Představujeme vám nový TenisPortal. Optimalizovaný pro mobily a přehlednější

28. 7. 2023, 11:00
Téma 32
Po téměř půlročních přípravách přichází jedna z největších proměn TenisPortalu v jeho více než desetileté historii. Než k ní dojde, můžete si na adrese novy.tenisportal.cz vyzkoušet velkou část stránek v novém designu, jehož podobu jsme s vámi v posledních týdnech a měsících intenzivně ladili. Na dalších sekcích nadále pracujeme, ale určitě už si můžete udělat představu, jak bude všechno vypadat a fungovat.

Hlavní změna rozhodně spočívá v přizpůsobení pro mobilní telefony. Celý TenisPortal je nyní responzivní, což významně zjednodušuje procházení obsahu na mobilu. Co se naopak nemění? Důraz na kvalitní tenisové články a statistická data, na která jste zvyklí ze současného TenisPortalu.

V této chvíli můžete na novy.tenisportal.cz vyzkoušet následující stránky:

Homepage (domovská stránka)

Detail článku

Express zprávy

Zápasy (Výsledky, Dnešní zápasy, Následující zápasy),

Zprávy

Kalendář turnajů

Detail turnaje

Momentálně usilovně pracujeme na Žebříčcích, připravujeme Turnajové pavouky a brzy se vrhneme na samotný Detail zápasu a Profil hráče.

 

Před plnohodnotným spuštěním plánujeme přidat oblíbené Komentáře, samozřejmostí je Soutěž a také další statistické stránky, například Seznamy hráčů, Vzájemné zápasy, Zranění hráči apod.

Na novém TenisPortalu už naopak nenajdete samostatnou Diskuzi ani uživatelskou Poštu: obě stránky měly v poslední době minimální návštěvnost.

Z vašich prvních ohlasů víme, že se vám nový TenisPortal líbí a budete jej používat rádi, což nás velmi těší. Aby byl přesun na novou verzi co nejhladší, prosíme vás o vyplnění krátkého formuláře se zpětnou vazbou. Pomůže nám s úpravami a přizpůsobením nové verze.

VYPLNIT ZPĚTNOU VAZBU

 

Děkujeme!

Tým TenisPortalu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

32
Přidat komentář
lvicek
Ja tedy na TP chodim z 95% kvuli diskuzi - tam se vzdy dozvim vse potrebne ;). A je pro me dulezite na prvni strance videt pocet prispevku v diskuzi a pocet neprectenych. A vyhovuje mi barevne odliseni tech neprectenych. To jsem tedy zvedava, jak to bude fungovat.
Reagovat
lvicek
A v te nove verzi mi pripada, ze se bude muset mnohem vice scrolovat :/ (a to se vetsinou divam z mobilu a ta stara verze mi dost vyhovovala).
Reagovat
George_Renel
No, hlavně v té nové verzi nejde diskuse vůbec otevřít. Doufám že jen zatím.
Reagovat
Ereinion
Takže ten samej scénář jak na EF - preference mobilů na úkor počítačů/notebooků. Když se na počítači otevře nová stránka a tam je jen jeden obrovskej článek, tak to za mě není upgrade, sorry.

Nicméně na EF byl hlavní problém diskuze - udělala se nesmyslně roztáhlá a vím, že hodně lidí tam přestalo kvůli tomu chodit. Každýho nebaví scrollovat 10x víc než předtím. Teď se to možná lehce spravilo, nevím. Zde není diskuze tak aktivní, takže to asi nebude hrát takovou roli...ale současný design diskuze není za mě důvod měnit. "Moderní" design prostě nemusí zároveň znamenat lepší...
Reagovat
tmora
Tvl., proc neudelate soucasny design responzivni pro mobily? Usetrite, a lidi budou spokojeny..
Reagovat
Kozoroh
Možná jsem konzerva, ale víc se mi líbí stará verze TP.
Reagovat
Petr_Fisk
Už jsme dvě konzervy.
Reagovat
Patik
Tri.
Reagovat
vavrinec
To je v pořádku pánové. Řídíte se dle prastarého hesla "každá změna vede k horšímu" smile
Reagovat
Petr_Fisk
Milý kocouře,
nevím jak Ty, ale já se řídím především heslem, proč revolučně šťourat do něčeho, co funguje. Proti mobilní verzi nic nemám, pokud zásadně nezmění tuto verzi.
Reagovat
vavrinec
Nooo, i to je pohled na život. Ale to je jenom jinými slovy už mnou vyjádřená premisa, že "každá změna vede k horšímu". Jinak design stávajícího tenisportálu je skutečně archaický, takže majitele naprosto chápu, že chce něco moderního. Staří uživatelé budou brblat, někteří možná odejdou, protože Češi jsou brutální odpůrci veškeré moderny, ale což. Většina si zvykne a třeba přibydou noví, které stávající design odrazuje.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Tak EF je tak dojebaný až to hezký není. A komunitě to jednoznačně ublížilo. Zajímala by mě jejich čísla návštěvnosti. I admini se tam chovali arogantně ke konci, názory uživatelů skoro nikdo nebral v potaz jakbysmet.
Reagovat
paddy
smile
jinak si můžete nadávat jen sami sobě
provozovatel nemůže vědět, co je v nové verzi špatně
a buďte hlavně konkrétní

stesky na design jsou vedlejší - naleštěné auto, které nejede, je k ničemu smile
Reagovat
Kandinsky1
Naivko smile
Reagovat
a.magerova
A co bude s touto "letitou" verzí?
Bude na ní i PAK přístup?
Alespoň jako do muzea?
Člověk kolikrát z nostalgie rád zabrousí do minulých časů, článků, diskuzí a i soukromé pošty!!!
Reagovat
gigin
Aspoň ten náš poměr ať ti nesmažou.
Reagovat
Petr_Fisk
Už jsem se o Tebe obával, že se Ti něco přihodilo.
Reagovat
a.magerova
No dyť... člověk tu prožil tolik lásky a teď nám chtěj vzít ty nádherný vzpomínky... hnus Velebnosti, a ani mi p. Jirásek neodpověděl na otázky a přitom tu byl a odpovídal jiným, prostě zklamání veliké... smile

Všude se furt tlachá, jak je nutno předcházet nastupující demenci a Alzheimeru... a tady taková úžasná "Reminiscenční terapie" a chtěj ji zničit !!! Zavání to tu diskriminací starších uživatelů, to je fakt hezký dárek k nadcházejícímu Mezinárodnímu dni seniorů, který bude 1. října 2023 !!!
Reagovat
Maisterstich
Za mě je to naprosto příšerný stejně, jako se doku rvil Livesport. Hrozný
Reagovat
A211
Livesport když se změnil tak jsem si říkal že je to špatně ale dnes bych neměnil.Cas ukáže
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Eurofotbalu se povedlo co nikomu - nenavštívil jsem ty stránky od změny ani jednou. Chodil jsem tam denně. Je to hnus. To samé zde. Nelíbí se mi to. Jde mi o statistiky, které tu jsou skvělé přehledné a čtení diskuzí.
Reagovat
Kandinsky1
A tam se to prý taky měnilo kvůli optimalizaci pro mobily smile
Reagovat
Tennisfan77
Po částečném útlumu BIG3 se diskuze na TP značně omezila. Tímto novým webem se prakticky vyruší zcela.

Osobně zde chodím hlavně pro statistiky, detail zápasu, historii hráče na turnaji atp.

Doufám, že alespoň tohle zůstane přehledné.
Reagovat
paddy
to jsou ty největší přidané hodnoty

v nové verzi to zatím úplně chybí a web pro mě ztratí celou hodnotu smile

na výsledky a stats zápasu je dobrý livesport.cz, ale tamní hráčské stats jsou slabé (příp. na milion kliků) - tady je vše velmi rychle zjistitelné

TP live výsledky jsou velmi špatné či nepřehledné, vůbec nepoužívám
Reagovat
Ondřej.Jirásek
kdyby sis přečetl článek, tak tohle nenapíšeš :)
Reagovat
paddy
máš pravdu smile (omluva na mé straně)
Reagovat
GaelM
Reagovat
George_Renel
Tak jako v minulé zkušební verzi tak ani zde nelze otevřít diskuzní příspěvky pod článkem.
Reagovat
GaelM
Graficky je to šílené a působí to mdle a neatraktivně, člověk si připadá jako barvoslepý.

Vypadá to dost podobně jako nový Eurofotbal, že by to zprasil ten samý "umělec"? Na Eurofotbalu jsem od té změny byl asi dvakrát, až mě překvapilo, jak málo mám potřebu chodit tam ze zvyku, když to někdo pokazí. Našel jsem si jiné zdroje informací, které mi líp vyhovují. Diskuze to tam stejně odnesly nejvíc, v novém stojí úplně za prd.
Doufám, že tenisportal mi to takhle nezoškliví, ale rozhodně se taky po něčem podívám, jestli mi ten nový design bude vnucen.

Kdybyste se radši místo grafické stránky zaměřili na obsahovou. Co např. zveřejňování startlistů budoucích turnajů a seznamů náhradníků a kvalifikantů? To by byla konečně nějaká opravdová přidaná hodnota a byla tu po tom už opakovaně poptávka. Zvlášť pro WTA, kde po ukončení dartsrankingu tyhle údaje na jednom místě není vůbec jednoduché najít... Ale to by znamenalo, že na tom někdo bude muset pracovat, že? smile
Reagovat
tmora
smile Hruuuuza!
Reagovat
horska.kraslice
smile
Reagovat
Pergolek
Konečně smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist