bych to měl podle tebe jinak napsat? Nemůžu vám určit, že si máte dát 2 hráče z 21.-30. a jednoho hráče 31+. Někdo chce třeba více hráčů 31+. Bylo to takhle i v Miami a nestěžoval sis a celkem jasně jsi to pochopil. Že by tě maturita až tolik zmáhala? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zase musíš někde najít chybu. :D Tohle psal PetaM... Takže b) 2 hráči/hráčky...
Reagovat
EllNino
hele a ten žebříček z toho data sem nenašel, jenom z 27. dubna
Reagovat
smazaný uživatel
Ehm nemáš co na práci? :D Prostě ten, co je v tabulce no...
Reagovat
EllNino
nemám co na práci, jen to říkám, tu tabulku sem zatim nenašel ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Je v chatu ligy...
Reagovat
Chrenda
Však jsem to předpovídal. Paráda. Kája upaluje směr první desítka, neskutečné.
Reagovat
HayashiM
Lucka jde tímto v race žebříčku před Báru na 23. místo, takže v TOP25 race už máme 5 hráček. :D Před rokem a půl bych si něco takového nepředstavil ani v nejdivočejších snech :D
Reagovat
Patri.k
Já spíš sleduju ten žebříček, kde se obhajují body, příjde mi, že je takovej zasloužilejší a obecně je i sledovanější :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale race zase víc vystihuje aktuální formu (i když postupem roku čím dál méně, ovšem zrovna teď je docela vypovídající), ten klasický žebříček má velkou setrvačnost a tak jeden skvělý výsledek mezi mnoha mizernými "uměle" navyšuje pozici, přestože reálné formě neodpovídá.
Reagovat
Patri.k
To je pravda, ale zas na druhou stranu jsou hráči, proč který je duležité na jakém povrchu se hraje, na jakém kontinentu a jestli je to halové nebo ne. Například u Sereny nebo Petry to platí jednoznačně, Serena je třeba u konce sezóny vždy neporazitelná, ačkoliv v průběhu sezóny se dá poráže, Petra na asijských turnajích a ve Wimbledonu též neporazitelná, ale je spousta jiných turnají kde se nechá porazit kýmkoliv, takže z tohodle pohledu je zas ta tabulka dost nereprezentativní
Reagovat
HayashiM
No jelikož Lucka do konce sezóny obhajuje už jen 140 bodů, myslím, že i tam půjde nahoru poměrně rychle. Nasazení na US Open je sice ještě daleko, jak se tu o tom bavil Frick, ale momentálně mi s její hrou vůbec nepřijde nereálné :)
Reagovat
r176
gratulace Lucce teď snad konečně ten první titul v singlu vyhraješ!
Reagovat
Patri.k
Super, jsem rád, že vyhrála Hradecká, působí víc sympaticky
Reagovat
mikimaus321
Káča řekla,že není unavená to naši ligoví fotbalisté dostávají křeče po hodině klobou dolů před tenistkama které hrají denně minimálně dva zápasy
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do finále! Obě holky hrály skvěle. Lucka měla lepší podání a to rozhodlo.
Reagovat
VlS
Zítra bude míň atletiky a víc těžký dělostřelby, tak jak to mám rád. Kájo, pojď si pro první letošní titul a miř přesně.
Reagovat
Bob
Je mi Katky trochu líto, ale předvedla dobrý tenis.
Reagovat
horska.kraslice
Líto? Proč? Vyhrát může jen jedna.
Reagovat
Fandina
Máš pravdu Katuško. Předposlední game rozhodl. To si měla dopodávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Luuuuucccccííííííkkkkuuuuuu!!! Joooooo! To dáááááš!
Reagovat
smazaný uživatel
Výborná práce Lucky. Moc gratuluji.. V Katce vidím talent, která by mohla ještě hodně překvapit.
Lucko, víš co máš zítra dělat!!! :)
Reagovat
sprchon
Neskutečné. Závěr sehrála jako velká šampionka. :) Paráda, gratulace. Zítra si pojď pro titul! :)
Reagovat
kada.tom
Lucka moc pěkně :-)
zítra finále mezi Karol a Luckou, asi mi bude jedno, která vyhraje :-)
Reagovat
Fandina
Gratulka Lucce. Vyhrála ta lepší. Pěkný zápas od obou. Super!!!
Reagovat
FandimRF
Ahoj, nevíte kde se dá na internetu koukat dobře na tenis? Nějaký free stream? Sledoval jsem to vždycky přes http://www.ziveprenos y.cz/zive-prenosy/tenis-zive/
ale tam už je to teď zahlcený reklamama tolik, až se mi to zprotivilo a navíc je ten přenos nestabilní.
Kde koukáte vy? Díky
Reagovat
smazaný uživatel
Free streamy většinou nejsou moc kvalitní, tedy samozřejmě kromě ČT a taky streamů přímo na webu ATP (z některých challengerů). Jinak lze samozřejmě na Internetu koukat na EuroSport a Nova Sport, v češtině, ale ty jsou placené (ovšem například u internetového ES je výhoda, že tam běží přenosy i z dalších kurtů, i když většinou nekomentované, občas s anglickým komentářem). A pak TennisTV, opět placená televize.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.fromhot.com

http://www.drakulastream.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
Chrenda
www.stopstream.com
Reagovat
Oin
Lucce bych to moc přál, Katka ještě v budoucnu spoustu takových zápasů vyhraje.
Reagovat
kada.tom
Lucko, doservíruj to! Prosím!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko prosím. To musíš dát! :)
Reagovat
Jabadu
Ta Katuška má náturu! To není "česká hlava". :-)
Reagovat
blixa
Tak ruský boxer v genech, to se někde musí projevit :D
Reagovat
Jabadu
A sakra. Asi nějaká infekce. :-)
Reagovat
VlS
To, co Lucka s Katkou předvádějí snese hodně přísná měřítka. Dobrej tenis od obou.
Reagovat
Fandina
Lucík spadnul, snad to nic nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak moje nová favoritka bohužel nevyhrála. Ale i SF se počítá a konečně nějaký pěkný výsledek.
Reagovat
blixa
Přebíráš Montymu holky, jo ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
néééééé :D
Reagovat
kada.tom
Babos je v dobrým laufu :-)
Reagovat
sprchon
Pěkný tenis od obou...
Reagovat
smazaný uživatel
brejk na straně Lucky :) pooooojď!!!
Reagovat
Oin
Kaťuša by se mohla trochu ovládat...
Reagovat
smazaný uživatel
mohla. Je to otravné a zbytečné.
Reagovat
blixa
Ona je taková trotlička, když to nejde :D
Reagovat
Jabadu
Zatracená zkur... práce! :-)
Reagovat
George_Renel
to dotáhl do vítězného konce. Překvapil.
Reagovat
Fandina
Je to ttááááááááám. Porazil nadějného Francouze, nasazenou jedničku ve dvou setech. A super zápas, od obou. Gratulace veliká. Adame pooooooooooooojd!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
sprchon
Taky moc hezký tenis. :) Koukám na obojí...
Jinak Paula vám v kvaldě vyhrála první set a ve druhém jde za stavu 5:2 podávat proti Aně Konjuh.
Reagovat
EllNino
Yeeees Pavlas dal v ostravě nasazenou jedničku POuilleho (95) a je v semifinále, krása :) tak ještě 2x
Reagovat
EllNino
Máša s Timeou a Venus s Azou ? :O :D no teeeda ...
Reagovat
EllNino
Kerber Stosr, Kuznetsova Makarova, Petkovic Pennetta ...samý super mače :)
Reagovat
blixa
No jo, Máša s baťůžkem končí v prvním ;-)
Reagovat
Fredy
Moc pěkný tenis. Katka se v 2.setu zlepšila.Doufám,že tak bude hrát i ve 3. setu. Katko pojď! :)
Reagovat
Fandina
Adámek. Jupííííííí. 6:5 ve druhém a jde podávat. Adáááááááááámkuuu. Nezkaž tooooooooo!!!
Reagovat
Fandina
TB Adame pojď!
Reagovat
VlS
Lucka se teď tvářila jak moje vnučka, když jí něco nedovolím
Reagovat
blixa
To máš teda sakra "velkou" vnučku :D
Reagovat
VlS
No, moc velkou ne, ale ten ksicht byl stejnej :-)
Reagovat
Jabadu
Já má synovce (6 let) a je to poklad. Normálně mě poslouchá na slovo. Že by proto, že jsem kulturista? :-)
Reagovat
VlS
A každý tvoje slovo poslouchá radostně a bez otrávenejch ksichtíků? Jestli jo, tak bych ho nechal vyšetřit, jestli nemá poruchu vnímání :-)
Reagovat
Jabadu
Také krčí někdy nosík. Ale má úžasnou odpověď na rady maminky (aby nezlobil a nikoho neprovokoval):
"Se strejdou Oldou se mi nemůže nic stát! Ten by každýho přepral!" :-)
Reagovat
kada.tom
Achjooo ... snad Lucka ten 3. set zvládne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucíku... :(((
Reagovat
Fandina
Lucka hraje super a Katka ve druhém setu přitlačila a má set. Pěkný zápas.
Reagovat
blixa
Do háje .... :((
Reagovat
Jabadu
Já prostě chci u tenisu Svačinu (mimochodem bývalého tenistu). Stejně jako jsem chtěl u formule 1 Pecháčka a u fotbalu chci Bosáka. Asi jsem konzervativní. :-)
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
Fandina
Já také. Je to nomber wan.
Reagovat
Pedronegro
wow!:)
Reagovat
Oin
Bosák už je dlouho za zenitem.
Reagovat
blixa
Možná, ale k tomu jeho "za zenitem" se stále ještě nikdo jinej ani vzdáleně neblíží ;-)
Reagovat
Jabadu
Přesně tak.
"Místní trávníkář začíná přemýšlet o smyslu života..." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A na hokej Zárubu ;-)
Reagovat
sprchon
Nejlepší, jak pokaždé, když vyzdvihnou nějakou statistiku (nejen dnes a nejen v tenisu), tak průběh hry nebo třeba další výměny jde okamžitě proti jejich slovům. :D
Reagovat
tommr
i když jen v deblu. Spolu s Andreou Hlaváčkovou jsou nasazený jako osmičky a v prvním kole se střetnou s málo známejma Španělkama ...
Debla si zahraje i Lucka Šafářová spolu s Mattek-Sandsovou. Ty jsou nasazený jako sedmičky a v prvním kole se střetnou s australským párem Gajdosová/Tomljanovic ...
Reagovat
Fandina
Tak to mám radost, že budou hrát Háčka v Madridu. Super zpráva. Jupííííííí!!!
Reagovat
Jabadu
Pamatuje někdo německého tenistu s příjmením Goring?
Kulturista hrající tenis. Figuru měl neuvěřitelnou. Sílu jako bejk, akorát tu horu svalů musel tahat po kurtu a okysličovat ji.
Reagovat
smazaný uživatel
hraje fakt neuvěřitelně!! :)
Reagovat
Fandina
OT ... Adam Pavlásek má v Ostravě první set proti o pár měsíců staršímu a 94 na žebřícku Pouillemu. Tak ještě jeden Adame. Pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Já Adamovi věřím. Má šikovnou ruku a i když nemá fyzické parametry Jirky Veselého, je perspektivní.
Federer také není žádná "hrana". Ale ta jeho ruka ... ajajajaj ... :-)
Reagovat
Fandina
Já mu také věřím. Podle mě má budoucnost a hraje moc šikovně. Souhlas.
Reagovat
George_Renel
Pavlásek má překvapivě proti nasazené jedničce první set.
Reagovat
PetaM
Lucka hraje přesně tak, jak to nejlépe umí a přesně takovým způsobem si došla na modré antuce v Madridu do SF a v prvním setu neuvěřitelně trápila Serenu ... Lucko jeeeeeď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka hraje jako bohyně. :)
Reagovat
r176
Lucka hraje skvěle!!také ji fandím aby titul vyhrála!z kvaldy k titulu to by byla bomba!!
Reagovat
smazaný uživatel
je úžasný výsledek. Jen tak dál Lucko
Reagovat
sprchon
Začala skvěle. :) Pokud vyhraje, budu jí přát zítra titul.
Reagovat
blixa
Važte slova pane kolego, važte slova ! ;-)
Reagovat
sprchon
To myslím smrtelně vážně, pane předsedo! :) Neříkám, že to musí být na úkor Káji, ale ten titul bych Lucce přál... Tak uvidíme zítra. ;) Vlastně ještě dneska, Lucka zatím nevyhrála.
Reagovat
Jabadu
"Má pravdu, přeceda!" :-)
Reagovat
kada.tom
Paráda!!! Lucce to tam zatím krásně padá :-)
Tak snad klapne i ten 2. set :-)
Reagovat
kada.tom
Lucka hraje parádně. Snad ten 1. set zvládne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem situaci přehodnotil a dospěl jsem k názoru, že právě ona si ten titul zaslouží nejvíc. A proto ruším to, že nejvíc přeji Káji, ale Lucce. Přece jen si ten titul zaslouží a o to víc tady na Spartě, kde se jí daří. Takže come on!!!
Reagovat
Fandina
Dívat se jak hrají dvě moje oblíbeňkyně je vlastně super. Ať vyhraje kterákoli, budu ráda.
Reagovat
tommr
v tomhle zápase mám docela velký problémy s tím komu postup víc přát ...
Lucka by si postup zasloužila za to, že kvůli Praze přišla o účast v kvalifikaci na Madrid ...
Katka je zase perspektivnější a potřebovala by konečně nějakej dobrej výsledek ...
Reagovat
Michaelus
asi tak
Reagovat
PetaM
A Katka neměla v plánu kvalifikaci Madridu? Nebo se chystá na jiný turnaj?
Reagovat
Fandina
Tady není napsaná.
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=868282
Reagovat
PetaM
Aha, tak to je nemilé ... Tak asi bude zkoušet Řím ... :) A na Prahu si zřejmě věřila :D
Reagovat
Fandina
Myslím si, že nebude ani v Římě. Tedy alespoň to tak je na přehledu níž. Třeba se připravuje na maturitu.
http://live-tennis.eu/wta-schedule
Reagovat
lars
Nojo asi maturita :)
Reagovat
Frick
Já myslim, že by se na to měla teď vys....

Teď jí matura živit nebude. Má před sebou velkou kariéru a neměla by si jí teď narušovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dodělávat později maturitu není zrovna nejlepší nápad. Navíc dokud je státní matura, tak je třeba to využít. Nevím, jak je to na ostatních gymplech, ale u nás byla matura ohodně těžší v porovnání se státní...
Reagovat
EllNino
u nás taky, neboj :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak :-) Čím dřív, tím líp.
Reagovat
Jabadu
Jednoznačně "Kaťuša". Připomíná mi Moniku Selešovou. I vzhledem. :-)
Reagovat
Frick
Katuša má celou kariéru před sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak.
Reagovat
horska.kraslice
Však semi je dobrej výsledek, ne?
Reagovat
Fandina
OT ... zápas Pavlásek Pouille v Ostravě právě začal. Adame pojď!!!
http://livestream.com/accounts/5057055/events/3991239
Reagovat
Jabadu
"My vám ty medaile přivezeme!" :-)
Reagovat
tommr
bez ohledu na to jak dopadne finále ... :)
Karolína má po dnešku 75 plusových bodů (180-105=75) a posune se v žebříčku na 13. místo před Lucku Šafářovou. Na dvanáctou Suarez Navarrovou ztrácí po dnešku 205 bodů ... :)
V letošní Race je dokonce z našich jasně nejlepší a je už na čtvrtém místě ... :)
Reagovat
Oin
Řekl bych, že postoupí Lucka H.
Reagovat
Jabadu
Představ si, že tvůj nick mi připomíná mé křestní jméno. Akorát jsem "Olin" dost alergický. Jako by mne oslovovali "šulin". :-)
Reagovat
blixa
Proč, Olin je krásný jméno. Ale vzácný, namátkou si vybavuju akorát Olina Nejezchlebu, jinak nevím.
Reagovat
Jabadu
Mám rád Olda. :-)
Reagovat
Michaelus
U nás je Olin místní blázen, ale velký fanda našeho hokeje. Jenom někteří lidé, když ho potkají a on jim málem utrhne ruku, ho moc nemusejí a vyhíbají se mu :D
Reagovat
Jabadu
No, tak takového přirovnání jsem se obával. Mimochodem Kaiser je také Oldřich. :-)
Reagovat
Jabadu
Čistě vážně. Jsem kulturista (cvičím asi 25 let), ale znám týpky - za groš kudlu, kteří ve svých "větvičkách" vládnou silou, že by jeden nevěřil. Jde o mentálně postižené lidi. Nikdy jejich sílu nepodceňovat! Mají sílu jako šimpanz! Lékaři to vysvětlují počtem svalových vláken. Co nemají v hlavě, mají v prackách!
Reagovat
blixa
Dobře Lucka !!!
Reagovat
Frick
..že stejně jako loni, tak i letos si (aspoň) tři Češky připíší titul z WTA.

Rozdíl je v tom, že loni touto dobou měla titul jen Klára. Tři tituly Petry a dva tituly Karolíny přišly až ve druhé půlce sezóny.
Reagovat
Frick
Skončilo to nejlépe jak mohlo - Češka neprohrála s cizinkou!
Reagovat
lars
jeste ze se odhlasila CSN :))
Reagovat
blixa
Jako myslíš že by Karlička z té porážky v prvním kole upadla do deprese ? Možná, možná ... ;-)
Reagovat
lars
ne . pac by asi neplatilo Češka neprohrála s cizinkou! :)
Reagovat
Frick
Po 23 letech (tedy ve stejném roce jako se narodila Karolína)!

Tehdy Radka Zrubáková porazila ve štvanickém finále Kateřinu Kroupovou.

Poslední česká vítězka domácího WTA turnaje byla roku 1998 Jana Novotná, která titul vyhrála týden po zisku Wimbledonu. Moc si nedovedu představit, že by to třeba Petra zvládla.
Reagovat
smazaný uživatel
české finále bylo i letos, ne?
Reagovat
Frick
myslím doma.
Reagovat
George_Renel
je prostě super ;-))).
Reagovat
Fandina
Souhlas. Je!!!
Reagovat
smazaný uživatel
UŽ je jasné že Češka vyhraje Debl i Singl!!
Reagovat
Jabadu
No jistěěě! ... Češky prostě nesmí ZKONČIT. (pardon) :-)
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooo. Je to taaaaaaaaaaaaaak!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist