První díl Tipsport Elite Trophy na pražské Štvanici ovládl tým Karolíny Plíškové

16. 6. 2020, 11:45
Aktuality 102
První kolo čtyřdílné série Tipsport Elite Trophy vyhrál Černý tým Karolíny Plíškové. Česká jednička výhru na pražské Štvanici stvrdila jednoznačným vítězstvím nad nejlepší Ruskou žebříčku Jekatěrinou Alexandrovovou. O další dnešní body se postaraly Kristýna Plíšková a Markéta Vondroušová. Tým Kvitové dnes bodoval až ve čtyřhře zásluhou Barbor Krejčíkové a Strýcové.
Karolína Plíšková (© AFP)

Dnešní hrací plán přesně v poledne zahájily Kristýna Plíšková a teprve 15letá Linda Fruhvirtová. Úspěšnější byla zkušenější z obou Češek, Plíšková zvítězila 7-5 6-4 a tým její sestry a české jedničky Karolíny se opět dostal do vedení o dva body.

Zatímco v úvodní sadě byl k vidění jediný brejk, druhý set jich nabídl hned pět. Plíšková mohla utkání ukončit už na returnu, ale ani jeden ze dvou mečbolů neproměnila a za stavu 5-4 prohrávala 0-40. Nakonec však game pěti body v řadě otočila. Dnes byla opět silná v odvracení brejkbolů (10 z 12), o 13 let mladší krajance nasázela 11 es.

"Linda hraje fakt dobře. Já zahrála game dobře, game slabší, takže tam malinko nervy byly, ale myslím, že jsem to zvládla dobře," řekla 69. hráčka žebříčku dvouhry WTA Kristýna Plíšková.

Poté se na kurt dostala hrající kapitánka Karolína Plíšková a ani tentokrát neztratila set. Světová trojka za 48 minut hry smetla 6-2 6-1 ruskou jedničku Jekatěrinu Alexandrovovou, která naopak ani v jednom ze tří odehraných zápasů nezískala jediný set.

Výhrou Plíšková zajistila svému týmu celkové vítězství v prvním kole Tipsport Elite Trophy. "Je to neskutečný pocit," radovala se. "Jsem ráda, že se to dohrálo. Jsem spokojená se svými výkony i s rolí kapitánky," řekla Plíšková po utkání.

V poslední dvouhře uspěla finalistka loňského Roland Garros Markéta Vondroušová, která porazila 6-4 6-2 Barboru Krejčíkovou a vedení svého týmu tak zvýšila už 7-3.

V závěrečném zápase na pražské Štvanici se o snížení postaraly deblistky Barbory Krejčíková a Strýcová, které porazily 3-6 6-3 10-5 Karolíny Muchovou a Plíškovou.

Poprvé po uvolnění opatření proti šíření koronaviru se tenis v Česku hrál za podpory platících fanoušků. Na každý den se prodávalo 250 lístků. "Před fanoušky se hrálo skvěle, tohle máme všechny rády," pochvalovala si atmosféru Strýcová.

Druhé kolo proběhne od 29. června do 1. července v Prostějově a pak se akce vrátí na Štvanici, kde se bude hrát 11. až 13. července a 25. až 27. července.

Každý odehraný fiftýn bude oceněn padesáti korunami od organizátora, které následně zdvojnásobí Nadace Tipsport. Vítězný tým obdrží po celé sérii šek s částkou, kterou věnuje na charitativní využití podle vlastního uvážení.

TIPSPORT ELITE TROPHY - 4. DEN
Tým Plíškové - Tým Kvitové | 7-4
Úterý
Kr. Plíšková - L. Fruhvirtová 7-5 6-4
Kar. Plíšková - Alexandrovová 6-2 6-1
Vondroušová - Krejčíková 6-4 6-2
Kar. Plíšková/Muchová - Strýcová/Krejčíková 6-3 3-6 5-10
Pondělí
Martincová - Alexandrovová 6-4 6-2
Bartůňková - L. Fruhvirtová 2-6 1-6
Kr. Plíšková - Alexandrovová 6-2 6-4
Kar. Plíšková - Strýcová 6-2 6-3
Martincová/Vondroušová - Krejčíková/Siniaková 1-6 6-7(4)
Neděle (nehrálo se)
-
Sobota
Vondroušová - Strýcová 3-6 5-7
Kr. Plíšková - Siniaková 7-5 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

102
Přidat komentář
Fandina
Moje růžovky prohrály. Ale nevadí, turnaj se mi líbil a možná také proto, že jsem se na rozdíl od i jiných turnajů nemusela rozhodovat, na co se dívat, když se hrálo x zápasů. Dívala jsem se na ten, který jediný se hrál a pak zase další a další. A fajn bylo poslouchat holky, jak si radí. Dneska se mi líbil nejvíc líbil první zápas Tyndy s Lindou a pak deblík. A mrzelo mě, že se nedařilo Jekatěrině, ani jeden den a celkově byla taková zamlklá. A příště uvidím, komu budu fandit. Třeba jsem přinesla růžovkám smůlu.
Reagovat
horska.kraslice
Akce se mi velmi líbila, je to něco zcela jiného. Vidět všechny naše super tennis girls takhle pohromadě, včetně koučování a komunikace na lavičkách, úžasné. Mráčkem byla jen zdravotní absence Petry v zápasech, ale všechno ostatní pro mne velmi příjemný zážitek. A nějaké peníze na charitu jako třešnička na dortu. Těším se na pokračování.
:-)
Reagovat
tommr
Karolíně Plíškový bohužel MTB vůbec nevyšel (mj. v něm udělala 3 dvojchyby!) ...
Růžovky se tak díky deblu ještě celkově drží na dostřel ...
Reagovat
tommr
ve druhým setu se už projevila větší zkušenost deblistek. MTB ale může dopadnout jakkoli ...
Reagovat
blixa
Báry jsou na koni, tipoval bych, že to dají.
Reagovat
blixa
Tak přeci jen čestný bod pro růžové ;-)
Reagovat
tommr
no bez Petry toho asi kromě deblů moc nevyhrajou ...
Reagovat
lvicek
Tak maji dost velky hendikep v Petrine zraneni a jeste v tom, ze Alexandrova, ktera by mela byt jejich dvojka, je dost mimo a vubec se ji nedari. Ani s ni moc nefungovaly nejake promluvy na lavicce, zabery z porad z ruzoveho tymu na me pusobily dost rozpacite. Navic jsou v cernem tymu tri hracky, ktere jsou zebrickove lepsi nez Alexandrova, takze situace je dost nerovna. (Mozna i to, ze ma byt Alexandrova tahoun tymu za absence Peti prispelo k tomu, ze hrala tak blbe?)
Doufam, ze Peta neco spravi v dalsich kolech a Alexandrova se nejak sebere a nebude jak lekla ryba cele ty ctyri turnaje... A taky se tesim jeste na dalsi zapasy nasich mladic, jsou vazne dobre, pekne se na jejich tenis kouka a urcite tim sbiraji skvele zkusenosti, kdyz uz nemohou hrat na ture.
Reagovat
tommr
Karolíny jsou zatím nečekaně lepší. Překvapuje hlavně Muška, od Karolíny Plíškový se dobrej výkon dá předpokládat i v deblu ...
Reagovat
blixa
Bára K. hraje dost mizerně, navíc dost nepochopitelně hodně hrajou na velkou Káju, na což doplácí.
Reagovat
horska.kraslice
Kája Muška odpočinutá zjevně hladová po zápase. BáraK zřejmě ještě v útlmu po prohrané dvojhře. KájaP jistota. BáraS jako vždycky, do roztrhání těla. :-)
Reagovat
horska.kraslice
S KájouP jsem to pěkně zakřikla - tři dvojchyby v STB.....
Reagovat
Fandina
A zase se člověk dozvěděl něco nového.
Od Maky na dotaz jestli jsou v týmu kamarádky: s Kájou jsme se neznaly, ale teď si spolu smskujeme. A také nazvala v rozhovoru Báru Krejčíkovou Krejča.
Muška zase na dotaz, jak to bude, když jdou hrát dvě Káji, jestli se to nebude plést: ani ne, já jsem Muška a Kája je Kája :-)).
Reagovat
jirkaS
:-)
Reagovat
lukassb
Jeden zapas ?z dob minulych?, kterej jsem doposud nikde nevidel.

Tak kdo by mel zajem:

https://youtu.be/I5YN1ft928w
Reagovat
lvicek
Bude ctyrhra na O2 TV tennis?
Reagovat
lvicek
Aaaa, bude, super :).
Reagovat
blixa
Zápas Báry a Markétou byl asi nejslabší z celého dosavadního programu, Markéta má přeci jen lepší první servis a dělá méně chyb, takže nakonec celkem bez problémů, ale ke koukání to moc nebylo.
Reagovat
Nenela
No ja jsem to vubec nevidela, z nejakeho duvodu Ukrajinci tenhle stream nedavali, pritom jinak cel z turnaj u nich jede. Tak doufam, ze toho debla daji.,
Reagovat
rybicka
http://tennisnow.ml/tennis-channel/?plus=1&i=2
Reagovat
Nenela
Dekuji Rybicko! Ja tyhle veci proste neumim najit....
Reagovat
rybicka
Taky bojuji :-)
Reagovat
blixa
Celej program jede na YT přeci ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=fohcQaQ6P-I
Reagovat
Patapuff
A on tě někdo nutil, aby ses na to koukal?
Reagovat
blixa
Jistě že ne, ale kdybych se nekoukal, tak bych to nezjistil. Proč ?
Reagovat
Patapuff
Takže ty si koukal na něco, na co se nedalo koukat, aby si zjistil a potom mohl napsat, že se na to nedalo koukat? To zní rozumně.
Reagovat
blixa
Ty jsi nikdy neviděl blbej film ? Jistě viděl. A jak jsi zjistil, že je blbej ? ;-)
Reagovat
Krisboy
Klid, chlapec je trošku zmatený. Anebo - jak by řekla Fandina - má problém s chápáním psaného textu :D
Reagovat
blixa
Řekl bych, že je příliš "doslovný" :-D
Reagovat
Krisboy
Já ho chápu, taky občas rád chytám lidi za slovo. Ale je k tomu bezpodmínečně potřeba si opravdu dobře přečíst, na co reaguješ, abys nebyl za pitomce :D
Reagovat
Patapuff
Když zjistím, že film na kterej koukám, je blbej, tak ho vypnu a dál na něj nekoukám. A určitě nemám potřebu někomu sdělovat, že jsem koukal na blbej film, abych zjistil, že je blbej.
Reagovat
paddy
někdy to zjistíš až na konci podle toho, jak konec dopadne :)
Reagovat
Patapuff
To jako že celou dobu je film dobrej a na konci zjistíš, že nebyl dobrej? Tohle zní taky rozumně-:)
Reagovat
blixa
Ty seš fakt doslovný zvířátko :-D Ano, blbej film bejvá k nevydržení, ale sport je něco jiného. Přirovnal bych ho daleko spíš k divadlu. Na blbý divadlo se totiž koukat dá, protože vždycky tam nejdeš něco zajímavého, stejně tak je to se sportem. Takže i když zápas není nic moc, přesto něčím může bavit. Ale jestli se chceš vyžívat ve své doslovnosti, tak mi s ní klidně polib prdel ;-) :-D
Reagovat
Patapuff
Na tomhle celém mě zaráží potřeba určitých lidí sdělovat světu své názory. Říkám si, že v reálném světě je asi nikdo neposlouchá, tak to řeší takhle. "Koukal jsem na tenisový zápas a on se mi nelíbil". Proč jsem na něj teda koukal? A proč mám potřebu to sdělovat světu?
Reagovat
blixa
Ty máš opravdu vážný problém s chápáním psaného textu. V běžném životě ti to nějak nevadí ? No možná ne, samozřejmě záleží na způsobu žití. Ale proč chodíš právě sem, kde je to na psaném textu postaveno ? Víš, že hodnotíme zápasy je tu zcela běžné :-D Ty jsi sice nepochopil co jsem chtěl sdělit, ale myslím že běžný čtenář ano. A mimo jiné. je to též informace pro ty, kteří třeba chtějí některé zápasy shlédnout ze záznamu.
Reagovat
Patapuff
Proc by se mel nekdo na podklade tveho hodnoceni zapasu rozhodnout, zda se na nej bude divat ze zaznamu nebo ne? Jsi nejaky uznavany tenisovy expert? Nebo si to myslis?
Obcas si pro pobaveni prectu komentare na Novinkach. Rikam si,co se tem lidem, co tam pisou, honi v hlave, proc maji potrebu tam ty sve bludy psat. Pod jednou sportovni zpravou tam byl kdysi komentar: "Nevim co bych k tomu napsal." Nebo jakysi pan Leimer tam u clanku o sportovkynich vzdy pise: "Ta je oskliva" "Ta se mi nelibi" Tohle docela presne vystihuje tato verejna, jak pises, PSANÁ fóra. Lidi, ktere nikdo neposloucha a kteri ani nemaji co rict, tady troubi do sveta sva moudra.
Reagovat
blixa
Aha, chasníček se nám pasoval do role Kulturaufsehera toho fóra ? :-D Teď už budou moci zápasy hodnotit jen uznávaní tenisoví experti ? Nu což ... ;-) Koukám, že ty těmi psanými fóry přímo žiješ ! :-D To jsou znalosti ! A co život ? Jde to ?
Reagovat
Patapuff
Ale jo, na svůj život si nestěžuji. Na rozdíl od tebe ho žiji v reálném světě. Nemám potřebu psát někam na fórum, že se mi nelíbil nějaký tenisový zápas. Když už bych tu potřebu vyjádřit se k nějakému sportovnímu zápasu měl, potom bych to řekl nějaké konkrétní osobě. Ale dívat se v TV nebo v kompu na tenisové utkání a potom jít oznámit do nějakého imaginárního světa, že se mi ten zápas nelíbil, to mi přijde jako velice podivné konání. Měl by ses ptát sám sebe: A co život? Jde to?
Reagovat
Krisboy
Koukám, že máš větší problém, než to včera vypadalo :D
Reagovat
blixa
Ale máš zjevně silnou potřebu sdělit našemu virtuálnímu prostoru, že jsme tu všichni idi_oti (nebo minimálně já :-D), když si tu dovolujeme hodnotit nějaké zápasy. Proč to raději neřekneš někomu konkrétnímu ? "Podívej, jaký jsou na tom tenisforu pitomci, oni si tam píšou o tenise a navíc, ó hrůzo, oni tam dokonce hodnotí zápasy !!!" :-D No, a měl bys klid, ušetřil by si sebe, mě, náš "virtuální" prostor ... ale ono to s tím konkrétním sdělováním nebude tak slavné, viď ? :-D "Od fóra k fóru a všem vynadám, jaký jsou dementi a jsem king !!!!" že ? :-D :-D Tak si přiznej, že máš problém a zkus s tím něco dělat ;-)
Reagovat
Patapuff
Řekni mi své jméno, řekni mi, kde bydlíš, přijdu ti to osobně říct. Přijdeš ty říct hráči o kterém píšeš, že se na jeho zápas nedalo koukat? Udělá to někdo ze zde přítomných "tenisových expertů"?
Kdyby kupř. někdo podobným způsobem hodnotil tvé pracovní výkony, líbilo by se ti to? "Dneska Lojza zlomil tři vrtáky, byl to nejhorší výkon dnešního pracovního dne." "A další den se Lojzovi opět nedařilo, praštil se kladivem do ruky." Mám za to, že hráči, o kterých píšeš, o to nijak zvlášť nestojí.
Reagovat
Krisboy
Kámo už opravdu blábolíš totálně z cesty...nech už toho ve vlastním zájmu, ztrapňuješ se víc a víc.
To je tak všechno, co se ti dá odpovědět.
Reagovat
blixa
Co mi to jen připomíná .... :-D
JEHOVAH'S WITNESS :
Let me in your house and I'll tell you why Shit happens.
:-D :-D
Chlapče chlapče, každý vrcholový sportovec je součástí veřejného prostoru, stejně jako hudebníci, režiséři, zpěváci, výtvarníci, politici, prostě lidé veřejně činí. A všichni také musí počítat s veřejnou kritikou či veřejným obdivem, a to jako odborníky, tak i laickou širokou veřejností, ať už se jim to líbí nebo nelíbí.
Jinak co se mě týče, mě by veřejná kritika mé práce vůbec nevadila, jen by se asi našlo sakra málo lidí, kteří by jí byli schopni :-D Proto taky nejsem součástí veřejného prostoru, stejně jako ten tvůj imaginární Lojza, jehož práce by zase asi celkem nikoho nezajímala ;-)
A klidně bych si se zmíněnými tenistkami o jejich výkonu popovídal, ale takových by bylo, takže to reálně nejde. A ony navíc samy dobře vědí, za co to stálo či nestálo ;-)
A když už jsem zahájil citací shitologie, tak snad ještě jeden na závěr debaty s tebou
CATHOLICISM :
If Shit happens, you deserve it. ;-)
Reagovat
Patapuff
Pokud máš potřebu být součástí veřejného prostoru, a ty tu potřebu evidentně máš, potom musíš počítat s veřejnou kritikou či veřejným obdivem, a to jak odborníky, tak i laickou širokou veřejností, ať už se ti to líbí nebo nelíbí. A tobě se to evidentně nelíbí. Tedy nedělej druhým to, co nechceš, aby oni dělali tobě.
Málo lidí by bylo schopno kritiky tvé práce? Jak to? Jak sám píšeš, člověk nemusí být expert, aby mohl kritizovat a posuzovat práci někoho jiného.
Chceš si popovídat s tenistkami o jejich výkonu? To není problém. Přední kluby mají na svých stránkách rozpis tréninků. Mrkni na to, zajdi ve stanovený čas kupř. na ČLTK a řekni tam holkám, co si o jejich hře myslíš. Případně jim i poraď. Určitě si rady od Blixy, experta z tenisového fóra, navíc pracanta jehož práci dokáže málokdo pochopit a člověka, který umí citovat v angličtině, rády poslechnou.
Reagovat
EllNino
a proč teda ty teď píšeš tento názor? :)) taky tě v reálu nikdo neposlouchá? :) Proč máš potřebu vyjádřit se na adresu někoho, koho považuješ za něco méně, než jsi ty sám? :))
Reagovat
Grape
Mě by zajímalo, jestli jen trolluješ nebo ty kecy myslíš vážně :D
Reagovat
Krisboy
Už ho nechte. Chtěl si tady trošku pohonit ego tím, že z někoho udělá blbce a nakonec (jak už to tak bývá) udělal totálního blba sám ze sebe.
Třeba má něco s erekcí nebo prohrál hodně peněz nebo ho vyhodili z práce nebo kdovíco...
Reagovat
misa
Máme možnost, tak píšeme :) Pod dohledem nějakého vynikajícího vůdce to za pár let třeba už nebude možné.
Reagovat
Patapuff
Také mám možnost psát, tak píšu...
Reagovat
Krisboy
Co to meleš twle?
Reagovat
LukasH
Koukal jsem chvíli, ale nemá to náboj. Karolína ve skvělý formě. Jenže pokud je u nás v současný době Petra s Karolínou, pak dlouho nic a pak zbytek, tak pokud jedna z nich nehraje, tak si z toho její tým může dělat jen srandu.:-)
Reagovat
com
tym Kvitove hadr :D
Reagovat
blixa
A tak buďme spravedliví. Mají zatím dva velký záseky, Jekatěrina je (zatím) z formy a Petra nemůže hrát. V černém týmu je to lehké zranění Mušky a trochu slabší forma Markéty.
Reagovat
tommr
na začátku druhýho setu to na chvilku vypadalo, že by Alexandrova mohla kousat, ale pak Karolína zabrala a soupeřku doslova smetla. Škoda, že se ted nemůžou hrát ostrý turnaje, protože Karolína vypadá opravdu v dobrý formě ...
Reagovat
Nenela
To byla teda ostuda od Alexandrove.
Reagovat
tommr
Karolína zatím soupeřku válcuje ...
Reagovat
Nenela
Pulku bodu ji Alexandrova odevzdava chybami. Doufala jsem, ze by mohla mit sanci, kdyz se vcera uz trochu rozehrala, aby se stavy obou tymu trochu srovnaly, ale je uplne bez sance, bez stavy, bez nalady (ale to uz jen tipuju, kazdopadne tak vypada).
Reagovat
tommr
Karolína ale na začátku druhýho setu trochu polevila ...
Reagovat
blixa
To je standard ... ;-)
Reagovat
Nenela
To byla jen chvilkova slabost...
Reagovat
czechfant
Bude se hrát debl určitě i za rozhodnutého stavu?
Reagovat
EllNino
Jasně, peníze jdou na charitu, bude se hrát vše ... a myslim, že se pocitaji vsechny zapasy do celkoveho skore tech 4 turnajů
Reagovat
czechfant
Super. Díky :)
Reagovat
tommr
možná se ale trochu změní nominace. Nějak se mi nezdá, že by za rozhodnutýho stavu třeba Krejčíková hrála dva zápasy těsně za sebou ...
Reagovat
Fandina
A proč ne? Singla ještě nehrála a možná, že Katka má nějaké problémy, když si včera volala ošetření. Petra nehraje a jinak všechny už hrály.
Reagovat
tommr
no pokud je Katka zraněná tak je to ovšem jiná. To by pak růžovýmu týmu nedávalo žádnou jinou možnost než na debla postavit obě Báry ...
Reagovat
Fandina
Teď jsem slyšela na O2 TV Tenis, že během třech hracích zápasových dní nelze postavit víc než jednou stejnou deblovou dvojici.
Reagovat
tommr
no já původně myslel, že by mohla hrát Bára Strýcová s Katkou Siniakovou a ty spolu na tomto turnaji ještě nehrály. Pokud je ale Katka zraněná tak to holt možný nebude ...
Reagovat
Fandina
Aha.
Reagovat
Nenela
SE mi zda, ze Alexandrova za dobu karanteny pribrala a pohyb neni, co byval.
Reagovat
blixa
Já bych neřekl že ztloustla, spíš víc posilka a méně běhání.
Reagovat
fretek
Nepodařená podání Lindy (zejména do sítě) pramení z trochu nízkého nadhozu.
Reagovat
Fandina
Lindu jsem dneska viděla prvně. A doufám, že jí to vydrží a bude hrát dál tak, jako dneska. A Tyndě se koukám hodně daří, když jí Kája radí.
Reagovat
tommr
favoritka sice vyhrála, ale zápas byl naprosto vyrovnanej a Linda měla dokonce víc brejkbolů. Linda je na svůj věk herně i fyzicky dost vyspělá ...
Reagovat
blixa
Týna celkem zkušeně, Krisboy zase odejede s prázdnou :-D
Reagovat
Krisboy
Vážně si myslíš, že jsem to vsadil? :DDD
Chtěl to zkusit jenom pro srandu za pětku, ale nedal jsem ani to.

Jsem mazanější, než si myslíš :)
Reagovat
blixa
Takže odejdeš s prázdnou, nemýlím se, ne ? :-D Mě bylo jasný že si nevsadíš :-D
Reagovat
Krisboy
Ano, zůstávám (zatím) chudákem. Ale ještě není všem dnům konec, však já ten tipáč jednou zruinuju.

A pak si vás koupím. Všecky!
Reagovat
blixa
Ale jo, kup. Ale jsem drahej !!! :-D
Reagovat
czechfant
Tenisově mi přišla Linda lepší. Zajímalo by mě jak se můžu už u fyzicky vyspělé (nebo mi aspon tak prijde) ale stále mladé hráčky zlepšit servis. To druhý podání mi přijde hodně špatný, ale zas jí je jen 15. To je hodně hustý. Slyšel jsem, že ta Brenda je prý ještě větší talent
Reagovat
blixa
Nevím jestli talent, ale Brenda má úplně jinou hlavu. Je to rozená šampionka.
Reagovat
travar
Linda má výborný první servis, nevím na co si stěžuješ. Ani druhý servis nemá špatný. Servis patří mezi její přednosti.

Obě jsou mentálně velice silné a bojovné. Brenda hraje solidnější tenis. Nehraje tak agresivně jako Linda, dělá minimum chyb, skvěle se hýbe a všechno vrátí zpátky. Umí ale hrát i nátlakově a rychle. Není to vyložená obranářka ani střelkyně.
Reagovat
czechfant
Tak nestezuju si, spis mě to zajima. Prvni ji dnes chodil celkem málo, ale to se stane. Druhy ji vcera i dnes holky casto zabily
Reagovat
travar
Servis se ještě bude u ní zlepšovat. Určitě má ještě na čem pracovat, to máš pravdu :)
Reagovat
czechfant
janý. Ok díky za rozbor :)
Reagovat
travar
Ještě dodám, Linda měla lepší servis než Brenda v jejím věku :)
Reagovat
EllNino
Zatim nejlepší zápas tohoto klání :) Linda je neskutecna, docela bych chtěl vidět konfrontaci s Gauff :)

Tyna tu neztratila set, hraje dobrý tenis ... antuka je opravdu její nejsilnější povrch :)) kdo by to řekl
Reagovat
tommr
nejlepší byl zápas Karolíny Plíškový s Bárou Strýcovou ...
Reagovat
misa
Čím víc těžkých zápasů, tím líp.
Reagovat
lvicek
Koukam na to jen po ocku, ale Linda hrala moc pekne a libilo se mi, jak se do toho v poslednim gamu oprela a bylo to fakt o fous, ze nebreakla. Skoda, mohly jeste chvili hrat a darovat vic na charitu, Tyna nebyla vubec solidarni ;).
Reagovat
dadaft
musím říct, že se mi zápas hodně líbí...

taky jsem rád viděl Bartůňkovou včera.

konečně se něco děje :))
Reagovat
EllNino
Tyny bekhendy po lajně jsou dneska jak od Jeleny Jankovic :))
Reagovat
Nenela
Jj, zapas je moc pekny, jsem napnuta jako u grandslamu :-)
Reagovat
jirkaS
vidím chválu, až dorazím z práce,
koupím "O2TVtenis na den" a zkounu to
Reagovat
milik254
Servis (a zkušenosti) Kristýny je asi jediná věc, která jí dneska dává šanci vyhrát, 15letá Linda je pro ni více než rovnocennou soupeřkou
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
Alien
Hezké tenisové odpoledne. Přemýšlel jsem o té vytetované 9 na krku Týndy. Prosím vás, nenosí náhodou ve Spartě toto číslo její současný přítel Hancock?
Reagovat
jirkaS
1.co máte všichni s tou devítkou, je to JING-JANG
2.žádnej Hancock, ale Hancko
3.vše lze vyhledat na netu!
Reagovat
blixa
Tak to víš, mimozemšťanům to chvíli trvá, než se zorientují ... ;-)
Reagovat
EllNino
Aliena neber vážně, po celou dobu jeho působnosti si robi z lidi poměrně inteligentni humor a většina mu na to bohužel skáče
Reagovat
jirkaS
mně už je dlouho podezřelej ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist