Premiérový souboj bratrů Murrayů vyhrál v Montrealu Jamie

14. 8. 2015, 12:08
Aktuality 0
Vítězstvím staršího ze sourozenců Jamieho skončil první vzájemný zápas bratrů Murrayů na okruhu ATP. V Montrealu se postavili proti sobě ve čtyřhře a deblový specialista Jamie společně s Australanem Johnem Peersem vyhráli 6-4 a 7-6. Andy, světová trojka ve dvouhře, nastoupil po boku indického veterána Leandera Paese.
Profily hráčů
Jamie Murray a John Peers

"Nebylo to ideální, rozhodně pro všechny těžká situace," řekl Andy Murray po utkání. "Čtyřhra znamená pro Jamieho celou jeho kariéru, sleduju všechny jeho zápasy a moc mu fandím. Ale chtěl jsem kvůli Leanderovi hrát taky dobře," dodal britský tenista, který předtím bez problémů slavil na Rogers Cupu postup do singlového čtvrtfinále. Do čtyřhry nastupuje Andy Murray jen občas.

Nad losem si zoufal i Jamie. "Bylo to zvláštní. Čtyřhru jsme hrávali jen společně, ani jeden nebyl pořádně nabuzený na zápas. Když jsem se podíval za síť, stál tam brácha. Ale oba jsme se s tím podle mě vypořádali docela dobře," doplnil starší ze sourozenecké dvojice.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist