Radwaňská opět nadělovala kanára, sestry Williamsovy musely své zápasy otáčet

24. 1. 2015, 04:22
Aktuality 104
AUSTRALIAN OPEN ženy - Agnieszka Radwaňská nadělila i své třetí soupeřce na Australian Open kanára. Po výhře nad Američankou Lepchenkovou se může chystat na souboj s Venus Williamsovou, jež měla namále proti Giorgiové. Otáčet vývoj zápasu musela i světová jednička Serena Williamsová.
Agnieszka Radwaňská

Agnieszka Radwaňská proplouvá letošním Australian Open stále bez ztráty setu. Kanára soupeřce nadělila i ve třetím kole, když Američanku Varvaru Lepchenkovou zdolala 6-0 7-5 a oplatila jí dvě porážky z loňska.

Levou rukou hrající Lepchenková byla při pohybu limitována zraněním, přesto se ve druhém setu vrátila do hry. Smazala ztrátu 2-5, odvrátila mečbol a vyrovnala na 5-5. Na obrat ale proti světové šestce neměla.

"Asi jsem v závěru trochu ztratila koncentraci. Ona měla nějaké zdravotní potíže a já si myslela, že už to půjde samo. Jsem ráda, že jsem zápas ukončila ve dvou setech," řekla Radwaňská.



V osmifinále se svěřenkyně Martiny Navrátilové utká s Venus Williamsovou. Čtyřiatřicetiletá Američanka letos zůstává neporažená. Už devátou výhru si připsala proti Italce Camile Giorgiové, kterou zdolala po dvou a půl hodinách boje 4-6 7-6 6-1 i přesto, že soupeřka ve druhém setu vedla 5-3 a podávala na postup.

"Tahle stará kočka má ještě stále pár es v rukávu," oddychla si Venus po těžkém utkání. "Ona (Giorgiová) neudělala nic špatně. Hrála tak agresivně, jako jsem ji ještě nikdy předtím hrát neviděla. Ale naštěstí jsem během druhého setu pochopila, jak na ni," komentovala sedminásobná grandslamová vítězka, jež se do osmifinále grandslamu dostala poprvé od roku 2011.

"Cítím se fantasticky. Obzvlášť, když v životě čelíte různým nástrahám a nemáte to pod kontrolou. Je to úžasné, že tady teď stojím. Chci jít ještě dál," dodala bývalá světová jednička, jež bojovala s autoimunitním onemoceněním (Sjögrenovým syndromem), kvůli kterému musela výrazně upravit jídelníček.



Williamsová vede v oficiální vzájemné bilanci (bez IPTL) se svou příští soupeřkou, o devět let mladší Radwaňskou, 5-4, Polka vyhrála tři poslední souboje, nicméně v době, kdy se soupeřka vracela po dlouhodobé nemoci.

"Hrát pro ní je vždy velká výzva. Myslím, že pořád dokáže hrát skvělý tenis, i když je už trochu starší. Pokud je fit, hraje stále na vysoké úrovni. Bude to další dobrý zápas," řekla pětadvacetiletá Radwaňská.

"V posledních duelech proti mě hrála opravdu velmi dobrý tenis," vzpomíná Venus, jež si ale přála souboj se svou krajankou. "Doufala jsem, že v osmifinále svedeme americký souboj, ale bohužel to nevyšlo," dodala.

Otáčet vývoj zápasu dnes musela i Serena Williamsová. První set světová jednička ztratila ve třetím kole s dvacetiletou Ukrajinkou Jelinou Svitolinovou, kterou porazila 4-6 6-2 6-0. Nakonec tak podobně jako Radwaňská i své třetí soupeřce připravila kanára.

V osmifinále se utká se Španělkou Muguruzaovou, kterou sice před dvěma lety v Melbourne smetla, ale loni s ní prohrála hladce ve dvou setech na antukovém Roland Garros. Jednadvacetiletá Španělka dnes zdolala ve třech setech Švýcarku Timeu Bacsinszkou.

Slovenka Dominika Cibulková poprvé po devíti měsících - od finále v Kuala Lumpur loni v dubnu - vyhrála tři zápasy po sobě. Na Australian Open dnes loňská finalistka zdolala 7-5 6-3 Francouzku Alizé Cornetovou a postoupila do osmifinále.

V něm se utká s dvojnásobnou šampionkou Viktorií Azarenkovou, jež dnes vyřadila Barboru Záhlavovou-Strýcovou. Běloruska vede ve vzájemné bilanci 7-2, Cibulková si obě výhry připsala na antuce.

- AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 40.000.000 austr. dolarů)
sobotní výsledky žen (24. 01. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Keysová (USA) - Kvitová (4-ČR) 6-4 7-5
Azarenková (Běl.) - Záhlavová-Strýcová (25-ČR) 6-4 6-4
S. Williamsová (1-USA) - Svitolinová (26-Ukr.) 4-6 6-2 6-0
A. Radwaňská (6-Pol.) - Lepchenková (30-USA) 6-0 7-5
Cibulková (11-SR) - Cornetová (19-Fr.) 7-5 6-2
V. Williamsová (18-USA) - Giorgiová (It.) 4-6 7-6(3) 6-1
Muguruzaová (24-Šp.) - Bacsinszká (Švýc.) 6-3 4-6 6-1
Brengleová - Vandewegheová (obě USA) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

104
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jedna z vás musí AO vyhrát! :) Držím palce
Reagovat
smazaný uživatel
Když se tak dívám na záznamy Venus Camila, tak to musela být neskutečná řezba!
Reagovat
dadaft
jinak Coco bez prvního servisu naprosto vyhořela koukám,,,,,,,,,,,,,,,,,

mno, celkově přes vypadnutí spousty dobrých hráček hned v úvodu turnaje nabídne 4K několik hodně zajímavých duelů,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
Coco byla bez zájmu, flinkala to, děs na 3. kolo GS ...
Reagovat
tommr
já to čekal, že jí Brengleová úplně znechutí hru. Pokud na ní narazí Petra tak si bude muset dát velkej pozor aby nedopadla stejně ... :)
Reagovat
kada.tom
A teda jsem rád, že to holky Williamsových zvládly - obě pěkně otáčely, stále jsou velmi silné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď ale budou mít obě co dělat.
Reagovat
Kozoroh
V prvním setu Djoker lepším hráčem, měl BB, ale Verdaskovi se je vždy podařilo odvrátit. Set vyvrcholil v TB, který Novak získal a zaslouženě vyhrává.
Reagovat
dadaft
Venus W. - Giorgi 46 76 61
--------- naprosto famózní zápas.
Camila pálila dva sety razantně, nízko nad sítí, střely s plochou dráhou letu.
a ač hrála Venus dobře, set a půl byla o krok pozadu.
v půlce druhého setu se hrál fantastický tenis plný dech-beroucích, razantních výměn, bylo hodně shod, tvrdá přetahovačka o každý fiftýn, minimum chyb,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Venus v dramatických gemech dokázala nejdřív smazat manko z úvodu setu, ale hned následně zase o servis přišla,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ke konci setu vypukla lehká nervozita na obou stranách, která u Camily vyvrcholila při podávání na vítězství, kdy dělala všechno jako předtím, jen to lítalo všude možně, jen ne do kurtu.
Venušin re-break ji ale ještě nezlomil, dokázala to přes potíže dotáhnout do tajbrejku.
v něm Venus ukázala, že to co má za sebou není prázdný vzduch, tajbrejk si vzala jako šampionka.
,,,,,,,,,,,,,,,,,, no a pak už to šlo s Camile z kopce.
ve třetím setu sice napoprvé nedovolila jít Venus do double-breaku, ale její hra se už hroutila, najednou přibylo pásek a těsných autů, kdežto Venus už si prostě uhrávala svoje jako mazačka.
:::::::::::::::::::::: přes statisticky neohromující poměr W/UE fakt parádní zápas, dva úžasné sety plné razance v rychle se zaplnivší Margaret Court aréně, skvělá atmosféra a i když úplný závěr zápasu nenesl hlavně ze strany Giorgi tu nejvyšší kvalitu, po zápase diváci tleskali ve stoje s rukama nad hlavou.
Reagovat
dadaft
Serena W. - Svitolina 46 62 60
zápas, kde naopak statistický poměr W/UE 72/49 celkem plně dokresluje jak se hrálo.
Elina do toho vlítla mnohem líp, než jsem doufal - z forhendu byla téměř apokalyptická, jedním dvěma vždy donutila Serenu k lehkému nedůrazu a jakýkoliv náznak kratšího kopce trestala skutečně nemilosrdně.
forhend, o kterém se třeba Báře nebo Caroline jenom zdá...........
i když Elina první set dopodávala bravurně, přece jen se ukázalo, co se samozřejmě čekalo -- na servisu a returnu se se Serenou nemůže zatím měřit.
bohužel Elině celý zápas moc nefungoval bekhend, v tomto punktu zůstala dost za tím, co z něj umí.
suma sumárum ------ dopadlo to, jak se čekalo (např. pepin), nicméně první set byl pro mě lahůdkový, po předchozím zápase s Gibbs jsem se trochu bál, že Elina dostane nařezáno, ale ze začátku byla fakt dobrá a dávala Sereně kapky ve velkém stylu.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky za kratkej report. Nevidel jsi i Agu? Jinak to ze Elina hrala tak dobre uz neni jen nahoda. Hodne si posledni pul rok veri a jde si drsne za svym. Pro me zacina byt uz velkou srdcovkou a moc se tesim na jeji budoucnost. Forhend ji slape vetsinou moc dobre, tam je hodne silna. Videl jsem jen kratke Highlighty a tam se mi dost libila a prislo mi, ze Serena ani v tom prvnim setu nehrala vubec spatne...
Reagovat
dadaft
ahoj, Agu bohužel fakt jen pár míčků, Lepčenková byla dost marná a přenos kolidoval s Venus a pak nebyl čas, možná skouknu jestli bude nějaký záznam před nočními zápasy, teď ale házená. ))

nicméně agu čeká bezpochyby ve 4K zkouška ohněm.
Reagovat
dadaft
Azarenka - Barča 64 64
viděl jsem jen závěr druhého setu, pár poměrně bizardních chyb, jistá naděje na zisk druhého setu byla ale tak nějak se to nepovedlo no,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
VlS
Lituje, že jsem to prospal, obě patří k mým oblíbeným hráčkám.
Reagovat
blixa
Garbine mi zatím dělá radost ;-)
https://www.facebook.com/GarbiMuguruza/photos/a.192452504236394.1073741831.182881405193504/452196454928663/?type=1&theater

Ale ty druhý sety, to je snad nemoc :D
Reagovat
blixa
Baruško, Baruško, tak jsem to prochrápal, nu což. Zdá se, že to bylo podle očekávání, slušné ale Vika to nakonec celkem v klidu uhaluzila. Tak už nám zbývá je panovnice, snad sobě bude věděti rady ;-)
Reagovat
FulnekUltras
tak tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že to Novak nebude moc protahovat, už jsem docela nervózní. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem nervozní už do dvou ráno :D asi dvě hodiny jsem koukala na zápasy Keysové, protože mám o Petru velký strach
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Medison viděla naživo. Lehký to rozhodně nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
nebude já doufám že se na tom velkém kurtu trochu rozklepe a bude nervozní. Keysové je teprve 19 let. Bude to velmi těžké ale já věřím že si to Petra pohlídá
Reagovat
smazaný uživatel
divat se nebudu, ale naopak zas doufam, ze se Nando treba jeste rozvzpomene.. :-)
Reagovat
Kozoroh
Co se ti nelíbí na Djokerovi? :-) V Doha jsi fandila Ivovi, tady Fernandovi.
Reagovat
smazaný uživatel
je mi fyzicky neprijemny a nedokazu to rozumove potlacit, nejsem vsak tak prizemni, abych nedokazala uznat jeho kvality... pinkacske, samozrejme.. :-))
Reagovat
mahycek
Jaký je stream na Nishikoriho? Dávají Isnera a na dvojce Eurosportu skoky na lyžich. Dík.
Reagovat
George_Renel
Tento Privat Stream z Lemon sportu jede super: http://www.sportingvideo.tv/20150118/vv54bc132daa6e43.57790873-985911.html
Reagovat
mahycek
A ten je placenej?
Reagovat
George_Renel
Ne, ne, najdeš ho tady¨: http://www.fromhot.com/
Reagovat
EllNino
Btw. Maky Vondroušová prohrála v 1. kole juniorky, stejně jako bárbína Kilnarová ...nutno říct, že Tjandramulia byla pro Markétu nebezpečná pro 1. kolo, je to domácí hráčka a navít tu hrála i kvaldu seniorů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála výborně,bojovala jak lev a ani u toho nemusela hekat...smekám před ní.Je hrozná škoda té neuvěřitelné chyby v tom posledním game..kdoví jak by to dopadlo.Je to škoda i proto že měla publikum na své straně.
Reagovat
fretek
Nakonec celkem důstojný výsledek; lepší než s Vik docílila Wozniak
Reagovat
smazaný uživatel
Bára hrála slušně jenže na jedné straně krásný údery , ale mnoho zbytečných chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda no, tak Petro je to na tobě!!!!!
Reagovat
VlS
Barunko, to je škody, to bylo na hot shot dne, to snad skoro nešlo netrefit.
Reagovat
EllNino
ten volej ...
Reagovat
sprchon
To podání!!! Prostě si ho nemohla udržet...
Ale jinak pěknej zápas, Bára se nemá za co stydět.
Reagovat
George_Renel
takhle slabou Azarenkovou neporazit, to bude dlouho mrzet.
Reagovat
smazaný uživatel
Super, je to tam !
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu ten uder..
Reagovat
smazaný uživatel
fatalni chyba.. :-(
Reagovat
EllNino
Yes :) tak Bára by to mohla ještě trochu zdramatizovat
Reagovat
smazaný uživatel
Bara zase zacina kousat, ale na tom podani obe tedkon jsou dost nervozni.
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, Barča hezky pak bojovala.
Reagovat
EllNino
to byl volej! :) tak zabojuj !
Reagovat
historik
nehraje na síti sakriš!
Reagovat
EllNino
ono to proti Vice moc nejde ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak si Barča odfrkla :D
Reagovat
smazaný uživatel
kde to sleduješ? Já na Betce a i tady se mi teda seká stream to je hrozný.
Reagovat
EllNino
drakula normálně :D
Reagovat
George_Renel
to nemůže dobře dopadnout. Nehraje to co je jí vlastní, respektive ji k tomu Azarenková, stejně tak jako třeba Petra, nepustí.
Reagovat
EllNino
přesně tak :/ :)
Reagovat
historik
jakoby tam dneska ani nechtěla být, naštvaná, nesoustředěná, nesnaží se hrát svoji hru
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda toho setu,klidně ho mohla vyhrát..musí bojovat,na tu uhekanou bělorusku určitě má!!!
Reagovat
historik
je hlavně velká škoda, že když otočila na 4:3, tak pak víc nepřitlačila. Hlavně odevzdávka svého podání na 5:4 a o servis azarenkové začala bojovat až za stavu 40:15
Reagovat
smazaný uživatel
prilis nacechrane, prilis pomalu, prilis svazana nervozitou, skoda, ale POJD! :-)
Reagovat
EllNino
měla by chodit k sti sakriš :) ne si s ní pinkat
Reagovat
smazaný uživatel
Barča je nervní? Teď jsem se začala koukat. Ta žlutá kombinace Viky je hezká.
Reagovat
EllNino
jojo :) spíš taková dneska divná prostě, bez energie jakoby ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, škoda. Vika je protivná na podavače, Barča řve, to je zápas :D Barča nemá šanci hrát svoji hru, když ji Vika tlačí na BL. škoda.
Reagovat
EllNino
nechodí skoro vubec k siti ...alr teď krásně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Vika jí nedává moc prostoru a sama si chodí pro winnery, je vidět, jak je v laufu a Barča má smůlu. Mluvím o 2. setu, 1. jsem neviděia.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Viko :-) Tak ještě jeden ;-)
Reagovat
EllNino
shut up :DD
Reagovat
babolat.cz
jestli fandíš ty beloruské siréně jen kvůli tomu, že jsi na ni vsadil, tak nepruď a fandi si doma. Jinak nechápu proč na českém foru fandíš cizincům.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za 1. jsem na nikoho nevadil a za 2. si budu fandit komu chci a kde chci.
Reagovat
smazaný uživatel
kašli na něj,je to blázen...
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale tohle prostě nechápu, že se pořád řeší, kdo komu fandí. Já taky fandím proti některým našim hráčkám, protože mám oblíbené jednotlivé hráčky bez ohledu na národnost. Třeba Katku Siniakovou nebo Terku Smitkovou nesleduju a kdyby hrály s mou oblíbenou hráčkou, třeba Simonou nebo tak, tak budu fandit Simoně. Máme 21. století a svobodu vyjadřování, vyznání a fandění.
Reagovat
babolat.cz
nemusíš se ohánět 21.stol., svoboda vyjadřování je tady již mnohem déle a nemá s fanděním nic společného. jde o to, že kdybych tady začal fandit proti kvitce nebo berdovi (což samozřejmě nebudu), tak se zblázníte.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to povídáš? Já teda určitě ne, protože je mi to jedno, navíc ty tu máš někdy takový rýpavý komenty, že je to děs. A že někdo Petře nefandí nebo Tomášovi vím, mně vadí jen blbý kecy a sprosté napadání hráčů, to je všechno.
Reagovat
babolat.cz
cíťo
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry,to se na mě nezlob ale to je strašný co tady píšeš...jak můžeš fandit proti Čechům???Nikdy,mám spoustu oblíbených hráčů ze zahraničí ale NIKDY bych jim proti čechům nefandil.To je ůplně to stejný jak kdybys v Naganu fandila Kanadě protože máš ráda Gretzkyho....
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis je individuální sport, který nejde srovnávat s hokejem...
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím,jak kolektiv tak jednotlivec reprezentuje Českou republiku!!!Ale dobrá,dám ti jinej příklad,představ si že budeš fandit Irene Wustove proti Martině Sáblíkové protože je Irene tvoje oblíbenkyně...ne,tohle opravdu není normální...na jednu stranu mají někteří strašný starosti kde mají někteří naši sportovci kteří nás skvělě reprezentují trvalé bydliště a druhou stranu jim ani nefandí..tady je něco špatně.......
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si každý fandí komu chce, ne? Já taky všem Čechům nefandím...
Reagovat
Fandina
Souhlasím, ať si každý fandí komu chce, ale ať se nediví, když se tomu někdo diví.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře,takže za chvilku budem držet palce Keysové!!!A nedivte se tomu)))))))))beztak ta Kvitová bydlí v Monaku...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty fakt nic nechápeš. Petře fandím a fandit vždy budu.
Reagovat
VlS
Sice jsem z tvého pohledu bezproblémový a fandím Čechům, ale nemyslím, že na turnajích hráči reprezentují někoho jiného, než sebe. O reprezentaci bych mluvil ve Fed Cupu nebo Davis Cupu.
Tam je někdo za Česko nominuje a tak dál. Na turnaje je nikdo nenominuje.
Reagovat
Fandina
I když je na soutěže nikdo nevysílá, jedou tam sami, tak pořád platí, že každý někam patříme. Takže pořád je každý tenista reprezentantem své země. Pořád platí, že si vybavíme jméno a zemi, za kterou hraje. Takže v podstatě jí reprezentuje.
Reagovat
Jan
Kec, kecy. Vždycky ten hráč zviditelní zemi, odkud pochází a reprezentuje ji. I když hraje za sebe. Myslíš že Poláci nejsou rádi, že je Radwaňská z Polska ? A neříkej, že by tě těšilo stejně, kdyby Kvitová vyhrála Wimbledon a nebyla z Česka (nebo z Monaca ? :)).
Reagovat
FulnekUltras
Plný souhlas.
Reagovat
Michaelus
No taky souhlasím.. proč si myslíš, že třeba Čilič nebo Petra donesli ty svoje trofeje z GS zpátky do své rodné země a podělili se o ně s místními obyvateli (oslavy)?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusím se tu sice obhajovat, nicméně když tu řešíme moji osobu, tak já fandím vždycky Čechům, tenis je, jak píše PetraFans, individuální sport, takže tvůj příklad s hokejem je špatný. Nemám jiné oblíbenkyně, takže i Tvůj příklad u Martiny Sáblíkové je špatný, zrovna tuhle holku miluju pro její skromnost a úspěchy. Výjímky mám pouze v tenise. A říká ti něco slovo "tolerance"? Ta její absence mezi fanoušky je horší než to, kdo komu fandí. Srdcem jsem Češkou možná víc než ty, který mě tady tak plamenně odsuzuješ.
Reagovat
A.R.R.
Proč by někdo nemohl fandit proti Čechům, hele já mám naše tenistky rád, většině fandím. Dneska budu tlačit Petru, ale pokud se Petra utká ve čtvrtfinále s Agou, tak jdu proti většině a budu fandit Aze. A neřekl bych, že o to méně jsem vlastenec.
Reagovat
Fandina
Kdybys byl vlastenec, tak bys fandil pořád Petře. To je špatný příklad.
Reagovat
A.R.R.
No tak teď jsi mě rozesmála. Já mám Petru moc rád, ale moje jednička co se týká tenisu je Aga. A tohle s vlastenectvím opravdu nemá nic společného.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že to nemá s vlastenčením nic společného. Ale ty jsi o tom začal, že když fandíš víc Agnežce, tak nejsi o to méně vlastenec. A to se právě vylučuje. Víš?
Reagovat
A.R.R.
Já jsem reagoval na příspěvek výše, že kterého prakticky vyplývá, že kdo nefandí Čechům, tak je vlastně špatný Čech, ale to je prostě blbost. To že je mi více sympatická sportovkyně z jiného státu než ty naše, ze mě snad nemůže udělat horšího Čecha.....zrovna tenis je opravdu sport kde sice tenista reprezentuje a zviditelňuje svou vlast, ale krom týmových soutěží a OH, hraje sám za sebe.
Reagovat
George_Renel
Úplnou pravdu bys měl, kdyby to fungovalo i obráceně. Pokud však některý z našich hráčů, viz třeba Štěpánkovo podání ruky, Berdychovo nepodání ruky, udělá hovadinu, tak se zde můžeš dočíst, že dělají ostudu všem Čechům.
Reagovat
A.R.R.
Já to beru tak, že každý je zodpovědný sám za sebe, za své činy, za svá gesta. Ono je lehčí vždy nadávat a kritizovat než se nad něčím zamyslet.....
Reagovat
smazaný uživatel
To ale někomu proste nevysvetlis :)
Reagovat
Fandina
Vlastenec vždycky fandí jen těm svým. To není potřeba nikomu vysvětlovat. To je snad jasné. Od toho je vlastenec.
Reagovat
A.R.R.
Ne nevysvětlíš, je to marné, je to marné, je to marnéééééé. Asi si teda půjdu zažádat o polský pas :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ne to je fakt marný...tady se někteří bijí v prsa jací jsou vlastenci(beztak jste byli všichni disidenti)a ve finále se dozvíme že fandíte zahraničním hráčům...užasný..Mě to připadne jak kdybyste mě tvrdili že 1+1 se rovná 3 ale budete se hájit že počítat umíte opravdu geniálně..a pořád neoddělujte individuální sport od kolektivního,stejně na tenhle rozdíl poukazujete jen když se vám hodí..tak a už dost vypisování,za chvilku začne Petra!My co tomu nerozumíme a pořád se něčemu divíme jdeme fandit Petře a vlastenci už vybalují americké vlaječky!!!
Reagovat
Kozoroh
Petra začne, až skončí Novak, jinak k té diskuzi - každý ať si fandí, komu chce. Jen v Davis/Fed cupu se sluší a patří fandit krajanům/kám.
Reagovat
A.R.R.
s tím plně souhlasím, FC a DC fandím našim ať hrají proti jakémukoliv státu.
Reagovat
A.R.R.
Já jsem nebyl disident, páč jsem byl malý kluk, můj otec také nebyl disident, páč byl voják z povolání :-D Jen bych k tomu dodal to, že spoustě lidí chybí tolerance a empatie....tím bych asi tuhle debatu ukončil, jelikož rozvádět jí dále nemá smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo by mě, co rozbaluješ ty, tyhle "určující a striktní" typy lidí jsou fakt skvělý.
Reagovat
gigin
Mi ten pivrnec přijde trošku dementní. Tady je tenisový portál, ne fanclub Petry Kvítové, nebo jiného hráče. Já sleduju tenis kvůli hráčům, jejichž hra, osobnost se mi líbí a ne podle toho, kde se narodili. Jinak souhlas DC a FC je něco jiného. Stejně fandím Latvii :DDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak :D
Reagovat
Fandina
Nechť si každý fandí komu chce, ale ať se nediví, že se někdo na českém webu diví, že se tu fandí proti českým hráčům.
Reagovat
EllNino
Barčo tak hodně štěstí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vypila carovny koktejl Navratilove
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist