První podnik Masters 1000 na antuce odstartoval. Nasazení postupují

12. 4. 2009, 21:42
Aktuality 2
ATP MONTE CARLO - V jedné z částí Monaka v Monte Carlu dnes čtyřmi zápasy odstartoval první antukový podnik série Masters 1000. Na kurtech se představili také nasazení tenisté Robredo a Wawrinka, kteří bez problémů postoupili do 2. kola.
Tommy Robredo

Tommy Robredo letos vyhrál už dva antukové turnaje v Jižní Americe. Po neúspěších na kláních Masters ve Spojených státech se o lepší výsledky pokusí v Monte Carlu, kde hrál dosud jen jednou ve čtvrtfinále. Letošní ročník zahájil suverénně, když Němce Schüttlera porazil hladce 6-1 6-4. V dalším duelu se turnajová jedenáctka utká s Chardym nebo Monakem.

Nezaváhal ani třináctý nasazený Švýcar Stanislas Wawrinka, který ztratil pouhých pět gamů se Srbem Troickým a v Monte Carlu si tak připsal vůbec první výhru.

Ještě snadněji zvládl úvodní kolo Philipp Kohlschreiber. Německý tenista v zahajovacím zápase smetl Lotyše Gulbise a o postup do třetího kola bude usilovat proti nasazenému Verdaskovi.

Na turnaji startují také finalisté posledních tří ročníků Nadal s Federerem, kteří mají v prvním kole volný los. Podnik je dotován částkou 2.750.000 eur.

- ATP MASTERS 1000 MONTE CARLO (Monaco, antuka, 2.750.000 eur) -
nedělní výsledky (12. 04. 2009)

Dvouhra - 1. kolo:
Robredo (11-Šp.) - Schüttler (Něm.) 6-1 6-4
Wawrinka (13-Švýc.) - Troicki (Srb.) 6-2 6-3
Kohlschreiber (Něm.) - Gulbis (Lot.) 6-1 6-3
Bolelli (It.) - Söderling (Švéd.) 6-4 1-6 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dneska mě Gulbis zklamal... Věřil jsem mu, že může překvapit a ono nic
Reagovat
a.magerova
:-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist