Raonic neprodloužil spolupráci s Moyou

1. 12. 2016, 09:08
Aktuality 7
Třetí hráč světa Milos Raonic neprodloužil spolupráci se Španělem Carlosem Moyou, který byl členem jeho trenérského týmu během celé sezony 2016. Ta byla pro pětadvacetiletého Kanaďana, jehož hlavním trenérem zůstává Riccardo Piatti, nejlepší v kariéře.
Profily hráčů
Milos Raonic a Carlos Moya

V trenérské lóži Milose Raonice letos seděli během některých turnajů i tři trenéři najednou. Po životní sezoně však bude kanadský tenista pokračovat pouze se svým dlouholetým koučem Italem Riccardem Piattim.

V srpnu u Raonice skončil už po třech měsících poradce John McEnroe, jenž nedokázal skloubit trénování s televizním komentováním pro ESPN. A včera Raonic oznámil, že jeho tým opouští i Španěl Carlos Moya, s nímž spolupracoval od začátku letošního roku.

"Díky Carlosovi, že mi ohromně pomohl ke skvělému roku. Spolu se zbytkem týmu ze mě dostali to nejlepší. Pod jeho vedením jsem hrál svůj dosud nejlepší tenis," oznámil Raonic prostřednictvím sociálních sítí. "Ve spolupráci už dál pokračovat nebudeme, ale zůstaneme blízkými přáteli," dodal na adresu bývalého grandslamového vítěze a světové jedničky.

Pětadvacetiletý rodák z Černé Hory Raonic si letos ve Wimbledonu zahrál poprvé ve finále grandslamu, byl v semifinále Australian Open a nakonec v semifinále Turnaje mistrů potrápil nejlepšího hráče sezony Andyho Murrayho. Sám rok zakončil na 3. místě světového žebříčku ATP.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
janek_da
Kvit+Vaněk
Plech+Kotyza
Reagovat
Krisboy
To je přání, tip nebo fakt?
Reagovat
janek_da
fakt

http://www.tennis-arena.cz/dohodnuto-kvitova-vanek-pliskova-kotyza-15780cz/
Reagovat
Krisboy
Tak to je super! Doufám, že to bude fungovat. Takže Kája AO a US Open, Petra samozřejmě Wimbledon. Rolland Garros holky nechají ostatním. Pojďme!!!!
Reagovat
blixa
To není vůbec super. Nevěřím, že by spojení Kotyza - Kája mohlo fungovat :(((
Reagovat
Krisboy
Já už dneska nevěřím ničemu a nikomu, ale to s tím nesouvisí. Prostě to bude fungovat a šmytec.
Reagovat
Krisboy
Nevděčník! Finále Wimblu a třetí místo na světě je mu málo :) Ale ne, samozřejmě nikdo nevíme, co za tím je. Všechno nejlepší do nové sezóny přeju oběma.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist