Preview: Olympijský turnaj v Riu de Janeiro

5. 8. 2016, 17:43
Aktuality 292
Na olympijských hrách v Riu začne v sobotu tenisový turnaj. Česká jednička Tomáš Berdych kvůli obavám z viru zika do Brazílie neodletěl a největší medailovou nadějí tak bude pár Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková, který obhajuje stříbro ze čtyřhry v Londýně. Turnaj poznamenalo velké množství omluvenek hlavně v mužské dvouhře, v níž se z elitní desítky žebříčku představí jen polovina.
Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková

Vedle osmého hráče světa Berdycha odřekli účast kvůli viru zika či zranění rovněž oba elitní Švýcaři trojka Roger Federer a čtyřka Stan Wawrinka, sedmička Kanaďan Milos Raonic i desítka Dominic Thiem z Rakouska. Chybí také Jiří Veselý, kterého o první start na OH připravila angína. V mužské dvouhře tak bude Čechy zastupovat jen Lukáš Rosol.

V ženském singlu organizátorům tolik omluvenek nedorazilo a z elitní desítky žebříčku chybějí jen Rumunka Simona Halepová a Běloruska Viktoria Azarenková, obhájkyně bronzu v singlu a zlata v mixu. Kvůli strachu z viru zika se omluvila i Karolína Plíšková a v pavouku tak startují tři Češky Lucie Šafářová, nasazená šestnáctka Barbora Strýcová a jedenáctka Petra Kvitová. Vzhledem k jejím výkyvům formy by medaile byla překvapením, a tak se nejvíc čeká od páru Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková.

Obhájkyně stříbra se od úspěšné olympiády v Londýně stihly rozejít i dát zase dohromady a nyní by rády navázaly na výsledek z roku 2012. Do karet jim hraje, že jsou v opačné polovině pavouku než jejich přemožitelky z Londýna americké sestry Serena a Venus Williamsovy, které se v prvním kole utkají s dvojicí Strýcová, Šafářová.

"Je krásný pocit startovat na olympiádě s tím, že už medaili máme. Tlak je trošku menší, chceme předvést co nejlepší výkon a co se povede, to se povede," řekla Hlaváčková. "Už jsme ten pocit zažily a byl by sen, kdyby se to povedlo ještě jednou," dodala Hradecká, která před Riem léčila břišní sval, ale už je v pořádku.

V mužském deblu chtěl sehraný pár z Davisova poháru Berdych s Radkem Štěpánkem útočit na stupně vítězů, po odřeknutí prvně jmenovaného ale české šance klesly. S veteránem bude místo Berdycha hrát Lukáš Rosol.

Po četných omluvenkách je ještě větším favoritem dvouhry Srb Novak Djokovič. Olympijské zlato je jednou z posledních met, na kterou světová jednička ještě nedosáhla. Zatím má bronz z Pekingu 2008. "Znamenalo by to pro mě celý svět, kdybych svou kariéru korunoval zlatem. Je to teď můj největší cíl," řekl Djokovič, který na posledním grandslamu ve Wimbledonu vypadl už ve třetím kole. V Riu hned na úvod narazí na Argentince Juana Martína del Potra, který ho před čtyřmi lety v Londýně připravil o bronz.

Největším Djokovičovým soupeřem by měla být světová dvojka a obhájce zlata Brit Andy Murray. Po zranění se vrací Španěl Rafael Nadal, sám však přiznal, že není ve vrcholné formě. "Není to na sto procent perfektní, ale po šesti hodinách tréninku to není horší. Moc se těším na zápasy a jsem hodně motivovaný," řekl Nadal.

I mezi ženami se očekává triumf světové jedničky a obhájkyně prvenství Sereny Williamsové. Její starší sestra Venus bude jako první tenistka či tenista startovat na páté olympiádě a stejně jako Serena bude útočit v součtu s deblem už na páté zlato. Americký pár triumfoval v Sydney, Pekingu a Londýně. Soutěž ve smíšené čtyřhře se bude teprve losovat.

Omluvenky z olympiády v Riu:
MUŽI
Roger Federer (Švýc., 3.) zranění (koleno)
Stan Wawrinka (Švýc., 4.) zranění (záda)
Milos Raonic (Kan., 7) obava z viru zika
Tomáš Berdych (ČR, 8.) obava z viru zika
Dominic Thiem (Rak., 10,) osobní důvody
Richard Gasquet (Fr., 15.) zranění (záda)
John Isner (USA, 17.) turnaje ATP
Nick Kyrgios (Austr., 18,) osobní důvody
Feliciano López (Šp., 19.) osobní důvody
Bernard Tomic (Austr., 20,) osobní důvody
Alexander Zverev (Něm., 24.) únava
Sam Querrey (USA, 29.) nezájem o OH
Martin Kližan (SR, 30.) obava z viru zika
Marcos Baghdatis (Kypr, 46.) zranění (loket)
Jiří Veselý (ČR, 50.) nemoc (angína)
Ernests Gulbis (Lot., 63.) nezájem o OH
Michajl Kukuškin (68., Kaz.)
Dušan Lajovič (70., Srb.)
Bob a Mike Bryanovi (USA) obava z viru zika
ŽENY:
Simona Halepová (Rum., 3.) obava z viru zika
Viktoria Azarenková (Běl., 7.) těhotenství
Dominika Cibulková (SR, 11.) zranění (pata)
Belinda Bencicová (Švýc., 16.) zranění (zápěstí)
Karolína Plíšková (ČR, 17.) obava z viru zika
náhradnice
Denisa Allertová (ČR, 85.)
nedoléčená zranění

Komentáře

292
Přidat komentář
Herbert_Hoover
No, tak že budou mít Lukáš s Radkem takové problémy se Španěly, to jsem vážně nečekal...bohužel na servisu ani jednou nevyužili vedení a při tom druhém prohráli čtyři míče v řadě, asi celkem bída.
Reagovat
Herbert_Hoover
Famózní výkon :D další prohraný servis z vedení 30:0 ;)
Reagovat
Krisboy
Karlička se chvilku rozkoukávala a teď už válcuje. Vamós Carla!!!
Reagovat
Kozoroh
Grigor je bit jak žito...
Reagovat
dunphy
Grigore Grigore, snad se nesnažíš překonat Berankise co se délky utkání týká :D :(
Reagovat
dunphy
Tak aspoň ten jeden game zatím :D
Reagovat
Frick
Na to se fakt nedá dívat. Na ten míhající se míček.

Sleduje vlastně tady někdo pinčes nějak více?
Reagovat
svetova.dvojka
My jsme to na škole hráli, je to super zábava, já jsem hrál stolní tenis dokonce na takové úrovni, že jsem svojí školu reprezentoval na celorepublikové akci. Jako zábava zahrát si to jen tak, je to super, ale hrát to jako profík a vydělávat si tím, to se nedá, Číňané a tihle hráči kteří hrají asijský styl stolního tenisu, proti nim to mají Evropané hodně těžké, ale třeba takový Čech Korbel byl docela dobrý nebo Timo Boll,Samsonov a další.
Reagovat
Herbert_Hoover
No, tak že budou mít Lukáš s Radkem takové problémy se Španěly, to jsem vážně nečekal...bohužel na servisu ani jednou nevyužili vedení a při tom druhém prohráli čtyři míče v řadě, asi celkem bída.
Reagovat
kada.tom
Grigor měl asi radši sbírat body v Mexiku, tohle nemá smysl ... (ale jako za Marina jsem rád)
Reagovat
Frick
Jinak to Fricka nebude rajcovat.
Reagovat
EllNino
ono kvůli tobě se to určitě změní no :) ... ty už jsi za svůj život musel zažít zklamání, kdž něco není podle tebe, že se divím, že ještě žiješ :D
Reagovat
Frick
Ale neřikej - neni to prostě divný, že ta výhra není nikterak "hmatatelná"?

Že všem žebříčkum bude fuk, jestli skončíš v prvnim kole (a budeš mít dělší čas na relax před Cinci) nebo jestli skončíš čtvrtej?
Reagovat
EllNino
já to neřeším, sleduju jiný sporty na olympiádě, nejenom tenis, takže je mi to jedno, body si můžou holky nahrát jinde :) Olympiáda by bodovaná být neměla a myslím, že to je dobře :)
Reagovat
Frick
https://www.google.cz/maps/place/Olympic+Tennis+Centre/@38.040889,23.7901351,446m

Krásné prostředí na tenis. Hrát/trénovat na obrovské (a od května do září jistě vůbec nerozpálené) betonové ploše bez kousku zeleně.

A to využití stojí za to. Mezi lety 2008-2012 nějaký ten Challenger, u nějž dotace oscilovala od 35 do 110 tisíc USD a jinak nic. :-D Nebo možná DC/FC?

To asopoń Štváňa trpí jen s tim centrem. A ty turnaje tam vlastně byly.

No a jinak se vlastně v bejvalejch tenisovejch olympijskejch centrech ty ATP/WTA turnaje hrajou. Soul WTA, Barcelona ATP, Atlanta ATP, Sydney WTA i ATP, Peking ATP i WTA... Londýn, Londýn hm... mám pocit, že tam se snad taky nějakej turnaj hraje. Nejsem asi ale úplně jist.
Reagovat
svetova.dvojka
Kdy bude hrát Tomáš Berdych ?
Reagovat
Frick
Už hrál před 3 týdny.

Štepcovi na nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš Zika Berdych (Czech pronunciation: [?toma?? zika ?b?rd?x]; born 17 September 1985) is a Czech professional tennis player. His most notable achievement was reaching the final of the 2010 Wimbledon Championships, causing consecutive upsets by defeating top seed and six-time champion Roger Federer in the quarterfinals,...
Reagovat
Herbert_Hoover
Ons Jabeur směřuje k velkému překvapení :) A Marin už prohání Grišu :)
Reagovat
horska.kraslice
Nijak sice Grigorovi nefandím, ale dostat do prvního kola hned Čiliče, to ho teda lituju.
Reagovat
EllNino
Super ! :) První set neskutečné drama, kde byla Bára neustále pod tlakem a dotahovala skore, ale zlomil to ten šťastný míček při setbolu Yaniny za stavu 5:3 40:30 ...to Báru neskutečně nakoplo, následnými kraťasy vzala Yanině servis a zklidnila se, v tiebreaku také otočila z 3:5 na 8:6, nevím ani, jak ten set nakonec vyhrála :)
Druhá sada byla zdánilivě snazší, ale bylo tam pár těsných her ze začátku setu, které nakonec celý zápas zlomily ve prostěch Barči ....Yanina měla v celém zápase mnoho šancí, ale nevyužila skoro žádné ...Barče gratulace, jen tak dál ! :)
Reagovat
tommr
jj od Báry to byl solidní výkon. V prvním setu měla i trochu štěstí když v důležitých momentech vypomohla soupeřka, ale ve druhým už na kurtu dominovala ... :)
Bez šance nebude Bára ani v dalším kole at už bude hrát proti Erraniový nebo Bertensový ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Barča je teď asi naše jediná aspoň trochu jistota - ovšem se stejně jistými herními limity. Errani bude velká zkouška...
Reagovat
horska.kraslice
Yanina mě nepříjemně překvapila, jaká se z ní stala houkačka. Druhá Azarenka. Musela jsem zvuk hooodně ztlumit. :-(
Jinak Bára super. První set bitva se šťastným koncem, druhý set byl taky napínavý až do momentu, kdy Yanina neproměnila za stavu 1:4 gemboly a najednou to bylo 1:5. Pak už se sesypala.
Reagovat
EllNino
Yanina houkala už v roce 2009 :)
Reagovat
Krisboy
Zato Aga nehoukala nikdy a od doby, kdy jí krátce trénovala Navrátilová (která to vřískání nesnáší skoro stejně jako já) houká taky.
Reagovat
Krisboy
Tak jakýpak s tím fraky.
Reagovat
dunphy
Aga nehouká. Zvuky dělá, ale rozhodně nehouká :)
Reagovat
Krisboy
Důrazně si vyprošuji chytat mě za slovo. Myslel jsem hlasité projevy obecně, Aga byla dříve vždy tichá jako ryba, dnes je hlučná. Jestli houká, heká, ječí, řve, vříská, vzdychá nebo chrochtá je jedno :)
Reagovat
horska.kraslice
Ale změnila kalibr a styl :-(
Reagovat
A.R.R.
Báří super, dnes to bylo fajn, první set drama se šťastným koncem a v druhém už pohodička :-)
Reagovat
Frick
Yeah!
Reagovat
kada.tom
Bára moc hezky :-)
1. set byla neuvěřitelná šichta, ale pak už Bára Yaninu sfoukla :-)
Reagovat
EllNino
No ono to nebylo zase tak jedoznačný v tom 2. setu, Yanina měla brejkboly v 1. i ve 3. hře a pak za stavu 1:4 ještě 40:15 ...kdyby ten set dopadl opačne, ani bych se nedivil vzhledem k průběhu...každopádně tolik šancí, co nevyužila Yanina v celém zápase, to se jen tak nevidí :)
Reagovat
smazaný uživatel
No Karličko?! Tam s takovou nezbude žádná přirozená ženská krása.
Reagovat
smazaný uživatel
není tam nějak málo lajnových?
Reagovat
smazaný uživatel
Šance pro Petru?
Reagovat
Herbert_Hoover
a prý tam nemají ani jestřába, Berankis si dnes bral dvakrát v zápase kanára.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
na kurtu Báry je jestřáb
Reagovat
Herbert_Hoover
to měl být vtip, no :)
Reagovat
Krisboy
Berankis hrál pingpongovou pálkou nebo co???
Reagovat
Herbert_Hoover
Berankis hrál pánvičkou Wok, půjčil mu ji Kei :)
Reagovat
Krisboy
Asi byla ještě dost horká, tak si ji přehazoval z ruky do ruky, jinak si ten výsledek fakt neumím vysvětlit.
Reagovat
EllNino
Paes venku ...celkem překvapení :)
Reagovat
kada.tom
to teda ... ale Poláci hrajou docela dobře
Reagovat
Herbert_Hoover
Ani ne, s Bopannou nikdy nic moc neuhráli, dokonce jsme je vyklepli v DC i bez Berdi a dostali i od Uzbeků :)
Reagovat
EllNino
jo :) ...spíš vzhledem ke zkušenostem jsem Leanderovi věřil na placku :D
Reagovat
Herbert_Hoover
no já myslím, že v mixu s Mirzou mají větší šance a můžou ji dát, v klasickém deblu jsem jeho šance viděl utopické :) tam jsou jiní dravci na medaili.. :) i když vzhledem k šancím Lukáše s Radkem by bylo asi i lepší aby postoupili Indové
Reagovat
Krisboy
Pojď Karličko, pošli Frau Schweinsteiger domů!
Reagovat
EllNino
Aničko jen tak dál :))
Reagovat
vrabejka
Povinnost zvládla Madison ve 2 setech :)
Proti Kiki už to bude větší boj.
Reagovat
vrabejka
Bára ani neví jak ten set vyhrála :D
Reagovat
smazaný uživatel
VÍ,JAKO VŽDY v kritických chvílích spolehlivá
Reagovat
svetova.dvojka
hlavně že u jí ne.mr.dá. v hlavě.
Reagovat
kada.tom
Skvěle vybojovala 1. set :-)
Reagovat
mkubis17
teda s tim scoreboardem sou teda pěkně zpomalený :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě na něco si postěžuj, ať máme po problému :-) Jinak Bára-Yanina je hafo vyrovnaná bitva, Yanina už mohla ukončit set, ale Barča se jen tak nedá.
Reagovat
kada.tom
Berankis dostal dva kanáry, hezkej úvod :-D
Nishi zvládl 1. kolo :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Jo to měl být taky druhý Federer...
Reagovat
Herbert_Hoover
Koukám, že se rodí první překvapení...Inglot s Flemingem to berou asi hodně vážně :))
Reagovat
kada.tom
Berankise to v Riu asi neba ...
Reagovat
Herbert_Hoover
jede přesně podle brazilského motivu (žlutí kanárci)
Reagovat
smazaný uživatel
Má jen pomalý rozjezd ;-)
Reagovat
Mayo
Aký zvláštny zelený kurt ale pekný . Ako to vidíte s rýchlosťou? Smidlova hovorila, ze celkom rychlY
Reagovat
smazaný uživatel
Ona hovořila o své účasti na olympiádě v singlu.
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
Mayo
Nehovořila.
Reagovat
Herbert_Hoover
No úplně pomalý nebude, čekal jsem trošku něco jiného, ale odskok se mi zdá vyšší.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaber Yanino! Barča promine :-) nepromine, ale stejně o tom neví :-)
Reagovat
Frick
se přenést přes tu absenci bodů.

A to si řikám - no co, tak by postoupila třeba od OF a dostala by třeba 80 bodů. A co to je?
Reagovat
FulnekUltras
já si teď musím na dvě hodiny odskočit... ;)
Reagovat
dunphy
Zatím Bára slušně :) ale taky si nemůžu pomoct, celé mi to tam připadá jakési divné na tom kurtu :D
Reagovat
Hector21
výborný scoreboard...vůbec mi to nejede
Reagovat
svetova.dvojka
od půlnoci basket USA-Čína dream team v akci... a od 3:00 plavání, jinak nic moc...
Reagovat
vrabejka
Jak pro koho že.
Reagovat
Herbert_Hoover
nojo, je tam málo Romů, co? :))
Reagovat
svetova.dvojka
Romové jsou jako Židé, dlouho měli sport zakázaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Dávám si dobré kafé před večeří a zapnu tenis. Zatím je to v tom Riu slušná groteska. Podavači míčků na úrovni ITF 10 tisíc v Ulanbátáru a na stadionu pět lidí včetně rozhodčího a koučů.
Reagovat
EllNino
Je někde k vidění zápas Bary?
Reagovat
smazaný uživatel
ČT2
Reagovat
svetova.dvojka
teď na ČT 2 HD komentuje rádoby expert Svačina...
Reagovat
FulnekUltras
hlavně že vůbec funguje obraz ;)
Reagovat
svetova.dvojka
JJ, jsou to patlalové ta Česká televize, proč už nevysílají ve 4K, když na to jsou technologie.
Reagovat
blixa
Opravdu ? Jsou na to technologie ? Kolik lidí je na optice, schválně ?!
Reagovat
svetova.dvojka
Ono bohatě stačí to vysílání jenom převzorkovat... na vyšší rozlišení, ve vyspělém světě už skoro rok jede 4K vysílaní např. Euro 16 už se vysílalo ve 4K.
Reagovat
blixa
Žvaníš blbosti. Převzorkování je úplně na howno, z prdu bič neupleteš. Obsah ve 4k téměř neexistuje, občasné pokusy jako Euro na tom moc nemění. U nás chybí i klíčová infrastruktura, aby to měl smysl musela by být optika podstatně rozšířenější.
Reagovat
svetova.dvojka
Optické internetové připojení je poměrně rozšířené..., převzorkování do Ultra HD, může fungovat úplně v pohodě, je to stejný systém jako vyčistění starých filmů, třeba slavné Pelíšky dnes na blu-ray ve Full HD a to je film z roku 1999..., když se na to podíváš v té kvalitě 1080p, tak je úplně jiný film.
Reagovat
Herbert_Hoover
Brazilci potřebují tenisovou osvětu, ale tu by mohl rozpoutat snad jen nějaký výrazný domácí úspěch. Třeba se hecnou Melo se Soaresem nebo se Belluccimu splaší kladiva. :)) Alison s Brunem si pronajali na pozdní odpoledne skvělou atmosféru. :)
Reagovat
pockerface
No jo je blbý čas. Holky začaly v 11 hod. dopoledne. Brazilci po dlouhé noci vyspávají a Čeští sportovci tam asi nejsou, protože jen dnes je jich v akci 30, takže se na Barču mohla jít podívat maximálně Petra nebo Lucka, ale spíš šly holky trénovat. Ty sporty asi pro některé sportovce začínají brzy, třeba veslaři začínají v 8.30 ráno.Ale zase lepší pro nás, alespoň nemusíme čekat až do večera.
Reagovat
Frick
Jeho prohrou se tuším zavřela voda i nad mužskými "relevantními" (= challengery) turnaji. Ostrava, Prostějov, Stromovka, Štvanice, Liberec. Dvě účasti ve finále z 10-ti, jeden titul. Také nic moc. Zvláště Prostějov byl docela kaňkou.
Reagovat
dadaft
to není kurt, ale letiště
Reagovat
Hector21
Mad, Kiki a Barča, jedu na ty nohy ;)
Reagovat
vrabejka
C`Mon Mad!
Reagovat
Frick
Když nemohl Pelé, tak ho měl zapálit Ronaldo!
Reagovat
Herbert_Hoover
Nebo nějaký průměrně zdatný a abstinující brazilský žhář. :) Ulevil by lehce choutkám.
Reagovat
FulnekUltras
Cigoši z Krásnohorského Podhradia by určitě dokázali zapálit i celý stadión... ;)

http://zpravy.idnes.cz/pozar-slovenskeho-hradu-krasna-horka-maji-na-svedomi-nejspis-dve-deti-1k1-/zahranicni.aspx?c=A120311_132242_zahranicni_zep
Reagovat
Frick
Baylerová (samozřejmě, to je v poho), ale ani Smitková si finále v Plzni nezahrají :-/

Osobně jsem dost zklamanej. Na 25k turnaj ta účast nebyla vůbec špatná - Muchová, Krejčíková, Smitková. Ale bohužel Kája propadla, Báru s Terkou svedl los proti sobě už ve ČF, aby pak druhá jmenovaná v SF pukla.

Tak tím se definitivně zavřela voda nad ženskými turnaji "relevantní" úrovně (25k a výše) a jejich domácí účastí. (Zřejmě) nashle v květnu zase ve Stromovce.

Je to ale určitě propad oproti loňsku - Stromovka, Olomouc, Štvanice, Plzeň - jen jedna finalistka z osmi nebyla Češka. Letos je to přesně naopak - jen jedna z 8 finalistek byla Češka. Naštěstí to ale byla ta nejlepší kombinace :o)

Snad tyto zle dopadnuvší "zlaté hřeby" neohrozí budoucnost turnajů.

Příští rok se mají vrátit Staré Splavy. Jestli ale nějaký turnaj naopak neskončí, toť otázka.
Reagovat
dadaft
ženský los olympijského turnaje je OK, rýsují se skvělé souboje, největší bomby prvního kola asi Stephens - Bouchard a Strýcová - Wickmayer.
a tenisu bude na obrazovkách doufám dost.

pokud jde o ceremoniál, podle mě v poho, raději milý a komorní, než nějaká supr hypr velkolepá srajda.

pokud jde o ostatní sporty, potěšilo, že zřejmě bude dost prostoru v TV pro házenou a volejbal (zde se ale trošku obávám, že na úkor té nesmyslnosti zvané plážový), protože oba sporty dokážou nabídnout strhující zážitky, což dokazuje hned první házenkářský mega-zápas Norsko - Brazílie.
------------------------------

Vika čeká mimčo?
Reagovat
Mayo
Oheň zapálil nejaký smejd, ja čakal Gugu. Ceremoniál sklamanie.
Reagovat
a.magerova
No toto.... moje velké zklamání je z tvého komentu... :-/

http://oh.idnes.cz/vanderlei-de-lima-zapalil-olympijsky-ohen-fgw-/rio-2016.aspx?c=A160806_082101_olympiada-rio-2016_ber
Reagovat
blixa
Jakej "šmejd" ? Bože ty seš taky vůl ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se dívej na záznam z jůtubu, megalománskej trapáku

https://m.youtube.com/watch?v=4As0e4de-rI
Reagovat
smazaný uživatel
:-O) On to není žádný šmejd, i když to jméno není zrovna slavné. Má za sebou takový hořkosladký příběh.
Reagovat
Kozoroh
Tohle si přehnal, Mayo!
Reagovat
Mayo
Každopádne slaby ceremoniál, Londýn bol úplne inde. Asponze to zachránil legendárny Guga a zapálil oheň.
Reagovat
blixa
Taky ten v Londýně stál 5x tolik. Mě to přišlo v pohodě, já stejně tyhle megalomanský divadla nemám moc rád.
Reagovat
a.magerova
Tak tak, stejně se každý vždy nejvíc těší na nástup sportovců a zapálení ohně... ;-)

Navíc se mi líbilo to téma - V MÍRU S PŘÍRODOU.
Reagovat
FulnekUltras
jj, naprostý souhlas
Reagovat
kada.tom
ceremoniál nebyl velkolepej jako v Londýně nebo Pekingu, mě se naopak líbilo, že Brazilci to pojali tak, jak to pojali - levněji, méně pompézně a tak nějak víc ekologicky - to téma ceremoniálu se mě líbilo, přesně tohle bych si od Brazílie představoval :-)

koneckonců i zapálení ohně plně korespondovalo s tím celým večerem (u nás nocí) :-)
Reagovat
a.magerova
V této chvíli s tebou souhlasím a to bez jakýchkoli výhrad... ;-)
Reagovat
Mayo
Srbsko trosku ponížené , pozerám záznam ceremoniálu a ani ich nedali :D Rafu, Andyho som videl ako inak co uz no, každopádne o chvíľu začína 1. deň Olympijských hier Rio de Janeiro 2016 oleeeeeee
Reagovat
a.magerova
Tak to pozeráš špatně.... :-P
Šli po Sierra Leone, vlajkonoškou byla jejich střelkyně, holky měly dlouhé pruhované sukně, při jejich pochodu řekl komentátor: "Srbsko samozřejmě bude s velkým napětím sledovat především tenisový turnaj, ale i ve střelbě to bude zajímavé... poprvé v historii se může stát, že ve střelecké soutěži bude startovat matka a syn."
Po nich šel Singapur.
Reagovat
Mayo
Tak každý pozeráme niečo iné potom (:
Reagovat
a.magerova
A na co koukáš Ty?

Já mám možnost se kouknout na vše, co se 30 hodin zpětně šustlo na jakémkoli českém a slovenském neplaceném kanále... mé info o srbské výpravě je z programu ČT sport.
Reagovat
Nola
STV to źo zaznamu nejak zostrihala... po Rusku nastupila asi Ukrajina, krajiny na S, T...uplne vystrihli, sledovala som po ocku, nejak ma tieto megalomanske spartakiadne nastupy v poslednej dobe neberu....
Srbsko nech kludne ponizuju, ma asi 7 mil. obyvatelov, Velka Britania ich ma cca 10 nasobne viac a Espana cca 46 mil., k tomu si prirad pocet sportovcov, ktori startuju na OH za jednotlive krajiny... OH nie su o tenise :D ak by niesol vlajku aj moj pes, tak Britaniu a Spanielsko urcite odvysielaju...
Reagovat
a.magerova
Tak záznam je pak už ošemetný, vždy ho nějak prostříhaj, ale teď jsem schválně koukla na noční přímý přenos vaší Jednotky a o Srbsku tam mluvili dost např. i to, že Novak Djokovič je jediný z velké čtyřky, který ještě nemá zlato z OH, že Nadal, Murray i Federer (ten sice jen z čtyřhry), ti zlato maj.
Reagovat
Nola
zo zaznamu vystrihli aj Suíça, co sa da ciastocne ospravedlnit neucastou Fedexa, Mayo si vsimol iba Srbsko :D
Reagovat
carolyn
http://www.ceskatelevize.cz/rio2016/tenis/335744-kviz-jak-se-vyznate-v-historii-tenisu-na-olympijskych-hrach/
Reagovat
Herbert_Hoover
Vyhodnocení: správně 10 / 10 :))
Reagovat
EllNino
Streamu asi moc nebude ...pred 4 lety byl stream snad z 3 kurtů a to se hrálo ve Wimblu .... jsem zvědav, kolik jich bude ted z toho parkoviště ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na parkovišti by to zase mohli streamovat Romové, nebo ne, svetova.dvojka?
Reagovat
vrabejka
Musíš umět hledat
Reagovat
brixner
Sem furt čekal na nástup Republic Ciganios a vono nic! Asi bude něco móóc špatně! Fakt se mi nelíbí todlencto! To nemá úroveň!
Reagovat
blixa
No tos prošvihl ! V portugalštině to bylo "Ecigania" ;-) :D
Reagovat
brixner
Blixo, tos mě nemoh prozvonit? :-)))
Po tomhle "výpadku" už pro mně OH fakte nemá cenu...
Tvrdě protestuji!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://oh.idnes.cz/cesti-sportovci-po-zahajeni-v-riu-dl3-/rio-2016.aspx?c=A160806_050217_oh-ostatni-sporty_ma

Tak nevím. Mám takový pocit, že v nějaké talk show pomlouvala Williamsky, jak jsou strašné a teď si s ní dělá vesele selfie. :) Tak jak, Andreo?
Reagovat
brixner
Jestli tohle fotilo to naše Dřevo...Vždyť i moje Nokia 6300 by to vyfotila lépe!!!
Reagovat
brixner
Hele, Venco, kterou by sis rád vyfotil? Tu bílou anebo tu nebílou? Jen se tak ptám...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepamatuju se, že by někdy Williamsky pomlouvala.
Reagovat
Mantra
ona pomlouvala kde koho, ta se nevidí do huby ani po obědě
Reagovat
a.magerova
No... nějak nevidím zázračnost toho Andreina úlovku... kdyby uselfíčkovala Bolta, Phelpse či jakéhokoli sportovce z jiného odvětví, tak OK, ale Serenu může přece ulovit během roku x-krát....
Reagovat
FulnekUltras
A tak - nejzajímavější bude, co nad touto fotkou Andrea za 40 let povypráví vnoučatům... ;)))
Reagovat
Mantra
někdo někde víc streamů než na zive prenosy???
Reagovat
FulnekUltras
ale vidět se za touto cedulí nechalo pouze několik starších šedivých bělochů v saku s věkovým průměrem kolem 60 let...tak teda nevím...
Reagovat
FulnekUltras
a dlužno říci, že Vladimír Drbohlav se po celou dobu zahájení úspěšně vyhnul jakýmkoliv vypjatě tendenčním kydům, což lze na poměry ČT kvitovat vcelku velmi pochvalně...aby posléze vše korunoval ugandskou vlajkou s ptáčkem... ;)
Reagovat
Frick
1) Dostat tam fotbalisty
2) Dostat tam zase basketbalistky
3) Domluvit se s Švédama, Finama a Švýcarama a tlačit na MOV. A hned bude jistota dvou kolektivů :o) Tak třeba v roce 2024 se zadaří. :o))
Reagovat
FulnekUltras
tak trochu symbolicky v pruhovaných stejnokrojích...
Reagovat
Frick
Může se klidně stát, že už za 1,5 roku se dočkáme početnější výpravy.

Bude k tomu stačit "maličkost".
Reagovat
Frick
Budem fandit, miso? :o)
Reagovat
Frick
Drbohlav si to užil :-D
Reagovat
Frick
Dávaj nám těžce na pr... :-(

Počtem účasníků, počtem kolektivů. A minule ta 8-4-6 (nebo kolik)
Reagovat
FulnekUltras
ugrofíni... ;)
Reagovat
Frick
Hm. Vlasy jak slunce, oči jak nebe.

Co na řikáš, Dvojko?
Reagovat
Frick
Co na *to* řikáš, Dvojko?
Reagovat
Jabadu
Už mi došlo, kdo to je.
Reagovat
svetova.dvojka
A co bych na to měl říkat ?
Reagovat
FulnekUltras
dopingem zcela nedotčená nejpočetnější výprava je tady...
Reagovat
Jabadu
Tak určitě ...
Reagovat
Frick
Já Caroline, Rafu (ti byli easy), Garbine, Džený
Reagovat
Jabadu
Ty voleee, Dženýýýý jsem propásl. Kurwaaaaa!
:-)
Reagovat
Frick
Možná jsem si jí s někym spletl. A ta holka, za kterou jsem jí měl, dost mávala tam.
Reagovat
Jabadu
Holka košilatá. ... naše.
:-)
Reagovat
blixa
Evženy jsem si teda nevšiml.
Reagovat
FulnekUltras
to mně připomíná prvomájové průvody... ;) ...za tribunou živelný rozchod... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Frick
Slovensko

Tak to jsem nežral :-D
Reagovat
Jabadu
El Slovensko. Co se ti na tom nezdá?
:-)
Reagovat
kada.tom
tak ... ono je to určené dle portugalštiny, no ...
Reagovat
svetova.dvojka
Ať žije Kambodža.
Reagovat
Jabadu
Víš, koho mi připomínáš? Já už asi vím, kdo jsi. Vrtalo mi hlavou, proč nenávidíš bílé. Navíc ta solidní čeština ... a také mi je jasné, kde jsi vzal tu nenávist k bílým.
To máš od svého jediného "kámoše" Hasana.
No jasně! Že mě to nenapadlo dřív.
:-)
Reagovat
vrabejka
16.00 Keys
16.00 Bára
17.30 Stepec/Rosi
19.00 Safi
20.30 Genie
No máme se na co těšit. Snad budou poradne streamy :)
Reagovat
FulnekUltras
v téměř jednotném stylu Lederhose... ;)
Reagovat
Jabadu
To jim asi brzy zatrhnou.
Běda těm, které mám na mysli! Jsem připraven.
Reagovat
svetova.dvojka
moc pěkné to bylo, ještě počkám na výpravu Čecháčku...
Reagovat
Jabadu
Asi tě zklamu, ale ti VAŠI tam nebudou.
Aáááááááchachachachááááá ...
:-)
Reagovat
Frick
https://pt.wikipedia.org/wiki/Rep%C3%BAblica_Checa

República Checa ou Tcheca

Tak C, Ch, R nebo T?
Reagovat
blixa
Určite "T" ;-)
Reagovat
Jabadu
Budeme až v poslední čtvrtině. Tcheca.
:-)
Reagovat
Frick
Co to bylo ua sra.čku?
Reagovat
Fandina
A zahájení OH jde na ČT Sport i na Nova Sport 1. Porovnávat lze komentáře.
Reagovat
FulnekUltras
Drbohlav s Dusíkem jako obvykle... ;)
Reagovat
Fandina
Ti jsou na ČT, ale na Nova Sportu je někdo jiný.
Reagovat
FulnekUltras
to by mě ani nenapadlo... ;)
Reagovat
Fandina
myslela jsem si to :-)
Reagovat
FulnekUltras
na Voyo se mi nechce hlásit - jsou tam lepší než ČT nebo v duchu starého dobrého Tittelbacha? ;)
Reagovat
Fandina
Ten určitě nekomentuje, to jsou jiní pánové a evidentně čerpají všichni z jedněch podkladů, informací o tom, co se děje na stadionu, kdo tam vystupuje atd.. Na Nova Sportu je ten komentář víc strohý, na ČT mi připají emotivnější.
Reagovat
Jabadu
Dusík je v pohodě a navíc je to určitě Kvíňák.
:-)
Reagovat
Fandina
Pro mě jsou v pohodě všichni. Mě nevadí nikdo.
Reagovat
FulnekUltras
tak jasně, že mají nějaký univerzální podklad scénáře - pralesy ubývají, růst je třeba zvrátit ;), slepice začínají kdákat ;)...Venca Tittelbach se už jistě těší do důchodu (ročník 1955)...a už to nastupuje - s řeckou jachtařkou ;) na začátku...
Reagovat
Fandina
Pochopitelně, že jim Brazilci dali podklady a scénář ceremoniálu.
Reagovat
Jabadu
Náhodou, Dusíka mám rád. Má takový ten patetický styl. Pamatuji si, jak na zakončení OH v Londýně označil slavného kytaristu Briana Maye za nejlepšího kytaristu mezi univerzitními rektory. Pravdu jistě měl, ale v Anglii rektor není ředitelem univerzity - je to čestná funkce při předávání diplomů.
Ale vyspravil to tím, že správně uvedl, že je také zároveň jedním z nejlepších kytaristů a skladatelů v historii rockové hudby.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Ona to taky není sranda zvládnout z komentátorského postu při permanentním časovém tlaku všechny různé reálie té které země, a to ještě v rámci "korektnosti" a tzv. veřejnoprávnosti ;))) - nakonec vítězí psychicky odolní ;))) improvizátoři (škodlivé oxidy dusíku ;) a rozpouštění polárních čepiček ;)
Reagovat
Frick
To už byly selfí, jo? To ale letí...
Reagovat
Frick
Myslim, že absolutně nevhodné, aby komentovala zápasy někoho, kdo jí vrazil kudlu do zad.

Navíc tedy mluví jak kdyby už to položila. Nebo položila? Už to letos a příští rok nějak doklepu a pak bejby?

Každopáně pro mne beach neexistuje.
Reagovat
FulnekUltras
bojkot Špeki... ;) ...stejně daleko nedojdou...
Reagovat
Frick
Jo, to bylo špičkové.

Jako zlatý hřeb rasově smíšená rodina s černochem a běloškou.
Reagovat
Frick
Těžko říct - Loni v prosinci byl jejich kurz na postup na LOH za 3,80...
Reagovat
svetova.dvojka
Gustavo Kuerten bývalá dlouhodobá světová jednička, vítěz tří Grandslamů Paříž 1997,2000 a 2001 a vítěz turnaje mistrů 2000, legenda. Ale Pelé to byl úplně jiný level možná vůbec nejlepší sportovec všech dob, škoda chtěl jsem ho vidět.
Reagovat
FulnekUltras
Normálním lidem by nijak nevadilo, ani kdyby zapaloval oheň o holi.
Reagovat
svetova.dvojka
V Atlantě 96 zapaloval olympijský oheň Muhammad Ali bojovník proti rasismu, který odmítl narukovat do Vietnamu a měl pravdu, žádný Vietnamec mu totiž nikdy neřekl, že je zkurvený negr, takhle ho oslovovali ti "slušní bílí Američané", je pak jasné, že nechtěl jít bojovat za takové svině.
Reagovat
FulnekUltras
krásný doklad reálného životního vztahu dvou v ringu nesmiřitelných černých rivalů...

https://www.youtube.com/watch?v=BTVE21Vdpzo
Reagovat
COMEON
suhlasim s tym o Pelem :/
Reagovat
svetova.dvojka
Ale ne Maradona byl lepší..., celý zápas jezdil jak blázen, božská úroveň.
Reagovat
FulnekUltras
Maradona, Ronaldo, Messi a spol. si u mě všichni dělí až druhé místo...
Reagovat
svetova.dvojka
a co Zidane...
Reagovat
FulnekUltras
šestý hned za Zikem, Sokratesem a Gerdem Müllerem... ;)
Reagovat
brixner
A co třeba Panatta?
:-))
Reagovat
FulnekUltras
Bertolucci dribloval líp... ;)
Reagovat
turista
Gustavo Kuerten byl opravdu legenda. Jeho tenis byl krásný pro diváka. Škoda, že už je to historie.
Reagovat
Frick
jako recese, to chvilku bylo vtipé, ale buď si najdi nové elter-ego, třeba pro změnu nějakého fašouna (ať je legrace) nebo už táhni tam, kam slunce nesvítí.
Reagovat
COMEON
Frickovi tu niekto lezie do kapusty :D:D
Reagovat
Ondra979
ale on ma pravdu, je to trapne a otravne a nema to tady vubec co delat, ciganu mam dost uz tak a jeste si tady o nich cist ty blaboly to uz je fakt moc
Reagovat
COMEON
https://www.google.cz/#q=LOH+2016&mie=oly%2C%5B%22%2Fm%2F011sqcg2%22%2C3%2C%22a%22%5D

ale Serene to tam fakt pristane
Reagovat
FulnekUltras
na úrovni roku 1984. Fuj tajbl...
Reagovat
FulnekUltras
tak teď ukaž Zárubo co umíš...
Reagovat
FulnekUltras
no - aspoň potichoučku pocudňoučku v závěru přiznány jakési politické vlivy...Los Angeles naruby...
Reagovat
svetova.dvojka
Nenávist k Rusům se s Čechy táhne už půl století, s tím nic neuděláš, přitom nebýt Rusů, nebylo by ani Čechů. Já jako Rom mám Rusy rád, Romové v Rusku krásně žijí, podporuje je i Vladimir Putin, v raném novověku kdy byli Romové pronásledováni, tak právě v Rusku našli dobré podmínky pro život a dodnes tam jsou spokojení. Ať žije Rusko, ať žije Uljanov.
Reagovat
FulnekUltras
Jen škoda, že nepsaná "etiketa" v čecháčkovských kruzích dnes bezmála nařizuje ztotožňovat systémové úchylky (často ještě kvantitativně zveličované) 30. a 50. let (USA měly tehdy také svůj fanatický mccarthismus) s vysoce na úrovni fungujícím zřízením 70. a 80. let. To je ta největší soudobá manipulace s pravdou, cílená především na mladší generace.
Reagovat
turista
Bohužel ano.
Reagovat
Frick
To mne trochu zklamala. Věřil jsem, že uvadající Oudinovou šmikne.
Reagovat
COMEON
Taaak dnes v noci to začne. Som veľmi zvedavý ako sa s tým Brazilčania popasuju a celkovo ako si OH v Riu budu pochvalovať hrači. Tato olympiada je dosť podcenovana ale verím, že už po prvom zlate čechov viacerí z vás zmenia názor. ;)
Ale musím priznať, že sa bojím toho, že Rio bol krok vedľa ale povedzme si pravdu - nie každe štyri roky sa hry môžu konať v Londýne :)
Nasledujuce roky budu LOH v Tokyu, čo je na jednu stranu skvele, pretože Japonci do toho investuju veľke peniaze, urobia velku šou ale na druhu stranu nemam rad ked su hry tak daleko ale znova musim pododknuť , že nie každe štyri roky možu byť OH v Londyne :D
Modlím sa a dúfam, že v roku 2024 budu LOH bud v Paríži, Ríme alebo Budapešti . No najviac by som si prial ten Paríž, ktorý by sa s 3. usporiadavaním vyrovnal práve už dvakrát spomínanému Londýnu :D :D
(snáď do tej doby nebude Paríž a s ním aj celá Európa moslimská)
Reagovat
FulnekUltras
Zase střídat jako dějiště jenom Londýn s New Yorkem by bylo asi i pro nejotrlejší konzumní euroglobalisty trochu nudné... ;)
Reagovat
COMEON
tak ja viem, že by to bolo nudné ale nemyslel som len tieto dva mesta :)
napr. Londýn, NYC, LA, Sanghai, Singapur, Paríž, Madrid, Rím, Berlin, Istanbul, niektoré z kanadskych miest, Melbourne, Sydney

alebo Barcelona, Mníchov, Viedeň, Praha, Budapešť
Reagovat
FulnekUltras
Nebál bych se ani Bratislavy a Popradu se Zakopaným... ;)
Reagovat
COMEON
ja ano :D ale ked ty nie tak to je ok
Reagovat
FulnekUltras
silniční tunel ze Štrbského Plesa do Polska by obě strany zvládly určitě lépe než čeští dálnicoví rozkradači...
Reagovat
COMEON
ahaha určite :D na na štyrikrát by sa spajali obe strany :D :D
Reagovat
FulnekUltras
u Višňového se nakonec taky trefili... ;)
Reagovat
COMEON
:D
Reagovat
Kozoroh
Zrovna v New Yorku nikdy OH nebyly...
Reagovat
svetova.dvojka
Brazílie je skvělá země, není tam žádný rasismus, všichni jen tančí a popíjejí a mají se rádi. Tady v té české kotlině stačí, abyste byl Rom a šel si do obchodu koupit rohlíky a už na vás gádžové hledí jako na vraha a zloděje...
Stačí si jen připomenout nesnášenlivé , nenávistné rasistické demonstrace proti Romům z roku 2013, na jedné jsem byl a opravdu bílí etničtí Češi se tam chovali s prominutím jak hovada. To v Brazílii nehrozí, tam ani neví co slovo rasismus či slova etnická nesnášenlivost znamená, proto jsem moc rád, že to pořadatelství dostala právě Brazílie pohodová,rozmanitá multietnická země, kde občané nechodí do hospod se ožírat a urážet při tom národností menšiny které zde žijí. Z Brazílie byste se měli vzít příklad, jak soužít s ostatními.
Reagovat
Fandina
Koukám, že nejvíc omluv je z ČR, potom Švýcarsko a USA. Tenisové velmoci.
Reagovat
svetova.dvojka
USA jsou v současnosti tenisový trpaslík.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná tak ATP.
Reagovat
Fandina
To si nemyslím, Serena a vlastně i Venus a další vládnou ženskému tenisu a s Bryany v deblu.
Reagovat
COMEON
3 hráčky v TOP10 a dokopy 4 v TOP25... ale nie su tenisová veľmoc, niee
Reagovat
svetova.dvojka
V mužích ani náhodou... a co si budeme povídat , mužský tenis je sledovanější.
Reagovat
COMEON
tak potom ma Česko len jedneho zastupcu u mužov v TOP10 ... takže to je automaticky tenisova velmoc?
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych + Kvitová a další holky, to je slušné. Ale až skončí Serena a Bryani tak americký tenis se propadne na úplné dno.
Reagovat
COMEON
a až skončí berdych tak čo? kde bude česky tenis? Berdych nič velkeho nevyhral, nikto mu neberie to žeje staly člen top10 ani to finale vo Wimbledone ale aj tak. Kvitova je totalne mimo, mamju rad a verim že sa postavi opäť na nohy ale s tym jej hernym štylom a pristupom k tomu sa obavam najhoršieho. Lucka hraje pekne ale tiež nie je najmladšia a Kaja ak neprelomi kliatbu GS tak sa do TOP10 nevrati. Tolko k tomu. Mate tam sice Veseleho ale ta jeho hra je taka nemasna - neslana. Naopak Američania maju Socka a mladeho talentovaneho Fritza a u žien Keysova a Stephensova, plus je tam aj CoCo ktora tiež može na rychlych hardoch a na trave urobiť pekne vysledky. Takže vlastne neviem o čom to melieš :)
Reagovat
svetova.dvojka
Jedině snad Fritz
Reagovat
COMEON
Opelka a další juniory
Reagovat
svetova.dvojka
Těch bylo a co Ryan Harrison, to už teď měla být prý světová jednička a kde je...
Reagovat
svetova.dvojka
Gustavo Kuerten zažehne olympijský oheň místo nemohoucího Edsona Arantése ...
Reagovat
FulnekUltras
Edson by možná i mohl - ale nebylo by to asi dostatečně euroatlanticky "asertivní", "dynamické" a "úspěšné".
Reagovat
Frick
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi připadá, že ten mýtus, ta myšlenka olympiády začíná pomalu, ale jistě uvadat. Ještě v minulém století tam byl jakýsi náboj, daný bohužel i rozdíly společenskými, poté byla snaha zatraktivnit přiřazením nových sportů (vč. tenisu atd)Dnes mi tam ta jiskra chybí...Rád se budu mýlit, ale ani ta mediální masáž této monstrakce už ani mlaďochy moc nebere. O spontánnosti aktérů ani nemluvím.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo... není to jako v antickém Řecku. Ale pořád je to něco, co sleduje celý moderní svět, tak nechápu ty lidi, co teď šli trapně spát :-)
Reagovat
FulnekUltras
Komerce teď veškeré ideály strašlivě válcuje... ;(
Reagovat
turista
No OH sleduju od roku 1968. Máš pravdu, že za těch 48 let olympijské hnutí samo o sobě fakt vyčpělo. Je to sice pořád monstrakce, ale už ji méně lidí i samotných sportovců bere tak vážně jako tehdy. Ale na druhé straně tehdejší blbismus Avery Brundageho a nesmyslná hra na amatérismus je naštěsí pryč. Vrcholový sport je náročný a amortizující a má se dělat profesionálně. Když někdo je tak dobrý, že se v jakémkoliv sportu dobře uživí a zajistí sebe a rodinu tak je to v pořádku. Nedá se to totiž dělat celý život. A divák chce vidět vrcholové výkony takže je to OK.
Reagovat
FulnekUltras
Falešný amatérismus je sice pryč, zato hrátky s dopingem a "dopingem" už poněkud přerostly i samotný rámec sportu jako takového.
Reagovat
Fandina
Zajímavá fotka Seppiho v přehledu Italů na OH
https://www.google.cz/#q=LOH+2016&mie=oly%2C%5B%22%2Fm%2F011sqcg2%22%2C3%2C%22a%22%5D
Reagovat
a.magerova
A prý obava z viru zika.... kecálista....
Reagovat
Fandina
Proč ale za Itálii, toď otázka, za Černou Horu bych to spíš chápala.
Reagovat
a.magerova
To jako jo, ale mohli jsme po něm skočit hlavně my Česko... jméno Miloš je u nás rozšířeno tak, že jeden připadá na 415 jiných to i např. Rudolf je na tom hůř (1 na 440).... :-))
Reagovat
Fandina
A hlavně ho proslavili dva význační čeští politici.
Reagovat
a.magerova
Dokonce i Jan Tomáš Forman si ho vzal za své...
Reagovat
Krisboy
Fuj....tyhle Miloše nechte prosím stranou...........
Reagovat
Krisboy
trošku faux-pas
Reagovat
brixner
Jojo, Seppi se poved:-)
Ale tu titulní fotku bych přejmenoval na H+D
Reagovat
smazaný uživatel
V čem je problém? Já tam mám normálně fotku Seppiho. Budu mu na olympiádě fandit, ať si trochu vynahradí to nepovedené wimbledonské finále.
Reagovat
a.magerova
Lékaři mu sice účast povolili, stejně tak sponzoři, pětasedmdesátiletý Pelé ale nakonec sám uznal, že by celý akt nemusel kvůli omezené pohyblivosti zvládnout.

https://www.sport.cz/loh/ostatni/clanek/798332-pele-olympijsky-ohen-nezapali.html#hp-sez
Reagovat
janek_da
podle smlouvy měl původně někam letět na sponzorskou akci
Reagovat
smazaný uživatel
janku ty tady rozebiras smlouvy a lukostrelci uz maji za sebou pozicni kvaldu...

Aida 38 misto;) a Karma z Butanu 60 misto.;D)
Ovsem slovenka Alexandra Longova se predvedla pekne...vystrilela si 22. start pozici, ovsem Laxmirani z Indie nebude asi jednoduchy orisek k rozlousknuti do prvniho kola.
To Aida Roman chytla do prvniho Alexandru z Moldavie, to nevypada uplne spatne;)
Zato Karmu ceka Tuiana z Ruska, a to bude dost tezky...
Jinak Mexicanky jsou bez Mariany Avitie, v Londyne treti...ale maji nejakou novou nadeji, Alejandru Valencii...;) Ta vypada dost dobre, vystrilela 8.pozici...
tak snad zase zaskoci ty sebevedome Korejky, ale jednoduche to tady nebude, to rozhodne ne...
Areal na lukostrelbu je opravdu priserny...do toho nadherneho kriketoveho arealu v Londyne to ma fakt daleko...je to asi jako srovnavat panelak s buckinghamskym palacem...a to nepocitam, ze nejake jelito vymyslelo, ze ten areal postavi vedle dalnice, takze behem zavodu nebude troubit jen ten klakson, ktery ohlasuje zaujmout pozice, ale plno jinych z dalnice. :D) Jako ulet no...
Reagovat
Krisboy
Jestli jde jenom o bolest, mohl si píchnout trošku heroinu, normálně to zapálit a nedělat z toho tyjátr.
Reagovat
a.magerova
Tak to asi není jen tak... určitě se to několikrát muselo zkoušet a pak čekat nějakou tu hodinu... pokud se necítí fit, tak ho chápu... bylo by to celkem náročné...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak mě napadla, že ten tenis v Riu bude celkem haluz. Pokud se nepletu, tak v Brazílii se teď stmívá už kolem páté, šesté večer, protože tam je zima, čiže night session bude standardem, zatímco day saisson unikátem. :D
Reagovat
Frick
Tak zrovna tohle byl jeden ze zápasů, kde mi na výsledku moc nezáleželo. Nejsem schopen vyslovit, zda k jedné či druhé chovám nějak výrazně větší či menší sympatie.

Každopádně smůla, že byly ve stejné 1/4. Určitě se mohly utkat spolu ve finále. Tak třeba Míša se ještě jednou předvede. :o)

Ale tedy doufám, že Terka přinejhoršim udělá to finále.
Reagovat
Jabadu
Povídej o svých sympatiích ke kterékoliv. Možná pochopíme ... a budeme shovívavější. ...
Reagovat
rusedski
Bára teda žádná velká sympaťačka není:

https://www.youtube.com/watch?v=-wvFMfcqU3A
Reagovat
Krisboy
Přijde mi, že si ji Novotná nevybrala náhodou...jsou si trochu podobné :)
Reagovat
Frick
Tak snad je aspoň jinak orientovaná.
Reagovat
Fandina
Podle informací ji první oslovila Bára a její rodiče. Alespoň tak to Jana Novotná prezentovala, když ji navštívili u ní doma. Bydlí prý od sebe pár kilometrů.
Reagovat
Frick
Běžel s Káč... pardon s Andrejkou na zádech, aby si zkusil, jak to měl Emil těžký, když tahal paní Danu. A ta jako oštěpařku určitě nebyla vyloženě subtilní. A to Emil neměl prý ani 70 kg....
Reagovat
Frick
Je to na ČT2.

A pozor nebude to v iVysílání. Tak si to pusťte.
Reagovat
Mayo
Ahojte priatelia,

je to tu! Dnes sa začínajú Olympijské hry Rio de Janeiro 2016, olééé (:
OH na hrad!
Reagovat
FulnekUltras
Háčka tu olympiádu nakonec klidně zvládnou i samy ;) - a už teď mají jistý nejmíň kožený metál za účast... ;)
Reagovat
bIbec
Po vypadnutí Pavláska a Koláře v prvním kole, Venca Šafránek zachraňuje turnaj v Liberci. Dobře!
Reagovat
skott
Pro Venus to sice budou páté olympijské Hry, ale rozhdoně není jediná tenistka nebo tenista, jak je uvedeno v článku. Mezi ženami pouze dorovná v počtu účastí Arantxu Sanchez-Vicario (1988 až 2004) a mezi muži je rokordmanem Leander Paes, pro nějž to budou rekordní sedmé OH (od Barcelony 1992).
Reagovat
smazaný uživatel
hezky zpracované na adrese: http://www.rio.itftennis.com/olympics/draws

V mužské sekci jsem si docela jistý, že Kei bude brát medaili, tedy v případě, že si Marin zase nezobne (i) :-O). Nepřekvapila by mě repríza finále z Toronta. Černí koně: Sock, Goffin, Monfils.

V ženské části si nejsem jistý vůbec ničím. Budu fandit Petře a Yanině Wickmayer, i když mě trochu štve, že její jméno začíná na ypsilon. Těším se na možné zápasy druhého kola, Serena-Cornet, Petra-Wozniacki, trošku méně na Lucka-Venus.
Reagovat
svetova.dvojka
o půlnoci začíná na ČT slavnostní zahájení, multietnický karneval. Mě by jenom zajímalo, kdyby se myšlenka pražského stala realitou a Česko LOH, jak by vypadalo slavnostní zahájení, když Česko je zem, kde žijí pouze bílí etničtí Češi, asi by se každý Rom musel povinně účasnit zahájení ,aby Češi ukázali alespoň nějakou diverzitu,rozmanitost a pestrou kulturu.
Reagovat
svetova.dvojka
kdyby se myšlenka pražského primátora stala realitou a Česko by pořádalo LOH..., píšu rychleji než myslím no...
Ale to je vše, co jsem chtěl sdělit, teď si dám koupel a už budu netrpělivě vyhlížet zahájení, pozval jsem i další Romy, ať se na to podívají, mám dobrou TV...
Reagovat
blixa
Havláte Havláte ... že tě to baví. Rom by nikdy nenapsal "... pozval jsem i další Romy ...", prostě to etnikum málo znáš, nevíš jak myslí, jak mluví ... zkus zase radši Kvitovku ;-)
Reagovat
Jabadu
Nech ho! Náhodou vládne češtinou a gramatikou, která je u Romů velmi vzácná.
Jeden umí trochu číst a už to dotáhl na "redaktora" v ČT. Pravda, moc dlouho tam nepobyl, ale "světová skupina" má talent, to jo ... to se nedá srovnat.
:D:D:D
Reagovat
blixa
Však to je taky Rom asi jako já Laponec :D :D
Reagovat
brixner
Hele, Svale, nečórnul von tam něco ve studiu? Třeba kameru nebo mikrofon anebo jen někomu svačínu? Že byl odejit? Slyšel jsem, jak na sebe pokřikují nehnědlí spratkové:" Dýk, more, deš do škóly?"..."Dušáán, néjdu, némam svačínu!"
Černá je dobrá...na BMW :-)
Reagovat
Jabadu
To těžko. Ale ta cenzura - ta mu šla vždy velmi dobře. Mimochodem u skutečných "mexicos" to má dost polepený. Prý se spřáhl s gádži. A to je u nich těžký prohřešek.
:-)
Reagovat
EllNino
Lol hrozne se tomu smeju ;-) :-) Svetova dvojka není Andy ale Petra, ted mi to došlo ;-)
Reagovat
Jabadu
Petra, při vší úctě, nemá ucelené klasické vzdělání. Je jistě sečtělá, ale tohle by asi bylo nad její síly. Ačkoli ...
:D
Reagovat
svetova.dvojka
Proč jsou na těch fotkách furt ty dvě ošklivky H+H, proč je tam furt dáváte, touhle fotkou můžu akorát tak strašit malé děti ježibaby jedny..., no ještě že nejel J1rka Veselý, to by to bylo komplet... nebo už J1rka něco udělal aspoň s těmi svými zuby ?
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty musíš být model teda, když si odvážíš tak kritizovat vzhled. :))
Reagovat
svetova.dvojka
Nejsem model, i když je fakt, že Romové jsou pěkní, často se prosazují v modellingu, když si na internetu najdeš stránky, kde dá on-line koupit oblečení pro muže, tak uvidíš, že bílých chlapů je tam minimum, protože jsou neatraktivní, dnes je v módě mít snědou pleť jako Romové a právě tito chlapi, tam to oblečení předvádějí. Časy bílých krasavců typu Roberta Redforda už jsou dávno pryč. A i co se týká velikosti penisu, jsou na tom snědí a černí muži lépe než bílí a to ženy také ocení, která by si taky chtěla hrát s trpaslíkem že. A u žen je to stejné, kdo bych mít doma neatraktivní bílou ženu, která vypadá jako bílý nátěr , kterým budu malovat obyvák, co já znám české ženy všechny chodí do solárka, protože chtějí mít opálenou pleť.
Tady se pořád bavíme o nějakém míchaní ras, což je asi celkově špatné pro nějaké bílé rasisty, ale je potřeba si uvědomit, že to zavinili bílí muži svou asexuálností, bílé ženy si v poslední době, často vybírají snědé atraktivní muže řekněme turecko-romského tipu, a mají s nimi spoustu dětí.
Reagovat
mancini84
Si asi pletes roma se snědym chlapem ;-)
Reagovat
Jabadu
Turecko-romského původu! Hmm ... to si necháme vyprávět, jak se muslimští Turci mají rádi s Romy.
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Romové v Turecku normálně fungují, mají tam i vlastní televizi.http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/zahranicni/v-turecku-zacne-vysilat-prvni-romska-televize-nejprve-prostrednictvim-internetu-pak-do-celeho-sveta-pres-satelit
V Turecko se nachází i nejstarší romská osada v Evropě, kterou Romové postavili před cca 1000 lety při svém kočování do Evropy, tam to vše začalo... a Romové mají snahu, aby ta osada byla zapsána mezi památky kulturní dědictví Unesco. Jinak Romové v Turecku jsou normálně muslimy, víc muslimů než křesťanů, ale samozřejmě nejedná se radikální,praktikující muslimy, je to jen převzaté náboženství od majority podle romských tradic.
Reagovat
Mayo
Ty stále o tých Rómoch :D:D
Reagovat
Jabadu
Je to náš talisman. "Profesor" Robert Langdon by výraz "talisman" považoval za ambigram a rozluštil by ho asi tak, jako že je "stále s námi" - kvitovka 456, dobrý kafe po ránu, ...
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Mezi Češkami je to tolik neatraktivních žen, že to je otřesné, a že prý Češky jsou nejhezčí na světě tak určitě, vsadil bych své značkové boty na to, že to vymyslel nějaký gádžovský pivní inteligent po 6 pivech a šesti fernetech. Romky jsou hezčí ženy nesrovnatelně. Stačí se podívat na českou a romskou miss, česká miss je nějaká naprostá tuctovka ze žižkova, takových jsem viděl na Stodolní desítky v pochybný barech. Zatímco naše romská miss má uroveň, studuje vysokou školu,umí tančit romské tance a věnuje se charitě tedy pomoci potřebným. Zatímco ty slavné majoritní missky se věnují akorát eskortu, viz. slova Agáty Hanychové o tom co jsou české missky za lehké ženštiny a nebo se věnují tomu jak sbalit co nejbohatšího chlapa i kdyby to byl plesnivý starý dědek, toť morálka bílých holek, ale že by studovali,pracovali to ne, jen se nechávat vydržovat. My Romové můžeme být čím dál hrdější na to, že jsem Romové, když se dívám na to, co zde předvádí někteří členové většinové společnosti.
Reagovat
EllNino
Zase to příčestí :-)
Reagovat
Jabadu
Ale tak, jako jo. Máš jistě enormně pravdu! Trochu zapracuj na příčestí minulém v ženském rodě, jistě... chápu - nedostatečně podnětné prostředí v dětství, pohnutí mysli v šestinedělí, ale na "Roma" to není špatné.
:D:D:D
Reagovat
A.R.R.
Ty jsi největší rasista jakého znám :-D
Reagovat
Jabadu
Není rasista. Jenom pochází z "kulturně obohaceného" prostředí - Přerov, Jihlava, Břeclav, Karviná ... atd.
Dělá si z nás srandu, ale já z takového prostředí maloměsta pocházím také. A právě cikáni mi v dětství dali impuls, proč cvičit.
Od dob, co jsem dospěl, si zatím netroufli.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist