Radwaňská: Mým cílem je vyhrát grandslam

12. 12. 2014, 07:49
Aktuality 52
Martina Navrátilová má pomoci Agnieszce Radwaňské k premiérovému triumfu na grandslamovém turnaji. Polská tenistka chce těžit především ze zkušeností 59násobné grandslamové šampionky, která je jejím tenisovým idolem.
Agnieszka Radwaňská

"Jsem neskutečně potěšená z dohody, že Martina bude v příští sezoně pomáhat mě a mému týmu," informovala Agnieszka Radwaňská v noci z pondělí na úterý o rozšíření svého trenérského týmu o superkouče Martinu Navrátilovou.

"Ona je mým tenisovým idolem a pro mě je ctí s ní spolupracovat. Její úspěchy mluví samy za sebe a já doufám, že dokážu vytěžit z jejích zkušeností," těší se Radwaňská na spolupráci s majitelkou 59 grandslamových trofejí, z toho 18 vybojovaných ve dvouhře, která strávila celkem 332 týdnů v čele světového žebříčku.

Od angažování osmapadesátileté Navrátilové si pětadvacetiletá Polka slibuje zisk premiérového grandslamového titulu. Nejblíže k němu měla před dvěma lety ve Wimbledonu, kdy ve finále prohrála ve třech setech se Serenou Williamsovou.

"Mým cílem je vyhrát grandslam, takže mít na své straně někoho se zkušenostmi Martiny je velmi výhodné a dodá mi to velkou podporu," dodala současná světová šestka, jež byla ve světovém žebříčku už i na druhém místě.

Hlavním trenérem Radwaňské zůstává i nadále Tomasz Wiktorowski.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

52
Přidat komentář
Roger_Federer
sport.idnes.cz/od-prumeru-oddeluje-hvezdy-hlava-vi-sportovni-psycholog-pev-/sporty.aspx?c=A111112_1684313_sporty_ten
Reagovat
Frick
http://www.protenis.cz/fotogalerie/image.php?pixid=4464

Z v pohlednosti má ta Monika slušný náskok. Možná se v tý době dalo doufat, že z týhle bude hráčka světový extratřídy, ale už v nic jinýho :-D
Reagovat
Frick
Kdyby ho vyhrála. To už spíš možná Kerolanj. Ta by mohla v Melbourne. Nebo na USO, pokud by Serena byla mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
všimnul sis, že máme juniorku v semifinále Orange Bowlu? Sic je to hrozně nesympatická pipka, ta Kilnarová, ale i tak by tě to mohlo zajímat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesympatická pipka? Ty jí znáš osobně?
Reagovat
smazaný uživatel
ne
Reagovat
smazaný uživatel
Kámoš s ní chodil do třídy, a říkal že je fajn, a že se s ní dá i fajn pokecat :-) Ale tak nevím,no..
Reagovat
smazaný uživatel
tak s každým se dá pokecat, pokud ten dotyčný není němý že? :-)

Každopádně pokud se VĚTŠINĚ (někomu proč ne) líbí sebe-prezentace této nedávno 14 leté dívky, tak to jde s tímto světem do p*dele.
Reagovat
smazaný uživatel
Každá se holt nebude chovat podle tvých představ.. o Tom to není... A samzřejmě.. Pokecat se dá s každým, ale né s každýmm kvalitně. A co já pochopil, to s ní jde.. Příjde mi smutný, odsuzovat podle fotek..
Reagovat
smazaný uživatel
mně přijdou smutný ty fotky.
Reagovat
smazaný uživatel
To klidně může. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nicméně, podívat se na nějaké její fotky, a říct ji, že je namyšlená, mi příjde hodně přehnaný.. Holka prostě ještě neví, co a jak.. Vždyť je to puberŤačka, a třeba naše budoucnost.. Jsem jedině rád, že se začíná prosazovat :)
Reagovat
EllNino
taková je realita hele, dnes je toho plný facebook :)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak jak říkáš "podle mých představ". To je dost silné tvrzení. Skoro to vyznívá, že mám určitou představu o jakémsi ideálu a přes to nejede vlak..

nevím, jestli je namyšlená, ale příliš dává na odiv svoji skořápku.. a pozor, pak už nic. Rádoby sexy pózičky, prázdno. Nic z ní nevyzařuje. Jenom lacinost. Třeba Frick sem nedávno dával Simonu Heinovou, to je úplně jiný kafe, to je příjemná holka. Z mého pohledu, teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ale soudit pokud jí osobně neznám? Ne.. To není můj styl.
Reagovat
VlS
A nenapadlo tě, že k fotce je mimo modelu třeba i fotograf? Že se tam vlastně třeba tou skořápkou naparuje její rodič nebo sourozenec, nebo spolužák? Vždyť je to ještě dítě, nesuď jí jako dospělou. Jinak takovejch fotek jsou opravdu na internetu tuny a jejich vypovídaci. schopnost limituje k nule.
Portrétistů schopnejch zprostředkovat osobnost, těch je jen pár.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ji nebudu "soudit" jako dospělou a řeknu, že je to prostě nepříjemné děcko.
Sou děcka který mi přijdou naprosto v pohodě..

Jinak tohle všechno mě napadat může, ale můj osobní pocit z ní to nezmění, bohužel.

Ještě k tomu osobně znám neznám.. Petru taky osobně neznám, ale když o ní řeknu, že je to v cajku baba, tak mi tady nikdo nic neřekne, kromě gabiny a toho porno-nicku, myslím tím ve smyslu.. hele blbče, nebuď blbec, dyť ju neznáš, tak co jí vůbec fandíš.

Je správné fandit někomu, koho neznám? Myslím si, že jo, pokud cítím, že dělá dobrou věc. Vnitřně však nesouhlasím, že je dobré fandit sportovci, aby vyhrál nějaký turnaj. Co je mi po tom? A stejně to dělám.
Je správné soudit člověka, kterého neznám? Není. Je správné soudit člověka kterého znám? Není. A stejně to dělám. Děláme to všichni.
Reagovat
VlS
Tvůj boj, já si na ni budu případně dělat názor, až jí uvidím párkrát hrát, jinak jsou to fotky teenky, jakejch je web plnej a nemusím mít názor na každýho, kdo má někde pár fotek.
Reagovat
smazaný uživatel
Na mě podle fotek taky moc sympaticky nepůsobí. Ale ok, nebudu člověka soudit podle fotek na instagramu.

http://instagram.com/monicakilnarova
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak je fajn, že má zálibu v selfie, další idol pro .. náctileté a ... ceté :D Monty už ji viděl? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
blbnu, ..tileté, ne ceté, jsem se uklepla, takový věk neznám :D
Reagovat
VlS
Docela hezká holcina
Reagovat
smazaný uživatel
mě sympatická přijde :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://instagram.com/p/v5CAOro-An/?modal=true

tady je vůbec sympatická :D
Reagovat
VlS
:-D - pán je dolňák :-)), no proč ne, pěkně tvarovaná je, sympatie nebo nesympatie v mým chápání mají sídlo tak o 3/4 m výš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Věř nebo ne, ale i v mém, nicméně když hodnotíš fotku a ne osobu, pak by se tohle asi mohlo líbit. Je ale fakt, že už pohledem a obecně celkově tím portfoliem fotek působí lehce samolibě.
Reagovat
VlS
Já si na ní začnu dělat názor , až jestli začne hrát na WTA turnajích, a to podle vystupování a chování na kurtu. Z fotek ( kde opravdu jsem přesvědčený, že fotka umožní spíš názor o fotografovi, než o fotografovaném - čest budiž vzdána výjimkám) si názor na sympatie ( antipatie) nedělám.
Reagovat
Frick
A čemu se sakra divíte, že je krásná. Dyť je to Češka. :o)

Nicméně teda na některejch fotkách bych jí snad i tipoval tak 20 roků. Řekl bych, že (obecně) je toto potencionálně riziko pro nějakýho floutka 17-19 roků, co by jí třeba dostal do pelechu a pak by zjistil, že ještě nemá občanku.
Reagovat
Frick
Každopádně je to pro mne trochu sranda, když si uvědomim, že tahle holka je o (skoro) 10 let mladší než třeba Petra nebo Gábi, který pořád pokládáme taky za mladý holky.
Reagovat
Michaelus
Ta je z Ostravy, že? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vím přesně kde bydlí :D Je to kousek od koupaliště , kde se chodím v lete vzdycky očvachtat.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem nesmirne zvedava. Neverim, ze svoji misi Martina bere jinak, nez dalsi "Kilimandzaro" v zivote. Je to zabejcenej plasan s velkym rozptylem, charita, politika, knizky, malovani, foceni, kone, lyze, cesty, komenty, ksefty, exhibice, veterani... a Aga. Hodne stesti, holky! :-)
Reagovat
VlS
Tak teď Modrý pírko nevím, jestli jsi z tý renesancní šíře zájmů nadšená, nebo jestli tam je i trošku otazník. Kdyby byla Martina chlap, tak bych řekl :" jo, je to bejk", to u holky nejde, holt další genderová křivda, no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
otaznik se pripousti, zabery maji totiz ruznou delku, hloubku i interval. ;-) Jinak mne to taky imponuje, ale byla bych z ni normalne vybrnkana. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Nole dal k Vánocům všem hráčům výhru nad ním.. krásné gesto.. :)
Reagovat
EllNino
jojo :) ale dneska to byl pěknej mač s Tomem :)
Reagovat
Nola
urcite im ju nedaroval, som si tym takmer ista, ako je nam vseobecne zname, on nie je v poslednej dobe schopny ukoncit zapas napriek vedeniu o brejk, dnes, vcera, v dueli s Fedexom... naviac tie pravidla viac svedcali jeho superom, N ak by tieto pravidla zaviedli na tour Nole by mal problem sa udrzat v prvej desiatke.....
Reagovat
EllNino
naštěstí se to snad udrží pouze na exhibišní linii, protože je to docela cirkus a chaos :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jeden zápas a hrozná patlanina.. :))
Reagovat
Nola
Reagovat
Mayo
Snáď ho vyhrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetci Kvitofili kde ste???? Musíme tu prebrat kvitovu. Zdanlivo tento clanok nema suvis s Kvitovou ale to predsa nevadi.... Musíme tu poctivo zvazit sance Kvitovej na GS ked aj Radwa chce nejaky vyhrat. Co myslite Kvitofilovia co na to Kvitova???????????
Reagovat
misa
Že máš jít do p*dele.
Reagovat
slacker
U nas je kazda krava stastna
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
aaaaaaaaaa kvitofili sa schadzaju : _ (((
Reagovat
blixa
Zalez krávo
Reagovat
misa
aaaaaaaaaaa Už budeš?
Reagovat
smazaný uživatel
uz som ........
Reagovat
VlS
http://ekonomika.idnes.cz/ceska-reklama-na-restauraci-pobourila-slovaky-f44-/ekonomika.aspx?c=A141211_173201_ekonomika_nio
Reagovat
slacker
Supis
Reagovat
EllNino
zalez doprdele ke Gábině :D ...chápu, že tolik místo pro dvě krávy tam není, ale určitě se tem vejdete :DD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist