Radwaňská prolétla do čtvrtfinále, znovu se přiblížila Turnaji mistryň

15. 10. 2015, 16:57
Aktuality 11
Pouhé tři gamy zatím ztratila na turnaji v Tianjinu druhá nasazená Agnieszka Radwaňská. Polka dnes porazila domácí Qiang Wang hladce 6-1 6-1 a postoupila do čtvrtfinále, ve kterém ji čeká Ruska Kuličkovová.
Agnieszka Radwaňská

Agnieszka Radwaňská odstartovala svou cestu za druhým letošním titulem jasnou výhrou nad Ukrajinkou Savčukovou a podobně jednoznačně přehrála i domácí tenistku Qiang Wang. Polka vyhrála 75 % výměn po prvním podání, odvrátila všechny brejkboly své soupeřky a za necelou hodinu postoupila do čtvrtfinále.

"Doteď jsem ji neznala, ale na první zápas to byl od začátku slušný výkon," řekla světová šestka na tiskové konferenci. "Nebylo to tak jednoduché, jak se podle výsledku zdá, ale v důležitých chvílích jsem dokázala zahrát ty správné údery," dodala.

Polská tenistka je jednou z těch, které bojují o zbývající čtyři vstupenky na Turnaj mistryň. Radwaňská si účast na závěrečném podniku sezony může zajistit už v Tianjinu, pokud si z něj odveze titul.

"Dělám všechno pro to, abych se do Singapuru dostala, takže udělám všechno, co bude v mých silách, abych tu zvítězila. Uvidíme," uvedla Radwaňská.

O semifinále si zahraje s Ruskou Jelizavetou Kuličkovovou, která mezi nejlepších osm na turnaji WTA prošla letos počtvrté.

Výsledky - Tianjin (tvrdý povrch, dotace 500.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Radwaňská (2-Pol.) - Wang (Čína) 6:1, 6:1
Kovinicová (Černá Hora) - Pereiraová (6-Braz.) 6:2, 5:7, 6:1
Kuličkovová - Rodinová (obě Rus.) 6:2, 7:5
Duan (Čína) - L. Kičenoková (Ukr.) 6:7 (5:7), 6:2, 6:4

Komentáře

11
Přidat komentář
Fandina
Kája s Timeou Babos 4:2 v prvním setu. Tak jen tak dál Kájo pojď!!!
Reagovat
Fandina
První set byl s přehledem, Kája celkem dobře podávala a dvakrát Timeu brejkla. Ve druhém setu ale Timea trochu přitlačila a je to vyrovnanější. Doufám, že Timea neotočí a Kája nezačne nějak víc chybovat, podání jí zatím celkem jde 3:2 Kájo pojď!!!
Reagovat
Fandina
Joooooooooooo!!! Gratulka k semifinále!!!!!!!!!!!!
Reagovat
slacker
Dneska je letecky den zrovna se proletly i Hlaváčková s Hradeckou
Reagovat
slacker
a na cem se proletla? Nimbus 2000?
Reagovat
Davor1
Airbus A350
Reagovat
A.R.R.
Na koštěti :-D
Reagovat
Lunej..
A co nějaké díky? Ji fandím, tak vidíš, kam až se dostala, i bez koštěte :D
Reagovat
A.R.R.
Děkuji ti moje milovaná Lunejko, za to že mi tlačíš Agu do Singapuru. Nechť se tvá sláva dotýká až hvězd :-D
Reagovat
Cico93
Na Fandine:-)
Reagovat
Fandina
Na Cicovi :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist